PDA

Επιστροφή στο Forum : Αντιψυκτικό υγρό


BMVER-3
08-10-10, 18:17
Πλησιάζει ο χειμώνας, ας μας γράψει κάποιος που έχει ασχοληθεί τι γίνετε με τα αντιψυκτικά g12, g11. ποιος ο ρόλος του χρώματος που έχουν πράσινα, κόκκινα, μπλε, κίτρινα π.χ. εγώ έχω στη μηχανή μου πράσινο πρέπει να το ξεπλύνω καλά και μετά να βάλω κόκκινο ή δεν πειράζει αν αναμιχτούν έστω και με το λίγο που θα έχει μείνει μέσα στον κορμό και στα σωληνάκια; Τι είναι το g12+ , το g12++.Τελικα ποιο από όλα αυτά που κυκλοφορούν στη αγορά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για τις μηχανές μας.

Fairytale
08-10-10, 18:20
Θα βοηθούσε να πεις πιο μοτέρ έχεις.
C U out there

BMVER-3
08-10-10, 22:09
ειναι ο μ43 1600cc ΄96

ThaNOS E46coupe
08-10-10, 22:54
υπάρχουν πολλών ειδών αντιψυκτικά..το χρωμα δέν παίζει ιδιάιτερη σημασία άν και καλό είναι μήν κάνουμε κοκτέιλ......απλά αμα το αμάξι ειναι εντώς εγγύησης κ η αντιπροσωπεία βάζει κοκκινο πχ κ άμα το αμάξι παθει τίποτα θα σου πούν οτι δέν έβαλες το σωστό αντιψυκτικό... συνήθως αυτά που είναι καλά είναι κ αυτά με το μεγαλύτερο δείκτη για της χαμηλες θερμοκρασίες πχ -12 ..μεγάλο ρόλο παίζει κ η μαρκα, άλλο να πάρεις ένα που το κατασκευάζουν στη μεγαλόπολη πχ κ άλλο να πάρεις κάποιας γνωστής εταιρίας.!!!!!όσο για το άν χρειάζετε "ξέπλυμα" - όχι. δέν χρειάζεται...άδειασε το παλιό αντιψυκτικό απο την τάπα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ψυγείου κ προσέθεσε το νέο κάνοντας στη συνέχεια σωστή εξαέρωση...φαντάζομαι ξέρεις πως γίνετε εεε?

6ylinder
02-01-13, 10:17
...άδειασε το παλιό αντιψυκτικό απο την τάπα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ψυγείου κ προσέθεσε το νέο κάνοντας στη συνέχεια σωστή εξαέρωση...φαντάζομαι ξέρεις πως γίνετε εεε?

Δεν υπάρχει και άλλη μια τάπα στον κορμό του κινητήρα γι αυτή τη δουλειά;


''On the right side (passenger side for US-cars) of the engine, just under the manifold, you will see the drain plug for the coolant. See Figure 8 for a photo of exactly where this plug is located''

http://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/E36-Coolant_Flush/pic2.jpg