PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα συναγερμου


tigerakias
14-02-10, 11:51
Γεια χαρα σε ολους.Εχω ενα προβλημα με το συναγερμο μαλλον,
Εχω μια 518 e34 και εχει τον εργοστασιακο συναγερμο.Ξαφνικα καποια στιγμη που το κλειδωσα με το τηλεχειριστηριο δεν ανταποκριθηκε οπως το ειχα συνηθισει.Κλειδωσε χωρις να σβησουν αμεσως τα φωτα.Οταν πηγα να το παρω δεν ξεκλειδωνε με το χειριστηριο και αναγκαστηκα να ξεκλειδωσω με το κλειδι χωρις ομως να ανοιξουν ολες οι ηλεκτρο μαγνητικες .Ο κινητηρας πηρε κανονικα αλλα διαπιστωσα οτι δεν δουλευαν τα ηλ. παραθυρα ,το ραδιοφωνο και μολις εσβησα τον κινητηρα αρχισαν να αναβοσβηνουν τα φλας εναλαξ με τα φωτα σαν να εχει ενεργοποιηθει ο συναγερμος χωρις να ηχει τιποτα. Εκτοτε αναγκαζομαι να βγαζω το πολο απο την μπαταρια. Για καποια στιγμη εδειξε οτι επανηλθε αλλα κρατησε για λιγο και μετα παλι τα ιδια.
ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

bimmer-corfu
14-02-10, 20:58
κανείς ρε παιδιά?

stauros772000
17-02-10, 11:23
εχει ews το οχημα(ιμομπιλαεισερ)?

rapid_fast
21-02-10, 22:37
Το τηλεκοντρόλ κάνει επανπρογραμματισμό κάπου στο κέντρο του ταμπλώ, ή κάπου στον καθρέπτη...
Νομίζω, οτι επειδή δεν έχει δώσει εντολή, το όχημα παραμένει σωστά κλειδωμένο, άσχετα αν ανοίγει μηχανικά η κλειδαριά της πόρτας...
Ο κινητήρας δουλευει επειδή το κλειδί έχει τον κωδικό του imobilizer.
Αλλά αλλάρμ και φώτα φωνάζουν οτι ειναι κλεμμένο...:gaysex:
Είχα δει ένα τέτοιο κελεπούρι πριν καμια 15-20 χρόνια, κάτι τέτοια αλλοπρόσαλα έκανε...
Πέρασαν χρόνια, δε θυμάμαι καλά...

tigerakias
22-02-10, 05:28
Παλικαρια βρεθηκε ακρη. Ηταν απο τις βλαβες που σε κανουν να τραβάς τα μαλλια σου.Μετα απο δυο ωρες ψαξιμο του μηχανικου το μεσημερι του Σαββάτου χωρισ αποτελεσμα αποφασισα την Κυριακη το πρωι να το ψαξω μεχρι τελικης πτωσης. Αποτελεσμα: κομμενο λαμακι μεσα σε εναν συνδεσμο που δινει σωμα στην πλεξουδα στο δεξιο θωλο διπλα απο την μπαταρια. αφου ειχα λυσει το μισο αυτοκινητο μολις κουνισα το μαυρο καλλυμα πανω στο θωλο σταματησαν να αναβοσβηνουν τα παντα και δουλεψαν ολα. Τι να πεις!
ευχαριστω για το ενδιαφερον!

zami
22-02-10, 07:43
φθηνά τι γλύτωσες...τυχερέ!!αντε και αλλο κακό να μην μας βρει...