PDA

Επιστροφή στο Forum : 316 Ε36 vs Hyundai Coupe 1.6


Geo_3D
24-04-05, 02:05
Λοιπον για να μην μακρυγορω,θα σας πω με 2 λογια τι εγινε σημερα και θελω την αποψη σας γιατι εχω "προβλημα"
Πηγαινοντας το μεσημερι Χαλκιδα ηρθε απο πισω μου ενα coupe 1.6.Πηγαινα με 160 εκεινη την ωρα.Ειπα να δωσω γκαζι να φυγω.Αλλά ματαια.Το Hyundai με πηγαινε προφυλακτηρα μεχρι και τα 200 κοντερισια δικα μου.Επαθα πλακα.Λεω δεν ειναι δυνατον.Με 185 τελικη που εχει,πως μπορει και με ακολουθει???Σε καμια ομως στιγμη δεν με περασε στα ισια,παρα μονο οταν εβγαλα φλας δεξια και εκοψα απο μονος μου.(χωρις να μου παιξει φωτα).Πιθανολογω οτι επειδη μου ειχε παρει το σλιπ στριμ,κοινως του εκοβα την αντισταση του αερα,γι'αυτο και δεν μπορουσα να του ξεκολλησω.
Ολο αυτο κρατησε κανα 5λεπτο μεχρι τον Σιριο.Οσο θυμαμαι το γεματο ειρωνικο γελακι του οδηγου καθως τον κοιταζα απτον καθρεφτη μου,νευριαζω.Και νευριαζω πολυ.

Και εδω θελω την αποψη σας.
Ολες αυτες τις ωρες λοιπον που εχω φαει το ξενερωμα της ζωης μου,αντιμετωπιζω το εξης διλλημα.

Εχω το διαολι στον εναν ωμο να μου λεει:Νααααααααααα βλακα,πιπ@-κ@λο σε πηγε το Coupe.Ουτε Hyundai δεν μπορεις να περασεις.Αντε πανε πετα το,αλλιως αλλη φορα δεξια λωριδα και οχι πανω απο 80.

Και στον άλλο ωμο,εχω το αγγελακι που μου λεει:Ρε συ,ασε τον τυπο να παει να πνιγει.Μια ζωη Χιουνται θα ειναι το αμαξι του.Και στην τελικη αυτος μπορει και να επαιζε με Φ.Π.Ε (φιλτρο,προγραμμα,εξατμιση)-εξατμιση παντως ειχε αλλαγμενη σιγουρα,το ειδα οταν εκανα δεξια- και τι καταφερε???Να πηγαινει το ιδιο με ενα αμαξι ιδιων κυβικων,που ειναι πολυ πιο παλιο,εντελως εργοστασιακο,πολυ πιο βαρυ απο το δικο του και σιγουρα με εναν κινητηρα που μονο φωτια στο δρομο δε βαζει


Σας παρακαλω πεστε μου την γνωμη σας γιατι κοντεβει να μου στρειψει
Διαολακι ή Αγγελακι???

P.S.-Μιλαμε για το τελευταιο Hyundai Coupe 1.6 το οποιο βγαζει 105 αλογα,14.6 κιλα ροπης,0-100 σε 11.9 και τελικη 185

Akaliptos
24-04-05, 02:27
Μια ζωη Χιουνται θα ειναι το αμαξι του.


Συμφωνω απολυτα...και 1000 αλογα να το κανει αυτο Χιουνται θα παραμεινει.

xstassi
24-04-05, 02:29
Αν μπορεις να μου πεις και τι χρωμα ηταν ισως μπορω να σε διαφωτισω σε αυτο το μυστηριο...Αν ηταν μπλε σκουρο με 18αρες ημουν εγω,αν ηταν με μαμισιες 16αρες ηταν του φιλου μου του Τασου.
Και αν σου φαινεται περιεργο που σου τα λεω αυτα,ειναι πολυ απλα γιατι το Coupe εχει αρκετα καλη αεροδυναμικη και επειδη το κοντερ μου τερματιζει συνηθως στα 224.....(εχω και πολλες φωτογραφιες για του λογου το αληθες) Το μονο που εχω αλλαξει ειναι το μεσαιο σιλανσιε και το τελικο με μια της ZanSpeed.Επισης εχω βγαλει τον πνιχτη απο το εργοστασιακο φιλτρο.
Την επομενη φορα που θα βρεθεις στην εθνικη με ενα τετοιο,προσεξε γιατι καποιοι φιλοι στο κλαμπ ( www.hhcc.gr του οποιου ειμαι και μελος του προεδρειου ) εχουν τουρμπισει κινητηρες και μυαλα και ειναι δυσκολο να τους ακολουθησεις.
Ο λογος που πηρα Hyundai Coupe ηταν τυχαιος αλλα δεν το μετανιωσα απο τοτε.Με το BMW ειχα τρελαθει στα προβληματα και στα σχετικα τσουχτερα σερβις.Δεν ηταν οικονομικο το ζητημα αλλα ο καθε μηχανικος επαιρνε οτι γουσταρε λογο ονοματος.Και επειδη ηθελα παλι να παρω ενα BMW και να το κανω καλυτερο απο καινουργιο προτιμησα ενα 1502.Θα κοστισει αρκετα αλλα δεν πειραζει,αγαπη ειναι αυτη.Τωρα οσον αφορα το κουπε..... προσεχε την επομενη φορα...

Φιλικα ενας γνωστης Tuscani.....

Nick_compact
24-04-05, 02:34
δεν χρειάζεται να σκας...ο κολλητός μου έιχε τέτοιο δυο χρόνια και είχαμε ανοίξει βούτα δυο τρεις φορές και πάντα ήμουν 1 κολόνα μπροστά.Ακόμα και όατν έβαλε μεσαίο-τελικό-χοάνη πάλι μπροστά ήμουν.Και με ακόμα 2 τέτοια άσχετα που έχω ανοίξει στο δρόμο,το ένα από στάση κιόλας και του έριξα μια κολόνα πάλι,και το άλλο σε τελικές πάλι μπροστά ήμουν.Αρα να είσαι σίγουρος οτι είχε τουλάχιστον ΦΠΕ.

Υ.Γ. : Μην τα υποτιμάς λέγοντας Hyundai θα είναι πάντα,γιατί παρότι δεν μου αρέσει αυτό το όνομα ούτε εμένα,επειδή έζησα αρκετό καιρό με του κολλητού μου είναι μια χαρά αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς!

xstassi
24-04-05, 02:39
Συμφωνω απολυτα...και 1000 αλογα να το κανει αυτο Χιουνται θα παραμεινει.
Σιγουρα θα ειναι και θα παραμεινει πιστο στις καταβολες του και οχι γεματο "ταξικα" κομπλεξ. Οταν θα καταλαβεις καποια στιγμη οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια τοτε θα αισθανθεις και εσυ πολυ καλυτερα.Πιστεψε με, μετα απο 14 αυτοκινητα που εχω αλλαξει, νομιζω οτι μπορω να διαχωριζω το καλο απο το μετριο και το λειτουργικο απο το "εφετζιδικο"...Οποτε αν σε πειραζει το Χιουνται,σκεψου τι αυτοκινητο ειχες πριν απο το ΒMW σου και πες μου πως ενιωθες μεσα σε αυτο.

Φιλικα παντα..ενας γνωστης Tuscani

TheCondor
24-04-05, 03:15
Καταλαβαινω την ξενερα που θα εχεις φαει φιλε και ειναι λογικο. Οπως τις προαλλες ενα παλικαρι με μια Μ3 Ε46 που εφαγε τσαι απο ενα S2000 και μετα κοντευε να πεσει κατω απτα κλαματα.

