PDA

Επιστροφή στο Forum : Το ονειρο μου......λεγεται ESS……………!


Σελίδες : [1] 2

bmw330vasilis
24-11-09, 22:11
Η χαρά μου πλέον......ειναι απερίγραπτη.......!
Αυτο το φόρουμ κ ολοι οι φιλοι.......βοηθησαν με το δικο τους τροπο ο καθενας,να φτασω στην υλοποιηση του 2ου σκελους του ονειρου, που εχει ξεκινησει εδω κ 5 ολοκληρα χρονια κ πλεον ειναι ζητημα ημερων......!
Δεν θα μπορουσα να μην ευχαριστησω προσωπικα το φορουμ καθ αυτο.....για τις γνωσεις που μου χαρισε......αλλα ακομα περισσοτερο για την ευκαιρια που εδωσε να κανω φιλους......τους οποιους νοιωθω οτι ξερω μια ζωη.....!
Στο κυριως θεμα μας ομως........
Πριν απο 5 σχεδον χρονια.......γνωρισα μια ομορφη καμπριολε κυρια (βιτρινατη).....αξιοπρεπη.....με πλουσια τα καλη της.....απαστραπτουσα.....κ με ποσοστο κεφαλοστριψιματος 99%........!Στα δικα μου ματια επρεπε να φτασει το +100% κ ετσι ξεκινησε το ταξιδι του μπαξιματος.............!Ολοι το χουμε βιωσει,ολοι το χουμε ποθησει,ολοι το χουμε ονειρευτει.....!Σιγα σιγα λοιπον....ξεκινησε ο εξωτερικος καλωπισμος (που ακομα δεν εχει ολοκληρωθει) κ μολις φτασαμε σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο (για τα δικα μου παντα θελω),ηρθε το πολυποθητο 3λιτρο μοτερ!!! http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=17611
Η χαρα οπως περιγραφεται και στο ανωτερω θρεντ.......απεριγραπτη!
Πλεον η κυριλε κυρια εχει αξιωσεις στον δρομο.....στεκεται αξιοπρεπως διπλα σε αναλογα αυτοκινητα....κανει ταξιδια α-ν-ε-τ-α πλεον....δεν φοβαται τις προσπερασεις.....κ μετα κ απο αλλες παρεμβασεις (φρενων κλπ) ειναι απολαυστικοτερη ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ...!
Ο ερωτας αυτος ομως διαρκει κ αυξανεται......κ θα διαρκει με το οποιο τιμημα (ως συνηθως οικονομικο)...!
Ολοι οι ανθρωποι,απο την φυση μας,δεν αρκουμαστε σε οτι εχουμε.....ισως αυτο ειναι που μας κανει να προοδευουμε γενικοτερα...!Ετσι λοιπον,με την ανοχη της οικογενειας μου στα δικα μου θελω (κ την ευχαριστω γι αυτο),παρολες τις δυσκολιες της εποχης που διανυουμε,ηρθε η στιγμη να υλοποιηθει το 2ο μεγαλυτερο κομματι αυτου του ταξιδιου.....που ακουει στο ονομα :ESS TS2!!! http://www.esstuning.com/default.asp?c=shop&cat=93&subcat=101&subcat2=114&id=
Πληροφοριες για τις αποδοσεις του εν λογω κιτ....αναφερονται στον παραπανω θρεντ.
Η παραγγελια εγινε πριν απο καμμια δεκαρια μερες.....κ μολις σημερα το πρωι.....ελαβα τηλεφωνο απο τον μηχανικο μου οτι το πακετο βρισκεται καθ οδον...ελαβα το πολυποθητο tracking number απο FEDEX....και παρακολουθω ποτε θα πατησει το αεροπλανο Ελλαδα για να τρεξω στο σουπερ μαρκετ για την αγορα PAMPERS…..(μιας κ της κορακλας μου...μου πεφτουν λιγο μικρα....!)
Οσοι με γνωριζετε....καταλαβαινετε τον ενθουσιασμο κ την χαρα μου......ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ συναισθηματα...!
Λιγα λογια για την αγορα.......
Μετα απο μια εκτεταμενη ερευνα του τροπου που θα αγορασω-τοποθετησω το κιτ.....κ αφου απευθυνθηκα στους dealers που αναφερει στο site του ο Νορβηγος....κατεληξα μεσω του φιλου stefanos cool….κ τον ευχαριστω γι αυτο...να γνωρισω καποιους μηχανικους οι οποιοι ανελαβαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην πιο συμφερουσα τιμη για μενα μαζι με την τοποθετηση......!
Η αγορα για το εν λογω κιτ ανερχεται στο ποσο των 4.795 ευρω,συν οτι αυτο συνεπαγεται......ταχυδρομικα εξοδα+τελωνειο+τοποθετηση!
Οι dealers του νορβηγου....μου ζητουσαν 6500 ο ενας κ 9500 ο αλλος τοποθετημενο....δεν με καλυπταν οι γνωσεις τους στο αντικειμενο κ ο τροπος αντιμετωπισης απεναντι μου.......οσον αφορα τον δευτερο που ζητησε 9500????...τι να πω???
Στην περιπτωση που τον εφερνα μονος......μαζι με τα εξοδα αποστολης κ τοποθετησης....υπολογιζα γυρω στα 5800.....τελικα το ποσο που εκλεισα την συμφωνια για ολα.....χωρις να ασχοληθω με τραπεζες,τελωνεια κλπ. καθως κ να τοποθετηθει.....θα φτασει τα 6000 ευρω!

Τα παιδια που το ανελαβαν.....φαινονται γνωστες του αντικειμενου....με καλυπτουν οι απαντησεις τους κ ακομα περισσοτερο ο χρονος που αφιερωνουν στον πελατη να εξηγησουν το καθε τι..!
Η διαδικασια ειναι η γνωστη (για καποιους)......στελνουμε τον εγκαφαλο στον Νορβηγο να περασει τα νεα πλεον δεδομενα....και αφου μας τον επιστρεψει και εχει τοποθετηθει το κιτ....η κουκλαρα μας ειναι ετοιμοπολεμη!!!(ευχομαι ολα να παν κατ ευχην χωρις εκπληξεις).....
Μετα απο παρακληση στους μηχανικους....θα υπαρξουν φωτο της τοποθετησης κ ισως κ καποιο βιντεακι...!
Αυτα λοιπον οσον αφορα την τρελη χαρα που με εχει πλημμυρισει κ την αγωνια που νοιωθω βλεποντας στο σαιτ της FEDEX ....οτι το πακετο θα ναι Ελλαδα ως τις 30/11.......!
Σιγουρα ....αυτο ειναι το χριστουγεννιατικο δωρο για μενα κ για την μπεμπα μου....τι αλλο να ζητησω....προς το παρον....αχαχαχαχα!
Θελω σ αυτο το σημειο.....να ευχαριστησω προσωπικα τους συμφορουμιτες φιλους......DEEPBLUE,VANVIC,ΓΙΑΝΝΗΣ,MERLIN M3,YAZIDIS,STEFANOS COOL,NICK E60 (γρηγορα κ στα δικα σου)......καθως κ ολους οσους ζουμε μαζι το ταξιδι του μπαξιματος...!
Θα θελα ... αν μου επιτρεπεται βεβαια...να πω κ το εξης....:
Πριν απο λιγο καιρο....σε μια νυχτερινη εξορμηση....κ με ενα συμφορουμιτη συνοδηγο (νεαρας ηλικιας)....μου ειπε...σας ζηλευω (με την καλη εννοια) που εχετε δυναμη στα αυτοκινητα.....!
Φιλε μου....κ απευθυνομαι σε ολους οι οποιοι θελουν να ζησουν αυτο το ονειρο.....εφτασα 39 χρονων για να το καταφερω .....ευχομαι να το ζησετε πολυ νωριτερα απο μενα.....και πολυ πλουσιοτερα (σε αλογα) απο αυτο που θα βιωσω εγω...!Το ταξιδι ειναι αυτο που μετραει,οπως εχει πει κ ο συμφορουμιτης VANVIC..!
Εχω δηλωσει κ στο παρελθον....οτι ειμαι καφετεριακιας....κ οτι το αμαξι μου πιο πολυ μ αρεσει να το θαυμαζω οπτικα...παρα να το τρεχω!Ωστοσο ο κομπρεσορας θα μου δωσει τα μπαμ που θελω...κ μου χουν λειψει απο το puntaki που ειχα.....και οταν με το καλο μπει και το μπλοκε.....θα αρχισουν κ αλλες συγκινησεις που πλεον θα προσφερονται πολυ πιο ξεκουραστα.....!

Συγχωρεστε το μακρυ μου ποστ....θα μπορουσα να γραψω αλλα τοσα....πιστευω να καταλαβαινετε....
Θα ποσταρω νεωτερα....και ακομα καλυτερα, φωτο απο το νεο αποκτημα.......
Και στα δικα σας.....οποια κ να ναι αυτα.....πανω απο ολα με υγεια σε ολους....!

Ευχαριστω
Καλη συνεχεια.............;)

stratos
24-11-09, 22:21
Ότι και να πώ είναι λίγο. Λές και το περιμένω για τον εαυτό μου νιώθω.

Μπράβο Βασίλη. Τα όρια είναι για να ξεπερνιούνται και τα όνειρα για να πραγματοποιούνται.

Εύχομαι τα καλήτερα για σένα και το αυτοκίνητο σου (για την οικογέννεια τα έχεις).

Καιφυσικά είμαι ο πρώτος που περιμένει τις φωτογραφίες απο τα βήματα της εγκατάστασης

Με το καλό

z3 2.2
24-11-09, 22:21
Καλη αρχη Βασιλη μου και να εισαι παντα καλα να απολαμβανεις το αυτοκινητο σου.
Περιμενουμε...

giannis_E-46
24-11-09, 22:23
ποσα αλογα υπολογιζεις να φτασεις φιλε βασιλη? μπραβο παντως κορυφαια επιλογη εκανες αλλα να το τρεχεις και λιγο κριμα δεν ειναι?

george kaleas
24-11-09, 22:31
βασιλη να χαρεις το αυτοκινητο σου γιατη το αξιζεις πραγματικα
μπραβο σου και πιστευω καποτε να ζησουμε το ονειρο αυτο και εμεις !!!!!!!!!!!!!!

υ΄γ μακαρη και δικο μου bmw να ειχε τετοιο μπαμπα που κανει τετοια δωρα..!!!!!!!!!!

NICK BMW LOVER
24-11-09, 22:33
Βασιλη εγω θα σε συνδραμω οικονομικα στα pumpers!!!
Αλλο ενα μπραβο σε σενα για την ληψη της αποφασης αυτης,ξερεις οτι χαιρομαι,οπως και τοτε με τον Vanvic,που ενας συμφορουμιτης θα αυξησει τη δυναμη της "κουκλας" του,και πολλα περισσοτερα μπραβο θα εισπραξεις απο εμενα τουλαχιστον οταν αυτο θα εχει γινει πραγματικοτητα και θα εχει στεφθει με απολυτη επιτυχια το ολο εγχειρημα,αυτο δεν σημαινει οτι εχω αμφιβολιες!!!
Καλο κουραγιο,υπομονη και αλλη μια φορα καλη επιτυχια Βασιλη,ξερεις οτι ολοι μας χαιρομαστε με κατι τετοια!!!

///M_Spartan
24-11-09, 22:34
Γιαυτο ρε μας ειχες τρελανει το πρωι και δεν μας ελεγες
και το λογο της χαρας σου.Αντε και φοβηθηκα μηπως επαθες
καμια μαλακινση χαχαχαχαχαχαχαχα

Βασιλη ευχομαι ολοψυχα με το καλο να παραλαβεις το
δωρο που εκανες στον εαυτο σου, να γινει η
τοποθετηση οπως πρεπει και φυσικα να εχεις το
επιθυμητο αποτελεσμα.
Μετα την τοποθετηση βεβαια θα πεσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
κουβεντα επ αυτου, αλλα τι στο λεω ? το ξερεις ηδη.
Υπομονη ως τοτε γιατι δεν ειναι και πολλες οι μερες
και να ξερεις πως μεσα μου λεω......
"Να χα κι εγω εναν ESS" και σε ζηλευω (με την καλη εννοια
για να μην παρεξηγηθουμε).
Με το καλο λοιπον φιλε μου.........

vasilis e30
24-11-09, 22:36
μπραβο βασιλη!να χαρεις τη μπεμπα σου!

με το καλο

fanisk
24-11-09, 22:37
Το διαβαζα και χαζογελαγα μονος μου.. μπραβο βρε Βασιλη πολυ χαιρομαι!

Τι να πω..δεν χρειαζεται να γραψω κατι! Αντε και στα δικα μας οι ανυπαντρες..

paganis
24-11-09, 22:39
βασιλη..ειναι πραγματικο ευχαριστο καποιος να βιωνει το ονειρο του! σου ευχομαι..οτι καλυτερο για σενα και την μπεμπα σου...και να συνεχισεις να κανεις ονειρα...ειναι ωραιο το ταξιδι ...

BILL007
24-11-09, 22:44
Με το καλό φίλε Βασίλη...:D

Υ.Γ Το υποπτεουόμουν/είχα καταλάβει εδώ και καιρό μιας και πέρασα απο τους μηχανικούς σου...Moυ έκαναν και εμένα άριστη εντύπωση και ας μην κάναμε το κάτι τρομερό;) Να'ναι καλά τα βόρεια...hehe:)

MΠΡΙΖΩΜΑΑΑ!!!:D

deepblue
24-11-09, 22:54
Χεχε...τι να πω τωρα,τα εχεις πει ολα και πραγματικα καταλαβαινω τα παντα απο αυτα που περιγραφεις !!!
Η επιλογη σου κατ εμε ειναι η καλυτερη δυνατη και χαιρομαι μαζι με σενα και ζω την αγωνια σου !!!
Η μπεμπα σου ειναι πραγματικα μια κουκλα και ισως και λιγα λεω και εσυ εισαι ενας απιθανος και απιστευτα καλος ανθρωπος (φανταστικε κυριε Βασιλη) και φιλος τωρα πια και σου αξιζουν τα καλυτερα !!
Ολα θα γινουν... ειναι πια δρομολογημενα μην ανησυχεις για τιποτα και με οσα εχουμε πει μπραβο γιατι ολα δειχνουν οτι εχεις πεσει σε καλους μηχανικους !!!
Το πακετακι ισως να σου ερθει και λιγο νωρις απο την ημερομηνια παραδοσης που σου ειπαν.
Δεν εχω να πω κατι αλλο εκτος απο τα καλυτερα και......με το καλο και ....TS3 !!!!

ΥΓ. Ω ρε κατι βραδυνες αερομαχιες που εχουν να γινουν!!!
Και που σαι.....εκτος απο την καμερα μπροστα βαλε και μια πισω θα εχει ενδιαφερον !!!!

:cheers: :woowoo: :greenboun

manos///3
24-11-09, 23:00
Kαλοριζικο!!!
Η ζωη μετα τα 300 αλογα ειναι ωραια, μα πολυ ωραια!!!

NICK BMW LOVER
24-11-09, 23:01
Αντε ετσι να "ανεβαινουμε",ζουμε και θα ζησουμε ακομη μεγαλυτερες στιγμες λεμε,το ευχομαι!!!

MeLcompact
24-11-09, 23:02
Μπράβο Βασίλη! Άντε με το καλό να έρθει και να γίνει το Μπάξιμο!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!

zoikarios
24-11-09, 23:06
Το καλυτερο δωρο για να μπεις φορτσατος το 2010 με πολλα γκαζια! Αναμενουμε μεχρι νεοτερας τις εξελιξεις!

sm6
24-11-09, 23:11
με το καλο βασιλη, να το χαρεις οπως εσυ θελεις!

kostis47
24-11-09, 23:15
Καλορίζικο φίλε.
Να το χαρείς όπως εσύ νομίζεις καλύτερα. Καλό μπάξιμο

saikoE39
24-11-09, 23:43
Πολύ καλη κινηση.....!!!!!!!!

Αληθεια σε πιο συνεργειο εχεις αναθεσει την επεμβαση..??

Sp!ros G
24-11-09, 23:53
Μπραβο Βασιλη ! !Με το καλο να τελειωσεις το ονειρο σου ! !

Το σημαντικοτερο ειναι που τα ονειρα σου συμβαδιζουνε με τη ζωη σου

και μπορεις και τα πραγματοποιεις ! ! !Και παλι μπραβο.

bmw330vasilis
25-11-09, 00:06
ποσα αλογα υπολογιζεις να φτασεις φιλε βασιλη? μπραβο παντως κορυφαια επιλογη εκανες αλλα να το τρεχεις και λιγο κριμα δεν ειναι?

λεει ο Νορβηγος......350...τωρα αληθεια ψεμματα...θα δειξει...!

Γιαυτο ρε μας ειχες τρελανει το πρωι και δεν μας ελεγες
και το λογο της χαρας σου.Αντε και φοβηθηκα μηπως επαθες
καμια μαλακινση χαχαχαχαχαχαχαχα


Με το καλο λοιπον φιλε μου.........

αφου δεν την επαθα μολις ελαβα το τηλεφωνημα πατριωτη...παλι καλα....Ευχομαι να μην την παθω κ οταν το παραλαβω ετοιμο....!

Χεχε...τι να πω τωρα,τα εχεις πει ολα και πραγματικα καταλαβαινω τα παντα απο αυτα που περιγραφεις !!!
Η επιλογη σου κατ εμε ειναι η καλυτερη δυνατη και χαιρομαι μαζι με σενα και ζω την αγωνια σου !!!
Η μπεμπα σου ειναι πραγματικα μια κουκλα και ισως και λιγα λεω και εσυ εισαι ενας απιθανος και απιστευτα καλος ανθρωπος (φανταστικε κυριε Βασιλη) και φιλος τωρα πια και σου αξιζουν τα καλυτερα !!
Ολα θα γινουν... ειναι πια δρομολογημενα μην ανησυχεις για τιποτα και με οσα εχουμε πει μπραβο γιατι ολα δειχνουν οτι εχεις πεσει σε καλους μηχανικους !!!
Το πακετακι ισως να σου ερθει και λιγο νωρις απο την ημερομηνια παραδοσης που σου ειπαν.
Δεν εχω να πω κατι αλλο εκτος απο τα καλυτερα και......με το καλο και ....TS3 !!!!

ΥΓ. Ω ρε κατι βραδυνες αερομαχιες που εχουν να γινουν!!!
Και που σαι.....εκτος απο την καμερα μπροστα βαλε και μια πισω θα εχει ενδιαφερον !!!!

:cheers: :woowoo: :greenboun

Τα λογια ειναι περριτα συμπεθερε.....σ ευχαριστω για ολα...!

Πολύ καλη κινηση.....!!!!!!!!

Αληθεια σε πιο συνεργειο εχεις αναθεσει την επεμβαση..??

Νομιζω προς αποφυγη ....διαφημισης....πληροφοριες με πμ ειναι καλυτερα.....!!!

