PDA

Επιστροφή στο Forum : M3 E46 vs Z4M


EVANGELOS
26-05-10, 17:08
Έγινε χθες τελικά όχι και τόσο φιλικά

Το Ζ4 φοράει διαφορικό 3.91 , εξατμίσεις τιτανίου ένα περίεργο κάρμπον ή κάτι παρεμφρές στην οροφή και πρόγραμμα. Έχει βγάλει στον Ανδριανάκη 313 δηλαδή όσα περίπου κι εγώ !!!

Έγινε πρώτο πάτημα απο 2ες και 50 το Ζ4 έφυγε στις 2 κόρνες και έκανε μισό αμάξι , κάλυψα ελαφρώς μέχρι το τέλος που πρέπει να πέρασε μισό καπό

Έγινε 2ο πάτημα πάλι από 2ες όπου έφυγε κανονικά στις 3 κόρνες και έκανα εγώ μισό αμάξι το οποίο κάλυψε αφού σπινιάρησα στην αλλαγή σε 3η και έκανε μισό καπό ... στον κόφτη τετάρτης που τελείωσε το άνοιγμα κάτω από την ταμπέλα δηλαδή ... πέρασα λίγο μπροστά

αφού έχω κόφτη 400 στροφές παραπάνω και γενικά ψηλά θεωρώ ότι πηγαίνω καλύτερα αφού το βάρος του Ζ4 δεν παίζει τόσο ρόλο...

Εκεί χάλασε και το κλίμα ... αφού ενώ εγώ είπα ότι θεωρώ ότι το αποτέλεμα για φιλικό άνοιγμα είναι ότι πάμε παρέα ... αυτός ισχυρίστηκε ότι είναι μπροστά στην αρχή ένα μετά μισό καπό ... και μετά ότι είχε αφήσει πριν τον περάσω κλπ κλπ κλπ !!!!

Από το βίντεο δε βγαίνει εύκολα συμπέρασμα αφού άφησε στην ταμπέλα και το βίντεο είναι από τη γέφυρα...

Τελικά ΔΕΝ υπάρχει φιλικό άνοιγμα ... από ότι κατάλαβα το Ζ4 θεωρούσε ότι πάει για εύκολη νίκη αφού έχει περάσει λέει ΟΛΑ τα 46άρια και το Cayman s pdk ... και δεν του κάθησε καλά το αποτέλεσμα ...

τέσπα εγώ είμαι ευχαριστημένος αφού το Ζ4 είναι μετρημένο 1400 κιλά και στα ίδια άλογα και με το ίδιο βήμα με μένα ... που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα πράγματα που φοράω έχουν όντως καλό αποτέλεσμα !!!!

P.S. Στην επιστροφή κάναμε και πολύ ωράιο ανοιγματάκι με το Γιώργο με το Cayman ... 1ες όπου το Μ3 στη γλίτσα δίπλωσε ΛΙΑΝ επικίνδυνα :D ... έως κόφτες 4ης ... μετά ο Γιώργος είπε το θεικό "Ρε μλκ έχω βαρεθεί να πηγαίνουμε μαζί !!!!" ...

τέσπα θα βάλω λαστιχάκι και ο Γιώργος δίσκο και θα δούμε και σε κανονικό άνοιγμα ... που βέβαια θα με πάει στάση ο αλήτης ... χαχαχαχα ... τελικά τα πατήματα με το Γιώργο τα χαίρομαι περισσότερο από όλα !!!!

P.S.2 Ο Γιώργος με το cayman έχει ρίξει από στάση στο Ζ4Μ ... προφανώς !!! :D

Sokin M3
26-05-10, 17:56
μαλιστα.....λυσσαξες παλι

gnx
26-05-10, 18:41
Ευαγγελε,το Ζ4Μ είναι μινιμουμ 1420 κιλα. Και θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ εως ΑΔΥΝΑΤΟ να ριξει σε cayman S PDK, του οποίου οι μετρήσεις απο σταση είναι αντίστοιχες με ε92 Μ3 μέχρι τα 160-180.

EVANGELOS
26-05-10, 19:03
Ευαγγελε,το Ζ4Μ είναι μινιμουμ 1420 κιλα. Και θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ εως ΑΔΥΝΑΤΟ να ριξει σε cayman S PDK, του οποίου οι μετρήσεις απο σταση είναι αντίστοιχες με ε92 Μ3 μέχρι τα 160-180.

