PDA

Επιστροφή στο Forum : S2000 vs M3 E46 vs Z4 3.0


taz
03-02-05, 19:20
Καλησπέρα σε όλους !

Είμαι κάτοχος ενός S2000 μαμά από τον περασμένο Ιούνιο. Δυστυχώς τα χρήματα που είχα να διαθέσω δέν επαρκούσαν για ένα Μ3 Ε46 το οποίο μάλλον θα είναι το επόμενο αυτοκίνητό μου.Αρκετά με την εισαγωγή.
Στο διάστημα αυτό έχω ανόιξει με αρκετές μπέμπες:
1) Ζ4 3.0. Από εκκίνηση έφυγα και τις τρείς φορές ένα αμάξι μπροστά και μέχρι και πέμπτη μείναμε έτσι.Από ρεπρίζ μου έφευγε το Ζ4 περίπου μισό αμάξι μπροστά και μέναμε έτσι μέχρι και πέμπτες.
2)Μ3 Ε46.Από εκκίνηση στην πρώτη πεταγόμουνα μπροστά ούτε ένα αυτοκίνητο,στην δευτέρα με πέρναγε και καταλήγαμε στα 200χλμ να είναι μπροστά μου 2 αυτοκίνητα.Από ρεπρίζ έπαιρνε ένα αμάξι απόσταση και μέναμε εκεί.
3) Μ3 Ε36 321. Από εκκίνηση πέρασα μπροστά και έμεινα εκεί και από ρεπρίζ πηγαίναμε το ίδιο.
4) Ζ3 Μ.Πάνω κάτω το ίδιο πηγαίναμε με πέρναγε για λίγο στην τετάρτη.

Πάντα βέβαια παίζει ρόλο ο οδηγός και τα λάστιχα.Η άσφαλτος είναι ίδια και για τους δύο. Έχω οδηγήσει όλα τα παραπάνω BMW πολλές φορές και μπορώ να πώ ότι θεωρώ καλύτερο συνολικά αυτοκίνητο το Ε46. Κανένα από τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το S2000.
Έχουν τους καλύτερους εξακύλινδους σε σειρά κινητήρες και έχουν γεμάτο γκάζι από χαμηλά.Το S2000 είναι 1.250 κιλά, έχει 75% μπλοκέ και μόνο όταν βρίσκεται από 6.000 μέχρι 9.000 στροφές μπορεί να κοντράρει τα Μ.
Για να υπάρξει όμως μια συνολίκη εικόνα δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις ευθείες.Όταν αρχίσουν οι στροφές το S2000 έχει το προβάδισμα γιατί είναι καλύτερα στημένο εργοστασιακά, πιό ελαφρύ και παντιλικώνει πιο αργά από τα Μ λόγω μικρότερης ροπής. Θέλω πολύ να έρθω σε κάποια επόμενη συνάντησή σας να πάμε μία ωραία διαδρομή π.χ. Βάρκιζα-Σούνιο ή ακόμα καλύτερα σε trackday στις Σέρρες για να βγάλουμε συμπέρασμα.( δεν ξέρω ποιοί από εσάς έχουν δεί Best Motoring Videos :smiley_ab )!
Λόγω της επαφής μου από μικρός , αγαπώ τα Μ όπως και το S2000 και γενικότερα τα καθαρόαιμα σπόρ αυτοκίνητα!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

DRIFTER
03-02-05, 19:35
Ωραία τα ανοιγματάκια σου φίλε μου.....

Όσο για την διαδρομή ελπίζω να κανονίσουμε όταν ανέβω και να driftaroume

alexk
03-02-05, 20:42
Φίλε taz, καλώς ήρθες κατ'αρχάς!

Σε αυτά που αναφέρεις για τις δικές σου μονομαχίες.
Πιστεύω ότι πρέπει να έχεις ειδική έκδοση S2000, για να είσαι τόσο κοντά (ή να ρίχνεις) σε αυτοκίνητα όπως το Μ roadster και την Ε46 Μ3. Άν το S2000 σου είναι εργοστασιακό, μάλλον έχεις ανακαλύψει το μυστικό της ανθρωπότητας, γιατί είναι πραγματικά θαύμα ότι συνέβη αυτό το πράγμα (να περνάς το M Roadster και την Ε36 Μ3 321).

Επιπλέον, θα σε παραπέμψω στο επετειακό τεύχος του Drive, που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Εκεί θα δείς πως η Ε46 Μ3 εξεφτελίζει τα πολεμικά (όπως ισχυριζόμουν πάντα ότι τα έχει για πλάκα) Evo VIII και Impreza Sti. Εγώ δεν βλέπω πάντως η Μ3 να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από την ροπή της, στο στρίψιμο. Άλλωστε, προσφέρει υψηλότερη πλευρική επιτάχυνση από το S2000. Αλήθεια, πως κρίνεις ότι το S2000 έχει καλύτερο στήσιμο από τα Μ??? Μπορείς σε παρακαλώ να το τεκμηριώσεις αυτό???

Τώρα, για να γυρίσουμε στην καθημερινή μας ζωή και συνθήκες κίνησης. Θα συμβούλευα να προσέχεις μην σε περάσει κανένα Χ3 από πάνω, σε στροφιλίκι και μετά απορείς πως έγινε αυτό και με ποιο δικαίωμα το Χ3 περνάει ένα σπορ αυτοκίνητο. Επιπλέον, να προσέχεις για ένα μικρό και αδύναμο compact, γιατί όποτε βρίσκει σπορ αυτοκίνητα σε στροφές, τα αντιμετωπίζει με πολύ θράσος και αναίδεια...

manosm3
03-02-05, 21:42
θεωρω οτι ο taz δεν εγραψε αυτο το thread για να μας την πει γιατι συμφωνα μ αυτον του αρεσουν τα Μ. γι αυτο δε νομιζω οτι πρεπει να τον αποπαιρνουμε χωρις να ιστευω οτι ειναι σωστα ολα αυτα που λεει. δεν γινεται ενα s2000 να περναει μια Μ3 Ενο ουτε μια Ζ3Μ ενο βγαζει 80 αλογα λιγοτερα απ τα "δικα" μας ουτε θεωρω οτι εχει καλυτερο στησιμο απ αυτα το s2000 και αν ξεκινησει η κοντρα σε συνθηκες απλης βολτας (2000-4000rpm) δε θα προλαβει να δει ουτε την πισω πινακιδα των γερμανιδων καλλονων!

taz
03-02-05, 21:54
Alexk,
όπως διάβασες είπα ότι παίζει πάντα ρόλο ο οδηγός και τα λάστιχα.Τις μετρήσεις αυτές δεν τις κάναμε σε ένα φανάρι μόνο αλλά σε μεγαλύτερη διαδρομή.
Δεν σκοπέυω να αντιδικήσω με κανέναν στο forum και θα σου απαντήσω σε αυτά που με ρωτάς.
Το S2000 ξεκίνησε να φτιάχνεται το 1996 και βγήκε στην παραγωγή το 2000. Έξι μήνες το εξελίσανε στο Nurburgring και φτιάχνεται εξ'ολοκλήρου στο χέρι σε ξεχωριστό εργοστάσιο της Honda μαζί με το NSX.H ανάρτηση έχει διπλά ψαλίδια,ομόκεντρα ελατήρια και είναι βασισμένη στο NSX,μόνο που είναι καλύτερη. Το S στρίβει πολύ καλά και ζυγισμένα.
Αν οδηγήσεις ένα Μ3 Ε46 από την Ανάβυσσο μέχρι το Σούνιο με το DSC off εννοείται, στο sport και με ψιλολιωμένα λάστιχα θα καταλάβεις τι εννοώ για τη ροπή.Είναι ωραίο να μπαίνεις με τις πόρτες αλλά χάνεις σε χρόνο. Επιπλέον το Μ3 είναι 250 κιλά βαρύτερο.
Αν πετύχω τώρα κανένα Χ3 ή Compact σε στροφές θα προσπαθήσω να μην κατουρηθώ από το φόβο μου... :p

Fanatic
03-02-05, 22:10
Στο διάστημα αυτό έχω ανόιξει με αρκετές μπέμπες:
1) Ζ4 3.0. .Από ρεπρίζ μου έφευγε το Ζ4 περίπου μισό αμάξι μπροστά και μέναμε έτσι μέχρι και πέμπτες.
2)Μ3 Ε46.Από ρεπρίζ έπαιρνε ένα αμάξι απόσταση και μέναμε εκεί.
3) Μ3 Ε36 321. Από εκκίνηση πέρασα μπροστά και έμεινα εκεί και από ρεπρίζ πηγαίναμε το ίδιο.
4) Ζ3 Μ.Πάνω κάτω το ίδιο πηγαίναμε με πέρναγε για λίγο στην τετάρτη.


Πρωτον απο αυτα που λες το Ζ4 με το Μ3 Ε46 εχουν μισο αμαξι διαφορα απο ρεπριζ....πρωτο γελιο!!Δευτερον λες οτι εισαι ποιο γρηγορος απο Μ3 321 και τα ιδια ρεπριζ...παλι γελαμε(με 4,5 κιλα/ιππο το Μ3 και με 5,2 εσυ...και με τιν διπλασια σχεδον ροπη το Μ3).Και το θεικο οτι η διαφορα σου με Ζ3 Μ...-4,1 κιλα/ιππο-(που ειναι σχεδον αν οχι ποιο γρηγορο απο Μ3 Ε46) οτι εισαστε ισα.....αν ειναι δυνατον....φιλε δεν ξερω πως εγιναν αυτα....μηπως ηταν τπτ 28αρια τα Ε36 και το Ε46 330???Πραγματικα πολυ κουφα αυτα που λες...εδω φτιαγμενο S2000 ειχε φαει τσαγακι απο ενα Μ3 εδω στο κλαμπ και υπαρχει αντιστοιχο thread.....

taz
03-02-05, 22:32
Φίλε MPower Fanatic καλές οι αναλογίες κιλών προς ίππους αλλά στο δρόμο δεν είναι πάντα έτσι.Με τα BMW ασχολούμαι κοντά δέκα χρόνια και δεν είμαι τόσο άσχετος όσο νομίζεις. Όλα τα Μ είναι απλά κορυφαία και τα μόνα που δέν έχω οδηγήσει ακόμη είναι το CSL και το καινούριο Μ5.Οπότε θα προτιμούσα το ύφος να είναι λίγο πιο ήπιο.
Όποτε θέλεις κανόνισε μια <<δοκιμή>> για να διαπιστώσεις και μόνος σου αυτά που λέω.

alexk
03-02-05, 22:36
Αν πετύχω τώρα κανένα Χ3 ή Compact σε στροφές θα προσπαθήσω να μην κατουρηθώ από το φόβο μου... :p

Στον Αίσωπο πάντως, έτσι έλεγε και ο λαγός και η χελώνα του έριξε στα αυτιά... Η σιγουριά του λαγού τον πρόδωσε φίλε.

