PDA

Επιστροφή στο Forum : Παραγγελια 316 e90


Emar
10-06-09, 16:25
Καλησπέρα σε όλους.
Λόγω της μεγάλης έκπτωσης που είχε η bmw το τελευταίο τρίμηνο αποφάσισα να ανεβάσω κατά 6000 ευρώ το ποσό που είχα για νέο αμάξι και παρήγγειλα την 316 e 90 με το facelift από τον Παπαδόπουλο ΑΕ στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος που πήγα εκεί είναι ότι εκεί βρήκα το αυτοκίνητο όπως το ήθελα. Τελική αξία 26500.
Η παραγγελία έγινε 16 Απριλίου 2009. Το αυτοκίνητο ήταν στην Αθήνα και περίμενε εκτελωνισμό. Μου είπε ο πωλητής κος Κωτίδης ότι σε 2-3 εβδομάδες θα το είχα. Μετά από 6 εβδομάδες τηλεφωνώ για ω-οστή φορά και μου λέει δεν ξέρει πότε θα εκτελωνιστεί. Τηλεφωνώ στην Αθήνα στον Κορφιάτη εκεί που το αυτοκίνητο περίμενε από ότι έμαθα μετά και μίλησα με την κα Μαρίζα. Ενημερώνω τον κο Κωτίδη ότι το αυτοκίνητο εκτελωνήστηκε και όπως είχαμε συμφωνήσει μου λέιε να καταθέσω 19000 (+2000 προκαταβολή) για να στείλουν το αυτοκίνητο από Αθήνα και να το παραλάβω.Στέλνω έναν φίλο στη Αθήνα να τσεκάρει το αμάξι ότι έχσει τα extra όπως στο συμφωνητικό. Μου έστειλε και foto οπότε πλήρωσα με απόδειξη φυσικά. ( Σημειώνω ότι και σε άλλες αντιπροσωπείες μου ζητούσαν τα χρήματα πριν παραλάβω το αυτοκίνητο.παρακαλώ πείτε μου πως το αγοράσατε εσείς) Έχοντας παραβλέψει την έλλειψη ενημέρωσης από την αντιπροσωπεία του Παπαδόπουλου Θεσσαλονίκης και σκεπτόμενος καλοπροαίρετα μιας και ανήκει στο αξιόπιστο για μένα δίκτυο BMW περίμενα το αυτοκίνητο την προηγούμενη εβδομάδα.(έως 5/6/2009) Τηλεφωνώ στον κο Κωτίδη την Τετάρτη(3/6) και μου λέει θα το κοιτάξει(!). Του ξανατηλεφωνώ σε 4 ώρες και μου λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα και το έδειξε στο « ξεκλείδωμα»! Το πρόβλημα ήταν αόριστο αρχίζω τα τηλέφωνα στους τεχνικούς στην Αθήνα μου λένε τη μία κάτι για ανάκληση την άλλη ότι περιμένουν απάντηση από Γερμανία … Σε 2 μέρες και με – οστά τηλεφωνήματα στον κο Κωτίδη δεν έβγαζα άκρη. Μιλάω με τον ίδιο τον κο Ιωάννη Παπαδόπουλο και μου λέει θα με ενημερώσει ο ίδιος. Με πήρε τηλέφωνο( η πρώτη φορά που κάποιος με πήρε πίσω) και μου λέει το έφτιαξαν. Το τσεκάρω και με τους τεχνικούς της Αθήνας στου Κορφιάτη οκ. Χτες Τρίτη 9/6 μου τηλεφωνεί ο κος Κωτίδης και μου λέει ότι ξαναέβγαλε το πρόβλημα………….
Πήρα τηλέφωνο γνωστούς και αγνώστους και κατάφερα να βρω έναν φίλο με κολητό πωλητή σε κατάστημα της BMW. Πριν από λίγο με ενημέρωσε ότι το πρόβλημα είναι στο »βάνους εξαγωγης¨» και ότι θα έρθει σε 3-5 μέρες. Μου είπε ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και δεν υπάρχει απάτη πίσω από όλο το σκηνικό. Και κάπως ηρέμησα.
Ερωτήματα:
1. Αξιοπιστία BMW ως αυτοκίνητο
2. Αξιοπιστία Δικτύου BMW(δημόσιο είναι και θέλεις γνωστό;)
3. Αξιοπιστία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου
4. Τρόπος πληρωμής που συνηθίζεται.
5. Τι νομίζετε ότι υπάρχει άλλο να κάνω γιατί ήμουν έτοιμος να πάω σε δικηγόρο.

Σημείωση : έμαθα σήμερα ότι άναβε ένα κίτρινο λαμπάκι που σημαίνει πρόβλημα στα καυσαέρια.
Συγνώμη αν σας κούρασα. Θα σας ενημερώσω τι θα γίνει.