PDA

Επιστροφή στο Forum : οδηγίες για κάλαντα


Driftakos
15-12-11, 08:26
Καλημέρα,

Τώρα πια που έχω παρατήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα (τα κάλαντα), μπορώ να μοιραστώ τα επτασφράγιστα μυστικά μου για να αυξήσετε τα έσοδα σας. :)
- Βγείτε για κάλαντα από τις 6.00-6.30. Αυτή την ώρα ψήνουν ψωμιά οι φούρνοι, είναι ανοιχτά κάποια βενζινάδικα και στήνονται οι λαϊκές. Και στα 3 αυτά μέρη, αν ήσαστε χαμογελαστοί και ευδιάθετοι θα κάνετε μια καλή αρχή στο ταμείο σας.
- Από τις 7 μέχρι τις 8 πιάστε λεωφορεία. Είναι γεμάτα αυτή την ώρα καθώς ο κόσμος πάει στην δουλειά του. Ανεβείτε στο λεωφορείο και πείτε τα κάλαντα μέχρι την επόμενη στάση. Περάστε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και πάρτε το λεωφορείο που θα σας πάει πίσω, ώστε δεν απομακρύνεστε από την περιοχή σας. Κάντε αυτό το μπρος-πίσω για μια ώρα και σας εγγυώμαι, θα έχετε ένα καλό εισόδημα.
- Από τις 8 μέχρι τις 14.00, πηγαίνετε σε σπίτια και καταστήματα. Και εδώ υπάρχουν μερικά tips. Παίρνεται το ασανσέρ μέχρι τον πάνω-πάνω όροφο και κατεβαίνετε 1-1 τους ορόφους με τα πόδια. Είναι ο πιο γρήγορος και ξεκούραστος τρόπος.
- Σε κάθε όροφο, εάν υπάρχουν πόρτες που είναι κοντά μεταξύ τους, της χτυπάμε όλες μαζί. Έτσι λέτε τα κάλαντα μια φορά για 2-3 διαμερίσματα ταυτόχρονα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.
- Κατά τις 14.30 πιάστε πάλι τα λεωφορεία. Ο κόσμος γυρνάει από τις δουλειές τους αυτή την ώρα. Κάντε το αυτό μέχρι τις 15.30 - 16.00.
- Κάντε ένα 2ρο διάλειμμα να ξεκουραστείτε, να φάτε μεσημεριανό και να μετρήσετε τα χρήματα σας. Αυτή την ώρα ο κόσμος αναπαύεται, είτε τρώει με την οικογένεια του. Και στις 2 περιπτώσεις θα ενοχληθεί αν χτυπήσετε το κουδούνι.
- Κατά τις 18.00 βγείτε πάλι. Πιάστε πάλι σπίτια και καταστήματα άλλα το πιο σημαντικό... καφενεία που μαζεύονται τα γερόντια και τα πίνουν! Είναι κεφάτοι λόγω ημέρας και γουστάρουν παράδοση. Εγγυημένα έσοδα.

Με αυτά τα tips το 1997 (τελευταία χρονιά που βγήκα για κάλαντα), 3 άτομα βγάλαμε 100.000 δραχμές έκαστος χωρίς επίσκεψη σε συγγενείς όταν οι άλλοι βγάζανε 50.000 με συγγενείς!

Και... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Σπάνιος από Δανία

πηγή: πρωινό φρικασέ

E36 RULES!!
17-12-11, 11:53
Παμε να τα πουμε? :D :rofl2:

Θα ντυθω και αγιοβασιλακι αμα ειναι :rofl2: