PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW 320 ci Coupe Ε46 - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ


Premium
10-07-08, 22:28
Για 6 χρόνια με μετέφερε σβέλτα και με ασφάλεια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Mε βοήθησε να έχω πολλές και αξιόλογες επαγγελματικές και προσωπικές (!) εοιτυχίες. Με προστάτεψε από το κρύο, τη ζέστη, το βροχή, τα χιόνια, το χαλάζι και τη παράνοια της Ελληνικής ασφάλτου. Κάθε φορά που επιστρέφαμε μαζί στη βάση μας ένιωθα χαρά και βαθιά ικανοποίηση που την είχα οδηγήσει.

Όμως κάθε καλό σε αυτή τη ζωή κάποτε τελειώνει. Έτσι, μετά από χιλιάδες ταξιδιάρικα χιλιόμετρα μαζί της ήρθε η ώρα να την αποχωριστώ.

Τη παραδίδω σε άριστη κατάσταση, καλύτερη από καινούργια και δεν υπερβάλλω. Στημένη για να συνδυάζει άνεση και να στρίβει σαν τρένο, συντηρημένη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW, εντελώς μα εντελώς ατρακάριστη, με φρέσκα λάστιχα, φρένα, λάδια κτλ

Σου αρέσει να ακούς από το ανοιχτό παράθυρο το γουργούρισμα του 6-κύλινδρου συνόλου τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια ? Το σφύριγμα του όταν του τα ζητάς και στα δίνει με προθυμία? Τότε κάνε τη δική σου με 18 ζεστά χιλιάρικα και φρόντισε να τη προσέχεις παρακαλώ... Εγώ τώρα έχω να προσέχω το καινούργιο μου μωρό.

Λίγη ανατομία του αυτοκίνητου:
BMW 320 ci Coupe, Ε46, 6-κύλινδρη, 2200cc, 170 άλογα, όλα μαμακίσια. Καμιά μετατροπή του κινητήρα πουθενά.
Αγοράστηκε το Νοέμβρη του ’01 και γράφει 160.000 χιλιόμετρα
Την οδήγησα μόνο εγώ από τη πρώτη της μέρα μέχρι σήμερα.
- Χρώμα ασημί μεταλλικό
- Αλουμινένιες ζάντες BBS/BMW 17’
- Αμορτισέρ Bilstein custom Κυρλαγκίτσης, ελατήρια H&R
- Λάστιχα 225/45/17 εμπρός, 245/40/17 πίσω Conti Sport Contact 3
- Δισκόπλακες Zimmermann αεριζόμενες (διαμπερείς- διάτρητες)
- Σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης
- Ενισχυμένες αντιστρεπτικές Η&R
- Θολόμπαρα Μ3
- Φώτα Xenon
- Ράδιο CD BMW Business
- Τιμόνι τριάκτινο πολλαπλών λειτουργιών
- Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός - πίσω
- Ψηφιακό διζωνικό κλιματισμό
- 6 αερόσακοι
- Αισθητήρες βροχής
- Αισθητήρες φώτων

Επικοινώνησε μαζί μου στο 6944766696 (Κώστας) ή στo pim για τη παράδοση - παραλαβή

DoctorAbo
11-07-08, 13:43
Είναι αστέρι το εργαλείο του Premium. Τυχερός όποιος το πάρει.

wiserman29
31-07-08, 00:32
Φίλε, επειδή ψάχνω για κάτι αντίστοιχο, σε παρακαλώ στείλε μου περισσοτερες φωτογραφίες και τιμή.
Ευχαριστώ ,Νίκος.

Premium
02-08-08, 00:59
Εΰχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε, τιμή σου γράφω, φωτογραφίες πρέπει να ... τραβήξω!!! Θα το κάνω το συντομότερο

wiserman29
02-08-08, 02:23
Εχεις δίκιο. Δεν είχα προσέξει την τιμή. Σαλόνι έχει το απλό? Μήπως έχει cruise control , board computer , τεμπέλη? Έχει dsc or asc μόνο? Συναργεμό, ή μόνο immobilizer? Αθήνα είσαι? Η τιμή είναι συζητήσιμη μια και έχει τα χιλιομετράκια της? Ευχαριστώ....

