PDA

Επιστροφή στο Forum : 316 E36 vs Mazda MX-5 1.6


Geo_3D
24-02-05, 15:47
Kαλησπερα σας.
Εχτες κατα τη διαρκεια της βολτας και βρισκομενος επι της Αττικης Οδου,συναντηθηκα με ενα ΜΧ-5 1.6,και ειπα να δω που βρισκομαι σε σχεση με το συγκεκριμενο τουτου.
Αφου μας περασε ομαδικως γυρω στα 3-4 αμαξια που πηγαιναμε κομβοι,ειπα να ακολουθησω.Μπαινει μεσαια λωριδα,επανερχομαι στην αριστερη,τεταρτη και τερμα γκαζι με 130+.Αργησε να ξεκινησει ο τυπος με αποτελεσμα ενω ημουν καμια 10ρια μετρα πιο πισω,να τον μαζεψω,να ειμαστε διπλα διπλα,αλλα ως εκει.Δεν μπορεσα να το περασω ουτε 10 ποντους.Μαζεψε χλμ και το Mazdaκι και αρχισε να μου ξεμυτιζει σιγα-σιγα και σταθερα,μεχρι την εξοδο που εβγαινα και εχοντας φτασει τα 170,μου ειχε ανοιξει μιση με μια καροτσα. :tapedshut Τα 109 αλογα δεν φανηκαν αρκετα εδω.Το λιγοτερο 10 ακομα ηθελα :angryfire .Χωρια τα ποσα αρκετα λιγοτερα κιλα θα ηθελα να μην ειχα............... :shakehead

Υπομονη λοιπον μεχρι να παρω κατι πιο γρηγορο.................. :feedback:

Dark_Niaou
25-02-05, 07:35
Ρε Γιώργο, δεν θυμάσαι τι μου έλεγε όλο το Σαββατοκύριακο ο Πάνος;;;
"Τα BMW δεν είναι κοντράδικα αυτοκίνητα"......

Panoz
25-02-05, 09:01
φίλε Γιώργο, αν σε ενδιαφέρει, ένας φίλος στη Θεσσαλονίκη πουλάει ένα Ε36, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι M-Pack, και το έχει σε ένα χρώμα νομίζω Avus Blue. Η ιπποδύναμή του είναι άγνωστη... αλλά έχει χαρακτηριστικό ότι είναι μονίμως βρώμικο και με κουτσουλιές.

Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του...

Η βρωμιά χαλάει την αεροδυναμική.....γι'αυτό πιστεύω ότι έχασε ο geo...ήταν βρώμικος :yippee: