PDA

Επιστροφή στο Forum : Φιλανθρωπική Εκδήλωση ΑΛΜΑΘ 26-9-2004


marras
26-08-04, 18:38
Α.Λ.Μ.Α.Θ.
Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης

Η Λέσχη μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι στην προσπάθειά μας να δείξουμε κάτι το διαφορετικό στο χώρο μας, για άλλη μια φορά, αποφασίσαμε μετά από τη συνεδρίαση της 30-7-2004 του Δ. Σ. , να διοργανώσουμε μια εκδήλωση κοινωνικού και ταυτόχρονα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό να δείξουμε στον κόσμο το κοινωνικό πρόσωπο των ανθρώπων που ασχολούνται με τους αγώνες αυτοκινήτου ενεργά ή όχι.
Πρόθεσή μας λοιπόν, η διοργάνωση μιας εκδήλωσης με τίτλο "Επίδειξη Αγωνιστικών Αυτοκινήτων" η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πίστα κάρτ του Λαγκαδά την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2004 και ώρα 11 το πρωί, για το 6ο Σχολείο και 4ο Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής. Για τον λόγο αυτό, καλούμε ΟΛΟΥΣ και ειδικότερα όσους έχουν αυτοκίνητο ή αυτοκίνητα με τα οποία συμμετέχουν σε διάφορους αγώνες Rally ή Δεξιοτεχνιών, να παραστούν την συγκεκριμένη ημερομηνία στον προαναφερθέντα χώρο, καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο, με σκοπό τα έσοδα να δοθούν στον συγκεκριμένο Σύλλογο ώστε να καλύψουν μέρος των αναγκών τους. Όπως καταλαβαίνετε η παρουσία όλων μας κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ώστε να βάλουμε και εμείς ως λέσχη ένα λιθαράκι στο δρόμο για την ανακούφιση των παιδιών αυτών.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, απευθυνθείτε στον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Κουκουμάκη στα τηλέφωνα 2310-989580 και κινητό 6944-586716.
Με την ελπίδα ότι θα έχουμε τη βοήθειά σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας χαιρετούμε φιλικά.

Για το Δ. Σ. της Α.Λ.Μ.Α.Θ.
Μαρράς Φίλιππος
Αντιπρόεδρος



To πρόγραμμα έχει ώς εξής...
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 11.00 το πρωί. Η τιμή συμμετοχής ορίστικε στα 30 ευρώ μετά από συνέλευση διότι πιστεύουμε ότι δεν είναι μεγάλο ποσό αν αναλογιστούμε το ποσό που ξοδεύουμε κάθε χρόνο για το αυτοκίνητο (ούτε γέμισμα ρεζερβουάρ δεν είναι). Τα έσοδα θα διατεθούν στα σχολεία που αναγράφονται στην ανακοίνωση, οπότε δεν υπάρχει κανένα προσωπικό οικονομικό όφελος.
Θα κάνουμε το γύρω της πίστας, στην οποία όποιος συμμετέχοντας επιθυμεί, μπορεί να μπεί. Δεν θα είναι αγώνας, ούτε θα υπάρχουν τα χρονόμετρα, απλά Show θα είναι. Στο πρώτο σκέλος οι συμμετέχοντες που θα μπούνε, θα βάλουν στη θέση του συνοδηγού και ένα παιδάκι. Φυσικά απαγορεύεται να "γουστάρουμε" με το παιδάκι μέσα. Να τονίσω ότι τα προηγούμενα 2 χρόνια που το δοκιμάσαμε, όλα τα παιδάκια βγήκαν από τα αυτοκίνητα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά !!! Αυτή ήταν και η δικη μας ανταμοιβή (σαν αγωνιζόμενοι λέω). Αυτό είναι και το κύριο ζητούμενο της εκδήλωσης άλλωστε. Γι αυτά τα παιδιά γίνεται.
Στο τέλος θα απονεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και κύπελλο ή πλακέτα στο κάθε club αυτοκινήτου που θα συμμετέχει.

Παρακαλώ όλα τα μέλη διαφόρων club αυτοκινήτων να προωθήσουν αυτή την ανακοίνωση στο Δ.Σ. της λέσχης τους. Ευχαριστώ.

zac
26-08-04, 23:20
Ενα μεγάλο μπράβο στην πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται.Το αξίζει.

Strax
27-08-04, 09:00
Πολύ καλή η πρωτοβουλία της Α.Λ.Μ.Α.Θ. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει επιτυχία και συνέχεια!

STAIO-CI
27-08-04, 09:05
Πιστευω οτι σας αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και θα ελεγα οτι θα ηταν καλο να ακουγαμε πολυ πιο συχνα τετοιες εκδηλωσεις απο ολους !!!Και παλυ μπραβο και ευχομαι καλη επιτυχια !

Z3 Fat Bastard
28-08-04, 08:56
Λογω υποχρεωσεων την ημερομηνια αυτη μερικοι απο εμας δεν θα μπορεσουν αν παραβρεθουν. Υπαρχει τροπος υποστηριξης αλλος ????

marras
28-08-04, 09:31
Λογω υποχρεωσεων την ημερομηνια αυτη μερικοι απο εμας δεν θα μπορεσουν αν παραβρεθουν. Υπαρχει τροπος υποστηριξης αλλος ????
Φυσικά. Μπορείτε είτε να βοηθήσετε οικονομικά, είτε να στείλετε κάποιο δώρο στα παιδιά. Συννενοηθείτε παρακαλώ με τον κ.πρόεδρο στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ανακοίνωση. :)

marras
17-09-04, 17:15
Παρακαλώ ενημερώστε λίγες μέρες νωρίτερα για τον κατά προσέγγιση αριθμό συμμετεχόντων (εφόσον συμμετέχετε ως club), για να ετοιμαστούν οι αναμνηστικές πλακέτες των λεσχών-club αυτοκινήτων καθώς και τα αναμνηστικά των οδηγών. Ευχαριστώ.
Τηλέφωνα. 2310-989580 η 6944-586716 Κουκουμάκης Θεόδωρος και 6947-306730 Μαρράς Φίλιππος.

marras
27-09-04, 12:36
H φιλανθρωπική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το STILO CLUB www.stiloclub.gr (Γιαννόγλου Αθανάσιος, Στρούτζας Γεώργιος, Μαχαίρας Δημήτριος, Αλατσατιάνος Ιωάννης, Τσιόκας Στέργιος, Παλατιανάς Νίκος, Στεργιανός Πέτρος, Φωτιάδης Παναγιώτης, Ηλιάσκου Κυριάκος, Τσιλιγκος Ιωάννης), το IBIZA CLUB www.ibizaclub.gr (Γραμμένης Άκης, Παναγιωτόπουλος Άκης, Βαμβακας Βασίλης, Πέτσης Νίκος, Κυριαζής Τάσος και Γιώργος, Ταγδαλίδου Ντίνα, Κιτρινιάρης Στράτος, Ίνδος Δημήτριος, Μαρράς Φίλιππος, Πανίδης Ηλίας), το CLUB FOCUS www.clubfocus.gr (Θαλασσινός + 3 μέλη) και το PUNTO CLUB www.puntoclub.gr (Μανωλούδας Στέφανος, Παπασιλέκας Δημήτριος) για την εντυπωσιακή παρουσία τους. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σαμέλη Χρήστο που εκπροσώπησε το Scoobynet.gr. Αξιοσημείωτες οι κινήσεις των STILO CLUB και IBIZA CLUB που προσέφεραν δώρα στα παιδιά. Το χαμόγελο των παιδιών αυτών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας.
Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στις επόμενες διοργανώσεις της λέσχης μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α.Θ.