PDA

Επιστροφή στο Forum : Βάση Μηχανής-σασμάν


kloukakis
26-05-10, 17:27
Χαιρετώ την παρέα, λοιπόν σήμερα είδα ότι το ένα συνεμπλόκ που κρατάει την μηχανή είναι κομμένο παντελώς. Επίσης και τα συνεμπλοκ του κιβωτίου είναι ψιλοφαγωμένα.

Και ρωτάω, να αλλάξω μόνο το ένα που έχει κοπεί ή να βάλω κάτι τέτοιο: http://www.uucmotorwerks.com/ ????

Πόσο συχνά την ακούνε τα "μαμά" συνεμπλόκ? Σε βαρβάτη χρήση, για να σας προλάβω.
Αν βάλω αυτά που σας έδειξα θα έχω μετά άλλα προβλήματα? Μην πάρω κανα κιβώτιο στο χέρι σε καμία γρήγορη αλλαγή.....

Υπάρχει κάποια συνήθη λύση?

Αν αλλάξω και βάλω πάλι τα μαμά θα κοστίσει γύρω στα 170 ενώ αν βάλω τα uuc 215(μέσα μεταφορικά). Σκέφτομαι να δέσει λίγο το αμάξι μια και θα μπει ο κομπρέσορας, αλλά είναι και θέμα αίσθησης! Ακόμα έχουν lifetime εγκύηση, οπότε μια κι έξω!! Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως λόγο της σκληρότητας την ακούσει η μετάδοση.....

Λοιπόν? Πάμε για μπάξιμο?:yippee:

sofos 2.8i
26-05-10, 23:00
Γνωμη μου,ειναι να βαλεις παλι τα μαμα.Δεν λεω πολυ καλα τα uuc αλλα πιστευω οτι θα σου μεταφερουν κραδασμο.Μη νομιζεις και κομπρεσορα να βαλεις η BMW αφηνε τις ιδιες βασεις στα κομπρεσορατα,μη σου πω οτι και σε τουρμπατα τις ιδιες αφηνουν.Η αποφαση ομως ειναι παντα δικη σου!!!!!!!

Fairytale
27-05-10, 01:44
Καταρχήν μην πολυζορίζεις το μοτέρ με κομμένη βάση μηχανής και άλλαξε την γρήγορα. Οι κραδασμοί εκεί δεν ειναι καλό πράμα. Παραμονεύει χοντρή ζημιά.

Κατά 2ον το link δεν δείχνει κάτι, μονο μια εταιρεία.
Έχω τις μαύρες βάσεις σασμάν της UUC (υπάρχουν και ακόμα πιο ενισχυμένες κόκκινες) και ένα μικρό κραδασμό μπορείς να πεις ότι φέρνουν μεσα (αλλά λιγότερο από όσο θα έχεις εσύ τωρα με τις φαγωμένες εργοστασιακές) όπως και λίγο βουητό. Όχι δραματικά πράγματα πάντως.
C U out there

kloukakis
27-05-10, 02:11
1ον Εχεις δίκιο θα τις αλλάξω άμεσα! Δυστυχώς δεν ξέρω ποσο καιρό είναι έτσι
2ον Ναι δεν μπορώ να δώσω το λινκ.

Αυτό που φοβάμαι είναι na μην ταλεπορώ την μετάδοση με τη επιλεόν σκληρότητα και γίνει αλλού καμία ζημιά, για τις κόκκινες έλεγα, είναι υπερβολή? δεν ήξερα οτι έχουν και μαύρες, και οι μαύρες είναι lifetime?

Fairytale
27-05-10, 02:16
Διάβασε εδώ (http://www.uucmotorwerks.com/html_product/tranny_mount/html_tranny/about.htm) καλλιτέχνη και θα δεις τι ακριβώς παίζει με την κάθε μια τους.
C U out there

kloukakis
31-05-10, 02:09
Σωστός ο Fairy δεν το είχα διαβάσει.....

Για την περίπτωσή μου γιατρέ τι θα μου πρότεινες? Να πάω για option2 μαση με τα engine mounts που λέει οτι πάνε μαζί? Για εκεί με βλέπω... λές να είναι πολύ σκληροπυρηνικά?

Fairytale
31-05-10, 07:21
Εγώ είμαι εδώ "black neoprene transmission mount bushings WITHOUT optional enforcer cups"
Αυτό που έχω δοκιμάσει στο προτείνω μιας και έχεις φθορά στα εργοστασιακά, τα παραπάνω στάδια (ακόμα και τα enforcers για τα δικά μου μαύρα) τα θεωρώ υπερβολή για μη καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο.
C U out there

kloukakis
08-10-10, 22:51
Λοιπόν να κάνω μια ενημέρωση, καθώς οι βάσεις έχουν μπει στο αυτοκίνητο.
Τις αγόρασα από το site της uuc, το οποίο είναι πραγματικά απαράδεκτο σε βαθμό που δεν υπάρχει με πολλές καθυστερήσεις και παρολίγον και χρηματικά παρατράγουδα!!

Τελικά έβαλα τις κόκκινες βάσεις μηχανής και σασμάν. Η επιλογή αυτή ήταν όντως υπερβολική για καθημερινή χρήση. Υπάρχουν αρκετοί κραδασμοί όταν το αυτοκίνητο παίρνει μπρός καθώς και τα πρώτα δευτερόλεπτα που είναι στο ρελαντί. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα στο ρελαντί ηρεμεί. Το χοντρό πρόβλημα είναι οταν βάζω τον κλιματισμό. Τότε έχω μόνιμους κραδασμούς και άμα είναι και ακινητο το όχημα, τότε πραγματικά γίνονται ενοχλητικοί.

Ωστόσο όταν κινούμε δεν υπάρχει θέμα, και με τον καιρό τις συνήθισα. Ακόμα μου δίνει μια επιπλέον αίσθηση στιβαρότητας και μια πιο σπορ αίσθηση. Αυτό που θεωρώ το μεγάλο συν είναι σε περιπτώσεις μου αφήνω το γκάζι πριν τον κόφτη για να φρενάρω να στρίψω. Τότε νιώθω το μοτερ δεμένο στο πλαίσιο να μην κουνάει δεξια-αριστερά. Πραγματικά νιώθεις το μοτερ σαν την προέκταση του ποδιού σου....

Στην περίπτωση της πλαγιολίσθησης, όταν κάνω απότομο κατέβασμα η αντίδραση του αυτοκινήτου είναι πολύ πιο άμεση όπως και το πάτα-ασε πάνω στη στροφή, με αποτέλεσμα πολύ καλύτερο έλεγχο.

Συμπέρασμα:
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι είναι όντως για σκληροπυρηνικές καταστάσεις και στερεί απο άνεση. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει τόσο.... ισα ισα που με προδιαθέτει....Πιστεύω πως τα μαύρα που εχει ο fairytail είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση για κάποιον που δεν μπαίνει συχνα πυκνα σε πίστες.

Ελπίζω οι κραδασμοί να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στο αυτοκίνητο....


ΥΓ: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ UUC!!!!:smashtard

Fairytale
08-10-10, 23:01
Αχχχ δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε να μην κάνετε την υπερβολή...
Tέλος πάντων ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ PROJECT ΣΟΥ !!!
C U out there