PDA

Επιστροφή στο Forum : leo 328 μπαξιμο made in bmw-motorsport+συντηρηση


LEO328
24-06-11, 12:27
καλησπερα παιδια.
οπως θα εχουν παρει πρεφα μερικοι εκανα ηδη καποιες αλλαγες στο τουτου μου τις οποιες θα ηθελα να τις μοιραστω μαζι σας να μου πειτε και σεις γνωμες μιας και γω τα περισσοτερα τα εμαθα εδω μεσα (απο αυτα που εκανα) καθοτι δεν γνωριζα και πολλα για το αυτοκινητο μου (ουτε καν οτι φοραγα m-pak αντιστρεπτικες ηξερα χαχχα ο miket328e36 ακομα με κραζει) γενικα και σας ευχαριστω για αυτο και χαιρομαι που ανοιγομαι ετσι καθοτι ειμαι κλειστος τυπος απο το εργοστασιο.(χαχαχαχ).
εδω θα παραθεσω τις οποιες αλλαγες εκανα στο αμαξι μου το τελευταιο διμηνο καθως και τις οποιες συντηρησεις εκανα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου μια και καλη.
1)αλλαγη εισαγωγης με m50 απο miket328e36 μαζι με κιτ ανταπτορα απο u.s.a. http://www.google.gr/url?q=http://www.turnermotorsport.com/p-1965-m50-manifold-conversion-adapter-kit-to-install-obdi-manifold-on-an-m52s52.aspx&sa=U&ei=A871TYTpKM-WOt2O8aoH&ved=0CAsQFjAA&usg=AFQjCNG1SnsUoVYifT0Ma2bmaYT3wr4aZw
ενα θα πω:καμια σχεση.το αμαξι το δοκιμασα 4καβαλο και οταν κουμπωνα 3η απο τις 3μιση χιλ.στροφες πραγματικο ηταν απολαυστικο.δεν πνιγονταν οπως πριν και συνεχιζε να δινει ακαθεκτο οσο μπορει.εγω χαζογελαγα σαν μ@κ@κ@ς ενω οι η γυναικα μου και τα ξαδερφια μου πισω με εκραζαν κανονικα.καταναλωση παιδια σε μικτη διαδρομη εθνικες με 120-160 και επαρχια+μεσα στην αθηνα τα ιδια χλμ εκανα με το ντεποζιτο οπως πριν.χαμηλα δεν ειδα διαφορα με πριν πραγματικα βεβαια μπορει να επαιξε ρολο το ....
2)μπλοκε δαιφορικο απο μ3 286 λογω του 3,15 βηματος.
ειδα 2 διαφορες:στην εκκινηση λιγο καθοτι αρπαζει περισσοτερο ετοιμο να απογειωθει θα ελεγα(συγχωρεστε με για τον ενθουασμο μου χαχαχαχ) και στην εθνικη με 120 χλμ και 3.200 στροφες περιπου οταν εκανα αποπειρα να βυθισω το γκαζι πραγματικα καταπινε τα χλμ σαν στραγαλλια(ειναι και η εισαγωγη μ50 μην ξεχνιομαστε).θελω να πω εχει αμεση ανταποκριση του γκαζιου τωρα ενω πριν αργουσε να ανεβασει χλμ σε σχεση με τωρα.καμια σχεση απολυτως.
3)αλλαγη ωστηριων.το τελευταιο καιρο ειχα προβλημα το γνωστο σε ολους ντιζελαρισμα.ετσι αποφασισα να τα αλλαξω μιας που εκτος απο το τακα τακα που μου εσπαγε τα @@@ μου ειπε ο μηχανικος μου οτι κοβουν και απο την αποδοση του αυτοκινητου γενικα.μετα τη αλλαγη σταματησε ο θορυβος στο ρελαντι και γενικα στο δρομο πριν βαλω την εισαγωγη μου φανηκε οτι δουλευε στο δρομο πιο στρωτα....
4)αλλαγη ελατηριων με ac schnitzer:εγραψα σε αλλο thread τις εντυπωσεις μου.φοραγα μπιλσταιν κιτρινα χοντρα χαμηλωματος και γενικα ειμαι λιγο πιο ανετος τωρα σε συνδιασμο με αλλαγη ζαντας σε 17' και προφιλ λαστιχου σε 45' (απο 225/40/18 πριν) βρηκα την υγεια μου.ειναι οσο σκληρο και ανετο πρεπει.
5)αλλαγη μπροστινων ρουλεμαν.μου εκανε κατι περιεργους θορυβους απο +60χλμ και πανω και υστερα απο ελεγχο ειδαμε οτι το ενα ηταν για φουντο και το αλλο ειχε αρχισει να τρωγεται(επηρεαζονταν και απο τις 18αρες οσο να ναι) και τα αλλαξα και τα 2 να υσυχαχω ο καψερος και οι θορυβοι παπαλα.το κοστος βεβαια με ετσουξε καθοτι επρεπε να βωλω απο μ3 ε46 ρουλεμαν που φοραω φρενα κομπλε μπροστα(κανα 200αρι το ενα)
6)προβλημα με χειροφρενο.γενικα σε κατηφορες η' ανηφορες με ταχυτητα μεσα δεν μπορουσα να σταματησω-παρκαρω αρχιζε και ειχε τασεις να φυγει.ετσι αλλαχτηκαν οι πισω σιαγωνες και με την ευκαιρια αλλαχτηκαν και οι πισω δισκοπλακες οι μαμα απο το 328 γιατι ηταν χαλια.τωρα το χειροφρενο δουλεει μια χαρα και δεν εχω προβλημα οπου και να παρκαρω.απλα θελει ρεγουλαρισμα σε κανα 1.000χλμ(εχω κανει αλλα τοσα περιπου).
7)με την ευκαιρια αλλαγης διαφορικου αλλαξαμε βαλβολινες (βαλαμε της bmw) σε αυτο καθως και στο σασμαν να ξερουμε τι μας γινετε.επομενη αλλαγη στα 100.000χλμ περιπου παλι.ενοειται πως μεσα στο γενικο μαζεμα αλλαξαμε και λαδια μηχανης.ηρεμησαμε και με αυτα.
8)μπαρα θολων μπροστα απο dr.yamastura:ειδα λιγο διαφορα κυριως οταν πηγαινα με πολλα σε κλειστες στροφες ψιλοπατημενος.εμπαινε καλυτερα και ειχε πιο αμεση ανταποκριση απο πριν.ηταν πιο αμεσο στο τιμονι καπως.ετσι το ενιωσα τουλαχιστον.τωρα απο κραδασμους δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα.το ιδιο μου φανηκε.
9)γυαλισμα-κερωμα.απο τοτε που βαφτηκε το αμαξι 2005 αν θυμαμαι καλα δεν το ειχα κανει ποτε.ειδα διαφορα στις ελαφριες γρατζουνιες καθοτι οι περισσοτερες φαινονται με μεγενθυντικο φακο πλεον.2-3 καλες που ειχε απλα δεν κανουνε μπαμ οπως πριν.επισης με λιγο χρωμα συμβατικο και οχι ιδατοδιαλυτο διορθωσαμε καποια σημαδακια στο καπο μπροστα απο πετραδακια το οποια δεν φαινονται τωρα.
10)πατακια γνησια:ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν εδω σχετικα με το κοστος.εγω επειδη ηθελα εκτος απο πρακτικα να φαινεται και ομοιομορφο μεσα πηγα σε αυτη τη λυση για να μην μπλεκω με ειδικες παραγγελιες κ.λ.π.ειχα κατι φτηνα του εμποριου και ειχα το κλασικο προβλημα με το πενταλ του γκαζιου που το καβαλαγε το πατακι και με νευριαζε συνεχεια αυτο και ετσι τα χρησοπληρωσα μεν αλλα ηρεμησα δε.
11)φωτα μπροστα:επισης εγραψα σε αλλο thead.εβαλα της hella angel eyes μαζι με τα χενον που ειχα ηδη και απλα επειδη δεν μου αρεσε το κιτρινο φως των δακτυλιδιων(ειχαν ξεθωριασει κιολας) εβαλα ccfl καινουργια με ασπρο φως για να ταιριαζουν με τα χενον και αλλαξα και τα φλας με clear για να ταιριαζουν με το ολο project.
12)δακτυλιδια κατραν κουμπωτα.ωραια αισθητικη βελτιωση που μου αρεσει.μικρο το κοστος ηταν ετσι και αλλιως.
ανταλλακτικα που παραγγελθηκαν απο το συνεργειο+εργασιες για ολα(εκτος εργασιας δακτυλιδιων ccfl στα hella)=2500ευρω.+
αγορασα μονος μου τα εξης:
-μπλοκε μ3 286 μεταχ.=350ε
-φαναρια hella angel eyes μεταχ. =250e
-εισαγωγη μ50 μεταχ.=150ε (miket328e36)
-ac schnitzer ασπρα ελατηρια για εξακυλιδρο μεταχ.=120ε
-μπαρα θολων μεταχ.(dr.yamastura)=60e
-φλας clear depo κουτιου=30e
-λαμπακια νικελ για τα φλας κουτιου=10ε(ιδεα απο ε36 rules)
-δακτυλιδια κατραν νικελ κουμπωτα κουτιου=40ε
-δακτυλιδια ccfl ασπρα κουτιου γερμανικα+τοποθετηση στα φαναρια=100ε.
συνολο ανταλλακτικα και εργασιες για ολα:2500+1110=3700ε περιπου.(το εκανα στρογγυλο).μπορει και να ξεχασα κατι οποτε ας το κανουμε 4.000ε στρογγυλο μαζι με βενζινες και τηλεφωνα αναζητησης ανταλλακτικων.χαχαχα.

ξερω οτι οι περισσοτερο θα μουν πουν οτι με αυτα τα λεφτα εβαζα κομπρεσσορα,τουρπο κ.τ.λ.ομως εγω δεν θελω να φυγω πολυ απο τα εργοστασιακα προτυπα λειτουργιας γιαυτο δεν θελω να μπλεξω με αυτα για να ξεφυγω ετσι πολυ απο την καταναλωση.ετσι και αλλιως ουτε κοντρακιας ειμαι ουτε ντριφτ κανω.καμια χαλαρη κοντρα στο δρομο αμα εχω ανεση δρομου και αυτη μια φορα το μηνα και καμια παντα μια στο τοσο.αν εξαρεσουμε τις 2 βελτιωσεις+τις οποιες αισθητικες βελτιωσεις τα υπολοιπα ηταν αναγκαια για να μαζευτει το αμαξι και καποια στιγμη θα τα εβρισκα μπροστα μου.απλα τα εκανα σχεδον ολα μαζι να ξεμπερδευω.κατι ψιλα μεινανε και σιγα σιγα και με υπομονη θα γινουν ολα και θα εχω ενα ε36 που ειχα σχεδον στο μυαλο μου!το αποτελεσμα με αφηνει πληρως ικανοποιημενο και εννοειται πως δεν προκειται να το πουλησω τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια.(πρωτα ο θεος).

επισης στα αμεσα σχεδια ειναι:
μηχανικες βελτιωσεις:προγραμμα του χρονου+1-2 πινελιες το πολυ ακομα πριν μπει το προγραμμα
αισθητικες βελτιωσεις:πεταλιερες και χειροφρενο ac schnitzer+footrest(170e τα πηρα αλλα δεν τα εχω βαλει ακομα αργοτερα θα μπουν)
ηχος:(εχω βαλει ηδη ενα οικονομικο αλλα πολυ καλο σε αποδοση pioneer 9300sd 200e με τοποθετηση και τον αλλο μηνα θα βαλω rainbow ηχεια+twitter μπροστινα μαζι με ενισχυτη rainbow μαλλον i-paul 4300 γυρω στα 500ε αυτα με τοποθετηση).για τον ηχο θα ηθελα να ευχαριστησω τις συμβουλες του graphe36 που με βοηθησε με τις επιλογες στα μηχανηματα.

επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν με τις οποιες γνωσεις που εχει ο καθενας οπως:miket328e36, zaharias,grege36,thanose46coupe(θα σε φτιαξω εγω δεν θα ξαναρθω κατω θα δεις εχει να πεσει μπυρονι),georgepap,e36rules,ε36m3usa,dr.yamastura, miken636,bmwpower,agrotis328,bmwdakiaspower(πατριδ α θα τα πουμε το καλοκαιρι) κ.τ.λ.(δεν θυμαμαι με ποιον αλλον μιλησα ειται απο δω ειται απο κοντα η' ποιος αλλος με βοηθησε με καθε τροπο και συγνωμη για οσους ξεχασα).

συγνωμη για το μεγαλο post αλλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου για το ανεωμενο ε36 μου μαζι σας.αν εκανα η' ειπα καποιο λαθος παρακαλω να με διορθωσετε.επισης αν θεωρηθει πολυ μεγαλο να διαγραφει to post....

υ.γ. αν εκανα λαθος που το εβαλα εδω το thread θα παρακαλεσω τους admin να μεταφερθει αλλου.δεν ηξερα σε ποια κατηγορια ταιραιζει περισσοτερο επειδη δεν περιεχει μονο μετατροπες...:nixweiss:

επισης ενα μεγαλο ευχαριστω το www.bmw-motorsport.gr εμαθα καποια πραγματα για το αυτοκινητο μου παραπανω.:dblthumb2

panos 316T
24-06-11, 12:37
Leo οι μηχανικές επεμβάσεις που έκανες στην μπέμπα σου είναι ουσιαστικές.
Σημασία έχει ότι σε κάνει χαρούμενο στην δύσκολη αυτή εποχή

LEO328
24-06-11, 12:46
το ξερω αυτο pano γιαυτο με κανει 2 φορες χαρουμενο γιατι οι εποχες που ζουμε δεν ειναι καταλληλες για μπαξιματα.οπως και να χει εκανα καποιες οικονομιες και το εφτιαξα σωστα ελπιζω και ουσιαστικα οπως λες και συ μηχανικα τουλαχιστον.τα υπολοιπα ηταν για παρτη μου.σε ξεχασα ρε man βοηθησες και συ εστω και λιγο και χωρις να το ξερεις....χαχαχ:dblthumb2

Driftakos
24-06-11, 12:48
ωραίος leo... καλή δουλειά έκανες...keep on

LEO328
24-06-11, 12:56
ευχαριστω driftakos οτι μπορω και βασταει η τσεπη μου.
ευχαριστω και για τις δικιες σου παρατηρησεις με τις δαγκανες κ.λ.π.τα εμαθα και αυτα.:cheers:

Dim77
24-06-11, 14:08
Φίλε μου τα καλύτερα ξοδεμένα χρήματα για το αυτοκίνητο, είναι αυτά για τη συντήρηση κυρίως (να δουλεύει σαν καινούριο...μαμά).
Από εκεί και πέρα οι βελτιώσεις είναι καλές όταν δεν αλλάζουν πολύ τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τη χρηστικότητα του και πάντα αρκεί να είσαι εσύ ευχαριστημένος.

Για τα πατάκια επίσης συμφωνώ απόλυτα. Από την δική μου εμπειρία, καλύτερα να δώσεις 150 ευρώ για τα πατάκια τα αυθεντικά που μπαίνουν και εφαρμόζουν τέλεια και δεν φεύγουν, παρά να δίνεις κάθε 2 βδομάδες 20-30 ευρώ για πατάκια που στέκονται μόνο 5 λεπτά στη θέση τους.

BMW Power
24-06-11, 14:16
Μπράβο Λεωνίδα για την επιμονή σου στην ατμόσφαιρα.

Το βασικό είναι να σου αρέσει το αυτοκίνητο με τις αλλαγές που έκανες.

Εύχομαι να το χαρείς όπως θέλεις.

georgepap
24-06-11, 14:57
Πολυ χαιρομαι για το αυτοκινητο που το εχεις κανει ενα πολυ αξιοπρεπες βελτιωμενο
και αξιοπιστο συναμα!!!
Αληθεια η εισαγωγη αξιζει τον κοπο???Απο ποια εταιρια πηρες τους ανταπτορες κ.τ.λ??Απο Αμερικη
και μεσω ebay???Σε ρωταω γιατι ακουω παντου για τα ωφελη της στους Μ52 αλλα αφηνα την
ιδεα στο περιθωριο λογω του ανταπτορα που δεν εβρησκα απο ευρωπη...
Σε ευχαριστω προκαταβολικα!!!

ThaNOS E46coupe
24-06-11, 15:33
μας συγκινησες ρε παλαβιαρη....ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο ολους μας για ολα... Και για τον ευγενικο χαρακτηρα που εχεις και για το παθος σου να ειναι ολα τελεια...στεναχωρηθηκα ρε φιλε που δε βρεθηκαμε αλλα ημουν πολυ πιεσμενος χρονικα... Περιμενω τηλεφωνο την επομενη φορα ...καλα να περνας και να εισαι παντα υγηεις να χαιρεσαι το διαμαντι σου....

Geo_3D
24-06-11, 17:04
Μπραβο γειτονα!!!Εγω αυτο που κραταω απο ολο σου το ποστ,ειναι οτι εμαθες 5 πραγματα απο το bmw-motorsport και εκανες ουσιαστικες επεμβασεις στον κινητηρα σου αλλα και στο αμαξι γενικοτερα και δεν πιαστηκες στους παπαδες και στα παραμυθια του καθε τοπικου ή εξωτερικου βελτιωτη οπως εχουμε δει στο παρελθον τετοιες περιπτωσεις και θα συνεχισει να συμβαινει και στο μελλον!

LEO328
24-06-11, 18:31
Φίλε μου τα καλύτερα ξοδεμένα χρήματα για το αυτοκίνητο, είναι αυτά για τη συντήρηση κυρίως (να δουλεύει σαν καινούριο...μαμά).
Από εκεί και πέρα οι βελτιώσεις είναι καλές όταν δεν αλλάζουν πολύ τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τη χρηστικότητα του και πάντα αρκεί να είσαι εσύ ευχαριστημένος.

Για τα πατάκια επίσης συμφωνώ απόλυτα. Από την δική μου εμπειρία, καλύτερα να δώσεις 150 ευρώ για τα πατάκια τα αυθεντικά που μπαίνουν και εφαρμόζουν τέλεια και δεν φεύγουν, παρά να δίνεις κάθε 2 βδομάδες 20-30 ευρώ για πατάκια που στέκονται μόνο 5 λεπτά στη θέση τους.

φιλε δημητρη εχεις δικιο σε ολα για μενα.το ειπες και μονος σου.(βελτιωσεις αναλογα με την χρηστικοτητα του αυτοκινητου.).εγω προσπαθω να το συντηρω σωστα και παραλληλα να ειναι και λιγο σβελτο κανοντας 2-3 επεμβασεις μηχανικα ετσι ωστε και σαν οικογενειακο να μπορω το χρησιμοποιω (ουτε να θελει οτοασπιδες ο χ που ειναι μεσα ουτε να του φευγουν τα σφραγισματα-γιαυτο εφυγα αποτο κουραστικο 225/40/18 και πηγα στο πιο νορμαλ 225/45/17 κ,λ.π.) και οταν το καβαλαω μονος μου να το ευχαριστιεμαι πατωντας το κουμπι του εγκεφαλου μου στο σπορ.
οσο για τα πατακια για μενα ηταν απτις καλυτερες αλλαγες που εκανα στο αυτοκινητο μαζι με τις γνησιες ποτηροθηκες.oem look και πρακτικοτητα.
μια φορα σε ενα ταξιδι η κοπελα μου τοτε τα παιξε καθοτι εριχνα καντηλια σε ολη τη διαδρομη επειδη μου μπλεκοτανε στο πενταλ του γκαζιου ωσπου σταματησα και το σουταρα στο πορτμπαγκαζ απο τα νευρα μου για να μην το βλεπω μπροστα μου.χαχαχαχα.
τα οδια τραβαγα και με τον φραπε.σαν γνησιος ελληναρας αμα δεν ειχα φραπε δεν ξεκινουσα ταξιδι.μεχρι να βαλω τις γνησιες ποτηροθηκες πηγαινε ο φραπες μπρος-πισω σαν αμερικαν μπαρ μεσα στην κεντρικη κονσολα.τις πληρωσα ακριβα αλλα απολαμβανω τα ποτα μου τωρα εχοντας παραλληλα εργοστασιακο look.(δεν ηθελα να το κανω ταξι βαζοντας καμια κρεμαστη στους αεραγωγους)....

LEO328
24-06-11, 18:49
Μπράβο Λεωνίδα για την επιμονή σου στην ατμόσφαιρα.

Το βασικό είναι να σου αρέσει το αυτοκίνητο με τις αλλαγές που έκανες.

Εύχομαι να το χαρείς όπως θέλεις.

να σαι καλα δημητρη.το αμαξι απο αυτα που ζηταω εγω μου αρεσει πολυ παντως.ευχαριστω για τα καλα σου λογια.θαρθω παλι στην συναντηση (πρωτα ο θεος) να μορφοθω ο καψερος.ειμαι ακουστικος τυπος χαχαχα.

rapid_fast
24-06-11, 19:38
Τι έμπαξες ρε μουρλε??
Βαρέθηκα να τα διαβάζω, αρα θα τα απολαμβάνεις!!!!
Να εισαι γερός ρε φίλε, να τα χαρείς οσο περισσότερο γίνεται...

LEO328
24-06-11, 19:46
Πολυ χαιρομαι για το αυτοκινητο που το εχεις κανει ενα πολυ αξιοπρεπες βελτιωμενο
και αξιοπιστο συναμα!!!
Αληθεια η εισαγωγη αξιζει τον κοπο???Απο ποια εταιρια πηρες τους ανταπτορες κ.τ.λ??Απο Αμερικη
και μεσω ebay???Σε ρωταω γιατι ακουω παντου για τα ωφελη της στους Μ52 αλλα αφηνα την
ιδεα στο περιθωριο λογω του ανταπτορα που δεν εβρησκα απο ευρωπη...
Σε ευχαριστω προκαταβολικα!!!

αδερφε μου σιγουρα θα δεις διαφορα.μην περιμενεις να γινει αεροπλανο αλλα θα δεις οτι δεν εχει σχεση με πριν αμα την βαλεις.απο αμερικη τους παρηγειλε ο μηχανικος μου γιατι μου ειπε οτι ειναι πιο σωστη η τοποθετηση με τους ανταπτορες.ετσι και αλλιως δεν ειχε κερδος σε αυτο.μονο την τοποθετηση εκανε.κατι θα ηξερε αυτος.οι αμερικανοι ειναι μαστορες σε αυτα.δεν καθησα να τον ρωτησω απο που τους πηρε αλλα οταν ειδα τη συσκευασια ειχε ακριβως τα ιδια εξαρτηματα μεσα που τα ειδα ενα-ενα με το λινκ που εβαλα στην αρχη.μονο τα χρωματα αλλαζαν.στειλτους ενα e-mail να δουμε ποσο θα σου πουν μαζι με τα μεταφορικα αυτοι και θα ρωτησω και γω απο που τους εφερε τους ανταπτορες.πηγαν μαζι με τα μεταφορικα γυρω στα 350ε μπορει και λιγο παραπανω,εκει κοντα ομως ηταν η τιμη.(ολη η ιστορια ειναι τα μεταφορικα με τα τελωνεια κ.λ.π. απο οτι μου ειπε αλλιως κανα 200αρι κανουν σαν κιτ)
θα σε ενημερωσω τελος του μηνος να σου πω....

LEO328
24-06-11, 19:52
μας συγκινησες ρε παλαβιαρη....ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο ολους μας για ολα... Και για τον ευγενικο χαρακτηρα που εχεις και για το παθος σου να ειναι ολα τελεια...στεναχωρηθηκα ρε φιλε που δε βρεθηκαμε αλλα ημουν πολυ πιεσμενος χρονικα... Περιμενω τηλεφωνο την επομενη φορα ...καλα να περνας και να εισαι παντα υγηεις να χαιρεσαι το διαμαντι σου....

