PDA

Επιστροφή στο Forum : Δοκιμές για το υβριδικό 4κίνητο Mini!


Driftakos
31-03-11, 10:40
Η Mini πρόκειται να διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων της, με μια ηλεκτρική και τετρακίνητη έκδοση. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην ηλεκτρική έκδοση που κυκλοφορεί πειραματικά στην Αμερική, ούτε στην τετρακίνητη έκδοση Countryman, αλλά σε μια έκδοση του γνωστού Cooper που θα συνδυάζει και τα δύο!

Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες δοκιμών εξέλιξης μιας τετρακίνητης αλλά την ίδια στιγμή και υβριδικής έκδοσης του γνωστού Mini Cooper! Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Ανταρκτική όπου η Mini το δοκιμάζει σε ακραίες συνθήκες, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά του στοιχεία. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι το μοντέλο θα χρησιμοποιεί τον κανονικό κινητήρα εσωτερικής καύσης της έκδοσης Cooper S με τους 184 ίππους, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας θα παρέχει την ισχύ του στον πίσω άξονα. Γεγονός που θα κάνει το Mini τετρακίνητο, ενώ αναμένεται να ανεβάσει τη συνολική ιπποδύναμη στους 200 περίπου ίππους!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες δείχνουν τη σχετική κίτρινη επιγραφή στο πίσω τζάμι του μοντέλου με την ένδειξη «Hybrid», καθώς και το διαφορικό στον πίσω άξονα. Τέλος, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η τεχνολογία είναι ακόμη σε στάδιο εξέλιξης, με το υβριδικό Cooper να αφορά την επόμενη γενιά του Mini που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013.

http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/thumb_01/NEWS/PEMINI4WDHY-1.jpg

http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/thumb_01/NEWS/PEMINI4WDHY-3.jpg

http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/thumb_01/NEWS/PEMINI4WDHY-2.jpg

ΠΗΓΗ (http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/99342.asp)