PDA

Επιστροφή στο Forum : Γυναίκες και BMW - Απήχηση / Εντυπώσεις


alexk
19-02-05, 08:17
Λοιπόν καλημέρα. Είπα να ανοίξω αυτό το thread για να μεταφέρουμε ο καθένας μας, την δική του εμπειρία σχετικά με το πως αντιμετωπίζουν και τι πιστεύουν (τουλάχιστον από όσα μας έχουν αφήσει να καταλάβουμε αυτά τα Θεϊκά πλάσματα) οι γυναίκες για τις BMW, καθώς και άλλες μάρκες αυτοκινήτων που τους αρέσει.

Προσωπικά μιλώντας, θα μπορούσα να πω ότι κυκλοφορώντας με μια bmw, δεν με βοήθησε ποτέ ώστε να έχω μια επιτυχία. Αυτό πιθανότατα να οφείλεται στο target group που έχω, οπότε μάλλον είναι και φυσιολογικό. Βέβαια, δεν ξέρω άν είναι όντως έτσι, αλλά νομίζω ότι είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποια εντυπωσιάζεται τρελά με ένα αυτοκίνητο (το δικό σου δηλαδή) και κάνει κίνηση μαζί σου γιατί θέλει να την πηγαίνεις βόλτα με το αυτοκίνητο. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Επιπλέον, η αίσθηση που έχω είναι ότι η bmw είναι ιδιαίτερα αγαπητό προς τις γυναίκες, και ειδικά τα ανοιχτά μοντέλα της, όπως Ζ3, Ζ4, 3 cabrio κ.ο.κ. (ακούς Άγγελε???). Και η Χ5 δεν πάει πίσω, καθ'ότι και τα τζιπ αρέσουν στις γυναίκες (γιατί εμπνέουν πολυτέλεια και ασφάλεια όπως μου έχουν πει). Ένα περίεργο πράγμα είναι ότι στο 95% των περιπτώσεων (του δείγματος της έρευνάς μου... άκου να δεις), ακόμη και άσχετες με την αυτοκίνηση να είναι, γνώριζουν το μοντέλο Μ3 και ότι είναι γρήγορο. Απίστευτο είναι!

Πλέον, όταν είσαι με μία γυναίκα και εσύ έχεις bmw, αυτό που εισπράττω είναι ότι της αρέσει γιατί είναι στιβαρό και ασφαλές (sicherheit uber alles για τις γυναίκες). Οι γυναίκες λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ'όψιν τους την ασφάλεια που προσφέρει ένα αυτοκίνητο. Το οποίο είναι και φυσιολογικό, μιας και έχουν την μητρική φύση τους μέσα και αναζητούν την ασφάλεια.

Τέλος, για τις άλλες προτιμήσεις. Έχω δει ότι τους αρέσει στην πλειοψηφία το ΤΤ (το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο), το Α3 (το οποίο είναι λογικό μιας και είναι όμορφο) και το Cayenne (και Porsche και τζιπ, τί άλλο να ζητήσει :) ).

Elen
19-02-05, 10:21
Να σου πω εγώ που ξέρω κιόλας! Για το ΤΤ είναι πως το βλέπει ο καθένας εγώ πχ θεωρώ την εμφάνισή του απαράδεκτη (θα χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη γιατί με αλλή ίσως παρεξηγηθώ) αυγό μου θυμίζει. Μιλάω εξωτερικά πάντα εφόσον η πλειοψηφία ασχολείται περισσότερο με το look. Δεν έχει σημασία τι έχεις αρκεί εξωτερικά να φαίνεται πως έχεις βάλει λεφτά ( αεροτομές, αεραγωγούς κτλ) Πχ ίσως προτιμήσουν ένα fiat καραφτιαγμένο παρά μία Ε30 :bowdown: που αν και οι λάτρεις της BMW τρελαίνονται στη θέα της είναι από τα παλιά. Επίσης δε νομίζω ότι τους αρέσουν τα Χ και ούτε και παρόμοια.(όλα αυτά βασίζονται σε συζητήσεις).πάντως BMW πάντα μας έλκυαν και συνεχίζουν!!! Δε μιλάω σε προσωπικό επίπεδο, πάντα όταν βλέπουμε BMW 'κάνουμε άκρη να περάσει'.Βέβαια δε μπορείς με μια BMW να βρεις γυναίκα πρέπει να αρέσει και το άτομο που οδηγεί, να συμπληρώνει όλο το σετ! Η γυναίκα ελκύεται από τα γρήγορα φτιαγμένα. Τώρα όσες ασχολούνται όχι μόνο με το εξωτερικό ξέρουν να ξεχωρίζουν τα 'καλά' αμάξια ασχέτως αν είναι φτιαγμένα... Έχω ρωτήσει φίλες μου που προτιμούν το φίλο τους να οδηγάει αυτοκίνητο στυλάτο παρά να το οδηγούν οι ίδιες. Ferrares και λοιπά όμοια κατέχουν πρώτη θέση στην καρδιά των γυναικών!!! Θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά περί του θέματος αλλά να μη γίνω βαρετή. Γενικώς η πλειοψηφεία των γυναικών θέλει όμορφους άντρες να οδηγάνε ένα οποιοδήποτε φτιαγμένο εξωτερικά αμάξι αλλά περισσότερο ferarri,porsche,bmw K.T.Λ. Είναι θέμα γοήτρου,στυλ.. Αυτά!!! Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ασχολούνται με αυτοκίνητα και δε τους νιάζει μόνο εξωτερικά..ξέρετε! Εγώ αναφέρθηκα στην πλειοψηφεία...οποιεσδήποτε ερωτήσεις δεκτές!

DoctorAbo
19-02-05, 12:30
Εγώ λοιπόν έχω άποψη πάνω στοθέμα και θα σας την πω. Το πολύ πολύ να πυροδοτήσουμε έντονες συζητήσεις. χεχεχεχεχεχεχ θα το αντέξω το ξύλο.

Για αρχή θα πω πως αν τύχει μια γυναίκα να έχει προσωπική άποψη για τα αυτοκίνητα, προσωπικές προτιμήσεις και γούστα, είναι φυσιολογικό ότι θα είναι θετικό να ογηγεί ο υποψήφιος φίλος της το ή ένα από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που γουστάρει και αυτή. Αναμενόμενο μέχρι εδώ.

Πάμε όμως λίγο πάρα πέρα.

Ας πούμε ότι μια σύγχρονη κοπέλα έχει μια ευρύτερη αυτοκινητιστική ενημέρωση αλλά δε τρελένεται κιόλας με το θέμα του αυτοκινήτου.
Εκεί είναι που γίνεται ενδιαφέρον το θέμα. Το αυτοκίνητο είναι η προέκταση ενός άντρα. Είναι το προσωπικό του αντικείμενο που είτε αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του είτα τα συμπληρώνει. Δηλαδή, ένα σύγχρονο, δυναμικό, γρήγορο εντυπωσιωσιακό αυτοκίνητο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από ένα πολύ συντηρητικό άτομο.

Ας πάρουμε μια σύγχρονη Ε46 320 CI coupe. Τι λέει σε μια γυναίκα ? Λέει (πάντα κατά τη γνώμη μου) ότι δύσκολα ο ιδιοκτήτης της είναι ένα συντηρητικό άτομο.

Από την άλλη, όταν δει ένα μικρό πολυμορφικό, εύκολα θα συμπεράνει ότι αυτός που το έχει δεν είναι και ο πλέον δυναμικός άντρας. Είναι σπιτόγατος, προσβλέπει σε πολυμελή οικογένεια, και θέλει να καλύπτι όλες του τις ανάγκες .

