PDA

Επιστροφή στο Forum : Police Bands


cmos_ioan
12-05-04, 11:56
Ξέρω ρε παιδιά όλο ερωτήσεις είμαι αλλά γνωρίζει κανείς τις μπάντες των ρανταρ της Ελληνικής Αστυνομίας :confused:
Αυτό το gutset υποστηρίζει ότι αντιλαμβάνεται και τα GATSO δηλαδή Φωτογραφικές καμερες. Υποστηρίζουν ότι είναι σεταρισμένο για 12 χώρες στην Ε.Ε. και δεν ακολουθεί τα αμερικάνικα πρωτυπα. Αλλά τι περιέργο η ελληνική σημαία δεν ήταν μέσα στις 12 :mad:


Θα ηθελα τα δικά σας σχόλια http://www.avoidfines.com/trolleyed/3/15/



.

MPOWER
12-05-04, 12:13
Το οτι η Ελληνική σημαία δεν είναι εκει δεν νομίζω να σημαίνει τίποτα! Προφανώς δεν γνωρίζουν οτι έχουμε εγκαταστήσει τέτοιες κάμερες.
Από την άλλη, πιστεύω οτι ένα τέτοιο μηχάνημα θα σε κουράσει γιατι πολλές φορές θα χτυπάει χωρίς λόγο! 'Ασε που είναι και παράνομο και μπορεί να στο κατασχέσουν :mad: αν το δούν. (Και δεν είναι και φθηνό!)

BMW Power
12-05-04, 12:23
Αυτό το gutset υποστηρίζει ότι αντιλαμβάνεται και τα GATSO δηλαδή Φωτογραφικές καμερες. .

Δεν είχα ιδέα ότι έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία σε αυτά τα μηχανήματα. Παλαιότερη εμπειρία μου σε αντίστοιχο gadget ήταν απογοητευτική σε Ελλάδα και Αγγλία. Όχι 1 αλλά 2 δικαστήρια με περιμένουν (ευτυχώς που έφυγα από την Αγγλία γρήγορα). Οπότε απλά δεν τα εμπιστεύομαι. :cool:

cmos_ioan
12-05-04, 12:45
Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνω κάτι και γρήγορα δίοτι ταξιδεύω πολυ στην εθνική και με τη δραστηριότητα που δείχνουν Σουφλιας και Βουλγαράκης μια κάμερα κάθε στενό

Με βλέπω με κανένα ΑΛΜΠΟΥΜ

Το προβλημα στο συγκεκριμένο είναι η τιμή :(

MPOWER
12-05-04, 13:17
Μ' αρέσει ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις..."Με βλέπω με κανένα ΑΛΜΠΟΥΜ"
Άμα βγείς καμμιά καλή βάλτη avatar! :cool:

BMW Power
12-05-04, 13:27
Άμα βγείς καμμιά καλή βάλτη avatar! :cool:

Δυστυχώς δεν σου δίνουν τις φωτογραφίες :)

Strax
12-05-04, 14:48
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω μπει σε διαδικασία σκέψης για τα αντιραντάρ! Βέβαια τις προάλλες μας σταματήσαν με ένα φίλο που μόλις είχε αγοράσει ένα Bel (δεν θυμάμαι το μοντέλο, αλλά θα μάθω) στην Αττική οδό με 175 χλμ. Το ραντάρ δεν δούλεψε καθόλου, είχε δώσει ένα πολύ χαμηλό σήμα αρκετά πριν και μετά σιωπή! Φοβάμαι λοιπόν, μήπως παίζει κάτι με τις μπάντες που έχουμε στην Ελλάδα ή απλά ο φίλος μου πήρε λάθος ραντάρ. Έχουμε στα σκαριά όμως ένα πολύ καλό τεστ που θα μας λύσει όλες τις απορίες.... ;)

cmos_ioan
12-05-04, 15:26
Το θέμα Συχνότητα είναι το Α και το Ω στην υπόθεση ραντάρ. Αν ο φίλος σου πήρε ραντάρ που ήταν κατασκευασμένο για την Αμερικάνικη Αγορά τότε τζίφος.

Οσο για τα 175 χλμ/ωρα το κακό είναι οτι με δυνατό αυτοκίνητο ουτε που καταλαβαίνεις ποτε τα πιάνεις.

Εχουν αλλάξει κι αυτοι που συντηρούν τους δρόμους της εθνική τα φωσφορούχα τζάκετ απο πορτοκαλί σε κίτρινα και η καρδία μου πηγαίνει στην κούλουρι κάθε τρεις και πέντε. :eek:

Μάθε τον τύπο από το Bell και κράτα μας ενήμερους

Thnx

Strax
14-05-04, 09:03
Τελικά έμαθα εχθές τον τύπο του ραντάρ που μας "πρόδωσε" τις προάλλες. Είναι ένα BEL Euro 330 ή το μικρό αδερφάκι από το link που βρίσκεται παραπάνω! Διαβάζω βέβαια ότι πρόκειται για ένα ραντάρ προσαρμοσμένο για οδήγηση στη Μεγάλη Βρετανία, οπότε μπορεί να μην είναι συμβατό με την Ελλάδα ή να έχουμε εδώ και κάποια μπάντα την οποία δεν μπορεί να ανιχνεύσει! Βρισκόμαστε εν αναμονή του τεστ που θα λύσει αρκετές απορίες μας, για το οποίο θα σας ενημερώσω μόλις έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα!

cmos_ioan
14-05-04, 20:30
Είναι ένα BEL Euro 330 ή το μικρό αδερφάκι από το link που βρίσκεται παραπάνω!!

Θεωρητικά το 550 είναι εξέλιξη του 330 αλλά καλύτερα να περιμένουμε το τεστ και μετα να τα στάξουμε :o

Paris P
15-05-04, 12:22
Τείνω να συμφωνήσω και εγώ με τον Mpower. Προμηθεύτικα προ διετίας το Snooper SD715iS (5 band) και οφείλω να αναφέρω ότι δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος. Τη 'γλίτωσα ' μόνο μία φορά στην Κρήτη.

