PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή ανάρτησης


sdrala
26-04-11, 09:34
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Τελείωσε το Πάσχα καιρός να ασχοληθούμε και λίγο με το αυτοκίνητό μας..
Έχω ενα 116 του 2005 έκδοση dynamic το οποίο έχει ούτε λίγο ούτε πολύ 170.000 χλμ..
Επειδή η κρίση καλά κρατεί δεν θα προβώ σε αλλαγή και λέω λίγο να το μαζέψω.
Όπως καταλαβαίνεται η ανάρτηση μετά από τόσα χλμ δεν είναι και στα καλύτερα της και λέω να την αλλάξω.
το ερώτημά μου είναι το εξής : μαμά η aftermarket?
πήγα σε ένα συνεργείο τυχαία και μου είπαν να βάλω bilstein sprint με hr ελατήρια.
σε forum διαβάζω όμως ότι κοπανάνε πολύ.καλά λόγια ακούω για τα koni fsd.ποια η γνώμη σας?
στο e-bay επίσης βλέπω και κάποια coilover kit όπως της fk της weitec σε σχετικά καλές τιμές.
επειδή εχω ψιλοπελαγώσει και δεν μπορώ να βρω και κάποιον να εμπιστευτώ το καμάρι μου εσείς τι έχετε να μου προτείνεται?
επίσης αν γνωρίζεται κανένα αμορτισεράδικο εγγυημένα καλό στα Β.Προάστια , Αγία Παρασκεύη και πάνω θα με βοηθούσατε πάρα πολύ γιατί έχω καεί με το θέμα συνεργείου και δεν ξέρω τι να κάνω.
Σας ευχαριστώ.

SerafeimS3
26-04-11, 09:56
Πουπάκης στο Μενίδι στο δρόμο λεωφ.δημοκρατίας.πολύ καλός και σίγουρα θα σου προτείνει λύσεις αρκετές.το θέμα είναι πόσα χρήματα διαθέτεις για αναρτήσεις-ελατήρια....απο κει ξεκινάνε όλα..αλλιώς μια λύση είναι να πας σε κάτι ελαφρώς μεταχειρισμένο.. :)

kmilioris
26-04-11, 10:19
Εγώ σου προτείνω να βάλεις τα Μ είναι τρομερά και δεν κοπανάει το αμάξι, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

sdrala
26-04-11, 10:19
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα περάσω οπωσδήποτε. Δουλεύει με συγκεκριμένες αναρτήσεις γιατί έχω βαρεθεί να ακούω bilstein και μόνο.?
από τιμές είναι καλός ? άκουσα καλά λόγια και για κάποιον Κρίκη , θέλω να έχω και ένα μέτρο σύγκρισης και στις τιμές καταλαβαίνεις..

SerafeimS3
26-04-11, 12:18
και απο τιμές είναι αρκετά καλός και σίγουρα αυτό που γνωρίζω είναι πολύ καλός στη δουλειά του..κάνε μια έρευνα αγοράς και μας ενημερώνεις και μας...δεν γνωρίζω αν δουλεύει κάτι στανταρ,αυτό που γνωρίζω όπως είπα είναι πολύ καλός στην τοποθέτηση..σου φτιάχνει όπως θέλεις το στήσιμο του αυτοκινήτου..ασχολείται αρκετά για να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης.... ;)

sdrala
27-04-11, 10:01
καλημέρα!
χθες το πρωί πέρασα από το Σίττα στο Γέρακα για έναν έλεγχο του αυτοκίνητου.
Του είπα ότι δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου και το οδήγησε ο τεχνικός.
Μου είπε ότι για τα χιλιόμετρα του (170000) το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται πολύ καλά .
Στη κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι μπορεί να μου βάλει τα bilstein αλλά θα κοπανάει το αυτοκίνητο και μου πρότεινε να βάλω τα μαμίσια της sachs.
ta ελατήρια μου είπες δεν θέλουν τίποτα.Αν ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος μου είπε ότι εν συνεχεία μπορεί να μου βάλει αντιστρεπτικές από 130 γιατί το αμάξι παίρνει κλίσεις.
Για να μη σας κουράζω μου είπε 650 ευρώ για αλλαγή αμορτισέρ , αλλά από ότι φαίνεται δεν θα τα βάλω διότι όταν έμαθα ότι το σέρβις του αυτοκινήτου είναι στα 600 ευρώ έπαθα εγκεφαλικό.
πέρα των καθιερωμένων λαδίων μου άλλαξε μπουζί , έκανε σερβις στο κλιματιστικό , και μου άλλαξε φίλτρο βενζίνης το οποίο από μόνο του κάνει 180 ευρώ!
επίσης το κάρτερ έχανε λάδια και ήθελε φλάτζα στεγανοποίησης.
μου φάνηκαν πολλά αλλά τι να έκανα.
πάντως ήταν εξυπηρετικότατοι και φιλικοί όχι σαν κάτι άλλα εξουσιοδοτημένα.θα σας πω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω.τώρα από ανάρτηση θα περάσω και από τον πουπάκη να ρωτήσω από περιέργεια.

stamos ci
13-05-11, 17:09
φιλε μου φοραο bistein me h r 6απονα 18αρεσ και το αυτοκινιτο ειναι τρενο αλλα λιγο σκλιρο αλλα καμια σχεσι με κοπανιμα δουλεβει μια χαρα αναλιγοσ τι θεσ για μενα MONO ΒILSTEIN και δεσ τι θεσ μαλακο ?χαμιλομενο ?σφικτο κτλ

sdrala
16-05-11, 09:58
Βασικά μου είπαν ότι τα bilstein δεν είναι ιδανικά για το δικό μου αυτοκίνητο και κάπου το πάγωσα το όλο πράγμα.μου είπαν να βάλω πάλι τη μαμίσια και το πολύ πολύ να βάλω αντιστρεπτική από 130 για να παίρνει μικρότερη κλίση.
με τη bilstein θα το διαλύσω μου είπαν.η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο κινείται αθήνα και δεν θέλω να το σπάσω αλλά όχι και αυτό το χάλι που πλέει σαν βάρκα.δεν ξέρω τι να κάνω.
εσύ που τα έβαλες?

stamos ci
10-06-11, 10:27
ελα να σε παο βολτα να δεισ εα ειναι ιδανικα με ολοθσ τοθσ εξιπνακιδεσ