Φανταστείτε τώρα ένα τζιπ με πραγματικές εκτός δρόμου δυνατότητες. Ας πούμε ένα Landrover V8 με εργάτη μπροστά, τίποτα φτιάρια δεμένα πίσω, δοχείο βενζίνης κλπ. Τι λέει αυτό ? Ο τύπος που το έχει μάλλον είναι εξερευνητής. Φευγάτος. Πάει εκδρομές, χανεται στη Πίνδο, πάει για μπάνιο στη Χιλιαδού , δε φοβάται τη φύση κλπ κλπ.

Πάμε και στη τελευταία κατηγορία. Κουρσάρα μεγάλη ή απαστράπτουσα Ε 320 ή τζιπάρα turbo κλπ παρκαρισμένη πάνω σε πεζοδρόμιο στη πλατεία Κολωνακίου ..... Φλώρος (συγνώμη Μιχάλη μου ). Τύπος που χρειάζεται την κουρσάρα για να συμπληρώσει την ύπαρξή του. Σε ενδεχόμενο τσαμπουκά θα κρυφτεί για να μη τις φάει. Στα δύσκολα ιδρώνουν τα χέρια του. Το αυτοκίνμητο είναι το φρούριό του, και μόνο μέσα σε συτό μιλάει σαν τον Arnold.

Με βάση τα πάραπάνω, λέω γω τώρα, κάθε ένας από εμάς εκπέμπει κάτι και κάθε γυναίκα εισπράτει κάτι.Και φυσικά΄οι ανοχές στα παραπάνω είναι τεράστιες και οι αλληλοκαλύψεις επίσης.

Για το τέλος άφησα και κάτι σημαντικό. Γιατί ένας άντρας να πάρει μια 5 άρα και όχι μια Ε ?

Μα φυσικά, γιατί δεν είναι όσο συντηρητικός θάπρεπε για να πάρει μια Mercedes. Γιατί θα ήταν πιο σπορτίφ τύπος, πιο δυναμικός, πιο παράτολμος και πάνω απόλα δε θα θεωρούσε ότι τόσα πολλά λεφτά πάνω σε οτιδήποτε άλλο από μια Mercedes είναι χαμένη επένδυση.

Πόσες πεντάρες έχετε δει παρκαρισμένες πλάι στις εισόδους των ξενυχτάδικων ? Πόσες mercedes ? Πόσες απαστράπτουσες cayenne?

manosm3
19-02-05, 12:54
Εγω παλι ρωτω τις ανερχομενες γυναικες ποιο αυτοκινητο τους αρεσει μιας και ειμαι 15. Λοιπον, οι πιο πολλες απαντησεις που εχω παρει ειναι για Ζ3,Ζ4 και compressor, ναι καλα διαβασατε το εκαναν μοντελο απο εκδοση που ηταν! Ειδατε πως αρεσει το κιτρινο του ταξι στις κοπελες;! (γιατρε μην παρεξηγηθεις το δικο σου δε προκειται ποτε να το περασουν για ταξι!) Δε ξερω γιατι αλλα ολες θελουν να ειναι γρηγορο και trendy να το πω ετσι.

decibel
19-02-05, 13:17
quote: DoctorAbo sais " Ας πάρουμε μια σύγχρονη Ε46 320 CI coupe. Τι λέει σε μια γυναίκα ? Λέει (πάντα κατά τη γνώμη μου) ότι δύσκολα ο ιδιοκτήτης της είναι ένα συντηρητικό άτομο. "







γουστάρω τρελλά! :yippee: :yippee: :yippee:

Fanatic
19-02-05, 14:13
Θα συμφωνησω οσον αφορα τα τζιπ που ειπε ο Δοκτωρ η αλλιως για τα suv!Ειναι πραγματικα αληθεια και γεγονος ότι πολλοι ιδιοκτητες τετοιων οχηματων (και όχι καθαροαιμων τζιπ,που είναι άλλη κατηγορια) είναι από τους ποιο μαμακες οσον αφορα τον τροπο συμπεριφορας,τυπου σας μαμαω ολους!Οι γυναικες αυτό που γουσταρουν πιο τρελλα είναι ένα αστραφτερο καινουριο σπορ αυτοκινητο….Ε21,Ε30 και Ε34 δεν αρεσουν δυστηχως για εμας τους κατοχους,δεν πα να είναι ///Μ η να εχουν μοτερ με 500 αλογα….απλα θεωρουνται παλια….το σιγουρο είναι ότι αμαξι καλο δεν αρκει για να βρεις γκομενα(παρολο που παρα πολλοι από εμας τους αντρες το πιστευουν αυτό)…και σε οσους εχει συμβει πιστευω ότι η γκομενα είναι άλλο φρουτο.Πανω από όλα όμως πιστευω ότι οποιος παιρνει αμαξι και βαζει προτεταιοτητα ότι θα χτυπαει γκομενακια και όχι πανω από όλα την δικη του κα..λα τοτε αυτό το ατομο είναι φλωρος….και το λεω επειδη εχω γνωρισει ατομα που ενώ συζηταμε για αυτοκινητα μου πετανε….ναι αλλα αυτό δεν είναι γκομενοπαγιδα αυτοκινητο…..εεε τι να πω την τρελλα μου μετα….αντε γεια λοιπον!Πραγματικα είναι για γελια τετοιες περιπτωσεις(και για λυπηση) :loser: …μαγκες η ποιοτητα του ανθρωπου(και η εμφανιση σιγουρα) είναι αυτό που γουσταρουν οι γυναικες(συνηθως εννοω παντα,ειναι και αλλες που κοιτουν λεφτα,αμαξια,κυριλικια κτλ)!Ολα τα αλλα πιστευω είναι κομπλεξ και ανταγωνισμος που εχουμε δημιουργησει εμεις οι ιδιοι,το αμαξι και οι οδηγηση είναι κατι που πρεπει να μας ευχαριστει εμας….να ξεχναμε όλα τα αλλα(γκομενες,οικονομικα,σκοτουρες).Παρτε ένα τιμονι και δειτε το εγωιστικα τον κοσμο!Εγω και η μπεμπα μου!!!!!


Υ.Γ Οποιος με Ζ3 την ξαναπεσει στην γκομενα μου θα του μαμισω!!!!!Αντε πια,ολο μου λεει μου κορναρε ενας με Ζ3,μου μιλαγε ενας με Ζ3…..μην αρχισω και αντιπαθω ανθρωπους ετσι?????Αλλα ενταξει εσεις ειστε καλα παιδια,δεν κανετε τετοια….(ναι καλα…χαχχαχαχα) :whip:

Thunder M3
19-02-05, 16:29
Γνωμη μου ειναι πως (οπως εχει ειπωθει...) το αυτοκηνιτο ειναι η προεκταση του καθενος μας. Το επιλεγουμε γιατι μας αρεσει σε εμφανηση, μας ευχαριστει οδηγηκα,μας "προκαλει" τεχνολογικα!
Το διαλεγουμε και το οδηγουμε πρωτα απ' ολα για μας και μετα για ολα τα υπολοιπα.
Αυτα περι γυναικων και γκομενοπαγιδας κ.λ.π κ.λ.π που ακουγονται ειτε απο αντρες ειτε απο γυναικες για μενα ειναι τουλαχιστον αρρωστοι! Γιατρεεεε τρεξεε!!
Ο σωστος (και ωραιος) αντρας δεν εχει αναγκη απο Μ3 για να ριξει μια γυναικα, πρωτα την ριχνει και μετα τις αποκαλυπτει το "θυσαυρο" του!!!!
Το εκτιμαει και η σ ω σ τ η και οχι καβαλημενη γυναικα περισσοτερο...