Εγω σε αυτες τις περιπτωσεις απλα λεω ' ενταξει τι να κανεις ' . Ειναι οντως λιγο μα***ια να βλεπεις οτι το Hyundai σε εχει αλλα αν εσυ γουσταρεις με το αμαξι που εχεις ( οχι απαραιτητα BMW ) τοτε εκει τελειωνει το θεμα.

Το θεμα δεν ειναι οτι μια ζωη Hyundai θα παραμεινει, αν και εγω ειμαι αυτης της νοοτροπιας οντας κατοχος BMW αλλα και γνωστης πλεον επειδη εχουμε 25 χρονια BMW και μετραμε 3 αμαξια και μια μηχανη στην οικογενεια, το θεμα ειναι οτι οπως εσυ λες οτι εχεις BMW και νιωθεις καλυτερα, ετσι λεει και οποιοσδηποτε σε πατησει οτι σε πατησε η οτι πατησε μια BMW κτλ κτλ.

Εγω παντως την Hyundai την βλεπω πολυ ψηλα τα επομενα χρονια, ηταν και μεγας χορηγος στους Ολυμπιακους ( δεν ειναι λιγο αυτο ) και γενικα ειναι φθηνα αμαξια με φθηνα ανταλλακτικα και απο φιλους που εχουν χρονια τωρα Hyundai μπορω να πω και αρκετα αξιπιστα σε πολλους τομεις.

Βεβαια το φρονημα και το κομπλεξ ( εγω παραδεχομαι οτι εχω κομπλεξ με τα BMW αν και δεν ειμαι φανατικος με τα αμαξια/μηχανακια και οτιδηποτε μηχανοκινητο ) ποτε δεν φευγουν για αλλους λογους τους οποιους θα θελαμε εβδομαδες και μηνες να αριθμησουμε. ( φρονημα και κομπλεξ με ηπια εννοια )

Φιλε ακαλυπτε καπως ετσι σκεφτονται και αυτοι που εχουν φεραρι πορσε μαζερατι ( ελπιζω οταν αξιωθω να αγορασω μια μαζερατι να εκπληρωσω το ονειρο μου .... :D ) και τρωνε τσαι απο BMW, γιατι λενε οτι το δικο τους ειναι σπορ εργοστασιακο, ειναι αλλο αμαξι εντελως και ο αλλος με την μπεμπα το εχει κανει τουμπανο για να παταει κατι πορσε φεραρι και μαζερατι ( που τους δινει και περισσοτερη αξια στην τελικη )

Αυτα, καληνυχτα σε ολους και ονειρα πισωκινητα ;-)

BMW523i
24-04-05, 04:01
Κάτι ενδιάμεσο θα έλεγα! Θα παραμείνει μια ζωή Hyundai αλλά έχει κάνει αρκετά βήματα προς τα εμπρός η συγκεκριμένη εταιρία και μπράβο της! Από εκεί και πέρα σε μια κόντρα δεν βγαίνει το καλύτερο πρώτο αλλά το πιο γρήγορο! Δεν χρειάζεται να το βάψεις μπλε φύκια και στην θάλασσα, το αυτοκίνητο σου θα συνεχίσει να σε πηγαίνει από το σημείο Α στο σημείο Β με όποιον τρόπο εσύ γουστάρεις! Και το σημαντικότερο(για μένα) μια ζωή την κίνηση θα την έχει στο σωστό άξονα!!!!!

alpinakias
24-04-05, 08:51
Kalimera se olous tous filous,
paidia i Hyundai einai mia megali polietniki eteria.i otoni tou computer mou einai hyundai lei kati afto?
kai ego megalosa mesa se ena hyundai sta paidika mou hronia pou ekopse mesa se 7 hronia 240000 km. horis problima.kai simera eho alpinaeinai kala aftokinita.i bmw ehei mia alli glika pou i hyundai den tan tin ehei potes giati ftiahnei aftokinita gia entelos diaforetikous pelates.
oson afora gia ta antalaktikaden nomizo na einai toso ftina i kremagiera sto coupe tou gamprou mou ekane 850 euro kai edo pou rotisa 1050 gia to bmw ta agoraza dio kainourgies kai metahirismenes 5.opios filos endiaferete to Hyundai coupe 97`tou gamprou mou einai gia poulima giati abrio anebenei germania tou brika ena 318 e46 me klima-derma einai pleon orimos kai telei bmw.giati na poume tin aleitia an se pernei i tsepi den odigas hyundai sostaa????
heretismous ALPINAKIAS

xstassi
24-04-05, 09:53
Σωστα και ετσι θα ειναι παντα.Η BMW ειναι μια εταιρια μοναδικη στο χωρο με ... "ονομασια προελευσης"...και ετσι θα παραμεινει.Τα αυτοκινητα τις στοχευουν σε αλλη κατηγορια,πολυ πανω απο το μεσο ορο που ομως δεν ειναι και κατι απιαστο.Η ποιοτητα,η φινετσα (ενταξει δεν ειναι Ιταλικο) και η αισθηση κυριαρχιας των δρομων χαρακτηριζει τους ανθρωπους που την οδηγουν πραγματικα και την σεβονται. Οσοι το κανουν αυτο ειναι πραγματικα αξιοι κατοχοι,ιδιοκτητες αλλα και "εραστες" (της πισω κινησης φυσικα) συναμα.
Δεν υπαρχει λογος να αντισταθμιζουμε καταστασεις συγκρινοντας στο κατω κατω 2 διαφορετικα ποσο μαλλον ανομοια αυτοκινητα.
Οποτε geo_2_2003 δεν υπαρχει λογος να μπεις στο "τριπακι" του αγγελου η του διαολου,δεν υφισταται καποια συγκριση.Κοιτα να κρατας σε καλη κατασταση το BMWακι σου,πειρασμοι και κοντρες παντα θα σου τυγχανουν στο δρομο,απλα ειναι στη διακριτικη σου ευχερια αν θα συμμετασχεις η οχι.... Στο κατω κατω,μπορει να εχω αλλαξει 14 αυτοκινητα( απο VW Kafer και Porsche 924s,ΒΜW Hartge 2.7 εως Ibiza 1.0,Saab 9-3-τωρινο αυτοκινητο,Lancia Fulvia Coupe '72,Hyundai Coupe sorry Tuscani και BMW 1502) αλλα παραμενω λατρης α. της σωστης κινησης και β. του κλασσικου αυτοκινητου

Παντα φιλικα..xstassi... :deal:

manosm3
24-04-05, 09:57
Μια ενσταση: μολις εκανες δεξια και σε περασε, επρεπε να κολλαγες απο πισω του και να εκανες εσυ σλιπστριμινγκ! :cheers:

Elen
24-04-05, 11:14
Γενικώς εγώ πιστεύω πως δεν έχει σημασία το αμάξι του άλλου όποιας μάρκας και αν (ε, εντάξει όχι πάντα βέβαια) είναι γιατί ο άλλος μπορεί να έκανε τέτοιες βελτιώσεις όσο δεν τον παίρνει. Η Bmw είναι ένα αμάξι που έχει καθιερωθεί στο χώρο ως ''ανώτερης κλάσης'' χωρίς μετατροπές και το ''όνομά'' της το κέρδισε άξια!!! Γνώμη μου πάντα αλλά καλύτερα geo να δώσεις πόδι στο διαολάκι...

ks50:50
24-04-05, 11:20
Ρε Γιώργο μπας και ήταν το τουρμπάτο 1,6 με τα 145 άλογα?

