PDA

Επιστροφή στο Forum : Ήχος και Εικόνα


aVog
05-08-04, 08:39
Το Ζ4 έχει σαν εξτρα ενα σύστημα ήχου με δυο Sub πίσο απο την πλάτη του καθήσματος οδηγου και συνοδηγου. Αυτο το συστηματακι εγώ δεν το έχω. Θα ήθελα λοιπόν να βελτιώσω λίγο τον ήχο που έχω στο αυτοκίνητο μου, πιστέυεται οτι πρέπει να πληρώσω το έξτρα απευθείας απο την αντιπροσωπία ή να κοιτάξω για μια λύση απο την αγορά ηχοασυστημάτων. Μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια σιντι η ένταση του ήχου δεν άυξάνει αρκετά, μήπως υπάρχει κάτι σαν περιοριστής, ή απλά είναι χαμηλά γραμμένα; Και βέβαια άν γνωρίζεται κάποιον να μπορεί να σπάσει Τv για Ζ4 τότε αν τον γνωρίσουμε και εμεις? ;)

Strax
05-08-04, 08:58
Η διαφορά έντασης στα Cd προέρχεται μάλλον από την εγγραφή τους, ειδικά αν έχουν γραφτεί από Cd Recorder. Πάντως τα software εγγραφής διαθέτουν επιλογή για εξισορρόπηση της έντασης.
Εγώ θα σου πρότεινα μια aftermarket λύση αντί της εργοστασιακής μια και μπορείς να προσαρμόσεις το ηχοσύστημα ακριβώς στις ανάγκες σου. Επιπλέον, τουλάχιστον στο Μ3, δεν ακούγονται τα καλύτερα λόγια για την μαμά αναβάθμιση σε Harman Kardon και το 80% καταλήγει σε λύση aftermarket είτε έχει την Harman Kardon επιλογή είτε όχι!

compact
05-08-04, 08:59
antoni kalimera ,lantzis,
ta sistimata pou bazoun stin antiprosopia to kalo exoun: oti den ksilonoun olo to auto kai xrisimopoioun ta ergostasiaka kalodia kai den kanoune patenta piso apo to cd gia na bgaloun pre-out kai exeis kai ekgiisi!!
kai pistevo oti ta koutia ton sub tha einai oraia ftiagmena alla den tha mporeis na pezeis se polu megales entaseis kai oute tromeri poiotita!!an baleis aftermarket logika tha bgaleis kai entasei kai poiotita alla :pou tha to ftiaksis?apo pou tha perasoun ta kalodia ?tha exoun oraio finirisma ta sub?kai eisai sigouros oti ta kalodia pou tha perasoun den tha enoxloun tipota allo? min ksexnas oti einai poliploko auto sta ilektrika tou kai an sou bgalei problima kai pas stin antiprosopia tha se dioksoun . i epilogi diki sou.
ego eftiaksa ekso alla eixa kai problimata(parasita kai kaki egkatastasi!!!!

MPOWER
05-08-04, 09:08
Αντώνη θα ρίξω μια ματιά για original λύσεις...και θα τα φτιάξουμε μαζί!!!

mpikounis
05-08-04, 09:23
Το Ζ4 έχει σαν εξτρα ενα σύστημα ήχου με δυο Sub πίσο απο την πλάτη του καθήσματος οδηγου και συνοδηγου. Αυτο το συστηματακι εγώ δεν το έχω. Θα ήθελα λοιπόν να βελτιώσω λίγο τον ήχο που έχω στο αυτοκίνητο μου, πιστέυεται οτι πρέπει να πληρώσω το έξτρα απευθείας απο την αντιπροσωπία ή να κοιτάξω για μια λύση απο την αγορά ηχοασυστημάτων. Μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια σιντι η ένταση του ήχου δεν άυξάνει αρκετά, μήπως υπάρχει κάτι σαν περιοριστής, ή απλά είναι χαμηλά γραμμένα; Και βέβαια άν γνωρίζεται κάποιον να μπορεί να σπάσει Τv για Ζ4 τότε αν τον γνωρίσουμε και εμεις? ;)Αντώνη, μια και έχω το σύστημα με τα 2 sub μπορώ να σου πώ οτι η απόδοσή του (τουλάχιστον για τα δικά μου, χαμηλά standard) είναι καταπληκτική. Πάντως νομίζω πως δεν είναι μόνο τα sub η διαφορά. Έχω την εντύπωση οτι υπάρχουν και περισσότερα ηχεία (mpower θα μας πεις τις διαφορές)

Σχετικά με το volume έχω προσέξει οτι αν γυρίσεις το κουμπί γρήγορα ανεβάζει με συγκεκριμένη ταχύτητα.. Δηλαδή σε 1" θα ανεβάσει Χ ανεξάρτητα με το πόσο γρήγορα γυρνάς το κουμπί. Για να παίξει δυνατά πρέπει να γυρίζεις το κουμπί αργά και σταθερά μέχρι να φτάσει στο volume που θέλεις. Πάντως στο δικό μου δεν κάθεσαι μέσα όταν είναι δυνατά το ηχοσύστημα :eek: .

Όποτε θέλεις κανονίζουμε καφεδάκι να το ακούσεις και να κρίνεις.

lefteris
05-08-04, 09:50
Όπως σου είπαν και οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσεις πόσο απαιτητικός είσαι για την ποιότητα του ήχου και πόσο θα "άντεχες" να βλέπεις να σου ξηλώνουν το αμάξι... :(
Το σίγουρο είναι ότι τα ηχοσυστήματα που προσφέρουν οι αντιπροσωπείες, για μένα δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Έχουν όμως το πλεονέκτημα ότι δεν επεμβαίνει τρίτος στο αμάξι. Με πολύ λιγότερα χρήματα όμως, αποκτάς πολύ καλύτερη ποιότητα.
Όσον αφορά στο θέμα της εγκατάστασης, πρέπει να βρεις κάποιον που αποδεδειγμένα κάνει καλή δουλειά. Το αποτέλεσμα αξίζει.
Πριν 4.5 χρόνια εγκατέστησα στην 318ci μου, Alpine tuner με equilizer, 12cd changer, 2 MTX ενισχυτές (2x75W), Macrom & Peerless tweeters και subwoofer για περίπου 800.000δρχ. Εγκατάσταση άψογη. Από τα καλύτερα χρήματα που έχω ξοδέψει.
Το δύσκολο ήταν να βρω και να εμπιστευτώ τον μάστορα που θα το στήσει.
Όποτε θέλεις κανονίζουμε να το ακούσεις.

Πάντως το θέμα της ποιότητας είναι πολύ "παρεξηγημένο".
Σκέψου να έχεις συνηθίσει να βλέπεις ταινίες σε μια τηλεόραση 21 ιντσών.
Σίγουρα θα σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και τηλεοράσεις με καλύτερη ποιότητα, αλλά δεν σε πολύ απασχολεί...
Όταν κάποια στιγμή δεις μερικές ταινίες σε πχ. πλάσμα 42 ιντσών με 6κάναλο ήχο, μετά σου είναι πολύ δύσκολο να ξαναδείς ταινία στην 21άρα. :rolleyes:
Εγώ πάντως δεν νοώ αμάξι χωρίς "καλό" ήχο! Είναι μέρος της απόλαυσης. :cool:

MPOWER
05-08-04, 10:02
Λοιπόν aVog και λοιποί Ζ4άκηδες...
Τα ηχοσηστήματα για Ζ4 είναι 3 :p

1. STEREO SYSTEM
Εχει 1 Woofer και ένα Tweeter σε κάθε πόρτα, και ένα Mid-Range πίσω από καθε κάθισμα!

2. HI-FI SYSTEM
Εχει 1 Woofer ένα Mid-Range και ένα Tweeter σε κάθε πόρτα, και ένα Mid-Range και ένα Woofer πίσω από καθε κάθισμα! Εχει και ενισχυτή!

