PDA

Επιστροφή στο Forum : bmw z4 3.0i πρόβλημα


kwstakis
30-01-11, 17:21
παιδιά εχτές το βραδυ έκανα κανονικά χωρίς προβλήματα την βόλτα μου με το αμάξι. γύρισα σπίτι και το έσβησα χωρίς κανένα πρόβλημα ή διακρίνοντας κάτι περίεργο.
ξύπνησα λοιπόν το πρωί να φύγω και το αμάξι είχε μείνει από μπαταρία, μου φάνηκε λίγο περίεργο αλλα δεν έδωσα σημασία. το έβαλα λοιπόν με το booster το μικρό που έχω μπροστά.
όπως δούλευε το αμάξι διέκρινα κάτι περίεργο στις στροφές.
η μηχανή έπαιζε στροφές και το check engine ήταν αναμμένο.
κάνει έναν θόρυβο σαν να μην δουλευει ένας κύλινδρος.
κάνει σαν μπουκωμένο ακούγεται από την εξάτμιση σαν μπουκωμένο.
και σας ρωτάω. αν είχε σπάσει κάτι μέσα θα έπαιρνε μπροστά ? μήπως είναι μπουζί ? μήπως είναι μπουζοκαλώδια από την υγρασία βραχυκύκλωσε κάτι και χάλασε ?
άμα όντως είχε σπάσει κάτι μέσα δεν θα το είχα καταλάβει από την προηγούμενη μέρα ? τι μπορεί να φταίει ? το αμάξι πραγματικά δεν το ζόρισα καθόλου την τελευταία βδομάδα.
και κάτι ακόμα, μου φαίνεται πως μυρίζει η καπνα που βγάζει πίσω και βρίσκω και πολλές πιτσιλιές στον δρόμο σαν να φτύνει η εξάτμιση (πληροφοριακά το αμάξι έχει λάδια έχει νερό και δεν είδα τις τελευταίες μέρες κάτι περίεργο σε θερμοκρασία. ΟΎΤΕ σηκώνει άμα το ανάψω τώρα).

Driver M
30-01-11, 18:08
Πολύ πιθανόν να είναι πολλαπλασιαστής.

ThaNOS E46coupe
30-01-11, 23:09
θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα....

zaharias
31-01-11, 00:12
Πολύ πιθανόν να είναι πολλαπλασιαστής.

Συμφωνω.. Αλλα δεν ειναι και 100%..

Εμενα πχ ηταν κολλημενο μπεκ απο την ακινησια.. Και με μια πενσα χτυπησα λιγο τη μπεκιερα σε ολο της το μηκος και απευθειας το μοτερ δουλεψε ρολοι.. (αφου ΗΔΗ ειχα αλλαξει πολλαπλασιαστες και ειδα οτι δεν ειχε αλλαξει κατι και συνεχιζε να ρεταρει..)

oldcarskickass
31-01-11, 11:08
Το μπούστερ που το σύνδεσες; Απευθείας στην μπαταρία ή στους ακροδέκτες στο μηχανοστάσιο;

kwstakis
31-01-11, 13:39
μπουζί ήταν ευχάριστο όλους