PDA

Επιστροφή στο Forum : Power car 2008


Lil
30-09-08, 11:42
Η μεγάλη ώρα φτάνει!

Το POWER Car είναι θεσμός. Ένας θεσμός με στόχο να προάγει και να διαφημίζει όχι μόνο το μεράκι και τα κατορθώματα της ελληνικής βελτιωτικής κοινότητας, αλλά και να προσφέρει στο POWER κοινό τη δυνατότητα να δοκιμάσει και να συγκρίνει τα επιτεύγματά του με ένα μοναδικό τρόπο. Επιπλέον, το POWER Car είναι ένας θεσμός που θα βοηθήσει τον POWER αναγνώστη να διαλέξει το επόμενό του αυτοκίνητο!

Στις 16-19 Οκτωβρίου θα λάβει μέρος ο απόλυτος διαγωνισμός βελτιωμένων αυτοκινήτων της Ελλάδας από το POWER Techniques!

Για άλλη μία χρονιά λοιπόν, όλα τα καλοβελτιωμένα αυτοκίνητα που θέλουν να αποδείξουν πως είναι ικανά να περάσουν άψογα όλες τις δοκιμασίες του POWER CAR θα βρίσκονται στο δυναμόμετρο, στην πίστα, σε μετρήσεις επιτάχυνσης και επιδράδυνσης.
Ο καλύτερος κερδίζει και φυσικά όλα αυτά θα μπορείτε μετά να τα απολαύσετε σε ένα εντυπωσιακό DVD και στις σελίδες του POWER!
Υπάρχουν ήδη αρκετές συμμετοχές για να γεμίσουν τις κατηγορίες Light Tuning, Full Tuning Και Extreme Tuning.

www.powerawards.gr

Αν το club σας έχει κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο, βελτιωμένο στους βασικούς τομείς όπως φρένα, ανάρτηση και κινητήρα τότε μπορείτε να μου απαντήσετε στο email αυτό, γράφοντάς μου σύντομα τα στοιχεία του αυτοκινήτου καθώς και ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του ιδιοκτήτη ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του.



Με τιμή,
POWER TECHNIQUES

Γάκης Σταυριανός
Αρχισυντάκτης
Power Techniques

αυτό το mail μου στάλθηκε σήμερα το πρωί αν κάποιος από σας πιστεύει στον εαυτό του και στο αμάξι του ας μου στείλει pm!
πιστεύω πως έχουμε μάχημα οχήματα και μπορούμε να δώσουμε δύναμη και εκεί!
για να σας δω.....