PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW E46 COUPE & HAMANN


michaelp900
05-02-09, 15:24
Ανοιγω αυτο το tread με αφορμη ενα περιστατικο π ειχαμε με ενα πολυ καλο φιλο μ.
Πηγαμε στον αντιπροσωπο στη Θεσσαλονικη (*******) που φερνει τα αξεσουαρ της Hamann.Παρρηγειλε ενα λεβιε ταχυτητων της εν λογω εταιρειας.
Ερχεται η μερα της τοποθετησης και τον τηλεφωνουν για να παει.Του ζητησαν 20 ευρω για να του τοποθετησουν ενα λεβιε.Χρονος?Μιση ωρα...
Μετα απο μια μερα ο λεβιες του εμεινε στο χερι.Τα νευρα που ειχαμε δε περιγραφονται και οχι δε το παιζουμε μαγκες απλα με το περιστατικο αυτο νοιωσαμε μ@λ@κες.
Την επομενη μερα πηγαινει και τους εξηγει τι ακριβως συνεβει.Τον ανθρωπο που εχουν για να τοποθετει αξεσουαρ του ζητησε να του ξαναβαλει το λεβιε γιατι ηταν απαραδεκτο αυτο που εγινε και την επομενη μερα ειχε να κανει ταξιδι.
Ο....κυριος ειχε το θρασος και του λεεi:Μαλιστα...δε μπορω αυτη τη στιγμη.Κλεισε ραντεβου και βλεπουμε.Εκει επεσε και το λαδι στη φωτια που ειδη ηταν φουντομενη με το περιστατικο.
Οταν κυριε επιλεγεις να εισαι αντιπροσωπος τετοιας εταιρειας ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παρεχεις την ποιοτητα και τις υπηρεσιες της.
Αν νομιζουν οτι ετσι θα κρατησουν τη πελατεια καλυτερα να αλλαξουν δουλεια.Τον πελατη τον κυνηγας ειτε σ αγοραζει ενα λεβιε ειτε μια Μ3.
Αυτα ειχα να πω και πραγμτατικα λυπαμαι για την συμπεριφορα τους.
Καλη σας μερα.....

manos///3
05-02-09, 16:00
Το θεμα ειναι λεπτο μιας και αναφερεσαι σε συγκεκριμενο καταστημα..Αν οντως ειναι ετσι οπως μας λες τοτε ειναι απαραδεκτο...:thumbsdow

YAziDis
05-02-09, 16:10
Και εμένα που πήρα τις πεταλιέρες της Hamman από εκεί μου ζήτησαν 20 ευρώ αλλά τις έβαλα μόνος μου τελικά. Κόστος; 50 λεπτα αν θυμάμαι καλά λόγω του ότι έσπασε η ακίδα που τριπούσα για το φρένο. (καλά δε το συζητώ πόσο ΜΑ********* νιώθω που πήρα από εκεί τις πεταλιέρες. Όχι για το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά επειδή κάνανε 150 ευρώ, και μετά έμαθα τις συνηθισμένες τιμές, και ότι και από το ebay τις βρήσκεις με τα μισά λεφτά + footrest... Τι να πω.

manos///3
05-02-09, 16:18
Το θεμα των τιμων σε αξεσουαρ στην Ελλαδα ειναι απαραδεκτο ειδικα στα επώνυμα..Γιατι το κανουν αυτο ομως? Ενταξει η ελευθερη αγορα αλλα να υπαρχει και ενας σεβασμος..Στο εξωτερικο οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες και τα μεταφορικα δεν ειναι τεραστια..παλι κερδιζεις..

Μα καλα, αγορασες 150 ευρω πεταλιερες και ηθελε και 20 ευρω τοποθετηση.. Ήμαρτον!!!

mpikounis
05-02-09, 16:33
Παρακαλώ να μη γίνονται αναφορές με ονόματα όταν αυτές μπορεί να θίγουν κάποιον. Αν θέλετε να κάνετε αναφορά με όνομα παρακαλώ πρώτα να στείλετε ένα PM στον administrator με τα ακριβή στοιχεία σας ώστε να υπάρχουν στο αρχείο αν ζητηθούν. Ευχαριστώ.

sm6
05-02-09, 16:55
επισης καλο ειναι να κοινοποιείται το παραπονο στον ενδιαφερομενο, ωστε να απαντησει αν επιθυμει.

michaelp900
05-02-09, 17:05
Γνωριζω οτι δεν ειναι σωστο να αναφερουμε ονοματα.
Απλα το εκανα για να μην την πατησει κανενας απο τον ιδιο.

sm6
05-02-09, 17:34
Ας επαναλαβω καποια πραγματα οσον αφορα το θεμα "δεοντολογια", ωστε να βοηθησω καθε ενδιαφερομενο.

η καθε αναφορα ή καταγγελια προς καποιο προσωπο ή επιχειρηση επιβάλλεται να ειναι ενυπογραφη.
ετσι εξασφαλιζονται οι "αγαθες" προθεσεις του καταγγελοντα και αποφευγονται οι κακοβουλες και συκοφαντικες ενεργειες.
απο εκει και μετα το μεσο οφειλει να κρατησει ουδετερη σταση, διοτι ο ρολος του δεν ειναι να λεει και να αποφαίνεται ποιος εχει δικιο ή αδικο σε μια αντιπαραθεση.
απλως να δημοσιοποιεί και να προβάλλει καποια θεματα που του κοινοποιουνται, αλλα και παλι κατα την απολυτη κριση του,
αν αυτα συμφωνουν με τους κανονες ηθικης και δεοντολογιας που εχει θεσει κατα την εναρξη της λειτουργιας του.
αν ολα αυτα πληρούνται, πρεπει να ειδοποιησει τον θιγομενο ωστε να εκθεσει και αυτος, εφοσον το επιθυμει, τη δικη του αποψη για το συμβαν.
αν δεν υπαρξει απαντηση η αρχικη αναφορα καταχωρειται με την υποσημειωση του αντμιν, οτι το περιστατικο κοινοποιηθηκε, αλλα ο ενδιαφερομενος δεν απαντησε.

βαζοντας και τις δυο πλευρες μιας ιστοριας, ο αναγνωστης αποκτα πληρη και αντικειμενικη εικονα και κατα την κριση του μπορει να ταχθει υπερ του ενος ή του αλλου.

προσεξτε, μπορει καποια πραγματα σε κουβεντα καφετεριας να φαινονται απλα, αλλα εαν και εφοσον ενα φορουμ αποτελει εναν ιδιωτικο χωρο καταθεσης αποψεων,
πρεπει να ακολουθουνται καποιοι κανονες.
οποιος δεν τους σεβεται και δεν τους ακολουθει , ενέχεται ο κινδυνος να βρεθει κατηγορουμενος για συκοφαντικη δυσφήμιση ή και τρωση της φημης του φυσικου ή νομικου προσωπου που αναφέρεται.

δεν λεω οτι δεν πρεπει να γινονται καταγγελιες. ειναι καλες και πρεπει να γινονται. αλλα με συγκεκριμενο τροπο και κανονες.

Geo_3D
05-02-09, 17:49
Kοινως....αν θες να κατηγορησεις καποιον,κατι..εχε και τα cohonas να το κανεις με Ονοματεπωνυμο

Ειναι αλλο πραγμα η δημοσιοποιηση μιας εμπειριας και αλλο μιας κατηγοριας

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ
27-02-09, 15:51
Άμα είναι για ένα λεβιεδάκι να βγάζεις έναν αντιπρόσωπο σκάρτο καταλαβαίνω το τη απαιτήσεις έχεις….....:105whistl

Ευλογητός
27-02-09, 16:04
Άσχετο....

Thronos
27-02-09, 16:10
Άμα είναι για ένα λεβιεδάκι να βγάζεις έναν αντιπρόσωπο σκάρτο καταλαβαίνω το τη απαιτήσεις έχεις….....

Εισαι ακυρος φιλε μου μιλαμε για λεβιε σε χειροκινητο κιβωτιο προφανως και οχι σε κανα αυτοματο,σκεψου μονο τις επιπτωσεις απο καποιο αναγκαστικο κατεβασμα-ανεβασμα ταχυτητας που θα μπορουσε καποιος να κανει και θα του εμενε ο λεβιες στο χερι.

YAziDis
27-02-09, 16:14
Εφόσον κάποιος μου ζητάει λεφτά για μια εργασία, και δεν μου την κάνει δωρεάν, πως γίνεται να μην έχω απαιτήσεις να μου την κάνει σωστά;
Οκ, δηλαδή αν πάω εγώ, και συμφωνήσω.. "Πόσα θέλεις κύριε; 20 ευρώ; οκ, βάλτον" και περάσει τον λεβιέ, και όταν έρθει η ώρα να πληρώσω του πω "Οκ, πάρε 15 € τώρα", γιατί να είμαι λάθος ΕΓΩ? Θα του άρεσε του έμπορου; Εγώ γιατί να συμβιβαστώ με κάτι λάθος; Δηλαδή θα πρέπει να κάνει κάτι χοντρό για να νευριάσω;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ
28-02-09, 15:49
Φιλε για το λεβιεδακι λεμε η για ολο το λεβιε αν ειναι ολος ο λεβιες μενεις στο δρομο χωρις να μπορεις να βαλεις ταχυτητα........ αν ομως ειναι το λεβιεδακι ενταξη σε ολους θα μπορουσε να συμβει.

