PDA

Επιστροφή στο Forum : HELP ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ


lawland
14-05-08, 12:14
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΟΤΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Η ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΟΜΩΣ.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ? ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
318IS COUPE ΜΟΝΤΕΛΟ 94.:whip:

M3Convertible
14-05-08, 12:33
Καλώς όρισες στην παρέα.

Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί σε forum είναι σαν να φωνάζεις.
Διάβασε και εδώ. :)
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/faq.php

Αν βγάλεις τον θετικό πόλο της μπαταρίας για 20 λεπτά το αυτοκίνητο θα κάνει reset.
Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί το πρόβλημά σου με αυτό τον τρόπο.

Η άλλη περίπτωση είναι να υπάρχει δυσλειτουργία στο σύστημα κεντρικού κλειδώματος, σε αυτή την περίπτωση πας σε ένα συνεργείο BMW σου βρίσκουν τη βλάβη και σε ενημερώνουν για το κόστος.

lawland
14-05-08, 13:13
συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν τα παω καλα με τους τονους!!!:D
τωρα ειμαι ακομη στην δουλεια και δεν μπορω να το κοιταξω. υπαρχει πιθανοτητα να εχει καει καποιο "μοτερακι"

Airness
02-02-09, 16:39
Μου δημιουργηθηκε ενα αναλογο προβλημα σημερα το πρωι και ψαχνοντας στο φορουμ βρηκα αυτο το θεμα. Τι προβλημα εχω? Οταν πηρα το αυτοκινητο (Ε36 κουπε) πατωντας το κουμπι που ειναι πανω στο κλειδι για ανοιγμα η κλειδωμα, ανοιγαν η εκλειναν αντιστοιχα η πορτα του οδηγου, το πορτ-μπαγκαζ και η ταπα της βενζινης. Η πορτα του συνοδηγου δεν εκανε απολυτως τιποτα. Σημερα ενω ανοιξα οπως συνηθως, με το που πηγα να κλειδωσω πλεον δεν κλειδωνε και η πορτα του οδηγου. Το πορτ-μπαγκαζ και η ταπα κλεινουν-ανοιγουν κανονικα. Το κολπο με τον πολο της μπαταριας που λεει ο φιλος παραπανω ισχυει? Να κοιταξω κατι αλλο η να παω κατευθειαν στο συνεργειο? Ευχαριστω!!!

deepblue
02-02-09, 17:22
Nα πας σε καποιο συνεργειο για να σου το βαλουν στον εγκεφαλο και να στο προγραμματισουν αν τυχον χρειαστει.

KOSTO
02-02-09, 17:55
το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει ξεχοριστο εγκεφαλακι για τα παραπανω που στη χειροτερη αν ειναι αυτο το βρισκεις σχετικα φθηνα(100Ε).στη καλυτερη οντως "restart". λεπτομεριες για το θεμα θα εχω τη Παρασκευη

Airness
02-02-09, 20:38
Ευχαριστω παιδια. Θα περιμενω νεοτερα την Παρασκευη.

lonelynavigator
02-03-09, 02:47
Τυχερε!Θα σε σωσω!επαθα περιπου τα ιδια....εχω ε36 4πορτο.....τρελλαθηκαν καποιες ασφαλειες στις πορτες.Η πορτα του οδηγου εχει την μοναδα master που ελεγχει ολες τις πορτες,το πορτ-μπαγκαζ και την ταπα της βενζινης.Αλλαξα αφτη τη μοναδα και ολα λυθηκαν.100 ευρω το ανταλλακτικο και η εργασια.

billparas
02-03-09, 20:50
Με σώνεις κι εμένα
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
όταν χρησιμοποιώ το κλειδί και όχι το συναγερμό γιατί κλειδώνει κανονικά το πορτ - παγκάζ;

lonelynavigator
04-03-09, 21:36
Δεν ειμαι τοσο ειδικος φιλε μου....απ'οτι καταλαβα τετοια προβληματα εχουν να κανουν με την μοναδα master στην πορτα του οδηγου.....και εμενα δεν μου εκλεινε 70% η πισω δεξια και 30% του συνοδηγου.....μετα την αλλαγη ολα ειναι οκ!!!απλα προσεχε σε ποιον μαστορα θα πας.Προτεινω να αποφυγεις την επισημη αντιπροσωπεια.

cosarg7
04-03-09, 23:14
Τσέκαρε και κάτι ακόμα.Πίσω αριστερά στο λάστιχο του πορτμπαγκάζ παιρνάνε τα καλώδια της φύσσας.Κοίτα μήπως είναι φαγωμένα.Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει γιατί λόγω παλαιότητας είχαν γυμνωθεί τα καλώδια απτο άνοιξε-κλείσε και ακουμπάγαν μεταξύ τους.

m_sak
05-03-09, 08:15
Τσέκαρε και κάτι ακόμα.Πίσω αριστερά στο λάστιχο του πορτμπαγκάζ παιρνάνε τα καλώδια της φύσσας.Κοίτα μήπως είναι φαγωμένα.Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει γιατί λόγω παλαιότητας είχαν γυμνωθεί τα καλώδια απτο άνοιξε-κλείσε και ακουμπάγαν μεταξύ τους.

Το ίδιο είχα και εγώ.κούνα λίγο τα καλώδια η άνοιξε την φύσα μήπως είναι κάτι κομμένο και βραχυκυκλώνει.

Airness
09-03-09, 12:05
Επανερχομαι στο θεμα καθως σημερα μου δημιουργηθηκε το εξης προβλημα. Στο Ε36 κοθπε που εχω η πορτα του συνοφηγου δεν κλειδωνε με το κεντρικο κλειδωμα. Ετσι την εκλεινα και την ανοιγα με το χερι (κατβαζα την ασφαλεια και τραβουσα το χερουλι της πορτας για να την ανοιξω). Σημερα οταν πηγα να μπω στο αυτοκινητο πηγα να ανοιξω την πορτα του συνοφηγου για να μπει η κοπελα μου αλλα για κακη μας τυχη βιαστηκε να την ανοιξει (το εκανε ακριβως την στιγμη που το εκανα και εγω), με αποτελεσμα να μπλοκαρει η πορτα και να μην ανοιγει... Δοκιμασα ξανα πολλες φορες αλλα οταν τραβαω το χερουλι για να ανοιξει με το που το αφηνω πεφτει μαζι και η ασφαλεια... Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου πει... Ευχαριστω.