p_sE36
24-04-05, 12:22
Ειναι και θεμα στυλ θα ελεγα και οχι τοσο το ποιος παει λιγο πιο γρηγορα απ'τον αλλο, σκεψου να ειχες ενα 36αρι Μ3 και να σε περναγε ενα κωλοφτιαγμενο punto GT σε μια ευθεια.. τοτε τι θα σου ελεγε το διαβολακι? αντε πετα το? ας μη συγκρινουμε τα ασυγκριτα εστω κι αν μας φευγουν λιγο στο δρομο... :whip:

Akaliptos
24-04-05, 13:38
Σιγουρα θα ειναι και θα παραμεινει πιστο στις καταβολες του και οχι γεματο "ταξικα" κομπλεξ. Οταν θα καταλαβεις καποια στιγμη οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια τοτε θα αισθανθεις και εσυ πολυ καλυτερα.Πιστεψε με, μετα απο 14 αυτοκινητα που εχω αλλαξει, νομιζω οτι μπορω να διαχωριζω το καλο απο το μετριο και το λειτουργικο απο το "εφετζιδικο"...Οποτε αν σε πειραζει το Χιουνται,σκεψου τι αυτοκινητο ειχες πριν απο το ΒMW σου και πες μου πως ενιωθες μεσα σε αυτο.

Φιλικα παντα..ενας γνωστης Tuscani

Φιλε xstassi εγω δεν ειχα σκοπο να προσβαλω ή να θιξω κανεναν.Το σχολιο που εκανα ηταν καθαρα με βαση την ποιοτητα και την αξιοπιστεια που εχουν τα 2 αυτοκινητα...και οχι με βαση τα "ταξικα κομπλεξ" (αν ημουν πλουσιος ισως και να ειχα τετοια κομπλεξ). Επισεις δεν πιστευω σε καμια περιπτωση πως ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια...υπαρχουν τα καλα και τα πολυ καλα.

Φιλε ακαλυπτε καπως ετσι σκεφτονται και αυτοι που εχουν φεραρι πορσε μαζερατι
Συμφωνω,καποιος που εχει φεραρι,μαζερατι,λαμποργκινι...τα BMW θα του φαινονται πολυ κατωτερα.

Φιλικα Akaliptos

Geo_3D
24-04-05, 14:10
Ωπα αδεφια.Μισο λεπτο.Καθε αλλο παρα κομπλεξ εχω,και αυτο με οποιοδηποτε αμαξι.Ολα αυτα που εγραψα ηταν σκεψεις που εκανα οταν ειδα απτον καθρεφτη μου τον τυπο απο πισω να γελαει ειρωνικα και να "μου κανει πλακα".Λες και ειχε κανει κανενα κατωρθωμα.Τελικα πρεπει να ενιωσε πολυ ευχαριστα αφου καταφερε να εχει ενα μαμα 316 Ε36.Μαλλον αυτος το ειχε το κομπλεξ.
Αλοιμονο αν δεν υπαρχουν Χιουνται πιο γρηγορα απτο δικο μου,ποσο μαλλον και τουρμπατα οπως εγραψε ενας φιλος.Απλως μου εκανε εντυπωση πως καταφερε να ακολουθει μεχρι τα 200 τη στιγμη που ηταν 1.6 καθως και το υφακι του οδηγου(ειτε τον λενε Τασο,ειτε Πανο,ειτε Νικο φιλε xstassi)

xstassi
24-04-05, 14:16
γιατι πολυ απλα το δικο μου τακτικα βγαζει 215 σε ευθεια και 224 σε μικρη κατωφερεια.... Τοσο απλα και με 18 αρες....

Black5
24-04-05, 19:34
Ολα αυτα που εγραψα ηταν σκεψεις που εκανα οταν ειδα απτον καθρεφτη μου τον τυπο απο πισω να γελαει ειρωνικα και να "μου κανει πλακα".Λες και ειχε κανει κανενα κατωρθωμα.Τελικα πρεπει να ενιωσε πολυ ευχαριστα αφου καταφερε να εχει ενα μαμα 316 Ε36.Μαλλον αυτος το ειχε το κομπλεξ.


Ο τύπος με το χιουντάι έβαλε μιά κόντρα και κέρδισε. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το χαρεί!!! Δεν νομίζω ότι έχει κόμπλεξ επειδή έχεις BMW. Kαι με Lada να έβαζε και κέρδιζε πάλι θα χαιρόταν. Γι αυτό έβαλε άλλωστε!! Δεν νομίζω ότι πρέπει να τα παίρνεις τόσο σοβαρά. Και να σε πέρασε ή και να γέλαγε τι έγινε? Πάντα υπάρχουν πιο γρήγοροι από σένα! :nod:

LeonE46Ci
24-04-05, 20:34
Για καμια ευθεια μονο ειναι και τωρα που ειναι καινουριο,γιατι σε 2 χρονακια θα κανει σαν μισογεματος κουμπαρας απο τα τριξιματα.Αλλα ετσι κι αλλιως σαν Γερμανος θα επρεπε να κοιτας αφι ψηλου τους κοντοπιθαρους Κορεατες

tasosbmwe30
24-04-05, 20:45
παιδια ηρεμηστε λιγο με τα χλμ που δειχνουν τα κοντερ σας(και εννοω τα αλλα αυτοκινητα οπως το χιουνται)....μπορει να δειχνουν τοσο,αλλα αυτο δεν σημαινει και πως πανε πραγματικα 215 ή 224 σε κατηφορα(οπως ειπε ο φιλος)....σημαινει απλα οτι κλεβει πολυ παραπανω το κοντερ τους!!!ετσι μου ελεγε και ο κολητος με ενα 307 1,6 που εχει οτι παει στην ευθεια 215 και σε
κατηφοριτσα 220 εντελως νορμαλ(καποια παιδια θα τον θυμονται γιατι ειχε ερθει σε μια μακαρονοσυντηση....ειναι το βραδυ που μας κατεβασαν τα παιδια στην παραλιακη επειδη δεν ξεραμε τον δρομο)....εεε (μολις κατεβαιναμε για Ναυπλιο και τα χωσαμε) πηγαιναμε διπλα-διπλα στην ευθεια και το δικο μου ειχε τερματησει στα 195-197 και το δικο του εγραφε 215......βγαλτε μονοι σας συμπερασμστα!!!!για να πω ομως και του στραβου το δικιο τα coupe πανε "καλα" τελικη....μια φορα που τα ειχα χωσει με το προηγουμενο μοντελο(με 3 ατομα αυτος κι εγω 2) ημασταν ακριβως διπλα μεχρι τα 195 δικα μου κοντερισια και του εφευγα με ρυθμο χελωνας(ευτυχως ειχα τοτε τις 14αρες και ακουμπαγε 205 κοφτη)!!!

manosm3
24-04-05, 22:13
Επειδη δεν εγραψα τη γνωμη μου αγαπητε Γιωργο τη γραφω τωρα! Αν εχεις λεφτα αρκετα ακου το διολακι, αν οχι τοσα πολλα ακου -προσωρινα- το αγγελακι! :yippee:

Nick_compact
24-04-05, 22:36
γιατι πολυ απλα το δικο μου τακτικα βγαζει 215 σε ευθεια και 224 σε μικρη κατωφερεια.... Τοσο απλα και με 18 αρες....