Fanatic
19-02-05, 16:50
Γνωμη μου ειναι πως (οπως εχει ειπωθει...) το αυτοκηνιτο ειναι η προεκταση του καθενος μας. Το επιλεγουμε γιατι μας αρεσει σε εμφανηση, μας ευχαριστει οδηγηκα,μας "προκαλει" τεχνολογικα!
Το διαλεγουμε και το οδηγουμε πρωτα απ' ολα για μας και μετα για ολα τα υπολοιπα.
Αυτα περι γυναικων και γκομενοπαγιδας κ.λ.π κ.λ.π που ακουγονται ειτε απο αντρες ειτε απο γυναικες για μενα ειναι τουλαχιστον αρρωστοι! Γιατρεεεε τρεξεε!!
Ο σωστος (και ωραιος) αντρας δεν εχει αναγκη απο Μ3 για να ριξει μια γυναικα, πρωτα την ριχνει και μετα τις αποκαλυπτει το "θυσαυρο" του!!!!
Το εκτιμαει και η σ ω σ τ η και οχι καβαλημενη γυναικα περισσοτερο...

Aυτα ακριβως που ηθελα να πω χωρις την πολυ παρλα που εριξα εγω!Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......οπως και αντιστροφα οσο και να μου αρεσουν τα αυτοκινητα,αν μια γκομενα ειχε ακομα και Μ6 και ηταν μπαζακι και τουβλο,δεν την πλησιαζα...

Xeno-318is
19-02-05, 17:09
Egw 8a pw to eksis!! Gynaika opoiadipote gynaika kai BMW (idika BMW) den pane mazi!! Kai prin pesete oloi panw mou na mou peite gia tis protereotites enos ka8aroaimou antra,8a pw touto:Sas exei tyxei gynaika...na zilevi ti beboula sas??8a mou peis ola ta strava se sena?Kserw gw?To paralogo einai pws pote kai se kamia gynaika den aresan ta e30 mou! (ti na kanw..?) opote dystixws h eytixws prepei na epido8o sto arxaio "kamaki" gia tin kataktisi tis opoiasdipote gynaikas, apo tin stigmi pou to toutou mou den voi8aei kai poly (sauto ton tomea..stis pantes..pios me piane!! :P :dance: ) Loipon skepsou na min aresi se gynaika to toutou..kai na to misei kiolas..giati asxolise oli mera mazi tou..giati stamatas dexia epeidi kati akouses kai de sou arese..kai gia mena xe8tikes kai ena swro akoma @@aries!!
Opote pernis to autokinito tis ekastote gynaikas na pate volta..gia poto h otidipote alo..kai kratas ti beba gia ksek@ulwma otan 8ase monos sou!!Fysika ama exis z3,z4,z8 (de kserw kian yparxei stin ellada), h otidipote alo se gomenopagida, vges eksw kai fortone oses xwrane mesa...gia tous tapeinous me ta e21,e30,e34 k.o.k as arkestoume stis tsaxpinies tis bebas mas giati alwste einai kai to mono 8yliko pou eimaste sigouri oti ama de 8eloume de mas to kavalaei kanenas alos!!

manosm3
19-02-05, 17:18
Aυτα ακριβως που ηθελα να πω χωρις την πολυ παρλα που εριξα εγω!Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......οπως και αντιστροφα οσο και να μου αρεσουν τα αυτοκινητα,αν μια γκομενα ειχε ακομα και Μ6 και ηταν μπαζακι και τουβλο,δεν την πλησιαζα...

Εγω θα πλησιαζα την Μ6 για γκομενα! :smashtard

skandalis447
19-02-05, 18:36
Paidia xereto!Diavasa me prisoxi ta parapano kai exo na po ta eksis...Exontas allaksei para polla dinata M diaforon tipon,kateliksa se ena M roadster.Den to epeleksa,etuxe na matho oti poulietai , itan san kainourgio mou gialise kai to agorasa.(gia asxetous M roadster einaiZ3 M 321hp)Ola auta ta xronia imoun desmevmenos kai pote den me apasxolise to autokinito gia ginaikes,para mono gia tin trella mou kai to gousto mou.Etsi egine kai me to M Roadster.To thema omos einai oti ligo kairo meta pou to pira,kai eno etimazomoun na pantrefto, I proin mou me xorise,kai tote katalava tin apixisi tou Z stis ginaikes.An eksereso mia ginaika i opia protimouse na vgainoume me ena Civic pou exo,(meta apo auto vevea den tin ksanaeida,pire podi giati itan ligo periergi auti i apopsi kai tin tekmirione kiolas me polla epixirimata...stenaxoro,sklires anartiseis,grigoro,kai akouson akouson cabrio, diladi mionektima...to akousa kai auto)se oles tis ipolipes aresei para poli to Z.Kapia stigmi mou perase apo to mialo na to doso kai na paro ena boxter pou sto onoma tis Porsche oi ginaikes dinoun amesos k...o. Alla den to ekana steptomenos oti apla etuxe na exo to M Roadster(an den tixenai mallon tha eixa E39 M5) Kai kav....o apisteuta na pernao apopano ta Porsche.To goustaro, se opia aresei kai sto kato kato sta arx.... mou!Kala na maste kai na mas agapane oi filoi mas...Opote eipa na tou valo supercharger kai na ginei 500hp!! Kati eprepe na kano kai gia mena,etsi gia na goustaroume oloi...

m3e36!!!
19-02-05, 19:08
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ Μ3 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ TTROADSTER180HP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ TT ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Μ....ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Μ3 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Μ3 ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ AUDI

ks50:50
19-02-05, 19:28
Γενικότερα το αυτοκίνητο δεν μετράει τόσο πολύ. Απλώς τονίζει τον χαρακτήρα-το γούστο. Πριν από μία 10ετία που δεν κυκλοφορούσαν και τόσα πολλά αυτοκίνητα σίγουρα ο οδηγός κάθε ακριβού αυτοκινήτου δεν περνούσε αδιάφορος. Σήμερα που η κάθε γυναίκα έχει το τουτού της δεν καίγεται και τόσο. Όσον αφορά το Ζ3: ένας γνωστός μας λίγες μέρες πριν παντρευτεί και αφού έλεγε σε όλο τον κόσμο ότι η μέλλουσα γυναίκα του τον πλησίασε για τον χαρακτήρα του κτλ βλακείες, γυρνάει εκείνη και του λέει ότι: Σε αγαπάω, σε λατρεύω αλλά όταν σε πρωτοπλησίασα το έκανα για το Ζ3. Ο τύπος έμεινε μαλ..κας και μετά από 3 μέρες παντρεύτηκε και ζουν μαζί ευτυχισμένοι εδώ και 4 χρόνια.

melos86
19-02-05, 19:46
Αν χρειαζομασταν αυτοκινητα για να ριξουμε τις γκομενες τοτε θα ημασταν πολυ μα παρα πολυ καμμενοι....

ISSSSS
20-02-05, 16:37
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΑΓΚΟ!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ...

manosm3
20-02-05, 21:31
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΑΓΚΟ!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ...

Εχεις απολυτο δικιο! και να συμπληρωσω: τη bmw μονο για να τη χωρισεις την παρατας εσυ και μονο (οπως γινεται και με ολα τα τουτου), ενω με τις κοπελες χωριζεις και οταν το θελουν αυτες!

Dark_Niaou
20-02-05, 22:15
Αλέξη έχεις δίκιο αλλά συμφωνώ και με τους άλλους...
Ο καθένας θέτει την άποψη του σωστ'α 'οπως το βλέπει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάει... αλλά το να έχεις ένα καλό αυτοκίνητο σημαίνει πολλά(βλέπε τα λεγόμενα του Doctor)... Σημαίνει πολλά για εμάς τους ίδιους που τα οδηγάμε... Αλλά ναι... βοηθάει το BMW στο να κερδίσεις μια γυναίκα...

manosm3
20-02-05, 22:19
πως σε βοηθαει; η γυναικα θα σε παρει γιατι εισαι εσυ ή γιατι οδηγεις ενα bmw; αν ισχυει αυτο που ειπες οι γυναικες ειναι τελειως τρελες!

skandalis447
20-02-05, 22:39
Telika eipothike kai kati dedomeno...Oi ginekes einai trelles...Ante vgale akri mazi tous...

