PDA

Επιστροφή στο Forum : M3 E46 Περίεργα Λαμπάκια


EVERGET
04-03-11, 09:21
Εχτές και ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι μου ανάψανε μαζί κίτρινα τα λαμπάκια του χειρόφρενου, της πίεσης ελαστικού και του smg χωρίς το αμάξι να παρουσιάζει καμία δυσλειτουργία σε αυτά τα επιμέρους συστήματα. Μετά από λίγο το έσβησα και το ξανα-άναψα και από τότε δεν έχουν εμφανιστεί ξανά.

Απλά επειδή μου φάνηκε κουφό και δεν μου έχει ξανασυμβεί είπα να ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε κάποιον ή γνωρίζετε κάτι. Εμένα το μυαλό μου πάει σε δυσλειτουργία κάποιου αισθητήρα, λάθος σήμα και τέτοια πράγματα. Τι λέτε??? Τhanx!!!

Makis_
04-03-11, 09:59
Σαν τα Fiat θα καταντήσουμε σε λίγο μου φαίνεται, να πέφτουμε σε λακκούβες και να αναβοσβήνουν λάμπες και λαμπάκια

sciroccoR
04-03-11, 11:47
Σαν τα Fiat θα καταντήσουμε σε λίγο μου φαίνεται, να πέφτουμε σε λακκούβες και να αναβοσβήνουν λάμπες και λαμπάκια

Oταν παλιωσει το αυτοκινητο και απο κιρα ναιτλυ γινει αννα φονσου λογικο ειναι

BMW Power
04-03-11, 12:22
Το σύνδρομο χριστουγεννιάτικο δέντρο (όσες φορές το έχω ακούσει) συνεπάγεται ποτενσιόμετρα.

zaharias
04-03-11, 14:13
Μπορει και να μην στο ξανακανει..
Εχει κρατησει ομως το σφαλμα ο εγκεφαλος οποτε μπορεις να το κουμπωσεις σε διαγνωστικο να δεις τί εχει καταγραψει..
Εμενα πχ μια φορα μετα απο πλυσιμο σε πλυντηριο αρχισε να μου αναβει EML να ανεβοκατεβαζει ρελαντι τρελα, αναβε και του χειροφρενου αν θυμαμαι καλα.. Κανω δεξια, σβηνω, το αφηνω κανα 2λεπτο, βαζω μπροστα, ΟΛΑ οκ.. Απο τοτε δεν ξαναεκανε τιποτα..
Γιαυτο ειπα οτι μπορει να ηταν κατι της στιγμης και να μην το ξαναπαρουσιασει..

EVANGELOS
04-03-11, 17:19
smg - πίεση ελαστικών είναι πιθανό αν φοράς λάθος διάμετρο ελαστικού - ζάντας ... αλλά το χειρόφρενο είναι άσχετο !!! ... για κάνε μια διάγνωση μήπως κατέγραψε το σφάλμα !!!

EVERGET
05-03-11, 00:49
Λοιπόν η διάγνωση έγινε και είχε βγάλει σποραδικό σφάλμα αισθητήρα γωνίας τιμονιού. Εάν μου το ξανακάνει λέω να τον αλλάξω, αν και το μόνο που επιρρεάζει μία πιθανή μόνιμη βλάβη του είναι ότι βγάζει off το dsc (που έτσι κι αλλιώς είναι πάντα off).

sotziou
05-03-11, 10:08
το προβλημα με τα λαμπακια (το EML ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΠΙΝ)το ειχα κ γω κ αλλαξα το πενταλ του γκαζιου κ ολα OK!συγχρονως ειχα κ προβλημα με το ρελαντι το οποιο επανηλθε κ βιδωνομαι!