PDA

Επιστροφή στο Forum : Z3 μεταχειρισμένη !!!!


New_Z3
30-09-10, 15:31
Καλησπέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας Z3 1.9 ή 2.0 απο το1999 και μετά , χάχνω καιρό τώρα απο αγγελίες αλλα θέλω την γνώμης σας ώς χρήστες

- Τι πρέπει να προσέξω?
- Υπάρχει VIN που να ελέγχεται στην αντιρποσωπεία?
- Συνηθέστερα προβλήματα?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .

dimis_gr
30-09-10, 15:41
Κάνε μια βόλτα στην ενότητα των Ζ και θα βρεις τις απαντήσεις σου, έχει λίγες μέρες που ανφέρθηκαν ξανά

ThaNOS E46coupe
30-09-10, 15:43
"μεταχειρισμένη" το άλλο που γραφεις με "οι" είναι για τα γουρούνια!!:twak:!!!! αμα κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρέις αυτό που ψάχνεις!!!!!καλως ήρθες και καλά ποσταρίσματα!!!!!!!

New_Z3
30-09-10, 16:10
"μεταχειρισμένη" το άλλο που γραφεις με "οι" είναι για τα γουρούνια!!:twak:!!!! αμα κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρέις αυτό που ψάχνεις!!!!!καλως ήρθες και καλά ποσταρίσματα!!!!!!!

Έχεις και εσύ τα δίκια σου.... Όσο αναφορά τα ποστ για προβλήματα τα διάβασα ,αλλά δεν υπάρχουν επιγραμματικά κάπου συγκεντρωμένα.
Πιστεύω ότι για ένα κάτοχο δεν θα είναι δύσκολο να αναφέρει αυτά που ρωτάω.

Ευχαριστώ .

ThaNOS E46coupe
30-09-10, 16:19
κοιτα είναι ανάλογα το μοντέλο κ τον τύπο του κινητήρα που θα φοράει το εργαλείο...πές πιό συγκεκριμένα τι ακριβώς αυτοκίνητο θέλεις να αγοράσεις πχ, χρονολογιά η και ακόμη αριθμό πλαισίου κ θα σε βοηθήσουν τα παιδιά με πολύ χαρά....:search:εγώ ξέω πχ οτι ο Μ43 δέν βγάζει προβλήματα σάν κινητήρας κ ας έχει αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του... τώρα για περισσότερες πληροφορίες περίμενε κ θα παρεις τις απαντήσεις που θέλεις!!!!!μη βιαστείς όμως να αγοράσεις αμάξι!!!!! ψάξε το καλά !!!!!!!

///M_Spartan
30-09-10, 16:58
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=24587

Για τσεκαρε μια εδω , εχουν ειπωθει πολλα σε αυτο το θρεντ.!

paganis
30-09-10, 17:31
εχω μια ζ3 1.9 φεησλιφτ 2001 μοντελο..πανω απο ενα χρονο ! το μοτερακι δωξα το θεο ..δεν μου εχει βγαλει τιποτα...τα μονα που εχω αλλαξει ειναι μαφ και μια τρομπα νερου ,προληπτικα στο σερβις! ιδιαιτερα προβληματα απο αλλους.. εχω ακουσει μονο για το ΑSR (μοναδα αντισπιν ) και .. κομμενο σασσι στο πισω αξονα! το ζ3 ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι, διαχρονικο θα ελεγα..αξιοπιστο...με καποια ελλατωματα, οπως ελαστικο σασι..τριγμοι..και ακριβα ανταλλακτικα φανοποιιας...απο μηχανικα τα βρισκεις παμφηνα...

Z3_Roadster
01-10-10, 02:10
Να προσέξεις πολύ το μοντέλο που θα επιλέξεις φίλε γιατί το Ζ3 είναι "περίεργο" αυτοκίνητο και θέλει καλό ψάξιμο. Καλώς ψάχνεις μοντέλο απο το 99 και μετά (το facelift δηλαδή). Το 1,9άρι θα σε σώσει πολύ χρήμα σε σχέση με το 2,0 σε θέματα τελών κυκλοφορίας και ασφάλειας αλλά απο κινήτηρα... δεν βάζει και φωτιές στην άσφαλτο!

Είναι αξιόπιστα... πάρε ένα μοντέλο που θα έχει λευκά φανάρια και φλας γύρω-γύρω, roll-bars, ηλεκτρική κουκούλα και δερμάτινο κάθισμα. Προσεκτικός έλεγχος στην κατάσταση της κουκούλας, μην έχει σχισίματα και "τσαμπουκάδες". Αν θέλεις γκάζι πάρε το 2,0L αλλά δεν θα το συνιστούσα.

Απλά μη βιαστείς, οι τιμές είναι χαμηλές και δεν πρόκειται να βρεις μόνο μια ευκαιρία....