PDA

Επιστροφή στο Forum : Ελεος πια με τη citroen...!!!


E36 M POWER
28-06-10, 12:58
Εχω ενα Citroen Saxo 1,5 dieselακι και πριν περιπου 1,5 χρονο τα επαιξε ο τεντωτηρας του λουριου.... μια χαρα λεω παμε αντιπροσωπια να το αλλαξουμε μιας και το αυτοκινητο ηταν απο τα τελευταια μοντελα και το αγορασαμε για επαγγελματικη χρηση... 2 μηνες για να παραλαβουμε τα ανταλακτικα απο Γαλια..... το πηραμε το αυτοκινητο και ολα καλα....
πριν 2 εβδομαδες περιπου μενει παλι απο σασμαν-διαφορικο..... λεμε αγορα μεταχειρισμενου..... 2 εβδομαδες τωρα ψαχνουμε και δεν βρισκουμε τιποτα.....μηπως εχει καποιος υποψιν τιποτα για να βοηθησει λιγακι γιατι το 1000 € μονο για ανταλακτικα δε μας περισσευει???

basias
28-06-10, 13:07
www.rpc.gr

6zylindermaniac
28-06-10, 13:11
Βάλε ανταλλακτικά απο 16ν σαξόραλλα που τα βρίσκεις πλέον και στα περίπτερα!!!

giannis 116
28-06-10, 15:28
Ψιλοασχετο με τη ταλαιπωρια του φιλου μας αλλα σχετικο με Citroen, ειδα σημερα στο δρομο το νεο DS. Πολυ διαφημιση για το τιποτα ρε παιδια...
Σα μεγεθος πολυ μικρο, στις διαφημισεις εδειχνε πιο μεγαλο, ειναι σαν ενα Mini Cooper ή ενα VW Polo. Το πισω του μερος δε, ειναι ΙΔΙΟ το νεο Polo, αφου μεσα στην κινηση στην αρχη νομιζα οτι ηταν Polo και μετα καταλαβα οτι ηταν το καινουριο της Citroen. Ειχε κι ενα σημα ΝΑ στην πορτα του πορτ μπαγκαζ που εγραφε με ασημι γραμματα 'DS'. Ενταξει το καταλαβαμε οτι ειναι το DS..
Μουρη δε τη λες κ ασχημη αλλα υπερβολικη και 'φορτωμενη' με γριλιες, σιτες, εισαγωγες, γωνιες, LEDακια κλπ εργοστασιακα καγκουρικα πραματα. Μεσα φαινοταν οτι εχει περιορισμενους χωρους και υπερβολικα κραυγαλεο και 'φορτωμνενο' ταμπλω.
Η διχρωμια επισης με χαλασε πολυ (λευκο με σιελ ουρανο), γενικα δε γουσταρω τα χωρις λογο πολυχρωμα αμαξωματα.
Τωρα απο μοτερακια, επιδοσεις, τιμες κλπ δεν εχω ιδεα για το συγκεκριμενο αμαξι.

E36 M POWER
28-06-10, 18:43
www.rpc.gr

ρωτησα και δεν εχουν..... καμια αλλη ιδεα???
thanks παντως