PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα στην πορτα E36 318is coupe


gregtas
11-06-09, 18:49
εχω ενα E36 318is coupe 93 δε ξερω τι φταιει αλλα πιστευω να με βοηθησετε!!
λοιπον η πορτα του οδηγου ειτε την ανοιγω ειτε την κλεινω τιποτα χαμπαρι δε περνει το ντουντου..! νομιζει ειναι κλειστη κ ετσι ουτε τα φωτα καμπινας αναβουν ουτε το παραθυρο δεν κανει αυτο το πανω κατω στο κλεισε ανοιξε.. πριν βιαστιτε να απαντησετε σας λεω οτι το εψαξα λιγο ως πολυ μπορω να πω και βρηκα ενα μπουτον στο εξω χερουλι το οποιο δουλευει ενταξει (το μετρησα με το πολυμετρο).. τι να γινετε?? εχω μπερδευτει αρκετα γιατι στην πορτα του συνοδηγου το ιδιο μπουτον το εχει στην κλειδαρια.. ααααααααα τι να κανωωωωωωω????

sofos 2.8i
12-06-09, 00:43
Καταρχην κρατα το κουμπακι του παραθυρου για 10δευτερα μηπως και εχει χαθει το αυτοματο κλεισιμο.Το πιο πιθανο ομως ειναι το προβλημα σου να ειναι στο αρσενικο της κλειδαριας,δλδ εκει οπου κλεινοντας την πορτα η κλειδαρια κουμπωνει.Αν το προσεξεις λιγο καλυτερα εχει πανω του ενα μικρο γλωσιδι.Εκει ξεκιναει και το προβλημα σου,γιατι απλα εχει λιωσει.Και αυτο ειναι και υπευθυνο και για την κινηση του παραθυρου κατα το κλεισιμο της πορτας αρα και για την πλαφονιερα,γιατι συνδεετε με φυσακι.Λυνεις τις δυο torx 40 που εχει και εισαι ετοιμος.Προσοχη μονο να μην σου πεσει η κοντρα που υπαρχει απο πισω και χρειαστει να λυσεις το πλαστικο απο μεσα για να το βρεις.Αν δεν ειναι και αυτο,τοτε πας για μια επισκεψη στην BMW για να σου κανουν μια κωδικοποιηση στο παραθυρο.Ελπιζω να σε βοηθησα!Καλη τυχη!!!!!!

john318is
12-06-09, 03:31
ναι ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλοσ sofos.ειχα το ιδιο προβλημα αλλαξα το κλειστρο και ολα κομπλε

gregtas
12-06-09, 08:29
αν εννοεις αυτο εκει στην κολονα κοιταξα κ δεν εχει τιποτα εκει.. κ εφοσον στη πορτα του συνοδηγου κ ανοιχτη να ειναι οταν μετακινεις την κλειδαρια δλδ σα να την κλεινεις εκει παλι δουλευει, τοτε οτι παιζει ειναι στη πορτα μεσα.

gregtas
25-06-09, 10:10
τελικα ο προηγουμενος κατοχος ειχε αλλαξει κλειδαρια κ ειχε βαλει απο αλλο μοντελο. την αλλαξα κ ολα οκ..!

BILL007
25-06-09, 10:31
Φίλε θυμάμαι ο χρήστης Stelmaniac εδώ απο το φόρουμ είχε το ίδιο πρόβλημα στο Ε36 του και το έλυσε...Στείλτου ενα pm;)