3. TOP HI-FI SYSTEM (DSP)
Εχει 1 Woofer ένα Mid-Range και ένα Tweeter σε κάθε πόρτα, και ένα Mid-Range και ένα Woofer πίσω από καθε κάθισμα! Εχει και ενισχυτή!

Αξίζει να σημειωθεί οτι κανένα ηχείο, ενισχυτής ή καλωδίωση δεν είναι ίδιο μεταξύ των τριών αυτών συστημάτων!!!

aVog
05-08-04, 10:35
Ξεκινάω απο αυτο: Ελλειψα γιατι πήγα για αλλαγή λαδιών στο Χ5 και τωρα που γύρισα ειλικρινά εντυποσιάστικα, ποσταρα στις 9:39 και στις 11:02 υπάρχουν 6 ποστ σχετικά με το θέμα και όλα απολύτος τεκμηριομένα. Παιδια δεν πιστέυω οτι υπάρχει φορουμ που λειτουργεί έτσι.
Συνεχίζω: Πιστέυω πως η διαφορά στην λειτουργία της ΄'εντασης είναι πιο πολύ θέμα εγκραφής, απλά άφηνα ένα ενδεχόμενο να είναι κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι οτι με ενδιαφέρει κατι που να είναι ικανοποιητικό αρκετά στο αυτί και δυνατό. Δηλαδή ζυγίζοντας ποιότητα φινίρισμα και σωστή δουλειά στην εγκατάσταση και απο την άλλη εξαιρετικό :eek: σύστημα όπως αυτό που έβαλε ο φίλος ο Λευτέρης βαραίνω πιο πολύ προς το πρώτο. Θα ήθελα να ξανακούσω του mpikouni το σύστημα το οποίο φαντάζομαι είναι το TOP HI-FI SYSTEM :eek: και μετά θα αποφασίσω. Αν η τιμή είνια λογική και οχι εξωπραγματική :confused: θα πάω σε λύση αντιπροσωπίας.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον και πάλι. ;)

MPOWER
05-08-04, 10:41
Μια πρόχειρη εκτίμηση κόστους (με τιμές Γερμανίας) μας δείχνει οτι το κόστος των ανταλλακτικών για μία τέτοια μετατροπή δεν είναι απαγορευτικό με εξαίρεση ίσως το DSP του οποίου ο ενισχυτής κάνει περίπου 800€ :eek:
Καλωδίωση περίπου 230€ (για όλα τα συστήματα) για εσάς που έχετε και NAVI+TV
Κάθε ηχείο εμπρός περίπου 35€ (μετράτε ηχεία)
Κάθε ηχείο πίσω περίπου 30€ για το HI-FI και για το TOP HI-FI woofer 120€
Ενισχυτής HI-FI περίπου 270€

Σημ. Το εμπρός Woofer του TOP HI-FI είναι ίδιο με το Woofer του HI-FI το και το πίσω Woofer του HI-FI
Τα εμπρός Tweeter και Woofer (οχι Mid-Range) των HI-FI και TOP HI-FI ίναι κοινά

Z3 Fat Bastard
05-08-04, 10:44
Ρε mpower, κανε μας τη χαρη και δουλεψε λιγο.....

Και αν εχεις απαντηση για τα παντα ρωτω αυτο:
Ποιο ειναι το νοημα της ζωης ? ;)

MPOWER
05-08-04, 10:52
Κάτσε να δώ λίγο τα βιβλία μου και θα σου πώ!

aVog
05-08-04, 10:57
Ρε mpower, κανε μας τη χαρη και δουλεψε λιγο.....

Και αν εχεις απαντηση για τα παντα ρωτω αυτο:
Ποιο ειναι το νοημα της ζωης ? ;)

Αγαπιτέ φίλε μου έχω την απάντηση στο ερώτημα σου, μόνο που πρέπει να ξέρεις λίγα εγκέζικα.
http://users.aristotle.net/~diogenes/meaning1.htm
Να είσαι πάντα καλά.

MPOWER
05-08-04, 10:57
Λοιπόν....ώς "Το νόημα της Ζωής" ορίζεται το να αποκτήσεις φίλους που δεν σου σπάνε τον π..τσο και είναι δίπλα σου όταν τους χρειάζεσαι (κάτι με το οποίο δεν έχεις καμμία σχέση) και να φροντίζεις να μην γίνεσαι "ρόμπα" στο ραδιόφωνο επί 2 ώρες Τετάρτη απόγευμα :D

mpikounis
05-08-04, 10:57
@Z3 Fat Bastard Είσαι εντελλώς off-topic. Ας μη γράφουμε για να γράψουμε.

@aVog Εγώ έχω το μεσαίο σύστημα.

@mpower Αν δεν κάνω λάθος το τρίτο δεν λέγεται DSP στις Ζ4 αλλά λέγεται Carver.

MPOWER
05-08-04, 11:03
@ mpikounis Πολύ πιθανό να λέγεται ετσι όπως λές στο Τμήμα Πωλήσεων, αλλά τεχνικά η BMW το ονομάζει TOP HI-FI με DSP!

cmos_ioan
05-08-04, 11:51
Καλά βάσει των περιγραφών αν έχεις το απλό σύστημα ή περιορίζεσαι σ' αυτό ή το παίρνεις απόφαση και το αλλάζεις όλο από την αρχή. Δεδομενου ότι η καλοδίωση είναι διαφορετική. Οσον αφορά στα aftermarket πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν καλλιτερες λύσεις το θέμα είναι αν αντεχεις τη σκεψη να σου γδυσουν το αυτοκινητο και μετα να στο ξαναντυσουν. Εγω προς το παρον δεν το ρισκαρω.
Θα ήθελα να ακουσω του mpikouni το σύστημα να δω τις διαφορες με το δικο μου.
Το βασικο μειωνεκτημα που αντιμετωπιζω με το stereo system είναι ότι ανοικτος μετα τα 140 ακούς με πολύ δυσκολία. :mad:

aVog
05-08-04, 11:57
Καλά βάσει των περιγραφών αν έχεις το απλό σύστημα ή περιορίζεσαι σ' αυτό ή το παίρνεις απόφαση και το αλλάζεις όλο από την αρχή. Δεδομενου ότι η καλοδίωση είναι διαφορετική. Οσον αφορά στα aftermarket πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν καλλιτερες λύσεις το θέμα είναι αν αντεχεις τη σκεψη να σου γδυσουν το αυτοκινητο και μετα να στο ξαναντυσουν. Εγω προς το παρον δεν το ρισκαρω.
Θα ήθελα να ακουσω του mpikouni το σύστημα να δω τις διαφορες με το δικο μου.
Το βασικο μειωνεκτημα που αντιμετωπιζω με το stereo system είναι ότι ανοικτος μετα τα 140 ακούς με πολύ δυσκολία. :mad:

Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά αλλά με βάση της τιμές που έδωσε ο MPOWER και δεδομένου οτι τα ηχεία που έχεις δεν αλλάζουν απλά προσθέτεις νέα και με κοστος καλωδιόσεων και ενισχυτη βγαίνει κάπου στα 800ευρώ ανταλλακτικά και έξτρα ότι γίνει το κόστος εργασίας. Προτιμώ παντως την εργοστασιακή λύση και οχι after market.