Premium
03-08-08, 12:43
Εχεις δίκιο. Δεν είχα προσέξει την τιμή. Σαλόνι έχει το απλό? Μήπως έχει cruise control , board computer , τεμπέλη? Έχει dsc or asc μόνο? Συναργεμό, ή μόνο immobilizer? Αθήνα είσαι? Η τιμή είναι συζητήσιμη μια και έχει τα χιλιομετράκια της? Ευχαριστώ....

Αγαπητέ φίλε σημείωνε:
Σαλόνι υφασμάτινο
Cruise control περιλαμβάνεται
DSC περιλαμβάνεται
Εχει μόνο immobilizer, όχι συναγερμό, όχι Navi, ούτε τεμπέλη
Γνωρίζουμε αμφότεροι ότι η τιμή είναι ΚΑΛΗ και τα χιλιομετράκια της αληθινά για αυτοκίνητο 6-ετίας. Επιπλέον, είναι χιλιόμετρα ταξιδιών κυρίως στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Ξάνθη.
Είναι σημαντικό να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο είναι 100% "μαμα", εντελώς μα εντελώς ατρακάριστο και υπέροχα στημένο. "Μπαίνει" όπου θέλεις, όπως θέλεις και φυσικά "βγαίνει" κυρία, χωρίς να υστερεί σε άνεση. Ο Dr Abo το έχει ακολουθήσει (!) στη διαδρομή Βόλο Αθήνα με τη Μ3 του και μπορεί να σου πιστοποιήσει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Ο Dark Niaou επίσης μπορεί να σου περιγράψει πόσο προσπαθησε να το φτάσει στο Σχηματάρι με το δικό του 320 χωρίς επιτυχία (μαμακίσια 6-κύλινδρα 2200cc και τα δύο).
Το αυτοκίνητο σταθμεύει στη Γλυφάδα αυτή τη στιγμή ενώ εγώ στη Κόρινθο. Μπορούμε να συναντηθούμε όμως και να το δεις ζωντανό οποτεδήποτε θέλεις, πάρε με στο 6944766696 να το κανονίσουμε.

wiserman29
03-08-08, 13:41
Φίλε μου, δεν αμφιβάλλω ότι το αυτοκίνητό σου είναι πολύ καλό. Εννοείται βέβαια ότι θα ήθελα να το ελέγξω σε δικό μου μηχανικό πριν οτιδήποτε. Τα χιλιόμετρα πρέπει να είναι αληθινά, αλλά όχι ότι είναι λίγα. Εγώ που έχω το δικό μου 1 χρόνο περισσότερο, τώρα φτάνω τα 160000 και ήμουν συνέχεια εθνική λόγω του ότι είμαι Θεσσαλονικιός, που μένω Αθήνα και ταυτόχρονα στο στρατό με μετάθεση ¨Έβρο. Όπως καταλαβαίνεις ήμουν συνέχεια εν κινήσει! Τελοσπάντων δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, ούτε να χαλάσω τις καρδιές μας. Τα χιλιόμετρα δεν με φοβίζουν, απλά έχω βρει σχεδόν όμοιο με το δικό σου 1 χρόνο νεώτερο με 60000 και 6δισκη cdιερα μαμίσια στα 19500. Δεν έχει βέβαια τις μηχανικές βελτιώσεις σε φρένα και αναρτήσεις, αλλά το σκέφτομαι. Εν κατακλείδι, για να μην σε ζαλίζω το δίλλημα είναι δικό μου και για αυτό σε ρώτησα εάν γίνεται κάτι για την τιμή χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω γιατί και εγώ που έχω το δικό μου σε αγγελία με εκνευρίζει που παίρνουν διάφοροι και λένε ό,τι τους κατέβει και μου κάνουν συνέχεια υποδείξεις. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, απλά μια φιλική ερώτηση εάν έχεις περιθώρια για καμία εκπτωσούλα αφού θα είναι και τοις μετρητοίς…..
Εάν μου επιτρέπεις μερικές ερωτήσεις ακόμα…
1. Που το πήγαινες για σέρβις?
2. Εάν έχουν αλλαχθεί μηχανικά εξαρτήματα λόγω φυσιολογικής φθοράς?
3. Εάν τα xenon είναι εργοστασιακά και όχι aftermarket?
4. Πόσο σου καίει σε Αθήνα και Εθνική?
5. Πότε γυρνάς Αθήνα? Εάν το αυτοκίνητο είναι κάπου σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο, μπορείς να μου πεις που να περάσω σήμερα να του ρίξω μια ματιά, μια και θα είμαι Γλυφάδα στους γονείς μου το απόγευμα?
Ευχαριστώ πολύ.

