PDA

Επιστροφή στο Forum : Μεταλικος ηχος στην πισω ζαντα! Z4


ThugAngeL
07-01-10, 23:20
Σημερα καθως πηγαινα βολτα με την μπεμπουλα μου, απτο πουθενα στην ευθεια αρχισε να ακουγεται ενας εντονος μεταλλικος ηχος στην πισω αριστερη ζαντα, λογικα απτο δισκοφρενο(σαν να εχεις παρει καποιος ενα καρφι και να το σερνει πανω σε ενα μεταλλο με δυναμη! Φριχτος ηχος).
Καθως πηγαινα στην αντιπροσωποια στην Αρτα πανικοβλημενος, η οποια ηταν κλειστη....., ακουσα κατι σαν ενα 'ντιν' και μετα σταματισε!! Και αφου σταματισε ο θορυβος εχω την εντυπωση πως ειχα την ιδια αισθηση στο φρεναρισμα.
Βεβαια ειχα κοιταξει με φακο την ζαντα πιο πριν και δεν ειδα τιποτα..
Χρηζει ανυσηχιας το ολο θεμα? Υπαρχει περιπτωση να τρεχει κατι με το δισκοφρενο, η απλα κατι να ειχε σκαλωσει κατι εκει αναμεσα??

graf-art-7
07-01-10, 23:27
Μαλλον εινα αυτο που ειπες ,, κατι πρεπει να κολλησε αναμεσα,, και εκανε θορυβο μεχρι που το εσπασε..!!

Βεβαια καλου κακου πηγαινε κοιταξε το ,, δεν χανεις τπτ...

ThugAngeL
08-01-10, 00:04
Μαλλον εινα αυτο που ειπες ,, κατι πρεπει να κολλησε αναμεσα,, και εκανε θορυβο μεχρι που το εσπασε..!!

Βεβαια καλου κακου πηγαινε κοιταξε το ,, δεν χανεις τπτ...

Ευχαριστω για την απαντηση... Ειναι καινουρια και ειμαι και γω λιγο ψιρας..
Το απλο θεμα το κανω κυπριακο!!
Θα παω λογικα...

graf-art-7
08-01-10, 00:10
Ειναι καινουρια και ειμαι και γω λιγο ψιρας..
Το απλο θεμα το κανω κυπριακο!!


Ολοι ετσι ειμαστε σε καποιο βαθμο,,,ή το πονας ή οχι...!!

stratos
08-01-10, 02:46
Κανένα πετραδάκι μάλλον θα ήταν και έφυγε...

rapid_fast
08-01-10, 03:04
Μα τί είναι αυτά που λέτε? είναι δυνατόν να σκαλώσει κάτι πάνω στα φρένα? Η ανάμεσα στην ζάντα και στα φρένα? Η ανάμεσα στη δαγκάνα και στα φρένα?? Και μάλιστα κατα την κίνηση του οχήματος? Και πώς σηκώθηκε αυτό το κάτι 30 εκατοστά απο το έδαφος για να χωθεί στα φρένα? Υπάρχει και ένας θόλος που αποτελεί εμπόδιο..
Λοιπόν, με κάθε σεβασμο, αν δεν ήσουν με καμια κοπελίτσα μέσα στους αγρούς, το μόνο που μπορεί να έγινε, είναι να σκάλωσε κάτι στην κιθάρα, ή να έσπασε και να έφυγε ελλατήριο απο τη σιαγόνα ή το εσωτερικό ταμπούρο. Ενδεχόμενα και βαρίδιο ζυγοστάθμισης.
Να πάς αμέσως στο συνεργείο, πρίν σκοτωθείς..
Καθόλου απλό δεν είναι το θέμα, και δεν το κάνεις κυπριακό. Με τα φρένα και το τιμόνι δεν παιζουν.

giannis 116
08-01-10, 11:33
Σωστος ο rapid! Να το κοιταξεις και αμεσα, οντως με αυτα δεν παιζουμε και ειναι βασικα θεματα ασφαλειας. Καπου ειχα διαβασει παλιοτερα πως ειχαν ενα θεμα καποιες Ζ4 με τα φρενα και συγκεκριμενα με το χειροφρενο, τους κολλαγε. Πες να σου κοιταξουν τα ταμπουρα του χειροφρενου που ειναι απ τη μεσα πλευρα των πισω δισκων. Αφου δουν προσεκτικα δισκους δαγκανες τακακια κλπ. Επισης παιζει να ακουμπαγε και το καλωδιο του αισθητηρα φθορας των πισω φρενων, δεν ξερω σε Ζ4 που ειναι, ισως να ηταν κι αυτο και να ειχε φυγει απ τη θεση του και ακουμπαγε στο δισκο. Ας το δουν και αυτο.

ThugAngeL
08-01-10, 16:41
Το πηγα στο συνεργειο και ευτυχως δεν υπηρχε κανενα προβλημα! Μαλλον επειδη πιο πριν ειχα παει σε μια αλανα για παντιλικια, δεν ηταν καθαρη η ασφαλτος (μαλιστα ειχε πολλα ξερα πεσμενα πλατανοφυλλα κατω καθως και μικροσκουπιδια) κατι να κολλησε στη δαγκανα...
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!

dimis_gr
08-01-10, 17:34
φίλε μου κάτι τέτοιο έπαθα πριν λίγες μέρες και σήκωσα το αμάξι και βρήκα ένα μπλεγμένο σύρμα στον άξωνα από κάτω το οποίο λίγο ακόμη και θα μπλεκότανε με το διαφορικό

BMW Power
12-01-10, 14:04
Μαλλον επειδη πιο πριν ειχα παει σε μια αλανα για παντιλικια, δεν ηταν καθαρη η ασφαλτος μαλιστα ειχε πολλα ξερα πεσμενα πλατανοφυλλα κατω καθως και μικροσκουπιδια

Στα ΚΤΕΛ έκανες πάντες παλιόπαιδο?

ThugAngeL
25-01-10, 21:15
Στα ΚΤΕΛ έκανες πάντες παλιόπαιδο?

Οχι, στο παρκινγκ διπλα απ'τα γηπεδα τενις!! :rockon:
Δε λεει στα ΚΤΕΛ....