PDA

Επιστροφή στο Forum : Z3 2.2 μικροπροβληματα??? η ετσι πρεπει να λειτουργει???


psaroulis
12-10-10, 16:56
Γεια σας, ειμαι καινουργιο μελος στο forum κ προσφατα αποκτησα μια bmw z3 2,2 του 2001. Επιδη ειμαι καινουργιος k σε bmw αλλα κ σε roadster θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε μερικες αποριες μιας κ σιγουρα το κατεχετε πολυ καλητερα απο μενα το θεμα!

- Κατα την οδηγηση με κλειστα παραθυρα μετα απο κανα μισαωρο αισθανομαι μια ζεστη σαν αυτη της μηχανης του αυτοκινητου που ομως δεν ερχετε απο της φυσουνες αερα. μου ειπαν οτι κατι τετοιο ειναι φυσιολογικο κ οτι το εχουν γενικα τα bmw... Ισχυει οντος κατι τετοιο????

-Χθες βγηκα λιγο εκτος αθηνας για να δω τι κανει σε δρομο... Το προβλημα μου ειναι οτι απο τα 140 κ μετα ακουγα ενα φυσιμα απο την οροφη κ απο τα 160 κ πανω ενα σφυριγμα απο το πισω μερος της οροφης... ειναι κ αυτα φυσιολογικα λογο soft top η υπαρχει προβλημα???

nikos1400
12-10-10, 18:29
Φιλε δυστυχως μην περιμενεις και πολλα απο μαλακη οροφη καμπριο...

απο τα 140χλμ φυσιμα και απο τα 160 σφυριγμα ???

εισαι τυχερος που δεν ακουγεται σαν να απογειωνεσαι !!


Χωρις πλακα, δεν νομιζω να εχει προβλημα, μην περιμενεις αληθεια απολυτη ησυχια.
Κανε δοκιμη ομως με νερο.

mitsos_chania
12-10-10, 21:08
δεν ειναι ολες οι οροφες ιδιες νικο μην δημιουργουμε εντυπωσεις

psaroulis
13-10-10, 00:54
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, οχι βεβαια σε καμια περιπτωση δεν περιμενω απολυτη ησυχια, ισα ισα που σε νορμαλ ταχυτητες κ μες την πολη ειναι πολυ καλητερο απ αυτο που περιμενα! τωρα απο νερα δεν εχω δει τπτ κ ελπιζω πως δεν θα δω!

ckorolis
13-10-10, 01:38
Καλησπέρα κι απο μένα, καλώς ήρθες.. Είχα ένα MGF παλιότερα....Μετά τα 140 γινόταν πόλεμος και όταν έβρεχε δάκρυζε απο παντού μέσα. Το MR2 του κολλητού μου ούτε κιχ δεν έκανε, όχι θόρυβο, τίποτα... και niko1400 την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψα Θεσσαλονίκη με ένα CLK 200 Cabrio και περιττό να σου πώ οτι ακόμα και στα 200 άκουγες και την αναπνοή σου..!!!! Αυτό που θέλω να σου πώ psarouli είναι πώς εκτός απο την κατάσταση της κουκούλας εξαρτάται και απο την συνολική κατασκευή του αυτοκινήτου. Πάντως αγόρασε ένα σπρέι σιλικόνης της Wurth και πέρασε όλα τα λάστιχα που εφαρμόζει η κουκούλα. Αν τα δείς πως είναι ξερά και δεν επανέρχονται, καλό θα είναι να τα αλλάξεις ώστε να έχεις το κεφάλι σου ΗΣΥΧΟ...!!!!!! (κυριολεκτώ).

nikos1400
13-10-10, 07:42
Εχετε δικιο. Παω πασσο...
Η αληθεια ειναι δεν εχω παει με τοσα χλμ σε καμπριο BMW.

Πω πωωω, εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια αυτοκινητου και ειναι τα καμπριο ησυχα ?
:D

psaroulis
13-10-10, 15:04
ckorolis σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα κ για την συμβουλη σου, ασε ας μην μιλησουμε για mgf-tf, στην αναζητηση που εκανα για να καταληξω σε καποιο αυτοκινητο ειδα 9-10 τετοια... κ δεν σχηματισα κ την καλητερη γνωμη! τωρα οσο αφορα το θεμα σιλικoνη ηδη εχω το σπρει της wurth γιατι το χρησιμοποιω πολλα χρονια κ ασ μην ειχα ποτε καμπριο, ομως διαβαζα ενα θεμα εδω που ελεγαν οχι σιλικονη κ με μπερδεψε λιγο κ δεν ξερω ακομα τι να κανω...

ckorolis
14-10-10, 04:18
Φίλε psarouli ο θεός σε φύλαξε και δεν αγόρασες MG θα έκλαιγες τα λεφτά σου ακόμα όπως εγώ και όπως πάααααρα πολλοί άλλοι κάτοχοι που γνώριζα τότε, ίσως το χειρότερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ever... Με σκλάβωσε η ομορφιά του βλέπεις και το πήρα χωρίς κάν ούτε ένα test drive... Anyway, πιστεύω πως το σπρέι δεν χρειάζεται να το φοβάσαι, μόνο καλό κάνει, τουλάχιστον απο την εμπειρία μου. Να το χαίρεσαι το z3 και αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πείς λεπτομέρειες (χλμ, αξεσουάρ, 1ο 2ο κλπ χέρι και τιμή που το πήρες)??? Μπλοκέ έχει??? Το μοτεράκι τι λέι??? Απο συμπεριφορά στο δρόμο και στα πολλά???

P.S. Nikos1400 παπουδίστικα και χλιαρά ρε παιδί μου αυτά τα MB, αλλά τι ταξίδι κάνουν ρε φίλε, δεν καταλαβαίνεις τίποτε.....

psaroulis
16-10-10, 16:54
φιλε ckorolis καταρχην σε ευχαριστω, λοιπον ειναι το facelift το πηρα με 68,000 χιλ.( αυθεντικοτατα ) 1ο χερι και σε πολυ καλη κατασταση, ασε ειδαν πολλα ''ατρακαριστα'' τα ματια μου μεχρι να καταληξω! Απο εξτρα δεν εχει κ πολλα βεβαια (ηλεκτρικα, παραθυρα καθρεπτες καθισματα κουκουλα ,κεντρικο κλειδωμα, συναγιαρμο, προβολακια, schnitzer προφηλακτυρες )τα κλασικα πιστευω κ δεν νομιζω οτι χρειαζετε κ κατι αλλο! Mπλοκε οχι δεν νομιζω οτι εχει εκτος κ αν εβγαιναν απο μαμα που δεν το νομιζω! Μοτερ ειναι το 2,2 το εξακυλινδρο με τα 170 αλογακια με το οποιο εχω παθει πλακα,(εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα κ με μεγαλες μηχανες αλλα κ με τουρμπο κ με κομπρεσορες) αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο δεν ζοριζετε πουθενα θες να πας γρηγορα πας, αργα παλι πας κ με 3η κ 1500 στροφες δεν νοιωθει τπτ!Δινει τα αλογα στον δρομο πολυ στροτα οπως κ αν θες να πας, η καταναλωση του ειναι παρα πολυ καλη (αυτο ηταν ενα σημειο που φοβομουνα οταν το αγοραζα αλλα τελικα επαισα εξω) βεβαια αν ειμαι συνεχεια με 5,000 στροφες ε θα καψει! καναμε αμεση συγκριση με την sportcoupe 1.8 163ps ενος φιλου(βαλαμε δλδ ιδια βενζινη απ το ιδιο βενζιναδικο κ ο ενας πισω απ τον αλλο, εγω εκαψα κατα 1/3 λιγοτερο) Απο αναρτησεις φοραει τις μαμα ειναι σκληρες αλλα κ ανετες το αυτοκινητο μπαινει ωραια στις στροφες κ παταει παρα πολυ καλα στον δρομο κ στα πολλα χιλιομετρα(160+) ειναι σταθεροτατο κ ανετο με το μονο μειων τον λιγο παραπανο θορυβο λογο soft top! Μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για τα 11,000 που εδωσα πιστευω οτι σ αυτα τα λεφτα κ στην κατηγορια που εψαχνα δεν ειπαρχει κατι καλητερο(τι να παρεις Mg με 9,000 , mx-5 με περιπου τα ιδια ή tt camprio 'μπροστιοκινητο roadster' ???) Αν ενδιαφερεσε για τετοιο αυτοκινητο η συμβουλη μου ειναι να εχεις υπομονη πολυ υπομονη μεχρι να βρεις κατι αξιολογο!!!

ckorolis
20-10-10, 02:10
Το ξέρω ρε γμτ, και πολλοί ζητάνε υπερβολικά λεφτά, οπότε μάλλον με βλέπω να πηγαίνω προς S2000. Περιμένω κι εγώ την κατάλληλη ευκαιρία, για να δουμε.... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις λεπτομέρειες και τα λεφτά που το πήρες είναι πιστεύω πολύ καλά ..!!!!!!!

stef
20-10-10, 23:31
P.S. Nikos1400 παπουδίστικα και χλιαρά ρε παιδί μου αυτά τα MB, αλλά τι ταξίδι κάνουν ρε φίλε, δεν καταλαβαίνεις τίποτε.....

Λογικό να μην καταλαβαίνεις τίποτα....
Από αυτοκίνητα οδηγικά αδιάφορα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα όπως το πες...

vaspap
02-01-11, 22:27
τα λαστιχα εφαρμογης στις οροφες μας, ρεγουλαροντε, οποτε μπορει να σταματηση εντελως το φυσηγμα τουλαχιστον μεχρι τα 160χλμ.