Fanatic
03-02-05, 22:39
Φίλε MPower Fanatic καλές οι αναλογίες κιλών προς ίππους αλλά στο δρόμο δεν είναι πάντα έτσι.Με τα BMW ασχολούμαι κοντά δέκα χρόνια και δεν είμαι τόσο άσχετος όσο νομίζεις. Όλα τα Μ είναι απλά κορυφαία και τα μόνα που δέν έχω οδηγήσει ακόμη είναι το CSL και το καινούριο Μ5.Οπότε θα προτιμούσα το ύφος να είναι λίγο πιο ήπιο.
Όποτε θέλεις κανόνισε μια <<δοκιμή>> για να διαπιστώσεις και μόνος σου αυτά που λέω.

Φιλε δεν θελω ουτε να τσακωθω ουτε καν να παρεξηγηθουμε απλα τα δεδομενα που αναφερεις και ας ξεγραφουμε τα νουμερα(που σε τοσο μεγαλες διαφορες δεν ειναι ασχετα) ειναι πολυ αισιοδοξα δεδομενου αλλων αντιστοιχων περιπτωσεων(πολλων) που τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα....τεσπα αφηνω αν θελει να μιλησει καποιος απο το κλαμπ ο οποιος ειναι κατοχος ενος απο τα παραπανω που αναφερεις....φιλικα Στελιος

tasosbmwe30
03-02-05, 22:42
ρε παιδια αυτο θα γινεται τωρα??????????????θα μπαινει καθε τοσο ενας......και θα λεει ελευθερα τη μαμακια του?????ελεος......ας με ακουσουν οι admin για να μην εχουμε τα ιδια παλι.....θυμαστε την τελευταια φορα τι εγινε????αμα του αρεσουν τοσο πολυ τα Μ και τα εχει οδηγησει ολα...ας μπει στο www.mbmw.gr που απο οτι διαβασα στους 4τροχους μολις ανοιξε και περιμενει τα νεα μελη να γραφτουν και ας μας αφησει εμας ησυχους!!!ελεος πια...........!!!!δεν εχω κατι συγκεκριμενο με το φιλο μας....αλλα αν ηξερε τι εχει προηγηθει....δεν θα εγραφε τετοια πραγματα!!!!!

Υ.Γ. Στελιο γιατι δεν γραφεσαι στο mbmw.gr????πες και του geo να το κανει!!!!χαχαχα....μου τα λεγατε και οι 2....αλλα δεν το πιστευα ο μαμακας!!!!

Black5
03-02-05, 23:52
Όποτε θέλεις κανόνισε μια <<δοκιμή>> για να διαπιστώσεις και μόνος σου αυτά που λέω.

Στο dynoday θα υπάρχουν και Μ3 και Ζ4 αν θες να περάσεις απο κει...!!!!

DoctorAbo
04-02-05, 00:03
Φίλε ΤΑΖ εγώ βασικά ναπούμε περνούσα απέξω και άκουσα τη συζήτηση. Λοιπόν έχω να δηλώσω τα εξής για τη Μ3 μου, για μένα και για τις κόντρες.
Ως οδηγός όταν βάζω κόντρα παθαίνω μια ταραχή. Δε σηκώνω πολλές στροφές στην εκκίνηση, και ΄μετά από τον πανικό μου και την ταχυπαλμία μπαίνω σε κόφτες, με αποτέλεσμα να χάνω στις επιτχύνσεις. Με άλλα λόγια, δε τυχαίνω ψυχρός εκτλεστής. Μια νύχτα λοιπόν με πέτυχε (πρόσεξε τι λεω) ενα S 2000 στη Μαραθώνος προς τη Ραφήνα. Σεένα φανάρι με κοίταξε και στη κυριολεξία με προκάλεσε κοιτώντας με με ένα βλέμα όλο νόημα. Ε, είπα και γω, για να δούμε πόσα απίδια βάνει σάκκος. Βάζω πρώτη λοιπόν, σηκώνω 3.500 και ξεκινάμε. ΄Παρόλη τη ταραχή μου λοιπόν, την ταχυπαλμία και τους κόφτες, από την εκκίνηση πετάχτηκε το αυτοκίνητό μου μπροστά, περίπου μισό μήκος. Στην δευτέρα ήταν ήδη το ρύγχος του στην πίσω ρόδα μου, και γεμίζοντας την τρίτη ήταν 1 - 2 μέτρα πίσω από μένα. Μετά άρχισα να κόβω διότι δεν το επέτρεπε η Μαραθώνος. Τα λάστοιχά μου ήταν όντως καινούργια, τα δικά τυ δεν τα μετρησα όπως καταλαβαίνεις, αλλά η όλη εικώνα του S ήταν άριστη. Η έκφραση του προσώπου του οδηγού της ήταν σαφώς δολοφονική σε σχέση με μένα. Δηλαδή φαινόταν έμπειρος και καλος οδηγός. Νομίζω λοιπόν, πως ένας λιγότερος οδηγός (εγώ) πέρασε με ευκολία έναν καλύτερο οδηγό απλά και μόνο επειδή το αυτοκίνητο βοηθούσε πολύ.
Όσο για την πλευρική πρόσφυση της Μ3, αααααααα Ταζ μεγάλε εδώ δε σε παίρνει με τίποτα. Επειδή σαν οδηγός μου αρέσει να πηγαίνω γραμμές και όχι πετούγιες, σε προσκαλώ σε μια βόλτα. Αν δε σου κολήσει το μάγουλο στο τζάμι, να μη με λένε Μήτσο.
Τέλος, έστω και σε ένδειξη καλής θέλησης και καλών τρόπων καλό θα ήταν να λες ότι ας πούμε, σαρέσουν και θαυμάζεις τις BMW, αλλά ότι έχεις S2000. Το να πεις ότι σαρέσουν οι BMW αλλά τελικά ακόμα και η Μ3 δεν το περνάει εμφανώς και χάνει και σε ζύγισμα, ε....... περίεργο ακούγεται τουλάχισον ως προς τις πραγματικές προθέσεις της επικοινωνίας σου :kissass:

m3e36!!!
04-02-05, 00:46
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ S ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ 321 ΑΛΛΑ 286Μ3 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ S2000 ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ? :calm:

alexk
04-02-05, 06:19
Όποτε θέλεις κανόνισε μια <<δοκιμή>> για να διαπιστώσεις και μόνος σου αυτά που λέω.
Παρακαλώ τον αγαπητό, ιδιοκτήτη M Roadster και μέλος του club (ονόματα δεν λέμε...), να speak-άρει 2 φωνήεντα στον φίλο με το S2000.

Γιατί κάτι μου λέει ότι το S2000 του taz θα είναι πολύ κοντά στη νέα Μ5 (άντε κανά 2 καρότσες πίσω της).... S2000 είναι αυτό, έχει εξελιχθεί για 4 χρόνια. Αλήθεια, με 996 GT2 που βρίσκεσαι?

aVog
04-02-05, 08:54
Παίδες καλημέρα,

τα έχουμε πεί και ξαναπεί για το S2000 είναι φανταστικό αυτοκίνητο, και μεταμορφώνεται ανάλογα και με τον οδηγό του. Ειλικρινά πιστέυω πως το αμάξι μπορεί να είναι πιο γρήγωρο απο Ζ4 3,0 την οποία και ξέρω αλλά αυτο σε περίπτωση νομίζου μέτριου οδηγού της Ζ. Απο εκεί και πέρα νομίζω οτι με όλα τα άλλα αυτοκίνητα που ανέφερε ο φίλος ΤΑΖ δεν έχει απλά τύχη. Πρέπει να παρά είναι κουλός ο οδηγός του Μ3, Ζ3Μ για να μην μυράσει καρότσες σε ένα S2000. Έχω δεί αρκετά ανοίγματα μεταξύ των δύο και πάντα ήταν μερικές καρότσες πίσω.

taz
04-02-05, 08:59
Φίλε Doctor Abo,
όντως μου αρέσουν τα Μ πολύ και για αυτό γράφω και σε αυτό το site. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις πάντα καλοπροαίρετα για βόλτες.Δεν είπα ότι η Μ3 Ε46,η Ζ3Μ δεν με περνάνε,απλά ότι για δίλιτρο ατμοσφαιρικό το S2000 είναι πολύ κοντά.(Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανένας ότι όποιο ΒΜW με λιγότερα από 3.000 κυβικά είναι απλά πιο αργό).
Όσοι είναι εριστικοί μαζί μου και με αυτά που λέω είναι ή φανατισμένοι ή δεν έχουν επαφή με τα αυτοκίνητα που θα ήθελαν και ακούν ότι τους λένε οι άλλοι.
m3e36 το s μου είναι νορμάλ και αν θέλεις και εσύ μπορούμε σήμερα να βρεθούμε και να πάμε...pm me.

mpikounis
04-02-05, 09:02
Η συζητηση βλεπω οτι πηγαινει προς S2000-M3 και μου κανει εντυπωση που κανεις δεν σχολιαζει τη συγκριση με Ζ4. Φιλε Taz το S2000 ειναι καλα στημενο οπως λες, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο γρηγορο σε ευθειες ή στη πιστα απο το Ζ4 (3.0). Οσα συγκριτικα εχω διαβασει και στον ελληνικο αλλα και στο ξενο τυπο βγαζουν το Ζ4 μπροστα και στις δυο "κοντρες".

Βεβαιως το να πετυχεις Ζ4 και να το περασεις στο δρομο, δεν λεει τιποτα για το αυτοκινητο αν δεν ξερεις τον αλλο οδηγο και τις συνθηκες της συγκρισης. Το S2000 οπως εχω γραψει και στο παρελθον (μια και ηταν το προηγουμενο αυτοκινητο μου) ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο, καλα στημενο, που ομως αποδιδει σε πολυ συγκεκριμενες στροφες και δεν σου εμπνεει καμια απολυτως εμπιστοσυνη οταν στριβεις. Το Ζ4 με περισσότερα άλογα (το S εχει πολλες απωλειες) και το ιδιο σχεδον βαρος ειναι λογικο να ειναι μπροστα παντου.

Και μια και αναφερεις το Nurburgring, το S γυριζει σε 8.39 ενω το Ζ σε 8.32. Στο Hockenheim οι χρονοι ειναι πιο κοντα με το S στα 1.18,9 και το Z στο 1.18,1. Οι χρονοι αυτοι ειναι για το πρωτο S (οχι το καινουργιο) και για Z4 3.0 SMG.

Τελος να πω πως οι διαφορες μεταξυ των δυο ειναι μικρες πιστευω στη ταχυτητα και τεραστιες σε ολα τα υπολοιπα (ανεση, ποιοτητα κατασκευης, θορυβος, αισθηση οδηγησης κλπ).

Strax
04-02-05, 09:26
Φίλε taz, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου, οπότε θα πρέπει να ψάξουμε αλού για να βρούμε τη λύση. Δηλαδή, μήπως το S2000 σου έχει κάποια βελτίωση? Ακόμα και αν δεν την έκανες εσύ, μήπως την είχε ήδη το αμάξι όταν το πήρες? Από εκεί και πέρα μπορεί να έτυχες σε μέτριους οδηγούς σε συνδυασμό με πολύ καλές δικές σου οδηγικές ικανότητες...Πάντως επειδή και εγώ έχω οδηγήσει S2000, δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σε Μ3, ούτε Ε36, ούτε Ε46. Και μιλάμε πάντα για μαμά αυτοκίνητα, γιατί αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Black5
04-02-05, 10:56
? Από εκεί και πέρα μπορεί να έτυχες σε μέτριους οδηγούς σε συνδυασμό με πολύ καλές δικές σου οδηγικές ικανότητες....

Μιλάμε για ρεμπρίζ όμως..... Τι δεν έκανε ο μέτριος οδηγός δηλαδή? Δεν πάτησε τέρμα το γκάζι?!! Μόνο σπό στάση μπορεί να δικαιολογηθεί. Τώρα και να χάσει 2 δέκατα στην αλλαγή ταχύτητας το Μ3 δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η έκβαση της κόντρας!

thomas
04-02-05, 11:49
Ας ηρεμήσουμε. Μην προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον τροχό. Τα αυτοκίνητα που αναφέρονται είναι γνωστότατες ποσότητες, πάμπολες φορές μετρημένα από περιοδικά και είναι αδιαμφησβήτητο για το τι κάνουν στο δρόμο.

Στην Option Press έχουμε 2 S2000 (το προηγούμενο και το καινούργιο με τις 17άρες), ένα Μ3 Ε46, ένα Μ5 Ε34, Evo VIII και 2 Subaru( STI, WRX 280+ps) ενώ έχουμε μετρήσει αρκετά από αυτά τα αυτοκίνητα που αναφέρεις.

Οι διαφορές του S2000 με τα Μ cars είναι χαοτικές. Ειδικά από ρεπρίζ που αναφέρεις (δηλαδή μεσαίες στροφές!!!) θα νιώσεις ότι χάλασε το γκάζι από το S2000 (αυτά ισχύουν για νορμάλ!!!).

Από στάση τα πράγματα είναι καλύτερα και αυτό γιατί το S2000 έχει πολύ καλό traction στην εκκίνηση. Στην καλύτερη μπορεί να πετύχεις ένα 6 δευτερόλεπτα για το 0-100 km/h, αλλά ο χρόνος δεν λέει τίποτα. Η κόντρα είναι απόσταση και μόλις κουμπώσει 3η το Μ3, ή το Ζ3Μ θα ανοίγουν με αρκετή διαφορά.

Αν υπάρχουν αμφιβολίες μπορώ να το αποδείξω και με συγκεκριμένα νούμερα, να σας πω ακριβώς πόσα μέτρα θα φάει από 2ες ή 3ες ή από στάση!

Το S2000 είναι φοβερό αυτοκίνητο που απαιτεί μεγάλο χερά (και ατρόμητο οδηγό μπορώ να πώ) για να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες του πλαισίου και το ισσοροπημένο στήσιμο. Ένας μέσος ή απλά καλός οδηγός θα κινηθεί πολύ πιο γρήγορα με το Μ3 που σε κερδίζει και δεν σε φοβίζει.

Και κάτι τελευταίο. Το γκάζι στις στροφές το ζυγίζεις και δεν το πατάς τέρμα!!!!
Τα αυτοκίνητα δεν υποστρέφουν μόνα τους. Δεν είναι δικαιολογία ότι επειδή το Μ3 έχει περισσότερη ροπή από το S2000 υπερστρέφει με το DSC off!!!!

Τέλος για κερασάκι στην τούρτα δες το POWER όπου έκανα δοκιμή χιλιομέτρου στο Ελληνικό και υπήρχε ένα S2000 κομπρεσοράτο με 350 ίππους. Δεν την σύγκριση με Μ3 και με Ferrari 355. Οι διαφόρες ήταν μικρές...

Και τέλος θυμίζω ότι δεν είμαι υπέρ ή κατά καμίας μάρκας. Απλά μερικά πράγματα είναι πέρα κάθε αμφιβολίας. (Όπως τι ξύλο μπορεί να φάει μια Μ3 ή μια Ferrari από ένα καλό τετρακίνητο με 400 - 500 ίππους...)
:calm:

taz
04-02-05, 13:26
Σωστά αυτά που αναφέρεις thomas και εννοείται ότι σε τέτοια αυτοκίνητα δεν πατάς σε στροφές τέρμα γκάζι αλλά το ζυγίζεις. Τη ροπή δεν την ανέφερα για δικαιολογία απλά έτσι ένιωθα όταν οδήγησα ένα Μ3 Ε46 μέχρι το Σούνιο και μπροστά είχα έναν φίλο με S2000.Ειδικά στις εξόδους των στροφών με 2ες και σε κάποιες με 3ες πάλευα με γκάζι και τιμόνι για να πατιλικώσω όσο το δυνατόν λιγότερο και έβλεπα το S μπροστά μου ίσα ίσα να ανοίγει την ουρά του.
Είναι σαν να βάλουμε στην ίδια διαδρομή ένα Μ3 Ε46 με ένα Μ3 turbo.Ποιό θα βγαίνει με περισσότερα χλμ. από τις στροφές? (πάντα χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα τα οποία απεχθάνομαι).

Geo_3D
04-02-05, 14:42
Σωστά αυτά που αναφέρεις thomas και εννοείται ότι σε τέτοια αυτοκίνητα δεν πατάς σε στροφές τέρμα γκάζι αλλά το ζυγίζεις. Τη ροπή δεν την ανέφερα για δικαιολογία απλά έτσι ένιωθα όταν οδήγησα ένα Μ3 Ε46 μέχρι το Σούνιο και μπροστά είχα έναν φίλο με S2000.Ειδικά στις εξόδους των στροφών με 2ες και σε κάποιες με 3ες πάλευα με γκάζι και τιμόνι για να πατιλικώσω όσο το δυνατόν λιγότερο και έβλεπα το S μπροστά μου ίσα ίσα να ανοίγει την ουρά του.
Είναι σαν να βάλουμε στην ίδια διαδρομή ένα Μ3 Ε46 με ένα Μ3 turbo.Ποιό θα βγαίνει με περισσότερα χλμ. από τις στροφές? (πάντα χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα τα οποία απεχθάνομαι).
Αδερφε επειδη ξερω το 316 μου οσο κανενας αλλος και μπορω να το πηγαινω τεζα,δεν σημαινει οτι μπορω να κινηθω με τους ιδιους η και καλυτερους ρυθμους με ενα αλλο 316 με διαφορετικο στησιμο ή ενα 325 ή ενα οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο αλλης μαρκας,γιατι πολυ απλα δεν το ξερω το αμαξι.Αρα πολυ πιθανο οταν λες οτι δεν μπορουσες να ακολουθησεις το S2000 μπροστα με το Μ3 που οδηγουσες να μην οφειλεται στην αρκετα περισσοτερη ροπη και δυναμη του Μ3 απο το S2000,αλλα στο οτι δεν το ξερεις το αμαξι με αποτελεσμα οσο καλος οδηγος και να εισαι να μην μπορεις να το πας οσο γρηγορα θες.Οδηγωντας ενα αυτοκινητο 2-3 φορες μονο,δεν σημαινει οτι καταφερες να βρεις και τα ορια του,ποσο μαλλον να σου δειξει ποσο μπορεις να το εμπιστευτεις.Ισως προσπαθουσες να στριψεις το Μ3,ετσι οπως θα εστριβες το S2000,πραγμα που ειναι πολυ λαθος καθοτι δεν εχουν καμια μα καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Δεν σου ακουγεται πολυ λογικο αυτο που λεω??????

m_power_lunatic
04-02-05, 16:43
Δεν θα σταθω σε ολα οσα αναφερεις φιλε taz αλλα επειδη εχω οδηγησει αρκετα s2000 θα σου πω απλα οτι Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να περνας με μαμα s2000 Μ3 Ε36 ποσο μαλλον τα υπολοιπα...με το δικο μου που βεβαια δεν ειναι νορμαλ τα s2000 αρπαζουνε μια κολωνα και βαλε χαλαρα....χωρις υπερβολες. :dance:

Nick_compact
04-02-05, 17:42
εγω προτείνω στον φίλο taz να ανοίξει φιλικά με ένα Μ3 Ε46 ή Ε36 321 και γιατί όχι 286,με κάποιον που να είναι πρόθυμος από εμάς στη Βούτα ή στη Μαύρη ή όπου αλλού συμφωνηθεί να φανούν όλα στην πράξη.Ετσι λοιπόν φίλε ΤΑΖ θα μαζέψεις μια κολόνα αν ανοίξεις με το Ε46 ή το Ε36 321 με μαθηματική ακρίβεια.το αυτοκίνητο σου γράφει 0-1000 σε 26.3 sec περίπου τη στιγμή που το Μ3 γράφει αρκετά δέκατα κάτω από 25 και κατά τα άλλα μέχρι τα 200 ήσουνα κοντά.Μήπως το Μ3 ξεκίνησε με 2α και από 3η έβαλε κατευθείαν 5η;;;;;;;;;;;δεν εξηγείται αλλιώς.

m3power
04-02-05, 17:51
Η μηπως οι ανθρωποι δεν τα ανοιγανε τα μ3 και εσυ νομιζες οτι πατε κοντρα και ετρεχες μονος σου τελικα;;;;; :loser:

Fanatic
04-02-05, 18:08
εγω προτείνω στον φίλο taz να ανοίξει φιλικά με ένα Μ3 Ε46 ή Ε36 321 και γιατί όχι 286,με κάποιον που να είναι πρόθυμος από εμάς στη Βούτα ή στη Μαύρη ή όπου αλλού συμφωνηθεί να φανούν όλα στην πράξη.Ετσι λοιπόν φίλε ΤΑΖ θα μαζέψεις μια κολόνα αν ανοίξεις με το Ε46 ή το Ε36 321 με μαθηματική ακρίβεια.το αυτοκίνητο σου γράφει 0-1000 σε 26.3 sec περίπου τη στιγμή που το Μ3 γράφει αρκετά δέκατα κάτω από 25 και κατά τα άλλα μέχρι τα 200 ήσουνα κοντά.Μήπως το Μ3 ξεκίνησε με 2α και από 3η έβαλε κατευθείαν 5η;;;;;;;;;;;δεν εξηγείται αλλιώς.