ΔημητρηςΜ3
25-11-09, 00:36
αντε με το καλο να μπει να αρχισουν τα πατηματα!

panos 316T
25-11-09, 06:49
Βασίλη καταρχήν πολύ ωραίο το project σου,σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί όπως πρέπει.
Θα είναι βασανιστικό αλλά και γλυκό για σένα μέχρι να γίνει η δουλειά από την άποψη ότι θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι με την σκέψη να το πάρεις στα χέρια σου...

ΥΓ:έχω τη βάσιμη υποψία ότι κυκλοφορεί κάποιος "μπριζωτής" στο φόρουμ...:pimp:

Geo_3D
25-11-09, 07:09
Δηλαδη θα με περνας τωρα ρε Βασιλη???:D
#@$%$!@#

Χαλαλι σου ρε μπαγασα!!!Με το καλο να σου ερθει και καλες βολτες να εχεις!!!

bmw330vasilis
25-11-09, 08:00
Βασίλη καταρχήν πολύ ωραίο το project σου,σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί όπως πρέπει.
Θα είναι βασανιστικό αλλά και γλυκό για σένα μέχρι να γίνει η δουλειά από την άποψη ότι θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι με την σκέψη να το πάρεις στα χέρια σου...

ΥΓ:έχω τη βάσιμη υποψία ότι κυκλοφορεί κάποιος "μπριζωτής" στο φόρουμ...:pimp:

να ηταν καποιος...?......καποιοι :angryfire θες να πεις φιλε πανο,που με εχουν κανει εδω κ καιρο κ εχω χασει τον υπνο μου....!

Δηλαδη θα με περνας τωρα ρε Βασιλη???:D
#@$%$!@#

Χαλαλι σου ρε μπαγασα!!!Με το καλο να σου ερθει και καλες βολτες να εχεις!!!

φιλε geo.......ειπα να αδυνατισω,να αφαιρεσω subwoofer κ περριτο εξοπλισμο,για να σε 'εχω'........ωστοσο...η διαιτα δεν αποδιδει κ παω στην ευκολη λυση.....ess!
ωστοσο σε ευθειες θα σε εχω πλεον...γιατι αλλου παραμενεις τοσο διαολος που δεν σε πιανει ουτε Μ3:bugeye: ....που λεει ο λογος....!
κ κατι αλλο......σκοπος μου δεν ειναι να περναω ΚΑΝΕΝΑ BMW......μιας κ τα λατρευω...απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο........ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ....ΣΤΟΧΟΙ.....!αχαχαχαχαχαχαχα

να στε ολοι καλα παιδια........ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να πραγματοποιηθουν ολες σας οι επιθυμιες...........!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ
25-11-09, 08:05
Δηλαδη θα με περνας τωρα ρε Βασιλη???:D
#@$%$!@#

Χαλαλι σου ρε μπαγασα!!!Με το καλο να σου ερθει και καλες βολτες να εχεις!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ:clap::clap:


Γιωργο....ασε τον Βασιλη ......εσενα σε θελω εγω.......που θα μου παει......:friday:

Apostolos
25-11-09, 08:22
Βασίλη αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά, καταλαβαίνω το συναίσθημα χαράς που σε διακατέχει. Σου εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς όπως εσύ αγαπάς. "Συνέχισε το όνειρό σου :rolleyes:μέχρι τέλος Βασίλη"...

Φιλικά Απόστολος ή αλλιώς Sparky η τελοσπάντων απλά Δημήτρης χαχαχαχαχα:rofl2:

Υ.Γ. (για να παίρνουν σειρά σιγά σιγά οι "ύποπτοι", ξέρουν αυτοί ποιοι είναι):rofl2:

ptboul
25-11-09, 08:40
Αααα για αυτό από εχθές το πρωϊ παραμίλαγες μόνος σου και με δούλευες για το twingo.. που να φανταστώ;.. :rofl2:

Τί τέλειο συναίσθημα αυτό της αναμονής; Με το καλό Βασίλη να έρθει, να μπαχθεί και να το χαρείς!

5555
25-11-09, 08:42
Μπραβο και καλοταξιδο.
Ευχομαι να πανε ολα καλα, και να το χαρεις !

VanVIC
25-11-09, 09:15
Βασίλη ολόψυχα σου ευχομαι να πάνε όλα καλά και να χαρείς αυτό που ετοιμάζεις.
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !
Με το καλό να’ρθει.

Μιας και νιώθω και ολίγον «υπεύθυνος» για τον συγκεκριμένο «ξεσηκωμό» (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showpost.php?p=266859&postcount=77) που εξελίχθηκε σε όνειρο, επέτρεψέ μου να σου πώ οτι και οι στιγμές της «αναμονής» που ζείς τώρα είναι ανεπανάληπτες.
Ξέρω τί σκέφτεσαι όταν το βράδυ πέφτεις στο κρεβάτι για ύπνο, υποψιάζομαι περίπου (για να μην πώ ακριβώς) τί ονειρευεσαι...

Μιας και η γνωριμία μας αρχίζει να εξελίσσεται και σε φιλία (βαριά λέξη για μένα), βλέπω οτι συμμεριζόμαστε παρόμοιες ανησυχίες, χαρές αλλά και αγωνίες για τα «καμάρια» μας αλλά και για την ζωή γενικότερα.
Ακολούθως, επιμένω στην πεποίθηση μου οτι το "ταξίδι" είναι που μετράει περισσότερο σε ότι ξεκινάμε να κάνουμε.
Θα χαιρόμασταν το ίδιο (σαν μικρά παιδιά δεν ντρέπομαι να πώ) αν απο’κει που δεν είχαμε αυτοκίνητο μας «φέρνανε» ένα έτοιμο όπως το’χουμε ο καθένας μας τώρα ?
Το γράφω έτσι για να καταλάβουν κι οι υπόλοιποι που ονειρεύονται «εξελίξεις» στα καμάρια τους οτι όλα γίνονται, σιγά-σιγά και στην ώρα τους (και εγώ 39 έφτασα και δουλεύω σαν σκύλος για να τα μπορώ).
ΥΓΕΙΑ να υπάρχει, όρεξη για δουλειά και μια καλή σύντροφος με «κατανόηση»...

Χαίρομαι με την χαρά σου Βασίλη, απλά.

Οταν με το καλό "ρολλάρει" θα σου φέρω δώρο την τσαγιέρα γιατί όλα πρέπει να γίνονται με style για το: http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showpost.php?p=264973&postcount=57 ;)

Nick_E60_GR
25-11-09, 09:21
Μπράβο Βασίλη!!!!!! Καλή επιτυχία στο "Magic Project" ...που αφήνει πολλά περιθώρια και για περαιτέρω αναβαθμίσεις ...TS3 κλπ, κλπ ....αν έχεις βάλει στο στόχαστρο τίποτε "πειραγμένα" 335i και τα συναφή............ χεχεχεχε

Άντε, με γεια !!!! να παίρνουμε και σειρά σιγά-σιγά....

shido
25-11-09, 09:22
Mε το καλο Βασιλη,υπομονη να περασουν οι μερες να το παρεις και να το χαρεις οπως το εχεις φανταστει

VanVIC
25-11-09, 09:28
Αλλος για την "βάρκα" ?
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/group.php?groupid=18

bill987
25-11-09, 09:40
Φίλε Βασίλη με το καλό να παραλάβεις το όνειρό σου και να το χαρείς όπως θέλεις!!!!!

Καλά σε κατάλαβα εχθές χεχεχεχχεχεχεχε!!

aektzhs18
25-11-09, 09:41
Αντε με το καλω Βασιλη .Περιμενουμε συντομα νεα σου.

Κωνσταντίνος
25-11-09, 09:54
Καλοφόρετο και με ενθουσιώδη αποτελέσματα εύχομαι................................

Fairytale
25-11-09, 10:21
Εγ'ω δεν μιλάω και δεν εύχομαι ακόμα γιατί πιστεύω στο μάτι !!!
Όταν μπει...
Κατά τα άλλα καταγγέλω (χεχε θυμάσαι τη λέξη ε;..) τους φουντωτές "Β" που προσπαθούν νυχθημερόν να τονώσουν την παγκόσμια οικονομία δια της επένδυσης!
C U out there

stratos
25-11-09, 10:28
Μπράβο Βασίλη!!!!!! Καλή επιτυχία στο "Magic Project" ...που αφήνει πολλά περιθώρια και για περαιτέρω αναβαθμίσεις ...TS3 κλπ, κλπ ....αν έχεις βάλει στο στόχαστρο τίποτε "πειραγμένα" 335i και τα συναφή............ χεχεχεχε

Άντε, με γεια !!!! να παίρνουμε και σειρά σιγά-σιγά....

Ωχ ωχ δηλώσεις γίνονται σιγά-σιγά.....

VanVIC
25-11-09, 10:30
...
Κατά τα άλλα καταγγέλω (χεχε θυμάσαι τη λέξη ε;..) τους φουντωτές "Β" που προσπαθούν νυχθημερόν να τονώσουν την παγκόσμια οικονομία δια της επένδυσης!
C U out there

Ποιά είναι αυτά τα παλιόπαιδα ?

deepblue
25-11-09, 12:42
Εγ'ω δεν μιλάω και δεν εύχομαι ακόμα γιατί πιστεύω στο μάτι !!!
Όταν μπει...
Κατά τα άλλα καταγγέλω (χεχε θυμάσαι τη λέξη ε;..) τους φουντωτές "Β" που προσπαθούν νυχθημερόν να τονώσουν την παγκόσμια οικονομία δια της επένδυσης!
C U out there

Ποιά είναι αυτά τα παλιόπαιδα ?

Αληθεια για ποιους λεει ?

billarassss
25-11-09, 13:17
Αχ αχ..φωτιες μας εχει βαλει την ιδια μετετροπη σκεφτομαι και γω για την κουκλα μου.
Καλοφορετος να ειναι και με ατελειωτη δυναμη..
Εγω θα σε ρωτησω το εξης: Αφου ειχες την οικονομικη δυνατοτητα απο οτι καταλαβα,γτ δεν εβαλες Μ3 μοτερ και ολα τα συναφη??
Παιζει τπτ με το σκαφος και τα δεσιματα του? Γι αυτο προτιμησες 330?

VanVIC
25-11-09, 13:26
Αχ αχ..φωτιες μας εχει βαλει την ιδια μετετροπη σκεφτομαι και γω για την κουκλα μου.
Καλοφορετος να ειναι και με ατελειωτη δυναμη..
Εγω θα σε ρωτησω το εξης: Αφου ειχες την οικονομικη δυνατοτητα απο οτι καταλαβα,γτ δεν εβαλες Μ3 μοτερ και ολα τα συναφη??
Παιζει τπτ με το σκαφος και τα δεσιματα του? Γι αυτο προτιμησες 330?

Η συγκεκριμένη σειρά κινητήρων που ανήκει κι'αυτός του 330 (Μ54Β..) εκτός των άλλων έχει και συγκεκριμένα φορολογικά και ασφαλιστικά πλεονεκτήματα.

Επίσης με τον τρόπο που προχωράει ο Βασίλης, το μοτέρ του θα αποδόσει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και σαφώς μαγαλύτερη ροπή σε σχέση με τον κινητήρα του Μ.

Μην ξεχνάς οτι μια μετατρπή σε Μ απαιτεί πολλά περισσότερα απο μια απλή "μεταμόσχευση" κινητήρα και πάλι "Μ" δεν θα'ναι τ'αμάξι...

deepblue
25-11-09, 13:27
Η συγκεκριμένη σειρά κινητήρων που ανήκει κι'αυτός του 330 (Μ54Β..) εκτός των άλλων έχει και συγκεκριμένα φορολογικά και ασφαλιστικά πλεονεκτήματα.

Επίσης με τον τρόπο που προχωράει ο Βασίλης, το μοτέρ του θα αποδόσει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και σαφώς μαγαλύτερη ροπή σε σχέση με τον κινητήρα του Μ.

Μην ξεχνάς οτι μια μετατρπή σε Μ απαιτεί πολλά περισσότερα απο μια απλή "μεταμόσχευση" κινητήρα και πάλι "Μ" δεν θα'ναι τ'αμάξι...

Και σιγουρα και πιο πολλα χρηματα !!

VanVIC
25-11-09, 13:31
...
Μην ξεχνάς οτι μια μετατρπή σε Μ απαιτεί πολλά περισσότερα απο μια απλή "μεταμόσχευση" κινητήρα και πάλι "Μ" δεν θα'ναι τ'αμάξι...

Και σιγουρα και πιο πολλα χρηματα !!

Οχι απαραίτητα.
Κάνε πράξεις και θα δείς οτι αν απ'την αρχή το είχε κάνει Μ, μάλλον ίδια χρήματα θα είχε δώσει συνολικά (μην σου πώ και λίγο λιγότερα)

Christos 330i ///M
25-11-09, 13:37
Ωραια πραγματα . . .

Υπεροχο αυτο το ταξιδι μιας και το εχω ζησει για λιγο διαστημα . . .

Και ζω για να το ξαναζησω και παλι . . .

Με το καλο Βασιλη κρατα μας ενημερους . . .

kplc16
25-11-09, 14:03
μπραβο ρε Βασίλη. Ειναι σιγουρο οτι τα ωραια πραγματα καταληγουν στους ωραιους και αξιους ανθρωπους. Βασίλη οταν διαβασα τα νεα σου χαρηκα σα να προκειται για μενα και το αμαξι μου. Με το καλο να το ολοκληρωσεις κι αυτο το μπαξιμο. Να εισαι γερος να το χαιρεσαι με την οικογενεια σου. Και τρελες μονο με τη παρεα και παντα με μετρο.

jim_pas
25-11-09, 14:21
βασίλη συνέχισε δυναμικά.....περιμένουμε και φώτο....αντε με το καλό..

yodas
25-11-09, 14:25
Ωραια πραγματα . . .
Υπεροχο αυτο το ταξιδι μιας και το εχω ζησει για λιγο διαστημα . . .
Και ζω για να το ξαναζησω και παλι . . .
Με το καλο Βασιλη κρατα μας ενημερους . . .


Τώρα που προχωρά ο Βασίλης μήπως είναι σειρά σου;

nino x3
25-11-09, 15:12
you better watch out you better not cry... ESS is coming to town...

Καλα Χριστουγεννα αγαπητε μου φιλε, ο santa σαν να ηρθε πιο νωρις σε σενα!!!

με το καλο, καλοριζικο και να το ευχαριστηθεις οσο το ποθησες και περισσοτερο!!!

konas
25-11-09, 15:15
Βασιλη Προχωρα.
FATOUS OLOUS.

Με το καλο.

EVANGELOS
25-11-09, 16:55
Έχω ένα όνειρο ... ή αλλιώς ...

I have a dream ... που έλεγε και ο Martin Luther King Jr ...

http://www.youtube.com/watch?v=OZtNbDmv1r4&feature=related

καλοφόρετο Μπιλάκο !

Christos 330i ///M
25-11-09, 17:05
Τώρα που προχωρά ο Βασίλης μήπως είναι σειρά σου;

Το περασα αυτο το σταδιο . . .

Τωρα αν και οι τιμες και οι ευκαιριες ειναι καθημερινο φιανομενο δεν κανω το

βημα και αν παω να το κανω το σκεφτωμαι αρκετα σοβαρα για το μετα . . .

Μιας και δεν μπορω να κρατησω το ιδιο αυτοκινητο για αρκετο καιρο . . .

Απο τον καιρο που βγηκε το ριμαδι το Ε92 αλλαξαν ολα μεσα μου . . .

swstos330Ci318is
25-11-09, 18:57
Mε το καλο φιλε να πραγματοποιησεις το ονειρο σου και να το ευχαριστηθεις!!!

stefanos_cool
25-11-09, 20:11
Βασίλη με το καλό!

Για το καλό!

Για τον καλύτερο!

Με τον καλύτερο!!! :)

Μου τα είπε χτες ο Γιαννάκης … σε ακολουθώ (πρώτα ο Θεός) σε κανα 2-3 μηνο, προς το παρόν φέρνει την νέα μου καρδιά, πολύ πιθανό να βρεθούμε στο Γιάννη, αν όχι πάρε με τηλέφωνο όταν τελειώσεις να περάσεις από το μαγαζί ( 2km είναι τα παιδιά από μένα) για τα καλορίζικα !!!


Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια στο πρώτο ποστ, αν και δεν έκανα και τίποτα και νομίζω τέτοια μαγαζιά σαν των παιδιών που πάμε πρέπει να φαίνονται στην πρώτη γραμμή…για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ, όχι μόνο για την άριστη τεχνογνωσία τους και τον εξοπλισμό τους αλλά πάνω από όλα γιατί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν κοιτάνε να εκμεταλλευτούν το μεράκι και την αγάπη μας για τα αυτοκίνητά μας!!!

bmw330vasilis
25-11-09, 22:26
.............τι να πω ρε παιδια....?τα λογια σας με εχουν χορτασει τοσο...χαιρομαι που μοιραζεστε μαζι μου την χαρα μου.....ειμαι σιγουρος οτι ανα τακτα διαστηματα θα μοιραζομαστε κ άλλου κ άλλου την χαρα.......γιατι το μπαξιμο δεν σταματα!
Πανω απο ολα με ευχαριστει που εχουμε καταληξει σε μια ευτυχισμενη κοινοτητα.....φιλων....γιατι ετσι σας θεωρω ολους εδω μεσα...ακομα κ αυτους που δεν ειχα την χαρα ακομα να γνωρισω απο κοντα...........!

ευχομαι κ παλι σε ολους......οτι επιθυμειτε....κ ο Αγιος Βασιλης να φερει τα καλυτερα για σας κ τις οικογενειες σας...!:dance:

alexk
25-11-09, 23:04
Με το καλό το κομπρεσσέρ σου !!!
;)

Aceman1925
26-11-09, 03:34
για να φουντωσουμε λιγο....
ενας αλλος αγιοΒασιλης σε εναν αλλο τυχερο....

http://img265.imageshack.us/img265/9315/dscf1931tz0.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/5540/dscf1933aj0.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/8459/dscf1940pp7.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/3594/dscf1941iu0.jpg

Aceman1925
26-11-09, 03:35
http://img146.imageshack.us/img146/881/dscf1934kc8.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/4818/dscf1937qc1.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/5552/dscf1946ab7.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/6047/dscf1951hn9.jpg

Aceman1925
26-11-09, 03:36
http://img152.imageshack.us/img152/3659/dscf1953fi3.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/3718/dscf1943mz8.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/1248/dscf1944pm2.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/3416/dscf1945fa2.jpg

Aceman1925
26-11-09, 03:38
http://img86.imageshack.us/img86/1408/dscf1956jt1.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/5281/dscf1957hx0.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/9346/dscf1959kp0.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/7222/dscf1960ug0.jpg

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα

KATSARAIOS
26-11-09, 06:12
Χρηστακο παλιο το θρεντακι δεν πιανει το κολπο σου μικρε χεχεχε

bmw330vasilis
26-11-09, 07:55
ειπα κ γω....πηγε αλλου το πακετο μου......ουφ....αχαχαχαχαχα!!!!!

