PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW 316 E36 Compact


konc
16-11-08, 12:36
Ήρθε ο καιρός να αποχωριστώ τη μπέμπα μου για τα μάτια μιας άλλης :)

BMW 316i E36 Compact
1995
140.000 χλμ αυτή τη στιγμή πραγματικότατα
Αirbag οδηγού, A/C
Ευλαβική συντήρηση, πχ λάδια-φίλτρα ανά 5.000χλμ (είπαμε, έχω κάλο ;) ότι κάνει τσικ αλλάζεται κατευθείαν με καινούργιο)
Φωτογραφίες στο garage μου
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=view&id=1409
Τιμή: 6500

Επειδή έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα στο αυτοκίνητο, παραθέτω εκτός από τα τυπικά και οτιδήποτε άλλο έχει γίνει. Ειλικρινά στενοχωριέμαι και ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρω ότι δώσει ή να βρεθεί κάποιος να το πληρώσει όπως του αξίζει , αλλά έτσι είναι αυτά...

Το αυτοκίνητο μηχανολογικά "φοράει":
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ KONI ΚΙΤΡΙΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ, ΣΕΤ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ
ΣΙΝΕΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ Μ3
X-BRACE
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ Ε46 318Ci (286mm, ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ)
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΠΟ Ζ3 1.9
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ Κ&Ν
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ AMERICAT LIFETIME
ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ NS RACING (ΠΟΠΑΫ) GROUP N
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GENESIS
ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ (ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΠΑΚΙ 4mm)
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ + ΡΥΘΜΙΣΗ

Έχουν γίνει οι παρακάτω "μεγάλες" εργασίες (δεν αναφέρω τα μικρά service φυσικά...)
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΗΓΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ (110.000ΧΛΜ)
SET ΦΛΑΤΖΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (110.000ΧΛΜ)
ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ (100.000ΧΛΜ)
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ (100.000ΧΛΜ)
ΨΥΓΕΙΟ ΝΕΡΟΥ (100.000ΧΛΜ)
ΨΥΓΕΙΟ A/C (120.000ΧΛΜ)
SET ΔΙΣΚΟΣ-ΠΛΑΤΩ-ΡΟΥΛΕΜΑΝ (130.000ΧΛΜ)
ΔΕΞΙ ΑΚΡΟΜΠΑΡΟ (130.000ΧΛΜ)
SET ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΨΑΛΙΔΙΩΝ (110.000ΧΛΜ)
ΜΠΑΤΑΡΙΑ BOSCH ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (130.000ΧΛΜ)
ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΡΕΛΑΝΤΙ (140.000ΧΛΜ)
ΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΩΝ-ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (130.000ΧΛΜ

Από φρου-φρού διαθέτουμε
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΜΠΡΟΣ Μ3 REPLICA
ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ Μ3 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ REPLICA
ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΠΙΣΩ SCHNITZER
ΖΑΝΤΕΣ BORBET 17” ME GOODYEAR F1 215/45/17
ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ ΕΜΠΡΟΣ + ΠΛΑΙΝΑ
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΙΜΟΝΙ “AIRBAG SPORTS STEERING WHEEL 2” (ΤΡΙΑΚΤΙΝΟ)
ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΕΣ Μ3 ORIGINAL
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ & ΤΕΜΠΕΛΗΣ
ΕΤΑΖΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ)
PIONEER CD PLAYER + ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ KENWOOD 4X100RMS + ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤINA HXEIA + 10” MTX SUBWOOFER + ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ HORNET

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, δεν μου αρέσει να λέω μ@λ@κίες, ότι γράφω είναι τίμιο. Έχει χτυπήσει στο μπροστινό φανάρι του οδηγού και αλλάχτηκαν με καινούργια τα παρακάτω:
φανάρι, καπό, φτερό, αμορτισερ, μουστάκι, προφυλακτήρας και ότι πλαστικό υπάρχει εκεί γύρω :) Για να μην παρεξηγηθεί το "τρακαρισμένο" και θεωρηθεί άσχημα χτυπημένο, θα πω απλώς πως δεν αλλάχτηκε ούτε το ψυγείο,ούτε οι καρδιές. "Ξώφαλτσα" χτύπησε και δεν σταμάτησαν τα 2 αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο. Επίσης έχει βαφτεί η πόρτα του οδηγού σε παλαιότερο χρόνο λόγω μια μεγάλης κωλογρατζουνιάς από κλαδί.

