PDA

Επιστροφή στο Forum : SOS-Νταγκουνάκης ή Σίτας-Φλασκής??


GIO_KOTSIFAKIS
12-02-10, 11:31
Καλησπέρα.
Ένας ασυνείδητος τράκαρε το Ζ4 μου και έφυγε αλλά ευτυχώς τον βρήκα μέσω ενός μάρτυρα και μου έκανε δήλωση..
Anyway χρειάζομαι τη βοήθειά σας!
Η ασφαλιστική μου συνεργάζεται λέει (ώστε να πληρωθεί απευθείας η ζημιά χωρίς να εκταμιεύσω χρήματα) με τον Νταγκουνάκη στη Ν.Ιονία και τον Σίτα-Φλασκή στην Καλλιθέα.
Παρακαλώ όποιος ξέρει τα συνεργεία αυτά να μου προτείνει σε ποιον να πάω!
Καταλαβαίνετε ότι πονάω το αυτοκίνητό μου και θέλω να γίνει η καλύτερη δυνατή δουλειά.
Επίσης αν ξέρετε κάποιο άλλο καλό συνεργείο (πάντα μιλάω για επίσημα BMW) πείτε μου έστω και αν χρειαστεί να πληρώσω εγω και να πάρω μετά την αποζημίωση..
Ευχαριστώ πολύ-Ελπίζω να μην σας συμβεί!
Γιάννης.

m_power_lunatic
12-02-10, 11:51
Φιλε μου δεν εχω δει δουλειες τους οποτε δεν μπορω να πω κατι,παντως απο επισημους που εχω δει δεν μπορω να σου πω τα καλυτερα λογια.Εξω υπαρχουνε φανοποιια με εκπληκτικες δουλειες παντως και ισως πρεπει να προτιμησεις κατι εκει.Παντως οπου πας το αμαξι σου ακουσε προσεκτικα.......οταν θα πας να το παραλαβεις θα κανεις επιθεωρηση το αμαξι,πιθαμη προς πιθαμη,κοντρα στον ηλιο-απο το πλαι παντου,παρε και εναν φιλο που να κοβει το ματι του μαζι σου.Αν δεις κατι που δεν σου αρεσει....βερνικια να τρεχουνε-διχρωμιες χοντρες-φαινομενο φλουδας πορτοκαλιου-νερα-κακη συναρμογη πλαστικων-κακη μονωση στο βαψιμο με αποτελεσμα να εχει ψεκασει το πιστολι βαφης ασταρι η χρωμα και σε αλλες επιφανειες...ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝ.Ζητησε να το ξαναφτιαξει,απαιτησε το εστω και αν σε πει περιεργο η μ@κ@κ@.

giannis 116
12-02-10, 13:06
Σου εστειλα πμ για να μη φανει διαφημιση (ή δυσφημιση), και θα συμφωνησω απολυτα με τον m power lunatic για το θεμα παραλαβης μετα την επισκευη. Την ειχα πατησει ασχημα με Golf που το χα αφησει σε αντιπροσωπεια για καλυτερα μετα απο τρακαρισμα να μου το φτιαξουν, αυτοι το εστειλαν σε φανοποιειο Opel! Ναι κλαλα διαβαζετε, Opel! μου το παρεδωσαν μετα απο 3 ολοκληρους μηνες και το χαν κανει σαν τα μουτρα τους, σκατα! Απλα επειδη εφευγα εξωτερικο εκεινη την περιοδο δεν ειχα χρονο και διαθεση να ασχοληθω, απλα το πηρα τ αμαξι, σιχαθηκα τη VW, ξενερωνα που το οδηγουσα μετα και το πουλησα απ ευθειας.
Γι αυτο οπου και να το πας, πρωτα ειδοποιησε τους οτι αν τ αμαξι δεν ειναι ολοσωστο, θα χουν αλλα μετα...

spirosg
12-02-10, 13:49
Κατα πρώτον, αφού σε τράκαρε και έφυγε δεν θα έπρεπε μετά απλά "να σου κάνει δήλωση" αλλά να του κάνεις μήνυση για να τρέχει και να μη φτάνει το @ρχ!δι.
Κάτι τέτοιοι "εξυπνάκηδες" δε θέλουν έλεος.... μήνυση και άς κλαίγεται. Αν δεν είχες τον μάρτυρα θα ενδιαφερόταν για τη ζημιά που σου έκανε? Μπααααα... εκείνος την κοπάνησε "μάγκικα" και σκασίλα του για σένα. Έτσι σκέψου και σκίστον χωρίς σάλιο !!!!

Για συνεργείο έχεις πμ για να αποφύγουμε δυσφιμίσεις/διαφημίσεις και αντιπαραθέσεις.

Christoforos
12-02-10, 14:14
Sittas Flaskis που εχω παει εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος...

peter79
12-02-10, 16:28
Δεν κατάλαβα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το πας σε έναν απο τους 2....

θα το πας όπου εσύ θεωρείς καλύτερα. τιμολόγια θα σου κόψον όλοι και με αυτα θα ζητήσεις τα χρήματα απο την ασφαλιστική μετά.

stef
13-02-10, 07:36
Να το πας, εκεί που θέλεις ΕΣΥ!!!!
Για τον πρώτο δεν έχω γνώμη, για τον δεύτερο στην Καλλιθέα καλύτερα να μην μιλήσω....

5555
13-02-10, 10:45
Αυτα ειναι για ντοματες που λενε οι ασφαλιστικες. Οπου γουσταρεις το πας, και γνωμη μου οπως ειπε και Lunatic καλυτερα εξω απο BMW.

strof
13-02-10, 10:52
Εγω πάντως και να μην μου το 'επεβαλε' η ασφαλιστικη στον Φλασκη θα πηγαινα! Θα ηθελα ομως τον φιλο stef να μας πει την εμπειρια του για τι εγω τον θεωρω πολυ καλυτερο απο τις αντιπροσωπειες. Μπορει να κανουμε λαθος....

stef
13-02-10, 10:55
Έλα να δεις βάψιμο πόρτας στο Ε34 του πατέρα μου και τα ξαναλέμε....
Και είναι "φίλοι".....
Έλα να δεις και τι ανταλλακτικά χρησιμοποιεί και επίσης τα ξαναλέμε.... , εννοώ όχι original.
Εδώ τελειώνει η κουβέντα μας

strof
13-02-10, 11:01
Φιλικα σου το ειπα stef. μην αρπαζεσαι. ουτε τον ξερω τον ανθρωπο ουτε ποσοστα παιρνω απο αυτον. Η δικη μου εμπειρια δεν ηταν φαναρτζιδικης φυσης αλλα ηλεκτρονικης και τουλαχιστον ο ηλεκτρολογος που εχει τα σπαει. Αυτα απο προσωπικη εμπειρια την μοναδικη φορα που τον επισκεφτηκα. Μπορει στην φαναρτζοδουλεια του να μην ειναι καλος, γιάυτο και σου ζητησα να το αναφερεις.
φιλικα Παναγιωτης.

stef
13-02-10, 11:35
ΠΑΝΤΑ φιλικά μιλάω!

harrisdriver
16-02-10, 09:29
Απλως σε εκεινα τα 2 συβεργεια δεν χρειαζετε να πληρωσει το παιδι, και μετα να περιμενει 2-3 μηνες για να παρει τα λεφτα του οπως θα κανει με αλλο συνεργειο. Απλως το αφηνει κει και το περνει χωρις να δωσει δεκαρα. Μετα πληρωνουν κατευθειαν οι ασφαλιστικες το φανοποιιο.

DoctorAbo
16-02-10, 16:24
Το πρώτο από τα 2 μαγαζιά που ανέφερες το 2002 μου κατέστρεψε μια Ε39 520 μετά από το χαλάζι των Δυτικών προαστίων. Το πήγα εκεί για να σφυρηλατήσουν τις 78 γούβες και να το βάψουν. Το βάψιμο ήταν άθλιο και μετά από λίγο η μπογιά έκοψε και φέγγιζε η κακή δουλειά από κάτω. Η σφυρηλάτηση ήταν μέτρια έως απαράδεκτη (φαινόντουσαν τη σφυρηλατημένα σημεία) . Δε ξαναπάω εκεί ούτε με κλωτσές !!!

GIO_KOTSIFAKIS
17-02-10, 13:23
O HarrisDriver έχει δίκιο. Γι' αυτό σε έναν από τους δύο για να μην βγάζω χρήματα από την τσέπη μου...
Anyway το πήγα σήμερα στον Σίττα-Φλασκή και θα σας πω την εμπειρία μου σε καμιά βδομάδα..
Πρώτη εντύπωση φαίνεται καλή..
PS: Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον..

GIO_KOTSIFAKIS
08-03-10, 13:24
Όπως είχα υποσχεθεί σας παραθέτω την εμπειρία μου από τον Σίττα-Φλασκή στην Καλλιθέα.
Από τη στιγμή που δόθηκε το τελικό ok από την ασφαλιστική μου, μου κράτησε το αυτοκίνητο 3 μέρες.
Άλλαξα φτερο και πίσω προφυλακτήρα (καινούρια ανταλλακτικά και τα δύο).
Η τοποθέτησή τους είναι άριστη, δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για νέα κομμάτια.
Έτσι και αλλιώς η ζημιά ήταν περισσότερο βαθιές γραντουνιές παρά χτυπήματα, οπότε είναι λογικό να μην μείνει "κουσούρι".
Το βάψιμο το χαρακτηρίζω πολύ καλό, αν σκεφτεί κανείς ότι αν δεν το ξέρεις δεν παρατηρείς διαφορά και με δεδομένο ότι το υπόλοιπο χρώμα είναι 7 ετών...οπότε λογικό να έχει λίγο αλλάξει η απόχρωση από αυτήν του κωδικού χρώματος.
Τέλος, είχα after market αισθητήρες παρκαρίσματος τους οποίους επίσης επανατοποθέτησαν με ακρίβεια, χωρίς φυσικά να μου ζητήσουν χρήματα.
Και φυσικά μου το επέστρεψαν πεντακάθαρο μέσα έξω (γιατί όταν πήγα ένα πρωί να δω πως πάνε...το αυτοκίνητο ήταν καλυμμένο από σκόνη!:)
Εν τέλει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά που μου έκαναν και τους προτείνω ανεπιφύλακτα.
ΥΓ: Σημειώνω ότι μετά από απαίτησή μου με πήραν τηλ να πάω να δω τα κομμάτια πριν τα βάψουν!