StratosGR
26-11-09, 08:12
Καλημέρα σε όλους!
Άντε με το καλό Βασίλη! Να μη μιλάς για φουντωτές όμως ,γιατί έχεις γίνει άξιος διάδοχος :pimp:
Κι εμένα περιέργως κάτι με τρώει με αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες,αλλά προκειμένου να μου σκίσει τον αιματοκρίτη η σύζυγος ,δε το βλέπω (τουλάχιστον άμεσα ;) )

Το inbox μου αναμένει πληροφορίες για το συνεργείο :D

bmw330vasilis
26-11-09, 08:26
Καλημέρα σε όλους!
Άντε με το καλό Βασίλη! Να μη μιλάς για φουντωτές όμως ,γιατί έχεις γίνει άξιος διάδοχος :pimp:
Κι εμένα περιέργως κάτι με τρώει με αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες,αλλά προκειμένου να μου σκίσει τον αιματοκρίτη η σύζυγος ,δε το βλέπω (τουλάχιστον άμεσα ;) )

Το inbox μου αναμένει πληροφορίες για το συνεργείο :D

εφυγε πμ στρατο.....:smokin:

sakkunen
26-11-09, 18:26
Υ.Γ Το υποπτεουόμουν/είχα καταλάβει εδώ και καιρό μιας και πέρασα απο τους μηχανικούς σου...Moυ έκαναν και εμένα άριστη εντύπωση και ας μην κάναμε το κάτι τρομερό;) Να'ναι καλά τα βόρεια...hehe:)




2km είναι τα παιδιά από μένα


Κοίτα να δείς. Πρώτα κανονίζονται καφέδες στα ίδια μέρη. Στη συνέχεια κανονίζονται μπαξίματα στα ίδια μαστόρια. Μπας κ πάμε για συγχώνευση ?:smokin:

saikoE39
26-11-09, 20:18
Κοίτα να δείς. Πρώτα κανονίζονται καφέδες στα ίδια μέρη. Στη συνέχεια κανονίζονται μπαξίματα στα ίδια μαστόρια. Μπας κ πάμε για συγχώνευση ?:smokin:

λες..???????????????:jumpgirl:

330CI
26-11-09, 20:19
Βασίλη να'σαι γερός και να το χαρείς. Καταλαβαίνω τι αισθάνεσαι μιας και εγώ βρίσκομαι στην "εντατική" εδώ και 1 βδομάδα και μασάω σιδερα από την αναμονή (Ρουφιάνοι Ιταλοί, 2 βδομάδες παραγγελίαααα... )
Αχχχχχ, τέτοια κάνετε και μας φουντώνετε κι άλλο.... Ποιός μου είπε να πάρω BMW; Ποιός μου είπε να μπώ στο forum; Κατάρα στο λαδέμπορααααα

gant
26-11-09, 20:37
Ευχές και από μένα για καλή εγκατάσταση, και πολλά πολλά απολαυστικά χιλιοόμετρα.

manosm3
26-11-09, 20:41
Κοίτα να δείς. Πρώτα κανονίζονται καφέδες στα ίδια μέρη. Στη συνέχεια κανονίζονται μπαξίματα στα ίδια μαστόρια. Μπας κ πάμε για συγχώνευση ?:smokin:

Μπορει να πηγαινουμε και για τιποτα αλλο συν-:gaysex:

merlin_M3
26-11-09, 21:25
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω σχετικά με το πόσο χαίρομαι με την χαρά σου !!!

Αντε ρε... την γλύτωσες την δίαιτα !!! Με τόσα άλογα δεν χρειάζεται να ελαφρύνεις !!!

:ylsuper:

Aceman1925
26-11-09, 23:11
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω σχετικά με το πόσο χαίρομαι με την χαρά σου !!!

Αντε ρε... την γλύτωσες την δίαιτα !!! Με τόσα άλογα δεν χρειάζεται να ελαφρύνεις !!!

:ylsuper:

κι ομως αγαπητε.Αν θελει να αποκαλειτε αντρας, ο κυριος θα πρεπει να προσεξει ακομα και τις διατροφικες του συνηθειες, διοτι κατι μου λεει οτι ο αααλλος κυριος με τη μικροτερη κοιλια που εμφανιζετε στα κοκκινα θα προβεί σε ενεργειες (αμφιβολου ηθικης) για να μετριασει τη ντροπη που αναμενεται να δεχθει απο το παχουλο μας κυριο που πλεον θα σφυριζει.....αμεριμνα!!!!:bigthumb:

Fairytale
30-11-09, 10:46
Μετα απο παρακληση στους μηχανικους....θα υπαρξουν φωτο της τοποθετησης κ ισως κ καποιο βιντεακι...!
Αυτα λοιπον οσον αφορα την τρελη χαρα που με εχει πλημμυρισει κ την αγωνια που νοιωθω βλεποντας στο σαιτ της FEDEX ....οτι το πακετο θα ναι Ελλαδα ως τις 30/11.......!Περιμένουμε !!!
Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά.
C U out there

bmw330vasilis
30-11-09, 10:54
το πακετο.....κατεφθασε σημερα στον Αερολιμενα Αθηνων....!....διαδικαστικα θεματα εκτελωνισμου σε διαικπεραιωση........πιστευω αυριο ή μεθαυριο να τον εχουμε στα χερια μας......
Η μπεμπα μπαινει σημερα συνεργειο.....για αφαιρεση κ αποστολη εγκεφαλου στην Νορβηγια,για το νεο λογισμικο πλεον.....!

εν αναμονη φιλοι μου....για να μην πω σε αναμμενα καρβουνα.....!

VanVIC
30-11-09, 13:56
το πακετο.....κατεφθασε σημερα στον Αερολιμενα Αθηνων....!....διαδικαστικα θεματα εκτελωνισμου σε διαικπεραιωση........πιστευω αυριο ή μεθαυριο να τον εχουμε στα χερια μας......
Η μπεμπα μπαινει σημερα συνεργειο.....για αφαιρεση κ αποστολη εγκεφαλου στην Νορβηγια,για το νεο λογισμικο πλεον.....!

εν αναμονη φιλοι μου....για να μην πω σε αναμμενα καρβουνα.....!

"Δεν κοιμάμαι τώρα πιά τα βράδια..."

Αφιερομένο εξαιρετικά !

mitsos_chania
30-11-09, 13:59
αντε με το καλο μπιλ να το χαρεις το οχημα σου.αντε να παιρνουμε και μεις σειρα σιγα σιγα

NekridE46
30-11-09, 14:00
Αντε με το καλο Βασιλη να το χαιρεσαι το εργαλέιο κ παντα με ρεγουλα το γκαζι !!! :D

aektzhs18
30-11-09, 14:44
Aντε αντε με το καλο ολη η διαδικασια..Εμεις ειμαστε Εν αναμονη!

sm6
30-11-09, 19:13
αντε με το καλο το http://www.fotosearch.gr/thumb/UNY/UNY563/u12934920.jpg!!!:dblthumb2

z3 2.2
30-11-09, 20:58
Καπως ετσι το φανταζεσαι???????
http://www.youtube.com/watch?v=idkFpJ54WYQ&feature=related

E36 RULES!!
30-11-09, 21:34
Άντε άντε με το καλό!!!!

E36 RULES!!
30-11-09, 21:44
http://s7d5.scene7.com/is/image/Teavana/PAC%20TE%20TM%20LG_d?$cses$

Kαι οι αλλοι στα φαναρια θα κοιτανε με ενα τετοιο βλεμμα :D

http://www.ideachampions.com/weblogs/cup%20of%20tea.jpg

ΓΙΑΝΝΗΣ
01-12-09, 08:36
Αντε επιτελους!!!!!!!

Χοντρουλη τωρα πλεον τρως αφοβα!!!!!!!


Με το καλο φιλε!!!!!!:hello::hello::wub:

stefanos_cool
01-12-09, 17:26
το πακετο.....κατεφθασε σημερα στον Αερολιμενα Αθηνων....!....διαδικαστικα θεματα εκτελωνισμου σε διαικπεραιωση........πιστευω αυριο ή μεθαυριο να τον εχουμε στα χερια μας......
Η μπεμπα μπαινει σημερα συνεργειο.....για αφαιρεση κ αποστολη εγκεφαλου στην Νορβηγια,για το νεο λογισμικο πλεον.....!

εν αναμονη φιλοι μου....για να μην πω σε αναμμενα καρβουνα.....!

ΑΑΑ….μου είπε η δικιά μου που κοιμήθηκαν παρεούλα χτες το βράδυ ότι ξεκίνησε από τώρα η δικιά σου το ροχάλισμα…. χαχαχα … δώσε άλογα Βασίληηηηηηηηηηη!!!!!!!!!! :nod:

bmw330vasilis
02-12-09, 13:39
Φιλαρακια.......μολις σημερα το πρωτο αντικρυσα......!!!!!
Πακετο.....τυλιγμενο προσεκτικα,με τα καλουδια μεσα γεματο........Σαν μικρο παιδι που μου φεραν τα παιχνιδια μου.......τι να σας λεω....?
τα παιδια του συνεργειου....μου εδωσαν κ την χαρα να το ανοιξω μονος μου....προφανως με εχουν καταλαβει.......

το λοιπον ακολουθουν φωτο που τραβηξα με το κινητο.....

Fairytale
02-12-09, 13:41
Ήρθε ο γιός δηλ. !!!
Από Νορβηγίδα μάνα...
C U out there

bmw330vasilis
02-12-09, 13:44
ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ρχεται......................:icon02::icon_kidr:fri day:

e60///M
02-12-09, 13:47
Συγχαρητηρια για την αγορα σου και μακαρι ολα να σου πανε καλα στη τοποθετηση!!!!

bmw330vasilis
02-12-09, 13:47
............αυτες τραβηξα μονο....γιατι μετα ετρεχα να αλλαξω pampers.......:screwy::party::pth:

maris7
02-12-09, 13:50
μπραβο βασιλη εισαι πραγματικα αξιοζηλευτος

bmw330vasilis
02-12-09, 13:53
μπραβο βασιλη εισαι πραγματικα αξιοζηλευτος

σ ευχαριστω....κ ξερω τι σημαινει κ πως το λες το αξιοζηλευτος.....!

ομως την πραγματικη εννοια την δινω σε ολους μας.....που εχουμε την ΥΓΕΙΑ μας κ μπορουμε κ πραγματοποιουμε καποια ονειρα - επιθυμιες μας....!

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ παιδια....το μονο πραγμα που ειναι αξιοζηλευτο στην ζωη μας....!

Πατσίκας Βασίλειος
02-12-09, 13:59
σ ευχαριστω....κ ξερω τι σημαινει κ πως το λες το αξιοζηλευτος.....!

ομως την πραγματικη εννοια την δινω σε ολους μας.....που εχουμε την ΥΓΕΙΑ μας κ μπορουμε κ πραγματοποιουμε καποια ονειρα - επιθυμιες μας....!

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ παιδια....το μονο πραγμα που ειναι αξιοζηλευτο στην ζωη μας....!
μεγια φιλε μου!!!!υπομονη και σε λιγο καιρο ευχομαι να το χαρεις οπως του αξιζει!!!!

bmw330vasilis
02-12-09, 14:32
..............αρα.....ο εγκεφαλος εφυγε Τριτη πρωι για Νορβηγια.....Πεμπτη πρωτα ο Θεος παραλαμβανει ο νορβηγος......περναει προγραμμα....κ αν ολα ειναι προγραμματισμενα σωστα....παρασκευη στελνει......Τριτη ή τεταρτη λοιπον της ερχομενης βδομαδας....το εργαλειο θα ναι ετοιμο......

για να δουμε....θα πανε ολα κατ ευχη?????

NICK BMW LOVER
02-12-09, 14:35
Αυτα ειναι ωραια πραγματα!!!
Αι Βασιλη πρωτα στον συνονοματο σου πηγες φετος?!
Με το καλο η τοποθετηση Βασιλη,κ μετα οι βολτες που δεν θα ειναι πλεον σαν παλια...

scania124
02-12-09, 15:04
βασιλη μπραβο φιλε,αντε με το καλο.......ειναι ωραιο οταν εκπληρωνεις ενα ονειρο σου......αντε με το καλο νε ερθουν τα κομπρεσορατα αλογα......:ylsuper::ylsuper:

bmw330vasilis
05-12-09, 14:18
πρωτο Σαββατοκυριακο μακρια της......απο τοτε που την πρωτοαντικρυσα.........δεν την περιμενα τοση αγωνια......ουτε να καναμε 2ο παιδι με την γυναικα μου........!

m_power_lunatic
05-12-09, 14:23
πρωτο Σαββατοκυριακο μακρια της......απο τοτε που την πρωτοαντικρυσα.........δεν την περιμενα τοση αγωνια......ουτε να καναμε 2ο παιδι με την γυναικα μου........!

Το τελευταιο σβηστο γιατι αν μπει και δει τι εγραψες......:bananasmi!!!!Πλακα κανω,να γινει το 330 σου οπως το θες!!!

gregE36
05-12-09, 14:36
αντε φιλε με το καλο να ολοκληρωσεις το ονειρο σου

Aceman1925
05-12-09, 18:26
τεταρτη θα ερθω σπιτι σου με γλυκα να σου πω τα καλοριζικα και να του βαλουμε και κανα ματακι!!!

MeLcompact
05-12-09, 21:22
Ωχ θα πάρει φωτιά η παραλιακή!!!
Μπράβο σου Βασίλη για μια ακόμα φορά!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ
05-12-09, 22:21
Όλα ωραία είναι άμα έχεις το ψώνιο και τη τρέλα του αυτοκινήτου (και $$$) δε τελειώνει με τίποτα αυτό είναι άλλο ένα κομμάτι (compressors) που θα ικανοποιήσει το πάθος σου στην αυτοκίνηση !!!! Τέλος δε θα έχει ποτέ αυτό θα δεις εγώ σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έτσι κάνω κάθε φορά και την ίδια χαρά αισθάνομαι όπως εσύ να το χαρείς και να μας λες το πώς είναι όταν το οδηγείς !!!! :cheers:

bmw330vasilis
14-12-09, 13:05
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..........


ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:help::clap::cheers:

paganis
14-12-09, 13:11
αντε ...με το καλο, εφτασε η πολυποθητη στιγμη..καλες βολτες ..

NICK BMW LOVER
14-12-09, 14:37
Βασιλη???!!!Βασιλη????!!!!Που εισαι παιδι μου παλι μπρουμ κ μπρουμ κανεις???!!!
Η Εςςςςςςς???!!!Καλες βολτες φιλαρακι!!!!

aektzhs18
14-12-09, 14:43
Aντε φιλε καλες βολτΕς.Πρεπει τωρα να παραγγηλεις
και
http://www.astronomy.gr/images/photos/lg/VX14552.jpg
για τους φιλους που θα εινα απο πισω σου..

NICK BMW LOVER
14-12-09, 14:47
Aντε φιλε καλες βολτΕς.Πρεπει τωρα να παραγγηλεις
και
http://www.astronomy.gr/images/photos/lg/VX14552.jpg
για τους φιλους που θα εινα απο πισω σου..

Αυτα ειναι κ νυχτερινης ορασεως?!:bananasmi

VanVIC
14-12-09, 14:55
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..........


ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:help::clap::cheers:




:bullhorn:ΑΕΕΕΡΑΑΑΑΑ !!!

BILL007
14-12-09, 15:01
Mε το καλό φίλε Βασίλη...:D:D:D

thomelef
14-12-09, 15:05
???????????????????????????
any news απο το μέτωπο???
χεχε μάλον σε 2-3 μέρες θα μας πεί ο βασίλης τι παίζει μιάς
και θα κάνει 2-3 μέρες να κατέβει απο το αυτοκίνητο και να
γυρίσει σπίτι...
νερό - ξυρά τροφή - πάπια και άγιος ο θεός να ούμε...

Nick_E60_GR
14-12-09, 15:05
:bullhorn:ΑΕΕΕΡΑΑΑΑΑ !!!

φφφσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστττττττ ......Δώσε λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dblthumb2

VanVIC
14-12-09, 15:10
...
χεχε μάλον σε 2-3 μέρες θα μας πεί ο βασίλης τι παίζει μιάς
και θα κάνει 2-3 μέρες να κατέβει απο το αυτοκίνητο και να
γυρίσει σπίτι...
νερό - ξυρά τροφή - πάπια και άγιος ο θεός να ούμε...


Εεεεμ έτσι είναι αυτά...
Ας μην βρέξει τουλάχιστον το βράδυ γιατί βλέπω ολονυχτίες...

sm6
14-12-09, 15:13
αντε με το καλο!

NICK BMW LOVER
14-12-09, 15:16
:dupe::dupe::dupe:Αναζητειται ανδρας 40 ετων περιπου,ευσωμος,κ αλλα πολλα,ακουει στο ονομα Βασιλης η Βασιλης 330,τωρα μπορει να μην ακουει κ καθολου,καθως οδηγει υπο την επηρρεια ΕSS,αυτ/το μαρκας bmw,χρωματος ασημι,σειρας 3,φορτωμενη με πολλα καλουδια!!!Παρακαλω εαν καποιος μαθει νεα του ας μας ενημερωσει!!!
Βασιλη,
δειξε ενα σημαδι μονο,
τουλαχιστον οτι εισαι 300+...

merlin_M3
14-12-09, 15:50
κάπου εδώ γύρω θα είναι..........:bugeye:

http://www.youtube.com/watch?v=uz3E3u8W7jk&feature=related

aektzhs18
14-12-09, 16:12
και καμια φωτο μολις τελειωσεις με την βολτα ..

VanVIC
14-12-09, 16:22
Του τηλεφώνησα να δώ τί γίνεται και μου λέει είμαι στα διόδια της Α.Ο. στα γραφεία για να βγάλω e-pass.

Tί να το κάνεις ρε 'σύ το e-pass ??
Τώρα πιά δεν θα πατάς στο δρόμο, θα ανήκεις πλέον στην δικαιοδοσία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας...
Σχέδιο πτήσης θα θές, όχι e-pass.
Aυτό του είπα αλλά μάλλον δεν το άκουσε, τα αυτιά του "βούηζαν" και το μυαλό του ήταν αλλού...

Αντε ρε Βασίλη να το χαρείς που τόσο το περίμενες...
Με το καλό και με προσοχή.


Ειμαστε δυό
Είμαστε τρείς...
:cheers:

Christos 330i ///M
14-12-09, 16:34
Ειμαστε δυό
Είμαστε τρείς...
:cheers:[/QUOTE]


Eιμαστε χιλιοι δεκατρεις χαχαχαχα καλο αρε Συμπεθερε αστερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Μπραβο ρε Βασιλη ολα να πανε μια χαρα . . .

Και αντε ανεβα Σαλονικα να βαλω τα κοψιδια ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bmw330vasilis
14-12-09, 18:13
φιλαρακια..............................10000000000 ευχαριστω για τις ευχες σαςςςςςςς.....!