konc
16-01-09, 13:34
Ένα και μοναδικό up. Από αύριο το αυτοκίνητο μπαίνει στο car.gr και αρχίζω να ρωτάω σε μαντράδες για ανταλλαγές. Ήθελα να το πάρει κάποιος πιο "κοντινός" γι' άυτό και για λίγο καιρό το άφησα μόνο εδώ. Μου έκανε εντύπωση που δεν είχα ούτε ένα μήνυμα οπότε αλλάζει το πλάνο.

drohos
16-01-09, 20:37
φιλε konc μάλλον τα κομπακτακια μας δεν είναι τόσο εμπορεύσιμα,και εγώ έχω απογοητευτεί μιας και δεν με έχει πάρει ούτε ένας τηλέφωνο για να το δει ακόμα και από την εφημερίδα

konc
16-01-09, 21:02
Δεν πειράζει φίλε μου, αν δεν έχει κανείς το μυαλό να δει έστω ένα αμάξι με μισό κατάλογο ανταλλακτικά πάνω και δεν του λέει τίποτα αυτό για την κατάστασή του, την συνέχεια την ξέρουμε.
Θα το πάει κάποιος μαντράς όσο-όσο, θα το πουλήσει 8 χιλιάρικα γυμνό σε καμιά μαμά που ήθελε ένα "μικρό" για το supermarket και θα το σκάει στα πεζοδρόμια με τα alarm.
Απλά λυπάμαι, δεν περίμενα να πληρώσει κανείς αυτά που έχω κάνει στο αμάξι, ποτέ δεν γίνεται αυτό. Απλά ήλπιζα ότι θα το πάρει κάποιος που θα ξέρει τι παίρνει και θα το χαρεί, αναλογικά με το αμάξι και τα χρήματά του πάντα.

wiserman29
17-01-09, 10:44
Καλημέρα φίλοι μου,
από την προσωπική μου εμπειρία διαδικασίας πώλησης του Ε46 (316 σεντάν) έχω να πω ότι η αγορά είναι εντελώς ψόφια!!!! Πλέον ούτε οι μαντράδες παίρνουν εύκολα αυτοκίνητα εκτός και αν το αφήσεις σε πολύ χαμηλή τιμή, ή πάρεις άλλο μεταχειρισμένο από αυτούς που είναι πιο δύσκολο σε μεταπώληση. Εγώ απογοητεύθηκα τόσο που πλέον λέω να το κρατήσω για να το θαυμάζω στο γκαράζ παρά να το δώσω στα λεφτά που μου λένε. Και ιδιώτης να σε πάρει τηλέφωνο θα σου δίνει τουλάχιστον 2000 κάτω από αυτά που ζητάς και αν είσαι διστακτικός μπορεί και να σε ειρωνευτεί και να σου πει ότι σου κάνει και χάρη. Μόνο μικρά αυτοκίνητα πόλης πουλιούνται σχετικά εύκολα και κρατάνε μια αξιοπρεπή τιμή. Κοινώς είναι μια πολύ καλή περίοδος για όποιον θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο, αλλά πάρα πολύ δύσκολη για όποιον πουλάει το καμάρι του. Ελπίζω να σταθείς τυχερός και να βρεθεί κάποιος γνωστός που το ξέρει το αυτοκίνητο για να το πάρει σε μια ανεκτή τιμή, αλλιώς εάν θέλεις οπωσδήποτε να το δώσεις θα πρέπει να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συμβιβαστείς με αρκετά λιγότερα χρήματα δυστυχώς. Εγώ προς το παρόν πολεμάω για το πρώτο από αυτά......
Φιλικά Κώστας.

tasospou44
21-01-09, 21:45
πληροφοριακα σου λεω οτι ενοσ φιλου 46αρι κομπακτ 316 ο μαντρας τοθ εδινε 8000 με 80.000 χιλιομετρα το αμαξι...εχει φαει μεγαλη ηττα η αγορα γενικα...

konc
24-01-09, 23:48
Ναι φίλε μου το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο... ευτυχώς με εμένα είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα. Λόγω εμφάνισης και "στυλ" μόνο έχει κάποιο κοινό που το κάνει μάλλον πιο ευκολοπούλητο. 2 μάντρες το παίρνουν 5500 και 5750 χωρίς καν να πρέπει να κάνω ανταλλαγή εκεί, αγορά μετρητοίς.
Φαντάζομαι κάποιον πιτσιρικά που το βλέπει "κακό" χωρίς να ξέρει τι ακριβώς παίρνει, τι δουλειά έχει γίνει πάνω του και τι χαρά-οδηγικές εμπειρίες μπορεί να αποκομίσει, αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι αυτά.

