PDA

Επιστροφή στο Forum : Γκαραζ!Δεν το βλεπεις?


Nikos1990-e30
15-02-10, 20:23
Καλησπερα παιδια..Θελω να μου πειτε την αποψη σας..Εδω και καιρο παρκαρουν μπροστα στην θεση του γκαραζ μου με αποτελεσμα να μην μπορω να βαλω το αμαξι μου πολλες φορες και να γυρναω ωρες να βρω παρκινγ..Κ αλλες να ψαχνω μεσ`την νυχτα ποιος **** το αφησε μπροστα και δεν μπορω να φυγω!Εγω αγανακτησει..Σε εναν που το εκανε επανελημενα παρολα τα χαρτια που γραφω και αφηνω του εβγαλα τις βαλβιδες απο τα λαστιχα (ξεφουσκωσαν) και ειχε τοσο θρασος που εφερε την πολεοδομια για να τσεκαρει το γκαραζ!Αν ειναι δυνατον!!Ρωταω εσας λοιπον πως θα αντιδρουσατε και αν υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρειται κατευθειαν το αμαξι και οχι να παιρνω αστυνομιες και να παιρνει ωρες με τις εξακριβωσεις κτλ που θελουν αυτοι για να παρουν ενα αμαξι μπροστα απο ενα γκαραζ..Υπαρχει καποια εταιρια με γερανους κτλ?Τα πληρωνω ολα αυτα?
Παντως δεν τον εχω βρει αυτον που ειχε τοσο θρασος...:icon42:
Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα..:greenboun

E36 RULES!!
15-02-10, 22:15
Kατ'αρχάς είναι νόμιμο το γκαράζ σου? ;) ;) ;)

Nikos1990-e30
16-02-10, 00:56
Aπολυτως!Μιλαμε για οψη καινουργιας πολυκατοικιας και εχω δικη μου θεση..Τι μπορω να κανω σε τετοιες περιπτωσεις?

ankor
16-02-10, 09:39
Σε συνενοηση με τουs υπολοιπουs κατοικουs τηs πολυκατοικιαs μπορειs να βαλειs τα παρακατω

http://www.doorado.eu/products/plastiki-alysida/

http://www.kapagroup.gr/product_categories/traffic_bollards/index

Και ενταξει μπορει καποιο ηλιθιοι την αλυσιδα να την σπασουν,τα κολονακια ομωs με τιποτα.Και ησυχασεs.Eννοειται οτι πρεπει να εχειs και την κλασικη πινακιδα απαγορευεται η σταθμευση εισοδοs εξοδοs γκαραζ.

harrisdriver
16-02-10, 14:11
Δεν μπορει απλα να παρει τηλεφωνο την αστυνομια και να απαιτηση να φερει γερανο να το σηκωσει???
Και αστον μετα αν κουρευετε. Εκτος απο το προστιμο θα πληρωσει και τον γερανο.

Nikos1990-e30
16-02-10, 18:14
Δεν μπορει απλα να παρει τηλεφωνο την αστυνομια και να απαιτηση να φερει γερανο να το σηκωσει???
Και αστον μετα αν κουρευετε. Εκτος απο το προστιμο θα πληρωσει και τον γερανο.

Aπο οσο ξερω και εχω δει θα παρει αρκετη ωρα...Ειναι απαραδεκτο αυτο που κανουν μερικοι και δεν εχω βρει τροπους περα απο τα κολωνακια και τις μπαρες (που εγραψε και ενας φιλος πιο πανω) οπου θεωρουνται και αυτα παρανομα λογο οτι ειναι δρομος μπροστα στο γκαραζ και δεν μπορεις να τα τοποθετησεις ουτε στο πεζοδρομιο ουτε στον δρομο διοτι δεν σου ανηκει ο χωρος...Ακομα και στο πεζοδρομιο να τα βαλεις παλι μπορουν να αφησουν αμαξι...:icon42:

konc
16-02-10, 19:26
Όποιον και να πάρεις τηλέφωνο, δυστυχώς το μόνο που δικαιούνται να κάνουν είναι να κόψουν κλήση. Δυστυχώς μένω σε δρόμο που στα 10 μέτρα υπάρχει λαϊκή αγορά οπότε κάθε εβδομάδα κάποιος έξυπνος θα παρκάρει μπροστά να πάει για κολοκυθάκια και μετά, όλο θράσος, θα σου ζητήσει και τα ρέστα που είσαι αρπαγμένος. Πλέον το έχω σύστημα. Ξυπνάω και θέλω να φύγω σε μισή ώρα? Παίρνω ένα τηλέφωνο την αστυνομία να κόψει μια κλήση.. μέχρι να φύγω έχει έρθει. Που θα πάει, θα τους γράψω όλους από μια φορά και θα ησυχάσω :D

Έχω βρεθεί και εγώ πολλές φορές σε έξαλλη κατάσταση, έχω κάνει και χοντράδες, αλλά δεν γίνεται τίποτε άλλο, γερανούς κλπ μπορείς να τους ξεχάσεις. (εκτός αν έχεις τα μέσα να έρχεται συστημένος) Και φαντάσου ότι εγώ τα τραβάω ΚΑΘΕ εβδομάδα μια φορά. Μπορεί να είναι πρωι και να θες να φύγεις γρήγορα για δουλειά, μπορεί να είναι 2 παρά το μεσημέρι, να θες να πληρώσεις καμιά τράπεζα και να τη χάσεις για τον βλάκα, αλλά δεν γίνεται τίποτα άλλο...

(δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα πρωινό με έναν γείτονα βαρεμένο που έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα και με είδε που πάλευα και κόρναρα για να βγω - τον είχε κλείσει ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα να κάνει τα ψώνια του - με μια σακαράκα, κάποιο dacia αρχαίο και το είχε αφήσει ξεκλείδωτο με τα κλειδιά πάνω, μάλλον παρακάλαγε να το παρουν. Το έβαλε μπροστά, το έβγαλε στη μέση του δρόμου και το κλειδώσαμε καλά καλά αφήνοντας τα κλειδιά μέσα. Την ώρα που έφευγα είχε αρχίσει να τρώει τις πρώτες φάπες από κάποιον 2-3 σπίτια παρακάτω που ήθελε να φύγει και αυτός και το αμάξι ήταν κλειδωμένο στη μέση του δρόμου :D )

ankor
17-02-10, 09:29
Δεν κανειs και κατι αλλο?Καμμια φορα απο εκει που δεν το περιμενειs μπορει να βρεθει λυση.Βγαλε καποιεs φωτο που να φαινεται οτι καποια αυτοκινητα σου κλεινουν την εισοδο σου φτιαξε μονοs σου ενα κειμενακι σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζειs και ολα μαζι στειλτα με μια κουριερ(για να εχειs μια αποδειξη ποιοs αστυνομικοs παρελαβε)στo τμημα τροχαιαs τηs περιοχηs σου και στον δημο επισηs.Kαι μετα απο 2-3 ημερεs πηγαινειs αυτοπροσωπωs και συζηταs το τι μπορει να γινει.Μηπωs και τουs ριξειs στο φιλοτιμο και βρουνε οι 2 παραπανω υπηρησιεs καμμια ακρη.Εαν δειs οτι δεν εγινε τιποτα και παρειs απαντηση παρε τηλ.γερανο,παρε πρωτοβουλια βαλε καποιουs κωνουs π.χ ΚΑΙ ΕΑΝ ερθει καποιοs απο το δημο να σου κανει παρατηρηση τοτε δειχτουs τιs φωτο και οτι εγω σαs εστειλα γραπτωs το προβλημα μου κυριοι ΚΑΙ ΕΣΕΙS ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Καντε μου μηνυση.Τιποτα δεν θα σου κανουν.

Τωρα αν σου πω εγω οτι εχω φαει πακετο πανω απο 5.000 ευρω επειδη σε μονοκατοικια αλλαξα την θεση γκαραζ(το γκρεμισα απο εκει που ηταν και το εχτισα στην απεναντι πλευρα) θα με πιστεψειs? Eπειδη μονιμοι γειτονεs μου δημιουργουσαν προβλημα μου εκλειναν την εισοδο.Και εχω βαλει και κολονακια.Και μου ηρθε ο δημοs.Eιδαν τι λουκι ειχα φαει ειδαν τιs παραπανω κινησειs που σου ειπα να κανειs εβαλαν την ουρα στα σκελια και εφυγαν.....Ου μπλεξειs.Kαι παλι καλα ξεμπερδεματα.

nino x3
22-02-10, 11:31
Υπαρχει νομοθεσια που καλυπτει τις νομιμες εισοδους parking με συγκεκριμενα μηκη και πλατη...οπως σιγουρα θα υπαρχει και νομοθεσια για το ποσες εισοδους parking εχει καθε οικοδομη.
Νομιζω οτι αν κληθει η αστυνομια θα πρεπει να φερει και γερανο.. δεν ειμαι σιγουρος ομως οπως και να εχει ποσο θα αντεξει ο "αλλος" σε συνεχομενες βεβαιωσεις παραβασης... μην χασεις την ψυχραιμια σου μπορει αυτο να επιδιωκει!!

mitsos_chania
02-03-10, 13:01
Παιδια το θεμα με τις εισοδους παρκινγκ ειναι πολυ σοβαρο.Και γω εχω και με κλεινουν συνεχεια.Ομως δεν ειναι κατασταση και να ειναι ολα τα πεζοδρομια εισοδοι γκαραζ.Προσοχη λοιπον γιατι αν αυτος που εχει παρκαρει μπροστα και φαει την κληση γνωριζει κατι παραπανω και φερει καμια πολεοδομια,την βαψατε

harrisdriver
03-03-10, 14:54
Εδω που τα λεμε ο χωρος μπροστα απο το σπιτι σου τον εχεις πλήρωσει στην πολεοδομια. Δεν μπορει κανεις να σου πει γιατι εχεις παρκινκ. Ισα Ισα που ειναι παρανομο αν κλεινεις θεση παρκινκ. Φανταζεσαι να ειχε καποιος προβλημα και να θελει να φυγει?
Η ακομα ποιο απλα. Φαντασου οτι το παρκινκ ειναι ενα σταθμευμενο οχημα. Ειναι παρανομο να διπλοπαρκαρεις...

Nikos1990-e30
03-03-10, 18:24
Υπαρχουν πολλοι (δεν χαρακτηριζω αλλα προσωπκα δεν το εχω κανει ποτε) που το βλεπουν σαν θεση παρκινγκ...Θελεις να φυγεις και δεν ξερεις πως μετα...Ελλαδαρα.