εκανα τα πρωτα 85 χλμ μονο......λογω υπερβολικης κινησης..........
λογω στρωσιματος......ανοιγω μονο μεχρι 3500 στροφες........
οπως καταλαβαινετε οι εντυπωσεις μου ειναι μονο μεχρι αυτες τις στροφες..........αλλα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.........!!!

Για να μην γραφω κουταμαρες προς το παρον....μιας κ δεν λεει τιποτα μεχρι αυτες τις στροφες μπροστα σ αυτο που θα συμβει μετα απ αυτες.......θα μου δωσετε πιστωση χρονου να το στρωσω (δεν θ αργησω....) κ μετα να σας τα πω χαρτι κ καλαμαρι....!

Το μονο που θελω να ευχηθω......ΥΓΕΙΑ σε ολους.....κ οποιος εχει το ιδιο ονειρο με μενα να το πραγματοποιησει τα μαλα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:jester:

MaSt0RaS
14-12-09, 18:19
φιλαρακια..............................10000000000 ευχαριστω για τις ευχες σαςςςςςςς.....!

εκανα τα πρωτα 85 χλμ μονο......λογω υπερβολικης κινησης..........
λογω στρωσιματος......ανοιγω μονο μεχρι 3500 στροφες........
οπως καταλαβαινετε οι εντυπωσεις μου ειναι μονο μεχρι αυτες τις στροφες..........αλλα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.........!!!

Για να μην γραφω κουταμαρες προς το παρον....μιας κ δεν λεει τιποτα μεχρι αυτες τις στροφες μπροστα σ αυτο που θα συμβει μετα απ αυτες.......θα μου δωσετε πιστωση χρονου να το στρωσω (δεν θ αργησω....) κ μετα να σας τα πω χαρτι κ καλαμαρι....!

Το μονο που θελω να ευχηθω......ΥΓΕΙΑ σε ολους.....κ οποιος εχει το ιδιο ονειρο με μενα να το πραγματοποιησει τα μαλα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:jester:

μπραβο αντε με το καλο να τελειωσει το στρωσιμο και να αρχισεις να το πατας...

Εγω το εχω αλλα ελα ντε που δεν μου κανουν την χαρη να βγαλουν για το δικο μου μοτερ...:(:(

sm6
14-12-09, 18:20
καλοριζικο!
καλα -και ασφαλη- χιλιομετρα...

λογω στρωσιματος......ανοιγω μονο μεχρι 3500 στροφες........


κρατα πισινη... ο ψηλος θα σε εκπληξει συντομα...
ετσι εμαθα...

Aceman1925
14-12-09, 18:21
φιλαρακια..............................10000000000 ευχαριστω για τις ευχες σαςςςςςςς.....!

εκανα τα πρωτα 85 χλμ μονο......λογω υπερβολικης κινησης..........
λογω στρωσιματος......ανοιγω μονο μεχρι 3500 στροφες........
οπως καταλαβαινετε οι εντυπωσεις μου ειναι μονο μεχρι αυτες τις στροφες..........αλλα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.........!!!

Για να μην γραφω κουταμαρες προς το παρον....μιας κ δεν λεει τιποτα μεχρι αυτες τις στροφες μπροστα σ αυτο που θα συμβει μετα απ αυτες.......θα μου δωσετε πιστωση χρονου να το στρωσω (δεν θ αργησω....) κ μετα να σας τα πω χαρτι κ καλαμαρι....!

Το μονο που θελω να ευχηθω......ΥΓΕΙΑ σε ολους.....κ οποιος εχει το ιδιο ονειρο με μενα να το πραγματοποιησει τα μαλα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:jester:

χαιρομαι πολυ.
αλλα δε μπορω να φανταστω πως κρατιεσαι και δε το ανοιγεις.

Εγω θα ειχα φαει τα ρουχα μου.Θα ειχα τετοια νευρα που δε θα ειχα ορεξη για τιποτα....:screwy:


ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑ

bmw330vasilis
14-12-09, 18:24
καλοριζικο!
καλα -και ασφαλη- χιλιομετρα...



κρατα πισινη... ο ψηλος θα σε εκπληξει συντομα...
ετσι εμαθα...

και η υπαρξη του ψηλου σ αυτον τον κοσμο.....εκπληξη ειναι ρε σταθακο.......:bugeye:

zaharias
14-12-09, 18:26
Μπραβο Billy, με το καλο να τελειωσει το "βασανιστικο" στρωσιμο και να εισαι καλα και να τη χαιρεσαι, οσο & οποτε μπορεις..

Αντε και στους υπολοιπους (οι λευτερες που λεγαμε καπου.. :D), με υγεια το ευχομαι.. :)

sm6
14-12-09, 18:26
και η υπαρξη του ψηλου σ αυτον τον κοσμο.....εκπληξη ειναι ρε σταθακο.......:bugeye:

:rofl2::rofl2::rofl2:
κατι τετοια του λες και τον τρελαινεις....

fanisk
14-12-09, 18:28
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα Βασιλη!!

tamtamcafe
14-12-09, 18:55
καλα ξεσκισματα φιλαρακι
ελα νοιωσεις πως ειν' ηζωη κι ολα τα ωραια μεχρι το πρωι.......
ΒΑΣΙΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ...............ΦΡΟΝΙΜΑ:calm:

tmilatos
14-12-09, 19:08
Μπιλ μου, σου ευχομαι καλα ταξιδια και γκαζιδια με το "νεο" σου μωρο...Δεν θελουμε μονο εντυπωσεις αλλα και βιντεακια, ετσι?
Του χρονου θα ειμαι εγω στη θεση σου εχοντως καλων των πραγματων!

-Θεοφιλος-

VanVIC
14-12-09, 19:10
Μπιλ μου, σου ευχομαι καλα ταξιδια και γκαζιδια με το "νεο" σου μωρο...Δεν θελουμε μονο εντυπωσεις αλλα και βιντεακια, ετσι?
Του χρονου θα ειμαι εγω στη θεση σου εχοντως καλων των πραγματων!

-Θεοφιλος-

είμαστε δυό
ειμαστε τρείς...
:smokin:

sm6
14-12-09, 19:12
είμαστε δυό
ειμαστε τρείς...
:smokin:

κατευθασε και η ριζα του "κακου"...
θα ελεγα μια γνωστη παροιμια τωρα που ελεγε ο πατερας μου, αλλα....:tapedshut

scania124
14-12-09, 19:15
βασιλη μπραβο φιλε μου που εκανες το ονειρο σου πραγματικοτητα....:ylsuper::bowdown:
καλα χιλιομετρα....καλα σκισιματα......και παρε και καμια κασα λιπτον να μυραζεις στον δρομο....:ylsuper:

konas
14-12-09, 19:16
Nα το χαιρεσαι ρε Βασιλη. Καλες και προσεκτικες βολτες.
Ποιος σε πιανει τωρα!!!!

///M_Spartan
14-12-09, 19:20
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους ρε φιλε.....
Κανενα βιντεακι με "ξεσπασματα" θα δουμε ??????????

stefanos_cool
14-12-09, 19:22
Καλορίζικο μέσα από την καρδιά μου!!!

Εύχομαι να το χαρείς όπως το θέλεις με πολλάαααα και ασφαλή χιλιόμετρα!!! :yippee:

bmw330vasilis
14-12-09, 19:32
αποφαση επαρθη....ενα ντου μεχρι Θηβα.....σημερα θα στρωθει το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aektzhs18
14-12-09, 19:37
παρε ομως και κανα 2ο παγουρια στο φορτ μπαγαζ για να μην μεινεις πουθενα. :)

nino x3
14-12-09, 19:52
με γεια το "αεροθουμενο" πολλα καλα χιλιομετρα φιλε μου!!!

http://tourdehood.files.wordpress.com/2009/07/f18.jpg

Geo_3D
14-12-09, 20:09
Αντε Βασιλη με το καλο να γινει και το στρωσιμο και να το ευχαριστηθεις οσο τπτ!!!

Και οταν με το καλο το στρωσεις,εδω ειμαι και εγω,το κινητο δυναμομετρο σου,να μετρησω τις κολωνες!

KATSARAIOS
14-12-09, 22:27
καλοριζικο πατριδαααααα !!!!
να δω ρε ατιμε ποτε θα με πας βολτα ,ακομα περιμενω χεχεχε

Dathanaso
14-12-09, 23:09
Καλορίζικο Βασίλη αντε και όπως είπαμε θελω να δω αλλο nickname
καλα χιλιόμετρα.

gant
14-12-09, 23:21
Καλοτάξιδο, σιδερένιο, αλλά και περισσότερη προσοχή εκ μέρους σου τώρα!

NICK BMW LOVER
14-12-09, 23:26
Βασιλη, αφιερωμενο εξαιρετικα:
Τα αλογα που θες
τα εχει ο Εss
"τσαγακια" να μοιραζεις
μ'ατελειωτες γκαζιες!!!
Σε ολες τις στροφες
παντου να'χεις ροπες
τη "μπεμπα" σου να χαιρεσαι
κ αλλη να μην θες!!!
Υ.Γ*Βαρεθηκα να γραψω μεγαλυτερο...*

bmw330vasilis
14-12-09, 23:54
Βασιλη, αφιερωμενο εξαιρετικα:
Τα αλογα που θες
τα εχει ο Εss
"τσαγακια" να μοιραζεις
μ'ατελειωτες γκαζιες!!!
Σε ολες τις στροφες
παντου να'χεις ροπες
τη "μπεμπα" σου να χαιρεσαι
κ αλλη να μην θες!!!
Υ.Γ*Βαρεθηκα να γραψω μεγαλυτερο...*

εγραψες ρε μπαγασα..........!!!!!

Σ ευχαριστω κ ευχαριστω πολυ αλλη μια φορα ολους.....για το ενδιαφερον και για το οτι μοιραζεστε μαζι μου ....... κατι που ποτε δεν περιμενα να καταφερω....!

για αλλους δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ....... για μενα ειναι μοναδικο να ειμαι ερωτευμενος μ αυτο το αμαξακι .......κ να μου προσφερει τοσες χαρες ....τοσες συγκινησεις.....ακομα κ τρωγοντας-πινοντας τσαγακια..........!

ξανα-ευχομαι.......ΥΓΕΙΑ.....κ να δειτε τις μπεμπες σας οπως εσεις επιθυμειτε............!:yippee:

Johnny E46
15-12-09, 00:08
Μιας κ ξερω οτι εισαι κ πατερας, κ επειδη εσυ εισαι σαν κ μενα κ εμεις οι δυο δεν εχουμε αμαξια αλλα μικρα παιδια σου αφιερωνω το παρακατω τραγουδι !!! :D κ να ξερεισ οτι εσυ με ενεπνευσες φιλε μου βασιλη να κανω το μπεμπε εξακυλινδρο !!!
http://www.youtube.com/watch?v=nDTM63KEhnYhttp://www.youtube.com/watch?v=nDTM63KEhnY

bmw330vasilis
15-12-09, 00:15
μολις μπηκα λοιπον σπιτι.......γυριζω απο τις 9,30......κ εχω κανει απο την ωρα που το πηρα 385 χλμ....!!!ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ.......αλλα ηταν λιγο.....Νομιζω οτι αν δεν δουλευα ολη μερα αυριο....κ αν δεν με επαιρνε η γυναικαρα μου τηλ......ακομα εξω θα μουν.....ειχα χασει την επαφη με τον χρονο........Το μονο που κοιτουσα ηταν τον χιλιομετρητη να περασει τα 300 χλμ απο την στιγμη που το παρελαβα....!

Αφου εφτασα μεχρι Κιατο λοιπον.....κ αφου γυρισα Αττικη Οδο 2-3 φορες μεχρι αεροδρομιο.....ειδα το πολυποθητο νουμερο στο κοντερ......κ αρχισα να ανοιγω πιο αποτομα κ ως τις 4000+ στροφες.......Η διαφορα αισθητη.......το εργαλειο πετουσε.......Παναγιά μου λεω...τι ναι τουτ??????αχαχαχαχαχαχα....
Αντε λιγο υπομονη ακομα να το ανοιξω λιγο παραπανω.....μην το πιεσω .....μην μην μην.......!

Αφου εφτασα παλι αεροδρομιο.......συνεχισα για τα 'γνωστα' Ζαχο-Ribas κτλ........Διαδρομη-νέκρα......!Στο ριμπας παραδοξως ειχε καμμια 20αρια αυτοκινητα.....τα 7-8 εφευγαν......αλλά ......ψιλολογια.....κατι ραλλυ.....κατι ψολτακια τουρμπο (μη γελας ασχημομουρη...σε πηδανε αυτα).......Οποτε η επιστροφη ειχε λιγο παιχνιδι.....χωρις να πιεσω το μωρο μου.......συνεχως μπροστα....!

Πλακωνουν ολοι λοιπον προς Βουλιαγμενης........(λεω δεν πα κ γω να παιξω πριν κοιμηθω?).....κα να σου κ ο γερο-βασιλης με τα πιπινια να κυνηγιεται.......Τι να σας λεω ρε παιδια.....δεν προλαβαινα να αλλαξω βρακι.........μεχρι που εμφανιστηκε απο το πουθενα ενα παλικαρακι καλη του ωρα με ενα σιερρα.....κ μου κοψε το χαμογελο απο τα χειλη.........(αχαχααχαχαχαχαχα)!Α ρε μπαγασα....να ταν εδω τα συμπεθερια μου να σου λεγα γω....βεβαια φαναρι φαναρι μου ριξε δυο......κενες δεν τις λεμε (αχαχαχαχαχα)......αλλα δεν πλακωσα τερμα το δικο μου χωρις να σημαινει οτι δεν θα με περνουσε πανυγηρικα.......!Αφου ηπια το πρωτο μου τσαγακι κομπρεσερατος.....πηρα κ την Συγγρου προς τα πισω........κ ολως τυχαιως πετυχα μια κουκλα 330 ασπρη με ξενες πινακιδες κ καμπριο (Ε93)!Προφανως του χαλασα την βραδια του τυπου....γιατι δεν ηθελα να το πιεσω κ εκοβα.....κ νομιζωντας οτι με μαζευει......δωστου κ ξαναπετουσα τα λιπτον στα μουτρα ......(χαχαχαχαχαχαχα)!!

Στο δια ταυτα ομως.............:


ESS...........................:

Πολυ μοναξια................(εχεις μεγαλη παρεα στα φαναρια.....αλλα μετα παραμιλας μοναχος....)
Πρεπει να βρεις κουμπαρο βενζινα ..................(αν το θες να το ανοιγεις)
Μπορει να χρειαστεις κ δικηγορο........(αν ξεμυαλιζεσαι τα βραδια-πας για διαζυγια)
Καλο ειναι να χεις εναλλακτικη για δουλεια απογευματινη.......(μιας κ απο τα ξενυχτικα κ τα ξεμυαλισματα....ο πρωινος θα σε διωξει.....)

Τα υπολοιπα αυριο παιδια.......πα να ριξω ενα μπανακι....ν αλλαξω κ βρακακι.......(δεν φτασαν τα ρημαδια τα παμπερς...........) γιατι ερχεται δυσκολη μερα στην δουλεια......!


Καλες συνεχειESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lambros
15-12-09, 00:34
Να το χαιρεσαι το αμαξι σου φιλε μου!!Σκετο ονειρο το εχεις κανει!!!Οσο για το sierra μην ξενερωνεις...εσυ να εισαι καλα και να το χαιρεσαι το αμαξι σου!!!!

giannis_compact
15-12-09, 00:38
Φιλε Βασιλη τα γραφεις ολα πραγματικα οπως τα νιωθεις..Μεσα απο την καρδια σου..Το ειχα καταλαβει απο τη μερα που εκανες τη μετατροπη στη Θεσσαλονικη..Αντε να το χαρεις το εργαλειο..Και προσεχτικα ε!

Nick_E60_GR
15-12-09, 07:25
Γεια σου Βασίλη!!!! ποιος τα γ@μει τα sierra.... έχει ο θεός (ΤS) και γι' αυτά (+/3) κι ένα 3.15 μπλοκέ .....θα μοιράζεις κολώνες σε αρκετά πορσικά.....

Αλήθεια, από εκκεντροφόρια τι έχεις κάνει??

z3 2.2
15-12-09, 07:50
Με το καλο ρε Βασιλη να το χαρεις οσο δε παει αλλο!!!!
Σου ευχομαι αυτο το ηλιθιο χαμογελο που εχει καρφωθει στα μουτρα σου να αργησει να φυγει!!!!!!

bmw330vasilis
15-12-09, 07:57
Γεια σου Βασίλη!!!! ποιος τα γ@μει τα sierra.... έχει ο θεός (ΤS) και γι' αυτά (+/3) κι ένα 3.15 μπλοκέ .....θα μοιράζεις κολώνες σε αρκετά πορσικά.....

Αλήθεια, από εκκεντροφόρια τι έχεις κάνει??

συμπολεμιστη Νικολα........χαβαλε το γραψα το SIERRA.....ουτε που ενοχληθηκα καθολου.....απλα επισημαινω οτι ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος απο εμας,γι αυτο ας ειμαστε ευτυχισμενοι μ αυτα που ηδη εχουμε κ να πορευομαστε με υγεια για τα καλυτερα.....
Οσον αφορα το συγκεκριμενο παλικαρι........κατι ΒΡΩΜΟΥΣΕ καθως η εξατμιση του ουρλιαζε μπροστα μου......(δεν ξερω πως μυριζει κ το ρημαδο-νιτρο)....αλλα κουβεντα να γινεται....!
Η μπεμπαρα μου σταθηκε αξιοπρεπως κ αυτο μου αρκει.......!Αφου στο φαναρι μου κορναρε να μου πει οτι παω μια χαρα...αχαχαχαχαχα!!!

Τεσπα....με εκκεντροφορια - τιποτε ακομα......μάλλον οταν περισσεψει κανα φραγκο παω για χταποδια - καταλυτες κ μετα για TS2+..............!

Aλλα εχουμε καιρο ακομα......σε εναν χρονο μεσα κ μοτερ κ κομπρεσορας....πεσανε πολλα..!
Ας βαλουμε κ το μπλοκε πρωτα ο Θεος ....... κ για τα αλλα δεν σκοτιζομαι πλεον......!

Ειναι τοσο αξιολογες οι επιδοσεις του αυτοκινητου μου πλεον.....με τα δικα μου στανταρ......που σαν καμπριο ουτε για να τσαγιαζει καθημερινα το θελω....ουτε βεβαια να το ξεπατωνω......Απλα να στεκεται αξιοπρεπως σ ολες τις περιστασεις....κατι που πιστευω το καταφερνω σιγα σιγα.....!

Και σαν λατρης των ταξιδιων.....χθες εκανα τα πιο απολαυστικα 380+ χιλιομετρα της ζωης μου................Μακαρι να τα ζησετε ΟΛΟΙ μεσα απο την καρδια μου....!:icon_kidr

ΓΙΑΝΝΗΣ
15-12-09, 08:59
Δωστε αλογα στον λαο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.........

gregE36
15-12-09, 09:48
να το χαιρεσαι φιλε μου και καλες παντες..

tamtamcafe
15-12-09, 10:03
Τεσπα....με εκκεντροφορια - τιποτε ακομα......μάλλον οταν περισσεψει κανα φραγκο παω για χταποδια - καταλυτες κ μετα για TS2+..............!

Aλλα εχουμε καιρο ακομα......σε εναν χρονο μεσα κ μοτερ κ κομπρεσορας....πεσανε πολλα..!
Ας βαλουμε κ το μπλοκε πρωτα ο Θεος ....... κ για τα αλλα δεν σκοτιζομαι πλεον......!

Ειναι τοσο αξιολογες οι επιδοσεις του αυτοκινητου μου πλεον.....με τα δικα μου στανταρ......που σαν καμπριο ουτε για να τσαγιαζει καθημερινα το θελω....ουτε βεβαια να το ξεπατωνω......Απλα να στεκεται αξιοπρεπως σ ολες τις περιστασεις....κατι που πιστευω το καταφερνω σιγα σιγα.....!



γιατι τα εχουμε ξανα ακουσει αυτα πριν λιγους μηνες?????????
χαχαχαχαχα καλοριζικο παλι και αντε στα ΕΠΟΜΕΝΑ....:rofl2:

deepblue
15-12-09, 10:50
Συμπεθερε απλα πληροφοριακα να σου πω πως το Sierra θα μπουρουσε να ειναι ΑΝΕΤΑ απο 400 αλογα και πανω για να μην σου πω απο 500 !!
Στην εποχη μου αυτα ειχαν αφησει εποχη !!!
Αλλα οπως ειπες ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αρα δε μασαμε χαιρωμαστε οτι εχουμε !!!
Παντως.....υπαρχουν και αλλες λυσεις αναβαθμισεις......χεχε να το θυμασαι !!!!!
Αντε αρρωστε να δω τωρα ποιος θα σε κανει καλα και θα σου σβησει την καψα !!!!!

manos///3
15-12-09, 11:09
Καλοριζικο το τουμπανο!
Πες μας λεπτομέρειες, καμια φοτο εγκαταστασης, πως δουλευει το εργαλειο...

bmw330vasilis
15-12-09, 11:11
Δωστε αλογα στον λαο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.........

να δω βρε ΚΑΚΕ ανθρωπε....ποιον θα λες χοντρο σε λιγο......!Ξεκινησα εξαντλητικη διαιτα γιατι μου χεις σπασει τα παπαρια αλλα πανω απο ολα....για να αρεσω περισσοτερο!:jumpgirl:(για την γυναικα μου μιλαω):twak:

γιατι τα εχουμε ξανα ακουσει αυτα πριν λιγους μηνες?????????
χαχαχαχαχα καλοριζικο παλι και αντε στα ΕΠΟΜΕΝΑ....

φιλαρακι.....δεν εχεις κ αδικο....αλλα προς το παρον......ΜΙΑ χαρα θα κατσω κ ησυχα....!

Συμπεθερε απλα πληροφοριακα να σου πω πως το Sierra θα μπουρουσε να ειναι ΑΝΕΤΑ απο 400 αλογα και πανω για να μην σου πω απο 500 !!
Στην εποχη μου αυτα ειχαν αφησει εποχη !!!
Αλλα οπως ειπες ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αρα δε μασαμε χαιρωμαστε οτι εχουμε !!!
Παντως.....υπαρχουν και αλλες λυσεις αναβαθμισεις......χεχε να το θυμασαι !!!!!
Αντε αρρωστε να δω τωρα ποιος θα σε κανει καλα και θα σου σβησει την καψα !!!!!

Οσο εχω τα συμπεθερια να με συντροφευουν στις νυχτερινες βολτιτσες.....δεν αγχωνομαι για τιποτα........!Εγω απο πισω με την καμερα θελω να μαι......κ να σας προλαβαινω λιγο.....!:ylsuper::bowdown:

NICK BMW LOVER
15-12-09, 11:14
Ρε Βασιλη μηπως εκαιγε λαδια το σιερρα?Χεχεχεχε!!!Μην ανησυχεις Βασιλη,οπως και εσυ ειπες και οπως ξερουμε ολοι μας παντα υπαρχει κατι πιο γρηγορο απο αυτο που εχουμε,κ σημασια εχουν οι "καλες" στιγμες που ζουμε μαζι του κ οχι οι "κακιες"....

merlin_M3
15-12-09, 11:24
Αφου εφτασα μεχρι Κιατο λοιπον.....κ αφου γυρισα Αττικη Οδο 2-3 φορες μεχρι αεροδρομιο.....ειδα το πολυποθητο νουμερο στο κοντερ......κ αρχισα να ανοιγω πιο αποτομα κ ως τις 4000+ στροφες.......Η διαφορα αισθητη.......το εργαλειο πετουσε.......Παναγιά μου λεω...τι ναι τουτ??????αχαχαχαχαχαχα....
Αντε λιγο υπομονη ακομα να το ανοιξω λιγο παραπανω.....μην το πιεσω .....μην μην μην.......................Προφανως του χαλασα την βραδια του τυπου....γιατι δεν ηθελα να το πιεσω κ εκοβα.....κ νομιζωντας οτι με μαζευει......δωστου κ ξαναπετουσα τα λιπτον στα μουτρα ......(χαχαχαχαχαχαχα)!!!........................Τ α υπολοιπα αυριο παιδια.......πα να ριξω ενα μπανακι....ν αλλαξω κ βρακακι.......(δεν φτασαν τα ρημαδια τα παμπερς...........) γιατι ερχεται δυσκολη μερα στην δουλεια......!

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

Υποκλίνομαι όχι για τις επιδόσεις που έδωσε ο ESS στο αυτοκινητό σου...... αλλά για την χαρά που νοιώθεις και εκφράζεις από πολύ βαθειά μέσα σου !!!

Μακάρι να βιώναμε όλοι τέτοια χαρά, κάθε φορά που εκπληρώνεται κάποια επιθυμία μας !!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει ρε φίλε ο τρόπος που εκφράζεις την χαρά σου..... με κάνεις και την ζώ μαζί σου !!!!

deepblue
15-12-09, 11:26
να δω βρε ΚΑΚΕ ανθρωπε....ποιον θα λες χοντρο σε λιγο......!Ξεκινησα εξαντλητικη διαιτα γιατι μου χεις σπασει τα παπαρια αλλα πανω απο ολα....για να αρεσω περισσοτερο!:jumpgirl:(για την γυναικα μου μιλαω):twak:



φιλαρακι.....δεν εχεις κ αδικο....αλλα προς το παρον......ΜΙΑ χαρα θα κατσω κ ησυχα....!



Οσο εχω τα συμπεθερια να με συντροφευουν στις νυχτερινες βολτιτσες.....δεν αγχωνομαι για τιποτα........!Εγω απο πισω με την καμερα θελω να μαι......κ να σας προλαβαινω λιγο.....!:ylsuper::bowdown:

Να πας στην Αγια Τριαδα στον Πειραια να αναψεις μια λαμπαδα !!!!!!

VanVIC
15-12-09, 11:26
Carpe diem !!!

NICK BMW LOVER
15-12-09, 11:46
Καποια στιγμη θελουμε να δουμε κ νουμερα Βασιλη,ετσι να γουσταρουμε!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ
15-12-09, 11:47
Να πας στην Αγια Τριαδα στον Πειραια να αναψεις μια λαμπαδα !!!!!!

Eλα θα σε παω εγω....εχω κονε ........αχααχαχα:pth::pth:

VanVIC
15-12-09, 12:06
Τελικά τα "κομπρεσεράκια", σε πείσμα των "κακών γλωσσών", δουλευουν και αποδίδουν KW πολλά και το κυριότερο, προσφέρουν παιδικά (αλλά γνήσια) χαμόγελα στους "φέροντες" και εκπλήξεις σε όποιους τα αμφισβητούν.
Οσοι πιστοί, προσέλθετε και -όπως βλέπετε- δεν θα χάσετε !

Το "εργο" έχει και συνέχειες...


Υ.Γ.: στο profil μου, χώρος για "κόκκινες" υπάρχει πολύς, μην διστάσετε οι επικριτές.

e60///M
15-12-09, 12:07
Καλοριζικο και καλα κομπρεσορατα χλμ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!

bmw330vasilis
15-12-09, 12:16
Καλοριζικο το τουμπανο!
Πες μας λεπτομέρειες, καμια φοτο εγκαταστασης, πως δουλευει το εργαλειο...

φωτο εγκαταστασης......ΚΑΗΚΑΝ.......Αν ειναι δυνατον....!

Φωτο το μοτερ...αφου πλυθει το εργαλειο......γιατι ειναι στα μαυρα του τα χαλια...(λογω καιρου)......
Θα μπει κ βιντεακι για να ακουστει οσο ειναι δυνατον ο θορυβος που βγαζει....!

Τωρα το πως δουλευει......τι να περιγραψω......ειναι τοσο γραμμικο κ δυνατο,που νομιζεις οτι εχει κ αλλο κ αλλο .....κ αλλο .....κ αλλο........Σε ολες τις στροφες η δυναμη ειναι απιστευτη........με 5η κ 2500 στροφες......στροφαρει κ ανεβαζει σαν τρελο....!(παντα σε σχεση με το 330 που ηταν....δεν γνωριζω σε σχεση με αλλα αυτοκινητα....μην παρεξηγηθω κιολας....).Οπως κ να χει.....δεν το ΧΟΡΤΑΙΝΩ......!:screwy::hello:

bmw330vasilis
15-12-09, 12:21
Απο την χαρα μου ομως.....ξεχασα να πως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......στα παιδια που μου τον εγκατεστησαν......ανελαβαν την αγορα ...την διαικπεραιωση της αποστολης τον δεματος απο Νορβηγια....το μονο που εκανα ειναι να παω το αμαξι μου....να περιμενω...να πληρωσω κ να φυγω......με ενα τεραστιο χαμογελο απο το αποτελεσμα ,που κ οπτικα εναι εξαισιο......αλλα κ οδηγικα....!

Η δουλεια των παιδιων αυτων....ητο λεπτομερης....και η εγκατασταση αψογη......!!!Και παλι χιλια ευχαριστω....!

Ευχαριστω κ τον φιλο STEFANOS COOL.....που επεμεινε να επισκεφτω το συγκεκριμενο συνεργειο....γνωριζοντας τι ψειρας ειμαι κ γω.....!Με το καλο κ το δικο σου στεφο....!

Συμπεθερια......επισημα ενα μεγαλο ευχαριστω......Vanvic....σε σενα που ανοιξες τον δρομο....κ deep...σε σενα που μας ξεμυαλιζεις........

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.........(τουλαχιστον στην καρδια.....)


ΚαλESSSSSS συνεχειESSSSS σε ολους............!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ
15-12-09, 12:22
Απο την χαρα μου ομως.....ξεχασα να πως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......στα παιδια που μου τον εγκατεστησαν......ανελαβαν την αγορα ...την διαικπεραιωση της αποστολης τον δεματος απο Νορβηγια....το μονο που εκανα ειναι να παω το αμαξι μου....να περιμενω...να πληρωσω κ να φυγω......με ενα τεραστιο χαμογελο απο το αποτελεσμα ,που κ οπτικα εναι εξαισιο......αλλα κ οδηγικα....!

Η δουλεια των παιδιων αυτων....ητο λεπτομερης....και η εγκατασταση αψογη......!!!Και παλι χιλια ευχαριστω....!

Ευχαριστω κ τον φιλο STEFANOS COOL.....που επεμεινε να επισκεφτω το συγκεκριμενο συνεργειο....γνωριζοντας τι ψειρας ειμαι κ γω.....!Με το καλο κ το δικο σου στεφο....!

Συμπεθερια......επισημα ενα μεγαλο ευχαριστω......Vanvic....σε σενα που ανοιξες τον δρομο....κ deep...σε σενα που μας ξεμυαλιζεις........

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.........(τουλαχιστον στην καρδια.....)


ΚαλESSSSSS συνεχειESSSSS σε ολους............!!!!!

:clap::clap:

MaSt0RaS
15-12-09, 12:42
Τελικά τα "κομπρεσεράκια", σε πείσμα των "κακών γλωσσών", δουλευουν και αποδίδουν KW πολλά και το κυριότερο, προσφέρουν παιδικά (αλλά γνήσια) χαμόγελα στους "φέροντες" και εκπλήξεις σε όποιους τα αμφισβητούν.
Οσοι πιστοί, προσέλθετε και -όπως βλέπετε- δεν θα χάσετε !

Το "εργο" έχει και συνέχειες...


Υ.Γ.: στο profil μου, χώρος για "κόκκινες" υπάρχει πολύς, μην διστάσετε οι επικριτές.

Οχι επικρητες.. μαλλον ζηλιαριδες..;):)

ptboul
15-12-09, 12:59
Αρχικά ήθελα να το κάνω ένα 'πλούσιο' ppS με όλα τα καλούδια.. Δε μου βγάινει όμως όπως το θέλω οπότε πάρ'το σε ποιηματάκι:

(το πάμε τραγουδιστά)

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/cosmote.jpg

O Βασίλης έχει!
Τι έχει?
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε κόντρες, σε ρολλ ή φανάρια
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε πόλεις, χωριά, παραλιακές και νησιά

Έχει tuuuuuning! Tuning καμπάνα
Να δεί γκαζιά, η κοπελιά
να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις κέρατα αντί για μαλλιά!
Mε τον ESS, στις ερημιές, να κάνεις μόνο κολιές στη μέση του πουθενά.
Για να σου πεί ο Hans πώς γίνονται τα γεμιστά/ και τι συμβαίνει όταν χανς από τη σιέρρα τη sedans. :dance::rofl2:

nino x3
15-12-09, 13:50
Αρχικά ήθελα να το κάνω ένα 'πλούσιο' ppS με όλα τα καλούδια.. Δε μου βγάινει όμως όπως το θέλω οπότε πάρ'το σε ποιηματάκι:

(το πάμε τραγουδιστά)

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/cosmote.jpg

O Βασίλης έχει!
Τι έχει?
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε κόντρες, σε ρολλ ή φανάρια
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε πόλεις, χωριά, παραλιακές και νησιά

Έχει tuuuuuning! Tuning καμπάνα
Να δεί γκαζιά, η κοπελιά
να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις κέρατα αντί για μαλλιά!
Mε τον ESS, στις ερημιές, να κάνεις μόνο κολιές στη μέση του πουθενά.
Για να σου πεί ο Hans πώς γίνονται τα γεμιστά/ και τι συμβαίνει όταν χανς από τη σιέρρα τη sedans. :dance::rofl2:


Eσαι Απιστευτος !!!! μπραβο!!!

Action Man
15-12-09, 13:54
Απο την χαρα μου ομως.....ξεχασα να πως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......στα παιδια που μου τον εγκατεστησαν......ανελαβαν την αγορα ...την διαικπεραιωση της αποστολης τον δεματος απο Νορβηγια....το μονο που εκανα ειναι να παω το αμαξι μου....να περιμενω...να πληρωσω κ να φυγω......με ενα τεραστιο χαμογελο απο το αποτελεσμα ,που κ οπτικα εναι εξαισιο......αλλα κ οδηγικα....!

Η δουλεια των παιδιων αυτων....ητο λεπτομερης....και η εγκατασταση αψογη......!!!Και παλι χιλια ευχαριστω....!


Καταρχήν,καλοτάξιδο το όχημα!
Είδα τον κομπρέσορα πρίν τον δεις εσύ:banned:(έχω και φώτο)
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά...αν και πήγε πίσω το project μου για χάρη σου:whip: :)

Καλές βόλτες!

Johnny E46
15-12-09, 13:55
τα ποιηματακια σου απλα γραφουν φιλτατε ptboul το χεις σκεφτει να φας τον θεοφανους ???? :D

Fairytale
15-12-09, 13:59
Την Πέμπτη 17/12 έχει Πλααάζα.
Θα προσέλθουν τα "τύμπανα";

Βασίλη καλόμπαχτο (τυχεράκια, την καλύτερη εποχή το έβαλες) να πάς να το μετρήσεις (θα σου πει ο Van).
C U out there

VanVIC
15-12-09, 14:42
Αρχικά ήθελα να το κάνω ένα 'πλούσιο' ppS με όλα τα καλούδια.. Δε μου βγάινει όμως όπως το θέλω οπότε πάρ'το σε ποιηματάκι:

(το πάμε τραγουδιστά)

...

Μας τελείωσες !


...αν και πήγε πίσω το project μου για χάρη σου...
!

Μυστικά projects δουλευεις Παντέλο ?
Και στα δικά σου λοιπόν (είμαστε δυό, είμαστε τρείς...)
:cheers: (χαθήκαμε ρεεεε)


...
(τυχεράκια, την καλύτερη εποχή το έβαλες) να πάς να το μετρήσεις (θα σου πει ο Van).
C U out there

χεχε
:peepwall:

Aceman1925
15-12-09, 14:56
νομιζω βασιλη μενει μονο να συνδεσεις τωρα και τα κοκοψινια με τα μπλιμπλικια στο μηλοφωνο και να μας πεις τα νεα νουμερα!!!!!

(αν δλδ δε το χεις κανει ηδη.....):feedback:

bill987
15-12-09, 16:12
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!

zoikarios
15-12-09, 16:20
Καλοριζικο και παντα ασφαλη χιλιομετρα!

bmw330vasilis
15-12-09, 16:57
Αρχικά ήθελα να το κάνω ένα 'πλούσιο' ppS με όλα τα καλούδια.. Δε μου βγάινει όμως όπως το θέλω οπότε πάρ'το σε ποιηματάκι:

(το πάμε τραγουδιστά)

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/cosmote.jpg

O Βασίλης έχει!
Τι έχει?
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε κόντρες, σε ρολλ ή φανάρια
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε πόλεις, χωριά, παραλιακές και νησιά

Έχει tuuuuuning! Tuning καμπάνα
Να δεί γκαζιά, η κοπελιά
να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις κέρατα αντί για μαλλιά!
Mε τον ESS, στις ερημιές, να κάνεις μόνο κολιές στη μέση του πουθενά.
Για να σου πεί ο Hans πώς γίνονται τα γεμιστά/ και τι συμβαίνει όταν χανς από τη σιέρρα τη sedans. QUOTE]

Τι να πω ρε φιλαρακι....τα λογια ειναι περιττα.....ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!!

[QUOTE=Action Man;351540][QUOTE=bmw330vasilis;351505]Απο την χαρα μου ομως.....ξεχασα να πως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......στα παιδια που μου τον εγκατεστησαν......ανελαβαν την αγορα ...την διαικπεραιωση της αποστολης τον δεματος απο Νορβηγια....το μονο που εκανα ειναι να παω το αμαξι μου....να περιμενω...να πληρωσω κ να φυγω......με ενα τεραστιο χαμογελο απο το αποτελεσμα ,που κ οπτικα εναι εξαισιο......αλλα κ οδηγικα....!