Δεν διαφωνεί κανείς με αυτό.Το δικό μου στα 210 χτυπάει η 5η κόφτη στροφών 6100 περίπου.Τώρα γιατί καμίας γενιάς Hyundai coupe μαμά-ψιλομαμά δεν με έχει περάσει δεν το ξέρω!Ειδικά σε τελικιάσματα δυο τρεις φορές έχω παίξει με coupe πρώτης γενιάς που ήταν όλο φουσκώματα και 114 άλογα αλλά και τελευταίας.Και το ωραίο ξέρεις πιο είναι;οτί του φίλου μου που περνούσα συχνα είχε 20.000 και το δικό μου 170.000 με συμπλέκτη προ πολλού τελειωμένο που στις βίαες εκκινήσεις πατινάρει κιόλας!

Panoz
25-04-05, 08:20
Ωπα αδεφια.Μισο λεπτο.Καθε αλλο παρα κομπλεξ εχω,και αυτο με οποιοδηποτε αμαξι.Ολα αυτα που εγραψα ηταν σκεψεις που εκανα οταν ειδα απτον καθρεφτη μου τον τυπο απο πισω να γελαει ειρωνικα και να "μου κανει πλακα".Λες και ειχε κανει κανενα κατωρθωμα.Τελικα πρεπει να ενιωσε πολυ ευχαριστα αφου καταφερε να εχει ενα μαμα 316 Ε36.Μαλλον αυτος το ειχε το κομπλεξ.
Αλοιμονο αν δεν υπαρχουν Χιουνται πιο γρηγορα απτο δικο μου,ποσο μαλλον και τουρμπατα οπως εγραψε ενας φιλος.Απλως μου εκανε εντυπωση πως καταφερε να ακολουθει μεχρι τα 200 τη στιγμη που ηταν 1.6 καθως και το υφακι του οδηγου(ειτε τον λενε Τασο,ειτε Πανο,ειτε Νικο φιλε xstassi)

Δηλαδή εγώ τι να πω που με Μ3 Ε46 έφαγα τσάι απο Nissan Almera?....Χαλάρωσε λοιπόν και μην ακούς ούτε αγγελάκια ούτε διαολάκια. Απλά να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου όπως είναι (που ξέρω ότι το κάνεις) και να συνειδητοποιήσεις ότι τα BMW δεν είναι φτιαγμένα για κόντρες...άλλες είναι οι αξίες τους....

Fad3In
25-04-05, 10:05
P.S.-Μιλαμε για το τελευταιο Hyundai Coupe 1.6 το οποιο βγαζει 105 αλογα,14.6 κιλα

Χα! Μου θυμιζεις τα δικα μου στατιστικα λιγακι! :pth: :thefinger

γιατι πολυ απλα το δικο μου τακτικα βγαζει 215 σε ευθεια και 224 σε μικρη κατωφερεια.... Τοσο απλα και με 18 αρες....

Σε καταλαβαινω φιλε!
Και μενα με 15αρες πιανει συχνα 240χμ/ω σε κατηφορα! χαχαχα :bs:

konstantinos
25-04-05, 10:18
Χα! Μου θυμιζεις τα δικα μου στατιστικα λιγακι! :pth: :thefinger



Σε καταλαβαινω φιλε!
Και μενα με 15αρες πιανει συχνα 240χμ/ω σε κατηφορα! χαχαχα :bs:


Συγνωμη για το ασχετο αλλα αυτο δεν το ηξερα με τις διαστασεις της ζαντας,δηλαδη οσο πιο μικρη ειναι (15'') εχει μεγαλυτερη τελικη το αυτοκινητο και οσο μεγαλυτερη (18'') εχει λιγοτερη τελικη? :offtopic:

moutraklas
25-04-05, 10:48
Συγνωμη για το ασχετο αλλα αυτο δεν το ηξερα με τις διαστασεις της ζαντας,δηλαδη οσο πιο μικρη ειναι (15'') εχει μεγαλυτερη τελικη το αυτοκινητο και οσο μεγαλυτερη (18'') εχει λιγοτερη τελικη? :offtopic:

Όσο πιο μεγάλη η ζάντα, τόσο μεγαλύτερη η τελική. Σε μια περιστροφή διανύει μεγαλύτερη απόσταση, δηλ. στον ίδιο χρόνο, μεγαλύτερη απόσταση. Αλλά αυτό δεν φαίνεται στο κοντέρ γιατί αυτό βρίσκεται στο διαφορικό, δεν μετράει το δρόμο.

Σχετικά με τα Hyundai, εγώ προσωπικά τα θεωρώ απαράδεκτα. Αισθητικά και κατασκευαστικά. Και ούτε θα ασχολούμουν ποτέ φίλε Γιώργαρε... Αξία του δίνεις έτσι...

konstantinos
25-04-05, 10:51
[QUOTE=moutraklas]Όσο πιο μεγάλη η ζάντα, τόσο μεγαλύτερη η τελική. Σε μια περιστροφή διανύει μεγαλύτερη απόσταση, δηλ. στον ίδιο χρόνο, μεγαλύτερη απόσταση. Αλλά αυτό δεν φαίνεται στο κοντέρ γιατί αυτό βρίσκεται στο διαφορικό, δεν μετράει το δρόμο.

Ευχαριστω

Black5
25-04-05, 11:07
Όσο πιο μεγάλη η ζάντα, τόσο μεγαλύτερη η τελική. Σε μια περιστροφή διανύει μεγαλύτερη απόσταση.


Γιατί? Η συνολική διάμετρος του τροχού μένει ίδια.

xstassi
25-04-05, 11:12
Για καμια ευθεια μονο ειναι και τωρα που ειναι καινουριο,γιατι σε 2 χρονακια θα κανει σαν μισογεματος κουμπαρας απο τα τριξιματα.Αλλα ετσι κι αλλιως σαν Γερμανος θα επρεπε να κοιτας αφι ψηλου τους κοντοπιθαρους Κορεατες

2 χρονια και 4 μηνες το εχω φιλε μου και δεν τριζει,κρατα τους τριγμους για το δικο σου.....Αν δεν γνωριζεις κατι καλα προσεχε και σκεψου πριν το γραψεις..

xstassi
25-04-05, 11:22
και επειδη καποια ατομα απο το χωρο αυτο φαινεται οτι εχουν αρκετα κολληματα και κομπλεξ με τα απλα και ταπεινα 316 τους εγω πολυ απλα αποχωρω απο το φορουμ αυτο. Ειχα,εχω και θα συνεχισω να εχω BMW πολυ πριν αποκτησουν αρκετοι απο εδω μεσα,αλλα τετοια συμπεριφορα και τετοιο καβαλημα καλαμιου πρωτη φορα αντικριζω.Λες και με το 316 εχεις πιασει τον παπα απο τα @ρχιδ@. Ομως δεν με αφορα το ζητημα. Παρακαλω τους admin να διαγραψουν το προφιλ μου (σορρυ MPower αλλα υπαρχουν πολλα κλαμπ που εχουν ποιοτητα και ποσοτητα θεματων,μηχανικων,αισθητικων,γενικων,βιβλιο επισκεπτων,προτασεις βελτιωσεις του φορουμ κ.α που το δικο σας δεν εχει η αν ειχε τοτε τα "κολλημενα" μελη ασχολουνται μονο με τις κοντρες,μονομαχιες,κονταρομαχιες και κερατομαχιες...).
Κριμα,γιατι νομιζα καποια μελη (ο Θεος ας τα αποκαλεσει μελη) χαλανε το γενικο συνολο.
Καλη συνεχεια