Λες να είναι ανύπαρκτο το λευκό το cayman s pdk ????

http://www.streetdragster.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=1220

Ρε συ δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας !!!

αφήστε τις μετρήσεις και τα περιοδικά ... εδώ ο Γιωργάκης με το manual cayman 1st gen (το προηγούμενο μοντέλο) πέρασε το ίδιο pdk ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ !!! ... που θεωρητικά δε θα έπρεπε ΠΟΤΕ !!!

gnx
26-05-10, 19:13
Πρεπει να γραφτω για να το διαβασω. Αρα λες οτι υπαρχει concensus ότι το συγκεκριμενο ζ4Μ έχει ρίξει στο συγκεκριμενο cayman s pdk?

EVANGELOS
26-05-10, 19:38
kalhmera...opws les brethikate tyxaia kai kanate ena pathma pou o makis den symfwnei...mou eipe oti phgainate poly konta synexeia enw se ena pathma pou brethikes mprosta eixe kopsei giati pernage tis rages tou tram... htan kai dikabalos...

epeidh den mpainei pleon edw mou eipe an theleis na kanete ena pathma kanonismeno san thn prwth fora o.x....

an theleis steile mou pm

ok ο Μάκης έχει τις παραπάνω ενστασεις !!!

Kalimera kai se esena.
Koita gia na valoume ta pragmata se mia taksi.
O Makis itan dikavalos me mia kopelia 50kg kai ego eimoun dikavalos me ena filo 100kg.
Sto proto patima pou kaname opou kai itan akrivos meta tis rages tou tram tou ekana toulaxiston 3 kena, anoigma pou den to egrapsa giati to cayman patise apo piso mou kai ego autes den tis theoro kontres. An den eisai dipla dipla na patisete mazi den pistevo oti einai antikimeniko.
Meta opou kai ftasame mexri tin euthia tou Zaxou o Makis me perimene na anoiksoume, patisame apo deuteres opou kai tou ekana 1.5 amaksi mexri ta 220Km peripou.
Tora an to poli konta einai 1.5 amaksi piso tote nai pigainame poli konta.

αυτή είναι η άποψη του Νικήτα με το Ζ4Μ

σε κάθε περίπτωση και επειδή και σε μένα έλεγε άλλα ... να δεχτώ ότι ήταν κοπίο !!! μικρή διαφορά

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι μάλλον χάλαστηκε γιατί περίμενε έυκολη νίκη ... το τι κάνει με το Pdk ΔΕ με αφορά !!!

InsaneDriver
26-05-10, 21:17
Εκεί χάλασε και το κλίμα ... αφού ενώ εγώ είπα ότι θεωρώ ότι το αποτέλεμα για φιλικό άνοιγμα είναι ότι πάμε παρέα ... αυτός ισχυρίστηκε ότι είναι μπροστά στην αρχή ένα μετά μισό καπό ... και μετά ότι είχε αφήσει πριν τον περάσω κλπ κλπ κλπ !!!!


Στην ζωή αυτή ότι δίνεις παίρνεις και πολλές φορές πληρώνεσαι με το ίδιο νόμισμα...

Ελπίζω να κατάλαβες πως δεν πρέπει να κάνεις σε άλλους αυτά που δεν θες να σου κάνουν.


Φιλικά :scratchch

EVANGELOS
26-05-10, 21:40
Ρε συ Χάρη τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ?

Με το Ζ4 υπάρχει διαφωνία ως προς αν πέρασα λιγο μπροστά ή αν είχε αφήσει πριν περάσω ... αλλά όπως και να έχει μιλάμε αν πέρασα μισό καπό ...

Με εμάς δεν υπάρχει διαφωνία ως προς το τι έγινε ... αλλά ως προς το συμπέρασμα που βγαίνει από τα πατήματα ... εγώ λέω είμαι μπροστά σε συνθήκες κόντρας εσύ διαφωνείς μην το ξανα αναλύσουμε ...

με εμάς είναι φιλικό με την έννοια ότι όταν λέμε πέρασα 1ες ή 2ες εννούμε καθαρή διαφορά ... και όταν λέμε πέρασες 3ες εννούμε πάλι καθαρή διαφορά ... και όταν λέμε στο πάτημα 2ας μαζί εννοούμε ότι δεν ψάχνουμε ψίλους στα άχυρα σε ρολ πάτημα !!!!