Η δουλεια των παιδιων αυτων....ητο λεπτομερης....και η εγκατασταση αψογη......!!!Και παλι χιλια ευχαριστω....!

QUOTE]
Καταρχήν,καλοτάξιδο το όχημα!
Είδα τον κομπρέσορα πρίν τον δεις εσύ:banned:(έχω και φώτο)
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά...αν και πήγε πίσω το project μου για χάρη σου

Καλές βόλτες!

Αααααα.....φιλαρακι μου τα χαλας.....Πρωτος εγω τον ειδα.....γιατι ανοιξα ευλαβικα το κουτι του βγαζοντας τις ταινιες μαζι με τον Γιαννακο.......Την τιμητικη ....στον δικο σου με το καλο.....!!
Σορυ που πηγε πισω το προτζεκτ σου παντως......κ σ ευχαριστω για τις ευχες....κ σε σενα τα καλυτερα.....αν κ με αυτα τα μαστορια που εχουμε....το χω ΔΕΔΟΜΕΝΟ.....!:+1:


Την Πέμπτη 17/12 έχει Πλααάζα.
Θα προσέλθουν τα "τύμπανα";

Βασίλη καλόμπαχτο (τυχεράκια, την καλύτερη εποχή το έβαλες) να πάς να το μετρήσεις (θα σου πει ο Van).
C U out there

Την Πεμπτη....θα θελα παρακαλω εναν αεροδιαδρομο ανατολικοδυτικοβορινο....ελευθερο!Το εργαλειο θελει χωρο για την προσγειωση κ ακομα περισσοτερο για την απογειωση....!!!αχαχαχαχαχα:pth:....κ βεβαια θα σκασουμε μυτη με την κοριτσαρα μου ....εκτος απροοπτου..!
Οσον αφορα τις μετρησεις.....εγιναν προχειρα κ σ ολισθηρο δρομο με το ψιψιψινι μου....κ με το νεο ετος θα γινουν κ επισημως...!

νομιζω βασιλη μενει μονο να συνδεσεις τωρα και τα κοκοψινια με τα μπλιμπλικια στο μηλοφωνο και να μας πεις τα νεα νουμερα!!!!!

(αν δλδ δε το χεις κανει ηδη.....)

φιλε Χρηστε......αμα εισαι γκατζετακιας....δεν καθεσαι στ αυγα σου......Ετσι λοιπον σημερα κ μ ελαφρο ψιλοβροχο....συνδεσα το κοκοκοψαρο ....το οποιο μου δωσε στο Iphon-i ......292 αλογα στον τροχο.......!Σημειωτεον οτι ψιλοβρεχε....κ το ανοιγμα (μιας κ το χω ψιλοστρωσει) ηταν ...νορμαλ...!Τωρα...τι να πω...?θα δουμε κ στο κανονικο δυναμομετρο οταν με το καλο γυρισουμε απο Λευκαδα με το νεο ετος....!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!

Καλοριζικο και παντα ασφαλη χιλιομετρα!

Φιλαρακια.......χιλια ευχαριστω....ευχομαι οτι καλυτερο κ γρηγορα κ στα δικα σας.....!

Aceman1925
15-12-09, 17:47
φιλε Χρηστε......αμα εισαι γκατζετακιας....δεν καθεσαι στ αυγα σου......Ετσι λοιπον σημερα κ μ ελαφρο ψιλοβροχο....συνδεσα το κοκοκοψαρο ....το οποιο μου δωσε στο Iphon-i ......292 αλογα στον τροχο.......!Σημειωτεον οτι ψιλοβρεχε....κ το ανοιγμα (μιας κ το χω ψιλοστρωσει) ηταν ...νορμαλ...!Τωρα...τι να πω...?θα δουμε κ στο κανονικο δυναμομετρο οταν με το καλο γυρισουμε απο Λευκαδα με το νεο ετος....!

Απο οτι βλεπω δεν αντεξες να περιμενεις λιγες μερες να φτιαξει ο καιρος!!!!

Παντος νομιζω ειναι καλα τα βρεμενα μουλαρια που δινει!!!!

Αντε και στη γιορτη σου θα σου ευχηθουμε ολοι με καλο καιρο να τα τριακοστησεις!!!!:greenboun

yodas
15-12-09, 17:51
Βασίλη και για να μην ξεχνιόμαστε....έχεις διάβασμα....

http://www.tearoute.gr/

billisj
15-12-09, 18:16
Καλοριζικο καλα και ασφαλη χιλιομετρα! !!!!!!!!!

sakkunen
15-12-09, 18:25
Καταρχήν,καλοτάξιδο το όχημα!
Είδα τον κομπρέσορα πρίν τον δεις εσύ:banned:(έχω και φώτο)
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά...αν και πήγε πίσω το project μου για χάρη σου:whip: :)

Καλές βόλτες!

Πάς στον μάστορα που σου σύστησα ?:party:

Christos 330i ///M
17-12-09, 14:02
Βασιλη πες μου ποσο σου βγηκε ολο το πακετο χωρις το περασμα . . .

Η μπριζα ειναι δυνατη στο ειμαστε δυο ειμαστε τρεις οπως λεει και το συμπεθερακι μου . . .

stratos
17-12-09, 14:12
Βασίλη δεν έχω παρα να ευχηθώ τα καλήτερα. Η περιγραφή σου είναι σαν να το περιμένουμε για τον εαυτό μας. Ζήσαμε την αγωνία σου και την ευτυχία σου μέσα απο αυτό το thread.

Προσωπικά χαίρομαι για 2-3 μέλη του forum που χαίρομαι να τους διαβάζω. Ελπίζω το μαχητικό σου να κάνει εσένα και εμάς περήφανους και να σου χαρήσει πολλές δυνατές συγκηνίσεις. Περιμένω να το δώ και να το ακούσω απο κοντά.

Πάντα τέτοια Βασίλη...

VanVIC
17-12-09, 15:23
Βασιλη πες μου ποσο σου βγηκε ολο το πακετο χωρις το περασμα . . .

Η μπριζα ειναι δυνατη στο ειμαστε δυο ειμαστε τρεις οπως λεει και το συμπεθερακι μου . . .

Το συμπεθεράκι σου λέει να το πάρεις απόφαση και να βάλεις μπροστά...

a.samaro
17-12-09, 15:40
Βασίλη Καλορίζικο και Καλοτάξιδο.
Νά'χεις την υγειά σου φίλε να το ευχαριστηθείς.

Christos 330i ///M
17-12-09, 15:58
Το συμπεθεράκι σου λέει να το πάρεις απόφαση και να βάλεις μπροστά...

Θελω τιμη για ess . . .

Τα αλλα απο το νεο ετος πες πως ειναι ετοιμα . . .

VanVIC
17-12-09, 16:00
Θελω τιμη για ess . . .

Τα αλλα απο το νεο ετος πες πως ειναι ετοιμα . . .

Α Μ Η Ν !

panos90
17-12-09, 16:29
να κανω μια ερωτηση?

σε σχεση με πριν και μετα, που ειδες μεγαλυτερη διαφορα?

απο 2λιτρο σε 3 λιτρο?
η απο 3 λιτρο σε ess??

επισης θα ηταν ενδιαφερον πως τα παει σε σχεση με ενα 335ι με τα ιδια περιπου αλογα (μαμα η λιγο πουσαρισμενο)

νομιζω και τα δυο τον ιδιο 3λιτρο εχουν.

αρα θα εχουμε διτουρμπινο VS κομπρεσερ απο ess :P

EVANGELOS
17-12-09, 16:31
...επισης θα ηταν ενδιαφερον πως τα παει σε σχεση με ενα 335ι με τα ιδια περιπου αλογα (μαμα η λιγο πουσαρισμενο)

νομιζω και τα δυο τον ιδιο 3λιτρο εχουν.

αρα θα εχουμε διτουρμπινο VS κομπρεσερ απο ess :P

ΜΕ μαμά 335 ίσως να κόβονται ... βελτιωμένο 335 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με 3.0 λτ Μ54 κομπρεσέρ !!!

bmw330vasilis
17-12-09, 16:42
6932 364384..................χρηστακο....κ οποιος αλλος....βιαζεται στην διαθεση σας!

θα ποσταρω λεπτομερειες.....απλα τωρα δεω εχω χρονο!!

VanVIC
17-12-09, 16:46
ΜΕ μαμά 335 ίσως να κόβονται ... βελτιωμένο 335 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με 3.0 λτ Μ54 κομπρεσέρ !!!

Επειδή ούτε 335 έχεις αλλά ούτε 3λιτρο Μ54, ρώτα τον M3EST να σου πεί.
Εχει Ζ4 με το μοτέρ του 335 και μάλιστα βελτιωμένο και έχει άποψη πώς πάει το δικό μου δίπλα στο δικό του. Το Ζ4 είναι και διπλοσύμπλεκτο.

Ασε ρε Βαγγέλη που ΟΛΑ τα ξέρεις...
Αμάν πιά !

EVANGELOS
17-12-09, 16:49
Επειδή ούτε 335 έχεις αλλά ούτε 3λιτρο Μ54, ρώτα τον M3EST να σου πεί.
Εχει Ζ4 με το μοτέρ του 335 και μάλιστα βελτιωμένο και έχει άποψη πώς πάει το δικό μου δίπλα στο δικό του. Το Ζ4 είναι και διπλοσύμπλεκτο.

Ασε ρε Βαγγέλη που ΟΛΑ τα ξέρεις...
Αμάν πιά !

Για πες μου ρε Βαγγέλη ότι είσαι ΜΠΡΟΣΤΑ από φτιαγμένο 335 !!!

Θέλεις να ανοίξεις με το Πάνο να δούμε ????? (με μένα οκ δεν πατάς με τον Πάνο ???)

EVANGELOS
17-12-09, 16:52
ο σύστημα αυτό είναι δίκαιο και με τη βοήθεια όλων μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση του επιπέδου των συζητήσεών μας. Τα σχόλια θα πρέπει να είναι συγκεκριμένα και εποικοδομητικά και να αφορούν τη ποιότητα του post όχι τη γνώμη του συγγραφέα του - δεν ψηφίζουμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το post.

επίσης ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως χρησιμοποιείται η έννοια της "Θετικής" ή "Αρνητικής" ψήφου !!!

Έλεος Βάγγο !!!! ... τα έχεις χάσει ...

stratos
17-12-09, 16:54
να κανω μια ερωτηση?

σε σχεση με πριν και μετα, που ειδες μεγαλυτερη διαφορα?

απο 2λιτρο σε 3 λιτρο?
η απο 3 λιτρο σε ess??

επισης θα ηταν ενδιαφερον πως τα παει σε σχεση με ενα 335ι με τα ιδια περιπου αλογα (μαμα η λιγο πουσαρισμενο)

νομιζω και τα δυο τον ιδιο 3λιτρο εχουν.

αρα θα εχουμε διτουρμπινο VS κομπρεσερ απο ess :P

ΜΕ μαμά 335 ίσως να κόβονται ... βελτιωμένο 335 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με 3.0 λτ Μ54 κομπρεσέρ !!!

Φαντάζομαι θα μάθουμε κάποια στιγμή...

VanVIC
17-12-09, 16:55
έγραψες:
... βελτιωμένο 335 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με 3.0 λτ Μ54 κομπρεσέρ !!!

και απάντησα σε αυτό που έγραψες.

Για πες μου ρε Βαγγέλη ότι είσαι ΜΠΡΟΣΤΑ από φτιαγμένο 335 !!!

Θέλεις να ανοίξεις με το Πάνο να δούμε ????? (με μένα οκ δεν πατάς με τον Πάνο ???)

Δεν έγραψα οτι είμαι μπροστά απο του Πάνου (το τούμπανο)

Βαγγέλη άσε, πάς να το γυρίσεις τώρα.

Και του Νίκου το Ζ4 φτιαγμένο ήταν.
Και δεν σου έγραψα αν ήμουν μπροστά ή πίσω. Σου είπα να ρωτήσεις να μάθεις.
Εσύ όμως έγραψες οτι δεν έχουν καμιά επαφή. Αμ δέ...

VanVIC
17-12-09, 16:59
επίσης ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως χρησιμοποιείται η έννοια της "Θετικής" ή "Αρνητικής" ψήφου !!!

Έλεος Βάγγο !!!! ... τα έχεις χάσει ...

Σου την έριξα (επώνυμα πάντα) γιατί πιστευω οτι δεν μπορείς να έχεις καλύτερη άποψη (για να μην πώ καθόλου) απο κάποιους που έχουν αυτοκίνητα με τέτοια μοτέρ και με το να γράφεις έτσι και λάθος εντυπώσεις δημιουργείς αλλά και δημιουργείς εντάσεις ανευ λόγου.

Σύνελθε !
Εχεις αλεργία με την ESS ?
Να το προσέξεις γιατί θα έχεις και άλλες παρενέργειες σε λίγο.

yodas
17-12-09, 17:09
O Νίκος μόνο εγκέφαλο δεν φοράει; Άρα είναι stage1!

Μπορεί να έχουμε μάχη. Από stage2 και πάνω δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι το 335 είναι μπροστά!

Να γίνει του Χρήστου το ess και θα σας ενημερώσω.

VanVIC
17-12-09, 17:15
O Νίκος μόνο εγκέφαλο δεν φοράει; Άρα είναι stage1!

Μπορεί να έχουμε μάχη. Από stage2 και πάνω δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι το 335 είναι μπροστά!

Να γίνει του Χρήστου το ess και θα σας ενημερώσω.

Κι'εγώ απ'ότι ξέρω, του Νίκου τότε μόνο εγκέφαλο φορούσε αλλά ο ίδος έλεγε οτι το υπολόγιζε γύρω στα 340 άλογα (αυτό δεν΄λέγετε φτιαγμένο ?)

Και 'γω νομίζω οτι ένα 335 με stage 2 (γύρω στα 380 άλογα να υποθέσω ?), θα είναι μπροστά αλλά για το πόσο πάλι δεν μπορώ να ξέρω.

Ο Ευάγγελος πάντως, με την απορία θα μείνει κι ας γράφει ότι θέλει.
Iσως να το κάνει on purpose...
(όλοι βρίσκουν τον γιατρό τους...)

yodas
17-12-09, 17:53
Van όπως τα λές είναι. Μένει να τεστάρουμε για να είμαστε σίγουροι.

nino x3
17-12-09, 18:03
Παμε τον Υμνο....

(το πάμε τραγουδιστά)

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/cosmote.jpg

O Βασίλης έχει!
Τι έχει?
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε κόντρες, σε ρολλ ή φανάρια
Έχει tuning! Tuning καμπάνα
Σε πόλεις, χωριά, παραλιακές και νησιά

Έχει tuuuuuning! Tuning καμπάνα
Να δεί γκαζιά, η κοπελιά
να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις κέρατα αντί για μαλλιά!
Mε τον ESS, στις ερημιές, να κάνεις μόνο κολιές στη μέση του πουθενά.
Για να σου πεί ο Hans πώς γίνονται τα γεμιστά/ και τι συμβαίνει όταν χανς από τη σιέρρα τη sedans. :dance::rofl2:

konc
17-12-09, 18:29
το σύστημα αυτό είναι δίκαιο και με τη βοήθεια όλων μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση του επιπέδου των συζητήσεών μας. Τα σχόλια θα πρέπει να είναι συγκεκριμένα και εποικοδομητικά και να αφορούν τη ποιότητα του post όχι τη γνώμη του συγγραφέα του - δεν ψηφίζουμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το post

Μεγάααααλη κουβέντα. Δυστυχώς έχουμε πολύ μέλλον μέχρι να την κάνουμε πράξη.
Δεν παίρνω καμία θέση για την ΟΥΣΙΑ της συζήτησης, έχω τις "διαφωνίες" και τις "συμφωνίες" μου και με τους δύο, αλλά σε τελική δεν μου πέφτει και λόγος γιατί εγώ δεν μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη για θέμα και προσωπικά δεν συμφωνώ με την δημοσίευση απόψεων απλά για να ειπωθούν. Κόλλησα όμως στο quote που είναι και το παράπονό μου..

Nick_E60_GR
18-12-09, 02:30
να κανω μια ερωτηση?

σε σχεση με πριν και μετα, που ειδες μεγαλυτερη διαφορα?

απο 2λιτρο σε 3 λιτρο?
η απο 3 λιτρο σε ess??

επισης θα ηταν ενδιαφερον πως τα παει σε σχεση με ενα 335ι με τα ιδια περιπου αλογα (μαμα η λιγο πουσαρισμενο)

νομιζω και τα δυο τον ιδιο 3λιτρο εχουν.

αρα θα εχουμε διτουρμπινο VS κομπρεσερ απο ess :P

Το 335 μαμά δεν έχει τύχη δίπλα στο TS2
και το 335 φτιαγμένο θα έχει δύσκολες στιγμές δίπλα σε ένα ολοκληρωμένο TS2+ (με FI εκκεντροφόρους και την ανάλογη εξάτμιση)

Ξέρω πολύ καλά τι λέω!
Ο franky (coupe Ε46 Μ54 3.0 TS2+ κομπλέ) άνοιγε με Μ5 Ε39 και τα είχε στο χέρι..... συνέχεια!

Nick_E60_GR
18-12-09, 02:35
... βελτιωμένο 335 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ με 3.0 λτ Μ54 κομπρεσέρ !!!

Βαγγέλη, γι αυτό μην ορκίζεσαι. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει στενότατη επαφή μεταξύ τους ...Φυσικά αυτό μένει να αποδειχτεί!

bmw330vasilis
18-12-09, 09:25
Βασιλη πες μου ποσο σου βγηκε ολο το πακετο χωρις το περασμα . . .

Η μπριζα ειναι δυνατη στο ειμαστε δυο ειμαστε τρεις οπως λεει και το συμπεθερακι μου . . .

Το συμπεθεράκι σου λέει να το πάρεις απόφαση και να βάλεις μπροστά...

Θελω τιμη για ess . . .

Τα αλλα απο το νεο ετος πες πως ειναι ετοιμα . . .

Χρηστακο.......ο ess TS2 (διοτι υπαρχει κ ο TS,TS2+ & o TS3) τον οποιο τοποθετησα στο δικο μου........κοστιζει οπως αναφερει ο Νορβηγος στο σαιτ περι τα 4800€.Τα εξοδα αποστολης που σε επιβαρυνει (αλλα μπορεις να τα διαπραγματευτεις) ανερχονται στα 200€.
Επιπλεον .....εχει να υπολογισεις.....τον Εκτελωνιστη,τον εκτελωνισμο.....(που τα υπολογιζω στο 500αρικο) αφου συννενοηθεις να σου στειλει μειωμενο τιμολογιο....αποστολη εγκεφαλου κ παραλαβη απο Νορβηγια για το νεο software κανα 100αρικο....κ πλεον σου απομενει η τοποθετηση....που υπολογιζεις κανα 500αρικο ακομα......!
Αρα αν τον παρεις μονος σου εχεις να υπολογισεις ολα τα ανωτερω.......+ την ταλαιπωρια του πηγαινε στην τραπεζα-εμβασματα-ταχυδρομειο-τηλ με Νορβηγια,email κτλ.....σου βγαινουν πανω κατω στα +-6100€.
Εγω εδωσα περι τα 6300 στα παιδια...κ δεν ασχοληθηκα με τιποτα περαν απο την αγωνια να περασουν οι μερες.........!