Premium
03-08-08, 15:15
Αγαπητέ μου Wiseman ούτε με ζαλίζεις ούτε με κουράζεις. Μάλλον το αντίθετο, αφού οι ερωτήσεις σου δείχνουν αληθινό ενδιαφέρον και με χαροποιούν ιδιαίτερα. Έτσι λοιπόν σου απαντάω ευθέως ότι αν σου αρέσει το αυτοκίνητο και έχεις και τα λεφτά μετρητά θα βρούμε την άκρη με τη τιμή. Δεν χαλάμε καρδιές σε τέτοια (ευαίσθητα) ζητήματα. Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου, απαντάω:

1. Που το πήγαινες για σέρβις?
Στο Νταγκουνάκη 5 χρόνια, ένα χρόνο στο Σαμαρα
2. Εάν έχουν αλλαχθεί μηχανικά εξαρτήματα λόγω φυσιολογικής φθοράς?
Σε όλα αυτά τα χρόνια μου ζήτησε μόνο μία αντλία βενζίνης στα 100.000 χιλιόμετρα, μου την άλλαξε το BMW mobile στη Κόρινθο
3. Εάν τα xenon είναι εργοστασιακά και όχι aftermarket?
Είναι μαμακίσια, έτσι το είχα παραγγείλει
4. Πόσο σου καίει σε Αθήνα και Εθνική?
Σχετική η απάντηση. Όμως μπορώ να σου πω το εξής: Ταξιδεύοντας Αθήνα - Θεσσαλονίκη μαζί με Γερμανό συνεπιβάτη που ούρλιαζε μόλις πέρναγα τα 140 χρειαζότανε 3/4 του ρεζερβουάρ μέχρι το Βαρδάρη. Ταξιδεύοντας μόνος μου κάτω από πίεση ήθελε βενζίνη στο Κορινό (μετά τη Κατερίνη). Εννοείται ότι ξεκίναγα με γεμάτο ρεζερβουάρ και στις 2 περιπτώσεις με αφετηρία τη Μεταμόρφωση Αττικής.
5. Πότε γυρνάς Αθήνα? Εάν το αυτοκίνητο είναι κάπου σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο, μπορείς να μου πεις που να περάσω σήμερα να του ρίξω μια ματιά, μια και θα είμαι Γλυφάδα στους γονείς μου το απόγευμα?
Βρίσκομαι Αθήνα συνήθως 2 φορές τη βδομάδα, μπορώ να είμαι και αύριο αν το θέλεις. Θα σου στείλω στο PIN τη διεύθυνση που σταθμεύει

wiserman29
03-08-08, 19:17
Φιλέ μου, πέρασα πριν και είδα το αυτοκίνητό σου. Δεν ήξερα την πινακίδα σου, αλλά δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβω. Εξωτερικά είναι σε ικανοποιητική κατάσταση από όσο είδα γιατί ήταν και λίγο βρώμικο. Κάτι μικρογρατζουνιές στον προφυλακτήρα είδα και 1 χτυπηματάκι/βαθουλωματάκι πίσω δεξιά. Σε γενικές γραμμές δεν με χάλασε. Αν μάλιστα είχε λιγότερα χιλιόμετρα και 1-2 καλούδια όπως ηλιοροφή θα ενδιαφερόμουνα πολύ πιο ζεστά. Μέσα στην βδομάδα θα πάω να δω και τα άλλα 3 που έχω υπόψη μου και θα επικοινωνήσω ανάλογα. Αν πάντως αλλάξει κάτι σχετικά με την τιμή, σε παρακαλώ ειδοποίησε με, γιατί όπως καταλαβαίνεις όλα παίζουν ρόλο σε μια τέτοια απόφαση. Επίσης εάν το πουλήσεις θα ήθελα να το μάθω, γιατί ίσως με βγάλεις από ένα δίλλημα.
Ευχαριστώ πολύ.