InsaneDriver
26-05-10, 22:02
Έχει μεγάλη σχέση μαν...

Η διαφωνία δεν είναι μόνο αυτή που λες. Η διαφωνία είναι στο ότι ΕΣΥ λες μπροστά ΚΑΙ στον Βίκτωρα ότι στο μόνο πάτημα από 2ες που δεν έφυγες νωρίτερα από το σωστό, πηγαίναμε μαζί και μετά στο φόρουμ λες ότι αφού στα 2 από τα 3 πατήματα από 2ες ήσουν λίγο μπροστά, σε συνδυασμό με το ότι από πρώτες ήσουν μπροστά σημαίνει ότι νικητής είναι το Μ3.

Κοινώς, όταν είπα ότι πληρώνεσαι με το ίδιο νόμισμα, εννοώ ότι αρχίζουν οι κωλοτούμπες από τον ''αντίπαλο'' και αμφισβητεί την αλήθεια. Όπως πχ εσύ δεν έκοψες όταν έφυγε νωρίτερα ο τύπος με το Ζ4, το ίδιο έκανα και εγώ με εσένα. Αν ΚΑΙ οι δύο είχαμε κόψει όταν ''αδικούμασταν'' στις κόρνες σε κάθε πάτημα δεν θα υπήρχε αμφισβήτιση ίσως.

Από εκεί και πέρα εγώ ποτέ δεν μίλησα για κόντρα και για το ποιο από τα 3 ανοίγματα είναι το αντιπροσωπευτικό.΄Εγώ μια απλή δοκιμή ήθελα να κάνω, χωρίς να το πάω σε κλίμα κόντρας-νικητή. Απλά να περιγράψω το συμπέρασμα στα 3 διαφορετικά ανοίγματα(1ες 2ες 3ες που κάναμε). ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ άρχισες να μιλάς για νικητή, προσπαθώντας να πάρεις ρεβάνς για θέματα του παρελθόντος που δεν είχαν σχέση μεταξύ εμένα και εσένα.


Δεν υπάρχουν φιλικά. Εσύ μου το έμαθες!!!

Μην ανησυχείς. Θα κοιτάξω μήπως μετρηθώ και εγώ με το παλικάρι και θα δούμε τι θα γίνει. :D

EVANGELOS
26-05-10, 22:07
Ο μόνος λόγος που λέω ότι σε συνθήκες ΚΟΝΤΡΑΣ είμαι μπροστά ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ 1ες

Έχεις κολλήσει ... το έχω γράψει 100 φορές

Ουδέποτε είπα ότι σε παιρνάω από 2ες ή 3ες

Ουδέποτε είπα ότι 3/4 ή 2/3 ή κάτι τέτοιο

Μην τα ξαναγράφω ρε Χάρη ...

αν αμφισβητήσεις τώρα ξαφνικά ότι έχασες από 1ες και στην καλύτερη πάμε κοπίο 2ες και έχασα από 3ες ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

InsaneDriver
26-05-10, 22:14
Δεν σου πάει το ύφος του αδικημένου.

Αμφισβήτησα ποτέ ότι στο μόνο άνοιγμα που κάναμε από πρώτες ήμουν πίσω 1-1,5 αμάξι; Εγώ ότι λέω το λέω μια φορά και από τη στιγμή που το συμφώνησα μαζί σου. Δεν αλλάζω ούτε λέξη από την αρχή έως τώρα.
Δεν έγραψες κάπου ότι αφού από 1ες ήσουν μπροστά και από 2ες στα 2 από τα 3 ήσουν μπροστά, άρα ποιος κέρδισε και κάτι τέτοια; Αν δεν τα εννοούσες και ήταν πάνω στην φόρα σου, άλλο θέμα.

Πιστεύω κάπου παρασύρθηκες από τις παλιές σου ''κόντρες'' με τους υποστηρικτές των 335. Κάτι που βέβαια δεν αφορά εμένα.