Ευχομαι ολοψυχα κ συνιστω ανεπιφυλακτα....να την κανεις την κινηση....μιας κ το αυτοκινητο γινεται απολαυστικα ξεχωριστο...!
Οσον αφορα την αξιοπιστια......βλεπε Vanvic που τον φοραει αρκετο διαστημα χωρις το παραμικρο προβλημα (κ ουκ ολιγες αναχαιτισεις)!

να κανω μια ερωτηση?

σε σχεση με πριν και μετα, που ειδες μεγαλυτερη διαφορα?

απο 2λιτρο σε 3 λιτρο?
η απο 3 λιτρο σε ess??

επισης θα ηταν ενδιαφερον πως τα παει σε σχεση με ενα 335ι με τα ιδια περιπου αλογα (μαμα η λιγο πουσαρισμενο)

νομιζω και τα δυο τον ιδιο 3λιτρο εχουν.

αρα θα εχουμε διτουρμπινο VS κομπρεσερ απο ess :P

Φιλε μου........
Η πρωτη ερωτηση σου ειναι λιγο ατοπη κατα την γνωμη μου.....καμμια σχεση το 2λιτρο με το 3λιτρο καθως κ το 3 λιτρο με κομπρεσερρατο.......Οι διαφορες ειναι αισθητες κ στις 2 περιπτωσεις........ΑΛΛΑ....απο 143 στα 231 και απο 231 στα 350 ...πες μου εσυ σε ποια απο τις 2 νομιζεις οτι θα εισαι μονιμα με το χαμογελο στα χειλη........?
Παντως κ με τις 2 μετατροπες....τα παμπερς μου τα χρειαστηκα......!

Οσον αφορα την δευτερη ερωτηση σου..........

ΝΟΜΙΖΩ....μιας κ η χθεσινη βραδια μας λογω συναντησης ειχε τεστακια......οτι ενα μαμα 335 παρολο που ειμαι θεοβαρος λογω καμπριο κ προς το παρον μονο TS2 (μου λειπει το +)......ειμαστε κοπια.......πραγμα που σημαινει οτι αν το setup μου το φορουσε ενα coupe....θα ηταν μπροστα.....!
Οσον αφορα το ''λιγο τσιγκλισμενο'' 335 ....οπως του συμφορουμιτη Stratos.........Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ........μιας κ τα ice tea ,τα πια χθες πανυγηρικα :nixweiss:(στην υγεια σου φιλε στρατο).........!

Καλess συνεχειess!!!!!!:angryfire

yodas
18-12-09, 09:31
Βαίλη να κανονίσουμε και ένα τεστ μαζί που είμαι cabrio επίσης...να δούμε τι γίνεται!

Nick_E60_GR
18-12-09, 09:45
Αν είναι "stock" το Ε93 ...θα έχει ενδιαφέρον η σύγκριση!

bmw330vasilis
18-12-09, 09:50
Βαίλη να κανονίσουμε και ένα τεστ μαζί που είμαι cabrio επίσης...να δούμε τι γίνεται!

γιατι οχι.......?

τωρα που πηραμε το κολα-ι .........:jester:

αληθεια....μαμα εισαι?

bmw330vasilis
18-12-09, 09:51
ΟΦ ΤΟΠΙΚ...............

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ..........!

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.......!

sm6
18-12-09, 10:07
α ρε βασιλακη... ωραιος...
το ονειρο το δικο σου, εφιαλτης για αλλον...
ετσι ειναι η ζωη...

αληθεια ο τυπος με το Μ3 στη βαρης-κορωπιου τι να εβλεπε στον υπνο του χθες το βραδι...:party:
ας αφησω ομως καλυτερα να τα πεις μονος σου...

bmw330vasilis
18-12-09, 10:10
φιλε σταθη.....

δεν μ αρεσει να περιαυτολογω.......ωστοσο νομιζω οτι ο εν λογο τυπος....πρεπει να χε θεμα......!
Η δεν ηξερε να το παει ή το Μ δεν ηταν στα καλα του......

Δεν εξηγειτε αλλιως...νομιζω....αποψη μου.....μηπως??

thomelef
18-12-09, 10:11
αληθεια ο τυπος με το Μ3 στη βαρης-κορωπιου τι να εβλεπε στον υπνο του χθες το βραδι...


για πείιιιιιτε ρε καλόπαιδα????!!!
τα καλά κρυφά τα κρατάτε???
κύριε βασίλη μήπως μας κρύβετε
τπτ?????

thomelef
18-12-09, 10:12
φιλε σταθη.....

δεν μ αρεσει να περιαυτολογω.......ωστοσο νομιζω οτι ο εν λογο τυπος....πρεπει να χε θεμα......!
Η δεν ηξερε να το παει ή το Μ δεν ηταν στα καλα του......

Δεν εξηγειτε αλλιως...νομιζω....αποψη μου.....μηπως??

μπίλι άσε τις ντρίπλες και μπέκα στο ψητό...
εδώ περιμένουμε να στρώσεις για να μας
πείς εντυπώσεις και απο το πουθενά ακούμε
για γαργάρες σε ///Μ3
ΥΓ...για τι ///Μ3 μιλάμε??? Ε46??? Ε36???
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ

bmw330vasilis
18-12-09, 10:14
για πείιιιιιτε ρε καλόπαιδα????!!!
τα καλά κρυφά τα κρατάτε???
κύριε βασίλη μήπως μας κρύβετε
τπτ?????

δεν το ανεφερα καν........γιατι πιστευω οτι υπηρχε θεμα(προβλημα)....!

εσυ το ακουσες να δουλευει καλα ρε Σταθη?

sm6
18-12-09, 10:20
εσυ το ακουσες να δουλευει καλα ρε Σταθη?

το δικο σου ή το αλλο...? :pth:
ετσι οπως εκανε ο V10 (και η ναταλι) τι να ακουσω ρε μαν?
πατησα κι εγω για να σας ακολουθησω, δεν πηγαινα ρελαντι...

του τυπου του χαλασες την επιδειξη στη γκομεν@... χεχε

θωμα ενα μαυρο καμπριο ηταν... θυμα του βασιλακη... σχημα λογου ετσι...
δεν ξερω το τι και πως, ο μπιλ ηταν μιση καροτσα μπροστα εως την τριτη του... μετα κοψανε

α ρε μπαγασα, θα σου παρω σηματακια να βαζεις στο πλαϊ οπως οι πιλοτοι στο β' π.π. οταν εκαναν καταρριψεις...

Nick_E60_GR
18-12-09, 10:21
μπίλι άσε τις ντρίπλες και μπέκα στο ψητό...
εδώ περιμένουμε να στρώσεις για να μας
πείς εντυπώσεις και απο το πουθενά ακούμε
για γαργάρες σε ///Μ3
ΥΓ...για τι ///Μ3 μιλάμε??? Ε46??? Ε36???
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ

Να πω εγώ με μια παραβολή? Αν το M54 3.0 ΤS2 "φεύγει" στο μαμά 335i και το μαμά 335i πάει κοντά με το μαμά Ε46 Μ3 (σε χρόνους, με τον ίδιο οδηγό) τότε λογικά TS2 και M3 είναι πάρα πολύ κοντά.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης είναι με cabrio και είναι και 2.00 μέτρα άνθρωπος (καμιά 110ρια+ κιλά τον κόβω ....cabrio με 2 άτομα δηλαδή)

bmw330vasilis
18-12-09, 10:25
το δικο σου ή το αλλο...? :pth:
ετσι οπως εκανε ο V10 (και η ναταλι) τι να ακουσω ρε μαν?
πατησα κι εγω για να σας ακολουθησω, δεν πηγαινα ρελαντι...

του τυπου του χαλασες την επιδειξη στη γκομεν@... χεχε

θωμα ενα μαυρο καμπριο ηταν... θυμα του βασιλακη... σχημα λογου ετσι...
δεν ξερω το τι και πως, ο μπιλ ηταν μιση καροτσα μπροστα εως την τριτη του... μετα κοψανε

α ρε μπαγασα, θα σου παρω σηματακια να βαζεις στο πλαϊ οπως οι πιλοτοι στο β' π.π. οταν εκαναν καταρριψεις...

ξερεις οτι εχω θεμα με το σασμαν φιλε.......η τεταρτη μου γιοκ......αλλιως.......θα χε κ συνεχεια......:gaysex:

Να πω εγώ με μια παραβολή? Αν το M54 3.0 ΤS2 "φεύγει" στο μαμά 335i και το μαμά 335i πάει κοντά με το μαμά Ε46 Μ3 (σε χρόνους, με τον ίδιο οδηγό) τότε λογικά TS2 και M3 είναι πάρα πολύ κοντά.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης είναι με cabrio και είναι και 2.00 μέτρα άνθρωπος (καμιά 110ρια+ κιλά τον κόβω....)

καλη η παραβολη Νικολα.....κ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....αλλα λογω τσιγαρου επιασα τα 116....!!!!!!:icon11:

thomelef
18-12-09, 10:28
μάλιστα...καλή φάση...
και τα 2 κάμπριο και ο μπιλ μπροστά...
και ακουγόταν και περιέργα το ///Μ3 ΕΕ??
μήπως άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια
για ελέυθερη εισαγωγή σε ///Μ3 που ξεγελάει
τον οδηγό με τον ήχο και στην ουσία το αμάξι
πάει χειρότερα???

bmw330vasilis
18-12-09, 10:32
Παρεπιπτοντως........να πω για την καταναλωση.......:

μετα τα τοσα χθεσινα πατηματα-ανοιγματα.......με φουλ ρεζερβουαρ απο το σπιτι (ΠΕΙΡΑΙΑ προς Αεροδρομιο-Ribas-Βουλιαγμενης-Παραλιακη-Ribas κτλ) διανυοντας περιπου 120-130 χλμ.......ο δεικτης της βενζινης πηγε μια γραμμη κατω απο το φουλ.....κ ο μετρητης εδειξε 12,5lt/100km...............
Eξεπλαγην......ειμαι κατενθουσιασμενος κ μ αυτο το γεγονος....!

ελπιζω αργοτερα να μην καιει περισσοτερο:dance:

bmw330vasilis
18-12-09, 10:34
μάλιστα...καλή φάση...
και τα 2 κάμπριο και ο μπιλ μπροστά...
και ακουγόταν και περιέργα το ///Μ3 ΕΕ??
μήπως άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια
για ελέυθερη εισαγωγή σε ///Μ3 που ξεγελάει
τον οδηγό με τον ήχο και στην ουσία το αμάξι
πάει χειρότερα???



πιθανον κ αυτο....................??:scratchch

Fairytale
18-12-09, 10:36
Κουβαλάτε ακόμα κάμερες πάνω στα αυτοκίνητα;

Bασίλη το σασμάν τι έπαθε; Είναι το μαμά του 4κύλινδρου ή έβαλες το σασμάν του τροπέτου;
C U out there

Nick_E60_GR
18-12-09, 10:38
Παρεπιπτοντως........να πω για την καταναλωση.......:

μετα τα τοσα χθεσινα πατηματα-ανοιγματα.......με φουλ ρεζερβουαρ απο το σπιτι (ΠΕΙΡΑΙΑ προς Αεροδρομιο-Ribas-Βουλιαγμενης-Παραλιακη-Ribas κτλ) διανυοντας περιπου 120-130 χλμ.......ο δεικτης της βενζινης πηγε μια γραμμη κατω απο το φουλ.....κ ο μετρητης εδειξε 12,5lt/100km...............
Eξεπλαγην......ειμαι κατενθουσιασμενος κ μ αυτο το γεγονος....!

ελπιζω αργοτερα να μην καιει περισσοτερο:dance:

Μπράβο Βασίλη! Πολύ σημαντικό αυτό!! Και efficient και όπλο!! Βάλε 6άρι τώρα που είναι ευκαιρία και θα με θυμηθείς!! Θα γράψεις χαμηλότερα νούμερα από πριν στο ταξίδι με τις ροπές που έχεις τώρα....

bmw330vasilis
18-12-09, 10:48
Μπράβο Βασίλη! Πολύ σημαντικό αυτό!! Και efficient και όπλο!! Βάλε 6άρι τώρα που είναι ευκαιρία και θα με θυμηθείς!! Θα γράψεις χαμηλότερα νούμερα από πριν στο ταξίδι με τις ροπές που έχεις τώρα....

θα δουμε ρε Νικολα........με το χρημα κινεις το συμπαν.....αλλα περρισευει???


Κουβαλάτε ακόμα κάμερες πάνω στα αυτοκίνητα;

Bασίλη το σασμάν τι έπαθε; Είναι το μαμά του 4κύλινδρου ή έβαλες το σασμάν του τροπέτου;
C U out there


Νικο......που χρονος για καμερες τωρα.....εδω δεν προλαβαινεις να αλλαξεις ταχυτητα κ εισαι στους κοφτες.....αχαχαχαχαχα
Η αληθεια ειναι οτι την ειχα μαζι....αλλα την ξεχασα εντελως με τετοια βραδια...!

Οσον αφορα το σασμαν ειναι του τροπετου......
Πριν κανα 2μηνο.....ξεκινησε αραια κ που....στις γρηγορες αλλαγες , να μου πεταει την 4η.
Δεν εδινα σημασια γιατι ηταν σε βαθμο του να σκεφτεις οτι δεν την κουμπωσες καλα...!
Απο την Δευτερα κ μετα που πηρα το μωρο μου με το καινουργιο του παιχνιδακι.......την 4η την πεταει για χαβαλε......οποτε μαλλον παμε για αλλαγη σασμαν!!!!
Στο πατημα με τον Γκεο συγκεκριμενα......η τεταρτη μπηκε μετα απο 4 προσπαθειες......
Υπαρχει περιπτωση να μπει κ να την κρατησει κ με την πρωτη.....αλλα δεν νομιζω οτι λεει κατι αυτο....!

Αληθεια.......για να βαλω 6αρι....(ρωτω κ το φορουμ)....χρειαζομαι κ αλλες αλλαγες ή μονο σασμαν κ αξονα????

Ξερετε περιπου κοστος?

bmw330vasilis
18-12-09, 11:00
μπίλι άσε τις ντρίπλες και μπέκα στο ψητό...
εδώ περιμένουμε να στρώσεις για να μας
πείς εντυπώσεις και απο το πουθενά ακούμε
για γαργάρες σε ///Μ3
ΥΓ...για τι ///Μ3 μιλάμε??? Ε46??? Ε36???
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ



E46!!!:icon_kidr

yodas
18-12-09, 11:41
γιατι οχι.......?

τωρα που πηραμε το κολα-ι .........:jester:

αληθεια....μαμα εισαι?

μαμά δεν θα το έλεγα μάλλον υιοθετημένος:smokin:

αλλά επειδή είμαι μεγάλος κοντράκιας όπως όλοι γνωρίζετε πατάω καθημερινά (λακούβες, σκ@τά, σκουπίδια και ότι άλλο βρώ)

:countdown

merlin_M3
18-12-09, 11:48
μαμά δεν θα το έλεγα μάλλον υιοθετημένος:smokin:

αλλά επειδή είμαι μεγάλος κοντράκιας όπως όλοι γνωρίζετε πατάω καθημερινά (λακούβες, σκ@τά, σκουπίδια και ότι άλλο βρώ)

:countdown

Ασε τα καλέσματα !:bullhorn:

Τα μπιφτέκια μαζί θα τα φάμε !!!:flipa:

bmw330vasilis
18-12-09, 13:25
μαμά δεν θα το έλεγα μάλλον υιοθετημένος:smokin:

αλλά επειδή είμαι μεγάλος κοντράκιας όπως όλοι γνωρίζετε πατάω καθημερινά (λακούβες, σκ@τά, σκουπίδια και ότι άλλο βρώ


axaxaxaxaxaxaxa.........αφου παταμε καθημερινα τα ιδια.....να τα παμε βρε μπαγασα.....αχαχαχαχααχαχα:cheers:

Ασε τα καλέσματα !:bullhorn:

Τα μπιφτέκια μαζί θα τα φάμε !!!

ουτε λογος να γινεται......κ οχι μονο μπιφτεκακια ε?????:chair:

Nick_E60_GR
18-12-09, 13:28
Τότε, να είναι και ο deep blue εκεί ...για backup..

bmw330vasilis
18-12-09, 13:30
Τότε, να είναι και ο deep blue εκεί ...για backup..

ΠΑΝΤΑ.........:nod:

Χωρις την ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ δεν παω πουθενα.......:chair:

yodas
18-12-09, 14:22
έκανα μπάξιμο στομάχι αλλαγμένο (λόγω εγκυμοσύνης) με τεράστια χωρητικότητα....

αδυνατώ να το γεμίσω μόνος και περιμένω παρέα....

Να γίνει το πάτημα παρακαλώ του οισοφάγου σύντομα!!

Nick_E60_GR
18-12-09, 14:28
χαχαχα καλό! ...χαλάρωσε όμως μην σου κάτσει βαρύ.... φιλικά έτσι?
(μεταξύ 3λιτρων "φουσκωτών" BMW θα πρέπει να υπάρχει φιλία και αλληλοσεβασμός....)

Nick_E60_GR
18-12-09, 15:11
θα δουμε ρε Νικολα........με το χρημα κινεις το συμπαν.....αλλα περρισευει???





Νικο......που χρονος για καμερες τωρα.....εδω δεν προλαβαινεις να αλλαξεις ταχυτητα κ εισαι στους κοφτες.....αχαχαχαχαχα
Η αληθεια ειναι οτι την ειχα μαζι....αλλα την ξεχασα εντελως με τετοια βραδια...!

Οσον αφορα το σασμαν ειναι του τροπετου......
Πριν κανα 2μηνο.....ξεκινησε αραια κ που....στις γρηγορες αλλαγες , να μου πεταει την 4η.
Δεν εδινα σημασια γιατι ηταν σε βαθμο του να σκεφτεις οτι δεν την κουμπωσες καλα...!
Απο την Δευτερα κ μετα που πηρα το μωρο μου με το καινουργιο του παιχνιδακι.......την 4η την πεταει για χαβαλε......οποτε μαλλον παμε για αλλαγη σασμαν!!!!
Στο πατημα με τον Γκεο συγκεκριμενα......η τεταρτη μπηκε μετα απο 4 προσπαθειες......
Υπαρχει περιπτωση να μπει κ να την κρατησει κ με την πρωτη.....αλλα δεν νομιζω οτι λεει κατι αυτο....!

Αληθεια.......για να βαλω 6αρι....(ρωτω κ το φορουμ)....χρειαζομαι κ αλλες αλλαγες ή μονο σασμαν κ αξονα????

Ξερετε περιπου κοστος?

