PDA

Επιστροφή στο Forum : C200


alen77
03-08-10, 10:14
Αγοράστηκε το Ιανουάριο με 9000 χλμ μαύρο (αν και ήμουν κατά των μεταχειρισμένων). Έγινε το πρώτο service, τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος, ένα γυάλισμα και ελαστικά καινούργια τα οποία η αντιπροσωπεία μου τα έδινε 400 ευρώ πιο ακριβά παρακαλώ από τα μαγαζιά. Αισίως κλίσαμε 7 μήνες Έχει γράψει άλλα 6000 χλμ και για την ώρα το αυτοκίνητο είναι τέλειο. Είναι σίγουρα πιο δυνατό από το Ε93. Με πολύ λιγότερα ηλεκτρονικά καλούδια δεν έχω καμιά σκοτούρα αν θα ανάψει κανένα λαμπάκι (όχι ότι είναι και αυτό σίγουρο). Η κατανάλωση βέβαια είναι πολύ μεγαλύτερη αφού σε πρόσφατο ταξίδι με υψηλές ταχύτητες είχε 10.8 φορτωμένο και με κλιματισμό. Στον δρόμο είναι αρκετά σταθερό με το τιμόνι να υπακούει με ακρίβεια στις εντολές! Δεν είναι Ε93 το οποίο το θεωρώ τέλειο στον δρόμο (ίσως και το μόνο θετικό του). Βέβαια μιλάμε για άλλη κατηγορία αυτοκινήτου αλλά η μπέμπα μου έδινε πιο μεγάλη σιγουριά. Οι χώροι είναι ικανοποιητικοί αφού χώρεσε όλη την προίκα της μικρής στο ταξίδι. Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα των συνεργείων θα φανεί στο μέλλον γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα.

strofimios
03-08-10, 10:43
Καταρχην καλοταξιδη!!!
Μα ειναι δυνατον να βαλεις λαστιχα στην αντιπροσωπεια;Η Μ.Β. φτιαχνει αυτοκινητα,οχι ελαστικα.
Αφου τη γλυτωσες παλι καλα.Τωρα για την σταθεροτητα στο δρομο δες τη διασταση που φοραει η merc.Εαν στην 93 ειχες πιο χαμηλο προφιλ και πιο σπορ ελαστικα η διαφορα που νιωθεις ειναι λογικη.Και φυσικα η merc δεν ειναι φτιαγμενη για να ειναι προεκταση του οδηγου.Η δουλεια της ειναι να σε παει απο το *Α στο Β οσο το δυνατον πιο ανετα.
*Αυτο το σημειο Α πρεπει να εχει κατι πολυ κακο γιατι ολοι φευγουν και πανε στο Β!

alen77
03-08-10, 11:09
Thanks!
Ήταν μια ιδέα αν η τιμή ήταν η ίδια με τα μαγαζιά, για να μην τρέχω αλλού να τα άλλαζα εκεί. Αλλά όχι και έτσι. Τώρα για τα ελαστικά, η μπέμπα φόραγε run flat Bridgestone και η Merc απλά Michelin. Αν δεν κάνω λάθος το προφίλ των Michelin πρέπει να είναι πιο χαμηλό αν όχι το ίδιο. Μάλλον τείνω πιο πολύ στην φράση σου ‘’ η merc δεν είναι φτιαγμένη για να είναι προέκταση του οδηγού’’.

bimmer-corfu
03-08-10, 18:20
με γειά! Ωραίο εργαλείο αλλά κάθε σύγκριση με Ε93 είναι φάουλ γιατί είναι διαφορετικά αυτοκίνητα

jim_pas
03-08-10, 19:48
Καλορίζικο και καλοτάξιδο...ωραίο αυτοκίνητο και πανω απο όλα απροβλημάτιστο!όσο για το στήσιμο αν δεν σε ικανοποιεί κανε του ενα χαμήλωμα και βάλε μια ανάρτηση και θα αλλάξει όλο το αυτοκίνητο....περιμένουμε φωτογραφίες...Να το χαίρεσαι....

///M_Spartan
04-08-10, 08:30
Καλοριζικο και απο μενα φιλαρακι.
Αληθεια..Ειναι με το μαυρο καπακι μηχανης ή με το κοκκινο ?

alen77
04-08-10, 09:37
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Με μαύρο καπάκι μηχανής (δεν ήξερα ότι βγαίνει και με κόκκινο και ποιες οι διαφορές). Όσο για το στήσιμο, όχι δεν με προβληματίζει απλά μία παρατήρηση ήταν και φυσικά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με το Ε93. Για χαμήλωμα δεν νομίζω, αλλά για προγραμματάκι θα το συζητούσα αφού πρώτα θα εξασφάλιζα γραπτώς εγγυήσεις ότι δεν θα μου μείνει κάτι στο χέρι και φυσικά από γνωστό οίκο βελτιώσεων! Δεν με καίει βέβαια γιατί είναι και γρήγορο και τα άλογα του είναι αρκετά. Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε.

///M_Spartan
04-08-10, 10:52
Δικο μου λαθος φιλε μου, τα c200 με κοκκινο και μαυρο καπακι ηταν
η προηγουμενη σειρα.
Και παλι καλοταξιδο !