Άντε να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος.
Μπράβο για το πάτημα και άλλη φορά να προσέχεις με ποιους δοκιμάζεις. Το ίδιο λέω και στον εαυτό μου βέβαια!

perivenc
26-05-10, 22:23
pedia eimai katoxos enos z4m coupe k exw dwsei toulaxiston se kamia 10aria m3 e46!makari na hmoun athens na pigename mia alla menw sallonika otan katevw pros to kalokeraki mporoume na mazeytoume na ta aniksoume apo protes apo deyteres apo trites k apo opou goustarete!
alla aytos o mithos tou e46 prepei siga siga na stamtaei hdika twra pou siga siga metraei k xronakia panw tou....fenete...kanei MPAM!:thumbsdow

Παιδιά είμαι κάτοχος ενός Ζ4Μ κουπέ και έχω δώσει τουλάχιστον σε καμιά 10αριά Μ3 Ε46 ! Μακάρι να ήμουν Αθήνα να πηγαίναμε μια αλλά μένω Σαλλόνικα , όταν κατέβω προς το καλοκαιράκι μπορούμε να μαζευτούμε να τα ανοίξουμε από πρώτες από δευτέρες από τρίτες και από όπου γουστάρετε !

αλλά αυτός ο μύθος του 46 πρέπει να σταματήσει ειδικά τώρα που σιγά σιγά μεράει και τα χρονάκια του ... φαίνεται ... κάμει ΜΠΑΜ ... :thumbsdow

kacey
27-05-10, 00:36
Εχει πολυ πλακα το ιντερνετ τελικα...Οπως επισης κ οι κοντρες εν κινησει, με κορνες, πυροτεχνηματα, σημαδια απο τον Θεο κλπ κλπ...

DimitrisZ4
27-05-10, 01:19
το Ζ4 αυτο ειναι το λευκο το κουπε ? με τις RPI εξατμισεις? (που ειναι η μια μπουκα ειναι μικροτερη απο την αλλη)

κολλημενος ε ? χαχα ηθελε πολυ να νικησει ... τι να πει κανεις

MILTOS M3 E46
27-05-10, 02:58
EVANGELE τωρα για το ποιος νικησε δεν μπορουμε να καταλαβουμε αν δεν ακουσουμε και την αλλη πλευρα....μπραβο για το πατημα σας....
π.σ αν ειναι το λευκο το Ζ4Μ που εχει κοκκινες πινακιδες και ειναι απο dubai δεν ειναι 1400 κιλα ...μπορει να εχει παρει πινακιδες κανονικες δεν ειμαι σιγουρος...παντως αν ειναι αυτο που σιγουρα ειναι απο οτι καταλαβα 1400 κιλα δεν ειναι...το παιδι το εχει παρει φουλ γδυμενο ουτε ηλεκ καθισματα σχεδον τιποτα μου ειχε πει απο μια κουβεντα που ειχαμε μετα απο ενα σουβλισμα που μου εριξε....χιχιχι...μπραβο για το πατημα σας και πανω απο ολλα να υπαρχει καλο κλιμα.....η τσακομη δεν οφελουν κανεναν...

NICK_M3
27-05-10, 10:09
μάλιστα μάλιστα.....
μου φαίνεται οτι πρέπει να κάνω καμια εξόρμηση να μπούμε κάτι ξετσούτσουνοι στην θέση τους....χαχαχαχαχαχα

Βαγγ εχεις φουντώσει πάλι ρε μαν...χαιρομαι πολύ.....

ομως θα ανοίξουμε και μαζί κάποια στιγμή....ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!

ετσι να το γλεντάμε λιγοοοοοο!!!!!!!

chief
27-05-10, 14:20
Ασε το παιδι να ηρεμισει λιγο ρε Νικολα.
Ποσες φαπες να φαει???
Θες να τον αποτελειωσεις????
:thefinger:thefinger:thefinger

6zylindermaniac
27-05-10, 15:51
Πάτημα που δε γράφεται στο dragster ουκ έστιν πάτημα!!

:deal::lamer:

EVANGELOS
28-05-10, 19:24
...Άντε να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος.
Μπράβο για το πάτημα και άλλη φορά να προσέχεις με ποιους δοκιμάζεις. Το ίδιο λέω και στον εαυτό μου βέβαια!

Ρε παπάρ@ το ότι θα γινόμασταν μπουρδ#λο και εμείς οι 2 ΔΕΝ το πίστευα !!!!

Να ανακαλέσω ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ !!! ... αλλά να συνεχίσουμε τουλάχιστουμε να λέμε μ@λακίες !!!

Π.Σ. Έχω κάνει οφερ και για κατι πραγματάκια του Κάλαντα ... αν τα μπάξω θα σε πάω και από 4ες !!!