Νικο νιωθεις καλα?????????????????????? :p :p :bugeye:

skandalis447
04-02-05, 18:15
Gia sas paides!Akousa kontra kai irtha!File Taz, Exo ena Z3M kai opote thes anoigoume filika na deis tis diafores pou tha iparxoun.Apo stasi mexri ta 200 tha eisai peripou 8 karotses piso kai pepriz asto min to psaxneis katholou.Den to leo gia na ipotimiso to S , exo megali trella me ta Honda(Exo kai Vtec kai eixa kai Vti Nos)apla mallon oi odigoi tous itan ligo kouloi!Sovara tora opote thes kanonizoume na anoiksoume.to til mou einai6977711509.Pare min kollas katholou!

alexk
04-02-05, 18:31
Για να δούμε το S2000 στην πασαρέλα τώρα πως θα περπατήσει...
Για να δούμε...

m3frompyrgos
04-02-05, 19:39
EIMAI KATOXOS BMW M3 343 EXO BALI KONTRA ME TO HONTA. I THA XEKINISE ME TO STROFOMETRO STIS 8OOO K TO ANTISPIN ENERGOPIMENO K TO AMAXI MPOYKOYSE STIN DEYTERA ALIOS ME 3500 K ANTISPIN OFF EINAI ADINATON , STA 100 EINAI 2 KAROTSES META FILE XEXASETO O KOLITOS MOY EXI TO HONTA K TA EXOYME BALI PANO APO 15 FORES , KAI KATI ALLO STIN ATIKI ODO I DIAFORA STO TAXIDI EINAI POLLON XILIOMETRON

m3e36!!!
04-02-05, 20:45
Φίλε Doctor Abo,
όντως μου αρέσουν τα Μ πολύ και για αυτό γράφω και σε αυτό το site. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις πάντα καλοπροαίρετα για βόλτες.Δεν είπα ότι η Μ3 Ε46,η Ζ3Μ δεν με περνάνε,απλά ότι για δίλιτρο ατμοσφαιρικό το S2000 είναι πολύ κοντά.(Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανένας ότι όποιο ΒΜW με λιγότερα από 3.000 κυβικά είναι απλά πιο αργό).
Όσοι είναι εριστικοί μαζί μου και με αυτά που λέω είναι ή φανατισμένοι ή δεν έχουν επαφή με τα αυτοκίνητα που θα ήθελαν και ακούν ότι τους λένε οι άλλοι.
m3e36 το s μου είναι νορμάλ και αν θέλεις και εσύ μπορούμε σήμερα να βρεθούμε και να πάμε...pm me.

ΦΙΛΕ ΜΑΣ hondakia ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6932226101 ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!

alexk
05-02-05, 01:22
Όσοι είναι εριστικοί μαζί μου και με αυτά που λέω είναι ή φανατισμένοι ή δεν έχουν επαφή με τα αυτοκίνητα που θα ήθελαν και ακούν ότι τους λένε οι άλλοι.

Ωραίο αυτό το σχόλιο. Ο taz κάνει αυτοκριτική....

taz> Αν δεν κάνω λάθος, οδηγείς ένα γαλάζιο,με μπλε κουκούλα facelift s2k?

antonio
05-02-05, 10:09
Παρακολουθώ από την αρχή τα posts και ήθελα να δω αν τελικά θα κατάφερνε ο taz να μας παίζει στο παιχνίδι του.
Είναι φανερό ότι λέει ανυπόστατα πράγματα, για να μην πω τίποτα χειρότερο, μόνο και μόνο για να κάνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ένα από τα πιο κόσμια αυτοκινητικά forums.
Aς σταματήσουμε να συκρίνουμε τα ασύγκριτα και ας επέμβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι, γιατί δεν μπορεί ο κάθε "οδηγάρας του ξυπνητηριού" να μπαίνει και να ανοίγει threads μόνο και μόνο για να δημιουργεί χάος και να γελάει με την παρέα του.
Ευχαριστώ!

taz
05-02-05, 18:03
Γειά σου και σένα φίλε Antonio και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Αυτά που γράφονται στο forum τα θεωρώ σοβαρά και ενυπόστατα, αν ήθελα να γελάσω θα διάβαζα κανένα ανέκδοτο . Πιστεύω ότι τέτοιου είδους posts δεν βοηθούν ούτε να εξελιχθεί μια συζήτηση, ούτε να καταλήξουμε κάπου.Ήδη έχω μιλήσει με κανά δύο μέλη και όταν συναντηθούμε φέρε και εσύ και ο alexk τα εργαλεία σας να δούμε αν είμαστε μόνο λόγια.

m3power
05-02-05, 18:20
λαστιχο μυριζομαι!!!!!!εγω παντως εχω να πω οτι η μονη συγκριση που δεχομαι μεταξυ τον 2 εταιρειων ειναι η αξιοπιστια και τον 2 μοτερ!!!!σωστος ο σταματης!!!! :dance:

antonio
05-02-05, 18:34
Γειά σου και σένα φίλε Antonio και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Αυτά που γράφονται στο forum τα θεωρώ σοβαρά και ενυπόστατα, αν ήθελα να γελάσω θα διάβαζα κανένα ανέκδοτο . Πιστεύω ότι τέτοιου είδους posts δεν βοηθούν ούτε να εξελιχθεί μια συζήτηση, ούτε να καταλήξουμε κάπου.Ήδη έχω μιλήσει με κανά δύο μέλη και όταν συναντηθούμε φέρε και εσύ και ο alexk τα εργαλεία σας να δούμε αν είμαστε μόνο λόγια.


Δεν θα σου απαντήσω σεβόμενος την ποιότητα του forum!
Άλλωστε και εγώ σέβομαι και εκτιμάω τα honda! Ένα glx 50άρι με εξυπηρετούσε τα μέγιστα κάποιες περιόδους._

P.S Σε προκαλώ ανοιχτά στο forum για μια "φιλικη" κόντρα στο δρόμα Παλαιάς Φώκαιας-Σουνίου, και απλά σου λέω ότι έχω ένα ταπεινό 320vanos με ΦΠΕ.
Όποια καθημερινή θέλεις είμαι μέσα.
Εδώ βέβαια δεν θα μιλήσουν τα γκάζια, αλλά οι οδηγοί.

antonio
05-02-05, 19:42
Και εγώ σεβόμενος την ποιότητα του forum ένα έχω να πώ οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν μια σοφή παροιμία "τα λόγια πετούν τα γραπτά μένουν"


Aν δεν κάνω λάθος το είχε πει ο Σωκράτης και είχε απόλυτο δίκιο.
Για αυτο ακριβώς το έγραψα, γιατί είναι γνωστό της πάση ότι δεν είμαι μόνο λόγια.
Απλά αναμένω απάντηση.....

alexk
05-02-05, 20:32
όταν συναντηθούμε φέρε και εσύ και ο alexk τα εργαλεία σας να δούμε αν είμαστε μόνο λόγια.

Ενδεχομένως, μπορούμε να μετρήσουμε και μαζί. Να χαρείς την επιτυχία να περάσεις ένα αυτοκίνητο με 115 άλογα. Θέλω να δω πως θα τα πάς με τα αυτοκίνητα αυτού του club, που είναι αντίστοιχα με αυτά που έχεις περάσει όπως λες. Με το δικό μου θέλω να δω στα Μέγαρα ή σε κλειστό στροφιλίκι τι θα γίνει.

Πάντως πιστεύω ότι δημιουργεί μεγάλο κόμπλεξ, να έχεις ένα αυτοκίνητο που εξελισσόταν 4 χρόνια, 6 μήνες στο Νιρμπουρινγκ, είναι πιο καλό από το NSX, και να σε περνάει για πλάκα μια 745i που ζυγίζει 2000 κιλά. Καλά, αν είναι 760i, μιλάμε για άπειρες κολώνες. Μου αρέσει που θέλεις και κόντρα με Μ. Πέρνα την 7άρα πρώτα και βλέπεις μετά αγαπητέ μου.

Και επειδή ακόμη έχω την απορεία, με Porsche 911 (996) GT2 που βρίσκεσαι?

DoctorAbo
05-02-05, 20:35
Και εγώ σεβόμενος την ποιότητα του forum ένα έχω να πώ οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν μια σοφή παροιμία "τα λόγια πετούν τα γραπτά μένουν"

S@K @TT@CK φίλε μου, αυτό το λέγανε αλλονώn πρόγονοι. Συγκεκριμένα το λέγανε ΄Λατινόφωνοι, Ρωμαίοι. Scripta mannent - Verba volent..... :loser:

antonio
05-02-05, 21:34
S@K @TT@CK φίλε μου, αυτό το λέγανε αλλονώn πρόγονοι. Συγκεκριμένα το λέγανε ΄Λατινόφωνοι, Ρωμαίοι. Scripta mannent - Verba volent..... :loser:


Γιατρέ μου για άλλη μια φορά μας αποστόμωσες!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

manosm3
05-02-05, 21:49
ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΙΣ! ΑΝΟΙΧΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΖ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΟ ΜΟΥ!!! ΛΑ'Ι'ΚΙΣΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ FOLIE ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Μ! ΑΝΤΕ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΜΙΑ GTA (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΔΩ!

Strax
05-02-05, 22:02
Απλά ας μιλήσουμε με στοιχεία! Η πρώτη στήλη για Ζ4 3.0 SMG (οπότε οι επιδόσεις από στάση πάσχουν, αλλά οι χρόνοι στην πίστα βγάζουν μάτια) και η δεύτερη για S2000! Νομίζω ότι Μ3 είναι περιττό να βάλουμε....
Nuerburgring
Round time 8.32 min 8.39 min
Schwedenkreuz 219 Km/h 224 Km/h
Aremberg 99 Km/h (1,15g) 93 Km/h (0,85g)
Fuchsroehre 213 Km/h 205 Km/h
Metzgesfeld 148 Km/h 171 Km/h
Bergwerk 97 Km/h (1,1g) 93 Km/h (0,9g)
Kesselchen 191 Km/h 211 Km/h
Klostertal 1 160 Km/h (1g) 164 Km/h (1g)
Klostertal 2 82 Km/h (1g) 88 Km/h (1,1g)
Pflanzgarten 171 Km/h (0g) 161 Km/h (0,9g)
Galgenkopf 126 Km/h (0,95g) 126 Km/h (1,15g)
Doettinger Hoehe 232 Km/h 226 Km/h

Hockenheim
Round time 1.18,1 min 1.18,9 min
Nordkurve 121 Km/h (1,05g) 113 Km/h (1g)
Ausg. Querspange 78 Km/h (1g) 78 Km/h (1g)
Sachskurve 82 Km/h (1,2g) 80 Km/h (1g)
Opelkurve 107 Km/h (1,1g) 95 Km/h (1g)
Goal Straight Line 170 Km/h 168 Km/h
Max. Delay* 9,9 ms/2 10,6 ms/2
*Ameisenkurve

Acceleration
0 - 40 Km/h 1,7 s 1,6 s
0 - 60 Km/h 3,1 s 3 s
0 - 80 Km/h 4,5 s 4,4 s
0 - 100 Km/h 6 s 6,2 s
0 - 120 Km/h 8,8 s 8,7 s
0 - 140 Km/h 11,5 s 11,2 s
0 - 160 Km/h 15,3 s 14,8 s
0 - 180 Km/h 19,6 s 19,2 s
0 - 200 Km/h 27,5 s 24,5 s
Top Speed 250 Km/h * el. begrenzt 241 Km/h

Elasticity (4./5./6.)
80 - 100 Km/h 3,1 s / 4 s / 4,8 s 3,6 s / 4,5 s / 5,3 s
80 - 120 Km/h 6,4 s / 8 s / 10,5 s 7,2 s / 9,2 s / 11,2 s
80 - 160 Km/h 13,3 s / 17,4 s / 22,3 s 14,8 s / 19,6 s / 26,9 s
80 - 180 Km/h 17,6 s / 22,9 s / - s 0 s / 25,4 s / - s
80 - 200 Km/h - s / - s / - s - s / - s / - s

Braking
100 - 0 Km/h cold 37 m / 10,4 m/s2 37,1 m / 10,4 m/s2
100 - 0 Km/h hot 38,4 m / 10 m/s2 36,1 m / 10,7 m/s2
200 - 0 Km/h 138,6 m / 11,1 m/s2 147 m / 10,5 m/s2
80% Vmax* - 0 Km/h 138,6 m (80% Vmax =200 km/h) 136,9 m (80% Vmax =193 km/h)
200 - 0 Km/h 5 s 5,3 s

manosm3
05-02-05, 22:06
ΤΑΖ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ Ο STRAX!!! :icon02: :pth:

antonio
05-02-05, 23:44
Eγώ περιμένω την απάντηση του taz στην πρόκληση διαφορετικά .....καλυτέρα να μασάς παρά να μιλάς!
Και σύντομα να τελειώνουμε με αυτά!
Διαφορετικά taz το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία! :thefinger

bmwdakias325
06-02-05, 00:01
akardoi mpembedakides hrthe enas iaponas sto site kai pesate epano tou oloi mazi kai ton kanate kai kriftike kai den tha bgenei oute apo to spiti tora mhn ton petixei kanas germanos ston dromo kai ton afisei kamia 20aria kolones piso apo thn alli balate kai ta noumera tou dino day malon den tha xanadoume post tou filou mas tou taz edo mesa doctor o laos se akolouthei kai fisika se :bowdown: kai is anotera

mpikounis
06-02-05, 09:26
Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε μια συζητηση χωρις να τη μετατρεψουμε αμεσως σε αρενα;

Γιατι δεν μπορουμε να γραψουμε αυτα που πιστευουμε, να σχολιασουμε αυτα που λεει ο αλλος και να συζητησουμε σε ηρεμους τονους;

Γιατι αν καποιος δεν εχει BMW πρεπει να πεσουμε πανω του να τον φαμε, ακομα και αν αυτος γραφει ηρεμα και σωστα;

Γιατι δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι εκτος απο τα BMW υπαρχουν και αλλα αξιολογα αυτοκινητα, τα οποια σε καποιους τομεις θα ειναι καλυτερα, σε αλλους χειροτερα απο τα BMW;

Ας προσπαθησουμε ολοι να κρατησουμε τη συζητηση στο επιπεδο που αρμοζει και να μην προσπαθουμε με τη πρωτη ευκαιρια να τη κανουμε αγωνα "μαγκιας".

alexk
06-02-05, 09:51
Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε μια συζητηση χωρις να τη μετατρεψουμε αμεσως σε αρενα;

Γιατι δεν μπορουμε να γραψουμε αυτα που πιστευουμε, να σχολιασουμε αυτα που λεει ο αλλος και να συζητησουμε σε ηρεμους τονους;

Γιατι αν καποιος δεν εχει BMW πρεπει να πεσουμε πανω του να τον φαμε, ακομα και αν αυτος γραφει ηρεμα και σωστα;

Γιατι δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι εκτος απο τα BMW υπαρχουν και αλλα αξιολογα αυτοκινητα, τα οποια σε καποιους τομεις θα ειναι καλυτερα, σε αλλους χειροτερα απο τα BMW;

Ας προσπαθησουμε ολοι να κρατησουμε τη συζητηση στο επιπεδο που αρμοζει και να μην προσπαθουμε με τη πρωτη ευκαιρια να τη κανουμε αγωνα "μαγκιας".

1. Γιατί μάλλον ο διαιτητής δεν σφυρίζει το φουλ στον κατάλληλο "παίκτη"
2. Το κάναμε, αλλά ο "παίκτης", εξακολούθησε να κάνει φουλ, πράγμα που οδήγησε σε εκνευρισμό.
3. Δεν θεωρώ ότι όποιος δεν έχει bmw, είναι μαύρο πρόβατο, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των μελών. Αυτός όμως που δεν έχει bmw και αλόγιστα προκαλεί σε κλίμα επίδειξης και αυταρχισμού, σε καμμία περίπτωση δεν γράφει ήρεμα και σωστά κατ' εμέ.
4. Ναι υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα αξιόλογα. Κανείς πιστεύω ότι δεν το αρνείται. Σε αυτή όμως την περίπτωση, είχαμε κατά κάποιον τρόπο, προσπάθεια ανατροπής των νόμων της φύσεως (ή πιο σωστά, της προέκτασης των νόμων της φύσεως).
5. Ο αγώνας μαγκιάς νομίζω ότι εκκινήθηκε από τον "παίκτη" που έκανε τα συνεχόμενα φουλ, όπως ανέφερα στα σημεία 1 και 2.

Επιπλέον, δεν το θεωρώ σωστό να ζητάμε τώρα (μετά από 30 ξέρω 'γω απαντήσεις) να κρατήσουμε επίπεδο, να μην είμαστε επιθετικοί κ.ο.κ., από τη στιγμή που κάποιος, που εμφανώς ήθελε να προκαλέσει και να κάνει επίδειξη, δεν του ζητήθηκε να κρατήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πιο απλά, προσωπικά πιστεύω ότι το post σου ήρθε αργά και απευθύνεται στους λάθους ανθρώπους.

Φιλικά πάντα, Αλέξης

Black5
06-02-05, 11:18
από τη στιγμή που κάποιος, που εμφανώς ήθελε να προκαλέσει και να κάνει επίδειξη, δεν του ζητήθηκε να κρατήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πιο απλά, προσωπικά πιστεύω ότι το post σου ήρθε αργά και απευθύνεται στους λάθους ανθρώπους.


Όντως είναι λίγο αργά τώρα να ζητηθεί να κρατηθεί επίπεδο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει δίκιο. Δεν νομίζω όμως ότι ήθελε να προκαλέσει.... Και άλλη φορά έχει γραφεί ότι 316 περνάει saxo vts αλλά δεν δημιουργήθηκε ανάλογο κλίμα. Ας πει ο καθένας ελεύθερα τη γνώμη του και ας έχει και λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη!!

taz
06-02-05, 14:49
Antonio δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάμε όποτε θέλεις βόλτα στη συγκεκριμένη διαδρομή,είναι από τις αγαπημένες μου και επιτέλους χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι ανοιχτόμυαλοι στην παρέα.Πες ποιό βράδυ θέλεις να βρεθούμε και πού και θα είμαι εκεί.
Η ουσία είναι ότι σε όλους αρέσουν τα πισωκίνητα ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα (εννίοτε και με υπερσυμπιεστές), η γρήγορη οδήγηση, η κόντρα και ευχή όλων είναι κάποτε να μπορούμε όλα αυτά να τα κάνουμε σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ όπως όλοι στην Ευρώπη,Αμερική, Ιαπωνία.
Κάναμε Ολυμπιακούς αγώνες και η γειτόνισα μας Τουρκία θα φιλοξενεί αγώνα Φόρμουλα 1 που υποτίθεται είναι λιγότερο ανεπτυγμένη από εμάς. Αν ήξεραν όλοι όσοι ήρθαν εδώ το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχει πίστα στην Ελλάδα προδιαγραφών F1 και έχουμε μείνει στα Μέγαρα και στις Σέρρες σιγουρα θα το σχολίαζαν αρνητικά . Ίσως έπρεπε να τους το πούμε όλοι εμείς, να διαδοθεί και έξω μπάς και ξυπνήσουν κάποτε οι αρμόδοι και τουλάχιστον από ντροπή κάνουν κάτι.
Φιλικά ΤΑΖ

manosm3
06-02-05, 16:55
Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΤΑΖ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΤΟ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ EXEI BMW ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ Μ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 80 ΑΛΟΓΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ S2000 ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ V-TEC ΠΗΓΑΝΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ BMW 320 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ Μ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ

mpikounis
06-02-05, 18:47
Επιπλέον, δεν το θεωρώ σωστό να ζητάμε τώρα (μετά από 30 ξέρω 'γω απαντήσεις) να κρατήσουμε επίπεδο, να μην είμαστε επιθετικοί κ.ο.κ., από τη στιγμή που κάποιος, που εμφανώς ήθελε να προκαλέσει και να κάνει επίδειξη, δεν του ζητήθηκε να κρατήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πιο απλά, προσωπικά πιστεύω ότι το post σου ήρθε αργά και απευθύνεται στους λάθους ανθρώπους.

Φιλικά πάντα, Αλέξης

Αλεξη, νομιζω οτι οι παρατηρησεις για το επιπεδο μπορουν να ερθουν σε οποιαδηποτε στιγμη, δεν νομιζω οτι υπαρχει χρονικο οριο. Το ποσο συντομα θα ερθουν εξαρταται απο το ωραριο του καθενος και το χρονο που εχει διαθεσιμο για να προλαβει να διαβασει τα posts.

Τα σχολια μου δεν ειχαν καποιο συγκεκριμενο "παιχτη" στοχο, και δεν μετραω φαουλ. Η εντυπωση η δικη μου απλα οταν διαβασα το thread ηταν αυτη που εγραψα, χωρις να εχω κοιταξει ποιος ακριβως ηταν αυτος που μου τη προκαλεσε.

Για να γινω ομως πιο συγκεκριμενος, να πω πως δεν προσεξα κανενα σημειο που εμενα προσωπικα με "προκαλεσε" ο Taz και ας εχω Z4 που απο οτι λεει τα περναει. Απο την αλλη καποια posts συγκεκριμενων "ευεξαπτων" μελλων του club μας με προκαλεσαν. Αν προσεξεις και παλαιωτερες συζητησεις θα δεις οτι ειναι οι ιδιοι αυτοι που "προσβαλλονται" παντα.