Dark_Niaou
20-02-05, 23:31
πως σε βοηθαει; η γυναικα θα σε παρει γιατι εισαι εσυ ή γιατι οδηγεις ενα bmw; αν ισχυει αυτο που ειπες οι γυναικες ειναι τελειως τρελες!

Φίλε Μάνο,
Εξαρτάται τι γυναίκα ψάχνεις!!!
Εάν ψάχνεις για τον άνθρωπό σου δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει το αυτοκίνητο, εάν πάλι θέλεις να "βγάλεις" ένα πιπινάκι για το βράδυ, εεε ναί τότε βοηθάει!!

Action Man
20-02-05, 23:51
Το αυτοκινητο το εχω μονο για δικη μου ευχαριστηση!!!
Τωρα οποια κοπελα θελει να μπει μεσα ας κοπιασει....αρκει να μην ειναι τουβλο!!
Αν καταλαβω οτι μπηκε μεσα επειδη ειναι bmw....θα παρει ποδι!!!
Αλλα τι τα λεω ολα αυτα????
Η συνοδηγος τα τελευταια χρονια ειναι σταθερη και δεν την αλλαζω!!! :wub:
Της αρεσουν οι bmw...αλλα το αγαπημενο της αυτοκινητο ειναι ALFA ROMEO GT!!!! :banhim: BAN HER!!!XAXAXAXAA

decibel
21-02-05, 00:06
@DARK_NIAOU

αδερφε εγραψες! ασε που πιστευω οτι το τουτου σου για το τελευταιο ειναι ιδανικο ειδικα τις καυτες νυχτες του καλοκαιριου! :dance:

Action Man
21-02-05, 00:29
Το αυτοκινητο το εχω μονο για δικη μου ευχαριστηση!!!
Τωρα οποια κοπελα θελει να μπει μεσα ας κοπιασει....αρκει να μην ειναι τουβλο!!
Αν καταλαβω οτι μπηκε μεσα επειδη ειναι bmw....θα παρει ποδι!!!
Αλλα τι τα λεω ολα αυτα!!!!!
Η συνοδηγος τα τελευταια χρονια ειναι σταθερη και δεν την αλλαζω!!! :wub:
Της αρεσουν οι bmw...αλλα το αγαπημενο της αυτοκινητο ειναι ALFA ROMEO GT!!!! :banhim: BAN HER!!!XAXAXAXAA
Θελω να συμπληρωσω και κατι αλλο!
Λυπαμε αυτους που αγοραζουν ΒΜW MONO ΓΙΑ ΜΟΥΡΗ!
Ενας γνωστος μου προτιμησε την Ψ ΒΜW που το μοτερ ηταν σε ασχημη κατασταση αντι της Χ ΒΜW που ηταν απο μοτερ αψογη,επειδη η Ψ ειχε δερματινα, 19αρες κτλ και ο λογος ηταν οτι με την Ψ ριχνεις πιο ευκολα γυναικα!...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!
Υ.Γ.Μεταχειρισμενα αυτοκινητα(ci) με διαφορα 400cc και ιδια τιμη!
Δεν του προτεινα να μπει στο forum γιατι ....δεν ειναι original bmwdakias!

moutraklas
21-02-05, 10:35
"Πες μου τι οδηγάς να σου πω ποιος είσαι..."
Από αυτή την άποψη, το κάθε αυτοκίνητο που έχει ο καθένας παίζει το ρόλο του ως κομμάτι της προσωπικότητας... Ένα από τα πολλά στοιχεία του συνόλου...
Αν θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο από κάποιο άλλο κομμάτι (οτιδήποτε άλλο) αυτό έχει να κάνει κυρίως με το θηλυκό και με το τι κάνει κλικ σε κάθε μια. Και για μας το ίδιο ισχύει όμως, ε? Άλλα προσέχει ο καθένας. Το να γουστάρει μόνο για τ αμάξι είναι μάλλον σπάνιο εκτός κι αν μιλάμε για βουβού πολλών (πάρα, μα πάρα πολλών) εκατομμυρίων...
Την πολυτέλεια της BMW την γουστάρουν, το sportif του χαρακτήρα τους -έστω κι αν νομίζουν ότι όντως υπάρχουν άλογα κάτω από το καπό!- το γουστάρουν, οπότε μάλλον βοηθάει έστω κ αν δεν θα το παραδεχτούν μάλλον ποτέ (ή πολύ αργότερα όπως η περίπτωση που ακούστηκε πριν...). Οι γυναίκες θέλουν δυναμισμό και η BMW αυτό δείχνει. Ακόμα και οι παλαιότερες - ίσως κυρίως αυτές - που έιναι και πιο ...ζόρικες!

υγ. εγώ πάντως όσες φόρες είχα δώσει την προηγούμενη μπέμπα μου (e30 baur) που ήταν πολύ δύσκολη (χωρίς υδραυλικά και άλλες πολυτέλειες και με ανάρτηση τραπέζι) σε γυναίκα να την οδηγήσει, λειτούργησε ως εξαίρετο αφροδισιακό...! :ices_ange

DoctorAbo
21-02-05, 11:48
"
υγ. εγώ πάντως όσες φόρες είχα δώσει την προηγούμενη μπέμπα μου (e30 baur) που ήταν πολύ δύσκολη (χωρίς υδραυλικά και άλλες πολυτέλειες και με ανάρτηση τραπέζι) σε γυναίκα να την οδηγήσει, λειτούργησε ως εξαίρετο αφροδισιακό...! :ices_ange

xexexe φίλε μουτράκλα έχω ακούσει ιστορίες ότι οι σκληρές αναρτήσεις όντως λειτουργούν σαν αφροδισιακά και παραληλίζονται με την αντιρκή ωμή βαρβατίλα. Είναι καλό που σου συμπαραστάθηκε η Ε 30 σε αυτό. :cool:
Οπότε , μάγκες, δίνετε τα αυτοκίνητά σας να τα οδηγούν οι υποψήφιες ......

Elias_Z3
21-02-05, 13:14
Φίλε Μάνο,
Εξαρτάται τι γυναίκα ψάχνεις!!!
Εάν ψάχνεις για τον άνθρωπό σου δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει το αυτοκίνητο, εάν πάλι θέλεις να "βγάλεις" ένα πιπινάκι για το βράδυ, εεε ναί τότε βοηθάει!!
Εχεις δικιο, οτι αν θες μια γυναικα for life τοτε το αυτοκινητο δεν πρεπει να ειναι το οπλο σου. Ομως οσες γυναικες με ρωτανε τι αυτοκινητο εχω και απαντω ενα Ζ3 τοτε ολες κατι παθαινουν. Αρχισουν τα ποτε θα παμε βολτα κλπ. ασε το πως κοιτανε οταν περνας στο δρομο λες και ειδαν κανενα Ferrari :dance:
Tι να πω οτι ολες ειναι πιπινια η οτι ειναι τρελες !!!

ygkamoulak
21-02-05, 13:20
Αν χρειαζομασταν αυτοκινητα για να ριξουμε τις γκομενες τοτε θα ημασταν πολυ μα παρα πολυ καμμενοι....MΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!

ks50:50
21-02-05, 13:29
Tι να πω οτι ολες ειναι πιπινια η οτι ειναι τρελες !!!


