PDA

Επιστροφή στο Forum : TO HDC ΠΑΕΙ… ΡΙΤΣΩΝΑ!


Lil
26-11-08, 09:21
http://www.hellenicdriftchampionship.gr/images/main.jpg

Μετά το εντυπωσιακό φινάλε του πρωταθλήματος DRIFT, οι 5 καλύτεροι οδηγοί ετοιμάζονται να αφήσουν τη ¨γλύκα¨ και τη σιγουριά της πίστας και να τεστάρουν τις ικανότητες τους στο βουνό !!

Συγκεκριμένα Αποστόλης Παπαλεξόπουλος , Θωμάς Παπαπάσχος, Αποστόλης Χρυσανθακόπουλος Τάκης Σκαλτσάς και Γιώργος Μαρκόπουλος θα είναι οι πρώτοι έλληνες οδηγοί που θα ανεβούν τη πιο απαιτητική ανάβαση της Ελλάδας με το πλάι !!

Η διοργανωτές του HDC σε συνεργασία με την Α.Λ.Α. (διοργανωτή της θρυλικής ανάβασης) εξασφάλισαν ένα μοναδικό θέαμα για τους 15000 πιστούς των αναβάσεων. Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου πέντε οδηγοί με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα θα κοντραριστούν όχι απέναντι στο χρόνο αλλά στις ιδιαίτερες συνθήκες μιας ανάβασης. Θα πρέπει να μετατρέψουν τις αγωνιστικές γραμμές της επικίνδυνης διαδρομής σε γραμμές πλαγιολίσθησης και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους, με στόχο το θέαμα και τον απόλυτο συγχρονισμό !

Αναμένουμε με αγωνία αυτή την ευκαιρία - πρόκληση στους οδηγούς του Hellenic Drift Challenge στην Ανάβαση Ριτσώνας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου 2008

Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι τα περιοδικά XL , Power Techniques και Max Power.

www.hellenicdriftchampionship.gr/

GSS
02-12-08, 11:26
Δυστυχώς ακυρώθηκε η συμμετοχή του HDC στη Ριτσώνα .