Johnie_be_good
05-08-04, 12:05
Εγω ειμαι κατα των λυσεων που δινουν τα εργοστασιακα αμαξια. Δεν το λεω επειδη εχω βαλει ηχοσυστημα εξω, αλλα επειδη πας στην Bmw και το χρυσοπληρωνεις. Γιατι το λεω αυτο; Ειχα ρωτησει για Ραδιο-cd στην Bmw και μου ειχαν πει ακυρη τιμη εντελως! αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει γυρω στα 500 ευρω. Εγω προτιμισα after-market πραγματα οπου εχω καταληξει να εχω καλο και ποιοτικο ηχο. μπορει να μην ακουγομαι σε 3 τετραγωνα...λογω οτι δεν εβαλα Beyma(οπιος γνωριζει απο ηχεια, ξερει για τι μιλαω), αλλα οταν καθεσαι μεσα στο αυτοκινητο, ακους ποιοτικα. Το μπασο δε, σε βαραει στην πλατη καργα! :D
Επομενως προτινω after-market πραγματα...πολυ καλη εγκατασταση και βαζεις οτι αντεχει η τσεπη σου!
Φιλε compact, υπαρχουν αντιπαρασιτα καλωδια με 10 ευρω. Προτιισε τα, σου λυνουν τα χερια :)

Φιλικα,
Johnie_be_good

MPOWER
05-08-04, 12:17
Εγώ από την άλλη πλευρά δεν κατακρίνω τίποτα!!! Προσωπικά όμως δεν κόβω καλώδια και δεν προθέτω after market καλώδια για κανάνα λόγο! Ιδίως σε καινούρια ή σε κλασσικά αυτοκίνητα!
Προφανώς με ένα after market ηχοσύστημα μπορείς να πετύχεις σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά επειδή είμαι λίγο άρρωστος δεν αφήνω να βάλει χέρι στο αυτοκίνητό μου σχδόν κανένας εκτός από εμένα! Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ "βιασμό"

MPOWER
05-08-04, 12:19
aVog Αν ποτέ το αποφασίσεις (μόνο και μόνο για την προσφορά σου στο club) διατίθεμαι να κάτσουμε μαζί και να κάνουμε "εργοστασιακή" δουλειά στο καμάρι σου!

Johnie_be_good
05-08-04, 12:20
Εγώ από την άλλη πλευρά δεν κατακρίνω τίποτα!!! Προσωπικά όμως δεν κόβω καλώδια και δεν προθέτω after market καλώδια για κανάνα λόγο! Ιδίως σε καινούρια ή σε κλασσικά αυτοκίνητα!
Προφανώς με ένα after market ηχοσύστημα μπορείς να πετύχεις σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά επειδή είμαι λίγο άρρωστος δεν αφήνω να βάλει χέρι στο αυτοκίνητό μου σχδόν κανένας εκτός από εμένα! Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ "βιασμό"
Αν θες τα περναμε μαζι τα καλωδια...για να μην βαλει κανεις χερι !!! :p
Οσο για τα καλωδια, εξαρταται τι καλωδια θα βαλεις φιλαρακο, διοτι αν βαλεις καλα καλωδια, ειναι κλασης ανωτερα απο τα εργοστασιακα !!! Αλλα οπως ειπα, ειναι μεχρι που φτανει η τσεπη σου !!! :(

Φιλικα,
Johnie_be_good

aVog
05-08-04, 12:33
Παιδες με συγκινηται ειλικρινά. και για σενα Μιχάλη και για τον φίλο Johnie_be_good σας ευχαριστώ πολύ και θα ηταν για μένα που δεν ξέρω ιδιαίτερα απο τέτοιες εγκαταστάσεις μια εξαιρετική εμπειρία. Κανονίζουμε να πάρουμε τα ανταλλακτικά απο κάποια αντιπροσωπία και να καθήσουμε καποια στιγμή να τα βάλουμε. Μιχάλη καλά το έβγαλα το κόστος? Και πάλι παιδιά ευχαριστώ πολύ.