Βασίλη περισσεύει ένα 6αρι από 330ci του '04-05. Οπτικά δείχνει άριστο. Δεν έχει δοκιμαστεί όμως. Αν θέλεις να το πάρεις να το δοκιμάσεις... δεν ξέρω τι παίζει με δισκο-πλατώ όμως γιατί τα 6άρια συνοδεύονται από διαφορετικό βολάν διπλής μάζας... ο κεντρικός σου είναι σίγουρο ότι μετατρέπεται (κονταίνει) για να μπει σε 6άρι

Dark_Niaou
18-12-09, 16:46
δεν χρειαζεται να το αλλαξεις... επισκευάζεται! Ειχα το ιδιο πρόβλημα και μου το έφτιαξαν στο συνεργείο

VanVIC
18-12-09, 17:10
Νιώθω την ανάγκη να καταθέσω δημόσια οτι το "νέο" αυτοκίνητο του Βασίλη ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες όλων μας αλλά και στις προδιαγραφές του προμηθευτή του "μοσχευματος"...

Το αυτοκίνητο, πέρα απο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, Γ@Μ@ΕΙ !!!
Βασίλη χαίρομαι με την χαρά σου.
Απόλαυσέ το όπου και όπως.

Είμαστε δύο,
Είμαστε τρείς... (σε λίγο έρχεται και ο 4ος με τον Μαυρο Δράκουλα...)
Οσοι πιστοί... έχετε πλεον αρκετά πετυχημένα παραδείγματα.

Aceman1925
18-12-09, 17:18
Νιώθω την ανάγκη να καταθέσω δημόσια οτι το "νέο" αυτοκίνητο του Βασίλη ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες όλων μας αλλά και στις προδιαγραφές του προμηθευτή του "μοσχευματος"...

Το αυτοκίνητο, πέρα απο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, Γ@Μ@ΕΙ !!!
Βασίλη χαίρομαι με την χαρά σου.
Απόλαυσέ το όπου και όπως.

Είμαστε δύο,
Είμαστε τρείς... (σε λίγο έρχεται και ο 4ος με τον Μαυρο Δράκουλα...)
Οσοι πιστοί... έχετε πλεον αρκετά πετυχημένα παραδείγματα.

πρωτοπερπατητης-οδηγητης-φουντωτης-σημαιοφορος τολμω να πω!!!!

Fairytale
18-12-09, 17:19
Γιατί τι έγινε; Το μέτρησε; πόσα πόσα;

Εσένα κάποιος σε προσφώνησε Vag :woowoo: (χεχε)
C U out there

Nick_E60_GR
18-12-09, 18:35
Είμαστε δύο,
Είμαστε τρείς... (σε λίγο έρχεται και ο 4ος με τον Μαυρο Δράκουλα...)
Οσοι πιστοί... έχετε πλεον αρκετά πετυχημένα παραδείγματα.

χμμ..... και επειδή δεν μπορώ τώρα, "τραινάρω" 3 ακόμη Ε60 3λιτρους Αντώνης-Μεταμόρφωση, Δημήτρης-Ν. Κόσμο, Κώστας-Θεσσαλονίκη ο οποίος με ρωτάει κάθε βδομάδα στο τηλέφωνο πότε να κανονίσει να φέρει το αμάξι στην Αθήνα για να το αφήσει να μπει ο ΕSS ...(όχι ο Κωνσταντίνος Ε60 - δεν είναι στο φόρουμ)...οι οποίοι μου τρέφουν μια συμπάθεια... δεν ξέρω γιατί χεχε, και θέλουν να τα κάνουμε όλοι μαζί. Τους λέω να προχωρήσουν και θα ακολουθήσω κι εγώ και δεν θέλουν. Πιστεύω ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουν πειστεί... να δούμε και τα νέα φορολογικά μέτρα και πως θα πάνε τα πράγματα, γιατί πληρώνω κι ένα οικόπεδο ταυτόχρονα και τα ζόρια είναι μεγάλα. Πέρσι τέτοιο καιρό που είχα καβατζάρει το ποσό, δεν έκατσε έγκαιρα, όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί έτυχε μια καλή δουλειά και χρειάστηκα τα λεφτά, γιατί μια επιταγή που θα με έστελνε 3 μήνες μπροστά, από άποψη οικονομικής άνεσης, έσκασε κι ακόμα την ψάχνω.... Ακόμα είμαι πολύ οριακός... Δουλειά δόξα το Θεω υπάρχει, οπότε ελπίζω.
Πάντως θα πάω σε TS2+ απ' ευθείας, δεν το συζητώ. Αυτό έχει αποφασιστεί εδώ και 3 χρόνια αναφέρεται στην 1η γραμμή στο γκαράζ μου ...μόνο που ένα ολοκληρωμένο ΤS2+ είναι 325-330 τροχό, οπότε το 360hp που γράφω ..είναι 380+! Το ακούς deepblue? Πήγαινε ένα δυναμόμετρο ρε συ να έχουμε και ντοκουμέντα!

bmw330vasilis
18-12-09, 20:13
δεν μ αφηνετε να αγιασω.....αγιες μερες........τομαρια....!

ακομα δεν προλαβα να φχαριστηθω το TS2.......με βαζετε στην πριζα να βαλω κ το +.....!

Αντε να χαθειτε με σας που μπλεξα.........!

Ρε θα το φαω το διαζυγιο δεν γλυτωνω.....!αχαχαχαχαχαχαχαα

Nick_E60_GR
18-12-09, 20:27
Βασίλη είσαι μόνο 1200 ευρώ μακριά από τα 380DIN χεχεχεχε

http://www.esstuning.com/products/TS2%252b-8.5PSI-Boost-Upgrade-Kit.html?setCurrencyId=2

Konstantinos e60
18-12-09, 20:31
χμμ..... και επειδή δεν μπορώ τώρα, "τραινάρω" 3 ακόμη Ε60 3λιτρους Αντώνης-Μεταμόρφωση, Δημήτρης-Ν. Κόσμο, Κώστας-Θεσσαλονίκη ο οποίος με ρωτάει κάθε βδομάδα στο τηλέφωνο πότε να κανονίσει να φέρει το αμάξι στην Αθήνα για να το αφήσει να μπει ο ΕSS ...(όχι ο Κωνσταντίνος Ε60 - δεν είναι στο φόρουμ)...οι οποίοι μου τρέφουν μια συμπάθεια... δεν ξέρω γιατί χεχε, και θέλουν να τα κάνουμε όλοι μαζί. Τους λέω να προχωρήσουν και θα ακολουθήσω κι εγώ και δεν θέλουν.

Αχχχ ρε Νίκο.....τζάμπα και άδικα τα έχω βάλει τα $$$$$$ στο χοντρό αλάτι και τα παστώνω.Για το δικό μου το μοτερ (2.5 lit. N53) δεν λένε να βγάλουν κάτι ,άδικα περιμένω !!!!!

bmw330vasilis
18-12-09, 20:33
Βασίλη είσαι μόνο 1200 ευρώ μακριά από τα 380DIN

http://www.esstuning.com/products/TS2%252b-8.5PSI-Boost-Upgrade-Kit.html?setCurrencyId=2

νικολα μου.....υπαρχουν καλως ή κακως .....πολλες προτεραιοτητες.......κ προσωπικες αλλα κ για το αυτοκινητο....!

βγηκε η ζημια με το σασμαν....να δουμε ποσο θα παει......!

ωστοσο για να δουλεψει το TS2+ τελεια σαν των παιδιων κ να αποδωσει.....θελω......χταποδι,καταλυτες...μανι μανι 2700+

κ ας μην ξεχναμε κ το πολυποθητο μπλοκε......που θα παταει το αυτοκινητο πολυ καλυτερα κ θα δειχνει κ την δυναμη του......

οποτε εχουμε δρομο μπροστα μας.......

αλλα ειπαμε...το ταξιδι μετραει κ η ανυπομονησια να κανεις την επομενη κινηση....το επομενο μπαξιμο κ εχεις την χαρα να βλεπεις τις διαφορες......

μ αυτα κ μ αυτα.....περασαν δυο χρονια που ειμαι σ αυτο το φορουμ κ αρχισα τα μπαξιματα......ανεπαναληπτEss στιγμEss.......μα πανω απο ολα ....η καλη ζεστη παρεα-φιλια που εχει δημιουργηθει κ μας βγαζει απο το χαζοκουτι στους δρομους για να ζουμε κ τοσες ωραιες στιγμες......ειτε πισω ειτε μπροστα απο αλλους!!!!!:yipee:

Fairytale
18-12-09, 21:10
Ωχ... έχεις μεταμορφωθεί πλήρως, είσαι πια σαν να βλέπω κείμενο του VanVic.
Είσαι "μετατροπή" !!! χαχαχα

Δεν μου λέτε... το site της ess στα κομπρεσσέρ άλλαξε; Γιατί το θυμάμαι πιο πλούσιο ή κάνω λάθος;
C U out there

konas
18-12-09, 21:13
Ωχ... έχεις μεταμορφωθεί πλήρως, είσαι πια σαν να βλέπω κείμενο του VanVic.
Είσαι "μετατροπή" !!! χαχαχα

Δεν μου λέτε... το site της ess στα κομπρεσσέρ άλλαξε; Γιατί το θυμάμαι πιο πλούσιο ή κάνω λάθος;
C U out there


Μαλλον κατι τους ριχνει ο Van στο φαγητο που τρωνε. Για αυτο καθομαι 2-3 θεσεις μακρια του. Αλλιως θα τη πληρωσει ο βαλβετρονικ (και δεν ξερω αν αντεχει)

Nick_E60_GR
18-12-09, 21:14
νικολα μου.....υπαρχουν καλως ή κακως .....πολλες προτεραιοτητες.......κ προσωπικες αλλα κ για το αυτοκινητο....!

βγηκε η ζημια με το σασμαν....να δουμε ποσο θα παει......!

ωστοσο για να δουλεψει το TS2+ τελεια σαν των παιδιων κ να αποδωσει.....θελω......χταποδι,καταλυτες...μανι μανι 2700+

κ ας μην ξεχναμε κ το πολυποθητο μπλοκε......που θα παταει το αυτοκινητο πολυ καλυτερα κ θα δειχνει κ την δυναμη του......

οποτε εχουμε δρομο μπροστα μας.......

αλλα ειπαμε...το ταξιδι μετραει κ η ανυπομονησια να κανεις την επομενη κινηση....το επομενο μπαξιμο κ εχεις την χαρα να βλεπεις τις διαφορες......

μ αυτα κ μ αυτα.....περασαν δυο χρονια που ειμαι σ αυτο το φορουμ κ αρχισα τα μπαξιματα......ανεπαναληπτEss στιγμEss.......μα πανω απο ολα ....η καλη ζεστη παρεα-φιλια που εχει δημιουργηθει κ μας βγαζει απο το χαζοκουτι στους δρομους για να ζουμε κ τοσες ωραιες στιγμες......ειτε πισω ειτε μπροστα απο αλλους!!!!!:yipee:

Σωστός! Κουβέντα να γίνεται.... εγώ που τους κουρδίζω όλους δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη..... λίγα-λίγα, να τα ευχαριστιόμαστε.

bmw330vasilis
18-12-09, 21:20
Ωχ... έχεις μεταμορφωθεί πλήρως, είσαι πια σαν να βλέπω κείμενο του VanVic.
Είσαι "μετατροπή" !!! χαχαχα

Δεν μου λέτε... το site της ess στα κομπρεσσέρ άλλαξε; Γιατί το θυμάμαι πιο πλούσιο ή κάνω λάθος;
C U out there

Μαλλον κατι τους ριχνει ο Van στο φαγητο που τρωνε. Για αυτο καθομαι 2-3 θεσεις μακρια του. Αλλιως θα τη πληρωσει ο βαλβετρονικ (και δεν ξερω αν αντεχει)

παιδια......λεει το παλιο ρητο....

μ οποιον δασκαλο καθησεις........την συνεχεια την γνωριζετε.......:dance:

Nick_E60_GR
18-12-09, 22:10
Ωχ... έχεις μεταμορφωθεί πλήρως, είσαι πια σαν να βλέπω κείμενο του VanVic.
Είσαι "μετατροπή" !!! χαχαχα

χαχαχα καλό!!!! όλοι μια μετατροπή είμαστε τελικά ...χαχαχαχα


Δεν μου λέτε... το site της ess στα κομπρεσσέρ άλλαξε; Γιατί το θυμάμαι πιο πλούσιο ή κάνω λάθος;
C U out there

Ναι Νίκο, ενοποιήθηκαν οι τιμές ανά κιτ πλέον και όχι ανά μοντέλο όπως παλιά. Για το Ε60 το TS2 είχε 6300 και μετά το κατέβασαν στα 5400. Τώρα έχει 4790, ίδια τιμή με του Ε46...

KATSARAIOS
18-12-09, 22:13
ρε ατιμε Καλαματιανε εχεις χαλασει ρε την πιατσα μαθαινω...ολα τα τσαγιερα βραζουνε απο θυμο και αγανακτηση.
εμαθα οτι ασημι καμπριο καταζητειται για απαραδεκτη συμπεριφορα και αλυπητου ραπισματος κατα υποτιθεμενων "πυροβολων","ραπτομηχανων" και συναφων κοσμητικων επιθετων.
γεια σου ρε πατριδα κα@λογκαζε ...να δω ρε ατιμε ποτε θα κανω βολτα,αν θυμασαι καλα εγω σε πρωτοεβαλα σε 330 χαχααχαχαχαχαχα

bmw330vasilis
19-12-09, 08:56
ρε ατιμε Καλαματιανε εχεις χαλασει ρε την πιατσα μαθαινω...ολα τα τσαγιερα βραζουνε απο θυμο και αγανακτηση.
εμαθα οτι ασημι καμπριο καταζητειται για απαραδεκτη συμπεριφορα και αλυπητου ραπισματος κατα υποτιθεμενων "πυροβολων","ραπτομηχανων" και συναφων κοσμητικων επιθετων.
γεια σου ρε πατριδα κα@λογκαζε ...να δω ρε ατιμε ποτε θα κανω βολτα,αν θυμασαι καλα εγω σε πρωτοεβαλα σε 330 χαχααχαχαχαχαχα

η αληθεια να λεγεται πατριδα......θυμασαι το χαμογελο κ την εκπληξη στα χειλη μου...τοτε που μ εκανες βολτα σto Πλαζα?????Για δες πως ερχονται τα πραγματα.....Ολα θελουν τον χρονο τους......!

Σου χρωσταω βολτEss........οταν με το καλο συναντηθουμε (γιατι εχεις χαθει τωρα τελευταια)...θα σε παω αξεχαστEssssssssss.............!!!:bugeye::dance:

Apostolos
19-12-09, 18:09
χμμ..... και επειδή δεν μπορώ τώρα, "τραινάρω" 3 ακόμη Ε60 3λιτρους Αντώνης-Μεταμόρφωση, Δημήτρης-Ν. Κόσμο, Κώστας-Θεσσαλονίκη ο οποίος με ρωτάει κάθε βδομάδα στο τηλέφωνο πότε να κανονίσει να φέρει το αμάξι στην Αθήνα για να το αφήσει να μπει ο ΕSS ...(όχι ο Κωνσταντίνος Ε60 - δεν είναι στο φόρουμ)...οι οποίοι μου τρέφουν μια συμπάθεια... δεν ξέρω γιατί χεχε, και θέλουν να τα κάνουμε όλοι μαζί. Τους λέω να προχωρήσουν και θα ακολουθήσω κι εγώ και δεν θέλουν. Πιστεύω ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουν πειστεί... να δούμε και τα νέα φορολογικά μέτρα και πως θα πάνε τα πράγματα, γιατί πληρώνω κι ένα οικόπεδο ταυτόχρονα και τα ζόρια είναι μεγάλα.

Χεχεχεχεχε πόσο χαίρομαι που δεν ξεχνάς :rolleyes::rolleyes: Νικόλα... Σε παρακολουθώ "αθόρυβα" χαχαχαχαχα:rofl2::rofl2: και αναμένω σιωπηλά για την μεγάλη στιγμή...

Nick_E60_GR
19-12-09, 19:17
Δημήτρη έχασες, έπρεπε να ήσουν μαζί. Είχαμε ένα πυροβόλο ένα μυδραλιοβόλο κι ένα αντιαεροπορικό + τον εδάφους-εδάφους του Στάθη.... Αν ήσουν, θα το είχες παραγγείλει την επόμενη μέρα..... χεχεχε

bmw330vasilis
19-12-09, 19:43
φιλοι μου.....εχω νεα μετα απο ταξιδι..............!!!!

Το γνωστο πλεον.....ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ (375 απολαυστικοτατα πλεον χλμ).Αν κ φορτωμενος τιγκα με πραγματα κ οικογενεια.......η μπουμπου πηγαινε σε κατηφορες,ευθειες,ανηφορες λες κ ηταν ΟΛΟΑΔΕΙΑ...!!
Μεση ωριαια ταχυτητα εγραψε το κοντερ τα 100χλμ....με μεγαλυτερη ταχυτητα στην Ιονια τα 200 (επεσε παντοφλα βεβαια) κ σ ολο το ταξιδι (πουθενα δεν δουλεψα για πρωτη φορα cruise control) απο 80-160 για χαβαλε με προσπερασεις εκ του ασφαλους κ ανεβοκατεβασματα (ταχυτητας) που ουτε στον υπνο μου δεν φανταζομουν...........!Η καταναλωση ηταν ακριβως οση κ ολες τις φορες που εχω ταξιδεψει με την οικογενεια μου (περιμενα πολυ παραπανω με τα τσιμπηματα που εκανα) αλλα κανοντας 380 περιπου χλμ. το κοντερ μου λεει οτι εχω αλλα 230 για να μεινω απο βενζινη.....οσα οποτε ερχομουν παντα στο νησι αλλα οχι με τετοια ανεβοκατεβασματα κ τοση......ανεση!!!!
Τα σχολια λοιπον απο το ταξιδι με την οικογενεια ειναι ΕΞΟΧΑ.........Αυριο επιστρεφω Αθηνα ΜΟΝΟΣ!!!!!!!
Να δουμε αν θα φτασει το ρεζερβουαρ για αυτο το ταξιδι......αχαχαχχαχαχ......
Οπως κ να χει ειναι απολαυση να χαιδευεις το γκαζι κ να περνας 4-5 αυτοκινητα ή 2-3 νταλικες λες κ ειναι σταματημενοι..................!
Νεοτερα λοιπον για καταναλωση απο Δευτερα σε πιο.....σπορ οδηγηση..........!

ΚαλEss ΣυνεχειEss...............!

VanVIC
19-12-09, 19:52
Δημήτρη έχασες, έπρεπε να ήσουν μαζί. Είχαμε ένα πυροβόλο ένα μυδραλιοβόλο κι ένα αντιαεροπορικό + τον εδάφους-εδάφους του Στάθη.... Αν ήσουν, θα το είχες παραγγείλει την επόμενη μέρα..... χεχεχε

Και στα δικά σου Νίκο, σύντομα.
Κοιμήσου καλά τώρα τα βράδια γιατί μετά...