Απλώς οι περισσότερες γυναίκες είναι "ψωνάρες" από λίγο έως πολύ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι η μία μισεί-ζηλεύει την άλλη. Οπότε με το να γυρνάνε με ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπαίνουν λίγο πολύ στο μάτι των άλλων κάτι που τους αρέσει. Το θέμα της τρέλας μου έχει πάρει άπειρες ώρες κουβέντας μαζί με τους κολλητούς μου :cheers: . Κάποια συμπεράσματα βγαίνουν αλλά δεν βοηθάνε και τόσο.

ISSSSS
21-02-05, 21:33
Γυναικες εχουμε γνωρισει πολλες...δεν θα με κανει ποτε καποια να την αγαπισω σαν τη μπουμπου...στανταρ ριχνεισ γκομενα με τη μπουμπου μη πει κανεις το αντιθετο(ασ το παρουμε οτι ειναι στον στανταρ εξοπλισμο μιασ μπουμπου)..οτι γυναικα ειναι αυτη...απο τη στιγμη που ειμαστε εξυπνα παιδακια και το καταλαβουμε θα εκμεταλευτουμε τη δυνατοτητα της μπουμπου θα περασουμε καλα με την κοπελα(γιαυτο το βραδυ)μετα θα ανοιξουμε το ντουλαπακι θα βγαλουμε καποια φωτο που θα ειναι η μπουμπου γυαλισμενη θα της την δωσουμε και θα την καληνυχτισουμε λεγοντασ τησ το εξης΄΄μαυτο ταμαξι ολο μ@λ@κιες κανω.... :bowdown:

manosm3
21-02-05, 21:52
Φίλε Μάνο,
Εξαρτάται τι γυναίκα ψάχνεις!!!
Εάν ψάχνεις για τον άνθρωπό σου δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει το αυτοκίνητο, εάν πάλι θέλεις να "βγάλεις" ένα πιπινάκι για το βράδυ, εεε ναί τότε βοηθάει!!

Ναι, αλλα ετσι δε σε παιρνει για το ο,τι εισαι εσυ αλλα για το αυτοκινητο σου! Απ τη μια με ευχαριστει (ξερετε τι εννοω) και απ την αλλη με δυσαρεστει που ηρθε μαζι μου για να μπει στην bmw μου. Ετσι μου δειχνει οτι η bmw μου ειναι πιο ωραια απο εμενα και πιο ποθητη!

Dark_Niaou
22-02-05, 10:26
Ναι, αλλα ετσι δε σε παιρνει για το ο,τι εισαι εσυ αλλα για το αυτοκινητο σου! Απ τη μια με ευχαριστει (ξερετε τι εννοω) και απ την αλλη με δυσαρεστει που ηρθε μαζι μου για να μπει στην bmw μου. Ετσι μου δειχνει οτι η bmw μου ειναι πιο ωραια απο εμενα και πιο ποθητη!
Φίλε Μάνο,
Αυτό είπα και εγώ... απλά πρέπει να ξεχωρίσεις αυτές που σε "παίρνουν" και αυτές που σε παίρνουν μόνιμα!!!
Με άλλα λόγια, για μια one night stand δεν πειράζει να σε πάρουν για το τουτου σου, αλλά για one life stand τότε ναι συμφωνώ μαζί σου!!!

m3power
22-02-05, 10:47
Εγω παλι σαν σποριφ τυπος και λατρης της γρηγορης οδηγησης,μπορω να πω οτι η γυναικες σιγουρα ενα απο τα αγαπημενα τους αμαξια ειναι οι bmw!!!αλλες εχουν ψαρωσει μονο και στην εικονα του μπρελοκ!εχω τυχει επισης σε τσακωμο εν κινησει γιατι το γκομενακι του τυπου ειχε κολησει να κοιταει την μπεμπα μου!επισης παρεα 2 ανδρες μπροστα,κοπελες πισω,και στο φαναρι στα μουλοχτα εχουν βγαλει το κινητο και τραβανε φωτο την μπουμπου και να μου γνεφουν πονηρα! βγενοντας απο κλαμπ με νεο χτυπημενο πιπινακι(21) εχω προχωρησει πιο μπροστα και καταλαβαινοντας τι αμαξι εχω μου λεει:μην μου πεις οτι αυτο ειναι δικο σου;;;;;;;;;;;;;λεω γιατι;;;;;;;;απανταει:τρελενομαιαιαιαιααιαιαιαιαι για bmw!!!!


κοπελες απο 19 εως και 23 γουσταρουν αρκετα τα καλα,ομορφα,και γρηγορα αυτοκινητα.

κοπελες απο 23 και πανω γουσταρουν κατι πιο χαλαρο και πιο ακριβο.πολλες κοπελες αυτης της ηλικιας μου λενε καλο το μ3 αλλα το τζιπ χ5 δεν παιζεται!!!!επισης μου εχουν πει (παλι για χ5):αντε ρε τι να κλασης μπροστα του!!!!!κοιτα το θηριο!!!! :mad:

δεν εχω bmw για να βγαζω γκομενες,αλλα αφου το γουσταρουν με τρελα,να το αφησω ανεκμεταλευτο;;;;το τερπον με τα του οφελιμου!!!! :dance:

επισης η bmw μου εχει προσφερει σεβασμο σε πολλα πραγματα!!

Dark_Niaou
22-02-05, 10:51
(παλι για χ5):αντε ρε τι να κλασης μπροστα του!!!!!κοιτα το θηριο!!!! :mad:

φίλε αυτό το λένε πρίν μπούν μέσα στο θηρίο σου.... Μετά τι λένε πες μας!!!

m3power
22-02-05, 11:11
και παλι μου εχουν τυχει διαφορα!

τα πιτσιρικια τρελενονται,ανοιξε το ,σπαστο,καφτο,και τετοια επιφωνηματα :bowdown: !!ασε που αν περασω απο κανενα "στεκι" ειναι η καλυτερη τους!!!!κορδονονται και εχουν υφος 30 καρδιναλιων!!!εγω ειμαι και καμια αλλη!!
μου εχει τυχει με το που αρχισω και ανοιγω να βαζουν τα κλαματα και να με παρακαλανε να κοψω :bs:
η δεν μιλανε καθολου,αλλα το ποδι τους παταει συνεχεια φρενο!!χαχαχαχα!!

επισης μετα απο βολτα μου εχει τυχει να προτιμησουν να φυγουν με αλλο μεσο!!! :angryfire

γενικοτερα απο την μια φοβουνται αλλα απο την αλλη χ***ν με τρελα!!!

Dark_Niaou
22-02-05, 11:16
και παλι μου εχουν τυχει διαφορα!

τα πιτσιρικια τρελενονται,ανοιξε το ,σπαστο,καφτο,και τετοια επιφωνηματα :bowdown: !!ασε που αν περασω απο κανενα "στεκι" ειναι η καλυτερη τους!!!!κορδονονται και εχουν υφος 30 καρδιναλιων!!!εγω ειμαι και καμια αλλη!!
μου εχει τυχει με το που αρχισω και ανοιγω να βαζουν τα κλαματα και να με παρακαλανε να κοψω :bs:
η δεν μιλανε καθολου,αλλα το ποδι τους παταει συνεχεια φρενο!!χαχαχαχα!!