Πάντως είναι γεγονός, είναι ψόφια τα πράγματα. Όποιος έχει μετρητό αυτόν τον καιρό με 10-15.000 μπορεί να βρει μεγάλες ευκαιρίες "ληστεύοντας" κυριολεκτικά αυτόν που καίγεται για χρήματα.

konc
03-03-09, 17:52
Τελικά έχει πολύ πλάκα το θέμα, μόνο που πλέον αρχίζω και εκνευρίζομαι από τότε που το έβγαλα στο car.gr.

1) Μου έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα...
-φιλαράκι βρίσκω το ίδιο με Χ ευρώ λιγότερα (σε ρώτησα ρε μεγάλε και με πήρες τηλ. να μου το πεις? πάρε το άλλο χωρίς να δεις το δικό μου. Φθηνότερο=καλύτερο=εξυπνότερη αγορά. Τα νέα μαθηματικά στην αγορά αυτοκινήτου...)
-βλέπω στη φωτογραφία έχει μια γρατζουνιά η ζάντα εκεί κάτω δεξιά... (μεγάλε το ξέρω, για το αμάξι μου μιλάς. Μήπως θέλεις να σε πληρώσω να το πάρεις επειδή έχει γρατζουνιά η ζάντα?
-2.500 στο χέρι το δίνεις? (Δημοτικό τελείωσες? Ξέρεις να διαβάζεις?)

2) Έχω τρέξει στα πιο απίθανα μέρη για να κοιτάξουν το αυτοκίνητο σε "δικό" τους μηχανικό. Μόλις τελειώνει ο έλεγχος έχουμε 2 σκηνικά:
-Μου είπε πως είναι καλό αλλά εγώ έχω μόνο 4.000 και υπολόγιζα να βρει κάτι να σου κόψω (Όπως τι ρε μεγάλε? Να μην έχει μηχανή ας πούμε για να σου κόψω 2 χιλιάρικα?
-ΟΚ, μου είπε όλα καλά. Θα σε πάρω αύριο τηλ. να πάμε για τη μεταβίβαση. Αύριο: "εεε ξέρεις υπολόγιζα σε κάτι χρήματα που δεν πήρα ακόμα, μήπως γίνεται να σου δώσω 3.000 και τα υπόλοιπα μόλις τα πάρω και εγώ? (ΟΧΙ. Παπάρα....)

3) Από 2 κοπέλες:
-Οι καθαριστήρες είναι καινούργιοι? το ραδιοcd δουλεύει? δυνάμωσέ το να ακούσω πως παίζει. Το κάθισμα σηκώνεται αρκετά γιατί δεν φτάνω έτσι όπως το έχεις. (ναι κοπελιά, έχει και 4 ρόδες αλλά μήπως θα έπρεπε να κοιτάς κάτι σε getz?)
-(αφού το κοίταζε εξερευνητικά μισή ώρα) Ναι αλλά δεν έχεις τρίγωνο πίσω και θα πρέπει να αγοράσω...πόσο θα μου κόψεις γι'αυτό? (5 ευρώ καλά είναι μανάρι μου? και 2 προφυλακτικά δώρο, ήσουνα και νοστιμούλα..)

Νέα τιμή 6.000 μπας και το πάρει κανάς λογικός άνθρωπος από 'δω και γλυτώσω τα αρντάν ...

Libanner
03-03-09, 18:18
Άστα φίλε έχει χαζέψει τελείως ο κόσμος, δυο συμβουλές από μένα για να μην τρέχεις άδικα και νευριάζεις.Ξεκαθαρισέ τους απο το τηλέφωνο οτι δεν υπάρχουν περιθώρια στην τιμή αφού δεν είσαι διατεθειμένος να ενδώσεις σε παζάρια κτλ και δεύτερο γράψε με μεγάλα γράμματα στην αγγελία στο car MΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

drohos
04-03-09, 17:47
φιλε μου μιας και έχω και εγώ ίδιο αυτοκίνητο προς πώληση σε ευχαριστώ για το post που έκανες για να ξέρω τι να τους λέω τώρα από την αρχή :)

wiserman29
04-03-09, 17:55
Καλησπέρα φίλε μου,
Τουλάχιστον εσένα δεν σου έστειλαν μήνυμα στο κινητό να τους πάρεις εσύ τηλέφωνο για το αυτοκίνητο που πουλάς όπως έγινε με εμένα!!!! ΧαΧΑΧαΧα!!!