το Ζ4 αυτο ειναι το λευκο το κουπε ? με τις RPI εξατμισεις? (που ειναι η μια μπουκα ειναι μικροτερη απο την αλλη)

κολλημενος ε ? χαχα ηθελε πολυ να νικησει ... τι να πει κανεις

Ναι αυτό ήταν !!! ... Αρχικά στο τηλέφωνο φάνηκε χαλαρός ... δεν είχα καταλάβει πόσο πορωμένος ήταν να κερδίσει σώνει και καλά ... βέβαια είναι γεγονός ότι είχε καλό σερί και το αμάξι του είναι ΜΟΥΝ@ΡΑ !!! πραγματικά πολύ όμορφο , ακούγεται διαστημικά και πάει και μια χαρά !!!

EVANGELE τωρα για το ποιος νικησε δεν μπορουμε να καταλαβουμε αν δεν ακουσουμε και την αλλη πλευρα....μπραβο για το πατημα σας....
π.σ αν ειναι το λευκο το Ζ4Μ που εχει κοκκινες πινακιδες και ειναι απο dubai δεν ειναι 1400 κιλα ...μπορει να εχει παρει πινακιδες κανονικες δεν ειμαι σιγουρος...παντως αν ειναι αυτο που σιγουρα ειναι απο οτι καταλαβα 1400 κιλα δεν ειναι...το παιδι το εχει παρει φουλ γδυμενο ουτε ηλεκ καθισματα σχεδον τιποτα μου ειχε πει απο μια κουβεντα που ειχαμε μετα απο ενα σουβλισμα που μου εριξε....χιχιχι...μπραβο για το πατημα σας και πανω απο ολλα να υπαρχει καλο κλιμα.....η τσακομη δεν οφελουν κανεναν...

Ναι αυτό με τις κόκκινες είναι !!!

Το θέμα δεν είναι το μισό καπό συν πλήν !!! εγώ λέω τον πέρασα ΠΡΙΝ αφήσει ... αυτός λέει τον πέρασα ΑΦΟΥ άφησε και ήταν μισό καπό μπροστά !!! ... η κουβέντα δεν τελείώνει αφού εγώ θα πώ ότι σπίνιαρα ... αυτός ότι μπορούσε να φύγει καλύτερα κλπ κλπ !!!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ενώ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ

τελίκά ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΚΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ 'Η ΠΙΣΩ

χαχαχαχα

Το ότι είναι πολύ ελαφρύ και γυμνό το ξέρω ... το έχει πάρει από Dubai από μάλλον πολύ πορωμένο ... έβγαλε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άλογα στον Ανδριανάκη (313) και για αυτό και πάει καλύτερα από όσα Ζ4 Μ έχω δεί μέχρι τώρα !!!

μάλιστα μάλιστα.....
μου φαίνεται οτι πρέπει να κάνω καμια εξόρμηση να μπούμε κάτι ξετσούτσουνοι στην θέση τους....χαχαχαχαχαχα

Βαγγ εχεις φουντώσει πάλι ρε μαν...χαιρομαι πολύ.....

ομως θα ανοίξουμε και μαζί κάποια στιγμή....ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!

ετσι να το γλεντάμε λιγοοοοοο!!!!!!!

Άντε ρε π@πάρα ... να γίνει κανά φούντωμα όπως παλιά !!! να πάρω και τον άλλο το μουρλό με το ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ το Cayman ...

ουστ με τα race τελικά σας ... αλήτες !!!

χιχιχιχιιχι

Πάτημα που δε γράφεται στο dragster ουκ έστιν πάτημα!!

:deal::lamer:

Μεγάλη κουβέντα !!! ... Επίσης πάτημα που γράφεται ΧΩΡΙΣ εμότικονς με ντομάτες είναι ΩΣ ΜΗ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ !!!

Dark_Niaou
29-05-10, 10:07
Τελιικά ποιος την έχει μακρύτερη; ........................(την σχέση;)

Geo_3D
29-05-10, 11:58
Eγω!!!Ρωτα και τον Χαρη...;)
:p::p:

InsaneDriver
29-05-10, 12:00
Φυσικά...αφού μου έβαλες τον περιοριστή στροφών που έχουν και τα μονοθέσια όταν μπαίνουν στα pit stop, τι περίμενες...;;;:nixweiss:
Δώσμου 500 στροφές ακόμα ρε αλήτη!:p:

Geo_3D
29-05-10, 12:13
Εμ σε σε πηγα απο 3ες ρολ,εμ θες να σου δωσω κιαλλες στροφες???Ποσο ακομα θες να ευννοηθεις δηλαδη για να καταφερεις εστω να με ακολουθησεις???