επισης μετα απο βολτα μου εχει τυχει να προτιμησουν να φυγουν με αλλο μεσο!!! :angryfire

γενικοτερα απο την μια φοβουνται αλλα απο την αλλη χ***ν με τρελα!!!

xaxaxaxa
Ετσι βάλτες μέσα και μετά πες τους.... Αυτό το .... Χ5... αυτά τα κάνει;;;;
χαχαχαχα

Geo_3D
22-02-05, 11:24
Eτσι και καταλαβω οτι η νεα κοπελια ειναι ψωναρα του κερατα,ξενερωνω απτη ζωη μου.Γι'αυτο εχω το εξης κολπο.Την πρωτη μερα βγαινουμε με τη bmw και την επομενη,παιρνω το φορτηγακι(Skoda Pickup) και κοβω αντιδρασεις.Αν περασει απαρατηρητο,εχει καλως.Αν παλι δεν περασει και εχουμε καμια μουρμουρα,εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση για να παρει ποδι.Τουλαχιστον πριν παρει ποδι,φροντιζω να με "ξεπληρωνει" για την βενζινη που εκαψα για τη ψωνισμενη παρτη της!!!!

m3power
22-02-05, 11:29
ετσι ακριβως...!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο-μπραβο-μπραβο :dance:

ISSSSS
22-02-05, 14:27
Μπραβο ρε παιδες πρωτα τις μπουμπουδες :wub: και μετα ολα ταλλα... :cheers:

ISSSSS
22-02-05, 14:41
Εχεις απολυτο δικιο! και να συμπληρωσω: τη bmw μονο για να τη χωρισεις την παρατας εσυ και μονο (οπως γινεται και με ολα τα τουτου), ενω με τις κοπελες χωριζεις και οταν το θελουν αυτες!
Φιλαρακι το μνμ σου με τρελανε τελειως :banghead: Τη ΒΜW δεν τη παρατας οπως γινετε με ολα τα τουτου οπως γραφεις!!!Η ΒΜW δεν ειναι τουτου :tapedshut η ΒΜW ειναι απολυτο μηχανημα οδηγησησ και και και και και...:nod: ΤΗΝ ΒΜW θα την δωσεις ΜΟΝΟ για να παρεισ καποια αλλη ΒΜW :nod: Τσ ,Τσ,Τσ...

manosm3
22-02-05, 21:54
@ dark niaou: Και εγω αυτο εννοουσα!

@m3power: Η γυναικα σας σε ποια κατηγορια απο ολες ειναι;!

@ ISSSSS: καποιοι μπορει να μην ειναι τοσο πωρομενοι και να θελουν καποτε να την αλλαξουν! Εννοω οτι εχεις τη δυνατοτητα αν ξυπνησεις στραβα μια μερα να "την" χωρισεις :takecover

m3power
22-02-05, 23:31
μανο η γυναικα μου ειναι στην κατηγορια του τζιπ(χ5),αλλα λογο οτι δεν υπαρχει τζιπ ακομα αλλα υπαρχουν 602 αλογα στον τροχο, την κατατασω στην κατηγορια,δεν μιλαω αλλα το ποδι της καμια μερα θα βγει στην ασφαλτο απο το πολυ φρεναρισμα!!!!!!!!!!!! :drive2: βεβαια μετα το drift ακουω τα σχολιανα μου :chair: ,αλλα who cares!! :drive2:

Elen
23-02-05, 15:34
Τι να πω ρε παιδιά έχω ξενερώσει τελείως με αυτά που γράφετε μερικοί !!! Προφανώς δε ξέρετε πολύ καλά το γυναικείο φύλλο...και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε ο Ιssss...ε τι να σου πω εσύ την βρίσκεις πιο πολύ με το αυτοκίνητο και όχι με μία γυναίκα? αυτά τα δύο ρε παιδιά είναι άλλες κατηγορίες μη τα μπερδεύουμε... τι ? θα πεις? εγώ γουστάρω πιο πολύ να οδηγάω παρά να είμαι με μία κοπέλα??? άλλο το ένα άλλο το άλλο (και για άλλους ισχύει απλά είπα ένα άτομο) δε λέμε στη ζωή 'Νο1 αμάξι, Νο2 γκόμενες, Νο3 ομάδα κοκ...ΈΛΕΟΣ!!! Επίσης geo καλύτερα να αφήσουμε τα πειράματα...αν με έβαζες μέσα σε μία Ferrari αι μετά σε μία Lada σχολιασμός εκ μέρους μου θα υπήρχε αλλά χωρίς να αλλάξει τίποτα άλλο!!! Αν κάποια σε θέλει μόνο για το αμάξι και εσύ δε το καταλαβαίνεις ή η κοπελιά είναι άριστη ηθοποιός ή εσύ πολύ βλάκας!(γενικά μιλάω) Όπως και στις γυναίκες υπάρχουν κατηγορίες ατόμων και χαρακτήρων έτσι και στου άντρες...αν αρχίσω να μιλάω πχ για αδερφές (ακραίο παράδειγμα αλλά τι να κάνω???) δε θα πω για όλους τα ίδια... Για κουλάρετε λίγο και δείτε το θέμα σφαιρικά!!! Μην αρπαχτείτε τώρα όλοι και πέσετε απάνω μου απλά σε πολλούς είδα πράγματα προσβλητικά για το γυναικείο φύλλο και πειράχτηκα...

kostas*
24-02-05, 09:05
Τι να πω ρε παιδιά έχω ξενερώσει τελείως με αυτά που γράφετε μερικοί !!! Προφανώς δε ξέρετε πολύ καλά το γυναικείο φύλλο...και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε ο Ιssss...ε τι να σου πω εσύ την βρίσκεις πιο πολύ με το αυτοκίνητο και όχι με μία γυναίκα? αυτά τα δύο ρε παιδιά είναι άλλες κατηγορίες μη τα μπερδεύουμε... τι ? θα πεις? εγώ γουστάρω πιο πολύ να οδηγάω παρά να είμαι με μία κοπέλα??? άλλο το ένα άλλο το άλλο (και για άλλους ισχύει απλά είπα ένα άτομο) δε λέμε στη ζωή 'Νο1 αμάξι, Νο2 γκόμενες, Νο3 ομάδα κοκ...ΈΛΕΟΣ!!! Επίσης geo καλύτερα να αφήσουμε τα πειράματα...αν με έβαζες μέσα σε μία Ferrari αι μετά σε μία Lada σχολιασμός εκ μέρους μου θα υπήρχε αλλά χωρίς να αλλάξει τίποτα άλλο!!! Αν κάποια σε θέλει μόνο για το αμάξι και εσύ δε το καταλαβαίνεις ή η κοπελιά είναι άριστη ηθοποιός ή εσύ πολύ βλάκας!(γενικά μιλάω) Όπως και στις γυναίκες υπάρχουν κατηγορίες ατόμων και χαρακτήρων έτσι και στου άντρες...αν αρχίσω να μιλάω πχ για αδερφές (ακραίο παράδειγμα αλλά τι να κάνω???) δε θα πω για όλους τα ίδια... Για κουλάρετε λίγο και δείτε το θέμα σφαιρικά!!! Μην αρπαχτείτε τώρα όλοι και πέσετε απάνω μου απλά σε πολλούς είδα πράγματα προσβλητικά για το γυναικείο φύλλο και πειράχτηκα...

Σιγουρα το 89 εισαι με εκπλησεις!

Action Man
24-02-05, 09:18
Σιγουρα το 89 εισαι με εκπλησεις!
ΕLEN....σιγουρα εισαι 16 ετων?????
Η απαντηση σου ειναι πολυ ωριμη!!!!
Μπραβο ELEN!!
Mας εστειλες αδιαβαστους!!! :nod:

moutraklas
24-02-05, 09:20
Σιγουρα το 89 εισαι με εκπλησεις!

υπάρχει κόσμος με έτος γέννησης το 89...???

