PDA

Επιστροφή στο Forum : "BMW Sauber F1 Team"


Anxel
15-11-05, 00:39
Από contra.gr:

Η BMW Sauber F1 Team θα είναι η ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 αντί της Sauber Petronas. Η… γεννημένη τον Ιούνιο, αλλά βαπτισμένη τον Νοέμβριο ομάδα, καταχωρήθηκε στα αρχεία της FIA, προλαβαίνοντας την προθεσμία της 15ης Νοεμβρίου, που έχει θεσπιστεί για τις συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

"Το νέο όνομα της ομάδας, λίγο πολύ, ήταν αναμενόμενο. Αντανακλά την δημιουργία της ομάδας, η οποία λειτουργεί υπό την BMW, αλλά έχει στον πυρήνα της 300 εργαζομένους της Sauber. Επιπλέον, το μονοθέσιο του 2006 αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Sauber", δήλωσε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της BMW, Mario Theissen.

Από την πλευρά του, ο Peter Sauber, ο οποίος διατηρεί συμβουλευτικό ρολό στη νεοσύστατη ομάδα, δήλωσε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βλέπω ότι το όνομα Sauber θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Formula 1. Είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος που οι πιστοί μας οπαδοί, είμαι σίγουρος, θα υποστηρίξουν την νέα ομάδα, με αμέριστο ενθουσιασμό στο μέλλον. Το νέο όνομα της ομάδας είναι και μία έκφραση του μεγάλου σεβασμού που η BWM δείχνει για τους υπαλλήλους μας στο Χίνγουιλ".

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας θα γίνει στις 16 ή 17 Ιανουαρίου του 2006 στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου το νέο μονοθέσιο θα κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα δοκιμών. Αρχικώς, πάντως, η ομάδα θα κάνει τις δοκιμές του χειμώνα με ένα εφεδρικό αυτοκίνητο και κινητήρα BMW P86 V8. Οι δοκιμές θα αρχίσουν στις 28 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Dark_Niaou
15-11-05, 07:33
ωχ.... Επρεπε να κρατήσουν το όνομα;;;;;

Panmilios
15-11-05, 07:54
:angryfire Γιατί ρε γμτ!!! Αν είναι έτσι προτιμούσα το Bmw-Williams!!!!:bugeye: :shakehead :eek:

Strax
15-11-05, 08:33
Μην τρελαίνεστε! Είναι σίγουρα ένα μεταβατικό στάδιο. Η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα φέτος και δυσκολίες (ειδικά αν αληθεύουν οι φήμες για τον νέο μινητήρα) και το τελευταίο που θα ήθελε είναι να ονομάσει την ομάδα BMW! Η διπλή ονομασία για φέτος δίνει μια μικρή πίστωση χρόνου, μέχρι να αισθανθούν ότι είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα! Η Φόρμουλα 1 πια έχει γίνει σφαγείο! Από του χρόνου δεν θα υπάρχουν μικρές ομάδες. Απλά λέω ότι αρχισχεδιαστής της "μικρής" Red Bull θα είναι από το Φεβρουάριο ο Adrian Newey...

bmw m3 girl
16-11-05, 17:41
:angryfire Γιατί ρε γμτ!!! Αν είναι έτσι προτιμούσα το Bmw-Williams!!!!:bugeye: :shakehead :eek:
Ναι ρε γμτ,αν είναι ετσι προτιμώ το williams.