MPOWER
05-08-04, 12:34
Σ' ευχαριστώ πολύ Johnie :) Συμφωνώ οτι μπορείς να βάλεις καλύτερης ποιότητας πράγματα απο τα original απλά δεν είναι original! Η αρρώστια μου σε αυτό τον τομέα δεν έχει γιατριά :confused: Για να καταλάβεις κάθε φίσα, κάθε ακροφίσιο, καθε κλιπάκι θα είναι παραγγελμένο από την BMW και θα τοποθετηθεί στην προκαθορισμένη θέση, έτσι ώστε ούτε στο εργοστάσιο (που λέει ο λόγος) δεν θα μπορούν να καταλάβουν αν έχει τοποθετηθεί εκεί ή μετά!

Υ.Γ Περίμενα 7 μήνες για ένα original φισάκι που οπουδήποτε αλλού θα το είχαν κολλήσει!

BMW5S
05-08-04, 12:36
Υ.Γ Περίμενα 7 μήνες για ένα original φισάκι που οπουδήποτε αλλού θα το είχαν κολλήσει!

Απο ιατρικης αποψης πως ονομαζετε η ασθενεια του MPOWER???

MPOWER
05-08-04, 12:38
aVog πές μου ποιο από τα δύο συστήματα σε ενδιαφέρει για να σου δώσω ακριβώς το κόστος!
Γράψε μου και τον αριθμό σασί σου...θα τον χρειαστώ, και αν όντως έχεις NAVI και TV όπως θυμάμαι!

Johnie_be_good
05-08-04, 12:43
Φιλε MPOWER, οντως εισαι αρρωστος...αλλα τι να κανουμε... δεχομαστε τον καθενα με τα ελλατωματα του! :p
παντως φιλε avog, εγω δεν εχω προβλημα στο να βοηθησω. :)

aVog
05-08-04, 13:18
MPOWER δεν έχω τον αριθμό σήμερα γιατι είμαι με το άλλο. Θα το κοιτάξω και θα στο στείλω αν είναι σε ΠΜ σήμερα πιο αργά η το αργότερο άυριο. Θα με ενδιέφεραι αν είναι να γνωρίζαμαι το ακριβές κόστος για να κάνω και εγώ ρε παιδί μου τα κουμάντα :confused: μου. Εχω να πληρώσω και το κέρασμα απο τα στρουμφάκια... :eek:
Johnie_be_good σε ευχαριστώ και πάλι. Οταν το ρυθμίσουμαι να πάρουμαι τα ανταλακτικα θα μιλήσουμαι.

MPOWER
05-08-04, 13:44
Αύριο το μεσημέρι aVog ταξιδεύω για Σκιάθο και μετά για Τήνο...αν δεν προλάβουμε το κινητό μου το έχεις, ή μιλάμε απο 23 Αυγούστου που γυρίζω!

Geo_3D
05-08-04, 14:48
να πω και γω την ταπεινη μου γνωμη?οτι συστηματα για ηχο και να εχει η Ζ4 καθως και ολα τα μοντελα,δεν παυουν να ειναι της πλακας.και τι εννοω με αυτο?οτι τα ηχεια ειναι ολα χαρτινα πραγμα που σημαινει αμφιβολου ποιοτητας και αντοχης.αν θελει καποιος ντε και καλα πολυ καλο ηχο(οχι απαραιτητα να τον ακουν και 3 τετραγωνα μακρυα) θα πρεπει να προτιμησει after market προιοντα.αν ομως εχει τον φοβο με το ξηλωμα του αμαξιου ακομα και αν βρει τον καλυτερο μαστορα του κοσμου,καλο θα ηταν να μην ασχοληθει και το αμαξι να παραμεινει με το υπαρχον συστημα.ΦΙΛΙΚΗ συμβουλη:αν ξεκινησει καποιος διαδικασια αντικαταστασης ηχειων,καλο θα ηταν να μην βρισκεται μπροστα στο εγχειρημα.ας παει να πιει εναν καφε και να γυρισει οταν θα ειναι απολυτως ετοιμο.ρωτηστε και εμενα που ειχα τρελαθει να βαλω οβαλ ηχεια στην εταζερα και να αλλαξω τα 13αρια που υπηρχαν.μολις ειδα το ηλεκτρικο πριονι κοντεψα να βαλω τα κλαματα και λυποθημησω.οποιος εχει κανει την ιδια διαδικασια σε e36(δεν γνωριζω για αλλα μοντελα) θα με καταλαβει....