Σχολια οπως "να προσέχεις μην σε περάσει κανένα Χ3 από πάνω, σε στροφιλίκι και μετά απορείς πως έγινε αυτό και με ποιο δικαίωμα το Χ3 περνάει ένα σπορ αυτοκίνητο. Επιπλέον, να προσέχεις για ένα μικρό και αδύναμο compact, γιατί όποτε βρίσκει σπορ αυτοκίνητα σε στροφές, τα αντιμετωπίζει με πολύ θράσος και αναίδεια..." ή "ρε παιδια αυτο θα γινεται τωρα??????????????θα μπαινει καθε τοσο ενας......και θα λεει ελευθερα τη μαμακια του?????" νομιζω πως δεν χρειαζονται.

Τελος επειδη δεν προκειται να ξεκινησω flame war με κανεναν στο forum αυτο δεν θα συνεχισω αυτη τη συζητηση. Απλα ειπα τη γνωμη μου, αν δεν συμφωνειτε απλα αγνοηστε τη.

melos86
06-02-05, 20:13
Και εγω συμφωνω απολυτα με τον φιλο mpikounis!! Ουτε εγω προσβληθηκα σε κανενα σημειο αν και ουτε Μ αυτοκινητο εχω ουτε Ζ4. Ισα ισα που θα επρεπε να μας τιμουν παρουσιες τετοιων ατομων που παρα το γεγονος οτι εχουν αυτοκινητα αλλων κατασκευαστων δειχνουν τον θαυμασμο τους στα αυτοκινητα της BMW!!
To αν ο ιδιος πιστευει οτι μπορει να περασει ενα Μ3 η ενα Μ5 η οτιδηποτε αλλο ειναι καθαρα δικο του θεμα και μονο... Και εγω μπορει να πιστευω οτι με το 318is μπορει να ριξω 17 κολωνες σε ενα Μ5 με τα 507 αλογα!! Ειμαι σιγουρα λαθος αλλα δεν νομιζω οτι ενα τετοιο γεγονος ειναι ικανο να σηκωσει τετοια θυελλα αντιδρασεων... Θα προτιμουσα να κλεινατε ενα ραντεβουδακι 3-4 ατομα με τον taz και να ανοιξετε με τα αυτοκινητα σας και να σταματησουν οι ικασιες, οι υποθεσεις και οι ανακριβιες! Ιδου η Ροδος....
Τετοιες αντιδρασεις δειχουν ανθρωπους με παροπιδες στα ματια.. και δεν νομιζω οτι κανενας μας σε αυτο το club τις φοραει ποσο μαλλον το ιδιο το club!! Ας μην καταντησουμε σαν μερικα clubs οπως το stilo club που οι ανθρωποι νομιζουν οτι αγορασαν Ferrari.. και τα συγκρινουν μονο με Lambo και Bentley!!

alexk
06-02-05, 20:58
Αν προσεξεις και παλαιωτερες συζητησεις θα δεις οτι ειναι οι ιδιοι αυτοι που "προσβαλλονται" παντα.


Μιχάλη, μάλλον έχεις δίκιο και λυπάμαι ειλικρινά που προσβάλλομαι. Επιπλέον, λυπάμαι πολύ που δημιουργώ πρόβλημα κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να μην ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα.

antonio
06-02-05, 21:32
Antonio δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάμε όποτε θέλεις βόλτα στη συγκεκριμένη διαδρομή,είναι από τις αγαπημένες μου και επιτέλους χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι ανοιχτόμυαλοι στην παρέα.Πες ποιό βράδυ θέλεις να βρεθούμε και πού και θα είμαι εκεί.
Η ουσία είναι ότι σε όλους αρέσουν τα πισωκίνητα ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα (εννίοτε και με υπερσυμπιεστές), η γρήγορη οδήγηση, η κόντρα και ευχή όλων είναι κάποτε να μπορούμε όλα αυτά να τα κάνουμε σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ όπως όλοι στην Ευρώπη,Αμερική, Ιαπωνία.
Κάναμε Ολυμπιακούς αγώνες και η γειτόνισα μας Τουρκία θα φιλοξενεί αγώνα Φόρμουλα 1 που υποτίθεται είναι λιγότερο ανεπτυγμένη από εμάς. Αν ήξεραν όλοι όσοι ήρθαν εδώ το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχει πίστα στην Ελλάδα προδιαγραφών F1 και έχουμε μείνει στα Μέγαρα και στις Σέρρες σιγουρα θα το σχολίαζαν αρνητικά . Ίσως έπρεπε να τους το πούμε όλοι εμείς, να διαδοθεί και έξω μπάς και ξυπνήσουν κάποτε οι αρμόδοι και τουλάχιστον από ντροπή κάνουν κάτι.
Φιλικά ΤΑΖ


Φίλε Τaz, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, και να με συγχωρείς και εσύ και οι υπόλοιποι στο forum γιατί ίσως να παρερμήνευσα τα λόγια σου και να μίλησα αρκετά εριστικά και απότομα, και πίστεψέ με αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου, και αυτο το αποδεικνύει η ποιότητα των posts μου.
Όσο για την βόλτα μας θα πρέπει να περιμένει λίγο γιατί όπως θα διαβάσεις στο κατάλληλο thread που θα ανοίξω η μπέμπα σου σήμερα στην πίστα των Μεγάρων παρέδωσε το πνεύμα.
Φιλικά, Αντώνης

Fanatic
06-02-05, 22:42
Με στεναχωρει καπως οτι καθε φορα που γινεται καποιο σκηνικο με καποιο καινουριο αγνωστο προς ολους ατομο που ξεκινα λεγοντας κατι που μπορει πολλους να τους ενοχλει οτι η ''επιπληξη'' αφορα μονο τα μονιμα και ενεργα μελη και δεν γινεται τπτ ωστε να βρεθει αιτια και το πως ξεκινησαν ολα...καλα τα καινουρια μελη αλλα μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και μελη απο τα γεννοφασκια που εχουν παθιαστει πραγματικα με το club μας εδω...

mpikounis
07-02-05, 08:43
Με στεναχωρει καπως οτι καθε φορα που γινεται καποιο σκηνικο με καποιο καινουριο αγνωστο προς ολους ατομο που ξεκινα λεγοντας κατι που μπορει πολλους να τους ενοχλει οτι η ''επιπληξη'' αφορα μονο τα μονιμα και ενεργα μελη και δεν γινεται τπτ ωστε να βρεθει αιτια και το πως ξεκινησαν ολα...καλα τα καινουρια μελη αλλα μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και μελη απο τα γεννοφασκια που εχουν παθιαστει πραγματικα με το club μας εδω...

Φοβαμαι οτι κατι εχει παρεξηγηθει. Δεν υπηρξε καμια επιπληξη. Υπηρξε μοναχα ενα σχολιο απο εμενα με αυτα που μου "εβγαλε" το thread οταν το διαβασα. Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑΝ συγκεκριμενο σαν στοχο. Το αν καποιος το πηρε προσωπικα, για αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα, απλα να πω οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.

Οσο για τα νεα μελη, να εισαι σιγουρος οτι οι administrators του forum θα "επιπληξουν" οποιονδηποτε "ξεφευγει" ανεξαρτατητα με τη παλαιοτητα του στο forum. Στη συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω δεν υπηρχε λογος "επιπληξης" προς κανεναν, καινουργιο ή παλιό.

aVog
07-02-05, 09:03
Χθές βράδυ γυρνόντας σπίτι συνάντησα στην γνωστή κοντρομάνα Βουλιαγμένης ενα Χόντα Σ2000 και απο πίσο του τρεία ή τέσσερα NISSAN SUNNY GTR αυτά τα παλιά με το φουσκομένο καπό. Όλοι μαζι κάναμε μια ωραία παρέα και αρχήσαμε τα παιχνίδια. Το χοντάκι όπου εστιάζεται και το ζήτημα της κουβέντα ήταν Μάυρο με BREMBO δαγκάνες και σίγουρα εξάτμιση. Στο φανάρι δίπλα δίπλα, πράσινο και πάμεεεεε στην πρώτη μου ανοίγη μισή με μια καρότσα το χόντα και δεν το έπιασα ποτέ αλλά δεν έφυγε ούτε και βήμα. Δέυτερη φορά (να είσαι πιο προσεχτικό Αντωνάκη η εκκίνηση ήταν μάπα) ανοίγουμε πάλι και ξανά τα ίδια. :angryfire .
Το συγκεκριμένο χόντα πρέπει να ήταν λίγο πιο δυνατό απο τα υπόλοιπα και πήγαινε αρκετά καλά.
Το ζήτημα είναι οτι ένα απο τα ΝISSAN έκανε πλάκα και με τους δύο μας και μας κέρναγε μερικές κολώνες για το καλησπέρα.!!!!! :bugeye:

Panoz
07-02-05, 09:25
Πρώτα απ'όλα να κάνω μια παρατήρηση....Καλά να φαγώνονται BMWδάκηδες με HONDAκηδες (δε συμφωνώ βέβαια) αλλά να φαγώνονται BMWδάκηδες μεταξύ τους, αυτό είναι απαράδεκτο.

Κάποιοι ξέρουν πολύ καλά τις απόψεις μου περί αυτοκίνησης. Καλά αυτοκίνητα υπάρχουν παντού. Αλλιώς αν υπήρχε BMW και μόνο BMW, σας πληροφορώ ότι θα οδηγούσαμε αυτοκίνητα χειρότερα και απο DACIA. Εγώ χαίρομαι πραγματικά όταν κάποιος κατασκευαστής βγάζει ένα αυτοκίνητο καλύτερο απο κάποιο αντίστοιχο ΒΜW...και χαίρομαι διότι η BMW ώς συνήθως αντιδρά και ξεπερνά τον αναταγωνισμό. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η BMW δεν ασχολείται και ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος. Εκεί είναι θέμα προσωπικής απόφασης του καθενός για την επιλογή που θα κάνει. Πάντως απο την μικρή μου εμπειρία, για να επανέλθω στο θέμα, S2000 και Μ3 απλά δεν συγκρίνονται (ούτε σαν επιδόσεις, ούτε σαν κατηγορία). S2000 και Ζ4 (3.0) συγκρίνονται άμεσα...είναι καθαρά θέμα γούστου για το ποιό είναι καλύτερο....και ας μην ξεχνάμε κιόλας το σημαντικό πλεονέκτημα τιμής του Honda...

