PDA

Επιστροφή στο Forum : Φίλμ προστασίας χρώματος


niksim
07-05-10, 19:32
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω ΑΝ έχει βάλει κάποια ζελατίνα προστασίας χρώματος. Πρώτα απ'όλα φαίνεται? Κάνει δουλειά? Είμαι συνέχεια σε εθνική και τα μόνα σημάδια που θα έχει τα αυτοκίνητο με τα χρόνια λογικά θα είναι απο πετραδάκια κτλπ (πρώτα ο ΘΕΟΣ!). Με ενημέρωσαν ότι μέχρι 200km/h (και καλά) αν πηγαίνεις και πέσει πετραδάκι ΔΕΝ σου κάνει σημάδι! Δεν το πολυπίστεψα! Η τοποθέτηση περιλαμβάνει προφυλακτήρα,1/4 καπό και περίπου τα μισό και στα 2 φτερά! Υπάρχει extra και για τους καθρέφτες αν θες! Τιμή ΧΩΡΙΣ καθρέφτες ειναι 250euro! Αξίζει? Ευχαριστώ

sv2
07-05-10, 19:49
Εχει τρία και πλέον χρόνια που έβαλα.Προφυλακτήρας ,φανάρια,μισό καπό,μαρσπιέ.Δεν έχω κανένα σημάδι στα μέρη που έχω την προστασία εκτός από ένα σκίσιμο που πρέπει να έγινε από πέτρα αλλά με 250+ χιλιόμετρα.Βέβαια έχω άπειρα σημάδια από πετραδάκια στα οποία έχει φύγει το χρώμα σε σημεία που δεν έχει την προστασία.Ακόμα και στον ουρανό.......Μάλλον δεν θα έβαζα στο επόμενό μου αυτοκίνητο.

niksim
07-05-10, 20:02
Άρα λες ότι κάνει δουλειά στα μέρη που έχεις τη προστασία! Φένεται όμως? Εγώ έχω και άσπρο χρώμα! Απο τιμή πως σου ακούγεται? Ακριβός?
P.s. Τι αυτοκίνητο έχεις και πηγαίνεις με 250+km/h?

paganis
07-05-10, 20:07
δεν το εχω βαλει... το εχω δει ομως σε αλλα...καλο ειναι...σιγουρα το διακρινεις.,...αλλα δεν ειναι και ασχημο!! τωρα για τιμη...εμενα πολλα μου φαινονται...μια ζελατινα ειναι..με ελαχιστο κοστος...δυστηχως για 2 ωρες ζητανε...βδομαδιατικο!

sv2
07-05-10, 20:14
Άρα λες ότι κάνει δουλειά στα μέρη που έχεις τη προστασία! Φένεται όμως? Εγώ έχω και άσπρο χρώμα! Απο τιμή πως σου ακούγεται? Ακριβός?
P.s. Τι αυτοκίνητο έχεις και πηγαίνεις με 250+km/h?

Μου στοίχισε 600 ευρώ.Κάνανε 7 ώρες για να τις τοποθετήσουν....Αρα πολύ καλά ακούγεται η τιμή που σου είπανε...

giannis 116
07-05-10, 21:47
Αυτη τη ζελατινα στη δινουν σε αντιπροσωπεια-εξουσιοδοτημενο BMW ή καπου εξω σε μαγαζι με ζελατινες πχ 3Μ?
Απ οτι ξερω δινει κι η BMW τετοιο προιον ειτε σαν αφτερμαρκετ τοποθετηση ειτε μπορεις να το παραγγειλεις να στο τοποθετησουν στο εργοστασιο κατα την κατασκευη νεων αυτοκινητων σαν εξτρα.
Η τιμη καλη ακουγεται και για μενα. Θα σου προτεινα να βαλεις και στους καθρεπτες. Εγω μεχρι πριν να τους αλλαξω τους ειχα βαψει 2 φορες τα καπακια τους γιατι το βερνικι στην αρχη και μετα το χρωμα ειχε ξεφλουδισει. Επισης πιστευω πως αν ειχα βαλει κι εγω θα με ειχε γλιτωσει απο πολυ σημαδι. Εμενα ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ σε Ευρωπαικους δρομους με τα χημικα και ορυκτα αλατια που εριχναν το χειμωνα. Μαλιστα μου ειχαν βαψει και τον εμπρος προφυλακτηρα στα πλαισια εγγυησης αφου ειχε ξεφλουδισει χρωμα μετα απο εναν χειμωνα με πολλα χιλιομετρα στις autobahn με υψηλες ταχυτητες και πολυ αλατι!
Αν το ειχα καινουριο τωρα θα του εβαζα ζελατινες σιγουρα. Τωρα ειναι αργα, ειναι γεματο σημαδια!