PDA

Επιστροφή στο Forum : seafoam?


topgan1
01-02-10, 23:37
Καλησπέρα... μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς κάνει ο τύπος εδώ? Καθαρίζει την μηχανή με ένα ειδικό spray???

http://www.youtube.com/watch?v=MzqohWTChwY

ευχαριστώ

topgan1
03-02-10, 00:39
καμια ιδέα παιδιά???

GREY
03-02-10, 08:56
Mετα απο ενα search στο ιντερνετ βρηκα αυτο

http://www.seafoamsales.com/motor-treatment.html

μαλλον καθαριζει τον κινητηρα..θα μας πουν βεβαια και οι ειδικοι οταν δουν το threadaki..

ankor
03-02-10, 09:29
Ακριβωs αυτο κανει.Καθαρισμο του κινητηρα απο τυχον "υπολειματα" λαδιου π.χ που μπορει να μενει στουs κυλινδρουs αν καιει λαδακια το μοτερ.Ο ασπροs καπνοs που εβγαλε ειναι επειδη ολα αυτα τα καθαριστικα εχουν σαν βαση τουs το πετρελαιο.Και εσυ απλα αν μπορεσειs να σταξειs λιγο πετρελαιο τα ιδια ακριβωs αποτελεσματα θα εχειs.Eαν ριξειs μεγαλη ποσοτητα η'απο το σπρευ η'απλα πετρελαιο το μοτερ θα σβησει.
Εαν οποιδηποτε μοτερ δουλευει σωστα δεν χρειαζεται κανενα μα κανενα βοηθητικο-ξεκαπνιστικο.Μην ξεχναs οτι το καθε μοτερ ειναι κατασκευασμενο να δουλευει με λαδι και βενζινα.Επειδη μπορει καποιοs να το παρακανει καθε λιγο και λιγακι να βαζει π.χ απο αυτο το σπρει.....τοτε σιγουρα θα αποκτησει προβλημα γιατι?Το πετρελαιο "κραταει"υγρασια και αν δεν στεγνωσει καλα το μοτερ...τοτε γεια σαs. Το μοτερ που δουλευει σωστα δεν εχει αναγκη απο τετοια μπιχλιμπιδια.

topgan1
03-02-10, 16:01
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι αυτός ο τρόπος όμως "ενδεδειγμένος" για τον καθαρισμό της μηχανής? Δηλαδή και στις αντιπροσωποίες κάτι τέτοιο κάνουν σε περίπτωση που κάποιο μοτέρ δεν δουλεύει σωστά?

DiMiTrIs_
03-02-10, 16:34
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι αυτός ο τρόπος όμως "ενδεδειγμένος" για τον καθαρισμό της μηχανής? Δηλαδή και στις αντιπροσωποίες κάτι τέτοιο κάνουν σε περίπτωση που κάποιο μοτέρ δεν δουλεύει σωστά?

μπα...με τιποτα φιλε....δεν το εχω δει ποτε σε αντιπροσωπεια....αν εχει προβλημα μια μηχανη δεν την φτιαχνεις με ενα αμφιβολου ποιοτητος υγρο....

drum
03-02-10, 16:34
αν το πετρελαιο κραταγε υγρασια θα ειχαμε ανατιναχθει ολοι οι ντιζελατοι....
αλλο χημικο ειναι αυτο που βαζει ο τυπος στο βιντεακι.

jimhs
04-02-10, 14:34
μερικοι κανουν εσωτερικο καθαρισμο του μοτερ ψεκαζοντας νερο στην εισαγωγη
φυσικα σε μικρες ποσοτητες ωστε να μην σβησει και να μην σπασει απο υδραυλικη συμπιεση

τι λετε για αυτη τη μεθοδο?

giannis 116
04-02-10, 14:39
Αμφιβαλω αν ειναι πετρελαιο ή αν χρησιμοποιειται αυτο για εσωτερικο καθαρισμο του κινητηρα αφου και το ιδιο κατα την καυση του παραγει αιθαλη, δηλαδη καρβουνιλα οποτε πιο πολυ θα το βρωμιζε παρα θα το καθαριζε.