Fanatic
07-02-05, 09:38
Eγω παντως το S2000 που το θεωρω εξαιρετικο αυτοκινητο το βρiσκω ακριβο...ειναι και 2λιτρο...αν και το Ζ4 το 3,0 δεν ετρωγε τετοιο καπελο απο το κρατος η τιμη του θα ηταν χαμηλοτερη απο του S2000.AAAAAAχ ατιμο κρατος...παιδια παντως ετοιμαστειται στα προσεχη χρονια να δειτε ακομα περισσοτερα S2K στους ελληνικους δρομους καθοτι τα HONDA στην Γερμνανια χανουν παρα πολυ την αξια τους σε μικρο διαστημα και αυτη την στιγμη οι τιμες αρχιζουν απο 15000ευρω για S2000! :deal:

Panoz
07-02-05, 09:43
Eγω παντως το S2000 που το θεωρω εξαιρετικο αυτοκινητο το βρiσκω ακριβο...ειναι και 2λιτρο...αν και το Ζ4 το 3,0 δεν ετρωγε τετοιο καπελο απο το κρατος η τιμη του θα ηταν χαμηλοτερη απο του S2000.AAAAAAχ ατιμο κρατος...παιδια παντως ετοιμαστειται στα προσεχη χρονια να δειτε ακομα περισσοτερα S2K στους ελληνικους δρομους καθοτι τα HONDA στην Γερμνανια χανουν παρα πολυ την αξια τους σε μικρο διαστημα και αυτη την στιγμη οι τιμες αρχιζουν απο 15000ευρω για S2000! :deal:

Δυστυχώς φίλε μου ζούμε στη πιο ακατάλληλη χώρα για το ακριβό χόμπυ μας...όσο σκέφτομαι ότι με 60.000 που έδωσα για το Ζ4, θα μπορούσα να είχα πάρει ένα CSL, με πιάνει κρύος ιδρώτας :banghead:

skandalis447
07-02-05, 09:52
Paidia ksansagrafo ena minima apla kai mono gia na po oti kakos pareksigisate ton Taz.To paidi einai entaksei , me pire amesos til molis tou edosa to kinito mou kai tha kanonisoume entos tis evdomadas na vrethoume.Molis kanonistei auto tha to anakinoso oste na vrethoume kai alloi,Exoume aniksi me ton Taz apo stasi kai oi diafores itan megales.Apla ego otan ksekinao apo piso apo ena amaksi kai stin 3 eimai idi 1 karotsi mprosta sinithos kovo tin kontra giati den iparxei logos na to skizo.Auto eide o Taz kai egrapse mikres diafores.Pantos tha stithoume apo stasi kai tha doume ti kanoume akrivos...Oso an afora gia tis strofes exo na sas po pos den ksero pos odigaei o Taz alla pistepste me to stripsimo einai kathara thema odigou kai oxi autokinitou.Exo enan kollito me s o opios einai ilithios...den niothei fovo...Menei kai anaviso opote ante piaston otan pigainei apo limanakis anaviso...Einai apisteutos o tropos pou to strivei to s.Fonazeis gia na kateveis kato.Apo tin alli opios einai filos me ton Tsolia (aleksis) pou eimai diafora m3 kai m5 kai tora odigaei ena e39 m5 odigaei akrivos me ton idio tropo...Einai kai autos telios trellos...Autoi oi 2 tha mporousan na kontraroun alla kapios tha tin plirone...Gia auto as sovareutoume kai as doume mono tis efthies...xe xe!Any chalenge accepted!

m3power
07-02-05, 10:27
και αν τυχον ειναι και κανενα πολυ γρηγορο,τι κανουμε μητσακο;;;;ψεκαζουμε με "fresh air"!!!xaxaxaxaxa :dance:

stef
07-02-05, 11:24
Eγω παντως το S2000 που το θεωρω εξαιρετικο αυτοκινητο το βρiσκω ακριβο...ειναι και 2λιτρο...αν και το Ζ4 το 3,0 δεν ετρωγε τετοιο καπελο απο το κρατος η τιμη του θα ηταν χαμηλοτερη απο του S2000.AAAAAAχ ατιμο κρατος...παιδια παντως ετοιμαστειται στα προσεχη χρονια να δειτε ακομα περισσοτερα S2K στους ελληνικους δρομους καθοτι τα HONDA στην Γερμνανια χανουν παρα πολυ την αξια τους σε μικρο διαστημα και αυτη την στιγμη οι τιμες αρχιζουν απο 15000ευρω για S2000! :deal:

Ναι αλλά είναι χρέπια βρε Στέλιο αυτά που εχουν 15χιλιάρικα, α και να σου θυμήσω πως σε καμία περίπτωση το Ζ4 3,0 δεν είναι φτηνότερο από το S2K σε καμία άλλη χώρα! :shakehead

Fanatic
07-02-05, 11:46
Mε 25.000 με το τελονειο και ολα μεσα παντως εχεις s2000 του 2002 με 47000κμ να κυκλοφορεις.Τι αντιστοιχο μπορεις να παρεις απο bmw στα ιδια λεφτα στο Ελλαδισταν??....γι'αυτο λεω οτι σε λιγα χρονια θα κυκλοφορουν ακομα περισοσοτερα....οκ μπορει να μην ειχε χαμηλοτερη παντως η διαφορα που θα ειχαν θα ηταν αμελητεα....σιγουρα λιγοτερη απο τα 6.000 περιπου που εχουν τωρα....

Υ.Γ.Εχω δει παντως και με 15000 να τα πουλανε Γερμανια...ποσο χρεπια να ειναι???...3 ετων αμαξι το πολυ....και αν ημουν hondακιας θα ελεγα:χρεπια τα honda δεν γινονται σε 10 χρονια ποσο μαλλον σε 3..... :smashtard

Action Man
07-02-05, 11:51
Υ.Γ.Εχω δει παντως και με 15000 να τα πουλανε Γερμανια...ποσο χρεπια να ειναι???...3 ετων αμαξι το πολυ....και αν ημουν hondακιας θα ελεγα:χρεπια τα honda δεν γινονται σε 10 χρονια ποσο μαλλον σε 3..... :smashtard

Πραγματι!!ΜΕ 15000 αγοραζεις ΑΨΟΓΟ S2000 στη Γερμανια!

stef
07-02-05, 21:43
Σορρυ που το γράφω εδώ αλλά αφορά κόντρα Μ3 Ε46 με 350 Ζ πολύ καλόοο...!!!
Παρασκεύη βραδάκι και όπως γύριζα από Αθήνα στα φανάρια κοντά στο σπίτι μου μετά τον Αγ.Νικόλαο, βλέπω στο απέναντι ρεύμα το γνωστό διπλοτούρμπινο μαύρο 350 Ζ, να σταματάει δίπλα σε κατακόκκινο Μ3 Ε46!
Καταλαβαίνω πώς κάτι καλό θα δω, full launch control ο "δικός" μου με το Μ3 και πάμεεεεεεεεε!
Ε μέχρι την Porsche στο κατέβασμα που έκανα και επι τόπου το Μ3 ήταν 2 κενές μπροστά!
Τώρα δεν ξέρω τι θα γινότανε στα πολλά αλλά εκεί κάπου το Μ3 και το 350Ζ είχανε σίγουρο 200άρικο...

stef
07-02-05, 21:46
Στέλιο εγώ ότι S2K βλέπω στο mobile & autoscout έχουνε από 22 και πάνω...!
Προσοχή θέλει γιατί παίζουνε και απατεωνιές!
Φίλος έβρισκε ΤΤ s line 12/03 me 12500 , αλλά μούφα ήτανε όπως και εγώ έχω βρει Μ3 Ε46 2003 με 30000 !Πολύ μούφα!

saikoE39
07-02-05, 23:05
Tha po gia mia plaka poy ekana se ena M3 kai isos o idioktitis na briskete anamesamas.Htan paraskeyh bradi kai pigaina mia boltisa me to roveraki tis manas moy otan mprosta moy eida to M3.briskomoun stin platia ton vrilision otan eida to bmw na feygei me tis mpantes.ekei odromos einai olo samaria kai to bmw anagkazotan na kobei kai na anoigei amesos etsi ithela ayto na to do apo konta.arxisa na fortono taxitites sto rover xoris na kovo sta samarakia dioti to rover einai san traxteri etsi eftasa arketa konta sto bmw to opio se kathe anigma pasxize na brei prosfrisi o odigos sastise sto epomeno samaraki eixa ftasei se apostasi anapnois apo to piso fanari tis bmw opoy otan arxise na epitaxini kai feygontas san kaboyras me tis pantes nomisa oti tha me xtipoyse.stin sinexia tin ida na feygei makria san kyria ftinontas me me akaftes benzines.......exontas kopsei tin foyska toy imiaksonioymoy!!!!!!!

m3e36!!!
07-02-05, 23:39
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ S ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ 321 ΑΛΛΑ 286Μ3 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ S2000 ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ? :calm:
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΑΛΑΖΙΟ S2000.ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΜΕ ΣΤΟ FORUM. ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΠΟΛΥ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Μ3 ΜΟΥ! Ο ΤΑΖ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ... ;)

antonio
07-02-05, 23:51
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΑΛΑΖΙΟ S2000.ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΜΕ ΣΤΟ FORUM. ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΠΟΛΥ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Μ3 ΜΟΥ! Ο ΤΑΖ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ... ;)


No comments!!!!!! :icon18:

taz
08-02-05, 00:44
Γειά και από μένα,
αφού λοιπόν γνωριστήκαμε με τα παιδιά ξεκινήσαμε από Αττική οδό προς Κερατέα . Ανοίξαμε πρώτα από τρίτες που ο m3e36 με άνοιγε σταθερά και κατάλαβα τί θα με περίμενε και στην ευθεία. :smashtard Στηνόμαστε λοιπόν στο φανάρι ,ξεκινάμε με εμένα να φεύγω πρώτη-δευτέρα μπροστά ( το Μ3 σπίνιαρε πολύ) στην τρίτη με έφτασε με πέρασε και περνάμε την γέφυρα με δύο κολώνες υπέρ του Μ3. Συγχάρηκα τον m3e36 γιατί έχει το εργαλείο αλλά ξέρει και να το πηγαίνει.Δυστυχώς το ψιλόχιονο και ο αέρας δεν μας επέτρεψαν να μείνουμε στην γέφυρα όσο θέλαμε,δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά που θα είμαστε και περισσότεροι. :D

DoctorAbo
08-02-05, 08:27
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΑΛΑΖΙΟ S2000.ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΜΕ ΣΤΟ FORUM. ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΠΟΛΥ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Μ3 ΜΟΥ! Ο ΤΑΖ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ... ;)

χεχεχεχεχεχ ε, δεν τον αποπήραμε κιόλας? Μερικά φιλικά πειράγματα του κάναμε του παιδιού. !!!!!!!! ;)

Strax
08-02-05, 09:13
Άμα αποπείραμε τον taz τι να πω και εγώ με αυτά που έχω άκούσει από τον γιατρό από το Σάββατο! Αλλά θα γυρίσει ο τροχός θα περάσει και ο φτωχός!