wiserman29
03-08-08, 19:28
Σόρρυ, αλλά δεν είχα διαβάσει ότι μου απάντησες σχετικά με το θέμα του εμπόρου και σχετικά με την κατανάλωση.
Πάντως σε σχέση με την 316 που έχω βλέπω ότι καίει πολύ παραπάνω. Εγώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη ήρεμα με απλή βενζίνη καίω πολύ κάτω από τα ¾ , ενώ πατητός λίγο πάνω από τα ¾ . Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση διαφορά αφού με τα 105 άλογα το αυτοκίνητο ζορίζεται υπερβολικά και είχα την ψευδαίσθηση ότι με τα 170 άλογα θα πήγαινε πιο άνετα και θα κάλυπτε ένα μέρος της διαφοράς κατανάλωσης. Τον αυτόματο πιλότο τον έχεις δοκιμάσει? Βοηθάει στην κατασνάλωση?

Premium
03-08-08, 21:01
Πριν το Ε46 είχα μία compact E36 316 με 105 άλογα. Η διαφορά στη κατανάλωση δεν ήταν θιεαματική, τα ίδια ταξίδια έκανα, απλά το αμάξι "εσκαγε" στη διαδρομή, ειδικά με επιβάτες και μπαγκάζια. Επειδή μάλιστα συχνά ήταν μεγάλο πρόβλημα να περάσω τρεις νταλίκες στη σειρά την αναβάθμισα σε 1900cc με τον κινητήρα της IS και πήρα 150 άλογα και όμοια κατανάλωση με την 320. Φαίνεται όμως ότι έχεις οικονομικότερο στυλ οδήγησης από εμένα φίλε μου.
Το cruise control το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, ειδικά την εποχή που έστηναν κάμερες στην εθνική στο τμήμα Κατερίνη - Θεσσαλονίκη και μου φέρνανε "τα παιδιά" τις κλήσεις στο γραφείο . Ρυθμισμένο στα 135 χιλ είχε θεαματική διαφορά στη κατανάλωση σε σχέση με το βαρύ μου πόδι.
Για τη τιμή σου έχω αναντήσει νωρίτερα ότι θα τα βρούμε, αλλά προτιμώ να το συζητήσουμε από κοντά. Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση, τι λες?

wiserman29
03-08-08, 23:52
Φίλε μου, ομολογώ ότι δεν είχα προσέξει ότι είχες γράφει νωρίτερα ότι η τιμή μπορεί να πέσει. Ασφαλώς και οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνουν από κοντά. Το αυτοκίνητό σου με ενδιαφέρει όπως σου έχω πει, αρκεί να μου πει ότι είναι ΟΚ και ο μηχανικός μου. Πιστεύω ότι δεν έχεις αντίρρηση να το τσεκάρουμε εκεί που πάω. Θέλω πρώτα όμως μέσα στην βδομάδα θα πάω να δω και τα άλλα 3 που έχω υπόψη μου και μετά να επικοινωνήσουμε εάν είναι. Επίσης με αγχώνει ότι ακόμα δεν έχω πουλήσει το 316 και θα πρέπει να δανειστώ τα χρήματα που υπολόγιζα από αυτό. Τέλοσπάντων δικό μου πρόβλημα αυτό. Να σου κάνω μερικές ερωτήσεις ακόμα:
1. Έχεις περάσει ΚΤΕΟ?
2. Έχει φυμέ τζάμια, ή λάθος μου φάνηκε?
3. Οι αισθητήρες βροχής και φώτων είναι χρήσιμοι, ή εκνευριστικοί όπως μου έχουν πει κάποιοι?
4. Μου φάνηκε ότι είχε το λαμπάκι του συναγερμό στον καθρέπτη, μήπως λοιπόν έχεις και δεν το θυμάσαι?
5. Βιβλίο σέρβις υπάρχει?
6. Κάθε πότε του άλλαζες λάδια και ποία έβαζες?
Όσο για την κατανάλωση έπεσες έξω αφού δυστυχώς έχω πολύ βαρύ πόδι. Ο πατέρας μου όποτε μπαίνει μέσα με κράζει, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω….ΧΑΧΑ!!!!! Πάντως ο θείος μου με το 318(2000cc 143HP) με το αυτόματο κιβώτιο καίει πολύ πολύ λιγότερο από εμένα με την 316(άσχετο, αλλά μου ήρθε και το έγραψα).
Ευχαριστώ πολύ.