Γεγονός είναι ότι αν και έχει διαχωρισμό λειτουργιών (πόλης / εκτός πόλης) ενοχλεί με τους θορύβους του (ιδιαίτερα στην πόλη) σε ανύποπτα σημεία, πιθανώς λαμβάνοντας σήματα VHF ή UHF. Δεν θα το χαρακτήριζα 'άχρηστο', αλλά μάλλον περιτό.

Όσον αφορά την ελληνική νομοθεσία στο θέμα της φωτογραφικής τεκμηρίωσης παραβάσεων, υπάρχει ένα παραθυράκι που ανοίγει με την επίκληση της προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αρνήσε αφελώς την παράβαση επικαλούμενος τα προσωπικά απόρρητα. Κανένας δικαστής δεν θέλει να σου κλείσει το σπίτι - αν γίνομαι αντιληπτός.

Η καλύτερη ίσως λύση - μόνο για την αντιμετώπιση των φωτογραφικών ραντάρ - είναι τα καθρεπτίζοντα αυτοκόλλητα που επικολούνται στις πινακίδες των αυτοκινήτων και ενώ είναι διάφανα, καθρεπτίζουν στη φωτογράφιση με συνέπεια να μην εμφανίζεται ο αριθμός του οχήματος. Επίσης παράνομο, αλλά όχι εύκολα διαγνώσιμο.

cmos_ioan
15-05-04, 14:43
Η καλύτερη ίσως λύση - μόνο για την αντιμετώπιση των φωτογραφικών ραντάρ - είναι τα καθρεπτίζοντα αυτοκόλλητα που επικολούνται στις πινακίδες των αυτοκινήτων και ενώ είναι διάφανα, καθρεπτίζουν στη φωτογράφιση με συνέπεια να μην εμφανίζεται ο αριθμός του οχήματος. Επίσης παράνομο, αλλά όχι εύκολα διαγνώσιμο.

Οτι έχεις σήμερα καλό είναι. Από που μπορούμε να προμηθευτούμε τέτοια διαφανα αυτοκολητα. Να είναι όμως τεσταρισμένα κι αξιοπιστα.
Α τι γίνεται στην περίπτωση που σε αντιληφθούν;

Θα πέσει προσωπικό δεδομένο που θα παει συνεφο. :D :D :D

BMW Power
15-05-04, 16:08
Η καλύτερη ίσως λύση - μόνο για την αντιμετώπιση των φωτογραφικών ραντάρ - είναι τα καθρεπτίζοντα αυτοκόλλητα που επικολούνται στις πινακίδες των αυτοκινήτων και ενώ είναι διάφανα, καθρεπτίζουν στη φωτογράφιση με συνέπεια να μην εμφανίζεται ο αριθμός του οχήματος. Επίσης παράνομο, αλλά όχι εύκολα διαγνώσιμο.


Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν φαίνεται αυτό το αυτοκόλλητο πάνω στην πινακίδα, γιατί δεν θα ήθελες να μπορεί να το αναγνωρίσει ο μπάτσος σε πιθανό έλεγχο. Εγώ προτείνω την πατροπαράδοτη λύση της λακ για τα μαλλιά, η οποία είναι απλή και δοκιμασμένη.

Συνταγή για το “μαγείρεμα” της πινακίδας

Υλικά:
1) Κατσαβίδι ίσιο ή σταυροκατσάβιδο ανάλογα με την βίδα της πινακίδας.
2) Μία λακ για μαλλιά.

Εκτέλεση:
Ξεβιδώνουμε την πινακίδα από το αυτοκίνητο και ψεκάζουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά της. Την κουνάμε ρυθμικά για να στεγνώσει και μετά την επανατοποθετούμε στο αυτοκίνητο. Περνάμε 5 έως 6 φορές από την κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων από το ύψος της Alfa Romeo (πρώην Λαϊνια) μέχρι και το τέλος του πενταγώνου και πάντα από τον λεωφορειόδρομο. Περιμένουμε για ένα μήνα περίπου. Αν δεν έχετε κάποια ειδοποίηση από την τροχαία της περιοχής σας, έχετε εκτελέσει την συνταγή σωστά αν όχι παρακαλώ επαναλάβετε.

PS Δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχών κλήσεις που μπορεί να λάβετε.

Strax
17-05-04, 09:08
Εκτέλεσα τη συνταγή σου κατά γράμμα! Οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα σε μερικά σημεία τα οποία δεν εξηγείς πολύ καλά και παρακαλώ να διευκρινήσεις για τους υπόλοιπους που θέλουν να δοκιμάσουν! Δεν μας είπες ποια πινακίδα πρέπει να "μαγειρέψουμε την εμπρός ή την πίσω? Εγω επειδή δεν ήμουν σίγουρος έκανα και τις δύο. Επίσης, πρέπει να περάσουμε από την κάμερα 5 ή 6 φορές τελικά? Εγώ πέρασα μόνο 5! θα επηρεάσει αυτό την αποτελεσματικότητα της συνταγής? Αν ναι να πάω να περάσω άλλη μια φορά ή μήπως πρέπει να αρχίσω από την αρχή? Ελπίζω να μην σας ζάλισα :) .

Υ.Γ.1 Η μάρκα της λακ παίζει ρόλο?
Υ.Γ.2 Να προτείνουμε στον αυτοκινητιστικό τύπο ένα συγκριτικό τεστ των διαφόρων λακ της αγοράς?

