PDA

Επιστροφή στο Forum : F1 - Αλλαγη κανονισμων


papajim
25-10-05, 11:12
Τελικα παρθηκαν καποιες σοβαρες αποφασεις στο συμβουλιο της F1 και οι αλλαγες θα ειναι αρκετες και ικανοποιητικες.Πιστευω οτι θα βοηθησουν πολυ την επιστροφη στους θεαματικους αγωνες.

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=9036&race_id=0

Θα ισχυσει τελικα το νοκ-αουτ συστημα στις κατατακτηριες δοκιμες και η αλλαγη ελαστικων με οριο τα 7 σετ ανα σαββατοκυριακο.
Η μεγαλη καινοτομια αφορα την διαφοροποιηση της πισω αεροτομης σε δυο κομματια(2007),που θα δωσει αλλο τονο στην εννοια προσπεραση,οπως φαινεται πολυ καλα και στις φωτογραφιες.

Action Man
18-11-05, 09:55
Σύμφωνα με αναφορές στο περιοδικό Motorcycle News η Ferrari έδωσε προθεσμία έξι μηνών στο Valentino Rossi για να γνωστοποιήσει την απόφασή του αν θα αγωνιστεί ή όχι με τη Scuderia στο πρωτάθλημα του 2007. Ο Ιταλός αναβάτης έκανε πρόσφατα το τρίτο του τεστ με την ομάδα της Ferrari στην πιο απαιτητική οδηγικά πίστα του Mugello και θα πρέπει να πει το ναι στη Ferrari μέχρι τον ερχόμενο Μάιο για να δημιουργηθεί εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών και να εγκλιματιστεί ο Rossi στις απαιτήσεις επαγγελματικής οδήγησης μονοθεσίων Formula 1. O Vale πάντως παραμένει σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του αναποφάσιστος. «Στο μυαλό είμαι ακόμη αναβάτης μοτοσικλετών» κατέληξε ο 26χρονος.

www.rally.gr

sakkunen
19-11-05, 20:29
Δε ξερω για σας,παντως εγω θα συνεχισω τις Κυριακες τα μεσημερια να βγαινω εξω και να μη βλεπω f1 για 2 ολοκληρες ωρες που διαρκει.:banghead: :banghead:

Εχει καταντησει εντελως βαρετο θεαμα :nixweiss: και τι αν φετος κερδισε αλλος.
Η φιλοσοφια πρεπει να αλλαξει και οχι τοσο τα προσωπα.Εκτος απο τον Μιχαλακη που ποτε δεν συμπαθησα αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ταλεντο.

Οσοι παρακολουθουσαν f1 παλαιοτερες εποχες καταλαβαινουν τι εννοω.

Τωρα προσευχομαστε να βρεξει για να δουμε λιγο θεαμα.ΑΙΣΧΟΣ.

Κυριε Bernie τα χετε κανει σα τα μουτρα σας.

papajim
16-12-05, 10:43
Και μια και μιλάμε για αλλαγές, η michelin αποφάσισε να αποχωρήσει από την F1 το 2007.Θα έχουμε λοιπόν επιστροφή σε έναν μόνο προμηθευτή ελαστικών.
Η απάντηση της ομοσπονδίας ήταν εντελώς τυπική και αναμενόμενη... "Ευχαριστούμε την michelin για την προσφορά της στη formula1 όλα αυτά τα χρόνια"