PDA

Επιστροφή στο Forum : Navigation για E90


DeNnNiS
11-07-10, 09:53
Καλημέρα σε όλους.

Πρόκειται να αλλαξοπιστήσω και από MB (είχα ένα SLK) θα πάρω μία E90 (pre Face Lift) (πως φαίνεται ότι θα κάνω παιδί ε; :p)

Το αυτοκίνητο που πρόκειται να πάρω δεν έχει καθόλου Navigation και σκέφτομαι μήπως του βάλω εγώ.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

α) Μπορεί να μπει εργοστασιακό εκ των υστέρων; Αν ναι πόσο ακριβό είναι; Υπάρχει ένα εργοστασιακό μοντέλο ή περισσότερα;

β) Για μη εργοστασιακά γενικά τι γνώμη έχετε; Έχετε βάλει; Τι λύσεις υπάρχουν; Τι κόστος έχουν; Εμφανισιακά πως είναι; Είναι πλήρως συμβατά με το αυτοκίνητο (τιμόνι πολλαπλών);

Γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη!


Σας ευχαριστώ πολύ εκ των υστέρων! :)

Leonidas_Thess
11-07-10, 11:48
Καταρχήν καλως ηρθες στην παρεα μας.

Οσο για αυτο που ρωτας καλύτερα ειναι να παρεις ενα αυτοκινητο το οποίο ηδη το φοραει επανω το ναβι γιατι απλά απο θέμα κόστους δεν συμφέρει γιατί αλλάζεις όλο το επανω μερος του ταμπλώ.

Για εργοστασιακο υπαρχει το ναβι με την μικρη και με την μεγάλη οθόνη παρε μια ιδεα για την μοναδα με την οθονη σαν τιμη http://cgi.ebay.de/BMW-E90-E91-E92-E93-GPS-NAVIGATION-PROFESSIONAL-DVD-/230473818315?cmd=ViewItem&pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigation ssysteme&hash=item35a94f60cb υπολογισε τα μεταφορικά και τα περαστικά.

Όσο για τα μη εργοστασιακα δεν υπαρχει κατι προς το παρων για Ε90 αλλα μονο για Ε46 και Ε39 τα οποία ειναι συμβατα.

Πιστευω να βοηθησα.

ThaNOS E46coupe
11-07-10, 13:46
καλός ήρθες στο φόρουμ. αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να πάρεις το αυτοκίνητο που έχεις βρεί. άν είναι στην κατάσταση που το επιθυμείς. στην πορεία θα βγούν κ μή εργοστασιακά navigator's που θα είναι απόλυτα συμβατά με το 90άρι σου. μέχρι τότε πάρε ένα εξωτερικό να κάνεις τη δουλεία σου άν το χρειάζεσαι τόσο!!!κ πάλι καλός ήρθες!!!!!