PDA

Επιστροφή στο Forum : αποπειρα κλοπης e46 m3


mo328i
03-05-09, 07:27
καλησπερα παιδια,θελω να σας πω καποια εμπειρια που ετυχε σε εμενα εχθες μονο και μονο για να προσεχετε και εσεις,εχθες λοιπον προσπαθησαν να μου ανοιξουν το αυτοκινητο ενα e46 m3 στην περιοχη της παλληνης,απλα να προσεχετε γιατι ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι πανευκολο να παραβιαστει,απλα εβγαλαν τον αφαλο απο του οδηγου ξεκλειδωσαν που σημενει οτι βγηκε ο συναγερμος και κολλησαν στο imobilizer δεν καταφεραν να το απενεργοποιησουν παρολο οτι εβγαλαν και ξυλωσαν οτι καλωδιο υπηρχε μεσα!!!!να προσεχετε και ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ο εργοστασιακος χωρια που δεν ακουγεται παραβιαζεται πανευκολα!!

mitsos_chania
03-05-09, 11:33
εισαι τυχερος φιλε μου που δεν σου πηραν το αμαξι,ομως για αυτο που εγινε επρεπε να ειχες παρει τα μετρα σου.Και μιλαω για το σπασιμο της κλειδαριας.εγω εχω βαλει το αυτοκινητο εαν ξεκλειδωσει απο τις κλειδαριες και οχι απο τον τηλεχειρισμο να μην απενεργοποιειται ο συναγερμος,ετσι σε περιπτωση που σπασουν την κλειδαρια του οδηγου ή παραβιασουν του πορτ μπαγαζ και ξεκλειδωσει το αμαξι μολις ανοιξει η πορτα ο συναγερμος χτυπαει

Κωνσταντίνος
03-05-09, 13:40
Εχει αναφερθεί και σε άλλο thread ξανά. Ενα επιπλέον μέτρο (περα απο immobilizer και συναγερμό) είναι το διακοπτάκι που κλείνει την παροχή καυσίμου. Η διάρκεια της εγκατάστασης δεν υπερβαίνει τα 30΄ και το κόστος γελοίο. Δεν είναι πανάκεια αλλά μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο. Αρκεί βέβαια το διακοπτάκι να είναι τοποθετημένο σε "έξυπνο" σημείο. Τουλάχιστο σε μένα, στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο, ανέλαβε "δράση" 2 φορές επιτυχημένα

mo328i
03-05-09, 14:18
εχετε δικιο αλλα ουτως η αλλιως θα παω να βαλω συναγερμο εχω σταμπαρει εναν πολυ καλο της cliford ο cliford matrix rs3.5 και λεω να παω για αυτον!!με τηλεειδοποιηση,τι λετε?προτεινετε και κανεναν αλλον αναλογο η καλυτερο???

harrisdriver
03-05-09, 17:54
Φιλαρακο ευχομαι να ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα που σου συνεβει. Στο δικο μου compact εχω βαλει συναγερμο με τηλεειδοποιηση. Τον εχω φερει απ εξω και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πιανει εμβελεια περιπου στο 1 χλμ. Ενα σκηνικο ,ειχα το αυτοκινητο επι τις αχαρνων και εγω ειμουν απεναντι μεσα στο στενο στο σπιτι. Κατα τις 2 το βραδυ εκοβαν τα κλαδια και κατι σαν κουκουτσια επεσαν στο παρμπριζ. Αρχισε να χτυπαει το control και αμεσως πηγα στο αυτοκινητο. Επρεπε να δεις την φατσα του "κηπουρου" οταν με ειδε μπροστα του.