ε.. ρε... πάει... γεράσαμε... :shakehead

Barbie
24-02-05, 11:18
Τι να πω ρε παιδιά έχω ξενερώσει τελείως με αυτά που γράφετε μερικοί !!! Προφανώς δε ξέρετε πολύ καλά το γυναικείο φύλλο...και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε ο Ιssss...ε τι να σου πω εσύ την βρίσκεις πιο πολύ με το αυτοκίνητο και όχι με μία γυναίκα? αυτά τα δύο ρε παιδιά είναι άλλες κατηγορίες μη τα μπερδεύουμε... τι ? θα πεις? εγώ γουστάρω πιο πολύ να οδηγάω παρά να είμαι με μία κοπέλα??? άλλο το ένα άλλο το άλλο (και για άλλους ισχύει απλά είπα ένα άτομο) δε λέμε στη ζωή 'Νο1 αμάξι, Νο2 γκόμενες, Νο3 ομάδα κοκ...ΈΛΕΟΣ!!! Επίσης geo καλύτερα να αφήσουμε τα πειράματα...αν με έβαζες μέσα σε μία Ferrari αι μετά σε μία Lada σχολιασμός εκ μέρους μου θα υπήρχε αλλά χωρίς να αλλάξει τίποτα άλλο!!! Αν κάποια σε θέλει μόνο για το αμάξι και εσύ δε το καταλαβαίνεις ή η κοπελιά είναι άριστη ηθοποιός ή εσύ πολύ βλάκας!(γενικά μιλάω) Όπως και στις γυναίκες υπάρχουν κατηγορίες ατόμων και χαρακτήρων έτσι και στου άντρες...αν αρχίσω να μιλάω πχ για αδερφές (ακραίο παράδειγμα αλλά τι να κάνω???) δε θα πω για όλους τα ίδια... Για κουλάρετε λίγο και δείτε το θέμα σφαιρικά!!! Μην αρπαχτείτε τώρα όλοι και πέσετε απάνω μου απλά σε πολλούς είδα πράγματα προσβλητικά για το γυναικείο φύλλο και πειράχτηκα...

Είναι προφανές ότι έχεις πολλά να μάθεις ακόμα για τους άντρες, μην είσαι τόσο φεμινίστρια και ενοχλείσαι τόσο εύκολα...Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι το γεγονός ότι τρέφουν ιδίαίτερη αγάπη για το αυτοκίνητο και για άλλα πράγματα...Να θυμάσαι όμως ότι όταν θα θέλουν μια αγκαλιά σε εσένα θα στραφούν.Γι' αυτό μη χαλιέσαι..

Ναι είναι πραγματικότητα ότι μας αρέσουν τα ακριβά και γενικότερα τα αυτοκίνητα που προσδίδουν κύρος και image. Μας αρέσει να στρέφει ο κόσμος το βλέμμα του επάνω μας...Και δεν νομίζω ότι το κάνουν μόνο οι γυναίκες.Ανταγωνισμός υπάρχει και στα δύο φύλλα ειδάλλως δεν θα ξοδεύαμε τόσα λεφτά για να φτίαξουμε τα οχήματα μας εξωτερικά και εσωτερικά. Προσωπικά εγώ προτιμώ να έχω έναν κινητήρα 325 κάτω από τη μηχανή και κολλημένο 316 πίσω. Έχετε δει ποτέ τα μούτρα κάποιου που το παίζει μάγκας επειδή δίπλα του στο φανάρι οδηγεί γκόμενα;Φανταστείτε πως νιώθει όταν η ίδια πιτσιρίκα τον αφήνει αρκετά μέτρα πίσω.

Μην περιμένετε να ρίξετε γυναίκες με τις μπουμπούδες...Μόνο κοριτσάκια...

xristos27
24-02-05, 11:35
αν περιμενουν να ριξουν μερικ γκομενα μονο με το αμαξι ειναι γελασμενρ γιατη τοτε δεν θα βρουν ποτε κατι αξιολογο και τιποτα πραγματικο σαν να εχουν δικιο τα κοριτσια :rofl2:

ISSSSS
24-02-05, 12:47
Τι να πω ρε παιδιά έχω ξενερώσει τελείως με αυτά που γράφετε μερικοί !!! Προφανώς δε ξέρετε πολύ καλά το γυναικείο φύλλο...και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε ο Ιssss...ε τι να σου πω εσύ την βρίσκεις πιο πολύ με το αυτοκίνητο και όχι με μία γυναίκα? αυτά τα δύο ρε παιδιά είναι άλλες κατηγορίες μη τα μπερδεύουμε... τι ? θα πεις? εγώ γουστάρω πιο πολύ να οδηγάω παρά να είμαι με μία κοπέλα??? άλλο το ένα άλλο το άλλο (και για άλλους ισχύει απλά είπα ένα άτομο) δε λέμε στη ζωή 'Νο1 αμάξι, Νο2 γκόμενες, Νο3 ομάδα κοκ...ΈΛΕΟΣ!!! Επίσης geo καλύτερα να αφήσουμε τα πειράματα...αν με έβαζες μέσα σε μία Ferrari αι μετά σε μία Lada σχολιασμός εκ μέρους μου θα υπήρχε αλλά χωρίς να αλλάξει τίποτα άλλο!!! Αν κάποια σε θέλει μόνο για το αμάξι και εσύ δε το καταλαβαίνεις ή η κοπελιά είναι άριστη ηθοποιός ή εσύ πολύ βλάκας!(γενικά μιλάω) Όπως και στις γυναίκες υπάρχουν κατηγορίες ατόμων και χαρακτήρων έτσι και στου άντρες...αν αρχίσω να μιλάω πχ για αδερφές (ακραίο παράδειγμα αλλά τι να κάνω???) δε θα πω για όλους τα ίδια... Για κουλάρετε λίγο και δείτε το θέμα σφαιρικά!!! Μην αρπαχτείτε τώρα όλοι και πέσετε απάνω μου απλά σε πολλούς είδα πράγματα προσβλητικά για το γυναικείο φύλλο και πειράχτηκα...ΕΛΕΝ!!!!!ΒΡΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :nod: ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ M6!EINAI ENA 318 IS ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!ΑΝ ΘΕΛΙΣΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ)ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ;) ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ :nod:

Xs-man
24-02-05, 13:21
Γραφουν λοιπον και 2 Θεσσαλονικιες στο Φορουμ. Οι Αθηναιες που ειναι? :)

Πλακα κανω... για να σοβαρευτουμε τωρα, εμενα μου εχει τυχει να με περασει γυναικα γιατι πολυ απλα οδηγουσε ελαφρυτερο αμαξι παρομοιας ιπποδυναμης και δεν μπορουσα να κανω τιποτα... Ας μην τα παιρνουμε τοσο σοβαρα αυτα.


Οι BMW παντα τραβουσαν το.... "ασθενες" φυλο. :cheers: Το θεμα ειναι οτι οι γυναικες συνηθως εκτος απο το αμαξι κοιταζουν και το περιεχομενο αυτου.

Το αμαξι δειχνει ενα μερος της προσωπικοτητας μας... οχι τα παντα σχετικα με αυτην....

Elen
24-02-05, 14:34
Ναι barbie ίσως έχω να μάθω αρκετά ακόμα για τους άντρες αλλά διάβασε όλο το Forum...είμαι σίγουρη ότι σαν γυναίκα θα βρεις αρκετά πραγματάκια που θα σε ενoχλήσουν...Όσο για τις Αθηναίες παιδιά δε ξέρω..........To Λογικό συμπέρασμα: Οι Σαλονικιές είναι πιο ''γρήγορες''!!!! Ελπίζω barbie να συμφωνούμε σε αυτό , έτσι???(χε,χε). Εντάξει ISSS, αλλά τι είναι πολύ δύσκολο? Να βρεις γυναίκα που να αξίζει???

moutraklas
24-02-05, 15:05
Εντάξει ISSS, αλλά τι είναι πολύ δύσκολο? Να βρεις γυναίκα που να αξίζει???

