PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεκρός ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις


BMW523i
16-11-09, 17:56
Ο 31χρονος Μεξικανός επιθετικός της ΑΕΛ άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα Βασίλης Μελίδης (16 Νοεμβρίου 2009 09:52)

Η οικογένεια της ΑΕΛ (αλλά και αυτή της μεξικάνικης Μοντερέι) θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα το χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο 31χρονος Μεξικανός επιθετικός εξέπνευσε γύρω στις 03:30, απο αδιευκρίνιστους - μέχρι στιγμής - λόγους.

Ο Ντε Νίγκρις βρισκόταν στη θεσσαλική πόλη και η ξαφνική δυσφορία του τα ξημερώματα, ανάγκασε τη σύζυγό του να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά το μοιραίο δε μπόρεσε να αποτραπεί, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας».
www.athlitikanea.gr

«Από την πλευρά μας ενημερώσαμε για το πρόβλημα την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις αρχές του ποδοσφαίρου της χώρας και μας απάντησαν ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί με ευθύνη της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αρκεί να συνυπογράφαμε ένα χαρτί ότι αναλαμβάναμε από κοινού την ευθύνη.


Η ομάδα δεν το δέχθηκε και ο παίκτης αναχώρησε για την Ελλάδα και πήγε στη Λάρισα όπου και υπέγραψε νέο συμβόλαιο» δήλωσε ακόμα ο Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, που αρνήθηκε να σχολιάσει τα ιατρικά τεστ από τα οποία πέρασε ο παίκτης στην Ελλάδα.


«Δεν θέλω κάποιο σχόλιο για το τι εξετάσεις έκαναν στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω» είπε ο κ. Κουντουρατσίογλου.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10530&subid=2&pubid=6367590
ΕΛΛΑΣ!! Καλά τι εξετάσεις έκαναν ρε φούστη μου??? Κρίμα