Premium
04-08-08, 00:44
Μα και βέβαια να το δει ο μηχανικός σου, τι λεμε τώρα.... Το αμάξι ειναι αστέρι και δεν θα το μετανοιώσεις. Θα το ευχαριστηθείς πολύ. Τι να τρεχεις να ψάχνεις αλλα τρία τώρα... χαχα πλάκα κάνω.

1. Έχεις περάσει ΚΤΕΟ? Οχι, κοστίζει μόνο 70 euro στην Autovision
2. Έχει φυμέ τζάμια, ή λάθος μου φάνηκε? Καλά σου φάνηκε, είναι φυμέ
3. Οι αισθητήρες βροχής και φώτων είναι χρήσιμοι, ή εκνευριστικοί όπως μου έχουν πει κάποιοι? Κάνουν λάθος οι κάποιοι, εμένα μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμοι. Και των φώτων βοηθάνε (εγώ τα έχω πάντα στο αυτόματο) και της βροχής βοηθάνε όταν ταξιδεύεις και τα βροχοσύνεφα έρχονται και φεύγουν. Για βόλτα στη πλατεία φυσικά είναι άχρηστοι
4. Μου φάνηκε ότι είχε το λαμπάκι του συναγερμό στον καθρέπτη, μήπως λοιπόν έχεις και δεν το θυμάσαι? Έχεις δίκιο, έχει συναγερμό αλλά επειδή πάντα πάρκαρε σε ιδιωτικό γκαράζ ποτέ δε με απασχόλησε.
5. Βιβλίο σέρβις υπάρχει? Φυσικά υπάρχει και πάει πακέτο με το αμάξι
6. Κάθε πότε του άλλαζες λάδια και ποία έβαζες? Κάθε 8000 χλμ Valvoline 5W30 αρχικά και τα τελευταία 2 χρόνια Castrol TXT 5W30, αμφότερα συνθετικά.

Είναι πολύ καλό το αμάξι, το δίνω με πόνο ψυχής πίστεψέ με, αλλά χρειάζομαι το χρήμα και δεν μπορώ να συντηρώ τρία αυτοκίνητα. Πάρε με να τα πούμε, να βρεθούμε και να το πάμε βόλτα. :friday:

wiserman29
04-08-08, 11:11
Καλημέρα φίλε μου,
Θα προσθέσω μερικές ερωτήσεις – παρατηρήσεις:
1. Εάν όντως προχωρήσουμε σε αγοραπωλησία θα ήθελα να έχει περάσει ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο γιατί την πάτησα μια φορά τον Φεβρουάριο όταν αγόρασα το Μίκρα για την αρραβωνιαστικιά μου και έτρεχα για το ΚΤΕΟ με τα φυμέ που είχε(και δεν είχα το χαρτί τους), για πυροσβεστήρες κτλ. Δεν είναι για τα 70ευρω, αλλά θεωρώ ότι όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο που θα έπρεπε να έχει περάσει ΚΤΕΟ, οφείλει να το έχει κάνει ήδη ο πωλητής.
2. Η αλλαγή λαδιών στα 8000χιλ γινόταν από δικό σου υπερβάλλοντα ζήλο, ή το ζητούσε το αυτοκίνητο? Σε πόσα περίπου χιλ είναι το επόμενο σέρβις και ποιο είναι?
3. Σόρρυ που δεν σου στέλνω πριβέ, αλλά δεν ξέρω το πώς και δεν έχω το χρόνο να ψάξω πως γίνεται.
4. Όποτε είναι να έρθεις Αθήνα μέσα στην βδομάδα ειδοποίησε με μήπως βολεύει και πεταχτώ να το δούμε παρέα(απογεύματα μόνο γιατί το πρωί δουελύω). Δεν θέλω να σε φέρω Αθήνα επί τούτου, αφού ακόμα το σκέφτομαι και είμαι σε φάση έρευνας αγοράς.
Ευχαριστώ….

Premium
04-08-08, 17:24
Γειά σοι Wiserman, σε βλέπω φουριόζω με το ΚΤΕΟ, ευχαρίστως να στο περάσω εγώ, κανένα πρόβλημα.
Η αλλαγή λαδιών προβλέπεται σε 25000 χιλ αλλά όπως από βίτσιο βάζω σούπερ αμόλυβδη, από το ίδιο βίτσιο αλλάζω λάδια (και φίλτρα λαδιού) νωρίς-νωρίς. Αποτέλεσμα το μοτεράκι να "λάμπει", να "σκοτώνει", να κελαιδάει και να σφυρίζει από τη χαρά του. Ενδεχομένως και εσύ να χαίρεσαι εξίσου, λέμε τώρα.... Είπαμε ότι η Μπέμπα αυτή είναι αστέρι, θυμάσαι? Το επόμενο σέρβις θα το δούμε από κοντά στο αυτοκίνητο, δεν θυμάμαι τώρα να σου πω.
Τι θάλεγες να συναντηθούμε αύριο Τρίτη? Αν συμφωνείς, πες μου την ώρα που σε βολεύει να κανονίσω το πρόγραμμα μου. Τετάρτη είμαι φορτωμένος

Premium
04-08-08, 17:29
Για να στείλεις στο ΡΙΜ κάνεις αριστερό κλικ στο nick name μου και από το παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις "Send a private message to Premium"

mafias
09-08-08, 17:38
να έχετε υπόψιν οτι εδώ και καιρό ΔΕΝ μπορεί να γίνει μεταβίβαση εαν δεν υπάρχει χαρτί ΚΤΕΟ το οποίο να ισχύει!

ενημερώνω γιατι εγώ την πάτησα....ευχαριστώ!

Premium
09-08-08, 21:13
Πολλά ευχαριστώ για την ενημέρωση αγαπητέ μου Mafias, τελικά θα τρέχω θέλω-δε θέλω

Geo_3D
17-08-08, 11:55
:+1: και απο μενα για το αμαξι.
Και το ξερω,και ξερω και τον οδηγο του.
Ενα copy-paste του Dr.Abo,λες και βγηκαν απτην ιδια μανα!!!:D
Δηλαδη,ευλαβικα λαδακια και σερβις πριν ακομα χρειαστει και τα παντα εργοστασιακα
Και φυσικα το 90% των χλμ σε εθνικες οδους,που σημαινει οτι καλυτερο για το μοτερ!!!

Κωστα,αν το πουλαγες 1.5 χρονο πριν θα ηταν στανταρ μια απτις επιλογες μου,αφου πληρει ολες τις προυποθεσεις που ηθελα-θελω για το δικο μου.Κουπε,6κυλινδρο και να ξερω τον ιδιοκτητη!!!

Καλοπουλητο και πραγματικα ευκαιρια ειτε για τον φιλο που ενδιαφερεται,ειτε για οποιονδηποτε αλλον το παρει!!!

DoctorAbo
18-08-08, 10:40
Αυτό το αμάξι Γιώργο θα ήταν ιδανικό για σένα. :dblthumb2 Αλλά.........

Premium
19-08-08, 14:41
Ευχαριστώ Γιώργο μου για τις ευχές, μακάρι να το πάρει κάποιος που να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς παίρνει. Προ ημερών κάποιος το ήθελε πολύ αλλα έκανε πίσω γιατι η γυναίκα του ήθελε ... 4 πόρτες ώστε να μπαίνει εύκολα ... η μητέρα της ! ! !

