PDA

Επιστροφή στο Forum : Θόρυβος εμπρός αριστερά Μ3 Ε46


jkarpas
04-05-11, 00:24
Γειά σας και καλό μήνα,

Εδώ και 2 μήνες περίπου το αυτοκίνητό μου παρουσιάζει ένα περίεργο θόρυβο στον εμπρόσθιο αριστερό τροχό που μάλλον προέρχεται από το σύστημα διεύθυνσης.
Όταν το οδηγήσω κρύο από το γκαράζ δεν ακούγεται τίποτα, μετά από μερικά χιλιόμετρα όμως όταν σταματήσω και μετά σε πολύ χαμηλή ταχύτητα ή όταν στρίβω σταματημένος το τιμόνι κάτι κάνει θόρυβο σαν να έχει τζόγο και ακούγεται κρακ κρακ.
Στο συνεργείο του φίλου Μήτση δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο. Σήμερα το πρωί πήγα από τον σπανό για μια δεύτερη γνώμη αλλά ούτε εκεί κατάφεραν να βρουν τι φταίει.

Είχε πάθει ποτέ κανείς κάτι παρόμοιο? (σινεμπλοκ , ρουλεμάν κτλ είναι εντάξει γιατί τους τα έπρηξα να τα ελέγξουν αφού πίστευα ότι είναι αυτά.) Στο δρόμο δεν παρουσιάζει κάτι στη συμπεριφορά του , ούτε τραβάει απλά ακούγεται σαν να είναι κάτι λάσκα εκεί πέρα.
Πρέπει να βρω τι είναι γιατί έχω πεισμώσει και δεν μου εμπνέει και εμπιστοσύνη να σκέφτομαι οτι κάτι δεν πάει καλά εκεί μπροστά...

MZ3
04-05-11, 09:59
και εγω ακουγα κρακ κρακ και μετα εστρωσε δεν ξαναεκανε τπτ
δουλευει στεγνα κανενα ημιμπαρο και κανει αυτον τον θορυβο τωρα απεκτησε και λιγο τζογο και βρεθηκε ο φταιχτης και θα αλαχτη ενω πριν τον τζογο δεν γινεται να καταλαβεις απο που ερχεται, στο κτεο πριν 2 χρονια το ψαχνανε 1 ωρα απο που ερχεται ο θορυβος δεν βρισκανε τιποτα, την τελαιυτεα φορα στο κτεο δεν ακουστικε κιχ και
τωρα σε προληπτηκο ελενχο βρεθηκε απλα τζογος σε ενα ημιμπαρακη

αν ειναι το κρακ κρακ πολυ αδυναμο και οχι δυνατο πιθανων να ειναι ο δισκος που ειναι πλευστος , εχει δηλαδη λιγο τζογο και με την αλαγη θερμοκρασιας ακουγεται (συμβαινει σπανια)
εγω το ειχα παθει αυτο με τους πισω δισκους στο 46 μ3 που ειχα και οταν τους αλαξα εξεφανιστηκε ο θορυβος

απο θεμα ασφαλειας εφοσον δεν σου βρικανε και τιποτα μην φοβασαι τιποτα οτι ειναι
θα φανει στο μελον με τον τζογο που θα αποκτηση