konc
04-03-09, 18:00
χαχαχα τι είπες τώρα! δεν γίνονται αυτά λέμε... πραγματικά όπως πολύ εύστοχα παρατηρήθηκε νωρίτερα,

ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

τουλάχιστον χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που τα τραβάει αυτά για να αρχίσω να ανησυχώ

drac@
04-03-09, 21:01
Καλησπέρα φίλε μου,
Τουλάχιστον εσένα δεν σου έστειλαν μήνυμα στο κινητό να τους πάρεις εσύ τηλέφωνο για το αυτοκίνητο που πουλάς όπως έγινε με εμένα!!!! ΧαΧΑΧαΧα!!!

Πάλι καλά να λές φιλαράκι.Εμένα μια φορά κάποιος μου έκανε αναπάντητες κλήσεις στο κινητό μου για καμμιά ώρα.Στο τέλος νευρίασα και πήρα να δω τι παίζει και φρικάρησα όταν μου είπε ότι μου έκανε αναπάντητες κλήσεις γιατί περίμενε να τον πάρω εγώ τηλέφωνο μιάς και δεν είχε μονάδες λέει και ενδιαφερόταν για το αυτοκίνητο που πουλούσα!!!!!!!!!!!!!!!!
Ήμαρτον λέμε.........

E36 RULES!!
23-03-09, 23:14
Μακάρι να μπορούσα να το πάρω...Πένα το έχεις... Αντε κ ενα up κ απο εμένα...

konc
26-03-09, 11:42
Σ' ευχαριστώ φίλε μου... ακόμα παλεύω να το δώσω και έχω βρει ήδη το επόμενο, θα το χάσω στο τέλος και θα κλαίω

konc
07-04-09, 20:33
5.500 μπας και φύγει, έχουμε βρει το επόμενο και θα το χάσουμε (το κορμί) πατριώτες...!

Κωνσταντίνος
09-04-09, 10:42
Πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του (και παραπάνω βασικά). Ευχομαι να το δώσεις σύντομα για να πάρεις αυτό που θέλεις. Και για να είμαι και on topic δεν χάνεις τίποτα να το βάλεις και εδώ : http://www.7meresaggelies.gr/.
Είναι εβδομαδιαίο περιοδικό αγγελιών στην Πάτρα το οποίο "δουλεύει" αρκετά. Καταχωρείς την αγγελία σου ηλεκτρονικά απο το link που σου έδωσα δωρεάν και παραμένει για 1 μήνα.

konc
09-04-09, 11:38
Σ'ευχαριστώ φίλε μου, δεν το ήξερα το link και θα μπω να το βάλω τώρα!

patrinos
22-04-09, 13:06
προφανως για ανταλλαγη με ενα ε34 5.18 δεν ενδιαφερεσαι.ετσι?αν ομως παλι ενδιαφερεσαι στειλε πμ το νουμερο να σε παρω τηλ αυριο. πραγματι ειναι πολυ ωραιο το αμαξι.

patrinos
22-04-09, 13:07
και διαφορα απο εμενα εννοειται

patrinos
22-04-09, 13:09
συγγνωμη αδερφε ακυρο τωρα προσεξα οτι ειναι το compact. χιλια συγγνωμη

E36_addict
22-04-09, 13:11
στειλε μου το τηλεφωνο σου ενδιαφερεται ενας φιλος μου.

konc
23-04-09, 15:17
συγγνωμη αδερφε ακυρο τωρα προσεξα οτι ειναι το compact. χιλια συγγνωμη

Κανένα πρόβλημα φίλε μου! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

konc
27-05-09, 21:45
Το αμάξι επιτέλους πουλήθηκε, Σαλόνικα μεριά.
Μπορεί να κλείσει.

(κρίμα γιατί αυτός που το πήρε μάλλον δεν θα το χαρεί, έψαχνε άλλα πράγματα που θα τον κάλυπτε καλύτερα ένα matiz καινούργιο αλλά δεν πειράζει...)