Fanatic
25-04-05, 11:35
και επειδη καποια ατομα απο το χωρο αυτο φαινεται οτι εχουν αρκετα κολληματα και κομπλεξ με τα απλα και ταπεινα 316 τους εγω πολυ απλα αποχωρω απο το φορουμ αυτο. Ειχα,εχω και θα συνεχισω να εχω BMW πολυ πριν αποκτησουν αρκετοι απο εδω μεσα,αλλα τετοια συμπεριφορα και τετοιο καβαλημα καλαμιου πρωτη φορα αντικριζω.Λες και με το 316 εχεις πιασει τον παπα απο τα @ρχιδ@. Ομως δεν με αφορα το ζητημα. Παρακαλω τους admin να διαγραψουν το προφιλ μου (σορρυ MPower αλλα υπαρχουν πολλα κλαμπ που εχουν ποιοτητα και ποσοτητα θεματων,μηχανικων,αισθητικων,γενικων,βιβλιο επισκεπτων,προτασεις βελτιωσεις του φορουμ κ.α που το δικο σας δεν εχει η αν ειχε τοτε τα "κολλημενα" μελη ασχολουνται μονο με τις κοντρες,μονομαχιες,κονταρομαχιες και κερατομαχιες...).
Κριμα,γιατι νομιζα καποια μελη (ο Θεος ας τα αποκαλεσει μελη) χαλανε το γενικο συνολο.
Καλη συνεχεια

Λυπαμαι αλλα εν μερη πρεπει να συμφωνησω με τον xstassi.Mερικα post σας ηταν πολυ προκλητικα και πραγματικα ξενερωσα μονο και μονο που τα διαβασα...παρακαλω φιλε xstassi ξανασκεψου το και μην αφησεις τις αποψεις καποιων ατομων να σου χαλασουν την γενικη εικονα(το ειπες και μονος σου).Ελα σε καποια απο τις επομενες συναντησεις και θα καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε ανθρωποι με παθος για την αυτοκινηση(γενικοτερα) και με ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ για τις BMW(ειδικοτερα).

antonio
25-04-05, 12:53
και επειδη καποια ατομα απο το χωρο αυτο φαινεται οτι εχουν αρκετα κολληματα και κομπλεξ με τα απλα και ταπεινα 316 τους εγω πολυ απλα αποχωρω απο το φορουμ αυτο. Ειχα,εχω και θα συνεχισω να εχω BMW πολυ πριν αποκτησουν αρκετοι απο εδω μεσα,αλλα τετοια συμπεριφορα και τετοιο καβαλημα καλαμιου πρωτη φορα αντικριζω.Λες και με το 316 εχεις πιασει τον παπα απο τα @ρχιδ@. Ομως δεν με αφορα το ζητημα. Παρακαλω τους admin να διαγραψουν το προφιλ μου (σορρυ MPower αλλα υπαρχουν πολλα κλαμπ που εχουν ποιοτητα και ποσοτητα θεματων,μηχανικων,αισθητικων,γενικων,βιβλιο επισκεπτων,προτασεις βελτιωσεις του φορουμ κ.α που το δικο σας δεν εχει η αν ειχε τοτε τα "κολλημενα" μελη ασχολουνται μονο με τις κοντρες,μονομαχιες,κονταρομαχιες και κερατομαχιες...).
Κριμα,γιατι νομιζα καποια μελη (ο Θεος ας τα αποκαλεσει μελη) χαλανε το γενικο συνολο.
Καλη συνεχεια

Συμφωνώ και καλύτερα να αποχωρούν πολλοί και "προβληματικοί", παρά λίγοι και καλοί.
Έτσι όπως πάμε θα αποχωρεί ο ένας μετά τον άλλο επειδή μερικοί είναι τόσο στόκοι με τα BMW που νομίζουν πως ότι άλλο κινείται είναι απλά μπανιέρα με ρόδες.
ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ επιτέλους και τις απόψεις των άλλων και μην νομίζετε μερικοί ότι πίσω απο το τιμόνι μιας προπέλας, από 316 έως και Μ5, γίνεστε αυτομάτως κριτές των πάντων!
Εκτός βέβαια αν είστε απο τα παιδάκια με το αυτοκόλλητο "politia tennis club", στο πίσω τζάμι.

PS Λατρεύω τα bmw αλλά έχω αλλάξει πάρα πολλά αυτοκίνητα και πολλα από αυτα ήταν καλύτερα σε αρκετούς τομείς απο τα bmw!

ΕΛΕΟΣ!

alpinakias
25-04-05, 14:11
File xstassi ohi de ta apohoriseis OXI.me afto ton tropo kerdane i proklitiki edo mesa alla de nomizo oli na sou milisame ashima.einai fisiko to HYUNDAI na einai pio grigoro, to 316 einai to pio argo aftokinito stin katigoria ton 1600 kibikon den einai ralaki.oute ta kazanakia to boitane oute ta chip oute i katalites outeta filtra.oso trelamenos bmwdakias eimai einai ligi.BMW 1502 protimo para ena allo alis markas tou koutiou.to HYUNDAI tou patera modelo 1979 agrotiko 1300 kibika 240000 horis na aniksi to kapaki tis mihanis mono ladia alakse 5 fores oute mpouzia oute tipota amma to doulepseis to 316 etsi den antehei.
paideia mi prokalite, min ipotimate, i diki mas aksones kobotane apo tin basi sta e36,e46,Z4 klp. ohi tis HYUNDAI.ta dika mas akrompara halane sta e46 kate 20.000 km.den einai tihea eteria i hyundai.o filos ekane sizitisi den prokalese einai dikos ehei kai BMW kai ohi aplo me istoria.
parakalo paidia na sinehisoume tin koubenta pio orea
Hairetismous ALPINAKIAS

moutraklas
25-04-05, 15:20
xstassi>
Δεν ξέρω σε ποιους συγκεκριμένα αναφέρεσαι αλλά η απάντησή σου είναι απαξιωτική για το φόρουμ... Έτσι τουλάχιστον την εξέλαβα εγώ και αυτό οφείλω να πω με ενοχλεί. Δεν παίρνω το μέρος κανενός (έτσι κι αλλιώς δεν θυμάμαι και ούτε θα κάτσω να δω ποιος είπε ακριβώς τι και με ποιο τρόπο) αλλά θα πω 2 κουβέντες γενικές υπερασπίζοντας το σύνολο των μελών (αλλά και εμένα προσωπικά).

Η διαφορά είναι ότι κάποιοι εξέφρασαν τη γνώμη τους για ένα αντικείμενο (αυτοκίνητο, όποιο κι αν είναι αυτό) και δεν νομίζω να επιμένει κανείς ότι απαγορεύεται η κριτική σε κάτι τέτοιο. Αλλοίμονο δηλαδή να φοβάται ο καθένας να μιλήσει για το ένα ή το άλλο αυτοκίνητο ή μηχανή ή ζάντα ή χρώμα ή ό,τι άλλο... Αντίθετα, κάποιοι άλλοι εξέφρασαν απόψεις περί ατόμων, έκριναν προσωπικότητες και προχώρησαν σε χαρακτηρισμούς προσώπων. Συμπεριφορά ατυχής και - τουλάχιστον - βεβιασμένη, ειδικά αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη γνωριμία και συναναστροφή μεταξύ τους...

Και όσα λέω δεν απευθύνονται μόνο σε σένα, τα επισημαίνω γενικότερα. Από κει και πέρα, μεγάλα παιδιά είμαστε, ας καταλάβει ο καθένας ποια, τη μια ή την άλλη, συμπεριφορά είχε...

