PDA

Επιστροφή στο Forum : Δελτίο Τύπου: Κέντρο Χερσαίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού


SAC
08-10-08, 10:16
Οι δίχως αντίκρισμα εξαγγελίες για δημιουργία πιστών ανα την Ελληνική επικράτεια είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Φαίνεται όμως πως ο Δήμαρχος Μεσσήνης, κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, έχει πάρει «ζεστά» το θέμα και πιθανότατα βρισκόμαστε πολύ κοντά στην κατασκευή της πρώτης μόνιμης πίστας Dragster στην Ελλάδα.
Παρακάτω παρατίθεται το δελτίο τύπου:

«Ο Δήμαρχος Μεσσήνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τον Δήμο Μεσσήνης, σχετικά με την κατασκευή Κέντρου Χερσαίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο αεροδρόμιο της Τριόδου. Τον παρελθόντα Ιούλιο καταρτίστηκε νέα σύμβαση συνεργασίας με την εταιρία GEM Επικοινωνία, η οποία και εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεσσήνης. Εν συνεχεία η σύμβαση απεστάλη προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή του Υ.ΕΘ.Α. και την 3η Σεπτεμβρίου 2008 εκδόθηκε η απόφαση έγκρισης της συμβάσεως.
Η Τεχνική και η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης συνέταξαν και κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οικονομοτεχνική μελέτη που αφορά το κόστος για την κατασκευή των αρχικώς απαιτούμενων έργων, ώστε να καταστεί ο χώρος στο αεροδρόμιο Τριόδου η πρώτη μόνιμη πίστα Dragster στην Ελλάδα. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την οικονομοτεχνική μελέτη και αναμένεται τα βασικά έργα να ξεκινήσουν τέλος Οκτωβρίου με πιθανό χρόνο περάτωσής τους τον Απρίλιο του 2009.
Στόχος μας είναι να ενταχθεί η πίστα στο πρόγραμμα των αγώνων Εθνικών Πρωταθλημάτων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών του 2009, όπου γίνονται ήδη οι ενέργειες για την εξασφάλιση ημερομηνιών.
Εκτός των Εθνικών Πρωταθλημάτων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών γίνονται παράλληλα ενέργειες για την διοργάνωση αγώνων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Dragster, ενέργειες για τις οποίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς ξένων συμμετοχών.»

Lil
08-10-08, 11:34
να και ενα καλο νέο....
αντε με το καλό
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Dark_Angel_
08-10-08, 12:06
500 μετρα απο το σπιτι μου στη καλαματα :) επισης ο τοπος εκει τριγυρω ειναι γεματος με Ε30

Speedy
08-10-08, 13:33
να και ενα καλο νέο....
αντε με το καλό
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!


Aυτο ακριβως!!
Να υπαρχει συνεχεια,χωροι υπαρχουν αρκει να το θελουμε.