Strax
01-06-04, 10:02
Έγινε το τεστ που σας έλεγα!
Αντιμέτωποι ήταν ένα ραντάρ της Τροχαίας και το Bel Euro 330! To αποτέλεσμα ήταν: ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αγοράσετε το συγκεκριμένο ραντάρ γιατί απλά δεν δουλεύει στην Ελλάδα, όπως είχαμε υποπτευθεί. Πάντως, είναι καταπληκτικό που βρίσκεις πρόθυμα όργανα της τάξης να σε βοηθήσουν για τέτοιου είδος τεστ :D

cmos_ioan
02-06-04, 21:31
Είναι πράγματι εκπληκτικό. Δεν μας είπαν όμως πιο ραντάρ είναι το ενδεδειγμένο ;)

Strax
03-06-04, 09:21
Το τεστ που έγινε δεν ήταν κάνα μεγάλο συγκριτικό! Απλά ένας φίλος (όργανον) μας ενήμέρωσε όταν είχε υπηρεσία με ραντάρ και γίναν περάσματα για να δούμε αν και από τι απόσταση λειτουργεί το συγκεκριμένο αντιραντάρ (ολοκληρωτική αποτυχία)! Αν πάντως έχετε κάποιο άλλο μοντέλο μπορούμε λογικά να κανονίσουμε αντίστοιχο τεστ... :cool:

Daskalopoylos
03-06-04, 09:44
θα πω και εγω την γνωμη μου για τα ρανταρ !!!!
οι πληροφοριες ειναι "κρατικες"!!
καταρχην
δεν εχω ασχολιθει πολυ με τις συσκευες συγκεκριμενα αλλα με την ιδεολογια τον (αντι)ρανταρ. θα σας πω λοιπον τα εξης¨
Οι ποιο εποικινδυνες ενδειξης των αντιρανταρ ειναι οι μικροι και συντομοι ηχοι γιατι¨
οταν ενας αξιωματικος της ελληνικης αστυνομιας ειναι στην συγκεκριμενη υπηρεσια γνωριζει για "εμας" τους πονηρους και γρηγορους ετσι οταν θελει να χρησημοποιησει το ρανταρ το ανοιγει στιγμιαια μονο για να μετρησει !!! μετα το κλινει , αυτο το κανει γιατι γνωριζει για τα αντιρανταρ! Ετσι οι αντιρανταριστες ακουνε ενα μικρο και συντομο ηχο αυτος ειναι και υποπτος. Οι μεγαλοι και παρατεταμενοι ειναι απο παρεμβολες εντονων συχνοτητων, τηλεφωνικων κεραιων, τηλεοπτικων σταθμων κτλ.αλλα προσοχη εντονες συχνοτητες μπορει να ειναι ενα CB ενος νταλικερη μπροστα με μεγαλη κεραια η ενα κοντινο στρατοπεδο , η λιμεναρχειο, η δασαρχειο, αλλα μπορει να ειναι και η κεραια ενος λευκου opel astra, η citroen xsara η nissan τζιπ με κατι μπλε αυτοκολλητα γυρω-γυρω παλαιομοδιτικα ,, ξερετε :D . Αυτο πιανει για τα κινουμενα μπλοκα . Για τα σταθερα η συνταγη με την λακ και τα γιαλιστικα επισεις που εχει αναφερθει! οσο για την επιλογη της πινακιδας εξαρταται απο τους ποιους δρομους πηγαινεται. Τωρα για τα προστηματα (οπως λεμε στην θεσσαλονικη που αγαπω ) νομιζω οτι υπαρχει κυνδινος για την ολικη κατασχεση αυτοκινητου!(χωρις διασταυροση αυτης τις πληροφοριας) Σιγουρη παντος ειναι η κατασχεση της συσκευη και με δικαστηρια που συνοδευονται με μεγαλα προστηματα !! Εχουν ακουστει πολλες μεθοδοι γενικα . Για κινητα nokia και κατι περιεργα λαμπακια κτλ. Ολα ειναι χαζομαρες. Δεν εμπιστευομαι καμια συσκευη γιατι καμια δεν ειναι σιγουρη και εμπιστη.Αυτη που ειναι συγουρη και αξιοπιστη ειναι αυτο που παροτρινω ολους να κανουν και να μην το ξεχνουν..Συνιαλα με τα φωτα στην εθνικη. Μην βαριεστε να το κανετε γιατι μπορει να ειστε εσεις αυτος που δεν θα ειδοποιηθει ;)

MPOWER
03-06-04, 09:54
Σωστός...μήν ξεχνάτε να ανάβετε τα φώτα στους διερχόμενους οδηγούς όπου δείτε μπλόκο!

Strax
03-06-04, 10:02
Τίποτα δεν είναι 100% αξιόπιστο, αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω ότι το καλύτερο αντιραντάρ σου δίνει τη δυνατότητα να πίασεις το ραντάρ της αστυνομίας ακόμα και όταν αυτό ανοίξει για κάποιο προπορευόμενο αυτοκίνητο. Κατά τ' άλλα συμφωνώ ότι η καλύτερη μέθοδος είναι αυτή των φώτων, η οποία όμως δεν δουλεύει τόσο καλά στα καινούρια κομμάτια της εθνικής με την υψηλή διαχωριστική νησίδα!

cmos_ioan
04-06-04, 21:36
Σ' αυτό συμφωνώ και καμία φορά γίνεται μπέρδεμα διότι κάποιοι αντί να παίζουν το π... τους παίζουν με τα φώτα. Έχω μπερδευτεί κατ επαναληψη στην εθνική όπου μου αναβουν τα φώτα με το χαρακτηριστικό τέμπο και τζίφος. Βέβαια αν το δεις αυτό από δύο τρια αυτοκίνητα τότε σίγουρα κατι συμβαινει.

Πάντως παιδες θεωρώ ότι σε λίγο καιρό η λύση του αντιραντά θα είναι αναποφευκτή. Θα έχετε φυσικά δει στην τηλεόραση το νέο σύστημα με τα ρανταρ σε πολιτικά αυτοκίνητα που σε κολλάνε από πίσω και σε παίρνουν φωτο.