Αλλάζω θέμα...

black5>
Εσύ προφανώς εννοείς "μεγαλύτερη" ζάντα τη διαφορά στο πλάτος. Τσέκαρε λίγο το post του konstantinos και θα δεις ότι αναφέρεται στη διάμετρο. Εκτός πάλι κι αν εννοείς ότι η μεγαλύτερη (σε διάμετρο) ζάντα δεν σημαίνει απαραίτητα και μεγαλύτερη συνολική διάμετρο τροχού. Οπότε έχεις δίκιο, ή μάλλον, κανείς δεν έχει δίκιο γιατί το σωστό έιναι ότι εξαρτάται και από το νούμερο του ελαστικού. Οπότε konstantinos αυτά που σου είπα ισχύουν για τον τροχό συνολικά και όχι για τη ζάντα μόνο. Δηλ., όσο μεγαλύτερη η διάμετρος συνολικά του τροχού, τόσο μεγαλύτερη η τελική. Σαφές?

manosm3
25-04-05, 17:37
Εκτός βέβαια αν είστε απο τα παιδάκια με το αυτοκόλλητο "politia tennis club", στο πίσω τζάμι.


Αυτη η αποψη ΓΕΝΙΚΩΣ δεν μ αρεσει! Δηλαδη και τι εγινε αν καποιος μενει στην Πολιτεια, Εκαλη κλπ; Επειδη μενουν καποιοι αρκετα ευκαταστατοι σημαινει οτι εχουν καβαλησει το καλαμι; Υπαρχουν και φτωχοι ανθρωποι εκει απλα προβαλλεται μονο η μια οψη του νομισματος! Και δεν σημαινει οτι επειδη καποιος ειναι πλουσιος, εχει καβαλησει το καλαμ! Αρκετοι απο αυτους ειναι αυτοδημιουργητοι, ασχετα αν τα παιδια τους τα βρισκουν ετοιμα. Εχω ζησει σε εκεινα τα μερη και ξερω!
Αλλα θα μου πειτε οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα οποτε παω πασο! Αλλα ας μην γενικευουμε ΤΟΟΟΟΣΟ πολυ.

alexk
25-04-05, 18:24
xtassi> Αγαπητέ φίλε, στόχος του post μου δεν είναι να κρίνω κάποιον. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι ότι για να κρίνουμε κάποιον άλλο/άλλους, θα πρέπει πρώτα να κρίνουμε τον εαυτό μας. Μου κάνει εντύπωση που τόσο εύκολα κατηγορείς κόσμο και απαξιείς αυτά τα άτομα και μια μεγάλη παρέα γενικότερα. Επιπλέον, άν κάποιος έχει καβαλήσει το καλάμι, εσένα τι σε απασχολεί? Δικαίωμα του είναι αγαπητέ μου. Εσύ θα τον κρίνεις? Και υπό ποια ιδιότητα? Έστω πες, κάλυψες τα 2 πρώτα, εσύ είσαι αναμάρτητος για να κρίνεις τον άλλο έως "καβαλημένο"? Επιπλέον, καλώς ή κακώς, κάποιοι έχουν φτύσει αίμα αδερφέ για να αγοράσουν ένα 316 (ένα "απλό" 316). Για εσένα μπορεί να σου φαίνεται τίποτα, γι'αυτούς όμως είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό νομίζω ότι είναι καλό να το σεβόμαστε. Μετά, γι'αυτά που ανέφερες για το forum, προσωπικά με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Και άν τώρα έκανες και δήλωση ότι υπάρχουν και πιο καλά forums, μαζί σου και εγώ. Απλά, γιατί το δηλώνεις έτσι δεν καταλαβαίνω? Θέλεις να προκαλέσεις αίσθηση?

xtassi, antonio> Αυτό με το politia tennis club δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί είναι κακό κάποιος να έχει χρήμματα, ή να είναι και μέλος σε club tennis? Εκτός αν για εσάς, αυτοί οι άνθρωποι είναι κατώτεροι και δεν αξίζουν να έχουν ένα καλό αυτοκίνητο. Και πάλι, ποιος το κρίνει αυτό? Και με ποια κριτήρια?

Τέλος πάντων, ενδεχομένως να το παρατράβηξα. Μου κάνει εντύπωση όμως σαν εξωτερικός παρατηρητής, πως κάποιοι έχουν την άποψή τους, και αυτή είναι η σωστή, καμμία άλλη. 10 άτομα να ρωτήσεις για ένα πράγμα, θα ακούσεις 10 διαφορετικές απόψεις, πράγμα φυσικό.

Και για να τελειώσω το post μου, απολαμβάνω το αυτοκίνητο που οδηγώ κάθε μέρα και όταν λείπω στο εξωτερικό, το δίνω στην κοπέλα μου, γιατί νιώθω ασφάλεια και για τους 2 μας. Είμαι πιο ήσυχος όταν πηγαίνουμε βόλτες, γιατί έχει καλύτερη παθητική ασφάλεια. Αυτό φίλε xtassi, πες μου πόσο κοστίζει? Εγώ δεν έχω καταφέρει να το υπολογίσω ακόμη.

Τα παραπάνω είναι όλα φιλικά, γιατί πιστεύω ότι ο διάλογος είναι πολιτισμός. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά. Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε.

steve
25-04-05, 19:54
Καλησπέρα και από μένα για πρώτη φορά .
xtassi και geo >> Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τσακωμούς και παρεξηγήσεις για τέτοια θέματα , πάντα σε μια κόντρα υπάρχει ένας νικητής και κάποιος ηττημένος .Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που λέει ο alexk για την παθητική ασφάλεια έχει δίκιο , αν γίνει κάτι χτυπά ξύλο δεν θα σε σώσουν ούτε τα αλόγα αλλά ούτε οι ζάντες . Εγώ είμαι κάτοχος ενός Honda civic Vti με 160 ps μπορεί το συγκεκριμένο αμάξι να είναι ένα από τα πιο γρήγορα στην κατηγορία του αλλά σε περίπτωση ενός τρακαρίσματος (μακριά από όλους μας ) πίστεψε με θα προτιμούσα να είχα μια bmw ή κάτι ποιο ασφαλές .Επίσης αυτό που πιστεύω για πολλά άτομα όχι μονό μέσα από το forum είναι ότι έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους και πιστεύουν πως οδηγούν αυτοκίνητα πάνω από 200 αλόγα και είναι δύσκολο να τους περάσει κάτι άλλο .
Όταν γίνει κάτι τέτοιο βεβαια αρχίζουν να βρουν δικαιολογίες και να βρουν ελαττώματα όπως «Έλα ρε fiat μας πέρασε και εμείς έχουμε …ΧΧΧ .»
Βεβαία όταν αυτοί περάσουν ένα αμάξι αρχίζουν : « Που πας με τον κουβά ! θα περάσεις το δικό μου το σούπερ αμάξι ΧΧΧΧ ».
Ότι και να κανείς στο αμάξι σου πάντα θα υπάρχει κάτι πιο γρήγορα για αυτό χαλαρώστε .

Κeep Laughing

antonio
25-04-05, 20:58
Αυτη η αποψη ΓΕΝΙΚΩΣ δεν μ αρεσει! Δηλαδη και τι εγινε αν καποιος μενει στην Πολιτεια, Εκαλη κλπ; Επειδη μενουν καποιοι αρκετα ευκαταστατοι σημαινει οτι εχουν καβαλησει το καλαμι; Υπαρχουν και φτωχοι ανθρωποι εκει απλα προβαλλεται μονο η μια οψη του νομισματος! Και δεν σημαινει οτι επειδη καποιος ειναι πλουσιος, εχει καβαλησει το καλαμ! Αρκετοι απο αυτους ειναι αυτοδημιουργητοι, ασχετα αν τα παιδια τους τα βρισκουν ετοιμα. Εχω ζησει σε εκεινα τα μερη και ξερω!
Αλλα θα μου πειτε οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα οποτε παω πασο! Αλλα ας μην γενικευουμε ΤΟΟΟΟΣΟ πολυ.