Black5
08-02-05, 09:18
Άμα αποπείραμε τον taz τι να πω και εγώ με αυτά που έχω άκούσει από τον γιατρό από το Σάββατο! Αλλά θα γυρίσει ο τροχός θα περάσει και ο φτωχός!

Συμφωνώ. Ρε παιδιά να σταματήσουμε να πειράζουμε τον Στράτο. Μην ξεχνάμε ότι αυτός κανόνισε την δυναμομέτρηση. Μετά από αυτό όμως που "έπαθε" θα το ξανασκεφτεί πριν κανονίσει κάτι άλλο π.χ. συνάντηση σε πίστα γιατί θα φοβάται τον Doctor!!!!

Xs-man
08-02-05, 09:48
Το κακο με τα κοντριδια ειναι οτι την πληρωνει το διαφορικο εκτος απο το κιβωτιο και τον συμπλεκτη.

Το σκεφτηκαν λοιπον οι Βαυαροι και εφτιαξαν το SMG 2 με launch control.

Μπορει να σου στερει τη χαρα να λιωνεις δισκο-πλατω-συνχρονιζε-διαφορικο αλλα θα σε αφησει να κανεις πολλα 0-100-200-250 κτλ απροβληματιστα....
και το κυριοτερο στον χρονο που σου δινει ο κατασκευαστης.

Αυτο που με φτιαχνει ειναι οτι αν π.χ. σε κολλησει ενα Εvo, impreza, 350Ζ κτλ
ακομη και αν θεωρητικα σε περναει 0-100 για κατι δεκατα (αν ειναι βελτιωμενο
βεβαια) με το συστημα της BMW- τερμα γκαζι αφηνεις το λεβιε, συμπλεξη πρωτης και αλλαγες σε λιγοτερο απο ενα δεκατο του δευτερολεπτου- το πιθανοτερο ειναι οτι το κουλαδι που οδηγει το αλλο αμαξι δεν θα καταφερει να κανει τον χρονο που ανακοινωνει ο κατασκευαστης και θα χασει... ενω εσυ με το ενα χερι θα κρατας το τιμονι και με το αλλο το κινητο με το οποιο θα τραβας βιντεο την κοντρα... και θα δειχνει τον αντιπαλο να μενει πισω :icon18:

saikoE39
09-02-05, 20:48
ΜΑΝΟ ΑΠΑΞΙΟ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΜW ΣΟΥ ΠΟΥ Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ!!

kostas*
11-02-05, 11:51
Γειά και από μένα,
αφού λοιπόν γνωριστήκαμε με τα παιδιά ξεκινήσαμε από Αττική οδό προς Κερατέα . Ανοίξαμε πρώτα από τρίτες που ο m3e36 με άνοιγε σταθερά και κατάλαβα τί θα με περίμενε και στην ευθεία. :smashtard Στηνόμαστε λοιπόν στο φανάρι ,ξεκινάμε με εμένα να φεύγω πρώτη-δευτέρα μπροστά ( το Μ3 σπίνιαρε πολύ) στην τρίτη με έφτασε με πέρασε και περνάμε την γέφυρα με δύο κολώνες υπέρ του Μ3. Συγχάρηκα τον m3e36 γιατί έχει το εργαλείο αλλά ξέρει και να το πηγαίνει.Δυστυχώς το ψιλόχιονο και ο αέρας δεν μας επέτρεψαν να μείνουμε στην γέφυρα όσο θέλαμε,δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά που θα είμαστε και περισσότεροι. :D

Και τωρα που τα Μ3 ξεκαθαρισαν το ονομα (παραδοση) τους νομιζω ειναι ωρα και για τα Ζ4 τι λες και εσυ ΤΑΖ?

taz
13-02-05, 02:08
kosta πιστεύω με το Ζ4 να έχω καλύτερη τύχη.Το καλύτερο θα ήταν μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με Ζ4 3.0,Μ roadster,S2000.Ίδωμεν...

melodic
13-02-05, 06:14
Αυτο που με φτιαχνει ειναι οτι αν π.χ. σε κολλησει ενα Εvo, impreza, 350Ζ κτλ
ακομη και αν θεωρητικα σε περναει 0-100 για κατι δεκατα (αν ειναι βελτιωμενο
βεβαια) με το συστημα της BMW- τερμα γκαζι αφηνεις το λεβιε, συμπλεξη πρωτης και αλλαγες σε λιγοτερο απο ενα δεκατο του δευτερολεπτου- το πιθανοτερο ειναι οτι το κουλαδι που οδηγει το αλλο αμαξι δεν θα καταφερει να κανει τον χρονο που ανακοινωνει ο κατασκευαστης και θα χασει... ενω εσυ με το ενα χερι θα κρατας το τιμονι και με το αλλο το κινητο με το οποιο θα τραβας βιντεο την κοντρα... και θα δειχνει τον αντιπαλο να μενει πισω :icon18:

εντελως φιλικα θα ηθελα να πω τα παρακατο:
ξεχνας ομως οτι το κουλαδι μπορει να εχει 4wd τερμα γκαζι αφημα συμπλεκτη πατιναρισμα 0 και εκτοξευση στο φεγγαρι...και πιο πολλα αλογα να εχεις σου εχει φυγει εκκινησεις.... αν ηταν ολοι με smg,launch control κτλ...
θα χανονοταν η μαγία της κοντρας...(θα ξεραμε απο πριν το αποτελεσμα)
εγω δεν θα επερνα ποτε αμαξι με smg(ελαχιστες εξαιρεσεις υπαρχουν)
γιατι αμα χαθει η αγωνια το ανχος ο φοβος το ποσο καλα θα ξεκινησω,κανω τις αλλαγες,δεν εχει γλυκα η νικη...

ακομα με αυτα τα συστηματα δεν φενετε κατα ποσο καλος οδηγος ειναι καποιος και ποσο καλα ξερει το αμαξι του...

(εχετε ακουσει οτι και μια μαιμου μπορει να οδηγηση μια formula 1???)
τις τουρμπατες δεκαετιας 80 μπορει αραγε να τις οδηγησει?

αμα ο shumaher παρει μια minardi, τι θα τερματισει? πρωτος αραγε?

τρανο παραδειγμα προχτες στην βουλιαγμενης ανοιξα με ceilca t-sprot και μεχρι μεσαιες τριτες ημουν μισο και βαλε αυτοκινητο μπροστα....
το γελιο που εριξα με το συνοδηγο μου δεν περιγραφετε...αφου το celica εχει 50αλογα πιο πολλα απο το δικο μου...

sorry για το ψιλοασχετο post

Nick_compact
13-02-05, 10:58
To 0-100 δε λέει τίποτα από μονο του.Μπορεί η Μ3 με το SMG να επαναλαμβάνει συνεχώς τις επιδόσεις του κατασκευαστή και να γράφει 0-100 όσο και ένα Impreza 300+ps όμως το Impreza θα τα πιάσει τα 100 σε μικρότερη απόσταση από το Μ3 και τα πρώτα 20-30 μέτρα θα έχει φύγει μια κολόνα.
Θα είναι καλή φάση το άνοιγμα Ζ4 3.0 και S2000.Θα είναι καλή μάχη με οδηγούς όμως εξίσου χεράδες το Ζ4 θα είναι 99% μπροστά έστω και για λιγο.Εφόσον είναι και τα δυο normal βέβαια.Για το M Roadster δεν το συζητάμε οι άλλοι δύο θα το ψάχνουν.

Xs-man
13-02-05, 12:53
Oντως το SMG 2 σου αφαιρει την αδρεναλινη και το αγχος της κοντρας αλλα γλυτωνεις απο φθορες και πιθανες ζημιες σε δισκο, πλατω, διαφορικο, συνχρονιζε κτλ κτλ (με αλλα λογια σου εξοικονομει χρηματα) και επιπλεον εκμεταλλευεται στο 100% τις δυνατοτητες του αυτοκινητου. Γι αυτο αλλωστε εχει κατασκευαστει.

Εχω δει ακομα και συντακτες περιοδικων αυτοκινητου που υποτιθεται οτι ειναι εμπειροι να χανουν αλλαγες κατα τη διαρκεια μετρησης επιδοσεων λογω... κακης συννενοησης μεταξυ δεξιου χεριου και αριστερου ποδιου....

Ασφαλως και το τετρακινητο εχει προβαδισμα απο σταση.... ομως το χανει στα πολλα χλμ/ωρα... ειδικα αν εχει φτερουγες που αυξανουν την αεροδυναμικη αντισταση.

Οσο για τους αυτοματισμους, δεν αφορουν μονο τη Φορμουλα 1 αλλα και τα ραλλυ καθως σειριακα κιβωτια χρησιμοποιουν και αυτα.... Αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι κουλος ο Σεμπαστιαν Λεμπ επειδη δεν εχει συμπλεκτη να πατησει... Απλα επικεντρωνεται στο τιμονι και οχι στισ αλλαγες.

Τα GROUP B ηταν εξισου δυσκολοδηγητα αφου ειχαν πανω απο 400 αλογα (πολυ πιο δυνατα απο τα σημερινα ραλυ) ειχαν κανονικο συμπλεκτη και μετριες αναρτησεις που τα εκαναν .... ΧΑΡΟΝΤΑ! Καταργηθηκαν μεσα σε λιγα χρονια.....

Τα σημερινα μπορει να ειναι πολυ πιο ευκολα να οδηγηθουν αλλα και πολυ πιο εκμεταλλευσιμα...

kostas*
14-02-05, 10:33
kosta πιστεύω με το Ζ4 να έχω καλύτερη τύχη.Το καλύτερο θα ήταν μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με Ζ4 3.0,Μ roadster,S2000.Ίδωμεν...
ΟΚ εγω μεσα ειμαι!

aVog
14-02-05, 11:09
kosta πιστεύω με το Ζ4 να έχω καλύτερη τύχη.Το καλύτερο θα ήταν μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με Ζ4 3.0,Μ roadster,S2000.Ίδωμεν...

Eγω πάντος άνοιξα παρασκευή βράδυ με ένα S2000 και μου μύρασε καρότσα!!!!
Λεσ να είμαι κουλός!!!!!

ΧΧΧΙΧΙΧΧΙΧ

Xs-man
14-02-05, 11:22
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ?

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ??? :p :p :p

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ.....

DoctorAbo
14-02-05, 11:37
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ?

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ??? :p :p :p

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ.....

Ολλανδέζες είναι.... ολλανδέζες μαθήτριες. :banghead:

stef
15-02-05, 11:23
Μια χαρούλα to link
Σας έχω και συνέχεια σε λίγο

Nick_compact
15-02-05, 19:40
Καλά ρε μαμ@κες που τα βρήκατε αυτά τα link;Προσπαθώ τόση ώρα να γράψω αυτό το post αλλα den κσεκολλάω από αυτά!Μαθήτριες;;;;;;;;;Τι λες τώρα;;;;;;;;Σοβαρά;;;;;;