Δυστηχώς τώρα που τα άλλογα γίνονται πιο φθηνά η κατάσταση με τους ελέγχους γίνεται όλο και πιο δύσκολη. ..

BMW Power
08-06-04, 14:00
Έχω μπερδευτεί κατ επαναληψη στην εθνική όπου μου αναβουν τα φώτα με το χαρακτηριστικό τέμπο και τζίφος. Βέβαια αν το δεις αυτό από δύο τρια αυτοκίνητα τότε σίγουρα κατι συμβαινει.

Πάντως παιδες θεωρώ ότι σε λίγο καιρό η λύση του αντιραντά θα είναι αναποφευκτή. Θα έχετε φυσικά δει στην τηλεόραση το νέο σύστημα με τα ρανταρ σε πολιτικά αυτοκίνητα που σε κολλάνε από πίσω και σε παίρνουν φωτο.

Πολλοί οδηγοί σου ανάβουν τα φώτα στην εθνική μόνο και μόνο επειδή πας γαμ****τας άκου εκεί πράγματα!!!!!! :D

Όταν γυρνώντας από Γερμανία λίγο πριν το Μόναχο όπου έχει όρια ταχύτητας, μου την έπεσε ένα οπτικά πολιτικό Audi, ο οδηγός του οποίου έβγαλε το γνωστό σε όλους μπλέ καρούμπαλο. Στην συνέχεια αφού μπήκε μπροστά μου, από την εταζέρα του, σηκώθηκε ένα display με κυλιόμενα γράμματα σαν και αυτό που χρησιμοποιούν διάφορα καταστήματα το οποίο έλεγε να κάνω δεξιά και να σταματήσω!!!!!! Αφού σταματήσαμε αρκετά πιο κάτω όπου είχε ένα άνοιγμα η autobahn, με έβαλε στο αυτοκίνητό του και μου έδηξε βίντεο με την πορεία μου όπου προσπερνούσα τις πινακίδες του ορίου των 100 με αρκετά παραπάνω χιλιόμετρα. Τότε λοιπών ένοιωσα ευτυχής που δεν έχουμε τέτοια τεχνολογικά επιτεύγματα στην Ελλάδα αλλά τελικά έκανα λάθος. :mad:

Octane
23-06-04, 11:46
Sovarologeite oti evalan tetoia kolpa stin Ellada me politika aftokinita!?!Sti germaniki tileorasi ta vlepw sunexeia se ekpompes alla den perimena na ginei tetoio pragma stin Ellada!
Mipws prepei na ksekinisoume na grafoume arithmous pinakidwn + perioxi gia na kseroume kapoia stigmi ti mas ginetai?
An sumvei se kanenan tetoio peristatiko,na kserei oti 1on simerizomai ton pono tou(afou m'exoun g***sei edw me tis kleiseis)(+ perimenw ki alles) + 2on ton parakalw na to anaferei!
P.S.Ti ginetai an se piasei radar stin Ellada(px Attiki odo 'i kapou allou) + exeis ksenes pinakides?

BMW Power
26-06-04, 12:53
Λοιπόν έχω νεα για τα συμβατικά περιπολικά!!! Συνάντησα στην Αθηνών - Κορίνθου Octavia χρώματος μπλέ με συμβατικούς αριθμούς αλλά με το σήμα της αστυνομίας στην πόρτα. Κάτι σαν ομάδα Σ δηλαδή. Και την γλίτωσα ευτυχώς φθηνά γιατί εκείνη την ώρα σταματούσε κάποιον άλλο, αν και τον πέρασα φρεναριστός με 200+. :o

dimitrisp
02-07-04, 16:08
ΑΤΤΙΚΗ
1) ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ
2) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΕΦ
3) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ)
4) ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΜΠΑΣ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΑ
5) ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΥΜΗΤΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ
6) ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ
7) ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΟ “bo” ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
8.) ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ
9) ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ
10) ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΟΥΝΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ “S” ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΕ ΔΕΞΙΑ
11) ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΟΥΝΙΟ ΣΤΟ “GRAND RESORT” ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
12) ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ (ΣΧΟΛΉ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ & HOTEL ΚΑΛΥΨΩ)
13) ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ «ΥΓΕΙΑ» ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΜΕΡΑ
14) ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΟΡΙΟ 50
15) ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ -Συγγρού - ρεύμα πρός Π.Φάληρο - ενέδρες τις πρωινές ώρες μόνο με ραντάρ χεριού. Λίγο μετά τον Αγ.Σώστη χαλαρώστε! Στήνονται συνήθως πρωί, μεσημέρι ή απόγευμα γύρω στα 100-200 μέτρα μετά τον Ιππόδρομο (ρεύμα προς Πειραιά πάντα). Δεν έχω δεί ποτέ περιπολικό, πάντοτε πολιτικό και πάντοτε κάποιος έξω με ραντάρ χειρός. Μπλόκα ακολουθούν είτε αν πάς ευθεία προς Πειραιά είτε αν στρίψεις δεξιά στη γέφυρα Καραϊσκάκη πρός Πειραιώς και ΔΕΝ υπάρχει διέξοδος, αφού σε σταματούν πριν τα στενά, μπαίνοντας πάντοτε στη μέση του δρόμου.
16) Κηφισίας κάθοδος στο ύψος του ΑΒ Bασιλόπουλος

17) Κατεχάκη στο υψος του ΓΝΑ υπάρχουν φωτο-ραντάρ (συνήθως αργά)

18.) Βουλιαγμένης στο ύψος του Αστ.Τμηματος Γλυφάδας συχνά-πυκνά στήνεται radar με τρίποδο. Συνήθως βραδυνές ώρες.

19) Λεωφόρος Α.Παπανδρέου (παραλιακή μπροστά από Ειρήνης & Φιλίας) ρεύμα πρός Πειραιά. Στήνετε περιπολικό με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και radar χειρός στο πίσω κάθισμα. Σας σταματάνε λίγο μετά την γέφυρα και στην στροφή πρός το στάδιο. Αν θέλετε την κάνετε πάνω από την γέφυρα (πρώτη στροφή δεξιά) πρός Πειραιώς.

20) Λ.Μεσοφείων κάθοδος πρός Εθν.¶μυνα. Πρίν από την Αγ.Παρασκευή υπάρχουν τρία καινούργια fixed radar (όχι χειρός)!!

21) Παραλιακή λεωφόρος, ρεύμα προς κέντρο, αεροδρόμιο, πρώτο φανάρι αεροδρομίου (έξοδος). Βράδια, στήνονται αμέσως μετά το φανάρι και εκτός του ραντάρ χειρός κάνουν και αλκοτέστ. Σε σταματούν επιτόπου.

22) Παραλιακή λεωφόρος, ρεύμα πρός κέντρο, διασταύρωση αλίμου. Μετά το φανάρι, εμπρός από ένα νυχτερινό κέντρο. Σε σταματούν επιτόπου.

23) Παραλιακή λεωφόρος, ρεύμα προς Γλυφάδα, Αγιος Κοσμάς. Στήνονται περίπου στην είσοδο του Αγίου Κοσμά και σε σταματούν πρίν την έξοδο προς παραλία αλλά και μετά από 100 μέτρα αν ξεφύγεις.

24) Πειραιώς, ρεύμα προς Πειραιά, Κηφισσός. Αμέσως μετά τον Κηφισσό, στήνονται στο στενάκι με ραντάρ, αλλά κάνουν και αλκοτέστ, όπως και έλεγχο.Δεν ξεφεύγεις λόγω στενότητος δρόμου. Συνήθως πρωί ή απύγευμα. Σε σταματούν επιτόπου.

25) Στη Λ.Κύμης, και στο ύψος μετά τη Σπύρου Λούη. Εκεί υπάρχει ραντάρ και σας σταματάνε παρακάτω που στενεύει ο δρόμος για την είσοδο στην Αττική Οδό. Επίσης σε εκείνο το μπλόκο κοιτάνε και γράφουν για ζώνες, κράνη, και προβολάκια!

26) Στη Λ.Λαυρίου με κατεύθυνση από Παιανία προς Σταυρό. Την στήνουν στη μεγάλη ευθεία με τις 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση (που έχει και τη μεγάλη νησίδα με τα δέντρα στη μέση) και συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος της ευθείας (όπου το βράδυ εύκολα κανείς μπορεί να έχει μαζέψει 140+km/h στο σημείο εκείνο) στο δεξί σας χέρι μέσα σε ένα εκθεσιακό κέντρο που έχει εκεί. Το σημείο εκείνο δεξιά είναι αρκετά σκοτεινό και προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη. Εκεί τώρα τελευταία αράζει Xsara περιπολικό με ραντάρ χειρός. Αν σας πιάσει στρίψτε σε κάποια από τις επόμενες διασταυρώσεις και περιμένετε κάμποση ώρα (εγώ έτσι την είχα γλυτώσει ένα βράδυ). Μετά φυγέτε πάλι από τον κεντρικό δρόμο και θα δείτε ότι σε μια πλατεία διασταύρωση παρακάτω (στα Γλυκά Νερά στο ύψος της ΔΕΗ και του ΑΒ) που αναγκαστικά κόβεις ταχύτητα, τους σταματάνε όλους. Εσας, αν έχει περάσει αρκετή ώρα από τότε που σας έπιασε το ραντάρ και έδωσαν το σήμα, ΔΕΝ θα σας σταματήσουν. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο είναι το όριο στην ευθεία που την στήνουν με το ραντάρ...

27) Μόλις βγεις από την ΑΘήνα. Δηλ από τα πρώτα διόδια στις Αφίδνες μέχρι να περάσεις και τα 2α διόδια στο Σχηματάρι. Μόλις φτάσεις στην έξοδο για Οινόφυτα (πολύ μετά την Μαλακάσα και το Σείριο) πέσε στα 120km/h γιατί αν προσέξεις στο δεξί μέρος του δρόμου έχουν βάλει ταμπέλες για ύπαρξη ραντάρ!




ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ
1) ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
2) ΜΕΓΑΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ
3) ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η Ν.Ε.Ο. ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
4) ΚΙΑΤΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ (MCDONALDS)
5) ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ KAI ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
6) ΔΙΑΚΟΦΤΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
7) ΑΙΓΙΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
8.) ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ
9) ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ
10) ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
11) ΔΕΡΒΕΝΙ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
12) ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ- Στα Goodys αλλά και πιο πριν, λευκό συμβατικό με ραντάρ στέλνει σήμα και σε σταματούν στα διόδια της Πάτρας.
13) 11ο & 14ο χλμ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ
14) Στο ρεύμα Αθηνων-Κορίνθου απο το παλιο τμημα, αυτο που περναει απο τα Goodys και τη water fun, στην αντιπροσωπεια με τα φορτηγα υπάρχει συνήθως ρανταρ χειρος.
15) Πρός Λουτρακι, οχι απο τη γεφυρα, αλλά στον δρομο με τους ευκαλυπτους δεξια μετα απο ενα καδο την στεινει συνηθως ασφαλιτικο συμβατικο που δινει σημα και σε σταματανε μετα την στροφη σε μια αλανα.
16) Λουτρακι πρός Κόρινθο, και μετα την ανηφορα που εχει οριο 50 υπάρχει μπλόκο με ρανταρ χειρος στον 'Πιετρη', ενα μαγαζι με οπλα;;!!!
17) Μπλόκο με ραντάρ στο ρεύμα προς Πάτρα πριν τη διασταύρωση για Τρίπολη.
18.) Διασταύρωση για Καλάβρυτα και στα δύο ρεύματα ανάλογα με τα κέφια τους.
19) Σπάνια στη διασταύρωση για Σελιανίτικα, λίγο μετά το Αίγιο.
20) Αίγιο, στην διασταύρωση για την είσοδο στην πόλη και στα δύο ρεύματα, συνήθως σε αυτό προς Αθήνα.


ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1) ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (ΔΙΟΔΙΑ)- Στην έξοδο για Οινόφυτα (στο τέλος μιας ανηφορικής ευθείας και ακολουθεί αριστερή στροφή) στο δεξί σας χέρι και μέσα από τη νησίδα που βγαίνει από τα Οινόφυτα (και έχει πολύ καλή κάλυψη από φυτά και δεν φαίνεται) είναι συνήθως αραγμένο ασημί Octavia ή γκρι σκούρο Xsara S/W ή Xsara περιπολικό και σας σημαδεύει. Στο σημείο εκείνο το όριο είναι 120 km. Προσοχή γιατί παρακάτω στα 2α διόδια του Σχηματηρίου την έχουν 'στημένη' και δεν γλυτώνει κανένας παραβάτης του ορίου.
- Αν δεν τους δείτε στο παραπάνω σημείο τότε σχεδόν πάντα είναι 500 μέτρα πριν τα 2α διόδια. Μόλις είσαστε στη μεγάλη ευθεία στο Σχηματάρι και περάσετε το εργοστάσιο της Bic, κόψτε στα 110-120km/h (μην παραξενευτείτε αν δείτε όλα τα αυτοκίνητα που συνοδοιπορούν μαζί σας να κάνουν το ίδιο) γιατί μόλις τελειώνουν οι μάντρες των εργοστασίων (τους παρέχουν πολύ καλή κάλυψη), και αρχίζει η κατηφόρα που οδηγεί στα διόδια, στο δεξί σας χέρι και μέσα από την μπαριέρα (στον επαρχιακό παράλληλο) δρόμο είναι αραγμένο συνήθως το ασημί Octavia ή κανονικό περιπολικό. Προσοχή γιατί αμέσως μετά είναι τα διόδια και ανεξάρτητα του σε ποια λωρίδα βρίσκεστε σας σταματάνε με την μία!
2) ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
3) ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
4) ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗΝ Ευθεία παλεάς εθνικής - βιομηχανική περιοχή μετά την Λάρισα
5) ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑ Διόδια Κατερίνης - Μπλόκο στην γέφυρα ποιό πρίν και σας σταματάνε στα διόδια
6) ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ Ακριβώς μετά τον Πλαταμώνα και μέχρι τα διόδια της Λεπτοκαριάς στα parking υπάρχουν συνήθως "ενέδρες"
7) ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ
Στην διαστάυρωση για Ν.Πόρους
-Μόλις φτάσετε στο Σείριο και περνάτε από κάτω προσοχή, γιατί έχω εντοπίσει αρκετές φορές στρουμφοχήματα (ακόμα και της ομάδας Σίγμα) και μετά σας καταδιώκουν και σας σταματάνε παρακάτω...!

-
ΧΑΛΚΙΔΑ

1) Μετά στον εσωτερικό -επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στη Χαλκίδα, προσοχή στις ευθείες καθώς ναι μεν προσφέρονται για προσπέρασμα στα φορτηγά που σας έχουν πάει καροτσάκι και σας έχουν σπάσει τα νεύρα, αλλά στο τέλος της ευθείας είναι κάποιες φορές Xsara περιπολικό και έχει πολύ καλή ορατότητα (έχει πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο) και σταματάει όλους όσους έκαναν προσπέραση καθώς ο δρόμος έχει διπλή διαχωριστική! Τα 2 επικίνδυνα σημεία είναι η μεγάλη κατηφόρα που είναι το Καλοχώρι (αν δεν κάνω λάθος στην ονομασία), και το δεύτερο είναι η μεγάλη ευθεία πριν τη διασταύρωση που στρίβει κανείς για Ριτσώνα (είναι πιο πριν μια διασταύρωση σχολείου και εκεί τη στήνουν). Σε αυτό το 2ο μπλόκο, εκεί που είναι το σχολείο ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχει ΚΑΙ διπλή διαχωριστική ΚΑΙ το όριο ταχύτητας πέφτει στα 60km/h !
2) Μπλόκο στο πάρκινγκ που είναι στη μεγάλη κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας.
3) Προσοχή στο δρόμο Χαλκίδα-Ν .Αρτάκη καθώς και Ν.Αρτάκη- Ψαχνά καθώς σε αρκετά σημεία έχει όριο 60km/h (με προειδοποιητικές ταμπέλες για ραντάρ) και είναι ανοιχτός δρόμος και όλοι πηγαίνουν με αρκετά παραπάνω χλμ. Ειδικά σε αυτοκίνητα με αθηναικά νούμερα δεν χαρίζονται! Προσοχή!


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
1) ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ
2) ΙΤΕΑ
3) ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ
2) ΜΑΚΥΝΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ
3) ΡΙΖΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΥΝΕΙΑ
4) ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ)
5) ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΗΝΟΥ
6) ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
7) ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ
8.) ΧΩΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ, 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ)
9) ΑΓΡΙΝΙΟ - Στον δρόμο προς Αμφιλοχία και στα δύο ρεύματα, λίγο μετά το χωριό Στράτος;..
10) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ


_________________

dimitrisp
02-07-04, 16:09
ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ

1) ΤΡΙΠΟΛΗ
-Στο τούνελ του Αρτεμισσίου και στα δύο ρεύματα, αλλά συνήθως μετά το τούνελ πρός Αθήνα
2) ΛΑΚΩΝΙΑ
-Σε διάφορα σημεία και ώρες στην μεγάλη ευθεία των Μολάων πρός Μονεμβασιά
3) ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ

Προσοχή στις μεγάλες ευθείες μετά την Σπάρτη και κατεύθυνση προς Γύθειο, όπου έχουν όρια 70-80 Km/h. Η καλύτερη λύση είναι να ακολουθείτε κάποιο ΚΤΕΛ ή όχημα (φορτηγό ή ΙΧ) με πινακίδες της περιοχής. Θα δείτε ότι ως δια μαγείας σε κάποια σημεία πάνε κομμάτια και κάποια στιγμή αρχίζουν αδικαιολόγητα (έτσι νομίζει κανείς αρχικά) να κόβουν ταχύτητα. Ο λόγος φυσικά είναι ότι στα σημεία εκείνα τη στήνουν με ραντάρ χειρός. Και μάλιστα είναι σταθμευμένοι στο αντίθετο ρεύμα (κατεύθυνση προς Αθήνα) και τους κρύβουν τα αντίθετα διερχόμενα αυτοκίνητα, και σας σημαδεύουν από πίσω (διαγώνια) καθώς περνάτε από το σημείο εκείνο!
4) ΠΑΤΡΑ ΣΤΗ διασταύρωση για βιομηχανική ζώνη Πάτρας
5) Στο ίδιο ύψος περίπου στο ρεύμα προς Πάτρα συμβατικό λευκό με ραντάρ που είναι στο αντίθετο ρεύμα, σε σταματούν κάτω από τη γέφυρα εκεί που φτιάχνουν το δρόμο.
6) Χωριό Αλισσός, στη διασταύρωση.
7) Διασταύρωση Βάρδας Ηλείας.
8.) Διασταύρωση Αμαλιάδας.
9) Μετά τη διασταύρωση για Κυλλήνη.
10) Διασταύρωση για Χανάκια , μετά την κατηφόρα στην πρώτη στροφή δεξιά.
11) Τέλος ευθείας πριν τη διαστάύρωση για Κατάκολο.
12) Μετά την διασταύρωση του Πύργου προς Ολυμπία στην διασταύρωση για Κολλύρι.
13) Στα παραπάνω υπαρχει όριο 60, συνήθως σταματούν πάνω από 100( με έχουν σταματήσει με 103) και πολλές φορές μόνο για έλεγχο.

BMW Power
06-07-04, 12:38
Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα??????
Ή τα βρήκες από κάπου όλα αυτά???? :confused:

cmos_ioan
06-07-04, 13:00
Όντως καλή ερώτηση.

aVog
06-07-04, 13:03
δεν έχω διαβάσει όλο το ποστ και δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει καποιο παιδί, προχθέσ με πληροφόρισε απο κοντά ο ΣΤΕΦ για ένα σαιτ που έχει όλα τα ελληνικά μπλόκα που έχουν εντοπισθεί. www.bloka.com
δεν έχω προσωπική εμπειρία απο το σαιτ απλά το είδα για λίγο. ελέγξτε το και το συζητάμε.

panos-typer-M
06-07-04, 13:11
poli enimerwtika ta posts me ta mploka.Epeidh otan eixan faei kati barbates kliseis apo troxaia glifadas eixa piasei tin koubenta me ena organo kai mou eipe oti to kalitero antiradar einai ths siemens opou pianei ta panta kai tis cameres kai exei leitourgeia ghost oipou den anixneuetai apo tin astinomia se periptwseis parembolwn.Pereterw plirofories den kserw gia montelo ktl alla tha to psaksw

tasosbmwe30
06-07-04, 14:02
panos-typer-m ψαξτο οσο πιο γρηγορα μπορεις το θεμα με το siemens αντιρανταρ γιατι ειμαι "στα σκαρια" να αγορασω ενα,αλλα ειχα απογοητευτει με το θεμα(λογο των posts που γραφτηκαν)!!!!αν εχεις 'νεα' γραψε post αμεσως!!!!!περιμενω ε!!!!!!!!!!??????????

panos-typer-M
06-07-04, 14:46
panos-typer-m ψαξτο οσο πιο γρηγορα μπορεις το θεμα με το siemens αντιρανταρ γιατι ειμαι "στα σκαρια" να αγορασω ενα,αλλα ειχα απογοητευτει με το θεμα(λογο των posts που γραφτηκαν)!!!!αν εχεις 'νεα' γραψε post αμεσως!!!!!περιμενω ε!!!!!!!!!!??????????

Koita psasxnw sto net alla den exw brei kati sigekrimeno.Checkare http://www.beldirect.co.uk/ Nomizw oti ta poulane kai stin ellada.Mia alli kali lisi(imimetro ) einai to site www.phantomplate.com opou oulaei spray gia na min fainontai oi pinakides.Kalo gia tis kameres.Bebaia den kseroume kata poso pragmatopoioei auta pou yposxete :confused: .Pantws gia to siemens pou exo psaksei den exw brei tipota.(Mipws mou elege malakies o mpatsos?? :mad: )An brw kati allo tha kanw post.

stef
06-07-04, 22:55
Eκείνο που δεν γνωρίζουμε , είναι κατά πόσο update είναι αυτά τα σημεία!
Aν και δεν νομίζω να τα έχουν γραψει στην τύχη!
Όλο και κάποιοι έχουν φάει τις κλήσεις τους, δεν μπορεί...

http://bloka.com/olo.htm

cmos_ioan
07-07-04, 09:26
Δε μου λέτε οι κάμερες της τροχαίας είναι αντίστοιχες με τις ψηφιακές που κυκλοφορούν. Ρωτάω για να δώ αν αφού βάλεις το spray μπορεις να τσεκαρεις το αποτέλεσμα παίρνοντας φωτο με την ψηφιακή σου.

mpikounis
07-07-04, 13:19
Δε μου λέτε οι κάμερες της τροχαίας είναι αντίστοιχες με τις ψηφιακές που κυκλοφορούν. Ρωτάω για να δώ αν αφού βάλεις το spray μπορεις να τσεκαρεις το αποτέλεσμα παίρνοντας φωτο με την ψηφιακή σου.
Στην Αγγλία που είχαν GATSO κάμερες ήταν με ΦΙΛΜ για να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όσο ZOOM θέλουν. Δεν ξέρω αν από τότε (1998) έχει αλλάξει κάτι (πολύ πιθανό!)

germanos
07-07-04, 13:41
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ BLINDER ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ,ΡΥΘΜΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ( ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΧΕΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ KATA 90% EINAI AMEΡIKANIKA (RAYTHEON..etc)EΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΙΚΑ KAI IΣΡΑΙΛΙΝΑ.ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ CLUB.

germanos
07-07-04, 13:46
Oi KΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ "ΞΕΓΕΛΙΕΤΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ "ΔΙΑΒΑΖΗ" ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ 3ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚ Η ΤΟ ΤΕΦΛΟΝ.