Aγαπητέ μου φίλε μάλλον παρεξήγησες!
Έχω και εγώ σπίτι στα ΒΠ και δεν κατηγορώ κανέναν απο αυτούς που μένουν εκεί.
Η μομφή μου ήταν απλά στα άτομα με την νοοτροπία του "νεόπλουτου" που ισοπεδώνουν τα πάντα και βέβαια δεν τα συναντάμε μόνο στα ΒΠ αλλά ακόμα και στα Πετράλωνα και στο Πέραμα κλπ.
Συγγνωμή λοιπόν αν φάνηκα ισοπεδωτικός, αλλά μάλλον παρερμήνευσες τα λεγόμενά μου.

PS Όσο για το αυτοκόλλητο, τρόπος του λέγειν ήταν!

antonio
25-04-05, 21:09
Αντίθετα, κάποιοι άλλοι εξέφρασαν απόψεις περί ατόμων, έκριναν προσωπικότητες και προχώρησαν σε χαρακτηρισμούς προσώπων. Συμπεριφορά ατυχής και - τουλάχιστον - βεβιασμένη, ειδικά αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη γνωριμία και συναναστροφή μεταξύ τους...

Και όσα λέω δεν απευθύνονται μόνο σε σένα, τα επισημαίνω γενικότερα. Από κει και πέρα, μεγάλα παιδιά είμαστε, ας καταλάβει ο καθένας ποια, τη μια ή την άλλη, συμπεριφορά είχε...

Αν αυτό αναφέρεται σε μένα θα προτιμούσα να είχε το θάρρος να το πεις ξεκάθαρα και όχι με υπαινιγμούς.
Ότι κρίση έκανα την έκανα με βάση αυτά που διάβασα και όχι με βάση την συναναστροφή μου με συγκεκριμμένα άτομα. Άλλωστε αυτό δεν είναι απαραίτητο για να εκφράσεις την άποψη σου.
Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω άτομα, και δεν αναφέρομαι σε εσένα, να υποστηρίζουν οτι το BMW είναι το μόνο αξιοζήλευτο αυτοκίνητο του πλανήτη, και όλα τα μικροτέρα ή φτηνότερα είναι ανάξια συζητήσεως! Τα έχουμε δηλαδη απλα :bs: .
Μην ξεχνάμε ότι κάθε αυτοκίνητο έχει και τα προτερήματά του.
Έχετε δοκιμάσει το τιμόνι της 156?
Την άνεση της C5?
Tην κύληση της ΜΒ 600?
Την αξιοπιστία της toyota?
Tην οικονομία του cinquecento?
Το κράτημα του rallye?
To κιβώτιο των typer-s2k
Tην σχέση τιμής-εξοπλισμου του hundai accent?
κτλ...


PS Για μένα πάνω από όλα BMW, αλλά όχι ισοπεδώνοντας τα πάντα!

Geo_3D
25-04-05, 21:32
Καλησπέρα και από μένα για πρώτη φορά .
xtassi και geo >> Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τσακωμούς και παρεξηγήσεις για τέτοια θέματα , πάντα σε μια κόντρα υπάρχει ένας νικητής και κάποιος ηττημένος .Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που λέει ο alexk για την παθητική ασφάλεια έχει δίκιο , αν γίνει κάτι χτυπά ξύλο δεν θα σε σώσουν ούτε τα αλόγα αλλά ούτε οι ζάντες . Εγώ είμαι κάτοχος ενός Honda civic Vti με 160 ps μπορεί το συγκεκριμένο αμάξι να είναι ένα από τα πιο γρήγορα στην κατηγορία του αλλά σε περίπτωση ενός τρακαρίσματος (μακριά από όλους μας ) πίστεψε με θα προτιμούσα να είχα μια bmw ή κάτι ποιο ασφαλές .Επίσης αυτό που πιστεύω για πολλά άτομα όχι μονό μέσα από το forum είναι ότι έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους και πιστεύουν πως οδηγούν αυτοκίνητα πάνω από 200 αλόγα και είναι δύσκολο να τους περάσει κάτι άλλο .
Όταν γίνει κάτι τέτοιο βεβαια αρχίζουν να βρουν δικαιολογίες και να βρουν ελαττώματα όπως «Έλα ρε fiat μας πέρασε και εμείς έχουμε …ΧΧΧ .»
Βεβαία όταν αυτοί περάσουν ένα αμάξι αρχίζουν : « Που πας με τον κουβά ! θα περάσεις το δικό μου το σούπερ αμάξι ΧΧΧΧ ».
Ότι και να κανείς στο αμάξι σου πάντα θα υπάρχει κάτι πιο γρήγορα για αυτό χαλαρώστε .

Κeep Laughing
Φιλε steve,εγω προσωπικα δεν αισθανθηκα σε καμια στιγμη οτι τσακωνομαι με τον xstassi.To να παραθεσω καποιες αποψεις και καποιες σκεψεις μου,να κανει το ιδιο ο xstassi,και ετσι να υπαρχει ενας υγιης διαλογος δεν νομιζω οτι ειναι τσακωμος.Θελω να πιστευω οτι αυτα που εγραψε για καβαλημενο καλαμι αλλά και τους λογους αποχωρησης του δεν οφειλονται σε δικα μου posts.
Και περναω στο παρασυνθημα
Ουδεποτε ειχα-εχω κομπλεξ με αλλα αυτοκινητα οπως λογου χαρη τα Χιουνται στην προκειμενη περιπτωση.Απλως ειπα οτι μου την βιδωσε το ειρωνικο υφος του συγκεκριμενου οδηγου,που καταφερε να εχει ενα 316 μαμα,λες και ειχε κανει κανενα κατορθωμα.Στο δικο του το προσωπο φανηκε το κομπλεξ,οχι στο δικο μου."Επαιζα με μια BMW".Ε και?Και 2ον αν προσεξες,ειπα οτι μου προκαλεσε εντυπωση το πως ακολουθησε απτη στιγμη που εχει τελικη 185.
Φυσικα και δεν προκειται να πηγαινω δεξια λωριδα με 80,και φυσικα σε καμια περιπτωση να το πεταξω.Ολα αυτα περι αγγελων και διαβολων ηταν χιουμοριστικα.Το σοβαρο στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι ισως να παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου και αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε θεση,στην οποια ουτε γουσταρω να βρισκομαι και ουτε το εχω και αναγκη στην τελικη,να "απολογουμαι",εντος εισαγωγικων,σε σενα και στον οποιδηποτε εχει διαστρεβλωσει τα λεγομενα μου.
Και στην τελικη,καλως ή κακως,ειτε αρεσει σε ορισμενους ειτε οχι καλα τα χιουνται,πολυ καλα για value for money αλλά ευχαριστω δεν θα παρω.

Fanatic
25-04-05, 22:04
FACT:Το hyundai coupe είναι ποιο γρηγορο από μια 316 καθοτι ποιο ελφρυ και με δυνατοτερο μοτερ και καλυτερη αεροδυναμικη…προσωπικη αποψη το καλυτερο value for money για έναν νέο…αν ο νεος εχει περισσοτερα λεφτα,ναι θα παρει BMW.Ειναι αξιολογο αυτοκινητο όπως είναι πλεον η Hyundai….εχει καταφερει παρα πολλα και θα συνεχισει πιστευω…

FACT:Οποιοσδηποτε κερδιζει μια κοντρα ειτε εχει μια καλη μαχη είναι λογικο να γελασει και να χαρει…μπορει να χαρει επιπλεον αμα το αμαξι με το οποιο εχει την μαχη να κοστιζε σχεδον τα διπλασια από ότι το δικο του.Δεν το βρισκω παραλογο.

