PDA

Επιστροφή στο Forum : "Έφυγε" ο Μιχάλης Τσαγγαράς


soc12r
10-04-11, 17:01
"Έφυγε" ο Μιχάλης Τσαγγαράς oι ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου είναι φτωχότεροι από σήμερα. Ο Μιχάλης Τσαγγαράς έχασε τη ζωή του το πρωί σε ηλικία 52 ετών. Ο Τσαγγαράς ήταν κυπελλούχος στην Κλάση Ε11 το 2010 και ένας από τους εμπειρότερους οδηγούς στις αναβάσεις τα τελευταία χρόνια. Στο ενεργητικό του μετρούσε δεκάδες τίτλους και πρωτιές σε αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας όπου έδινε το «παρών» ανελλιπώς με το εντυπωσιακό σε δύναμη και ήχο Opel Ascona 400.τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του...!

http://www.youtube.com/watch?v=HmeNKyXwD4Q

TSAF
11-04-11, 09:23
Οι ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου είναι φτωχότεροι από σήμερα. Ο Μιχάλης Τσαγγαράς έχασε τη ζωή του το πρωί σε ηλικία 52 ετών. Ο Τσαγγαράς ήταν κυπελλούχος στην Κλάση Ε11 το 2010 και ένας από τους εμπειρότερους οδηγούς στις αναβάσεις τα τελευταία χρόνια. Στο ενεργητικό του μετρούσε δεκάδες τίτλους και πρωτιές σε αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας όπου έδινε το «παρών» ανελλιπώς με το εντυπωσιακό σε δύναμη και ήχο Opel Ascona 400.


---www.omae-epa.gr---

gnx
11-04-11, 09:42
Καλό κατευόδιο στον άνθρωπο. Το ποσταρε ο Σωκρατης εχθές.

TSAF
11-04-11, 14:36
Από χθες το πρωί η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού θρηνεί ένα ακόμα μέλος της, τον Μιχάλη Τσαγκαρά. Γνωστός από αγώνες αναβάσεων, βρέθηκε μαζί με τον γιο του στην περιοχή του Αχλαδόκαμπου όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο φιλοξενεί αγώνα του πρωταθλήματος αναβάσεων. Με ένα KIA Picanto και σύμφωνα με μαρτυρίες, ανεβοκατέβαιναν την ειδική διαδρομή όταν βρέθηκε μπροστά τους ένα Toyota Yaris.

Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι που ο οδηγός του Yaris λογομάχησε με τον Τσαγκαρά. Κανείς όμως δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε αυτό το καθημερινό φαινόμενο. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ο οδηγός του Yaris βγήκε από το αυτοκίνητό του, χτύπησε από πίσω τον 52άχρονο οδηγό αγώνων με αποτέλεσμα λίγο αργότερα, οπότε και μεταφέρθηκε από το γιο του στο νοσοκομείο του Άργους να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο νοσοκομείο της Κορίνθου για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, του Μιχάλη Τσαγκαρά και στις 15:30 στον Άγιο Βασίλειο Περιστερίου η νεκρώσιμος ακολουθία. Ο άτυχος οδηγός που σύντομα θα γινόταν και παππούς άφησε πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά… Ο Τσαγγαράς ήταν κυπελλούχος στην Κλάση Ε11 το 2010 και ένας από τους εμπειρότερους οδηγούς στις αναβάσεις τα τελευταία χρόνια. Στο ενεργητικό του μετρούσε δεκάδες τίτλους και πρωτιές σε αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας όπου έδινε το «παρών» ανελλιπώς με το εντυπωσιακό σε δύναμη και ήχο Opel Ascona 400.


--ZOUGLA.GR--

stelmaniac
11-04-11, 15:55
Καθιστε ρε παιδια...πως τον χτυπησε απο πισω και σκοτωθηκε....αυτο ειναι δολοφονια..!!!

ThaNOS E46coupe
11-04-11, 16:02
Καθιστε ρε παιδια...πως τον χτυπησε απο πισω και σκοτωθηκε....αυτο ειναι δολοφονια..!!!

Εν βρασμώ !!!!! Καλά ? πώς μπορούν μερικοί άνθρωποι ρε γμτ και πάνε και τσακώνονται χωρίς να σκέπτονται τις συνέπειες? ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή, για ψίλου πήδημα!!!!!

nik200
11-04-11, 19:21
φοβερος οδηγος ο τσαγγαρας και παντα μα παντα φοβερο το ascona του για οσους το εχουν ακουσει απο κοντα....μεγαλη απωλεια για το χωρο και ακομα πιο κριμα για τον αδικο τροπο που εφυγε ενας συνανθρωπος μας απο την ζωη...

soc12r
12-04-11, 11:44
http://www.youtube.com/watch?v=OKmLduawkq0