Ελα παραδεξου το....335 με 210 αλογα (σου εδωσα και 200 στροφες παραπανω) ειναι πισω μου απο ρολ!!!
χαχαχαχαχα:D

EDIT:Σου αναγνωριζω ομως,οτι ησουν δικαβαλος...:rofl2::chair:

InsaneDriver
29-05-10, 12:47
Θα αφαιρέσω βάρος και θα σε αντιμετωπίσω ξανά λοιπόν!

Nick_compact
29-05-10, 14:38
Μια σημείωση σχετική με το thread. Ζ4 M = 1495kg (τα κλασικά, με οδηγό 68kg, 7kg αποσκευές, 90% πλήρωση ρεζερβουάρ, ready to drive, χωρίς optional εξοπλισμό)
Μ3 αντίστοιχα 1575kg. Αν υποθέσουμε ότι κανένα δεν έχει έξτρα εξοπλισμό από τα 2, και με δεδομένο ότι ο Εvangelos έχει ελαφρώσει 60-70 κιλά, μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 20-30 κιλών. ( η carbon οροφή δεν είναι άξια λόγου, άντε να είναι 10 κιλά ελαφρύτερη στην καλύτερη)
Οπότε λαμβάνοντας και υπόψην την μεγαλύτερη βελτίωση του Μ3, το αποτέλεσμα είναι λογικό.

Υ.Γ. : Βέβαια οι ζυγαριές πολλές φορές διαψεύδουν τα στοιχεία της BMW...

EVANGELOS
29-05-10, 19:23
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showpost.php?p=146778&postcount=1

βασικές διαφορές Ε86 με Ε46


Kοίτα Νίκο

το επίσημο βάρος του Μ3 όπως και του Ζ4 είναι χωρίς θερμαινόμενα , ηλιοροφή , χάρμαν κλπ


Όμως εμένα ΜΑΜΑ ηταν ΜΕ θερμαινόμενα , ηλιοροφοφή χάρμαν κλπ συνεπώς

ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (Ο Νίκος το έχει μετρήσει πάνω από 1600 το δικό του μαμά ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ !!!)

Ενώ το Ζ4 που λέμε είναι ΧΩΡΙΣ όλα αυτά άρα το ΜΑΜΑ βάρος του είναι κοντά στα επίσημα σπεκς

Άρα εμένα ΜΕΤΑ όλες τις αφαιρέσεις κλπ το λιγότερο να είναι 1500

ενώ το Ζ4 ίσως και να έχει φτάσει τα 1400 κιλά που λέει !!!

Πάντως συμφωνώ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ

αφού είναι ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ , με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και έχουμε ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΧΥ (στο ίδιο dyno) ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΒΗΜΑ και πάμε παρέα ...

Λογικά κάνουν δουλειά ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ π@παριές που έχω βάλει στο αμάξι !!!

P.S. To αν είναι λογικό δεν το ξέρω ... αφού ΔΕΝ έχω ακούσει άλλο 46άρι να έχει επαφή με ΜΑΜΑ ή βελτιωμένο Ζ4Μ ...

Fairytale
29-05-10, 19:30
Aφού έχει επέμβει στο αμάξι ο kalantas και το οδηγάει ο Κούκος, απορώ πως έρχονται για κόντρα μαζί σου με βλέψεις για εύκολη τους νίκη !!!
C U out there

MILTOS M3 E46
30-05-10, 03:44
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showpost.php?p=146778&postcount=1

βασικές διαφορές Ε86 με Ε46


Kοίτα Νίκο

το επίσημο βάρος του Μ3 όπως και του Ζ4 είναι χωρίς θερμαινόμενα , ηλιοροφή , χάρμαν κλπ


Όμως εμένα ΜΑΜΑ ηταν ΜΕ θερμαινόμενα , ηλιοροφοφή χάρμαν κλπ συνεπώς

ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (Ο Νίκος το έχει μετρήσει πάνω από 1600 το δικό του μαμά ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ !!!)

Ενώ το Ζ4 που λέμε είναι ΧΩΡΙΣ όλα αυτά άρα το ΜΑΜΑ βάρος του είναι κοντά στα επίσημα σπεκς

Άρα εμένα ΜΕΤΑ όλες τις αφαιρέσεις κλπ το λιγότερο να είναι 1500

ενώ το Ζ4 ίσως και να έχει φτάσει τα 1400 κιλά που λέει !!!