Action Man
27-08-08, 11:06
Πραγματικά ωραίο το αυτοκίνητο.....και πραγματικα με ενδιαφέρει....ΑΛΛΑ.....προσπαθώ να μαζέψω τα χρήματα για να το πάρω....
Έχω βάλει για πούλημα το rallye kai to tdm...αν πουληθούν σύντομα θα το πάρω...
Την Ε39 την επέστρεψα στον πατέρα μου και έχω μείνει χωρίς όχημα..
Το μόνο που με "χαλάει" είναι που δεν έχει m-pack καθίσματα.....λεπτομέριες δλδ
Άν τα καταφέρω ελπίζω να τα βρόυμε λίγο στη τιμούλα..

Premium
27-08-08, 14:12
Εύχομαι να τα καταφέρεις και γρήγορα φίλε μου, διότι χωρίς όχημα .... δε λέει ....
Συμφωνώ μαζί σου ότι οι λεπτομέρειες ενίοτε μας χαλάνε, αλλά η ουσία παραμένει, ότι δηλαδή το αυτοκίνητο είναι καλό και αξίζει το κόπο.
Νομίζω και εγω ότι θα τα βρούμε στη τιμούλα, μην ανησυχείς καθόλου.

Action Man
03-09-08, 22:20
Τελικά ξαναπήρα την 5αρα μιας και ο πατέρας μου βολεύτηκε με ένα tiguan.
Kαλοπούλητο το όχημα Κώστα!

Premium
04-09-08, 22:41
Ευχαριστώ φίλε μου, προσπαθώ να βάλω μία τάξη στο συνοστισμένο πλήθος που φωνάζει και το ζητάει. Τροχονόμος έγινα λέμε, "ένας - ένας με τη σειρά περάστε" τους λέω...

watercop143
04-09-08, 23:55
Σόρρυ, αλλά δεν είχα διαβάσει ότι μου απάντησες σχετικά με το θέμα του εμπόρου και σχετικά με την κατανάλωση.
Πάντως σε σχέση με την 316 που έχω βλέπω ότι καίει πολύ παραπάνω. Εγώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη ήρεμα με απλή βενζίνη καίω πολύ κάτω από τα ¾ , ενώ πατητός λίγο πάνω από τα ¾ . Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση διαφορά αφού με τα 105 άλογα το αυτοκίνητο ζορίζεται υπερβολικά και είχα την ψευδαίσθηση ότι με τα 170 άλογα θα πήγαινε πιο άνετα και θα κάλυπτε ένα μέρος της διαφοράς κατανάλωσης. Τον αυτόματο πιλότο τον έχεις δοκιμάσει? Βοηθάει στην κατασνάλωση?

Ρε συ φιλε βισερμαν διαβασα ετσι απο περιεργεια την επικοινωνια σου με το παιδι που πουλαει το αμαξι...
Το αμαξι ξερεις οτι ειναι εξακυλινδρο και οχι πατινι...τη καταναλωση ζητας. παρε ενα σκοντα που ειναι και πιο οικονομικο αν θες οικονομια...για bmw μιλαμε... αλλωστε η καυλα στην ζωη πληρωνεται... ελεος πια !Ναι ο αυτοματος πιλοτος βοηθαει αλλα για πιο πολυ οικονομια περνεις και την ολυμπιακη !

Premium
22-10-08, 20:24
Λοιπόν το αυτοκίνητο μου παραμένει απούλητο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και μεγάλη πρόθεση να το "διώξω" μια και το αγαπάω πολύ. Όμως ήρθε η ώρα που "πρέπει" να φύγει. Για να βοηθήσω τη κατάσταση το δίνω σε νέα τιμή: 16.000 euro. Ενδιαφέρεται κάποιος?

Premium
25-05-09, 23:32
Το αυτοκίνητο πουλήθηκε.
Ευτυχώς ο (ευτυχής) αγοραστής καταλάβαινε τι αγόραζε...
Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους που απαντήσανε στην αγγελία μου, η οποία πλέον κλείνει