george kaleas
28-02-09, 17:49
ναι σε ολους θα μπορουσε να συμβει αλα οχι τετοια αντιμετοπισει..
στο κατω κατω λεφτα του εδοσε δεν εχει να λεει τι πειρε

YAziDis
28-02-09, 20:05
Σίγουρα λέει για το λεβιεδάκι και όχι για ολόκληρο το λεβιέ, γιατί σιγά μην ζητούσε τόσο λίγα για ολόκληρο.
Αλλά και πάλι δε μπορώ να το καταλάβω. Εφόσον παίρνει τα λεφτά, γιατί να μη μου το κάνει σωστά;

bmw330vasilis
28-02-09, 20:21
τι λετε ρε παιδια????????ο καθενας μας που ειναι εμπορος πρεπει να σεβεται και το ενα ευρω που του δινουν οι πελατες για να ναι αξιοπιστος και προσιτος!!!
Πηγα σε αντιπροσωπεια δερματων να τοποθετησω τα δερματα του αυτοκινητου μου-το χω πει και το ξαναλεω-μακρια απο την ********* και ας μου κανει μηνυση για δυσφημιση....Φευγοντας απο κει μετα απο δυο στενα διαπιστωσα οτι μου χε σπασει το τζαμακι του λεβιε και αυτο τοδα γιατι σε μια γρηγορη δευτερα μου μεινε ο λεβιες στα χερια....και να ταν μονο αυτο.....ολα τα πλαστικα που μπαινουν πανω απο τους σιδηροδρομους των καθισματων-σπασμενα!Η απαντηση του?ελα μωρε πλαστικα ειναι σιγα εσπασαν!!!Δεν εβγαιναν αλλιως...οι μαλακες οι γερμανοι εφταιγαν που δεν τα βγαζουν αξιοπιστα!!!!!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ τον δυσφημησω τον ανθρωπο~~!Λεω την προσωπικη μου εμπειρια και ο καθενας ας κανει αυτο που θελει!!
Λεω και το ονομα μου.....ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ.....προς αποφυγη παρεξηγησεων....μην μπαγλαρωσουν αλλον!!

ΔημητρηςΜ3
28-02-09, 21:48
xaxa καλος ο Βασιλης ολα εξω απο τα δοντια !! και γω τι πατισα φιλε
σε αυτον που εβαλες το motor!!

bmw330vasilis
28-02-09, 21:57
τον Γιωργο ή τον Σαββα????



xaxa καλος ο Βασιλης ολα εξω απο τα δοντια !! και γω τι πατισα φιλε
σε αυτον που εβαλες το motor!!

bmw330vasilis
28-02-09, 21:59
σε οποιον και να ναι ομως.....χωστα!!!!
ο καθενας μας κρινει μονος του απο τα καλα και τα κακα που μαθαινει εδω μεσα!!
το θεμα ειναι ειτε το ενα ειτε το αλλο να γινονται ΕΠΩΝΥΜΑ και απο ιδιωτες οπως ειμαστε οι πιο πολλοι και δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα παρα τις εντυπωσεις μας!!

E36 RULES!!
28-02-09, 22:03
Φιλε για το λεβιεδακι λεμε η για ολο το λεβιε αν ειναι ολος ο λεβιες μενεις στο δρομο χωρις να μπορεις να βαλεις ταχυτητα........ αν ομως ειναι το λεβιεδακι ενταξη σε ολους θα μπορουσε να συμβει.

Στην αντιπροσωπεια??????????????? Και πολυ λάσκα τους έχουμε αφησει... Σε λιγο να σκυψουμε κι ολας..... Δεν φτάνει που πληρωσε εξτρα, δεν του κανανε και σωστη τη δουλεια.. Που το θεωρώ απαραδεκτο να του ζητησει 20 ευρω για να τραβηξει μια λ@λακια και να βαλει μια αλλη... Αν ειναι δυνατον... Τι σε ολους θα μπορουσε να συμβει??? Σε ολους, ναι, αλλα δεν θα ζηταγανε και λεφτα για να το τοποθετησουν... Δεν ειναι θέμα τσιπιάς δικης μου, ειναι θέμα δεοντολογίας... Παιρνεις λεφτα για να κανεις κατι ΤΕΛΕΙΟ.- Και να κλεισει ραντεβου μετα για να τοποθετησει ενα λεβιεδακι που βγηκε εξ'αιτιας δικου του λαθους...


Αν και μου κάνει εντυπωση... 20 ευρω και ΜΙΣΗ ΩΡΑ για ενα λεβιεδακι?????? Κατι δν μου παει καλα

YAziDis
01-03-09, 03:03
Σιγά που θέλει μισή ώρα το βάλε βγάλε. Εκτός και αν ήταν τίποτα το εντελώς διαφορετικότερο, ή έστω να ήταν φωτιζόμενο... Εγώ το δικό μου 2 λεπτά υπόθεση ήταν.