Πάντως συμφωνώ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ

αφού είναι ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ , με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και έχουμε ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΧΥ (στο ίδιο dyno) ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΒΗΜΑ και πάμε παρέα ...

Λογικά κάνουν δουλειά ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ π@παριές που έχω βάλει στο αμάξι !!!

P.S. To αν είναι λογικό δεν το ξέρω ... αφού ΔΕΝ έχω ακούσει άλλο 46άρι να έχει επαφή με ΜΑΜΑ ή βελτιωμένο Ζ4Μ ...

EVANGELE εγω με το δικο μου το μ3 με μαμα Z4M οχι ελαφρωμενο KAI ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ειμαι μπροστα...με τον εν λογο Z4M εχω πατισει και εγω αναβαση βασιλοπουλο ηταν μπροστα...ενα μ3 ε46 φ,π,ε που εχει βγει καλο ειναι μπροστα απο Z4M μαμα...γιατι δεν κανετε ενα επαναληπτικο πατημα?

EVANGELOS
30-05-10, 19:35
Δε βλέπω το λόγο ... εκτός αν αλλάξει κάτι στο Ζ4Μ ή στο δικό μου (π.χ βάλω λάστιχα και δε σπινιάρω) ... αλλά και πάλι δε θα γίνει και κάτι συνταρακτικά διαφορετικό ...

mo328i
30-05-10, 23:21
Έγινε χθες τελικά όχι και τόσο φιλικά

Το Ζ4 φοράει διαφορικό 3.91 :D

δλδ εαν φοραγε το μαμα διαφορικο θα πηγαινε καλυτερα ετσι δεν ειναι??παντως καλη κοντρα ακουγεται!!μπραβο..

EVANGELOS
31-05-10, 11:43
δλδ εαν φοραγε το μαμα διαφορικο θα πηγαινε καλυτερα ετσι δεν ειναι??παντως καλη κοντρα ακουγεται!!μπραβο..

XAXAXAXAXA ... γιατί να πήγαινε καλύτερα ??? ... χειρότερα θα πήγαινε ... είναι ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ να επιταγχύνεις περισσότερο με πιο μακρυά σχέση μετάδοσης ... σα να λες ότι με 4η και 50 χαω επιταγχύνεις περισσότερο από ότι με 3η και 50 χαω ... τέσπα είναι παλιά ιστορία αυτή με το διαφορικό !!!

P.s.To μόνο που αναγκάζομαι να δεχτώ είναι ότι για κάποιο λόγο (που αδυνατώ να κατανοήσω και να εξηγήσω 100% κάτι μου περνάει από το μυαλό βέβαια) το SMG αδυνατέι να συνεργαστεί με διαφορετική τελική σχέση !!! ...

p.s.2 Aν κονταίνοντας το βήμα ΧΑΝΕΙΣ επιτάγχυνση ... σημαίνει ότι αν το μακρύνεις ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ επιτάγχυνση ... με λίγα λόγια αυτή Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟΨΗ οδηγέι και στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συμπέρασμα (που προφανώς δεν ισχύει) ότι όσο μακραίνει το βήμα τόσο περισσότερο επιταγχύνεις !!!

Fairytale
31-05-10, 12:05
Πάρε κανά λαστιχάκι λέμεεε... που κάθεσαι και πατάς με τα φυτίλια.
Εκτός και αν περιμένεις την κερδοσκοπική επίθεση στη στερλίνα πρώτα για να ψωνίσεις.
Πάντως μετά το πάτημα με το Στράτο θα θες λάστιχα και απο πέλμα έτσι όπως πας, ενώ θα έχεις φάει και κουβά εξαιτίας τους.
C U out there

EVANGELOS
31-05-10, 12:09
http://www.youtube.com/watch?v=phUDG53Y4D8&feature=related

χαχαχαχα

stef
31-05-10, 14:25
Τελιικά ποιος την έχει μακρύτερη; ........................(την σχέση;)


Χα χα χα χα χα χα χα
Έγραψες!!!!!! :dance::dance:

art911
13-06-10, 21:33
Εχω ανοίξει κι εγω με το λευκό Ζ4Μ. Πάντα με έκλεβε στις κόρνες. Μπερδεύει το 2 με το 3... :)


PS. Έχω μια 997 Carrera απλή (3,6 325 PS)