Ωπα... :yippee:

η κουβέντα ανάβει... νοιώθω να ξεκινάει η μάχη των 2 φύλων...? :smiley_ab

ποντάρετε τώρα που γυρίζει... :cool: :deal:

BMW Power
24-02-05, 15:18
Να φέρω λάσπη να παλέψετε???? :rofl2:

ISSSSS
24-02-05, 15:38
Εντάξει ISSS, αλλά τι είναι πολύ δύσκολο? Να βρεις γυναίκα που να αξίζει???[/QUOTE]ΒΡΕ ΕΙΘΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΤΙ ΕΜΑΘΑ? :hello: ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ! :yippee: ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ(ΓΕΝΙΚΑ)...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ BMWGIRL...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!

manosm3
24-02-05, 21:39
υπάρχει κόσμος με έτος γέννησης το 89...???

ε.. ρε... πάει... γεράσαμε... :shakehead

και εγω το 89 ειμαι! :dance: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕ!
ISSSS μην συνεχισεις πολυ γιατι σε βλεπω μεσα για αποπλανηση ανηλικου! χεχεχεχεεχε!

Παντως να βρεις γυναικα που αξιζει ειναι δυσκολο γιατι λιγες ειναι αυτες που ειναι ομορφες -μεσα εξω- και δεν εχουν ενα καλαμι μαζι τους!

Μια ερωτηση: Με ειχε ρωτησει ωραια κοπελα πως με λενε και αυθορμητα ο μαβλακας της ειπα: "Κατερινα!" και σηκωθηκα κι εφυγα επειδη ντραπηκα! :soapbox: με αριστα το 100 ποσο μαβλακας ειμαι;



Υ/Γ: MOUTRAKLA ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BMW ΣΟΥ; ΕΧΕΙς ΠΛΑΙΣΙΑΚΙ;

saikoE39
24-02-05, 21:51
ΠΟΛΥ μαβλακας εισε!!μαλλον θα τυφλωθηκες απο την ομορφια της.Αλλα ο DR.SAIKO αυριο θα διορθωσει την μαβλακια σου!!(τι ντραπηκες ρε 1.80 γαιδουρι)!!!χιχιχιχιχι!!

manosm3
24-02-05, 21:54
1) ειμαι 1.82! μη με κλεβεις και με πουν κοντο!

2) εσυ την συνεχισες τη βλακεια! :smashtard :shakehead

3) δες τα π.μ. σου!

moutraklas
25-02-05, 12:07
και εγω το 89 ειμαι! :dance: ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕ!

Υ/Γ: MOUTRAKLA ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BMW ΣΟΥ; ΕΧΕΙς ΠΛΑΙΣΙΑΚΙ;

Δηλαδή, για να το συλλάβω καλύτερα μέσω σημαντικών γεγονότων, εσείς το eurobasket του 87, τον άθλο του Γκάλη και του Γιαννάκη, μόνο ακουστά το έχετε κι αν... κάτι σαν προϊστορία... πωπω...

υγ. κόκκινη είναι. το πλαίσο το έβαλα στην μαύρη 36αρα γιατί στο 30αρι "κρεμόταν" έξω από το χώρο της πινακίδας η οποία έιναι όσο πιο χαμηλά πήγαινε τοποθετημένη. αλλά κάποια στιγμή θα βάλω κ εκεί...

Nikos Korosidis
25-02-05, 13:12
ΛΟΙΠΟΝ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,(ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ Τ'ΑΜΑΞΙ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ... )ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ.....
ΕΧΩ ΕΝΑ Ζ3 2001 ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟΣ...(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...)
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Panoz
25-02-05, 13:40
Ένα πράγμα έχω να πω....το γέλιο που έριξα διαβάζοντας το thread έχω να το ρίξω πολύ καιρό...
Ας σοβαρευτούμε όμως...Στο θέμα του thread η άποψή μου είναι η εξής. Όποιοι περιμένουν να βγάλουν γυναίκα με αυτοκίνητο, είναι άξιοι της μοίρας τους. Όποιες γυναίκες πέφτουν στη θέα ενός αυτοκινήτου είναι και αυτές άξιες της μοίρας τους. Μπορεί το είδος του αυτοκινήτου να δηλώνει κάτι για τον ΚΑΤΟΧΟ του (όχι τον οδηγό του) αλλά αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν ο κάτοχος είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτοκίνητο με βάση τη προσωπικότητά του και τα γούστα του και ΟΧΙ τις ανάγκες του. Με άλλα λόγια αυτοι που επιλέγουν απλά ένα αυτοκίνητο ως μεταφορικό μέσο και όχι ως μέσο διασκέδασης, δε νομίζω ότι είναι προέκταση του χαρακτήρα τους.
Η γυναίκα τώρα, φίλες και φίλοι, είναι κάτι ιερό...κάτι που σε κάνει να νιώθεις όπως δεν θα σε κάνει να νιώσεις ΠΟΤΕ κάποιο αυτοκίνητο. Αρκεί βέβαια να είναι η πραγματική γυναίκα της ζωής σου...αυτοί που το έχουν νιώσει ξέρουν τι εννοώ. Τώρα πάνω στη πλάκα και στο χαβαλέ όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται.
Δυστυχώς όμως η σημερινή κοινωνία είναι έτσι δομημένη που έχουν σχεδόν χαθεί οι πραγματικές αξίες στη ζωή. Έχουμε καταντήσει να μετράμε πιό πολύ τα λεφτά, τα αυτοκίνητα, τα ρούχα και ότι άλλο έχει σχέση με τον υπερκαταναλωτισμό, και δεν κοιτάμε να δώσουμε αξία στα πιο απλά πράγματα που μπορούν να ομορφύνουν τη ζωή μας.
Γι'αυτό άλλωστε οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν σωστοί άντρες και οι άντρες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν σωστές γυναίκες.

Αυτά...τα είπα και χαλάρωσα :nod:

ISSSSS
25-02-05, 14:11
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΥΨΗ ΕΚΑΝΕΣ!!ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΛΥΨΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΣΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!Η ΠΕΡΙΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ...ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... :nod:

thomas
27-02-05, 20:30
Παρόλο που η απάντηση του γιατρού, (λέγε με Doctor Abo βρε άπιστε...) είναι πολύ πιο πίσω, δηλώνω και υπογράφω ότι συμφωνώ μαζί του.
Κανένα αυτοκίνητο ή υλικό αγαθό, όσο και να μας πορώνει δεν αντικαθιστά τον άνθρωπο, τις ανθρώπινες σχέσεις και επαφή.

Φυσικά το αυτοκίνητο είναι πιο εύκολο να το αντιμετωπίσεις, να το φέρεις στα μέτρα σου, αλλά και το χρησιμοποιήσεις όπως και όποτε θέλεις.
Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ανθρώπους...

Όσο για το αν οι γυναίκες επηρεάζονται από τα αυτοκίνητα, φυσικά και συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχει τίποτα κακό.
Όπως επηρεάζονται από το χιούμορ, από τον χαρακτήρα, από την εξωτερική εμφάνιση και γοητεία, το ντύσιμο, το σπίτι, τους τρόπους, το μυαλό και χιλιάδες άλλα πράγματα που διαμορφώνουν και σκιαγραφούν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου.

Το λεπτό ζήτημα είναι αλλού. Στο πως και πόσο τα ιεραρχούν και τα ζυγίζουν. Εκεί θα πρέπει να κριθούν και να αξιολογηθούν από τον καθένα μας. Εκεί μπαίνουν τα κριτήρια και οι εκάστοτε ανάγκες του καθενός...

BMW Power
03-03-05, 15:42
No comment

Panoz
04-03-05, 08:53
Έτσι...έτσι....να τα βλέπουν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι....δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει!