PDA

Επιστροφή στο Forum : αξεσουαρ για Ζ3


parouskas
21-03-11, 09:21
καλησπερα σε ολους!θα ηθελα να μ πειτε που θα μπορουσα να βρω καποια αξεσουαρ για την Ζ3 που προσφατος αγορασα!
θα ηθελα Μ λεβγιε ταχυτητων(κανονικος η φωτιζομενος),το σημα στο καπο,Μ διακριτικο πισω μερους!και επετε συνεχεια!η οποιος τα εχει και θελει να τα σπρωξει να μ στειλει mail!

paganis
21-03-11, 09:54
κατοχος ζ3 και εγω...το εχω ψαξει αρκετα το θεμα! μπορεις να τα παρεις σε αρκετα καλη τιμη καινουρια απο τον βαμβακα στην πετρας στον κολωνο! νουμερο δεν θυμαμαι...αλλα μπορεις να κανεις μια αναζητηση!

parouskas
21-03-11, 10:08
μαλιστα!και επειδη βλεπω το εχεις πενα!κανα καλο φανοπειο?

paganis
21-03-11, 12:05
ευτυχως δεν εχω χρειαστω φανοπειο για το συγκεκριμενο(φτου-φτου), δεν εχει κανενα κομματι βαμμενο ολο οριτζιναλ χρωμα! εχω υποψην κανα δυο...αλλα δυσκολα θα συστησω καποιον για την συγκεκριμενη δουλεια...! εχω δει ασχημες δουλειες , ακομα και απο καλους και σχετικα καλες...ακομα και απο βαφεις με πολλα αρνητικα σχολια....ειναι ποσο ορεξη και δουλεια εχει ο καθε μαστορας , ωστε να αφοσιωθει στο δικο σου...! το να στοκαρεις και να βαψεις ενα οχημα...δεν ειναι επιστημη...ειναι θεμα υπομονης, διαθεσης και χρονου..αν ο μαστορας για ενα συγκεκριμενο διαστημα δεν τα διαθετει...θα στο κανει χαλια!
οι φωτο της ζετας...ειναι σχετικα παλιες...εχει ομορφυνει και δυναμωσει αρκετα απο τοτε...θα βαλω συντομα νεες φωτο..

parouskas
22-03-11, 10:27
ωραιος!ε ναι το φανταζομαι.και κατι τελευταιο,θα ταιριαζαν λες carbon καθρεφτες στο ασημι χρωμα η θα γινει σαν polo gti?