PDA

Επιστροφή στο Forum : Προγραμματισμος κλειδιου?


Fanatic
20-02-11, 12:46
Ξερει κανεις τι επιλογες προγραμματισμου υπαρχουν για το κλειδι μεσω τηλεχειρισμου? Δηλαδη να ανοιγει η κουκουλα μεσω του χειριστηριου ή τα παραθυρα πχ. (ξερω οτι γινεται μεσω παρατεταμενου κλειδωματος-ξεκλειδωματος στη πορτα)

Makis_
20-02-11, 13:05
Στο δικό μου με παρατεταμένο πάτημα ανοίγουν ή κλείνουν παράθυρα και νομίζω γίνεται και για καθρέπτες, αλλά δεν έχει νόημα γιατί πρέπει να το κρατάς πατημένο μέχρι να ανέβουν όλα τα παράθυρα.. Όπως το κλειδί που λες πρέπει να το κρατάς γυρισμένο μέχρι να ανέβουν τέρμα...
(Είναι πιο εύκολο να τραβήξεις μία πάνω όλους τους διακόπτες πριν βγείς παρά να κάθεσαι στη μέση του δρόμου με το τηλεκοντρόλ πατημένο και να παρακολουθείς το αμάξι πότε θα κλειδώσει πλήρως.. Άσε που ταλαιπωρείς επιπλέον την μπαταρία σου..)

Fanatic
20-02-11, 13:07
Ναι οκ δεν με πειραζει, αυτο θελω απο αποσταση να ανοιγουν τα παραθυρα και η οροφη και επισης να κλεινουν.

Makis_
20-02-11, 13:10
Για τα παράθυρα στο λέω σίγουρα και πρέπει να γίνεται και για την οροφή..

sakisz3
20-02-11, 14:11
στην οροφη γίνεται σίγουρα μόνο για να ανοίγει..με απαραιτητη προυπόθεση να είναι προγραμματισμένο το κλειδί για τέτοιες λειτουργίες..

Fanatic
20-02-11, 15:43
Οκ μολις τσεκαρα οτι τα παραθυρα τελικα ανοιγουν με παρατεταμενο πατημα και πιθανολογω και η οροφη οταν δεν εχω το hardtop. Οποτε μενει η απαντηση αν γινεται να κλεινουν κιολας. :lamer:

ifigenia
24-04-11, 08:42
Καλησπέρα, στο δικό μου τηλεχειριστήριο αν κρατήσεις παρατεταμένα το κουμπί που ξεκλειδώνεις, ανοίγουν τα παράθυρα και όσο το κρατάς πατημένο, ανοίγει και η κουκούλα (Υφασμάτινη). Και το αντίστοιχο γίνεται όταν πιέζεις παρατεταμένα το κουμπί για να κλειδώσεις. Πάντως ξέρω πως μπορείς να πας και να σου προγραμματίσουν στο χειριστήριο όποια λειτουργία θέλεις.