PDA

Επιστροφή στο Forum : αναβοσβηνει η οθονη


kmilo2
04-01-10, 11:00
Παιδιά γεια σας. Έχω ένα ε60, 530D με την profesionall την οθόνη με navigator και εδώ και 2 βδομάδες το σύστημα ccc προσπαθεί να μπουταρει και μετά σβήνει. το λογότυπο της bmw βγαίνει κανονικά στην οθόνη και όταν ακούγεται ο ήχος από την ανάγνωση του dvd σβήνει και ξανανάβει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Στον αδαμιδη στην Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι θέλει αντικατάσταση όλη η μονάδα ccc γύρω στο χιλιάρικο. Γνωρίζοντας ότι η κάθε αντιπροσωπεία δεν κάθεται να επιδιορθώσει τίποτα αλλά απλώς το αντικαθιστά ψάχνω να βρω κάποιον ηλεκτρονικό με γνώσεις στην Θεσσαλονίκη προτού ακουμπήσω το χιλιάρικο . Οποίος γνωρίζει κάτι παραπάνω η με ανάλογο πρόβλημα ας απαντήσει. Ευχαριστώ...

aris nakos
04-01-10, 11:44
Καταρχας χρόνια πολλά και καλή χρονια να εχεις! Και εγω απο θεσσαλονίκη ειμαι! Εγώ για service πηγαίνω στον πετροπουλο στην λαχαναγορα, δουλευε στον αδαμιδη, ακριβώς διπλα του εχει ενα ηλεκτρολογο πολύ καλό που μπορεί να ασχοληθει με το προβλημα σου! Δεν χάνεισ τιποτα στο να τον ρωτησεις μπορει να σου πει λιγοτερα χρηματα!
Μια αλλη λύση ειναι να πας στο car audio nikou στην ωραιοκαστρου στην ηλιουπολη για να ρωτησεις και εκει!

giannis_compact
04-01-10, 13:06
Φιλε και εγω ξερω εναν ηλεκτρολογο που ασχολειται αποκλειστικα με bmw στη θεσσαλονικη.Αν θες πες να σου στειλω π.μ.Ασχολειται και με ναβι παρα πολυ.Φιλε Αρη αυτος που λες εσυ,ο ηλεκτρολογος ασχολειται με bmw?Για να ξερουμε και κανεναν αλλο..

aris nakos
04-01-10, 13:22
Ναι ασχολειται! Μαλιστα ο Πετροπουλος τους στελνει εκει! Ειμουν μια μερα μπροστα οταν ηρθε ενα χ5 και του ζητουσε χαρτες και και καποιου ειδουσ αναβαθμισης!

giannis_compact
04-01-10, 13:25
Φιλε αν ειναι ευκολο στειλε μου ενα π.μ. με το τηλεφωνο του,αν το εχεις.Ευχαριστω.

aris nakos
04-01-10, 13:26
Τωρα δεν γνωριζω αν πρεπει να σε συστηση καποιος για να πας! Θα τον ρωτησω και θα σας ενημερωσω!

giannis_compact
04-01-10, 13:27
Δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε μου..

aris nakos
04-01-10, 13:54
Δεν το εθεσα σωστα! Αυτός ξέρει οτι ειναι μπελαλιδικα στο φτιαξιμο και μπορει να μην θελει να ασχοληθει και πολυ για αυτο το λεω! Εμένα με ξέρουν χαρης στον πατέρα μου οποτε οτι πρόβλημα εχω παω και με το λυνουν με τον πιο οικονομικο τροπο! Απο την αλλη μπορει να κανω λάθος και να μου πει ο ανθρωπος να πας και να το δει! Θα πάρω και το τηλεφωνό του!

kmilo2
09-01-10, 17:59
Φιλε αρη ευχαριστω για την απαντηση
μπορεις να μου δωσεις τηλεφωνο η τηλεφωνο του ηλεκτρολογου η του πετροπουλου?