MEGAFACT:Γ$#@ την τρελλα μου είναι κριμα να γινονται παρεξηγησεις!Δυστηχως το internet ως απροσωπο εχει αυτά τα προβληματα…ειμαι σιγουρος ότι σε μια συζητηση από κοντα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα και μετα την συζητηση θα κερναγαμε μπυριτσες ο ενας στον άλλο(εγω δεν πινω μπυρα αμα θελετε κεραστε με κατι φαγωσιμο).

manosm3
25-04-05, 22:27
(εγω δεν πινω μπυρα αμα θελετε κεραστε με κατι φαγωσιμο).

Ουτε εγω Στελιο! Οταν θα πινουν μπυρες αυτοι ελα να κανουμε σαγονομαχιες! :dance:

manosbmw318ie30
26-04-05, 00:53
Δε θα πάρω θέση για το θέμα για το οποίο ξεκίνησε αυτό το Thread, αλλά έχω να κάνω μια παράκληση:

Ας


ΜΗΝ


ποδοσφαιροποιήσουμε το club και τα forums. Όλοι αγαπάμε τα αυτοκίνητά μας, ότι και αν είναι. Είτε έχω BMW, είτε Yugo, σημασία για μένα έχει η δυνατότητα που μου δίνει της ανεξαρτησίας και της αυτόνομης κίνησης, της ευκαιρίας που μου παρέχει να ξεφεύγω από τις μάζες και αυτή τη γ@...νη τη πόλη και σε λίγα λεπτά να περνάνε μπροστά από την "οθόνη" μου εικόνες που "ευφραίνουν καρδίαν".

Το ότι έτυχε να πέσει στα χέρια μου BMW, είναι δώρο θεού για μένα, διότι μπόρεσα να εκτιμήσω αυτό το κάτι διαφορετικό που πηγάζει από τις δημιουργίες των ανθρώπων από το Μόναχο.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει με κανένα τρόπο ότι κοιτάζω υπεροπτικά τους υπόλοιπους και δε το έκανα αυτό ακόμα και το μακρινό '88, όταν όλο το Νέο Ηράκλειο μίλαγε για τη μπέμπα μου (δεν είναι σχήμα λόγου αυτό... τότε ήταν "αμάξι").

Ο κάθε ένας έχει το αυτοκίνητο κατ' αρχήν που μπορεί να αποκτήσει και κατόπιν αυτό που τον εκφράζει. Ούτε μια τυχαία κόντρα έχει να αποδείξει κάτι σχετικά με το αυτοκίνητο ή τον οδηγό.

Άλλο το καλώς εννοούμενο πείραγμα και άλλο η εμπάθεια.

Καταλήγοντας λοιπόν θα ήθελα να ξαναπαρακαλέσω να αποφεύγουμε τον κακό φανατισμό (στην ιστορία του ανθρώπου οι μεγαλύτερες πληγές ήταν και είναι τα κάθε είδους -ισμοί) και να χαιρόμαστε αυτό που έχουμε!

Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τη χαλάμε με τέτοιες λεπτομέρειες...

Fad3In
26-04-05, 10:59
File xstassi ohi de ta apohoriseis OXI.me afto ton tropo kerdane i proklitiki edo mesa alla de nomizo oli na sou milisame ashima.einai fisiko to HYUNDAI na einai pio grigoro, to 316 einai to pio argo aftokinito stin katigoria ton 1600 kibikon den einai ralaki.oute ta kazanakia to boitane oute ta chip oute i katalites outeta filtra.oso trelamenos bmwdakias eimai einai ligi.BMW 1502 protimo para ena allo alis markas tou koutiou.to HYUNDAI tou patera modelo 1979 agrotiko 1300 kibika 240000 horis na aniksi to kapaki tis mihanis mono ladia alakse 5 fores oute mpouzia oute tipota amma to doulepseis to 316 etsi den antehei.
paideia mi prokalite, min ipotimate, i diki mas aksones kobotane apo tin basi sta e36,e46,Z4 klp. ohi tis HYUNDAI.ta dika mas akrompara halane sta e46 kate 20.000 km.den einai tihea eteria i hyundai.o filos ekane sizitisi den prokalese einai dikos ehei kai BMW kai ohi aplo me istoria.
parakalo paidia na sinehisoume tin koubenta pio orea
Hairetismous ALPINAKIAS


Χμ,στα ελληνικα αν ειναι ευκολο,γιατι δεν πολυεβγαλα νοημα! :pth:

Οσο για το ολο ΄θεμα' που δημιουργηθηκε,σταματηστε μερικοι μερικοι να αντιμετωπιζετε τα πραγματα σα γκομενες! Ελεος! Ποσες φορες σας εχουν ειρωνευτει σε φαναρια; Η ποσες φορες εχετε πιει τσαι; Τι κανατε; Αρχισατε να κλαψουριζετε; Κι ο φιλος με το Χιουνται,αν δε θελει,ας μην ξαναμπει!
Τι θα κανουμε τωρα;
Ν.

manosm3
26-04-05, 11:01
Νικητα ο alpinakias ειναι στο εξωτερικο γι αυτο και δεν μπορει να γραψει Ελληνικα!

Fad3In
26-04-05, 11:07
Ελεος βρε Μανο!
Αστειευτηκα!
Ολοι ειναι ετοιμοι να παρουν τα οπλα μερικες φορες!
Και ελληνικα να ταν απντως,δεν θα εβγαζε και πολυ νοημα!
Λειπουν σημεια στιξης! ;) :smashtard
Ν.

alpinakias
26-04-05, 16:12
malom se peirakse afto gia ta 316 kai ohi ta seimia stiksis.
sosta??den imaste oli morfomena paidia.
file moutrakla de mporoume ma imaste oli san esena na ta ksrroume ola.panta ta gnorizis ola esi periergo.panta eheis dikio.panta ise sostos.dikaioma sou fisika.alla ego kano kritiki katefteian se prosopa ohi aorista san esena.aaaa kai prosehe sto dromo kikloforoune pola HYUNDAI :

mpikounis
26-04-05, 16:18
Θα παρακαλέσω να συνεχίσετε μόνο αν έχετε κάτι να προσθέσετε στο αρχικό θέμα αυτού του thread, αλλιώς να το κλείσουμε.

Geo_3D
26-04-05, 20:01
Θα παρακαλέσω να συνεχίσετε μόνο αν έχετε κάτι να προσθέσετε στο αρχικό θέμα αυτού του thread, αλλιώς να το κλείσουμε.
Φιλε Μιχαλη,σαν δημιουργος αυτου του thread,θα σε παρακαλουσα να το κλεισεις διοτι δεν ξεκινησε καλα και κατεληξε ακομα χειροτερα.Δεν υπαρχει λογος πιστευω ουτε να παρεξηγουμαστε και ουτε να χαλαμε τις καρδιες μας,αγιες μερες που ειναι,για τετοια θεματα.

Ευχαριστω

manosm3
26-04-05, 20:23
Δεν υπαρχει λογος πιστευω ουτε να παρεξηγουμαστε και ουτε να χαλαμε τις καρδιες μας,αγιες μερες που ειναι,για τετοια θεματα.
Ευχαριστω
Θα ηθελα πριν κλεισει αυτο το τοπικ να ευχηθω στα μελη μας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! :dance:

antonio
27-04-05, 00:02
Θα ηθελα πριν κλεισει αυτο το τοπικ να ευχηθω στα μελη μας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! :dance:


Kαι ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας!! :icon11:

manosm3
27-04-05, 00:09
Kαι ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας!! :icon11:

Ετσι ετσι! Και καλα κρασα! :dance: