PDA

Επιστροφή στο Forum : Best-seller με κορυφαία εμφάνιση


BMW Power
18-01-13, 15:36
Best-seller με κορυφαία εμφάνιση: Η BMW Σειρά 5 αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία της το 2012.

18.01.2013

https://mediapool.bmwgroup.com/download/edown/pressclub/publicq?actEvent=scaleZoom&dokNo=P90055141&imageWidth=600&quality=80

The new BMW 5 Series Sedan (01/2010) Προβολή όλων των πολυμέσων
Μόναχο. Η BMW Σειρά 5 υπερασπίστηκε υποδειγματικά την πρώτη θέση στην αγορά πολυτελών μοντέλων. Συγκεκριμένα, 359.016 πελάτες από όλο τον κόσμο επέλεξαν ένα μοντέλο της Σειράς 5 το 2012. Σε όλες τις εκδοχές της, κομψό Sedan, δυναμικό Touring ή πολυτελές Gran Turismo, η BMW Σειρά 5 ενθουσιάζει το παγκόσμιο κοινό της με ένα ξεχωριστό συνδυασμό προηγμένης σχεδίασης, τεχνολογίας, δυναμικών επιδόσεων και άνεσης.

Κινητήρες. Οι σύγχρονοι 4, 6 και 8-κύλινδροι κινητήρες υπόσχονται εντυπωσιακά επίπεδα ισχύος, πολιτισμένης λειτουργίας και απόδοσης. Για παράδειγμα, η BMW 520d EfficientDynamics Edition προσφέρει απαράμιλλη κατανάλωση, μόλις 4.5 lit diesel/ 100 km. Ακόμα και η πανίσχυρη BMW 535d με 230 kW/313 bhp και μέγιστη ροπή 630 Nm είναι πιο οικονομική από τον ανταγωνισμό, με μέση κατανάλωση μόλις 5,4 lit diesel / 100 km.
Η κορυφαία μονάδα BMW M550d xDrive των μοντέλων Sedan και Touring είναι μοναδική στην κατηγορία της. Οι εντυπωσιακές τιμές επιδόσεων για τον εξακύλινδρο εν σειρά diesel που εξελίχθηκε αποκλειστικά για μοντέλα BMW M Performance με τρεις υπερσυμπιεστές είναι: 280 kW/381 bhp, μέγιστη ροπή 740 Nm, μέγιστες στροφές 5.400 rpm, μέση κατανάλωση 6,3 lit / 100 km. Οι 4-κύλινδροι βενζινοκινητήρες υιοθετούν BMW TwinPower Turbo Technology, αποδίδοντας ομοίως υψηλή ισχύ με χαμηλή κατανάλωση. Οι δύο δίλιτροι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες των BMW 520i και 528i διαθέτουν σύστημα υπερτροφοδότη twin-scroll, μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων VALVETRONIC και μεταβλητό έλεγχο εκκεντροφόρων double VANOS – που σημαίνει ότι βασίζονται στο τεχνολογικό πακέτο του πολυβραβευμένου, εξακύλινδρου εν σειρά BMW TwinPower Turbo της BMW 535i.

Οδική συμπεριφορά και άνεση. Η BMW Σειρά 5 προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό σπορ συμπεριφοράς και οδηγικής άνεσης. Πέρα από την εξαιρετική ανάρτηση, πολυάριθμες προαιρετικές τεχνολογίες προάγουν την έννοια της Γνήσιας Οδηγικής Απόλαυσης. Για παράδειγμα, το σύστημα τετραδιεύθυνσης Integral Active Steering στρίβει και τους πίσω τροχούς, ενώ η εμπρός κρεμαγιέρα φέρει μεταβλητό λόγο υποπολλαπλασιασμού, με αποτέλεσμα να προσφέρει την αίσθηση ευελιξίας και ελέγχου ενός κοντού μεταξονίου στις μικρές ταχύτητες. Στις υψηλές ταχύτητες, το μεταξόνιο «μεγαλώνει» προς όφελος της οδηγικής ευστάθειας και άνεσης.
Το σύστημα AdaptiveDrive συνδυάζει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με ενεργές αντιστρεπτικές δοκούς και στους δύο άξονες με σκοπό την πιο άνετη και πιο σπορ οδήγηση. Ο διακόπτης Driving Experience Control μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου – από πολύ σπορ μέχρι πολύ αποδοτική. Το ευφυές σύστημα AWD xDrive διατίθενται για συνολικά 17 μοντέλα της Σειράς 5.

ConnectedDrive . Η διασύνδεση μεταξύ οδηγού, οχήματος και έξω κόσμου γίνεται όλο και σημαντικότερη. Η BMW Σειρά 5 προσφέρει πλείστες καινοτομίες σΆ αυτό το σημαντικό και ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα.
Το Real Time Traffic Information (RTTI) προσφέρει πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, υποδεικνύοντας τις κατάλληλες εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Το BMW Night Vision χρησιμοποιεί κάμερα θερμικής απεικόνισης για την ανίχνευση ανθρώπων και ζώων από απόσταση μέχρι 300 m, προειδοποιώντας τον οδηγό για ενδεχόμενη σύγκρουση.
Η έγχρωμη Head-Up Display προβάλλει σχετικές πληροφορίες στο πεδίο ορατότητας του οδηγού όπως τρέχουσα ταχύτητα, όρια ταχύτητας, οδηγίες πλοήγησης και προειδοποιήσεις.
Ο νέος πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνει ενδείξεις σχετικές με το τρέχον πρόγραμμα οδήγησης. Στο ECO PRO mode ο οδηγός λαμβάνει υποδείξεις για ένα οικονομικό οδηγικό στυλ. Στο Sport Mode το χρώμα και τα γραφικά αλλάζουν, δίνοντας έμφαση στη σπορ οδήγηση.
Η εφαρμογή BMW Remote App παρέχει πρόσβαση σε πολυάριθμες λειτουργίες μέσω smartphone, όπως κλείδωμα αυτοκινήτου ή ενεργοποίηση του σινιάλου προβολέων, ώστε για παράδειγμα, να εντοπίζεται εύκολα σε αχανείς χώρους στάθμευσης.
Η BMW Connected App προσφέρει διάφορες λειτουργίες μέσα στο αυτοκίνητο όπως web radio, Facebook, Twitter, RSS feeds, Wiki Local και προσωπικό ημερολόγιο.
Το Bluetooth Office μεταμορφώνει τη BMW Σειρά 5 σε κινητό γραφείο. Οι βασικές λειτουργίες του smartphone office όπως e-mail, ραντεβού, επαφές και σημειώσεις μεταφέρονται απευθείας στο όχημα και προβάλλονται στην οθόνη.