ευχαριστω ρε πατριδα και γω θα βαλω τα κλαματα.ειμαι πολυ συγκινημενος.παω να φαω καμια 10αρια πιτες με 5-6 μπυρονια να στανιαρω.χαχαχαααχ.
και γω ρε φιλε ηθελα να βρεθουμε ετσι καμια ωριτσα αλλα τι να κανουμε πρωτα οι δουλειες.μην μασας την επομενη φορα θα παμε για καφεδακι μαζι με τις γυναικες απλα θα καθομαστε σε δοαφορετικο τραπεζι:rofl2:
να σαι καλα θανο.οταν ξαναρθω σε παιρνω τηλ. πιο νωρις....

LEO328
24-06-11, 19:56
Μπραβο γειτονα!!!Εγω αυτο που κραταω απο ολο σου το ποστ,ειναι οτι εμαθες 5 πραγματα απο το bmw-motorsport και εκανες ουσιαστικες επεμβασεις στον κινητηρα σου αλλα και στο αμαξι γενικοτερα και δεν πιαστηκες στους παπαδες και στα παραμυθια του καθε τοπικου ή εξωτερικου βελτιωτη οπως εχουμε δει στο παρελθον τετοιες περιπτωσεις και θα συνεχισει να συμβαινει και στο μελλον!

ολη η ουσια ειναι αυτο που ειπες.εμαθα 5 πραματα παραπανω σαν ψιλοασχετος θα ελεγα απο δω μεσα.
ευχαριστω γειτονα.τα λεμε...

LEO328
24-06-11, 19:58
Τι έμπαξες ρε μουρλε??
Βαρέθηκα να τα διαβάζω, αρα θα τα απολαμβάνεις!!!!
Να εισαι γερός ρε φίλε, να τα χαρείς οσο περισσότερο γίνεται...

εγω να δεις που τα γραφα!χαχαχαα
ευχαριστω να σαι και συ καλα φιλε.παντα με υγεια και χαρα...

gearboxer
24-06-11, 20:40
ΛΕΩ ΘΕΕ ΛΙΩΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ!

LEO328
24-06-11, 22:58
χαχαχαχχα εχω λιωσει στα .....γελια ανθρωπα......να σαι καλα.παραλιγο να μου φγει το μπυρονι απτη μυτη βραδιατικα......παντα τετοια....

bmwnikolase36
25-06-11, 01:24
α ρε πατριδα!ωραιος ρε φιλε,πολυ καλες οι επεμβασεις που εκανες...!
συγχαρητηρια και παλι,και να το χερεσε το σκαφος!!

LEO328
25-06-11, 21:10
να σαι καλα ρε πατριδα.θα προσπαθω να το χαρω οσο παραπανω γινεται.ευχαριστω για τα καλα σου λογια....

LEO328
08-04-12, 09:11
η συνεχεια της πορειας του λεοαμαξου οπως ειναι τωρα μετα απο 1 χρονο προσπαθειας-επιμονης (θελει αλλα 2-3 πραματα για να τελειωσω αλλα αυτα δεν βιαζουν).

εχουμε και λεμε:(ξερω οτι :useless: αλλα καντε λιγο υπομονη θα τις βαλω ολες μετα τις γιορτες να χορτασουμε ολη μαζι σαν παρεα.εσεις θα βλεπετε-κραζετε-συμφωνειτε και γω θα ευχαριστιεμαι με το δημιουργημα μου χαχαχαχα ).

καλο διαβασμα......(χαχαχαχα λες και υποδεχομαι νεο μελος )

εξωτερικα:(μην φοβαστε δεν εβαλα πινακιδα στο πλαι.....ευχαριστω παντως μαριε.καποια στιγμη θα στην επιστρεψω.επιτρεπετε μια φορα ο μαθητης να παρακουσει τον δασκαλο ε?χεχε)

1)στα μπροστινα φαναρια hella angel ayes κανουν τωρα παρεα 2 μπροστινα φλας λευκα depo oem look με ασημι λαμπα μεσα 20ε.
2) το ολο απο πανω συνολο καλυπτουν 2 φρυδακια (τα παλια καλυπταν μονο φαναρι) 40ε.
3) ενδιαμεσα απο τα φαναρια φιγουραρει (τι λεω ο ανθρωπας) μια μασκα-γρυλλιες-νεφρα-καρδιες (βλεπε υπογραφη dimm77 χεχε) μαυρη αφτερμαρκετ look facelift φαρδια η οποια μπηκε στο παλιο μουστακι μου (δεν ειναι facelift το 36αρι μου) κατευθειαν.50ε.
4) πανω στην μασκα μπαχθηκε γνησιο σημα ac schnitzer για διακοσμηση.40ε.
5) χαμηλα μπαχθηκαν 2 προβολακια χρωμιου γερμανικα (δεν θυμαμαι μαρκα) διοτι τα παλια το ενα ηταν ηταν αλλαγμενο και ειχαν διαφορα στο ματι.45ε.
6) το ενα απο τα 2 σηματα που τελικα βρηκα απο την κοπη της πιτας bmw.motorsport.gr μπηκε στο νυχι του μπροστινου προφυλακτηρα του m-pack σε μια γωνια (αλητεια σκετη ειμαι χαχαχαχαχα)
7) στα φτερα μπηκαν 2 φλας depo χρωμε με μαυρο περιγραμμα παντα και ασημι λαμπακια διοτι τα παλια ηταν πιο σκουρα και σχεδον δεν φαινονταν 13ε καθως και
8) 2 σηματα bmw motorsport international αφτερμαρκετ (οπτικα δεν εχουν καμια διαφορα απο τα γνησια ) 20ε.
9) βγηκαν οι replica m3 καθρεπτες και μπηκαν γνησιοι m3 sedan (λογω καλυτερη ορατοτητας οπως επιβεβαιωθηκα οταν εγινε η αλλαγη-καμια σχεση) 200ε.
10) στα 2 πισω παραθυρα εβαλα στα φινιστρινια 2 σηματα bmw.motorsport.gr πιο μικρα και ασημι παντα αλλα κολληθηκαν εσωτερικα του αυτοκινητου για μεγαλυτερη μακρυζωια.παρολο που ειναι ασημι μετα βιας φαινονται λογω φιμε και οτι ειναι απο μεσα.5ε.
11) το αλλο ασημι σημα απο την κοπη της πιτας μπηκε στο πισω παρπριζ χαμηλα στο κεντρο ακριβως κατω απο το 3ο στοπ.:dblthumb2
12) πανω στο πορτμπαγκαζ τα βλεματα κλεβει η γνησια αεροτομη ac schnitzer για 4θυρο (ειναι πιο χαμηλη απο την replica gt που ειχα και πιο ομορφη-διακριτικη-πολυ πιο ελαφρια.καμια σχεση σε βαρος.) 250ε.
13) στην αεροτομη κανει παρεα ακριβως απο κατω ενα γνησιο νυχι απο m5 e39 το οποιο αγορασθηκε καινουργιο και κοπηκε ελαφρια στις γωνιες για να ακουμπησει η schnitzer 150e.
14) μπηκαν και τα κωλοφαναρα τα led μαρκας depo κοκκινο-ασπρο oem look.ειλικρινα προχτες που μπηκαν στο αμαξι τα εχω ερωτευτει.αλλαξε ολος ο κωλος της μπεμπας.μου αρεσουν παρα πολυ και σε καμια περιπτωση δεν ειναι too much.την νυχτα δε τα σπανε.140ε.
15) βγηκε το παλιο σημα m που ειχε δεξια το αμαξι και μπηκε στην θεση του ενα γνησιο σημα ac schnitzer.(αυτος ηταν και ο σκοπος μου απο την αρχη.εξωτερικα να μην φαινεται τιποτα σε m.) 30e.
16) τελος την πισω πινακιδα πλαισιωνει η βαση του bmw.motorsport.gr που μου εδωσε ο bmwpower admin!

τα υπολοιπα παρεμειναν ως εχουν στο γκαραζ το οποιο θα ανανεωθει οταν εχω χρονο.....

panos 316T
08-04-12, 09:58
Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που θα σε δει στο δρομο,να μην καταλαβει οτι εισαι μελος στο motorsport χαχαχα

περα απο την πλακα Λεο ξανα μπραβο για το "μικροβιομενο" μερακι σου!

Αναμενουμε φωτος να θαυμασουμε, keep baxing... ;)

LEO328
08-04-12, 10:09
part 2

εσωτερικα:(καλα εδω θελω κανα 3ωρο........χαχαχαχαχα)

1) το σαλονι αλλαξε!με αυτην την αλλαγη αλλαξε ολο το εσωτερικο look του αυτοκινητου.τα πισω καθισματα αλλαχτηκαν με full μαυρα δερματινα (το παλιο σαλονι ηταν μισο-μισο) το οποιο στην μεση εχει και εργοστασιακο τεμπελη(ας ειναι καλα ο e36 m3 usa). τωρα μπροστα εχω 2 ωραιοτατα m3 e36 3.0 vader coupe καθισματα full μαυρα δερματινα καθισματα τα οποια ειναι ηλεκτρικα και θερμαινομενα τα οποια φορανε ομως προσκεφαλα απο 3.2 που ειναι πιο φουσκωτα.τα καθισματα μπρος πισω ειναι σε καλη κατασταση χωρις ασπριλες και σκισιματα οποτυε για κανα 2-3 χρονια την βγαζουμε.
η αλλαγη του σαλονιου συνολικα (αφαιροντας το παλιο που εδωσα+τοποθετηση-συνδεση θερμανομενων) μου κοστισε 700ε.
2) πισω μπηκε γνησια ποτηροθηκη της bmw μαυρη λαστιχενια για τους πισω επιβατες (χαμηλα στην ουρα του τεμπελη) 30ε καθως και
3) γνησιο καινουργιο τασακι για τους πισω επιβατες της bmw μαυρο με κουμπι χρωμιου 50ε.
4) στις 4 πορτες μπηκαν γνησιες ασφαλειες χρωμιου της bmw 20ε που συνδιαστηκαν με
5) 4 δακτυλιδια ασφαλειων χρωμιου αφτερμαρκετ 15ε.
6) επισης στις πορτες πλεον εχουμε 4 χειρουλια χρωμιου (αυτα που τραβαμε απο μεσα για να ανοιξει η πορτα) που αντικατεστησαν τα μαυρα τα μαμα.35ε.
7) ολες οι πορτες εσωτερικα ξαναντυθηκαν με μαυρο γνησιο δερμα (τα υφασματα ειχαν κρεμασει).150ε.
8) μπροστα κατω απο τον τεμπελη εκανα το πλεον χρησιμο πραγμα για μενα.μπηκε γνησιο κιτ της bmw με 2 ποτηροθηκες (η μπροστα ειναι προσβασιμη χωρις να σηκωσω τον τεμπελη),1 κερματοθηκη (ειναι για γερμανικα μαρκα αλλα ορισμενα ευρω κουμπωνουν κανονικα) και 1 τασακι πακετο.130ε.
9) τα πισω προσκεφαλα ξαναντυθηκαν με γνησιο δερμα 100ε.
10) στην θεση του παλιου τιμονιου δεσποζει τωρα ενα γνησιο απο m3 e36 με το m σηματακι ξερετε.κατασκευαστικα εχει μικροτερη διαμετρο απο το m-pack και αυτο εχει ως αντικρυσμα το στριψιμο να γινετε πιο αμεσο-ανετο-διασκεδαστικο.160ε.
11) στο κατραν τωρα εγιναν τα εξης....
βαφτηκαν οι βελονες κοκκινες με μανο,μπηκαν δακτυλιδια χρωμιου,μπηκε το m σηματακι για τις ζαντες στο τετραγωνο κενακι και η ακιδα του μηδενισμου χλμ αλλαχτηκε με χρωμιου αφτερμαρκετ.ετσι μεταμορφωθηκε σε κατραν m3.συνολο ολα 70ε .
12) αλλαχτηκε και η πηγη με pionner 9300 sd στην οποια με την βοηθεια του thanose46coupepe (οδηγιες και ιδεα απο graphe36) αλλαξαμε τον εργοστασιακο φωτισμο της απο λευκο σε πορτοκαλι oem look της bmw.250ε.
13) στην θεση του μικρου obc μπηκε ενα μεγαλο με 18 κουμπια.πολλα τα οφελη πρακτικα αλλα και οπτικα.100ε.
14) μπηκε και γνησιος λεβιες κοντος με ταπα m φωτειζομενος! (η bmw αυτον το λεβιε δεν το βγαζει φωτειζομενο αλλα ενας γερμαναρας στο ebay.de τους εχει μετατρεψει εργοστασιακα.)85ε.
15) γυρω απο τον λεβιε εχουμε 2 γνησια περιγραμματα χρωμιου διακοπτων ηλεκ.παραθυρων 10ε και
16) δακτυλιδι χρωμιου αφερμαρκετ γυρω απο τον αναπτηρα (μαμα ο αναπτηρας) 10ε.
17) μπηκαν διακοπτες μαμα για τα θεμαινομενα καθισματα (δεν θυμαμαι τιμη)
18)περιγραμμα χρωμιου αφτερμαρκετ γυρω απο το κουπμι των αλλαρμ 15ε.
19) επισης επειδη οι εργοστασιακες φουσκες ειχε ξεφτισει το δερμα τους μπηκαν 2 (λεβιε και χειροφρενου) παλι δερματινες μαυρες με την τριχρωμια της Μ αφτερμαρκετ 20ε.
20) αλλαχτηκε και η λαβη χειροφρενου με μια μαυρη αφτερμαρκετ παλι με τριχρωμια Μ και δακτυλιδια χρωμιου στην οποια τοποθετησα το γνησιο μπουτον χρωμιου που δινει η bmw.συνολο 60ε.
21) οσον αφορα το ντουλαπακι αφου εφτιαξα το κενο με 2 βιδες απο το κρεμασμα που ειχε (τωρα ειναι μπομπα) εβαλα ενα γνησιο μαυρο καλυμμα μεταχειρο (μου το εκανε καποιος δωρο) και πανω στο καλυμμα εβαλα στην γωνια δεξια ενα γνησιο σημα bmw motorsport international limited edition.το σημα εκανε 30ε.
22) στις μπροστινες ζωνες μπηκαν 2 μαξιλαρακια μαυρα δερματινα με το λογοτυπο της σνιτζερ 20ε.


υ.γ. στο προηγουμενο ποστ ξεχασα κατι στο '' εξωτερικα ''.το προσθετω εδω η' ας μεταφερθει απο καποιον admin....
17) εβαψα και ισιωσα τις γνησιες ζαντες ac schnitzer στο εργοστασικο χρωμα τους ασημι και εβαλα μαυρα αυτοκολλητα σαν τα γνησια που εφυγαν με το βαψιμο και συνοδευτηκαν με καινουργια ασημι μπουλονια.επισης μπηκαν και αντικλεπτικες βαλβιδες σνιτζερ.τελος για να δεσει το γλυκο εβαψα και τις δαγκανες μου μπρος-πισω κοκκινες.συνολο ολα 350ε.

LEO328
08-04-12, 10:15
23) ξεχασα και κατι τελευταιο (νομιζω :D).αλλαχτηκαν τα εσωτερικα μαυρα διακοσμητικα μαρσπιε με 4 γνησια καινουργια απο ανθρακονημα με το σημα της M παντα.:ylsuper:270ε.

LEO328
08-04-12, 10:29
part 3 (παμε γερα :jester:)

μηχανικα (εδω σε θελω μαστορα....)

1) αλλαχτηκαν τα μαμα χταποδια με 2 schiemdmann γερμανικα ισου μηκους.μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το 28αρι μου ξαναπηρε πισω την ροπη που εχασε απο την εισαγωγη μ50 που ειχα βαλει.
πλεον προσεχω πως ξεκιναω.....χεχε:jester:ψηλα νορμαλ.ετσι και αλλιως εκει ψηλα δουλευει η εισαγωγη....αγορα-τοποθετηση 300ε.
2) μπαχθηκε ενα x-brace μεταχειρο απο cabrio.πλεον τα αποτομα-γρηγορα στριψιαματα γινονται με πιο ωραια αισθηση στο τιμονι χωρις να φοβαμαι οπως πριν.καλυτερο κρατημα καθοτι εδεσε ολο το μπροστινο συστημα.αγορα-τοποθετηση 100ε.
3)μπηκε και ενα ελευθερο φιλτρο τελικα (οχι χοανη) kn στο μαμα φιλτροκουτι.σαν να εχει καλυτερη αποκριση στο γκαζι.δεν μπορει κατι θα εγινε εκει....50ε.
4) τελος κατω απο το καπω σκεπαζει το straight six μια γνησια θολομπαρα ac schnitzer.αλλαξε ολο το μηχανοστασιο.250ε.

LEO328
08-04-12, 10:51
οι τελευταιες κινησεις μου θα ειναι:(θα δωσω νεα οταν γινουν και αυτα)
1) προγραμματισμος (αφου γινει πρωτα ενα γενικο τσεκ-απ-σερβις σε συνδιασμο με δυναμομετρηση πριν-μετα το προγραμμα μην μας πιασουν και κοτσους χεχε).
2) μετατροπη των πισω παραθυρων σε ηλεκτρικα.(εχω ηδη παρει ολα τα γνησια ανταλλακτικα που θελει η μετατροπη).
3) και στο μελλον (αναλογα ποτε θα θελουν οχι πιο νωρις) ενα ντυσιμο το σαλονι με δερμα παλι nappa και του ουρανου (εχει αρχισει ηδη και κρεμαει σιγα-σιγα) με μαυρο υφασμα.


ευχαριστω για τη χαρα που μου δινετε να μοιραζομαι μαζι σας βημα-βημα απο την αρχη την εξελιξη του ε36 μου.:p:

τελος ενα μεγαλο ευχαριστω ξανα σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν με ιδεες-συμβουλες οπως ...

e36m3usa-ο τυπος απλα δεν υπαρχει.ξερει ολο το ε36 απο την πρωτη μεχρι την τελευταια βιδα...
ε36rules-επισημος στυλιστας λεοαμαξου.τα σχολια ειναι περιττα....χαχχαχα
ε46coupe-μια λεξη....tragic! χαχαχα
panos316t- οτι θες απο μηχανικα πετυχες διανα με δαυτον.....
bmwdakias85-η χαρα του φορουμ!χαχχχααχα
geo3d-ελπιζω να ξανακανουμε ενα replay......οχι οτι θα περασω αλλα να ελλατωσω διαφορα ρε φιλε.....χαχαχα ευχαριστω για τις μηχανικες συμβουλες γιωργο!
makos-πιο ψειρας δεν υπαρχει....
zaxarias-αυτος θελει 10 σελιδες να γραψει τα δικα του.χαχαχαχαα
ειναι και αλλα πολλα παιδια που δεν θυμαμαι τωρα και συγνωμη για αυτο.(εχω ζαλιστει τοση ωρα γραφω....).οσους ξεχασα θα τους γραψω σε επομενα post....
υποσχομαι πολλες φωτο αμεσα!ευχαριστω!
:useless:

LEO328
08-04-12, 10:53
Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που θα σε δει στο δρομο,να μην καταλαβει οτι εισαι μελος στο motorsport χαχαχα

περα απο την πλακα Λεο ξανα μπραβο για το "μικροβιομενο" μερακι σου!

Αναμενουμε φωτος να θαυμασουμε, keep baxing... ;)

να σαι καλα πανουλη!ευχαριστω για τις μηχανικες συμβουλες περι βελτιωσεων....
φωτο θα βαλω οτι και να γινει....θα γινει του φωτο το καγκελο....χαχααχαα :smokin:

ThaNOS E46coupe
08-04-12, 12:14
θα σας αποκαλύψω τις πηγές του Λεό... ΟΧΙ...ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΛΣ....

αγόρασε ειδικό ΟΕΜ Πρόγραμμα που του περνάει τα δεδομένα και αυτό απο μόνο του , του λέει τί είδους αλλαγές χρειάζεται το λεοάμαξο...παραθέτω και δύο φωτογραφίες που κατάφερα να υποκλέψω σε μιά στιγμή που ο Λεό χάζευε το Κ@λ@ράκι μίας Γκόμενας....:icon_pai:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzdPwdDkwO2GEr1iPYtUgkGbOz_UBJI YynS9aIp0Wph5QbhvQmJC24s-8H
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJwMkT2eIOyhGLgembshFR5H31A0GhB 1LTJwrG6qL7Jw738sZuB5b-6X39

LEO328
08-04-12, 12:25
θα σας αποκαλύψω τις πηγές του Λεό... ΟΧΙ...ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΛΣ....

αγόρασε ειδικό ΟΕΜ Πρόγραμμα που του περνάει τα δεδομένα και αυτό απο μόνο του , του λέει τί είδους αλλαγές χρειάζεται το λεοάμαξο...παραθέτω και δύο φωτογραφίες που κατάφερα να υποκλέψω σε μιά στιγμή που ο Λεό χάζευε το Κ@λ@ράκι μίας Γκόμενας....:icon_pai:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzdPwdDkwO2GEr1iPYtUgkGbOz_UBJI YynS9aIp0Wph5QbhvQmJC24s-8H
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJwMkT2eIOyhGLgembshFR5H31A0GhB 1LTJwrG6qL7Jw738sZuB5b-6X39

χαχαχαχααχαχα λιωνω τωρα.ειχες δεν ειχες μου το κανες το thread παλι .....δελο.....
μα καλα δεν υπαρχει ενας admin χριστιανος να τον ξαποστειλει πισω απο και που ρθε να κοψει κανα κιμα?????ενας χριστιανος admin δεν υπαρχει? χαχαχαχαχα:rofl2:

panos 316T
08-04-12, 20:46
Για αυτο ησουν λακωνικος τοσο καιρο πουλακι μου....
Τα ξεφουρνισες ολα μαζι... Χαχαχα
Εισαι καταπληκτικος και ανυπομονω να το δω απο κοντα!

ερωτηση:το βραδυ πως φαινονται οι κοκκινες βελονες με τον μαμισιο φωτισμο;
το τιμονι βγηκε για να λυθει το καντραν;
θελω να το κανω και γω ,εδω και καιρο.

LEO328
08-04-12, 21:36
Για αυτο ησουν λακωνικος τοσο καιρο πουλακι μου....
Τα ξεφουρνισες ολα μαζι... Χαχαχα
Εισαι καταπληκτικος και ανυπομονω να το δω απο κοντα!

ερωτηση:το βραδυ πως φαινονται οι κοκκινες βελονες με τον μαμισιο φωτισμο;
το τιμονι βγηκε για να λυθει το καντραν;
θελω να το κανω και γω ,εδω και καιρο.

χαχχαχα ετσι ακριβως....:rofl2:
οι βελονες το βραδυ λογω του φωτισμου στο κατραν φαινονται κοκκινο ανοιχτο-πιο φωτεινο, (οταν θα βαλω φωτο θα βαλω και μια το βραδυ με ολα τα οργανα αναμενα να δεις) ενω την μερα κανονικα κοκκινο σκουρο.το τιμονι δεν το βγαλε ο ηλεκτρολογος οταν εβγαλε το κατραν απο οσο θυμαμαι.το φτιαξαμε παρεα και δεν πηρε λεφτα.τις βαψαμε με μανο ενω μπορεις και να χρησιμοποησεις και ανεξιτηλο κοκκινο μαρκαδορο.τα δακτυλιδια που μπηκαν ηταν κουμπωτα και οχι κολλητα.μονο το σημα το Μ κολλησαμε.αυτα......

υ.γ. στο εσωτερικα ξεχασα επισης να ανφερω οτι αλλαχτηκαν ολες οι λαμπες της καμπινας (μπρος-πισω) καθως και οι λαμπες της πινακιδας με αντιστοιχες led λευκες....το βραδυ μου αρεσει περισσοτερο ετσι....:love:

ditris
08-04-12, 21:39
leo νομίζω έχεις το πιο σωστα συντηρημένο-βελτιωμένο χωρις υπερβολές 36ρι σε όλη την Ελλάδα.Βασικά και παγκοσμίως πιστευω στην 3αδα, 5άδα είσαι!Αναμένουμε φωτος απο τη λίστα των τελευταίων αλλαγών που έκανες....
Υ.Γ Σημασία τελικά δεν εχει να εχεις ολοκαινουργιο αυτοκινητο(π.χ μοντελο 2012) αλλα ένα αυτοκινητο το οποιο ειναι σχολαστικα συντηρημενο-προσεγμενο κ μηχανικα κ εξωτερικα-εσωτερικα!Αν σε αυτά προσθέσεις κ ένα καλό-αξιόπιστο κ χωρις τρελλες απαιτησεις συντηρησης μηχανικό σύνολο(όπως π.χ Ο Μ52Β28 που φοράς)τότε είσαι άρχοντας.Εσύ τα έχεις όλα αυτά που περιέγραψα.....έχεις κ το κύρος-ποιότητα κτλ φυσικά του ονόματος bmw:yippee:

teo21
08-04-12, 22:42
καλησπερα παιδια.
10)πατακια γνησια:ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν εδω σχετικα με το κοστος.εγω επειδη ηθελα εκτος απο πρακτικα να φαινεται και ομοιομορφο μεσα πηγα σε αυτη τη λυση για να μην μπλεκω με ειδικες παραγγελιες κ.λ.π.ειχα κατι φτηνα του εμποριου και ειχα το κλασικο προβλημα με το πενταλ του γκαζιου που το καβαλαγε το πατακι και με νευριαζε συνεχεια αυτο και ετσι τα χρησοπληρωσα μεν αλλα ηρεμησα δε.



Εμένα μου είχαν πει στον Κορφιάτη πριν κανά εξάμηνο που ρώτησα ότι καταργήθηκαν... Μου λείπει το ένα πίσω και ήθελα να πάρω όλο το σετ γιατί είναι με τα κλιπσάκια και είναι όλα τα λεφτά! Εσύ που τα βρήκες Leo??

LEO328
08-04-12, 23:37
leo νομίζω έχεις το πιο σωστα συντηρημένο-βελτιωμένο χωρις υπερβολές 36ρι σε όλη την Ελλάδα.Βασικά και παγκοσμίως πιστευω στην 3αδα, 5άδα είσαι!Αναμένουμε φωτος απο τη λίστα των τελευταίων αλλαγών που έκανες....
Υ.Γ Σημασία τελικά δεν εχει να εχεις ολοκαινουργιο αυτοκινητο(π.χ μοντελο 2012) αλλα ένα αυτοκινητο το οποιο ειναι σχολαστικα συντηρημενο-προσεγμενο κ μηχανικα κ εξωτερικα-εσωτερικα!Αν σε αυτά προσθέσεις κ ένα καλό-αξιόπιστο κ χωρις τρελλες απαιτησεις συντηρησης μηχανικό σύνολο(όπως π.χ Ο Μ52Β28 που φοράς)τότε είσαι άρχοντας.Εσύ τα έχεις όλα αυτά που περιέγραψα.....έχεις κ το κύρος-ποιότητα κτλ φυσικά του ονόματος bmw:yippee:

χεχε τα παραλες φιλε και κοκκινηζω τωρα.....:king:
σε αυτο που λες εχεις δικιο.ενταξει δεν ειναι τελειο.τους ψιλοτριγμους τους εχει (θα φτιαχτουν στον ταπετσερη) αλλα γενικα ειναι πολυ καλο.σαυρα χωρις τριγμουλακια δεν γινεται με τους καροδρομους.σε σχεση ομως με κατι αλλα 5ετιας ειναιι σαφως πιο αξιοπιστο και γενικα μηχανικα εκτος απο τα ωστηρια και τα αναλωσιμα δεν ζηταει.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....:party:

ThaNOS E46coupe
08-04-12, 23:54
τι του λετε ρε και εχει καβαλησει το καλαμι? Αχαχαχα... Αγορι μου εμενα θα ακους... Εχεις πλρωσει ενα ολοκαινουριο Μ5 και σε περιμενει στην αντιπροσωπεια, αλλα δε το ξερεις....:D

Ο ανθρωπος ειναι θεοτρελος. Δε φανταζεστε πως κανουν οι πορτες του Ε36 του οταν κλεινουν. Λες και ειναι μοντελο 2013 λεμε. Ακυκλοφορητο... παλαβε Λεο 328 το αμαξι σου ειναι ενα διαμαντι... απιθανο θρεντ. Συγχαρητηρια φιλε....!!!!

LEO328
08-04-12, 23:57
Εμένα μου είχαν πει στον Κορφιάτη πριν κανά εξάμηνο που ρώτησα ότι καταργήθηκαν... Μου λείπει το ένα πίσω και ήθελα να πάρω όλο το σετ γιατί είναι με τα κλιπσάκια και είναι όλα τα λεφτά! Εσύ που τα βρήκες Leo??

teo μου τα παρηγγειλε περσι ο ηλεκτρολογος μου απο τον νταγκουνακη.μαυρα ειναι.εχουν και τρυπες να βαλεις κλιπς πανω στο πατωμα αλλα δεν το συνιστω.βαλτα σκετα οπως ειναι.....
κωδικους δεν ξερψ γιατι οπως ειπα τα παρειγγελε αλλος....
υπαρχουν και στο ebay αμα ασχολεισαι (γνησια παντα).
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Genuine-Tailored-Car-Floor-Mats-Set-Velours-Black-E36-3-Series-82549402277-/180778910223?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1743420f
http://www.ebay.co.uk/itm/4-BMW-OEM-Genuine-Black-Floor-Mats-E36-318ic-323ic-325ic-328ic-Free-Shipping-/330675021726?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cfdc4679e
εμενα ειναι τα πρωτα τα βελουδινα χωρις το bmw λογοτυπο...

LEO328
09-04-12, 00:06
τι του λετε ρε και εχει καβαλησει το καλαμι? Αχαχαχα... Αγορι μου εμενα θα ακους... Εχεις πλρωσει ενα ολοκαινουριο Μ5 και σε περιμενει στην αντιπροσωπεια, αλλα δε το ξερεις....:D

Ο ανθρωπος ειναι θεοτρελος. Δε φανταζεστε πως κανουν οι πορτες του Ε36 του οταν κλεινουν. Λες και ειναι μοντελο 2013 λεμε. Ακυκλοφορητο... παλαβε Λεο 328 το αμαξι σου ειναι ενα διαμαντι... απιθανο θρεντ. Συγχαρητηρια φιλε....!!!!

πες το ψεματα.χαχαχαχαχχα
ειδες?15ετιας φιλε και ειναι τανκ ακομα.....χεχε
να σαι καλα ρε.ευχαριστω θανο για τα καλα λογια.....

υ.γ καντε λιγο υπομονη.ξερω οτι :useless: αλλα θα μπουν ολες μαζι να χορτασουμε μαζι.

LEO328
09-04-12, 00:16
ξαναπροσθεστε στο '' εσωτερικα '' ενα σετ πεταλιερες-footrest ασημι με την τριχρωμια και το σημα της Μ.....70ε.(σιγα μην τα θυμονουνα ολα μονοκοπανιας χεχε :D).

m_power_lunatic
09-04-12, 08:07
οι τελευταιες κινησεις μου θα ειναι:(θα δωσω νεα οταν γινουν και αυτα)
1) προγραμματισμος (αφου γινει πρωτα ενα γενικο τσεκ-απ-σερβις σε συνδιασμο με δυναμομετρηση πριν-μετα το προγραμμα μην μας πιασουν και κοτσους χεχε).
2) μετατροπη των πισω παραθυρων σε ηλεκτρικα.(εχω ηδη παρει ολα τα γνησια ανταλλακτικα που θελει η μετατροπη).
3) και στο μελλον (αναλογα ποτε θα θελουν οχι πιο νωρις) ενα ντυσιμο το σαλονι με δερμα παλι nappa και του ουρανου (εχει αρχισει ηδη και κρεμαει σιγα-σιγα) με μαυρο υφασμα.


ευχαριστω για τη χαρα που μου δινετε να μοιραζομαι μαζι σας βημα-βημα απο την αρχη την εξελιξη του ε36 μου.:p:

τελος ενα μεγαλο ευχαριστω ξανα σε ολα τα παιδια που με βοηθησαν με ιδεες-συμβουλες οπως ...

e36m3usa-ο τυπος απλα δεν υπαρχει.ξερει ολο το ε36 απο την πρωτη μεχρι την τελευταια βιδα...
ε36rules-επισημος στυλιστας λεοαμαξου.τα σχολια ειναι περιττα....χαχχαχα
ε46coupe-μια λεξη....tragic! χαχαχα
panos316t- οτι θες απο μηχανικα πετυχες διανα με δαυτον.....
bmwdakias85-η χαρα του φορουμ!χαχχχααχα
geo3d-ελπιζω να ξανακανουμε ενα replay......οχι οτι θα περασω αλλα να ελλατωσω διαφορα ρε φιλε.....χαχαχα ευχαριστω για τις μηχανικες συμβουλες γιωργο!
makos-πιο ψειρας δεν υπαρχει....
zaxarias-αυτος θελει 10 σελιδες να γραψει τα δικα του.χαχαχαχαα
ειναι και αλλα πολλα παιδια που δεν θυμαμαι τωρα και συγνωμη για αυτο.(εχω ζαλιστει τοση ωρα γραφω....).οσους ξεχασα θα τους γραψω σε επομενα post....
υποσχομαι πολλες φωτο αμεσα!ευχαριστω!
:useless:

Μπραβο για το μερακι σου,ευχομαι να το χαρεις οσο γινεται περισσοτερο.

Το καθενα απο τα παιδια εχει την ειδικοτητα του σε καποιον τομεα και προσφερει την βοηθεια του απλοχερα.

Αυτος ομως που δινει ρεσιταλ στα Ε36 ειναι ο Πανος-Ε36 Μ3 USA.O ανθρωπος ειναι ''πρεζακιας'' με τα Ε36.

LEO328
09-04-12, 08:52
να σαι καλα ρε φιλε.σε ευχαριστω.
Μακαρι και γω να χα ενα all time classic μηχανημα σαν το δικο σου.να εισαι υπερηφανος,τετοια αυτοκινητα δεν ξαναβγαινουν.
Οσο για τον πανο e36 m3 usa οπως το πες.πρεζακιας με e36 και γαμω τα παιδια.κοντα του εμαθα σχεδον ολο το αυτοκινητο μου και τον ευχαριστω δημοσια.

panos 316T
09-04-12, 09:48
Οσο για τον πανο e36 m3 usa οπως το πες.πρεζακιας με e36 και γαμω τα παιδια.κοντα του εμαθα σχεδον ολο το αυτοκινητο μου και τον ευχαριστω δημοσια.


+ 240.286.321.343 χαχαχαχα

andreas_R
09-04-12, 10:57
Λεωνιδα κανε και κανα μπαξιμο στο αμαξι βρε συ!!!

Χαχαχα!!!

Παντα τετοια

LEO328
09-04-12, 12:21
Λεωνιδα κανε και κανα μπαξιμο στο αμαξι βρε συ!!!

Χαχαχα!!!

Παντα τετοια

Οχι παντα τετοια ρε φιλε θα φαληρισω.χαχαχαχαχα
Να σαι καλα ρε φιλε.να μου προσεχεις το μητριο!χεχε

andreas_R
09-04-12, 12:27
Το προσεεχω του φερομαι με φροντιδα και προδερμ

LEO328
09-04-12, 13:42
χαχαχαχα ετσι μπραβο αντρεα.προσεχουμε για να μας προσεχει;)




λοιπον εδω θα αναλυσω τι χρειαζεται για να μετατρεψουμε τα πισω χειροκινητα παραθυρα σε ενα 4θυρο ε36 σε ηλεκτρικα οπως τα μπροστα που εχω.
εδω να σημειωθει οτι το αυτοκινητο που θα βρειτε για δοτη θα πρεπει να ειναι ''συνομιληκο'' με το δικο σας.π.χ. εμενα η καροτσα ειναι 96 και ο δοτης 97.απο πιο παλιο αμα ξηλωνα δεν κανουν!λοιπον απο ενα ''δοτη'' πηρα τα εξης πραγματα (μεταχειρο γνησια):
-2 γρυλλους ηλεκτρικους απο τις πισω πορτες
-το εγκεφαλακι ζκε μαζι με τις φισες που εχει πανω (βρισκεται πισω απο το ντουλαπακι)
-το ρελε για τα παραθυρα (επισης βρισκεται στο ιδιο σημειο)
-2 μονους διακοπτες απο τις πισω πορτες
-1 τριπλο διακοπτη αριστερα του λεβιε (2 για τα παραθυρα και 1 της απομωνωσης-ασφαλειας για τα παιδια πισω που κλειδωνει ο οδηγος αυτοματα με το κουμπι αυτο τα πισω παραθυρα)
-1 διπλο διακοπτη δεξια του λεβιε
συμπληρωματικα αμα θελουμε να το κανουμε αμερικανικων προδιαγραφων (full extra δηλδ :D) το οποιο θα κανω και γω μπορουμε να βαλουμε και στην κονσολα του λεβιε το διακοπτη-κουμπι κεντρικου κλειδωματος το οποιο εχουν μονο τα αμερικανικα.παταμε αυτο αντι να κατεβαζουμε ασφαλειες.....

τωρα για να μην κοβουμε την κονσολα μας και δεν μας βγει καλο το τρυπημα παιρνουμε απο τον δοτη και την κονσολα του λεβιε.
στην δικια μου περιπτωση ομως που θα βαλω και το κουμπι του κεντρικου κλειδωματος θα παραγγειλω απο ebay αμερικης μια γνησια μεταχειρισμενη κουφια με ολες τις αναμονες πανω (3πλο διακοπτη αριστερα ενιαιο και δεξια 2πλο και μονο χωρια για το κεντρικο κλειδωμα).οποτε θα ειναι plug and play-oem η κατασταση....:D
τελος στις πισω ταπετσαριες θα εχουμε το εξης θεμα.....
ενταξει για τους μονους διακοπτες που θα μπουν σε καθε πισω πορτα εχει φροντισει η μαμα bmw.εχει ηδη τις αναμονες ετοιμες κοβεις και βαζεις διακοπτες.δεν κοβεις οπου ναναι δηλδ.αρα παλι εργοστασιο θα γινει...
το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να βγουν ταχερουλια πισω που περιστρεφουμε για να ανοιξει το τζαμι.(δεν χρειαζονται πλεον θα εχουν τους διακοπτες οι πισω).οταν θα βγουν θα μεινουν σε καθε πισω πορτα ενα στρογγυλο κενο.εμενα ομως οι ταπετσαριες μου ειναι προσφατα ντυμενες με δερμα αρα καινουργιες.στα στρογγυλα κενα θα βαλω 2 μαυρες ταπες και δεν φαινεται τιποτα......(για καποιον δηλδ που δεν εχει ντυσει ταπετσαριες καλο ειναι να παρει και τις 2 πισω ταπετσαριες απο τον δοτη αμα τον χαλανε οι ταπες....)

ιδεα και πηγη πληροφοριων για την μετατροπη:e36m3usa!(ποιος αλλος....:D).
-

LEO328
20-04-12, 22:00
μπαχθηκαν χτες και 3 σηματα carbon (μπρος-πισω-τιμονι) oem look σκουρα μπλε προς το μωβ για να ειναι ασορτι με το χρωμα της καλης μου.....(ειναι πιο σκουρα απο οτι στη φωτο).
τα χρωμια ηρθαν και μπηκαν στην ακρη για μετα οταν θα μπει αλλη κονσολα αμερικανικων προδιαγραφων για να υποστηριζει τα ηλεκτρικα μπρος-πισω,απομωνωση πισω παραθυρων και αυτοματο κεντρικο κλειδωμα(το εχουν μονο τα αμερικανικα).αυτα αργοτερα ομως.....

LEO328
20-04-12, 22:09
εξωτερικα+κατω απο καπο.αλλαγες που εγιναν+διαφορες φωτο.φυγαμε!

LEO328
20-04-12, 22:19
more οφθαλμολουτρο!:rofl2:

LEO328
20-04-12, 23:14
δεν ξενερωνουμε ποτε...:p:

LEO328
20-04-12, 23:16
αυριο θα χει part 2 interior...

panos 316T
21-04-12, 09:40
Λεομαξο και λιλαμαξο μακραν..... Χαχαχαχα

εχω βαρεθει να λεω μπραβο για αυτο θα σου την μπω για την εισαγωγη σου:
καλωπισε την λιγο ρεεεε αχαχαχα

LEO328
21-04-12, 12:13
Λεομαξο και λιλαμαξο μακραν..... Χαχαχαχα

εχω βαρεθει να λεω μπραβο για αυτο θα σου την μπω για την εισαγωγη σου:
καλωπισε την λιγο ρεεεε αχαχαχα

χαχαχαχα εννοειται κραξε αφοβα!περιμενω να καλοκαιριασει λιγο πανο να πλυνω μοτερ-κοιλια......ειναι αγωνιστικο ρε και λερωνεται ευκολα....:D
θα σου βαλω μετα και με πλυμενο μοτερ να γουσταρεις!(οχι σως....)χαχαχαχα :ylsuper:
προς το παρον εγινε πλυσιμο σαλονιου με καθαριστικο και κρεμουλα (το ανελαβα μονος μου και η τριχωμια Μ στα μπροστινα καθισματα ξαναζωντανεψε παλι)και εξωτερικη περιποιηση (κερωμα-γενικη προστασια) απο τον μιχαλη στο περιστερι (swell detail store) που ηταν δωρακι απο την κοπη της πιτας τον οποιον ευχαριστω δημοσια για την δουλεια που εκανε-ασχοληθηκε.πλεον οι αραχνες σχεδον εξαφανιστηκαν!(ειχε πολυ αραχνη πανω..):bigthumb:
ο ανθρωπος ειναι πολυ ψειρας.απο δω και περα εκει θα πηγαινω για κερωμα κ.λ.π.
οι σωστοι επαγγελμετιες να αναφερονται....τον συνιστω με χιλια....

LEO328
21-04-12, 21:00
γερα με τσαμπουκα.σε οποιον αρεσουμε....για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε....:king::wub:

E36 RULES!!
21-04-12, 21:07
Kοιτα να δεις, 2 εβδομαδες κανω να μπω και εχει γεμισει το thread μπαξιματα!!!

Μπράβο Λεέ, και εις ανώτερα!! :D

Να'σαι καλα να μπαζεις αγορινα!

Μ'αρεσει η ποτηροθήκη στους πισω επιβατες! Πολύ cruising φαση λεμε! Γουστάρω!!!

LEO328
21-04-12, 21:46
more!:D:bigthumb::ices_ange

LEO328
21-04-12, 22:17
more!:useless:

panos 316T
21-04-12, 23:17
I like i like i like

LEO328
22-04-12, 09:26
Kοιτα να δεις, 2 εβδομαδες κανω να μπω και εχει γεμισει το thread μπαξιματα!!!

Μπράβο Λεέ, και εις ανώτερα!! :D

Να'σαι καλα να μπαζεις αγορινα!

Μ'αρεσει η ποτηροθήκη στους πισω επιβατες! Πολύ cruising φαση λεμε! Γουστάρω!!!

χαχαχαχχα εσυ πρεπει να κατσεις να διαβασεις απο το 22 ποστ και μετα.εχεις χασει πολλα επεισοδια.χεχε:D
να μαστε καλα ρε φιλε υγεια πανω ολα και δουλιτσα να χουμε....

η πισω ποτηροθηκη ειναι οεμ!(οπως και η μπροστα εννοειται....).:D

πως το ειδες γενικα?ειναι κατι που σε χαλαει?

υ.γ. παω χτες σε ενα περιπτερο.βλεπω τον περιπτερα με μπουζα bmw!:bowdown:μου λεει φιλε το αμαξι ειναι μ......αρα!απο τα πιο περιποιημενα ε36 που εχω δει.λεω απο μεσα μου αυτος ειναι δικος μας....χαχαχαχαχα.

LEO328
22-04-12, 09:30
I like i like i like

me too....:yippee:ευχαριστω πανο να μαστε καλα...

υ.γ. εχει και part3-night version!χεχε:p:

E36 RULES!!
22-04-12, 12:06
πως το ειδες γενικα?ειναι κατι που σε χαλαει?


Ναι! Οτι δεν ειναι δικο μου

Τα νικελάκια δένουν όμορφα με το μαύρο του εσωτερικού, και μ'αρεσει που το κανει κυριλε αλλα και αλήτικο, γουστάρω πολύ φιλε! Και ειναι και πολύύύύύ ταξιδιάρικο, πολλά like κι εγω σαν τον Πάνο!

Ενταξει,τα vader ειναι jizz in my pants, το'χεις κανει πολύ ομοιογενές φιλε, δενει το μεσα με το εξω και ολα παρεα να ουμ! :D Μερακλήδικο!

να γινει το night edition, γουστάρω λαμπακια :D

(Kαι να φυγει η πινακιδα απο τη μεση χοχοχο)

LEO328
22-04-12, 17:34
Ναι! Οτι δεν ειναι δικο μουΤα νικελάκια δένουν όμορφα με το μαύρο του εσωτερικού, και μ'αρεσει που το κανει κυριλε αλλα και αλήτικο, γουστάρω πολύ φιλε! Και ειναι και πολύύύύύ ταξιδιάρικο, πολλά like κι εγω σαν τον Πάνο!

Ενταξει,τα vader ειναι jizz in my pants, το'χεις κανει πολύ ομοιογενές φιλε, δενει το μεσα με το εξω και ολα παρεα να ουμ! :D Μερακλήδικο!

να γινει το night edition, γουστάρω λαμπακια :D

(Kαι να φυγει η πινακιδα απο τη μεση χοχοχο)

χαχαχαχα εχω λιωσει.....:p:
ετσι ακριβως...και εγω γουσταρω νικελια.ειδικα αμα μπει και η αμερικανικη κονσολα-ηλεκτικα πισω θα γινει πενα...
δεν ξερω ρε φιλε με τον απλο προφυλακτηρα που εχεις παει περισσοτερο στο πλαι....
μου φαινεται σε εβαλα σε τσαμπα κοπο.στον μ-πακ κατι δεν μου καθεται καλα...
υ.γ. οποτε την χρειαστεις πες μου να στην στειλω αμα την χρειαζεσαι την βαση.στην φυλαω σαν θησαυρο.χεχε..

E36 RULES!!
22-04-12, 17:49
χαχαχαχα εχω λιωσει....
ετσι ακριβως...και εγω γουσταρω νικελια.ειδικα αμα μπει και η αμερικανικη κονσολα-ηλεκτικα πισω θα γινει πενα...
δεν ξερω ρε φιλε με τον απλο προφυλακτηρα που εχεις παει περισσοτερο στο πλαι....
μου φαινεται σε εβαλα σε τσαμπα κοπο.στον μ-πακ κατι δεν μου καθεται καλα...
υ.γ. οποτε την χρειαστεις πες μου να στην στειλω αμα την χρειαζεσαι την βαση.στην φυλαω σαν θησαυρο.χεχε..

Τι κονσόλα? Για πε για πε! :D

Οντως, στον Μ παει στο κέντρο! Εχει και το χώσιμο εκει το ωραιο! ;)

Δικια σου ειναι η βάση, ό.τι θες καν'την! Καπου θα χρησιμεύσει, στο σπιτι να κραταει τα χαρτια στο τραπεζι με ανοιχτο παραθυρο :rofl2: Σιγα τον κοπο ρε συ, any time! :)

LEO328
22-04-12, 17:55
την νυχτα ολα επιτρεπονται....:useless:

LEO328
22-04-12, 17:58
2 more....:ban:

LEO328
22-04-12, 18:07
Τι κονσόλα? Για πε για πε!

Οντως, στον Μ παει στο κέντρο! Εχει και το χώσιμο εκει το ωραιο!

Δικια σου ειναι η βάση, ό.τι θες καν'την! Καπου θα χρησιμεύσει, στο σπιτι να κραταει τα χαρτια στο τραπεζι με ανοιχτο παραθυρο Σιγα τον κοπο ρε συ, any time! :)

αριστερα του λεβιε 3 διακοπτες (2 για το παραθυρο του οδηγου και η απομονωση για τα πισω ηλεκτρικα και καλα ασφαλειας για τα παιδια-καλομελετα και ερχεται....:D)
δεξια του λεβιε 2 διακοπτες για το παραθυρο του συνοδηγου και
ακριβως απο πανω μονος του ο διακοπτης κεντρικου κλειδωματος (με το πατημα του καταιβαινουν οι ασφαλειες χωρις να τις πειραξεις-αυτον τον εχουν μονο τα αμερικανικα,στα ευρωπαικα δεν υπαρχουν...:bigthumb:

μηπως εχω κανταντησει αηδια εν τελει???χαχχαχαχαχα:bigthumb:

E36-Hartge
22-04-12, 20:23
Τα προβολάκια leo πόσο?

Σε smoke υπάρχει κάτι η θα χρειαστεί μαϊμουνιά?

Και κάτι ακόμα...μιας και τα άλλαξα τελικά τα φλας απο λευκά σε πιο σκούρα ήθελα να αλλάξω και τις λάμπες να μην φαίνεται αυτό το πορτοκαλί μέσα αλλα δεν ξέρω πως να τις ψάξω στο ebay.

Πάντως είχες δίκιο οτι ήθελαν αλλαγή τα φλας...τώρα νομίζω πως έδεσε το γλυκό.

LEO328
22-04-12, 21:55
Τα προβολάκια leo πόσο?

Σε smoke υπάρχει κάτι η θα χρειαστεί μαϊμουνιά?

Και κάτι ακόμα...μιας και τα άλλαξα τελικά τα φλας απο λευκά σε πιο σκούρα ήθελα να αλλάξω και τις λάμπες να μην φαίνεται αυτό το πορτοκαλί μέσα αλλα δεν ξέρω πως να τις ψάξω στο ebay.

Πάντως είχες δίκιο οτι ήθελαν αλλαγή τα φλας...τώρα νομίζω πως έδεσε το γλυκό.

τα προβολακια τα πηρα απο δω (αθηνα) 45ε χρωμιου αλλα μεσα εβαλα ασπρες λαμπες.
υπαρχουν απο αγγλια οτι θες σε πολυ καλες τιμες...
αυτο που θες ειναι:
-2 λαμπακια χρωμιου για τα φλασακια φτερου (τα δικα μου ειναι depo) που αναβουν ομως πορτοκαλι:http://www.ebay.co.uk/itm/Chrome-501-Side-Repeater-Bulbs-BMW-3-series-E36-E30-E46-/160553971787?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2561c3304b
-4 λαμπες χρωμιου (2 για τα κωλοφαναρα+2 για τα μπροστινα φλας) που αναβουν παλι πορτοκαλι (θα το παραγγειλεις 2 φορες γιατι το σετ εχει 2 αλλα εσυ θες 4):http://www.ebay.co.uk/itm/2-Chrome-Indicator-Bulbs-382-BMW-3-Series-Compact-E36-s-/360380308119?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e8571a97
-τωρα για προβολακια θα σου προτεινα τα depo smoked που ειναι πολυ καλα (τα δικα μου δεν ξερω τι ειναι):http://www.ebay.de/itm/DEPO-NEBELSCHEINWERFER-SET-SCHWARZ-3er-BMW-E36-Coupe-Cabrio-Limo-Touring-/120898065059?pt=DE_Autoteile&hash=item1c261612a3
να και τα χρωμε depo:http://www.ebay.de/itm/DEPO-NEBELSCHEINWERFER-SET-3er-BMW-E36-316-328-KLARGLAS-CHROM-NSW-/330717200576?pt=DE_Autoteile&hash=item4d004800c0
αμα θες υπαρχουν και smoked φλασακια φτερου να τα χεις ολα smoked:
http://www.ebay.de/itm/DEPO-BLINKER-SET-3er-BMW-E36-5er-E34-7er-E34-SCHWARZ-SEITENBLINKER-PAAR-/110864015450?pt=DE_Autoteile&hash=item19d002a05a

οτι αλλο θες να ρωτησεις-να σου βρω στην διαθεση σου αρχηγε...;)

panos 316T
23-04-12, 06:44
like x 100

μουρλέ καθόσουν στις 12 το βράδυ και έβγαζες φώτος ; χαχαχαχα



υγ:αν μπορείς βγάλε μία το κοντέρ χωρίς φλας για να δω πως φαίνονται οι βελόνες το βράδυ

LEO328
23-04-12, 07:01
like x 100

μουρλέ καθόσουν στις 12 το βράδυ και έβγαζες φώτος ; χαχαχαχα



υγ:αν μπορείς βγάλε μία το κοντέρ χωρίς φλας για να δω πως φαίνονται οι βελόνες το βράδυ

χαχχαχαχαχα τωρα ειδικα που το βαζω και στην γκαραζοπορτα μεσα (εριξα τσιμεντακι για να ανεβαινει-πολυ πιτα ρε αδερφακι μου) κανω παπαδες......
ρε φιλε αυτο το κολοκινητο μου σπασει τα παπακια....περιμενε γιατι πρεπει να το μελετησω πως βγαινει το κολοφλας....:p:χαχααχααχα
οπως το βλεπεις στην 9 φωτο ρε ειναι με μια μικρη αποκλιση στις βελονες.ε αντε ενα τονο πιο σκουρες οι βελονες.μικρη διαφορα απο το μαμα πορτοκαλι των οργανων....
το βραδυ θα προσπαθησω να σου βγαλω και αλλες.τι να σε κανω.εισαι επισημος μηχανικος του λεοαμαξου και πρεπει να σε προσεχω.....χαχαχαχα :smokin:

panos 316T
23-04-12, 10:02
καλά.... γκαβομάρα.... τώρα το είδα.....

μαμάτο και σίγουρα θέλω και γω!

αυτό το καραφλό και τρελό αγόρι ακούει;

LEO328
23-04-12, 10:26
χαχαχαχαχαχα :rofl2: ακουει.....καμπριο εδω οβερ....:rofl2:

bmwdakias85
23-04-12, 14:39
καλησπερα παιδια.


ελπιζω να ενοεις εμενα bmwdakiaspower γιατι αν καταλαβω οτι υπαρχει κανεις αλλος με αυτο το ονομα αλιμονο του!!:icon42:

Obelix
23-04-12, 15:11
Λεο κούκλα η μπέμπα σου να την χαίρεσαι.

Μια ερώτηση για τον πίσω προφυλακτήρα σου. Είναι γνήσιος Μ3 ή έχεις αλλάξει το κάτω πλαστικό μόνο; Είναι με τρύπα και κάλυμα για κοτσαδόρο αν δεν κάνω λάθος. Για δώσε ίνφο:help:

LEO328
23-04-12, 15:40
ελπιζω να ενοεις εμενα bmwdakiaspower γιατι αν καταλαβω οτι υπαρχει κανεις αλλος με αυτο το ονομα αλιμονο του!!:icon42:

bmwdakias85 εχω γραψει ρε.αυτος που λες ειναι πατριωτης απο την κερκυρα και υπαρχει οντως σαν username.χαχαχαχαχα μην αυτοκτονησεις ρεεεεεεεεεε:dupe:χαχααχαχαχαχαα


Λεο κούκλα η μπέμπα σου να την χαίρεσαι.

Μια ερώτηση για τον πίσω προφυλακτήρα σου. Είναι γνήσιος Μ3 ή έχεις αλλάξει το κάτω πλαστικό μόνο; Είναι με τρύπα και κάλυμα για κοτσαδόρο αν δεν κάνω λάθος. Για δώσε ίνφο:help:

εισαι πολυ παρατηριτικοτατος φιλε!μπραβο σου!εχεις μια θετικη απο μενα!:clap:
ειναι γνησιος ολος ο προφυλακτηρας με γνησιο αποσπωμενο νυχι στην μεση για να βαζω τον κοτσαδορο μου τον westfalia επισης αποσπωμενος!του γνησιου αποσπομενου το καγκελο δηλδ...

LEO328
23-04-12, 15:45
ελπιζω να ενοεις εμενα bmwdakiaspower γιατι αν καταλαβω οτι υπαρχει κανεις αλλος με αυτο το ονομα αλιμονο του!!:icon42:

ελα ρε ξεχαστηκα.στο post27 γραφω για σενα........χαχαχχαχα ξανασκεψουτο φιλε..δεν αξιζει.γιορταζεις σημερα!χαχαχαχαχαχ πολυχρονος!!!!!!

gregE36
23-04-12, 19:46
κουκλα leo να το χαιρεσε

E36-Hartge
23-04-12, 21:15
τα προβολακια τα πηρα απο δω (αθηνα) 45ε χρωμιου αλλα μεσα εβαλα ασπρες λαμπες.
υπαρχουν απο αγγλια οτι θες σε πολυ καλες τιμες...
αυτο που θες ειναι:
-2 λαμπακια χρωμιου για τα φλασακια φτερου (τα δικα μου ειναι depo) που αναβουν ομως πορτοκαλι:http://www.ebay.co.uk/itm/Chrome-501-Side-Repeater-Bulbs-BMW-3-series-E36-E30-E46-/160553971787?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2561c3304b
-4 λαμπες χρωμιου (2 για τα κωλοφαναρα+2 για τα μπροστινα φλας) που αναβουν παλι πορτοκαλι (θα το παραγγειλεις 2 φορες γιατι το σετ εχει 2 αλλα εσυ θες 4):http://www.ebay.co.uk/itm/2-Chrome-Indicator-Bulbs-382-BMW-3-Series-Compact-E36-s-/360380308119?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e8571a97
-τωρα για προβολακια θα σου προτεινα τα depo smoked που ειναι πολυ καλα (τα δικα μου δεν ξερω τι ειναι):http://www.ebay.de/itm/DEPO-NEBELSCHEINWERFER-SET-SCHWARZ-3er-BMW-E36-Coupe-Cabrio-Limo-Touring-/120898065059?pt=DE_Autoteile&hash=item1c261612a3
να και τα χρωμε depo:http://www.ebay.de/itm/DEPO-NEBELSCHEINWERFER-SET-3er-BMW-E36-316-328-KLARGLAS-CHROM-NSW-/330717200576?pt=DE_Autoteile&hash=item4d004800c0
αμα θες υπαρχουν και smoked φλασακια φτερου να τα χεις ολα smoked:
http://www.ebay.de/itm/DEPO-BLINKER-SET-3er-BMW-E36-5er-E34-7er-E34-SCHWARZ-SEITENBLINKER-PAAR-/110864015450?pt=DE_Autoteile&hash=item19d002a05a

οτι αλλο θες να ρωτησεις-να σου βρω στην διαθεση σου αρχηγε...;)

Τα φλασάκια στο φτερό δεν είναι σαν τα δικά σου αλλα είναι smoke οπότε δεν τα αλλάζω.

Όσο για τις λάμπες για τα φλας δυο θέλω αφου πίσω έχω led ξεχασιάρηηηηηηη!!!

¶! και τα προβολάκια που μου έδιξες είναι μαύρα καρβουνα...εγω ήθελα κάτι τέτοιο http://www.car-parts-accessory.com/uploads/carparts/big_bmw-e36-3-series-92-98-euro-fog-lights-smoke_08591f337540d80b5588338446de52bd.jpg

LEO328
24-04-12, 06:37
κουκλα leo να το χαιρεσε


που σαι ρε φιλε?χεχε.να σαι καλα ρε.σε ευχαριστω....:party:


Τα φλασάκια στο φτερό δεν είναι σαν τα δικά σου αλλα είναι smoke οπότε δεν τα αλλάζω.

Όσο για τις λάμπες για τα φλας δυο θέλω αφου πίσω έχω led ξεχασιάρηηηηηηη!!!

¶! και τα προβολάκια που μου έδιξες είναι μαύρα καρβουνα...εγω ήθελα κάτι τέτοιο http://www.car-parts-accessory.com/uploads/carparts/big_bmw-e36-3-series-92-98-euro-fog-lights-smoke_08591f337540d80b5588338446de52bd.jpg

ναι ρε φιλε εχεις led!ακυρο!ενα σετ παρε μονο....:friday:
ε τοτε εδω εισαι....λιγοτερο καρβουνο....χαχαχαχα http://www.ebay.co.uk/itm/CRYSTAL-SMOKED-FOG-LAMPS-LIGHTS-BMW-E36-3-SERIES-SET-2x-BULB-FREE-NEW-01-/270831919538?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f0ed721b2

LEO328
12-05-12, 18:15
λοιπον μπηκε αεροτομη οροφης replica ac schnitzer απο ebay Μερια βαμμενη ετοιμη στα 100ε με το σηματακι σνιτζερ.πολυ καλη παντως για ρεπλικα.εφαρμοσε σχεδον τελεια!
επισης αλλαχθηκε ολη η αναρτηση εκτος των ελατηριων που κρατησα τα σνιτζερ.
εβαλα sachs perfomance αμορτισερ χαμηλωματος σετ,γνησια top mount boge σετ και κιτακι της febi bumb stop με προστατευτικες σωληνες εμβολων.
ολα αυτα μαζι με τοποθετηση-ευθυγραμιση 650ε κοστισαν.
επισης πανω απο τα 2 πισω ελατηρια μπηκαν λαστιχενια στηριγματα γνησια 14,5 mm αντι των 5mm που φοραγα.(κανα 20ε κανα αυτα.).
το αποτελεσμα ηταν (υστερα απο την πρωτη βολτα-αμα δεν κανω 500χλμ δεν βγαζεις και πολυ ασφαλες συμπερασμα...) οτι σηκωθηκε το αμαξι πισω ενα ποντο και μπροστα μισο και εγινε πιο γλυκο στις ανωμαλιες απο οτι με τα χοντρομουκαλα.
απο κρατημα λιγο που το κυνηγησα δεν ειδα διαφορα....;)

LEO328
12-05-12, 18:15
αυριο θα χει και φωτο....:smokin:

gearboxer
12-05-12, 23:35
ΛΕΩ μετά τα 500 κάνε και μία σωστή ευθυγράμμιση για να είσαι 101% κομπλέ

LEO328
13-05-12, 13:58
εννοειται γιαννη.
μολις αλλαξω ημιμπαρα-ακρομπαρα (lemforder απο ebay-εδω ζητανε τα κερατα τους) γιατι εχουν μποσικα, θα ξανακανω ευθυγραμιση ετσι και αλλιως...

LEO328
13-05-12, 17:10
να και φωτο απο την αναρτηση.φωτια στα κοκκινα!:love:
σημειωση:το νυχι αντικατασταθηκε με γνησιο παλι γιατι καποιοι ξυπνητζιδες ζηταγανε παραπανω για ημιτασιον!:rofl2:απλα δεν υπαρχουν!πηραν τα παπακια μου.....:chair:
οποτε παραμειναμε μαμα μπροστα!:dblthumb2

LEO328
13-05-12, 17:17
και λιγες φωτο απο το καινουργιο roof spoiler....:bigthumb:

bmwdakias85
13-05-12, 18:39
Ουαουου ο λεο φτιαχνει νιλες ρε

E36 RULES!!
13-05-12, 21:06
Είμαι περήφανος για σενα. Αποδεικνύεις περίτρανα οτι εισαι της Ρούλικης σχολής χαχα. Ιδιο roof spoiler εχουμε :rockon: Mπράβο νέε μου.

http://www.troll.me/images/yoda/proud-of-you-i-am-thumb.jpg


Mεγειες μεγειες τα νεα μπαξιματα!


ε36rules-επισημος στυλιστας λεοαμαξου.τα σχολια ειναι περιττα....χαχχαχα


Ρε παλαβέ τώρα το'δα αυτο :D

Mε τιμας, με τιμας! Thank you good sir χαχαχαχα

zaharias
13-05-12, 21:19
Μπαξιματια Leo.. :D
Μεγειες..
Για πες εντυπωσεις απο τα sachs..
Βαλε και φωτο πριν και μετα να δουμε που ψηλωσε το αμαξι..

BMW Power
14-05-12, 11:13
Εγώ καταγγέλλω παραποίηση σήματος :bananasmi

Που είναι το www .BMW - .......... .gr????

Keep baxing leo :smokin:

LEO328
14-05-12, 13:01
Ουαουου ο λεο φτιαχνει νιλες ρε

i'm a check machine γιωργο!χαχαχαχαχα

Είμαι περήφανος για σενα. Αποδεικνύεις περίτρανα οτι εισαι της Ρούλικης σχολής χαχα. Ιδιο roof spoiler εχουμε Mπράβο νέε μου.

http://www.troll.me/images/yoda/proud-of-you-i-am-thumb.jpg


Mεγειες μεγειες τα νεα μπαξιματα!



Ρε παλαβέ τώρα το'δα αυτο :D

Mε τιμας, με τιμας! Thank you good sir χαχαχαχα

χαχαχαχαχα απλα δεν υπαρχεις!εχω λιωσει πανω στα πληκτρα!χαχαχαχα
φτιαξε μου υπογραφη με τον master φωτο και να γραφει may the force be with me!χαχαχαχα να γουσταρουμε...
να σαι καλα μαριε.ε αφου ειπαμε ειμαστε 2 σταγονες νερο εμεις...

Μπαξιματια Leo..
Μεγειες..
Για πες εντυπωσεις απο τα sachs..
Βαλε και φωτο πριν και μετα να δουμε που ψηλωσε το αμαξι..
μια βολτα που τα κανα μια χαρα μου φανηκαν.
νορμαλ σε χαμηλες ταχυτητες χωρις πολλα γκαπα-γκουπα (καπως γλυκανε δηλδ) και στο κυνηγι-υψηλες ταχυτητες σφικτο με αρκετο κρατημα οσο χρειαζεται.
θα σου βαλω αργοτερα φωτο πριν και μετα να δεις διαφορες στο υψος (μικρες μεν αλλα εμφανεις δε).

Εγώ καταγγέλλω παραποίηση σήματος :bananasmi

Που είναι το www .BMW - .......... .gr????

Keep baxing leo

χαχαχα μητσαρα εχω πινακιδα και αυτοκολλητα στα φινιστρινια bmw-motorspport.gr και ειπα να το αλαφρωσω λιγο....χαχαχαχα
να σαι καλα.:bowdown:

BMW Power
14-05-12, 14:10
χαχαχα μητσαρα εχω πινακιδα και αυτοκολλητα στα φινιστρινια bmw-motorspport.gr και ειπα να το αλαφρωσω λιγο....χαχαχαχα
να σαι καλα.:bowdown:

Το ξέρω φίλε για αυτό έβαλα και :bananasmi για να μην παρεξηγηθώ

Respect leo που πάει κόντρα στην κρίση και συνεχίζει να μπάζει!!!

LEO328
16-05-12, 06:50
Το ξέρω φίλε για αυτό έβαλα και :bananasmi για να μην παρεξηγηθώ

Respect leo που πάει κόντρα στην κρίση και συνεχίζει να μπάζει!!!

ο μονος που δεν προκειται να παρεξηγηθει ειμαι εγω πιστεψε με...:rofl2:
ετοιμαζομαι για ενα μεγαλο και τελευταιο μαζεμα-μπαξιμο και μετα παπαλα.μονο τα αναλωσιμα διοτι θα εχω αλλο πραμα να ασχοληθω αργοτερα.......
τωρα που προλαβαινω!χαχαχα:rofl2::dblthumb2

LEO328
25-05-12, 06:26
αυτη η φωτο αφιερωμενη στον panos316t......χεχε
χθες περιποιηθηκα την εισαγωγη (ειχε φαει πολυ σκονη πριν την βαλω ρε παιδακι μου) και εβαλα και αλουμινιου καλλυμμα σνιτζερ πανω απο την μαμα ταπα λαδιου να ειναι ασορτι με την θολομπαρα για να σπαει η μαυριλα...:party:

panos 316T
25-05-12, 10:02
χεχεχε ....

εύγε νεανία μου και με γειές!

πένα λέμε πέναααααα....χαχααχα

LEO328
25-05-12, 10:15
χεχεχε ....

εύγε νεανία μου και με γειές!

πένα λέμε πέναααααα....χαχααχα

ευχαριστω man.
ειχες δικιο.ενω το μοτερ ηταν πενα ετσι οπως ηταν η εισαγωγη χαλαγε την εικονα...:shakehead
τωρα ομως....:yipee::)

LEO328
19-07-12, 08:10
εγιναν τα ακολουθα τον μηνα που περασε:
1) επαναπρογραμματισμος εγκεφαλου.
ειναι γνωστης εταιριας 2ου σταδιου (σχεδιασμενο για τα πραματα που φοραω) διοτι αυτο μου προτεινε ο μηχανικος μου για να μην μου λεει μετα το μαμησες κ.λ.π.τωρα ξερει με τι εχει να κανει και ξερει οτι συμβει (χτυπα ξυλο) θα πρεπει να μπει μπροστα....
το αμαξι εμεινε μιαμιση μερα στην γνωστη εταιρια και το κοστος ηταν γυρω στα 450-500ε απο οτι μου ειπε ο μηχανικος και επιβεβαιωθηκε απο την εταιρια οταν πηρα τηλ...(το πηγε ο ιδιος εγω απλα τηλεφωνικως μιλησα με τον προγραμματιστη).
ειδα αισθητη διαφορα σε ροπη απο χαμηλα, καλυτερη αποκριση στο γκαζι και γενικα το νιωθω οτι παει και επιταχυνει πιο ανετα.
η μετρηση που εκανα (+3 αλογα) δεν ενδικνυεται για ασφαλες συμπερασματα διοτι σε αντιθεση με την 1η που ειχε γινει με 25 βαθμους θερμοκρασια η 2η εγινε με 39 βαθμους οποτε πιο ασφαλες συμπερασματα θα εχω τον οκτωμβρη σε αντιστοιχες θερμοκρασιες με την 1η οσον αφορα την δυναμομετρηση...
παντως στο δρομο φανηκε αμεσως η διαφορα και αυτο μου αρκει....
εκτος απο μενα το οδηγησαν και 3 ατομα (απο το συνεργειο) που το ηξεραν το αμαξι απο πριν και μου επιβεβαιωσαν το ιδιο.δεν μπορει....
τωρα μενει να ξαναδοκιμασω με τον γιωργο (geo3d) οχι για να περασω (δεν μπορω αλλωστε διοτι ο ανθρωπος το χει και γω δεν...) απλα να δω αν θα μειωθει η μεγαλη διαφορα ειδικα χαμηλα που ειχε κανει ο γιωργος....στα πολλα ξερω οτι ειμαι πιο γρηγορος...(οχι εγω το αμαξι....:jester:).

2) εγινε και το σερβις.
σε αντιθεση με τις προηγουμενες φορες που πληρωνα 320ε για σερβις (ανταλλακτικα γνησια+εργασια) αυτη τη φορα αποφασισα να γλυτωσω καποιοα λεφτα κανοντας το εξης απλο...
σκεφτηκα τα αναλωσιμα δεν τα φτιαχνει η bmw.καποιος αλλος τα προμηθευει και βαζει πανω την σταμπα της.
οποτε μαζεψα μονος μου τα εξης:
- φιλτρο καμπινας,λαδιου,βενζινης mahle (προμηθευει την bmw με φιλτρα) 43e.(αερος δεν αλλαξα διοτι φοραω kn ελευθερο).
-4ακιδα μπουζι bosch 6αδα (προμηθευει την bmw με μπουζι οπως και η ngk) 50ε απο εξωτερικο.(εδω ειναι πανακριβα).
-2 ιμαντες contitech (οτι καλυτερο σε ιμαντα -οπως και σε λαστιχο κατα την αποψη μου) 37ε
-7 λιτρα oem λαδι 5-40 LL 98 στα 56e!(τα βρηκα προσφορα 8ε το λιτρο γνησια την στιγμη που H bmw Τα εχει 13ε νομιζω....).
αρα εχουμε συνολο ολα τα πραματα του σερβις στα 186ε + 50ε η εργασια=236ε (γλιτωσα 84ε! περαστικα τους....χεχε).

3) αλλαγη μαρκουτσιων υδραυλικου με καινουργιων γνησιων λογω μικρης διαρροης μπροστα 200ε με εργασια κομπλε (150+50).

4) αλλαγη τιμουχων στο διαφορικο με γνησιες λογω επισης μικρης διαρροης.κοστος δεν θυμαμαι...οχι πια δακρυα τωρα....χαχαχαχα.

5) κατεβηκε ολη η εξατμιση σε εξατμισα γνωστο του μηχανικου για να κολληθουν 2 φλατζες μεταξυ καταλυτων-τελικου που ειχαν ραγισει.τωρα ολα κομπλε.(ελεγα για smiedmann ολοσωμη αλλα φοβηθηκα τον θορυβο και ετσι αφησα την μαμα+χταποδια smiedmann+χειροποιητο τελικο).κοστος κολλησης κανα 50αρι να θυμαμαι καλα.

6) γνησιο κιτ υποβοηθησης συμπλεκτη για ε36 εξακυλιδρα .κοστος 20+20 τιμη τοποθετησης.βλεπε αναλογο thread....http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=30088

7) γνησιο short shift απο Ζ3Μ.κοστος 66ε+20ε τοποθετηση.βλεπε εντυπωσεις δικιες μου στο post 86 του αναλογου thread......http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=23806

8) κατεβηκε ολη η αναρτηση και μπηκα τα εξης:
-πισω λαστιχενια στηριγματα 14,5 mm απο ε46 εναντι 3mm που φοραγα.αποτελεσμα ηρθε στα ισα του το αμαξι.
-στεγανοποιητικα δακτυλιδια σε ολα τα top mount μπρος-πισω
-ενισχυτικα πιατελα απο ε36 μ3 πανω απο τα μπροστινα top mount.
-μπουζονια επισης απο μ3 ε36 μεσα στα πιατελα της θολομπαρας για να σφιξει η μπαρα καλυτερα.
-δακτυλιοι αποστατες γνησιοι στα εμβολα των μπροστινων αμορτισερ (τα βαζει η bmw στη σπορ αναρτηση και στο πακετο ανωμαλου οδοστρωματος για να μην παιζει το εμβολο).
-αλλαχτηκαν ολα τα bumb stop μπρος-πισω με γνησια για σπορ-χαμηλωμενη αναρτηση γιατι ειχα βαλει ο παπαρας τα κανονικα τα febi που ηταν για μη χαμηλομενη αναρτηση.
κοστος ολων 140ε+50ε τοποθετηση=190ε.το ολο αποτελεσμα?ε μπειτε μεσα να δειτε...ο μηχανικος εμεινε μ@λ@κ@ς.ολα τα εξαρτηματα της αναρτησης απο αμορτισερ μεχρι τα ψιλικοκο ηταν δικης μου εμπνευσης+καποιου φιλου μου απο εδω μεσα....:)

9) γνησιο λαστιχο απομονωσης βαλβιδας αναθυμιασεων τεποζιτου (το εβαλε ενας αγγλος και σταματησε ενας μικρος θορυβος στο ρελαντι που του κανε).μεχρι στιγμης στο δικο μου κιχ.....κοστος 6+0ε.....

10) 2 σιαγονακια γνησια καινουργια πισω διοτι το χειροφρενο ηταν γ.τ.π.κ. κοστος δεν θυμαμαι.θελουν λιγο στρωσιμο ακομα....

11) 2 σετ (ημιμπαρα-ακρομπαρα) lemforder (αυτα βαζει και η Bmw εξακριβωμενο απο ολους) λογω τζογων των μαμα.λογικο μετα απο τοσα χρονια...
η διαφορα ειναι οτι τα γνησια κανουν 170ε και αυτα τα πηρα 70ε!και ειναι στην ουσια τα γνησια διοτι ξαναλεω η bmw βαζει lemforder....μαλλον αυτο εφταιγε που δεν εφτιαχνε με την ευθυγραμιση.τωρα παει μπομπα..

12 ) ευθυγραμισουλα λογω οτι εκανα και τα πρωτα χλμ με τα καινουργια αμορτισερ που ειχα βαλει+την αλλαγη των lemforder.τωρα ειναι αλφαδι....χεχε



αυτα....
εδω θα ηθελα να διευκρινησω οτι δεν ειμαι κανας λεφτας.ενα λογικο μισθο παιρνω και ουτε μενω με τους γονεις μου για να ειμαι ζαμαν-φου.εχω πολλες υποχρεωσεις.....
ολα τα παραπανω για να αγορασω τα ανταλλακτικα και να τα βαλω στο αμαξι συνολκα περασαν 4 μηνες...οποτε φανταζεστε....
τωρα για να κλεισω μια και καλη τις αλλαγες γενικα στο αμαξι (και το εννοω-θα καταλαβετε αργοτερα γιατι-καμια σχεση με παντοφλες κ.λ.π. :jester:) εχω κατι ψιλολογια απο ηλεκτρολογικης πλευρας και μονο και ΤΕΛΟΣ!θα κατσω στα αβγα μου...ευχαριστω για την φιλοξενια και παλι.:hello:

6ylinder
19-07-12, 08:19
Μπράβο ρε Leo ειλικρινά για το μεράκι σου! ΑΞΙΟΣ!

Ειδικά στην ανάρτηση θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τα χνάρια σου!

Να τη χαίρεσαι τη μπέμπα σου! ΄Αντε κ στα δικά μου :jester:

m_power_lunatic
19-07-12, 08:38
Μπραβο για την δουλεια σου Λεωνιδα,εχεις και καλο συμβουλο βελτιωσεων ομως εεεεε????
Εγω καταλαβα τί υποχρεωσεις ερχονται μελλοντικα και να ξερεις δεν εισαι ο μονος μαζι με καποιους αλλους εδω μεσα.....χεχεχεχε you know who u/we r!!!!

Θελω να σταθω στον τομεα της αναρτησης,πιστευω οτι οι επιλογες ητανε ιδανικες ωστε να εχει τελειο πατημα στον δρομο κα να μην ταλαιπωρειται η καροτσα (βασικο παααααρα πολυ).

Δεν θα εβαζα κατι σε εξατμιση να ειμαι ειλικρινης,οι εξατμισεις της ΒΜW ειναι απο τις πιο ποιοτικες και καλοσχεδιασμενες εργοστασιακες εξατμισεις και γενικα αθανατες.

Καλα χλμ ευχομαι και να αναφερεις οπωσδηποτε και τις εργασιες στα ηλεκτρικα που θα κανεις και επισης..............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Just joking......keep on baxing!!!!!!!

LEO328
19-07-12, 10:10
Μπράβο ρε Leo ειλικρινά για το μεράκι σου! ΑΞΙΟΣ!

Ειδικά στην ανάρτηση θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τα χνάρια σου!

Να τη χαίρεσαι τη μπέμπα σου! ΄Αντε κ στα δικά μου

να σαι καλα μαν!:cheers:
αμα θες για perfomance πες μου....
αν και για ελλαδα θα προτεινα sachs advatage m-techniks ειδικα αν φορας και ελατηριακια m-pack θα δεσουν κουτι μαζι με τα υπολοιπα που εβαλα....
οτι ανταλλακτικο ψαξεις ειμαι προθυμος να βοηθησω....

Μπραβο για την δουλεια σου Λεωνιδα,εχεις και καλο συμβουλο βελτιωσεων ομως εεεεε????
Εγω καταλαβα τί υποχρεωσεις ερχονται μελλοντικα και να ξερεις δεν εισαι ο μονος μαζι με καποιους αλλους εδω μεσα.....χεχεχεχε you know who u/we r!!!!

Θελω να σταθω στον τομεα της αναρτησης,πιστευω οτι οι επιλογες ητανε ιδανικες ωστε να εχει τελειο πατημα στον δρομο κα να μην ταλαιπωρειται η καροτσα (βασικο παααααρα πολυ).

Δεν θα εβαζα κατι σε εξατμιση να ειμαι ειλικρινης,οι εξατμισεις της ΒΜW ειναι απο τις πιο ποιοτικες και καλοσχεδιασμενες εργοστασιακες εξατμισεις και γενικα αθανατες.

Καλα χλμ ευχομαι και να αναφερεις οπωσδηποτε και τις εργασιες στα ηλεκτρικα που θα κανεις και επισης..............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Just joking......keep on baxing!!!!!!!

για τις περισσοτερες βελτιωσεις-αλλαγες υπευθυνος οπως εχω ξανααναφερει ειναι ο Ε36 Μ3 USA.ΠΡΟΣΟΧΗ!μην μπλεξετε μαζι του!παρτε ενα μ3 καλυτερα....:rofl2:
μαμησε τα φιλε....τωρα που προλαβαινουμε γιατι μετα...:chair:
επομενη κινηση μου οσον αφορα την αναρτηση (και για λογους ανεσης-λιγοτερο ταλαιπωρια στο αμαξωμα) θα ειναι οταν τα παιξουν τα perfomance μια τετραδα ελατηρια M-pack μεταχειρο (θα τα βρω που θα παει-για εξακυλιδρα ειναι πιο σπανια) με μια τετραδα sachs advatage m-techniks....αλλα μεχρι να γινει αυτο θα περασω καποια χρονια πρωτα με perfomance-schnitzer.τα εν λογω αμορτισερ ηταν επισης ιδεα του πανου αλλα μου φυγε ο κ@λ@ς μεχρι να τα βρω διοτι εχει σταματησει η παραγωγη τους.μονο σε στοκ οτι βρεις...
οσον αφορα την εξατμιση εχεις δικιο.....αντε ενα τελικο για ηχο-look αμα θελεις και τελος....τα χταποδια ηταν καθαρα για θεμα βελτιωσης ροπουλας που εχασα με την εισαγωγη...
να σαι καλα ρε γιαννη.τα λεμε απο κοντα συναντηση αν ερθεις.θα φερω και τον βελτιωτη μαζι να γελασουμε.χαχαχαχα.:cheers:

panos 316T
19-07-12, 10:26
εεεεεεεε καλά ......το χα μυριστεί ο φούστης....

για να μην γράφει τόσο καιρό πάλι μαζεμένα θα τα γράψει...αχαχαχαχαχα

πολύ ωραία μπαξιματάκια Λεό και ειδικά με τα κοκονόψαρα λαστιχάκια και λοιπά θέλω να ακολουθήσω και γω.


υγ1: γεννήσαμε ρε;
uγ2: με τον Πάνο τι θα κάνουμε ρε; να τον τυλίξουμε με άγκυρα και να τον ρίξουμε στην θάλασσα;

LEO328
19-07-12, 10:43
εεεεεεεε καλά ......το χα μυριστεί ο φούστης....

για να μην γράφει τόσο καιρό πάλι μαζεμένα θα τα γράψει...αχαχαχαχαχα

πολύ ωραία μπαξιματάκια Λεό και ειδικά με τα κοκονόψαρα λαστιχάκια και λοιπά θέλω να ακολουθήσω και γω.


υγ1: γεννήσαμε ρε;
uγ2: με τον Πάνο τι θα κάνουμε ρε; να τον τυλίξουμε με άγκυρα και να τον ρίξουμε στην θάλασσα;

χαχαχαχα απο τωρα αν κατσει η φαση φανταζομαι συναντηση τετραδα εγω.εσυ,πανος,γιαννης.....εχω ηδη λιωσει απο τωρα.....:D

υ.γ. 1 στα μισα ειμαστε....αμα παν ολα καλα εχω υποσχεθει στον ευατο μου να κοψω τις 2 εξαρτησεις μου.μπαξιματα και τσιγαρο.....:loser:
υ.γ. 2 καλα αυτος δεν βλεπω γιατρεια για παρτη του.με εχει βαλει να ψαχνω σε ολα το γερμανικο ebay οτι πιπερια φανταζεσαι.......εγω λεω να τον βαψω με φουμο και να τον παω στα γραφεια της χρυσης ζυμης (χ.α.) μπας και τον περασουν για πακιστανο και εξοριστει απο την ελλαδα και ηρεμησω.....χαχαχαχαχχα τι ειπα παλι ο φουστης....χεχε:bowdown:

Stunt Mike
19-07-12, 23:03
εδω θα ηθελα να διευκρινησω οτι δεν ειμαι κανας λεφτας.


Εχεις μερακι για το 28αρι σου ρε τρελε!Μπραβο!Καιρος ν'ασχοληθεις και λιγο ομως με το Μ5 Ε60 σου,που το'χεις παραμελησει...Και τωρα που ειναι καλοκαιρακι καλο ειναι να γυαλισεις-περιποιηθεις το 30μετρο σκαφος σου γιατι θα το φαει η μαρμαγκα....Αντε keep baxing!!! :dance:

LEO328
20-07-12, 07:40
Εχεις μερακι για το 28αρι σου ρε τρελε!Μπραβο!Καιρος ν'ασχοληθεις και λιγο ομως με το Μ5 Ε60 σου,που το'χεις παραμελησει...Και τωρα που ειναι καλοκαιρακι καλο ειναι να γυαλισεις-περιποιηθεις το 30μετρο σκαφος σου γιατι θα το φαει η μαρμαγκα....Αντε keep baxing!!! :dance:

χαχαχαχαχα εχω λιωσει......:ban:
με καταντησανε να μαζευω μονος μου τα ανταλλακτικα για να γλιτωσω κανα 100αρικο....τι αλλο θελεις?χαχαχαχα.μαμησε τα....παω στην 10πατη μεζονετα μου να κλαψω.....χεχε...:cheers:
να σαι καλα ρε μιχαλιο....thanks...:dblthumb2

zaharias
20-07-12, 10:53
Γεια σου ρε Λεω, μελλοντικε πατερα, τελειομανη μπαξιματια.. Μπαξε τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο θα μπαζεις πανες και πιπιλες.. Xaxaxaxa :D
Να εισαι καλα και να το χαιρεσαι φιλε..

LEO328
20-07-12, 11:28
Γεια σου ρε Λεω, μελλοντικε πατερα, τελειομανη μπαξιματια.. Μπαξε τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο θα μπαζεις πανες και πιπιλες.. Xaxaxaxa :D
Να εισαι καλα και να το χαιρεσαι φιλε..

αυτο ακριβως θα μπαζω....χαχαχαχαχα:jester:
ευχαριστω ανθρωπα να σαι καλα.:hello:

teo21
20-07-12, 15:24
Γεια σου ρε Λεό μέγιστε μπάξμαν!!! Να σε ρωτήσω κάτι... Ο μηχανικός σου ποιος είναι?? ¶σε, θα βάλω κουίζ... Κροίσος με 7 γράμματα!! :P

Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου φίλε και όπως την προσέχεις το ίδιο να κάνεις με και με το μωρό που κοντοζυγώνει και τη γυναίκα σου! ¶ξιος!!

LEO328
21-07-12, 08:47
Γεια σου ρε Λεό μέγιστε μπάξμαν!!! Να σε ρωτήσω κάτι... Ο μηχανικός σου ποιος είναι?? ¶σε, θα βάλω κουίζ... Κροίσος με 7 γράμματα!! :P

Να χαίρεσαι τη μπέμπα σου φίλε και όπως την προσέχεις το ίδιο να κάνεις με και με το μωρό που κοντοζυγώνει και τη γυναίκα σου! ¶ξιος!!

χαχαχαχαχα ετσι ετσι. να σαι καλα ρε μαν.thanks.:party:

ΜΙΧΑΛΗΣ
12-08-12, 09:50
το ειδα κι εγω απο κοντα το αμαξι του Λεο χτες το πρωι!!το φτιαχναμε μαζι στο ιδιο μαγαζι και με τον ιδιο δασκαλο! τον e36m3usa!!!καταστραφηκες Λεο αλλα εγινε πενα το εργαλειο σου!!εγω το αλλαξα ολο μ αυτον διπλα μου κι ακομα δεν εχω τελειωσει!!

P.kwstas E36
12-08-12, 10:49
ωραιος να το χαορεσε και καλες βολτες....ωραια δουλεια με απλα και σωστα βηματα.οσο για την βοηθεια απο το φορουμ που λιγο πολυ ολοι εχουμε καψει τα εγγεφαλικα μας κυταρα εδω μεσα,εισαι σωστος γιατι πρεπει να εχουμε καποιο respect στα ατομα που μας βοηθανε,εγω θα ελεγα οικογενεια γιατι αν και δεν γνωριζω προσωπικα κανενα ατομο απο δω με εχουν βοηθησει πολυ μερικοι,κατι το οποιο δεν το εχουν κανει ουτε αυτοι που γνωριζω απο το νησι που βρισκομαι...καλη συνεχεια σε οτι αλλο σχεδειο εχεις για την μπουμπου σου και παλι να το χαιρεσαι το εργαλειο....
(ρε φιλε μια ερωτησουλα...το μπλοκε το πηρες απο Ελλαδα τοσο?αν εχεις καποιο τηλ μαντρα η μαγαζιου σε παρακαλω στειλτο με Π.Μ. ευχαριστω)

LEO328
12-08-12, 18:31
το ειδα κι εγω απο κοντα το αμαξι του Λεο χτες το πρωι!!το φτιαχναμε μαζι στο ιδιο μαγαζι και με τον ιδιο δασκαλο! τον e36m3usa!!!καταστραφηκες Λεο αλλα εγινε πενα το εργαλειο σου!!εγω το αλλαξα ολο μ αυτον διπλα μου κι ακομα δεν εχω τελειωσει!!

χαχαχαχα καλα εσυ την ....τσισες!χχεχε.:jester:
να σαι καλα ρε μαν θα τα ξαναπουμε απο κοντα....
να χαιρεσαι το μητριο!:hello:

ωραιος να το χαορεσε και καλες βολτες....ωραια δουλεια με απλα και σωστα βηματα.οσο για την βοηθεια απο το φορουμ που λιγο πολυ ολοι εχουμε καψει τα εγγεφαλικα μας κυταρα εδω μεσα,εισαι σωστος γιατι πρεπει να εχουμε καποιο respect στα ατομα που μας βοηθανε,εγω θα ελεγα οικογενεια γιατι αν και δεν γνωριζω προσωπικα κανενα ατομο απο δω με εχουν βοηθησει πολυ μερικοι,κατι το οποιο δεν το εχουν κανει ουτε αυτοι που γνωριζω απο το νησι που βρισκομαι...καλη συνεχεια σε οτι αλλο σχεδειο εχεις για την μπουμπου σου και παλι να το χαιρεσαι το εργαλειο....
(ρε φιλε μια ερωτησουλα...το μπλοκε το πηρες απο Ελλαδα τοσο?αν εχεις καποιο τηλ μαντρα η μαγαζιου σε παρακαλω στειλτο με Π.Μ. ευχαριστω)

ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια!:) οπως τα λες ειναι.
εχεις π.μ. για το μπλοκε....:king:

gearboxer
12-08-12, 20:18
Ο άνθρωπος δεν ειναι τυχαία Νο1!!

LEO328
13-08-12, 09:25
Ο άνθρωπος δεν ειναι τυχαία Νο1!!

NO1 δεν ξερω αμα ειμαι γιαννη νουμερο γενικως παντως και μουρλοκερκυραιος ειμαι!:king:
χαχααχα να σαι καλα ρε φιλε....:)

LEO328
16-12-12, 20:16
πριν απο το καλυτερο μπαξιμο :D (θα κανω ειδικη αναφορα στο τελος) προλαβα και εκανα μερικα χρησιμα τα περισσοτερα θα ελεγα πραγματα-εργασιες στο αμαξι μου....παμε λοιπον...:bigthumb:

LEO328
16-12-12, 20:38
1) μετατροπη οπισθιων :D παραθυρων σε ηλεκτρικα....
απο την μανα του ειχε χειροκινητα παραθυρα πισω και ξενερωνα...ελεγα του 80 μοντελο ειναι???χαχαχα:smashtard
ετσι λοιπον κατοπιν συνενοησης με τον ηλεκτρολογο μου βρηκα μονος μου ενα 4θυρο ε36 μοντελο 98 με ηλεκτρικα μπρος-πισω και πηρα 2 γρυλλους με μοτερακια ηλεκτρικους πισινους,διακοπτες μπρος-πισω και το εγκεφαλακι zke που δινει εντολη..(βρισκεται πισω απο το ντουλαπακι..).αυτα τα τσιμπησα 100ε...
κατοπιν ιδεας e36m3usa εφερα αμερικανικη κονσολα μπροστινη για τους διακοπτες γνησια 50ε + το κουμπι κεντρικου κλειδωματος που εχουν μονο τα αμερικανικα και ριχνει αυτοματα ολες τις ασφαλειες στις πορτες.(10ε).
επισης μπηκε και το κουμπι που απομωνωνει τα πισω παραθυρα με το πατημα του οποτε θελει ο οδηγος...ειδικα αμα εχεις παιδια ειναι ιδανικο...(10ε).
επισης σκαφακια νικελ καινουργια γνησια για την μπροστινη κονσολα (1 3πλο+1 2πλο+ 1 μονο για το εν λογω μαγικο κουμπι).40ε κοστισαν ολα τα σκαφακια...
στις πισω πορτες βαλαμε τα νικελ σκαφακια που ειχα ηδη μπροστα και τις τρυπες απο τις μανιβελες τις εκλεισε ο μαστορας με ειδικες ταπες μαυρες οι οποιες ειναι πολυ διακριτικες...φαινονται σαν twitter...χεχε.
η τοποθετηση ειναι πακετο καθοτι πρεπει να ξηλωθει σχεδον ολο το εσωτερικο..(καθισματα,ντουλαπακι,τεμπελης,κονσολες κ.λ.π.)
εχει πολλη δουλεια...10 μερες το λιγοτερο...
η τιμη τοποθετησης ηταν φιλικη στα 150ε (εργασια-καλωδιωσεις).
παραθετω φωτο απο την μπροστινη κονσολα και απο τις πισω ταπετσαριες να παρετε μια ιδεα...

LEO328
16-12-12, 20:47
2) γνησιο parktronic
λογω οτι το αμαξι δεν το χρησιμοποιω καθημερινα και ξεσινηθιζω ευκολα δεν μπορουσα καποιες φορες να υπολογισω καλα και λογω ογκου....
οποτε βρηκα ενα γνησιο κιτακι μεταχειρο (αισθητηρες,τριμακια μ-πακ πισινου προφυλάκτηρα,μοναδα ελεγχου,βομβητη και καλωδιωση) απο ενα κουπε και τα τσιμπησα 120ε....
τραβερσα δεν πηρα ανοιξε τρυπες με τρυπανακι ο ηλεκτρολογος...
τοποθετηση 50ε φιλικα...
πλεον δεν κοιτω καθολου πισω...με καθοθηγει ο βομβητης μονο....χεχε...πολυ χρησιμο....
φωτο απο κωλο μπουμπους....

LEO328
16-12-12, 21:00
3) ελατηρια μ-πακ
λογω καινουργιων ειδικων καταστασεων εδωσα προτεραιοτητα για καποια χρονια (θα ξαναεπιστρεψουν τα σνιτζερ καποια στιγμη) στην ανεση και οχι στο look...
ετσι βρηκα μια 4αδα γνησια μ-πακ απο 328 απο γερμανια 100ε και τα τσιμπησα...
οπτικα πισω το ιδιο αλλα μπροστα εχει κενο πλεον...χαλαλι του δεν πειραζει...
στο δρομο απο πλευρας σκληροτητας μου φαινεται το ιδιο με τα σνιτζερ αλλα τα χοροπηδηχτα σταματησαν στις ανωμαλιες....για καποιον που αναζητα ανεση ειναι πολυ καλα....αττικη οδο πολλα χλμ που το δοκιμασα ειναι στοιβαρο και δεν βαρκαρει καθολου...
ειναι η χρυση τομη ανεσης-κρατηματος...απλα χανεις το look μπροστα....
μπροστα αφαιρεσα τις ενισχυσεις θολων απο το μ3 για να μην φαινεται πολυ κατσικι (δινει μισο ποντο υψος) γιατι φοραω μπαρα θολων ετσι και αλλιως και πισω εβαλα τα μαμα λαστιχενια στηριγματα αντι του ε46 καθοτι μειωθηκε το χαμηλωμα στο μισο και δεν χρειαζονταν πλεον...
φωτο απο πλαι.....

ThaNOS E46coupe
16-12-12, 21:01
2) γνησιο parktronic
λογω οτι το αμαξι δεν το χρησιμοποιω καθημερινα και ξεσινηθιζω ευκολα δεν μπορουσα καποιες φορες να υπολογισω καλα και λογω ογκου....
οποτε βρηκα ενα γνησιο κιτακι μεταχειρο (αισθητηρες,τριμακια μ-πακ πισινου προφυλάκτηρα,μοναδα ελεγχου,βομβητη και καλωδιωση) απο ενα κουπε και τα τσιμπησα 120ε....
τραβερσα δεν πηρα ανοιξε τρυπες με τρυπανακι ο ηλεκτρολογος...
τοποθετηση 50ε φιλικα...
πλεον δεν κοιτω καθολου πισω...με καθοθηγει ο βομβητης μονο....χεχε...πολυ χρησιμο....
φωτο απο κωλο μπουμπους....

πω πώ φίλε..και ο πρώτος καραγκιόζης....:icon18:


πλάκα κάνω ρεεε...έχεις πολύ μεράκι... και έχεις ρίξει πολύ χρήμα ρε φίλε... το έχεις κάνει απόλυτο αυτοκίνητο...στο έχω πεί κι όλας... άν θα είχα ένα Ε36 τετράπορτο, αυτο θα ήταν το δικό σου... φτάνει να ακούσετε παιδιά πώς κλέινουν οι πόρτες του... σάν να είναι μοντέλο 1012.... αλλα τέλος τώρα... μπάξιμο σπάρκο παιδικό καθισματάκι και ΤΙΕΛΟΣΣΣΣΣ.....:jester:

LEO328
16-12-12, 23:02
πω πώ φίλε..και ο πρώτος καραγκιόζης....


πλάκα κάνω ρεεε...έχεις πολύ μεράκι... και έχεις ρίξει πολύ χρήμα ρε φίλε... το έχεις κάνει απόλυτο αυτοκίνητο...στο έχω πεί κι όλας... άν θα είχα ένα Ε36 τετράπορτο, αυτο θα ήταν το δικό σου... φτάνει να ακούσετε παιδιά πώς κλέινουν οι πόρτες του... σάν να είναι μοντέλο 1012.... αλλα τέλος τώρα... μπάξιμο σπάρκο παιδικό καθισματάκι και ΤΙΕΛΟΣΣΣΣΣ.....:jester:

:rofl2:χαχχααχα ειμαι η νουμερο 1 π.....ρνη....χαχαχαχαχα
καλα ειπαμε δεν ειναι και προιστορικο.....:rofl2:
ευχαριστουμε....και στα δικα σας...
υ.γ. θα του παρω φαραω μινιατουρα.....:dblthumb2

LEO328
16-12-12, 23:14
συνεχιζουμε...
4) γνησια κολωνα τιμονιου με ρυθμιση υψους
με χαλαγε που το τιμονι καθονταν ψηλα και πεταγονταν σαν ......:p: πανω απο το ταμπλο και ετσι τσιμπησα μια κολωνα με ρυθμιση τιμονιου σε υψος γνησια μεταχειρο 50ε και την εβαλα πανω....μια χαρα...με βολευει καλυτερα....:rockon:
5) μετατροπη καθισματων σε θερμαινομενα
τα φαραω που φοραω δεν ηταν θερμαινομενα αλλα εγω επειδη ειμαι κρυοκολος θελω ζεστα....
ετσι πηγα ο καμμενος και παρηγειλα τις γνησιες αντιστασεις καθισματων (ειδικες για φαραω καθισματα-τα μ-πακ εχουν αλλους κωδικους) 350ε!!! (απο γερμανια-ελλαδα δεν υπαρχουν-περιμενα 2 εβδομαδες ναρθουν) και τις περασε ο ταπετσερης με 100ε.
το καλο ειναι οτι δεν φαινεται τιποτα απο το χειρουργειο...σαν να μην εγινε τιτπ...
εγκατασταση υπηρχε απο πριν με τους διακοπτες καθοτι ειχε γινει απο πριν..(τα προηγουμενα ηλεκτρικα φαραω που φοραγα ηταν θερμαινομενα απο την μανα τους).

LEO328
16-12-12, 23:27
6) πισω φρενα απο ε46 325
μπηκαν στην θεση των μαμα 328 καθοτι μπροστα φοραγα τα γαιδουρια απο ε46 μ3...
πηρα δαγκανες-βασεις γνησιες μεταχειρο με 100ε + δισκοπλακες zimmermann τρυπητες (ειναι και οι μπροστα τρυπητες και ηθελα να ναι ομοιομορφο) 294mm 150ε.
βαφτηκαν και κοκκινες οι δαγκανες (να ναι ασορτι με μπροστα) και τελος....
στο δρομο ελαχιστη διαφορα...οπτικα τεραστια διαφορα....:rofl2:
7) ενισχυσεις θολων πισω απο ζ3.
επειδη πισω δεν φοραω θολομπαρα ηθελα κατι για ενισχυση και με 30ε πηρα 2 καινουργιες γνησιες ενισχυσεις που φοραγαν τα ζ3 στα πισω top-mount...φτηνη και καλη λυση....
8) καναμε και μια πατεντα με τα κωλοφαναρα...
επειδη ειναι led αυτα οταν παταγες φρενο αναβαν τα led...με το 3ο στοπ που εχω πισω ομως φαινονταν τσιρκουλε...
αντιστρεψαμε τα καλωδια και πλεον τα led αναβουν μονο στα πορειας...
στο φρενο τωρα αναβε το κομματι στο φαναρι που ειναι απλο (απο την εξω μερια) οποτε φαινεται μαμα το φρενο τωρα πισω .....:dblthumb2

LEO328
16-12-12, 23:40
αυτα τα ολιγα....
α!καποια στιγμη με κανα σερβις θελω να κανω και μια τελευταια πινελια-φρεσκαρισμα στο αμαξι εξωτερικα.....:rockon:
να βαψω ολα τα τριμ στο χρωμα του αυτοκινητου και να βαλω 2 νυχακια κατω στον μπροστινο προφυλακτηρα σαν το m3 gt....:p:
οπως το ασπρο το 4θυρο στην φωτο....πιστευω θα δειξει και πιο αγριο και πιο fresh.....:p:
υ.γ οποιος ασχολειται με επερξεργασια φωτο να μου την κανει με μπλε αμαξι την φωτο παρακαλω να δω πως θα ναι περικαλω....;)

LEO328
16-12-12, 23:44
τελος μια εικονα χιλιες λεξεις........
εγινα μπαμπας!!!το καλυτερο μπαξιμο μου ever!ειμαι περηφανος χαζομπαμπας πλεον!:wub:
σας παρουσιαζω το leo328 junior!:king:

6ylinder
17-12-12, 00:01
¶ξιος...χαζομπαμπάς!!!! Να σας ζήσει και πάλι!

Όσο για τα μπαξίμαρα...όλα ωραία κ καλά, αλλά προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα νίκελ πλαισιάκα σε διακόπτες κλπ...κατά τα άλλα είσαι απλά ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!!

sierra
17-12-12, 00:26
Να σας ζήση με Υγεία και να είναι πάντα Ευτυχισμένο...

6ylinder
17-12-12, 00:32
Λεο πάντως εγώ θα σου πρότεινα (κ στον οποιονδήποτε με Ε36) να μην βάζεται aftermarket ηχοσυστήματα αλλά το ΟΕΜ CD BUSINESS II. Είναι απλά απίστευτο το look του και ταιριάζει γάντι με το εσωτερικό του αμαξιού. Εγώ μεν έβαλα ένα ωραίο Pioneer με φωτισμό ΟΕΜ πορτοκαλί, αλλά εν τέλει το μετάνιωσα και θα έβαζα χίλιες φορές το ΟΕΜ. Ωραία τα usb και τα μπλιμπλίκια....αλλά η φωτό παρακάτω είναι όλα τα λεφτά. Συν του ότι κάποια aftermarket είναι εντελώς παράτερα με το εσωτερικό του αμαξιού.

Στο κάτω κάτω μπαίνει και cd-changer με usb αν θες...

paganis
17-12-12, 11:16
να σας ζησει Λεο...συγχαρητηρια...

Driftakos
17-12-12, 11:19
να σου ζήσει χαζομπαμπάαααααααααααα

gregE36
17-12-12, 11:24
να σας ζησει χαζομπαμπα .....να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

LEO328
17-12-12, 20:36
σας ευχαριστω ολους παιδια!:ban:

Tsik.D.
17-12-12, 22:04
να σας ζησει !!!! και παντα αξιος !!!!

Obelix
17-12-12, 22:29
Να σου ζήσει φίλε.
Ομοιοπαθείς χαζομπαμπάς, ο δικός μου είναι τριών μηνών!!!

georgepap
17-12-12, 23:06
Να σου ζησει με υγεια και καλη ανατροφη!!!!!

LEO328
18-12-12, 06:58
ευχαριστω παιδες!obelix να σου ζησει!;)

ThaNOS E46coupe
18-12-12, 15:50
να σας ζήσει παίδες...Φίλε είναι πολύ μαγκάκι...


ΥΓ.. ρεεεε... φτιάχτο έτσι με μεράκι... και οταν 18αρίσει ο μάγκας, θα στο παίρνει και θα στο ξεσκίζει....χαχαχαχαχαχα

panos 316T
18-12-12, 16:59
σιδεροκεφαλο και τυχερο να ειναι Λεο!

οσο για τα μπαξιματα...τι να πω αλλο...


















μαλλον θα πω : D
οπως λεει και ο Αλεφαντος:
μακραααν, προκειται περι μεγαλου παιχτου

LEO328
18-12-12, 19:24
να σας ζήσει παίδες...Φίλε είναι πολύ μαγκάκι...


ΥΓ.. ρεεεε... φτιάχτο έτσι με μεράκι... και οταν 18αρίσει ο μάγκας, θα στο παίρνει και θα στο ξεσκίζει....χαχαχαχαχαχα

ιδιος ειναι ρε σου λεω...εχει driftoφατσα......χαχαχχαχαχα:cheers:

σιδεροκεφαλο και τυχερο να ειναι Λεο!

οσο για τα μπαξιματα...τι να πω αλλο...

ευχαριστω πανουλη!
μην πεις τιπτ....σε καταλαβα απτη φωννννη...χαχαχαχχαχα:love:


















μαλλον θα πω : D
οπως λεει και ο Αλεφαντος:
μακραααν, προκειται περι μεγαλου παιχτου

teo21
19-12-12, 00:39
Να σας ζησει ο γιοκας Λεο!! Γερος να ειναι γιατι αλανι φαινεται απο τωρα!! Αξιος!

LEO328
19-12-12, 07:53
Να σας ζησει ο γιοκας Λεο!! Γερος να ειναι γιατι αλανι φαινεται απο τωρα!! Αξιος!

ευχαριστω teo!αντε και στα δικα σου!....χεχε:peepwall:

ditris
19-12-12, 17:36
τελος μια εικονα χιλιες λεξεις........
εγινα μπαμπας!!!το καλυτερο μπαξιμο μου ever!ειμαι περηφανος χαζομπαμπας πλεον!:wub:
σας παρουσιαζω το leo328 junior!:king:

να σας ζήσει ο υιος Λεωνίδα.Υγεία και να τον χαίρεστε.............

LEO328
19-12-12, 21:02
να σας ζήσει ο υιος Λεωνίδα.Υγεία και να τον χαίρεστε.............

να σαι καλα αγορινα!ευχαριστω...:bigthumb:

proroad
28-12-12, 00:29
Να σου ζήσει Λεωνιδα να το χαίρεσαι και πάντα καλοτύχο και υγιής να ειναι!! Καλή χρόνια ,!!!!

LEO328
28-12-12, 06:58
Να σου ζήσει Λεωνιδα να το χαίρεσαι και πάντα καλοτύχο και υγιής να ειναι!! Καλή χρόνια ,!!!!

ναι σαι καλα ρε προδρομε!ευχαριστω!χρονια πολλα με υγεια!;)

bmwdakias85
28-12-12, 11:00
Της καλύτερες ευχές κ απο μένα να σου ζήσει κ πάντα με επιτυχίες ν είναι στη ζωή του!
Ο τίτλος που επελεξες για να το πεις τα σπάει

LEO328
28-12-12, 11:12
Της καλύτερες ευχές κ απο μένα να σου ζήσει κ πάντα με επιτυχίες ν είναι στη ζωή του!
Ο τίτλος που επελεξες για να το πεις τα σπάει

να σαι καλα ρε φιλαρακι...εσυ ξερεις...δεν χρειαζεσαι προσκληση γιατι :chair:
υ.γ. αντε και στα δικα σου.!προχωρα!χουφτωστην λεμε....:rofl2:

bimmerm
28-12-12, 11:54
το καλυτερο δωρο σου εφερε ο αγιος βασιλης! αντε να σας ζησει ,φιλε ναστε γεροι να το χαιρεστε!

LEO328
28-12-12, 12:54
το καλυτερο δωρο σου εφερε ο αγιος βασιλης! αντε να σας ζησει ,φιλε ναστε γεροι να το χαιρεστε!

ναι φετος ηταν πολυ γεναιοδωρος δεν λεω...χεχε;)
ναι καλα αδελφε σε ευχαριστω,οτι επιθυμεις με υγεια!

sierra
02-01-13, 21:32
Λεωνίδα να σου ζήση, να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο. Σήμερα το είδα γιατί έλειπα. Καλή χρονιά σε σένα και την οικογενειά σου...

LEO328
03-01-13, 08:32
Λεωνίδα να σου ζήση, να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο. Σήμερα το είδα γιατί έλειπα. Καλή χρονιά σε σένα και την οικογενειά σου...

Να σαι καλα και συ και η οικογενεια σου με υγεια και χαρα.σε ευχαριστω.καλη χρονια!

rapid_fast
03-01-13, 08:50
Να σας ζήσει...
Επιτέλους, μπήκε το ορόσημο για να σταματήσουν τα μπαξήματα!!!!
Τώρα μόνο καθισματάκια, θήκες για πάνες στην κονσόλα, και γιογιό θα μπάζεις.. χα χα χα χα

LEO328
03-01-13, 13:19
Να σας ζήσει...
Επιτέλους, μπήκε το ορόσημο για να σταματήσουν τα μπαξήματα!!!!
Τώρα μόνο καθισματάκια, θήκες για πάνες στην κονσόλα, και γιογιό θα μπάζεις.. χα χα χα χα

ευχαριστω rapid!να σαι καλα και καλη χρονια να χουμε...
χεχε...ετσι ετσι...:rofl2:

LEO328
20-01-13, 13:48
καλήμερα σας...:party:
θελωντας να φερω το αμαξι κοντα σε μορφη oem m3 motorsport(βαρεθηκα τα σνιτζερ κ.λ.π.) κυριως εξωτερικα (εσωτερικα ειναι ολα γνησια σχεδον) εκανα τις εξης αλλαγες....

- ζαντες γνησιες απο m3 e36 3.0 bmw motorsport (300e αγορα-τοποθετηση-ζυγοσταθμιση).
-προσθετα νυχια κατω απο το μαμα που φοραγε το gt (35e)
-προβολακια oem look depo (35e).
-αφαιρεση της αεροτομης οροφης σνιτζερ για καθαρο oem look.

εμειναν 3 εξωτερκες αλλαγες για να κλεισω το εξωτερικο οεμ λουκ m3...(σε κανα 2μηνο).

ερωτηση κρισεως για τις καρδιες:
μιας και τα τριμ θα τα αφησω μαυρα οπως ειναι μαμα (δεν θα τα βαψω θα μεινουν oem),να αφησω τις μαυρες καρδιες (χωρις το σνιτζερ)η' να βαλω τις γνησιες χρωμιου facelift που εχω μαζι με το μουστακι για καθαρο oem look?(θα αλλαχθουν και τα φαναρια με μαυρα depo μαμα look για αυτο θελω γνωμες...

βαζω και φωτο απο την μουρη και τις ζαντες...

teo21
20-01-13, 13:57
Λεό η γνώμη μου: Βγάζεις φρυδακια και βάζεις τα οεμ φανάρια DEPO που εχω κι εγώ και τις καρδιές τις γνήσιες χωρίς σηματα σνιτζερ. Στα σκούρα χρώματα άλλωστε δε πάνε μαύρες καρδιές εκτός αν είναι μαύρο και το αμάξι.

LEO328
20-01-13, 15:27
Λεό η γνώμη μου: Βγάζεις φρυδακια και βάζεις τα οεμ φανάρια DEPO που εχω κι εγώ και τις καρδιές τις γνήσιες χωρίς σηματα σνιτζερ. Στα σκούρα χρώματα άλλωστε δε πάνε μαύρες καρδιές εκτός αν είναι μαύρο και το αμάξι.

Συμφωνω απολυτα.ειπαμε οem look m3 και μαυρες καρδιες δεν πανε....καλα ναι τα οεμ λουκ φαναρια θα μπουν σκετα. τα φρυδακια θα παρουν δρομο...
Ευχαριστω για τη βοηθεια teo...
Θα βαλω και την μοτορσπορτ την γνησια αεροτομη του μ3 πισω που ειχα παρει στην θεση της σνιτζερ και παπαλα.κομπλε.
Υ.γ. Τα κωλοφαναρα τα led θα μεινουν διοτι τα γουσταρω και ειναι και oem lοok παρολο τα led.ε ας εχει και ενα πραμα πανω by leo...μια πινελια δεν βλαπτει.οι πολλες βλαπτουν αλα αργησα να το παρω πρεφα.χαχαχαχα.

teo21
20-01-13, 15:30
Σωστός ο παίχτης!

LEO328
20-01-13, 15:33
Λεό η γνώμη μου: Βγάζεις φρυδακια και βάζεις τα οεμ φανάρια DEPO που εχω κι εγώ και τις καρδιές τις γνήσιες χωρίς σηματα σνιτζερ. Στα σκούρα χρώματα άλλωστε δε πάνε μαύρες καρδιές εκτός αν είναι μαύρο και το αμάξι.

Συμφωνω απολυτα.ειπαμε οem look m3 και μαυρες καρδιες δεν πανε....καλα ναι τα οεμ λουκ φαναρια θα μπουν σκετα. τα φρυδακια θα παρουν δρομο...
Ευχαριστω για τη βοηθεια teo...
Θα βαλω και την μοτορσπορτ την γνησια αεροτομη του μ3 πισω που ειχα παρει στην θεση της σνιτζερ και παπαλα.κομπλε.
Υ.γ. Τα κωλοφαναρα τα led θα μεινουν διοτι τα γουσταρω και ειναι και oem lοok παρολο τα led.ε ας εχει και ενα πραμα πανω by leo...μια πινελια δεν βλαπτει.οι πολλες βλαπτουν αλα αργησα να το παρω πρεφα.χαχαχαχα.

Tsik.D.
20-01-13, 16:33
Συμφωνω απολυτα.ειπαμε οem look m3 και μαυρες καρδιες δεν πανε....καλα ναι τα οεμ λουκ φαναρια θα μπουν σκετα. τα φρυδακια θα παρουν δρομο...
Ευχαριστω για τη βοηθεια teo...
Θα βαλω και την μοτορσπορτ την γνησια αεροτομη του μ3 πισω που ειχα παρει στην θεση της σνιτζερ και παπαλα.κομπλε.
Υ.γ. Τα κωλοφαναρα τα led θα μεινουν διοτι τα γουσταρω και ειναι και oem lοok παρολο τα led.ε ας εχει και ενα πραμα πανω by leo...μια πινελια δεν βλαπτει.οι πολλες βλαπτουν αλα αργησα να το παρω πρεφα.χαχαχαχα.

ναι για τα φριδακια θα συμφωνησω και εγω να παρουν δρομο...οι καρδιες εμενα μου αρεσουν οπως ειναι απλα θα εβγαζα το σνιτζερ..τωρα για τα φαναρια δεν μπορω να μιλησω γιατι περιμενω να ερθουν τα ιδια με τα δικα σου που τα εχω παραγγειλει οποτε θα τα αφηνα... τελος για την αεροτομη εαν θες ανεβασε μια φωτο για το ποια θα βγαλεις και ποια θα βαλεις γιατι το εχασα λιγο... παντως ηταν και ειναι πολυ ομορφο το αμαξι σου!!

LEO328
20-01-13, 19:45
ναι για τα φριδακια θα συμφωνησω και εγω να παρουν δρομο...οι καρδιες εμενα μου αρεσουν οπως ειναι απλα θα εβγαζα το σνιτζερ..τωρα για τα φαναρια δεν μπορω να μιλησω γιατι περιμενω να ερθουν τα ιδια με τα δικα σου που τα εχω παραγγειλει οποτε θα τα αφηνα... τελος για την αεροτομη εαν θες ανεβασε μια φωτο για το ποια θα βγαλεις και ποια θα βαλεις γιατι το εχασα λιγο... παντως ηταν και ειναι πολυ ομορφο το αμαξι σου!!

Ω ρε φιλε και θα πουλαγα τα δικα μου κομπλε με τα ξενον.εγω στα δικα μου εχω αλλαξει τα δακτυλιδια τα κιτρινα με λευκα ccfl....
Τα depo που θελω να παρω τα βρισκω μονο αμερικη.ειναι ιδια με τα zkw με τζαμακι,προτζεκτορα και μπιμπικια!ειναι ιδια με τα γνησια ακριβως.
Εγω θα τα παρω πακετο με led δακτυλιδια και ξενον ετοιμα plug and play.
Θα τα ποσταρω αυριο γιατι ειμαι απο κινητο τα αμερικανικα..
Τα ευρωπαικα depo angel eyes κανουν μπαμ οτι ειναι ημιτασιον.αντι για το κλασικο τζαμακι εχουν σαν χρωμιο και φαινονται σαν μαλκ...

teo21
20-01-13, 22:22
Τα είδα Λεό! ¶ψογα είναι αλλά βγαίνουν 450 δολάρια με μεταφορικά όταν τα απλά είναι κάτω από 200. Αξίζει όμως! Ψαξου μήπως τα βρεις εδώ...

LEO328
21-01-13, 00:13
Τα είδα Λεό! ¶ψογα είναι αλλά βγαίνουν 450 δολάρια με μεταφορικά όταν τα απλά είναι κάτω από 200. Αξίζει όμως! Ψαξου μήπως τα βρεις εδώ...

αυτα ειναι με led δακτυλιδια και ξενον ετοιμα προεγκατεστημενα....
http://www.ebay.com/itm/DEPO-BMW-E36-UHP-LED-HALO-ANGEL-EYES-HID-XENON-EURO-ZKW-STYLE-HEADLIGHTS-CCFL-/121049519592?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c2f1d15e8&vxp=mtr
εχει και πιο οικονομικους συνδιασμους π.χ. με ccfl δακτυλιδια (πιο οικονομικα),χωρις ξενον κ.λ.π.
θα τα παρω απο την αρχη οπως τα θελω να ξεμπερδευω....(αυτα του λινκ θα παρω)....

tsik.d αυτη ειναι η αεροτομη που εχω καβατζα η γνησια...αντι για φως γραφει πανω bmw motorsport...
http://www.ebay.com/itm/Original-BMW-E36-M3-Motorsport-Heckspoiler-Spoiler-2255012-/350591311375?pt=DE_Autoteile&hash=item51a0dede0f
και πανω σε σενταν...η ιδια ειναι απλα αντι bmw motorsport εχει φως αυτη...
τι σας λεει?εγω γουσταρω...:love:

LEO328
21-01-13, 00:17
............:cheers:

LEO328
09-02-13, 08:47
λοιπον εχουμε νεα...:p:
τα φαναρια depo oem look zkw βρεθηκαν εδω αθηνα με 150ε!!!! τα οποια τα εχω παρει ηδη χιχιχι θα μπορουσα να πω οτι ειναι και πιο ομορφα απο τα μαμα...αναμενω δακτυλιδια ccfl απο εξω να τα περασω με καινουργιο ξενον 6000κ που τσιμπησα επισης...
ειναι αυτα στη φωτο...ειναι με προτζεκτορα οτι πρεπει για ξενον...
υπαρχουν παλι της depo χωρις προτζεκτορα με μπιμπικια ενημερωτικα...
ενοειται θα μπουν χωρις τα φρυδακια για πιο oem καθαρο look...;)
πηρα ταπα γνησια λαδιου m ,αλλαχτηκαν οι πεταλιερες με m Παλι αλλα μαυρες πιο διακριτικες απο τις ασημι που ειχα και θα παρω και τα γνησια μαξιλαρακια για τις ζωνες bmw motorsport στην θεση των σνιτζερ..(δεν τα δινει πλεον η bmw Μονο απο μαγαζια εξω που εχουν στοκ...).
τα σνιτζερ τα σηματα θα φυγουν μπρος πισω.....
μπρος θα βαλω χαμηλα στο gt to νυχι ενα motorsport αυτοκολλητο και πισω ενα μικρο σηματακι bmw motorsport international με τις σημαιουλες...
τελικα η αεροτομη δεν θα αλλαχθει και θα μεινει οπως εχει....(ουφ γλιτωσαμε και τα βαψιματα...) διοτι η γνησια δεν με ενθουσιασε και τοσο...η σνιτζερ ειναι πιο χαμηλη-διακριτικη και δεν γραφει σνιτζερ πανω οποτε οκ....με καλυπτει 100%.

οι καρδιες θα μεινουν μαυρες για αρχη και μετα μπορει να βαλω τις γνησιες τις φαρδιες που εχω μαζι με το facelift μουστακι...(τα χω καβατζα για αργοτερα οταν θα κανω και κερωμα-γυαλισμα για τις αραχνες και μια συντηρηση στο vanos δηλδ τα στεγανοποιητικα δακτυλιδια που θα αλλαχθουν να ζωηρεψει και αλλο χαμηλα..).

ε με αυτα αυτα τα ολιγα θα ναι Πιο oem πια πιστευω ...και το thread θα φτασει στο τελος του ...καιρος δεν ηταν???:p:οταν τελειωσουν αυτα τα ψιλα θα βαλω φωτο που θαναι ετοιμο το αμαξι να το χαρω μαζι σας....
απλα ειπα να κανω μια εισαγωγη πρωτα μην σας ερθει ξαφνικα....:rockon:

panos 316T
09-02-13, 12:52
αυτο με το κοκκινο χρωμα γιατι το γραψες;;;
για να εκτεθεις αργοτερα ;;;; αχαχαχα

καλοριζικα μουρλοτρελε ;)

Tsik.D.
09-02-13, 21:12
καλοριζικα τα φαναρια !!! βρες μου και μενα τετοια και τα αγοραζω και εγω σε τετοια τιμη... εδω οι απατεωνες τα δινουν 160 το ενα... αχαχαχαχαχχ παντως και εγω δεν πιστευω το τελος του θρεντ... σορρυ ειμαι δυσπιστος αχαχχαχαχ

LEO328
10-02-13, 10:55
οχι παιδια ειλικρινα....;)
μαξιλαρακια Motorsport , κατι μπολονια γνησια μαυρα με ασφαλειας κιολας για τις m3 τις ζαντες,στεγαποιητικα δακτυλιδια αλλαγη στο vanos και τελος....
τα υπολοιπα εχουν αγοραστει ηδη...ειμαστε κομπλε χωρις πιπεριες...
σφιξαν τα πραματα με τον μπεμπη...δεν με παιρνει παραπανω και να θελα...:lamer:

BMW Power
10-02-13, 11:19
Πέστα αλλού αυτά λεο, δε μας πείθεις ;)

gearboxer
10-02-13, 12:13
Χωρίς τα μπαξίματα του LEO, την γκρίνια του rapid και την τρέλα του bmwdakia85 το forum δεν είναι παρά ένας απλός κώδικας html με διάσπαρτες εικόνες png!!....Οπότε στηρίξτε τη συγκυβέρνηση των τριών αλλιώς δραχμή!! :icon_toil

bmwdakias85
10-02-13, 22:08
Χωρίς τα μπαξίματα του LEO, την γκρίνια του rapid και την τρέλα του bmwdakia85 το forum δεν είναι παρά ένας απλός κώδικας html με διάσπαρτες εικόνες png!!....Οπότε στηρίξτε τη συγκυβέρνηση των τριών αλλιώς δραχμή!! :icon_toil

+1000
Τελος τωρα τα είπες ολα

LEO328
11-02-13, 09:03
χαχαχαχα ειστε ολοι για δεσιμο.(με αρχηγο εμενα).χαχαψαχαχαχ ελιωσα.
Απο το καλοκαιρι και μετα ο ρολος μου στο φορουμ θα ειναι baxing συμβουλος μονο..χαχαχαχαχ...θα κρεμασω τα παπουτσια μου.κουραστηκε η τσεπη μου και εγω ψυχολογικα...εχω αλλα πραματα να κουραζομαι τωρα.χεχε.

rapid_fast
11-02-13, 13:52
Πότε γρίνιαξα εγώ;;:jumpgirl:

6ylinder
11-02-13, 14:02
Πότε γρίνιαξα εγώ;;:jumpgirl:

Κακίες από υστερόβουλα όντα...ζηλεύουν το πόσο :calm: τύπος είσαι...

LEO328
12-02-13, 06:52
Πότε γρίνιαξα εγώ;;:jumpgirl:

καθε φορα που εκανα μπαξιματα...συνεχεια δηλδ....:p::rofl2:;)χαχαχαχαα

LEO328
02-04-13, 09:17
πιστευω τωρα ειναι οκ.....oem look με λιγο δοση αλητειας χωρις υπερβολες...χεχε.μεγαλωσε τωρα και σοβαρεψε το εργαλειο....:party:
πιστευω καπου εδω (καιρος ηταν) τελειωσε το interior-exterior tuning....ηρθε στο σταδιο που ηθελα με πολυ υπομονη χρονο-μερακι-χρημα....
σειρα εχουν τωρα μονο κατι μηχανικες συντηρησεις (επισκευη vanos-δισκοπλατο).
αντε δεν θα σας ξαναζαλισω με φωτογραφιες αλλο...χεχε:icon_kidr

teo21
02-04-13, 09:26
Φίλε κάτι πρέπει να κάνεις με το ύψος μπροστά! Κατά τ'άλλα μουν@ρος η μπέμπα!

6ylinder
02-04-13, 09:32
Μια χαρά είναι το ύψος του. Μαμά Μ-Πακ!!! Κάποια στιγμή...θα το κάνω κ εγώ έτσι...θα ακολουθήσω Λεο-χνάρια!!!

Ωραίο το χαμήλωμα παίδες, αλλά οι καρόδρομοί μας δεν είναι γι αυτές τις καταστάσεις...όχι γιατί θα "βρει" από κάτω, αλλά γιατί συνήθως το χαμήλωμα, συνοδεύεται με σκληρότητα...

Εκτός κ αν το έχεις για στριφτερές διαδρομές και ταξιδάκια μόνο....:rolleyes:

Dim77
02-04-13, 12:16
Μια χαρά είναι και για μένα το ύψος. Και από εμφάνιση.

LEO328
02-04-13, 12:46
σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια....οτι μπορουσα εκανα...
ε αφου γουσταρει και ο dim77 (απο τους πιο δυσκολους σε θεματα εμφανισης και καλα κανει) Πιστευω εκλεισαααααα!χαχαχαχα.
υ.γ. τα m-pack τα εβαλα λογω παιδιου...ειναι μαλ.... να κουβαλας μεσα μωρο και να σαι πιτα οπως ημουν με τα σνιτζερ π.χ.αμα μεγαλωσει ο μπεμπης και παει 3-4 χρονων βλεπουμε...μπορει να μπει κανα 3ποντο το πολυ μπορει να μεινει και ετσι...4ποντα-5ποντα δεν ξαναβαζω με την καμια ομως..

tsilis
02-04-13, 12:48
Mια χαρά είναι από ύψος η ανάρτηση...
Προσωπικά, και χωρίς παρεξήγηση, θα έβγαζα την πίσω αεροτομή (η Ε36 σεντάν είναι πολύ όμορφη από μόνη της και δεν χρειάζεται βοηθήματα για να "δείξει" σπορ), όπως επίσης θα άλλαζα κάποια στιγμή και τα πίσω φώτα με άλλα που θα μοιάζουν με τα OEM λευκά της BMW..

Κατά τα λοιπά έχεις ένα εξαιρετικό και όμορφο αυτοκίνητο!! :) :)

teo21
02-04-13, 12:56
Η ρόδα γεμίζει το θόλο κάπως παράκεντρα και προσωπικά δε μ'αρέσει αλλά αφού έγινε μπαμπάς τι να τον κάνουμε! :Ρ

BMW Power
02-04-13, 13:10
Κατ αρχάς μπράβο LEO για το εκτεταμένο "συμμάζεμα"

2 πράγματα πρέπει να φύγουν/αλλάξουν για να επιτύχουμε το τέλειο

1 τα motorsport λογότυπα
2 τα πίσω φανάρια

η αεροτομή ούτε με χαλάει, ούτε μου αρέσει.

Dim77
02-04-13, 13:40
Κατ αρχάς μπράβο LEO για το εκτεταμένο "συμμάζεμα"

2 πράγματα πρέπει να φύγουν/αλλάξουν για να επιτύχουμε το τέλειο

1 τα motorsport λογότυπα
2 τα πίσω φανάρια

η αεροτομή ούτε μου αρέσει.

Yes and....
Mια χαρά είναι από ύψος η ανάρτηση...
Προσωπικά, και χωρίς παρεξήγηση, θα έβγαζα την πίσω αεροτομή (η Ε36 σεντάν είναι πολύ όμορφη από μόνη της και δεν χρειάζεται βοηθήματα για να "δείξει" σπορ), όπως επίσης θα άλλαζα κάποια στιγμή και τα πίσω φώτα με άλλα που θα μοιάζουν με τα OEM λευκά της BMW..

Κατά τα λοιπά έχεις ένα εξαιρετικό και όμορφο αυτοκίνητο!! :) :)
Yes:icon_kidr

georgedue
02-04-13, 13:45
Συμφωνώ με τους απο πάνω και εγώ...

Motorsport λογότυπα, πίσω φανάρια και αεροτομή και είναι τέλειο και για τα δικά μου γούστα.
Αλλά πάλι, δικό σου είναι, άρα καλά κάνεις και το φτιάχνεις με τα δικά σου...

ΥΓ. Το δικό μου, έτσι το ονειρεύομαι (πλην του χρώματος) να το κάνω σε κάποια άλλη ζωή που θα έχω χρήματα και για αισθητικές αλλαγές. Προς το παρόν, βάζω tie wraps στον μπροστά προφυλακτήρα.

6ylinder
02-04-13, 13:57
George είσαι σίγουρος για το παραπάνω όχημα; :)

Το λέω γιατί είναι κάπως....μισό.

Μπροστά προφυλακτήρας M3, πίσω μαμά, μαρσπιέ μαμά (βαμμένα), φάσε στις πόρτες μ-πακ (βαμμένες), καθρέπτες στις 2 φωτό μαμά στην 3η Μ3, καπάκια στα προβολάκια, πλαστικά προφυλακτήρων βαμμένα...

Ο τύπος απλά πάει κόντρα στο κατεστημένο!!!

georgedue
02-04-13, 14:06
Κι όμως και εγώ θα το ήθελα μαμά γύρω-γύρω, καθρέφτες, μαρσπιέ, φανάρια-φλας και μπροστα μόνο M-pack. Και αυτό μόνο για τους αεραγωγούς των φρένων, χωρίς προβολάκια. Τις φάσες και εγώ δεν θα τις έβαφα, αλλά θα ήθελα τις Style 32 που ήδη έχω, αλλά σε 17άρες όπως είναι εκεί (για να χωράνε τα φρένα, από διπλανό όνειρο αυτά).

Δεν υποστήριξα ποτέ ότι έχω σωας τας φρένας.
:party:

ΥΓ. Sorry Leo για το Off topic.

LEO328
02-04-13, 14:25
καλα ναι τα λογοτυπα καποια στιγμη θα τα βαρεθω οπως και τα κωλοφαναρα (δειχνει πιο fresh με αυτα ομως).
η αεροτομη (την ειχα βγαλει καποια στιγμη) δεν ξερω...δε θα δειχνει ακολο-απλο????
π.χ. ενα μαυρο με ιδιες ζαντες μ-πακ....δειτε...

georgedue
02-04-13, 14:27
Για μένα όχι, είναι πολύ πιο αρμονικό το σχήμα του...

BMW Power
02-04-13, 14:33
http://germancarsforsaleblog.com/wp-content/uploads/2010/05/e36-rear.jpg

http://germancarsforsaleblog.com/wp-content/uploads/2010/01/E36c.jpg

6ylinder
02-04-13, 14:35
.......(δειχνει πιο fresh με αυτα ομως).
:nono:

Τώρα, η αεροτομούλα ούτε κρύο ούτε ζέστη...ίσως του προσθέτει λίγο "κώλο"...αλλά εγώ δεν θα την έβαζα.

admin...:bigthumb:

Sp!ros G
02-04-13, 19:17
Πολυ ωραιο Λεο !!!!Και οι ζαντες τουμπανες !!

Ενταξει τωρα το θεμα αεροτομη ειναι αναλογα τα γουστα!!

Και εγω ειχα παλια αλλα μετα απο καιρο την βαριεσαι.

Τα τελευταια 4 χρονια εχω κατασταλαξει με το νυχακι απο το Ε39 ,

νομιζω καποτε το ειχες και εσυ αν δεν κανω λαθος .

Στη φωτο φαινεται ενα μικρο διακριτικο ,πραγμα που μου αρεσει .

http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=getimage&id=11960

LEO328
02-04-13, 20:31
Mια χαρά είναι από ύψος η ανάρτηση...
Προσωπικά, και χωρίς παρεξήγηση, θα έβγαζα την πίσω αεροτομή (η Ε36 σεντάν είναι πολύ όμορφη από μόνη της και δεν χρειάζεται βοηθήματα για να "δείξει" σπορ), όπως επίσης θα άλλαζα κάποια στιγμή και τα πίσω φώτα με άλλα που θα μοιάζουν με τα OEM λευκά της BMW..

Κατά τα λοιπά έχεις ένα εξαιρετικό και όμορφο αυτοκίνητο!!

το χα δοκιμασει σκετο (μονο με νυχι απο ε39 το οποιο και τωρα το φοραω κατω απο την σνιτζερ) και ξερεις τι?μονο απο γωνια μου αρεσε οπως οι φωτο του δημητρη.(bmw power).
απο πισω και απο πλαι κατι με χαλαγε..κυριως οτι ο M-pack προφυλακτηρας πισω πεταγεται πιο εξω απο το πισω καπο..ενω με μια χαμηλη διακριτικη αεροτομη ερχεται ισιο..παρατηρησε το...

http://germancarsforsaleblog.com/wp-content/uploads/2010/05/e36-rear.jpg

http://germancarsforsaleblog.com/wp-content/uploads/2010/01/E36c.jpg

ναι μητσο.αυτο που ειπα..απο γωνια ειναι τουμπανο..δεν μου αρεσει απο πισω και πλαι σκετο οπως ειπα απο πανω...



Τώρα, η αεροτομούλα ούτε κρύο ούτε ζέστη...ίσως του προσθέτει λίγο "κώλο"...αλλά εγώ δεν θα την έβαζα.

admin...

αυτο ακριβως φιλε!προσθετει λιγο κωλο ψηλα και σχεδον φτανει το m-pack προφυλακτηρα χαμηλα που πεταγεται....με νιωθεις γατονι ε?χεχε.
τα φαναρια οντως για μενα το δειχνουν πιο νεο-ανανεωμενο...αλλα νταξει τα μαμα ειναι μαμα...

Πολυ ωραιο Λεο !!!!Και οι ζαντες τουμπανες !!

Ενταξει τωρα το θεμα αεροτομη ειναι αναλογα τα γουστα!!

Και εγω ειχα παλια αλλα μετα απο καιρο την βαριεσαι.

Τα τελευταια 4 χρονια εχω κατασταλαξει με το νυχακι απο το Ε39 ,

νομιζω καποτε το ειχες και εσυ αν δεν κανω λαθος .

Στη φωτο φαινεται ενα μικρο διακριτικο ,πραγμα που μου αρεσει .

http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=getimage&id=11960

ευχαριστω σπυρο!να σαι καλα...και σενα δεν παει πισω ο πανθηρας...
φιλε το νυχι απο ε39 υπαρχει ακομα κατω απο την σνιτζερ...αμα παρατηρησεις την φωτο θα το δεις....ηθελα να το κανω look gt οπως μπροστα αλλα χωρις να πεταγονται τοσο πολυ εξω οπως στην διπλη την γνησια τα σποιλερ....ειναι πιο διακριτικη-χαμηλη ετσι για μενα...

LEO328
02-04-13, 20:38
στην φωτο εχω σβησει με τη γομα τηνα αεροτομη απο πισω...
κοιταχτε πως πεταει ο m-pack πισω χαμηλα χωρις σποιλερ και πως φαινεται απο το πλαι...μακρυ χαμηλα κοντο πολυ ψηλα χωρις σποιλερ.
αυτο με χαλασε οταν την ειχα βγαλει....κολληματα που χει ο ανθρωπος ε???χεχε..

teo21
03-04-13, 01:21
Συμφωνώ με τους απο πάνω και εγώ...

Motorsport λογότυπα, πίσω φανάρια και αεροτομη είναι τέλειο και για τα δικά μου γούστα.
Αλλά πάλι, δικό σου είναι, άρα καλά κάνεις και το φτιάχνεις με τα δικά σου...

ΥΓ. Το δικό μου, έτσι το ονειρεύομαι (πλην του χρώματος) να το κάνω σε κάποια άλλη ζωή που θα έχω χρήματα και για αισθητικές αλλαγές. Προς το παρόν, βάζω tie wraps στον μπροστά προφυλακτήρα.

Τί μου κάνεις τώρα με τις styling 32 σε 17αρες?! Με νύχια και με δόντια παλεύω να κρατήσω τις 16αρες τόσο καιρό!! Πάλι καλά που οι 17αρες είναι σπάνιες και γλιτώνουμε κανα έξοδο!

6ylinder
03-04-13, 08:28
Τί μου κάνεις τώρα με τις styling 32 σε 17αρες?! Με νύχια και με δόντια παλεύω να κρατήσω τις 16αρες τόσο καιρό!! Πάλι καλά που οι 17αρες είναι σπάνιες και γλιτώνουμε κανα έξοδο!

offtopic
Πάντως τις 17-άρες styling 32 τις θεωρώ από τις πιο όμορφες ζάντες για το Ε36. Και αν στο μέλλον έχω τη δυνατότητα να το κάνω βολτάδικο το 36άρι μου όπως θέλω και όχι καθημερινό, μάλλον θα τις προτιμήσω από οποιαδήποτε εκ των 3 τύπων 17" της Μ3, παρότι τις έχω ήδη σε 16άρες. Και όχι αυτή που έβαλε ο george παραπάνω με την φαρδιά πατούρα που δεν μου αρέσουν καθόλου. Τις νορμάλ....

georgedue
03-04-13, 08:50
Και γω τις 16'' έχω και δεν θα τις άλλαζα για κανένα λόγο. Πλην ενός. Αν ποτέ έβαζα φρένα που δεν χωράνε σε 16''. Και τότε μόνο 32 17'' !
:icon_kidr

LEO328
03-04-13, 18:52
και 2 φωτο που ξεχασα...
-angel eyes 600k μεσα στα depo zkw type με προτζεκτορα
-τα σπανια και γνησια μαξιλαρακια ζωνης της bmw (με part number κανονικα παρακαλω!!!!) τα motrosport...αντε να τα χουν αλλα 2-3 bmw στην ελλαδα...απο τους επισημα καμμενους.....χχαχαχαχα.

giannis_compact
03-04-13, 19:38
Λεωνίδα μπράβο, πολύ καλό. Κατά τη γνώμη η αεροτομή είναι καλή. Στη θέση σου μόνο τα εργοστασιακά φανάρια πίσω θα έβαζα, μιας, όπως και εγώ και εσύ φαίνεσαι να είσαι πιο πολύ στο εργοστασιακό ''λούκ''.

LEO328
03-04-13, 21:12
Λεωνίδα μπράβο, πολύ καλό. Κατά τη γνώμη η αεροτομή είναι καλή. Στη θέση σου μόνο τα εργοστασιακά φανάρια πίσω θα έβαζα, μιας, όπως και εγώ και εσύ φαίνεσαι να είσαι πιο πολύ στο εργοστασιακό ''λούκ''.

ευχαριστω γιαννη.
ναι η αεροτομη μπου αρεσει για το λογο που ανεφερα πριν...
ε τα φαναρια πισω καποια στιγμη θα βαλω σαν τα μαμα και τελος....:party:

E36 M3 USA
30-04-13, 15:36
στην φωτο εχω σβησει με τη γομα τηνα αεροτομη απο πισω...
κοιταχτε πως πεταει ο m-pack πισω χαμηλα χωρις σποιλερ και πως φαινεται απο το πλαι...μακρυ χαμηλα κοντο πολυ ψηλα χωρις σποιλερ.
αυτο με χαλασε οταν την ειχα βγαλει....κολληματα που χει ο ανθρωπος ε???χεχε..
:drive2::drive2::smiley_ab

LEO328
30-04-13, 23:29
:drive2::drive2::smiley_ab

ενταξει μας μαμησες με τις φωτο.....χρωσταω μια 4αδα styling 24 και κλεισαμε...:peepwall:

LEO328
29-09-13, 00:00
ειχαμε τα εξης τον τελευταιο καιρο με πολυ κοπο (η προταιρεοτητα μου τωρα ειναι ο πετρακης-ναι βαφτιστηκε κιολας :bigthumb:).

-ζαντες ασυμμετρες γνησιες απο m3 e36 3.2 bmw motorsport (απο τις πλεον σπανιες-οι πιο πολλες που κυκλοφορουν ειναι οι σκετες με το M σημα).
ηρθαν απο γερμανια και εγινε ολικη βαφη στο μαμα χρωμα της bmw ασημι ανοικτο.

-φαναρια μαμα hella καινουργια με προτζεκτορα και μπιμπικια (επισης απο τα πλεον σπανια διοτι τα πιο πολλα εχουν το ενα απο τα 2 και οχι και τα 2 οπως αυτα).μπηκαν ατοφια οπως ειναι με τα xenon που φορουσα χωρις angel eyes για πιο oem look.

-γνησια κωλοφαναρα μαμα bmw με λευκο φλας φυσικα μεταχειρο.

-γνησια καινουργια μαμα μπροστινα φλας μπροστινα.

-καινουργια hella μαμα προβολακια ομιχλης.

-γνησια πλαινα φλασακια λευκα μεταχειρο.(εχουν καταργησει σαν κωδικο το 1 απο τα 2).

-καινουργιες καρδιες ασημι aftermarket τυπου facelift στην θεση των μαυρων για πιο oem look (ηταν ολο ασημι αλλα με σπρει εβαψα τα πτερυγια μαυρα για να ειναι σαν μαμα ).

-αφαιρεση σηματων motorsport μπρος-πισω για πιο oem clean look...:jester:

-φουσκες γνησιες δερμα nappa ταχυτητες-χειροφρενο μαυρες μεταχειρο.

-λαβη χειροφρενου γνησια δερμα μεταχειρο.

-γνησιες πλαφονιερες στα ποδια οδηγου-συνοδηγου.(δεν ειχα ποτε φως εκει κατω).

-ταμπλο κατω απο το τιμονι με την εγκοπη μαυρο μεταχειρο (επρεπε να μπει γιατι ειχα βαλει κολωνα μαμα ρυθμισης τιμονιου και δεν μπορουσα να ανεβοκατεβαζω το τιμονι με ταμπλο του εργοστασιου που δεν ειχε εγκοπη).

-κουμπια-χειριστηρια απο ε39 στο τιμονι μου (m3 e36) για μελλαντικο προτζεκτ....:ices_ange

-καινουργιοι μαμα υαλοκαθαριστηρες.

-καινουργιοι γνησιοι σιαγωνες χειροφρενου (επιτελους μετα απο καιρο εχω χειροφρενο-οι ημιτασιον ειναι για κλωτσιες...:icon18:).

-μαμα τελικο εξατμισης απο 328 ετοιμο με ασσυμετρες μπουκες m3 look (μου το προτεινε ο προγραμματιστης μου για να ξαναζωντανεψει λιγο χαμηλα που χε ψοφησει με το ελευθερο οπως και εγινε...).

αυτα τα ολιγα...χαχαχα

επομενα σχεδια σε ρυθμους χελωνας παντα λογω του πετρακη παντα...(λογικα τα τελευταια).

-επισκευη βανος (εχω ηδη τα ανταλλακτικα απο beisan systems).
-αλλαγη δισκο-πλατο sachs.
-αλλαγη ταπετσαριας ουρανου (εχει κανει χαραδρα μπροστα και πισω ''σακουλιασε οποτε ειναι ετοιμο να πεσει στην καραφλα μου....χαχα).
-συνδεση κουμπιων τιμονιου στο ραδιο-cd μεσω ανταπτορα διοτι ειναι pioneer (αμα ηταν μαμα δεν χρειαζεται ο ανταπτορας) καθως και με τον
-μαμα αυτοματο πιλοτο που εχω παρει ηδη τα parts για να τον βαλω καποια στιγμη (αυτη η παντεντα ειναι πιο δυσκολη απο το ραδιο που ειναι ευκολο).

και καποιες φωτο απο τις προσφατες αμαρτιες.....

LEO328
29-09-13, 00:02
:bigthumb:

LEO328
29-09-13, 00:03
εβαλα και καινουργια γνησια σηματα στις ζαντες τωρα που το θυμηθηκα...:screwy:

6ylinder
29-09-13, 03:40
Το μόνο που έχω να πω είναι απλά μπράβο για το μεράκι σου και να το χαίρεσαι!!!:bigthumb:

LEO328
29-09-13, 13:27
Το μόνο που έχω να πω είναι απλά μπράβο για το μεράκι σου και να το χαίρεσαι!!!:bigthumb:

ευχαριστω αδερφε να σαι καλα!:bigthumb:
υ.γ. εβαλα και φακο γνησιο καινουργιο στο ντουλαπακι....:bigthumb:

zaharias
29-09-13, 14:23
Το Leoαμαξο, επειδη το εχω δει απο κοντα (τοτε φορουσε τις Schnitzer πανω) ειναι καλυτερο απο καινουργιο, πραγματικα.. και ειναι και στο πιο ωραιο χρωμα που εβγαινε το 36αρι..
Μπραβο ρε Λεω, να εισαι καλα και να το χαιρεσαι..!!! :)

Αναρτηση τι εχεις βαλει? (ειναι λιγο ψηλο? εβαλες Μ πακ?)
Μπορω να πω οτι με τις μαργαριτες μου αρεσε λιγο παραπανω.. :D

LEO328
29-09-13, 19:45
Το Leoαμαξο, επειδη το εχω δει απο κοντα (τοτε φορουσε τις Schnitzer πανω) ειναι καλυτερο απο καινουργιο, πραγματικα.. και ειναι και στο πιο ωραιο χρωμα που εβγαινε το 36αρι..
Μπραβο ρε Λεω, να εισαι καλα και να το χαιρεσαι..!!!

Αναρτηση τι εχεις βαλει? (ειναι λιγο ψηλο? εβαλες Μ πακ?)
Μπορω να πω οτι με τις μαργαριτες μου αρεσε λιγο παραπανω..

ευχαριστω φιλε ζαχο για τα καλα λογια.....:embarassm
να χαιρεσαι το θηριακι σου!χεχε:bigthumb:
φοραω μ-πακ ελατηρια απο 328 με sachs perfomance αμορτισερ...οντως αφηνει λιγο κενο μπροστα (πισω ειναι οκ) αλλα ειναι πιο ανετο...
εμενα μου αρεσουν οι ασσυμετρες γιατι πισω με τις 8,5 δειχνει πιο τουμπανο....:jester:

BMW Power
30-09-13, 10:20
είδες φίλε ότι όσο πιο μαμά το κάνεις τόσο πιο ωραίο γίνεται?

:bigthumb: και από εμένα

LEO328
30-09-13, 11:59
είδες φίλε ότι όσο πιο μαμά το κάνεις τόσο πιο ωραίο γίνεται?

:bigthumb: και από εμένα

ω ναι θα σε ακουω απο δω και περα...ειχες δικιο....:bigthumb:

6ylinder
30-09-13, 12:24
Έτσι για να σε τσιγκλήσω λίγο...θα μου άρεσε πιο πολύ χωρίς τα νίκελα στο εσωτερικό σε διακόπτες, πετούγιες κλπ...:embarassm

koutrouj
30-09-13, 12:41
Λεωνίδα τελικά το cruise control το εγκατέστησες ;;;;;

panos 316T
30-09-13, 13:00
Έτσι για να σε τσιγκλήσω λίγο...θα μου άρεσε πιο πολύ χωρίς τα νίκελα στο εσωτερικό σε διακόπτες, πετούγιες κλπ...:embarassm

και γω θέλω να τον τσιγκλίσω :whip: :+1:

6ylinder
30-09-13, 13:12
¶ιντε να μαζευτούμε πολλοί!!!

LEO328
30-09-13, 13:14
Έτσι για να σε τσιγκλήσω λίγο...θα μου άρεσε πιο πολύ χωρίς τα νίκελα στο εσωτερικό σε διακόπτες, πετούγιες κλπ...

α φιλε εδω διαφωνω...οτι βλεπεις στην κονσολα και στα πλαινα (εκτος απο ενα) ειναι γνησια...χεχε:bigthumb:
ενταξει γουστα ειναι....εμενα δεν με χαλανε γιατι βλεπεις κατι διαφορετικο...οπως το αμαξι μου....χεχε..:jester:

Λεωνίδα τελικά το cruise control το εγκατέστησες ;;;;;
οχι ακομα φιλε...ψαχνομαι πως θα το συνδεσω με τα κουμπια στο τιμονι...
παντως για μαμα εγκατασταση (με το λεβιεδακι) το κανει το συνεργειο που παω δεν υπαρχει προβλημα...

και γω θέλω να τον τσιγκλίσω
εσυ ασε τα τσιγκιληματα και παμε για ταπετσαρια ουρανου με κολωνακια...
πηρα τον γνωστο στην λενορμαν....100ε πιο φτηνος απο 2-3 που ρωτησα....βουρ σε αυτον λεμε!:yipee:

6ylinder
30-09-13, 13:27
εσυ ασε τα τσιγκιληματα και παμε για ταπετσαρια ουρανου με κολωνακια...
πηρα τον γνωστο στην λενορμαν....100ε πιο φτηνος απο 2-3 που ρωτησα....βουρ σε αυτον λεμε!:yipee:

Δε στέλνεις κανά πμ;;;

koutrouj
30-09-13, 13:49
Ωραίος ο λεωνιδας ....... Μάθαμε όμως τιμή για την εγκατάσταση ;;;;;

LEO328
30-09-13, 18:53
Δε στέλνεις κανά πμ;;;

Ωραίος ο λεωνιδας ....... Μάθαμε όμως τιμή για την εγκατάσταση ;;;;;

εχετε π.μ.και οι δυο σας....:ices_ange

koutrouj
30-09-13, 20:03
Είσαι άπαιχτος λεωνιδα !!!!

teo21
30-09-13, 23:02
Να τσιγκλισω κι εγώ λίγο?? Το δέρμα στα καθίσματα χρειάζεται περιποίηση άμεσα γιατί έχει σπάσει! :Ρ

LEO328
30-09-13, 23:46
Να τσιγκλισω κι εγώ λίγο?? Το δέρμα στα καθίσματα χρειάζεται περιποίηση άμεσα γιατί έχει σπάσει! :Ρ

χεχε το ξερω μαν...λογικο...
το περιποιηθηκα σημερα προσωπικως με oem κρεμουλα...:bigthumb:ηταν σε κωμα και ζωντανεψε λιγο....:jester:

Driftakos
01-10-13, 08:46
leo... θα μας καταστρέψεις ωρέ φίλε??? θα τα δει αυτά το δικό μου, θα δει τα χάλια στα οποία το έχω και θα κάνει χαρακίρι..

ωραίος και πάντα τέτοιο

υγ: θυμάμαι ποστ σου πριν κανα χρόνο, κάτι για "Τέλος τα μπαξίματα" έλεγες....

LEO328
01-10-13, 10:42
leo... θα μας καταστρέψεις ωρέ φίλε??? θα τα δει αυτά το δικό μου, θα δει τα χάλια στα οποία το έχω και θα κάνει χαρακίρι..

ωραίος και πάντα τέτοιο

υγ: θυμάμαι ποστ σου πριν κανα χρόνο, κάτι για "Τέλος τα μπαξίματα" έλεγες....

χαχαχα λες ε?οχι τουμπανο το driftoe36....
ε ενταξει το συντηρω πες...:bricks1::jester::ices_ange

LEO328
17-08-16, 01:37
3 χρονια μετά και η ιστορία συνεχίζεται. ...
Είχα πει να μην ασχοληθώ πάλι λόγω 2 παιδιών αλλά λόγω των συγκιριων και κάποιων προβλημάτων που πέρασα (απο δω και περα θα ειμαι πιο ενεργο μελος γενικα) ηρέμησα και είπα να αλλάξω κάτι. ...(ειπαμε αρρωστεια).
Βέβαια πρώτα τα παιδιά και μετά οι λαμαρίνες μην τρελαθούμε κιόλας. ...
Από τότε άλλαξαν πολλά στο αμάξι μαζί και η ζωή μου αλλά δεν μασάω.
Γιαυτό ζήστε τη ζωή κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία γιατί αύριο κάνεις δεν ξέρει τι ξημερώνει. ..


Από τότε (αφου εχω αλλαξει-πουλησει οτι γνησια ζαντα Μ3 υπαρχει-σκεφτομαι να κρατησω τους κονδορες να αλλαζω με τις bbs και να μην βαριεμαι και να κραταω τα λεφτα μου) μπήκαν
μ-πακ ηλεκτρικα θερμαινόμενα τα οποία ντύθηκαν με καινούργιο δέρμα δώρο του πατερα μου για να μου αναπτερωσει το ηθικο μετα απο φουρτουνες και ιστοριες που ειχα(ναι καλα διαβασατε με αγαπαει πολυ και εγω φυσικα),εφοσον τα φαραω με το προβλημα που εχω στη μεση δεν......πολυ αβολα-ειπαμε ωραιο το λουκ αλλα αμα ειναι να γαμωσταυριζω στα ταξιδια ....
bbs rz 490 γνήσιες βαμμένες έτοιμες από ebay 17 X 8 et38 all around με 225/45 λάστιχο παντού.(μαλλον θα γινουν γυαλιστερη στεφανη και κεντρα χρυσα η' μωβ σκουρα-εδω θελω γνωμες οπωσδηποτε).
επηρεασμενος απο πολλες φωτο techno violet e36 με πορτοκαλι μαμα φωτα (κανουν ωραιο κοντραστ με το μωβ παρα με τα λευκα) οπως και τα κιτρινα προβολακια με κιτρινα μεγαλα φωτα (φουλ λουκ Μ3 gt2 facelift), εβαλα
Φώτα με πορτοκάλι φλας παντού, φαναρια ανοίχτηκάν και βάφτηκε κιτρινη η μεγάλη σκάλα όπως στο m3 gt 2, (οτι ωρα θελω τα ξεφαβω αμα το βαρεθω) κίτρινα προβολακια hella γνησια της bmw (αυτα βλεπω να μενουν μονιμα-στο μωβ τα σπανε-ειχε δικιο ο μαριος τοτε-e36 rules),μαύρες καρδιες aftermarket (εχω κρατησει και τις μαμα τις χωνευτες αλλα μαλλον και αυτες μαυρες θα τις βαψω αργοτερα) και ανανέωσα τα τρίμ τα φαρδιά με μαύρη βαφη της sonax..
Πλέον φοράει κιτ ανάρτησης της eibach μαζί με αντιστρέπτικες της ίδιας εταιρίας.
Επισης χειριζομαι μαμα ραδιο και πιλοτο απο το τιμονι (για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι), μπηκε γνησιο παρπριζ με πρασινη φασα Μ3 μεσω ασφάλειας (εφαγα πετρα-αλλο που δεν ηθελα...:p:
και γνησια σήματα στα φτερά m clubsport ολίγον σπάνια. ...(εχω και κατι ρεπλικα individual για αλλαγη διαθεσης-θα αλλαζω σηματα-ζαντες πακετο,τα Μ θα μπαινουν μονο μα τους κονδορες μαλλον).

Μένουν 2 προσθετα σποιλερ σαν του gt να βάλω που περιμένω (στην πρώτη λακουβα βλέπω να τα ψαχνω όπως τότε που τα ψαχνα στο σαμαρακι) και κάποια στιγμή οταν μαζέψω κάνα φραγκο (πρώτα τα παιδιά και μετά η λαμαρίνα ειπαμε) να βάλω αυτό που ήθελα πάντα.
Αεροαναρτηση....μεγαλο πράγμα.
Με ένα κουμπί ρυθμίζεις το ύψος ακαριαία.μπαινεις καρό δρόμο? Γίνετε κατσίκι.
Μπαίνεις Αττική οδό? Πίτα. Ότι θες και οπότε το θες βασικό.
Ούτε τρέχα στο συνεργείο για ρύθμιση ούτε τίποτε. Με ένα κουμπί.
Όποιος έχει άποψη η κάτι μειονέκτημα ας το πει γιατί με ενδιαφέρει.(εκτος της τιμης).
Να λοιπόν και κάποιες φωτογραφίες...(τις ζαντες με 100ε τις ξαναβαφω οποτε ριχτε ιδεες οπως ειναι τωρα γιατι τα πορτοκαλι-κιτρινα φωτα δυσκολα θα τα αλλαξω-τα λευκα φλας-κωλοφαναρα θα πανε για πουλημα μαλλον).

Υ.γ. τις δαγκανες όπως είναι τώρα το αμάξι να τιςαφήσω κόκκινες η να τις κάνω άλλο χρώμα?
Είμαι μεταξύ μαυρου και χρυσόκιτρινο αν τις βαψω ...(μαλλον μαυρες για πιο μαμα που παει με ολα),

LEO328
17-08-16, 01:42
more....;)

LEO328
17-08-16, 02:01
μερικες φωτο-ιδεες απο το νετ...

-bbs rz 490 μαμα ασημι (-οποιος μπορει ας κανει το κοκκινο ε36 μωβ σκουρο σε 1η φαση και σε 2η μετα και τις ζαντες ασημι γυαλιστερο με μωβ η' χρυσο κεντρο γιατι με το photoshop δεν...)
ειναι σπανιες ζαντες και στο νετ βρηκα μονο αυτη τη φωτο σε ε36 πανω!
- techno violet με bbs ασημι-μωβ που ελεγα η μια επιλογη.
- techno violet με bbs ασημι-χρυσο που ελεγα η αλλη επιλογη.
- techno violet με bbs full black...

ενδιαμεσα για ποικιλια εβαλα και 2 φωτο οπως ειναι το δικο μου ακριβως με τους κονδορες αλλα χωρις κιτρινη μεγαλη σκαλα(μια χαραααααααα....:rockon:).

zaharias
17-08-16, 10:40
Γεια σου ρε Λεώ μπαξιματια!!! Μεγειες!!!
Εύχομαι να ειναι ολα καλα στο τομέα της υγείας και να ειναι ολα περαστικά!!
Όπως πολυ σωστα ειπες πανω απολα η οικογενεια!!


Πολυ πορτοκαλί έχεις βάλει εκει μπροστα. Φλας μεγάλη σκάλα προβολακια, κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο too much.... ή μεγάλη σκάλα και προβολακια ή φλας μονο (ισως μαζι με προβολακια) ειναι οι καλύτεροι συνδυασμοί.

Ζαντες εγω θα ελεγα μονο BBS RS!!!!!!

Δαγκάνες απο τη στιγμη που δεν ειναι 4/6 πιστονες καλύτερα οεμ μαύρο.

Τωρα για τα σπόιλερ που λες ειναι up to you αναλόγως τη χρήση και τους δρόμους που πας και αναλόγως το ποσο χαμηλό ειναι τωρα με την ανάρτηση που φοράς.

Για την αερανάρτηση τωρα.. Εγω τη θεωρώ υπερβολή..

LEO328
17-08-16, 11:32
Γεια σου ρε Λεώ μπαξιματια!!! Μεγειες!!!
Εύχομαι να ειναι ολα καλα στο τομέα της υγείας και να ειναι ολα περαστικά!!
Όπως πολυ σωστα ειπες πανω απολα η οικογενεια!!


Πολυ πορτοκαλί έχεις βάλει εκει μπροστα. Φλας μεγάλη σκάλα προβολακια, κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο too much.... ή μεγάλη σκάλα και προβολακια ή φλας μονο (ισως μαζι με προβολακια) ειναι οι καλύτεροι συνδυασμοί.

Ζαντες εγω θα ελεγα μονο BBS RS!!!!!!

Δαγκάνες απο τη στιγμη που δεν ειναι 4/6 πιστονες καλύτερα οεμ μαύρο.

Τωρα για τα σπόιλερ που λες ειναι up to you αναλόγως τη χρήση και τους δρόμους που πας και αναλόγως το ποσο χαμηλό ειναι τωρα με την ανάρτηση που φοράς.

Για την αερανάρτηση τωρα.. Εγω τη θεωρώ υπερβολή..

να σαι καλα φιλαρακι εσενα εψαχνα...:rockon:

οι rs σε 17 τι οφσετ παιζουν? απο 5αρα θελει πιο λεπτο λαστιχο?για λεγε...:greenboun

δαγκανες θα γινουν μαυρες να ταιριαζουν με ολα τα set up...
υπερβολη φιλε η αεροαναρτηση αλλα με τους καροδρομους που εχουμε...:icon42:(ιδωμεν πολυ μακρινο σεναριο αυτο).

λοιπον σκεφτηκα αυτα τα 2 set-up να αλλαζω να μην βαριεμαι και να μην χαλαω αλλα λεφτα...(τα προβολακια θα μενουν μονιμα-βαψιμο οι bbs ασημι στεφανη χρυσα κεντρα-ολα τα αλλα ανταλλακτικα υπαρχουν).
καλα αλλη ζαντα στην 2η φωτο αλλα καπως ετσι τεσπα θα μαι με την 490...
για λεγε...και τ οι 2 εκδοχες ουτε too much...:rockon:

m_power_lunatic
17-08-16, 17:58
Λέω να να ξέρεις ότι αυτή ή μόδα με τα πορτοκάλι φλας από Αμερικη και με τα κίτρινα φώτα είναι μόδα και θα περάσει κάποια στιγμή,οποτε τα λευκά θα ξανάρθουνε σαν πρώτη τοποθέτηση σαν πιο διαχρονικά.

Εγώ για την αερανάρτηση σύμφωνω ειδικά για όποιον έχει θεμα με την μέση του κτλ πέρα από λειτουργικούς λόγους όπως λες και εσυ.

Τα φαραώ με κούρασαν και εμένα στην μέση μου πάντως.

Για ζαντα κρατα τους κονδορες γιατί κάποια στιγμή ΔΕΝ θα βρίσκονται να ξέρεις και βάλε BBS RS με γυαλισμένο στεφάνι και μέσα techno violet.

zaharias
18-08-16, 00:26
Αερανάρτηση εχει βάλει κάποιος εδω ελλαδα;

Για τι κόστος μιλάμε;

LEO328
18-08-16, 01:17
Λέω να να ξέρεις ότι αυτή ή μόδα με τα πορτοκάλι φλας από Αμερικη και με τα κίτρινα φώτα είναι μόδα και θα περάσει κάποια στιγμή,οποτε τα λευκά θα ξανάρθουνε σαν πρώτη τοποθέτηση σαν πιο διαχρονικά.

Εγώ για την αερανάρτηση σύμφωνω ειδικά για όποιον έχει θεμα με την μέση του κτλ πέρα από λειτουργικούς λόγους όπως λες και εσυ.

Τα φαραώ με κούρασαν και εμένα στην μέση μου πάντως.

Για ζαντα κρατα τους κονδορες γιατί κάποια στιγμή ΔΕΝ θα βρίσκονται να ξέρεις και βάλε BBS RS με γυαλισμένο στεφάνι και μέσα techno violet.

Ναι δίκιο έχεις αλλά από την άλλη τα πορτοκαλί φώτα ταιριάζουν στο μωβ άσε που έτσι ήταν μαμά από το εργοστάσιο.
Οι κονδορες θα μείνουν μάλλον να μπαίνουν με πορτοκάλι φλας προβολακια κίτρινα μαμά και μαύρες καρδιες....(μαμά clear φαναρια).

Ωραίες οι rs φίλε αλλά με 20 όφσετ που έχουν θα κοπανάει σαν καρό. ..Είπαμε να μην διαλύουμε το αμάξι για την ομορφιά. ...
Καμιά άλλη από 30 όφσετ και πάνω με πατούρα?

LEO328
18-08-16, 01:25
Αερανάρτηση εχει βάλει κάποιος εδω ελλαδα;

Για τι κόστος μιλάμε;

Όχι εγώ θα μαι ο πρώτος. ΧΑΧΑ ΧΑ. ..
1000ε όλο το κιτ κομπλέ με 2 χρονια εγγύηση σε όλα τα parts.
Απαιτεί βέβαια ρυθμιζόμενη αλλά βάζεις μια φτηνή ta technix με 2 50ε και κάνεις δουλειά.
¶ρα 1250ε συν τοποθέτηση.
Μίλησα σήμερα με έναν από το car. Που τις φέρνει ειδική παραγγελία από Γερμανία.
Dts system λέγονται. ...
Ρυθμίζεις η ανά άξονα η όλο το αμάξι μαζί. ..
Απλά όσο το σηκώνεις σκληραίνει λόγω της πίεσης του αέρα που αυξάνεται.
Στο χαμήλωμα μαλακώνει αφού είναι λίγος ο αέρας. ..Καλή φάση. ..θα τα μαζέψω τα φράγκα. ...:rockon::greenboun

LEO328
19-08-16, 11:40
ειμαι μεταξυ bbs rs και μαμα m5 e34 throwing stars για καλοκαιρινες!!!:rockon:
ανοιξα παλιες πληγες παλι...
http://www.google.gr/url?url=http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php%3Ft%3D32115&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwitzuLDl83OAhWR0RoKHavKCn0QFggwMAg&sig2=bf1ppkkFqZ-HuREuzhtgRg&usg=AFQjCNFnUvUJ4Nuw-ubfkTXNGF3JlAWKOA
:p:

MZ3
19-08-16, 13:11
αυτές του μ5 μια χαρά μου φαίνονται
έχουν έναν αέρα δροσιάς πως να το κάνουμε τώρα ;)

LEO328
19-08-16, 15:53
Καλά τα αστέρια του m5 e34 άχτι τα έχω. .:rockon:
8 άρες 4αδα μπρος-πισω με καπάκια gunmetal η χωρίς (γυαλισμένη πατούρα) 215/45-225/45 λάστιχο (μπροστά οκ πίσω έχω ήδη ρόλαρισμένα
Φρύδια) και μετά κοιμάμαι μέσα άνετα! !!:greenboun
Βρήκα από Χαλκίδα 4αδα 8ρες 400ε.
Καλα κάτσε να χαρω και να πουλήσω τις bbs πρωτα γιατί με βλεπω αποθήκη ανταλλακτικων( οι κονδορες θα μείνουν).
Αύριο θα κάνω με ένα φιλαράκι μαύρα τα στεφάνια στις bbs να γίνουν full black γιατί έτσι όπως τις έκανε ο ¶γγλος φαίνεται σαν rx7. ..:icon42:
Να ειχαν λίγο πατούρα οκ.
Αλλά αφού βλέπεις μωρή ξεφωνημενη της Οξφόρδης ότι δεν έχει πατούρα η ζάντα πως του ήρθε να κάνει τα στεφάνια χρυσά. .
Έτσι φαίνονται λες και έχεις αυτοκόλλητο αυτό που βάζουν στις μηχανές στις ζάντες. .
Αντέ να τις φτιάξω αύριο να δούμε.
Γυαλοχαρτο, σπρει με 5ε γυαλιστερο για ζάντες μαύρο και έχει ο θεός. ..

LEO328
27-09-16, 15:35
Πουλησα τις μαυρες και back to oem m look.

BMW Power
27-09-16, 15:48
ωραίο, πολλά bmwδάκια βλέπω μαζεμένα, πού είστε?

LEO328
28-09-16, 16:31
Λουτσα διπλα απο το σπιτι της αδερφης μου.
Ομαδουλα απο facebook....ειπα να πιω εναν καφε...χεχε.