Strax
05-08-04, 16:57
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον geo_2_2003 για το καφεδάκι. Μπορεί να μπει εργοσταστιακή καλωδίωση, αλλά το αμάξι θα φτάσει σε κατάσταση που δεν νομίζω ότι μπορείς να διανοηθείς. Απλά θα σου πω ότι αν είναι να κάνεις καμμιά μετατροπούλα, τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού θα έχεις λύση τουλάχιστον στο εσωτερικό τα πάντα! Θυμάμαι την τοποθέτηση του εργοστασιακού συναγερμού στο αμάξι του Mpower και οι σκοτοδίνες είναι πολλές!!! :eek:

stef
05-08-04, 18:11
Ο ήχος στο αυτοκίνητο είναι καθαρά προσωπικό θέμα!
Άλος θέλει ένταση, άλλος ευκρίνεια, άλλος απλότητα!
Τι θέμα είναι από ότι έχω καταλάβει aVog, πως θέλεις κάτι πιο "καθαρό" και δυνατό χωρίς να χαλάσεις τα εργοστασιακά σου μέρη!
Είμαι υπέρ της λύσης του Mpower, δηλαδή εργοστασιακό με Digital Sound Processor και μιας και θα μαζευτείτε θα σου φέρω το πιεστικό να πλύνουμε τα μωρά μας όλοι μαζί! ;)

stef
05-08-04, 18:13
Mpower είσαι τρελλοBMWακιας, σε πάω με 1000!

aVog
05-08-04, 18:13
Ο ήχος στο αυτοκίνητο είναι καθαρά προσωπικό θέμα!
Άλος θέλει ένταση, άλλος ευκρίνεια, άλλος απλότητα!
Τι θέμα είναι από ότι έχω καταλάβει aVog, πως θέλεις κάτι πιο "καθαρό" και δυνατό χωρίς να χαλάσεις τα εργοστασιακά σου μέρη!
Είμαι υπέρ της λύσης του Mpower, δηλαδή εργοστασιακό με Digital Sound Processor και μιας και θα μαζευτείτε θα σου φέρω το πιεστικό να πλύνουμε τα μωρά μας όλοι μαζί! ;)
Στεφ φιλότημες προσπάθειες κάνεις αλλα μπορώ να πω οτι οι συμβουλές σου είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τι δουλειά εχει η δουλειά που θα κάνουμε με τον MPOWER με το πιεστικό σου!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!

aVog
05-08-04, 18:15
Mpower είσαι τρελλοBMWακιας, σε πάω με 1000!
Αυτο το κείμενο θα μπορούσες να το γράψεις στο πρώτο ποστ με ένα απλό EDIT το έχεις παρακάνει, γράφεις μονο και μονο για να γράψεις!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!

stef
05-08-04, 18:27
Αυτο το κείμενο θα μπορούσες να το γράψεις στο πρώτο ποστ με ένα απλό EDIT το έχεις παρακάνει, γράφεις μονο και μονο για να γράψεις!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!

