PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποκαλύφθηκε ο μυστηριώδης Στιγκ


montoya
08-09-10, 18:44
Αποκαλύφθηκε ο μυστηριώδης Στιγκ

Ο γρίφος, που κρυβόταν για αρκετά χρόνια κάτω από το λευκό κράνος με το μαύρο τζάμι, λύθηκε. Ο οδηγός - μυστήριο της εκπομπής "Top Gear" του "BBC", είναι ο πιλότος της Formula 3, Μπεν Κόλινς.

Η αύρα μυστηρίου, που είχε καλύψει το πρόσωπο του Στιγκ, δεν υπάρχει πια. Ο 35χρονος οδηγός, Μπεν Κόλινς, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που φορά τη λευκή στολή και κράνος στη δημοφιλή εκπομπή "Top Gear" του "BBC".

Ο Κόλινς, θέλοντας να αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο Στιγκ, ώστε να γράψει την αυτοβιογραφία του, έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι έχει τη φήμη του "γρήγορου και επιθετικού".

Το "BBC" την περασμένη εβδομάδα είχε επιβεβαιώσει ότι δικηγόροι του προσπαθούν να πείσουν τον Στιγκ να μην προχωρήσει στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του, καθώς υπάρχει συμβόλαιο που απαγορεύει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Η ιστορία του Στιγκ, ξεκίνησε με τον "μαύρο Στιγκ", όμως, ο Πέρι ΜακΚάρθι, το 2002 έγραψε το βιβλίο με τίτλο "Flat Out, Flat Broke" και ο μύθος του καταρρίφθηκε.

Οι ιθύνοντες της εκπομπής "Top Gear", στην προσπάθειά τους να "ξαναχτίσουν" το μύθο, δημιούργησαν τον "λευκό Στιγκ".

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν - κατά καιρούς - μπλεχτεί στην ιστορία. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο Ντέιμον Χιλ είναι εκείνος που φορά το λευκό κράνος, αλλά το 2007 δήλωσε ο ίδιος: "Δεν είμαι ο Στιγκ".

Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε η θεωρία ότι ο Στιγκ δεν είναι ένας, αλλά οχτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του Χέικι Κοβαλάινεν.

Τον Ιούνιο του 2009 ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τζέρεμι Κλάρκσον, υποδέχτηκε τον Σουμάχερ στο στούντιο ως... τον φημολογούμενο Στιγκ. Το ΒΒC αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί ότι ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κρύβεται πίσω από το μύθο.

Μόνο οι παρουσιαστές της εκπομπής Τζέρεμι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μοντ γνώριζαν το πρόσωπο.

Μέχρι που ένας οικοδόμος που δούλευε στο σπίτι του Μπεν Κόλινς, είδε τη γνωστή λευκή στολή και είπε ότι ο πιλότος της Formula 3, που ντούμπλαρε τον Ντάνιελ Γκρεγκ στη σκηνή με την Aston Martin στο "Quantum of Solace" είναι ο Στιγκ, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες που υπήρχαν στον κόσμο από πριν.

Το θέμα είχε "παγώσει" για κάποιο καιρό, ώσπου ο Κόλινς θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του, φέρνοντας τον Στιγκ και πάλι στο προσκύνιο.
http://www.youtube.com/watch?v=ZCvdTXrXsBc&feature=player_embedded

EVANGELOS
09-09-10, 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=D_kYYx5OTWI&feature=fvst

simplicity
10-09-10, 08:04
Θεούλης ο τύπος!

Driftakos
10-09-10, 08:34
Κουλομαρίας....

nik200
10-09-10, 12:01
κριμα....δεν θα πρεπε να χαθει το μυστηριο του stig....γιατι το top gear ειναι ενα show...και αρκετα καλο μαλιστα παγκοσμια...οταν δεν κανουν χαζα...μπορει να βγαλουν και κανα video οπως το παρακατω, απλα υπεροχο, ψαγμενο και πολυ πραγματικο...αποκλειστικα για petrolheads..επιτρεψτε μου...

http://www.youtube.com/watch?v=rgZlpRdQlRI&feature=related

sorry για το off topic αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω...

super duper
10-09-10, 14:31
πολυ καλη εκπομπή.

montoya
10-09-10, 17:53
Ίσως τον αντικαταστήσουν και γι αυτό να "έκαψαν" την ανωνυμία του (υπόθεση κάνω).