Σε έχει φάει η δουλεία εσένα!
Κάτσε εκεί που είσαι και άσε με να postάρω :p

cmos_ioan
05-08-04, 20:20
να πω και γω την ταπεινη μου γνωμη?οτι συστηματα για ηχο και να εχει η Ζ4 καθως και ολα τα μοντελα,δεν παυουν να ειναι της πλακας.και τι εννοω με αυτο?οτι τα ηχεια ειναι ολα χαρτινα πραγμα που σημαινει αμφιβολου ποιοτητας και αντοχης.αν θελει καποιος ντε και καλα πολυ καλο ηχο(οχι απαραιτητα να τον ακουν και 3 τετραγωνα μακρυα) θα πρεπει να προτιμησει after market προιοντα.αν ομως εχει τον φοβο με το ξηλωμα του αμαξιου ακομα και αν βρει τον καλυτερο μαστορα του κοσμου,καλο θα ηταν να μην ασχοληθει και το αμαξι να παραμεινει με το υπαρχον συστημα....

Συμφωνώ απόλυτα με αυτήν τη άποψη και γι αυτό δεν το αποφασίζω. Την προηγούμενη φορά που έκανα upgrade στο στέρεο και έτυχε να είμαι μπροστά (πολύ κακή εμπειρία) όταν έφυγα αντι να απολαμβάνω τη μουσική έψαχνα να ακούσω τριγμούς και να βρώ πληγωμένα μέρη.

Παρεπιπτόντως την ίδια αποψη έχω και για τους τεχνικούς της αντιπροσωπίας..

compact
18-08-04, 18:15
1)μιλαω ελληνικα!!!!! χαρι στον δασκαλοπουλο!!!
αν ισχυουν οι τιμες για τα γνησια που διαβασα πιο πανω βαλτα τωωωωωρα.αντε μες επριξες!! πλακα κανω!!!

vaspap
11-09-04, 19:15
ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΒΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ 131, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

aVog
12-09-04, 12:54
ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΒΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ 131, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.
Τι διαφορετικό μπορεί να έχει αυτος φίλε? Βάζει εργοστασιακα ή ΄κάνει καλή δουλεια after market!!!

stef
12-09-04, 13:47
Εγώ πάλι Avog θα σου πρότεινα έναν πολύ καλό μου φίλο και πολύ καλό παιδί, τον Κιόκα(μεγάλη η χάρη του.... :p ) στην Ιερά Οδό που έχει αντιπροσωπίες με hi end μηχανήματα Brannnnnnx!
Είναι λίγο ακριβά αλλά θα σου κάνει κάποια καλή εκπτωση ... :rolleyes: :eek: :D

Dark_Niaou
13-09-04, 08:55
Φιλε Avog εγώ μιάς και πήγα και έφτιαξα το δικό μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος θα σου πρότεινα ένα συνεργείο στην Θηβών το "city sound". Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά έμεινα με ανοιχτο το στόμα :eek: όταν είδα το πόσα πράγματα ήξεραν για το αμάξι μου....

M5-Matzos
13-09-04, 10:37
Avog η ταπεινή μου γνώμη είναι να επιλέξεις την εργοστασιακή λήση γιατί όπως ξέρεις είμαι της σχολής Ματσούκα. :D Βέβαια αν επιλέξεις να σου το κάνει ο Ματσούκας θα σου σπάσει τ' αρχ...δια με την επιμονή του στη λεπτομέρια :D Πλάκα κάνω avog το παιδί μας κάνει καλή δουλειά!

stef
21-09-04, 22:17
Φιλε Avog εγώ μιάς και πήγα και έφτιαξα το δικό μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος θα σου πρότεινα ένα συνεργείο στην Θηβών το "city sound". Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά έμεινα με ανοιχτο το στόμα :eek: όταν είδα το πόσα πράγματα ήξεραν για το αμάξι μου....

Η δουλειά του Παύλου στο City Sound όχι απλα είναι άψογη αλλά και κάτι παραπάνω!
Εχω τοποθετήσει ηχεία εκεί και γνωρίζω πάααρα πολύ καλά τι δουλεια κάνουν εκει!
Στον συστήνω ανεπιφύλακτα avog