Strax
07-07-04, 13:47
Για να δω αν μπορώ να κανονίσω κάποιο τεστάκι... :rolleyes:

stef
07-07-04, 21:21
Eπίσης υπάρχει ένα "μηχανάκι" που ζαλίζει το ρανταρ της αστυνομίας και δεν μπορεί να καταλάβει ότι πραγματικά τρέχεις...!

tasosbmwe30
08-07-04, 02:39
τα πολλα λογια ειναι "φτωχια"!!!ενα test θα μας πεισει για το συγκεκριμενο αντιρανταρ!τι περιμενετε λοιπον?γρηγορα δοκιμη!!!

Johnie_be_good
08-07-04, 02:46
Παιδία τα τελευταια ρανταρ ειναι siemens(κυρίως Αττικό Οδό) και ειναι τριτης γενιας.¨ :mad:
Οσο για τις λακ που λετε και τα σπρει, να ξερετε οτι πρεπει να τα ανανεωνετε συχνα πυκνα. :)

Daskalopoylos
08-07-04, 08:01
http://bloka.gr

για ριξτε μια ματια και εκει .... δεν ξερω την φερεγιοτιτα αλλα η τελευτεα αναναιοση του ηταν εχτες και γινετε συχνα πυκνα....
Πιστευω παντος οτι τετοιο site μονο με .GR μπορουσαμε να το δουμε.......
ειναι τρελοι αυτοι οι Ελληνες.. :D :D :D

dimitrisp
12-07-04, 17:30
Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα??????
Ή τα βρήκες από κάπου όλα αυτά???? :confused:


Aπλα μια προσφορα του mx-5 club.

Brown
05-08-04, 14:50
Αν και καθυστερημένα, να καταθέσω και εγώ αυτά που έχω διαβάσει ή συζητήσει, με φίλους, που έχουν ή το έχουν ψάξει.
Σαν αντιραντάρ, θεωρούνται πολύ καλά τα: Valentine 1, Bell 550, Beltronix 65.
Δεν έχουν jammer (αν το γράφω σωστά) δηλαδή τύφλωση του ραντάρ. Η τύφλωση είναι παράνομη και έχει μέχρι και κατάσχεση αυτοκινήτου. Τα καινούργια ραντάρ, ενημερώνουν αν υπάρχει jammer.
Οι πάντες λειτουργίας μέχρι τώρα είναι 11. Χ, L, K, Ka, Ku (όλες με κάποιες υποκατηγορίες). Τα περισσότερα φτηνά ή παλιά αντιραντάρ, δεν έχουν την Ku, που είναι αυτή που εκπέμπουν, τα νέα πιστόλια. Κάποιος φίλος, ανέφερε ότι τα πιστόλια δεν μένουν ανοιχτά, πριν μετρήσουν.
Από εμπειρία φίλου, με Valentine 1, όντως ισχύει. Περίπου στα 400 μέτρα, άνοίξαν το πιστόλι σημάδεψαν, μέτρησαν και κάναν και δεύτερη μέτρηση. Με το που άναψε το πιστόλι, το αντιραντάρ το αντιλήφθηκε και τον μέτρησαν την ώρα που ήταν στα φρένα. Μετά το κλείνουν. Η απόσταση είναι περίπου αυτή, γιατί δεν μπορούν να σημαδέψουν σε μεγαλύτερη απόσταση, λόγω διασποράς της ακτίνας Laser.

MPOWER
05-08-04, 15:25
Εντυπωσιακές οι πληροφορίες σου Brown! Και για να πω τα δικά μου η Ku μπάντα είναι η γνωστή αναλογική μπάντα στην οποία εκπέμπουν οι δορυφόροι το τηλεοπτικό σήμα!

Strax
05-08-04, 16:49
Brown, για τα ραντάρ που λες ξέρεις αν έχουν δοκιμαστεί στην Ελλάδα? Γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερή μας ανησυχία, ιδίως μετά την περιπέτεια με το ραντάρ ενός φίλου που θα βρεις σε παραπάνω post!

stef
05-08-04, 18:20
Πάντως Strax, δεν απαγορεύεται η κατοχή τους στη χώρα μας

JiMk
05-08-04, 19:55
Πάντως Strax, δεν απαγορεύεται η κατοχή τους στη χώρα μας

Η κατοχή δεν απαγορεύεται, αρκεί να μην σε πιάσει ο μπάτσος να το χρησιμοποιείς.

Brown
06-08-04, 06:10
Η κατοχή δεν απαγορεύεται, αρκεί να μην σε πιάσει ο μπάτσος να το χρησιμοποιείς.
Έχει τεθεί αυτή η ερώτηση, σε όργανο και η απάντηση είναι ότι θα μας κοπεί κλήση, νομίζω 72ευρό. Δεν υπάρχει νόμος, που να απαγορεύει τα αντιραντάρ.
Να προσθέσω, ακόμα ότι εκτός από τα νέα πιστόλια, υπάρχουν και πολλές κινητές φωτογραφικές κάμερες, με την Ku.
Strax, αυτό που γράφω για το Valentine 1, έχει γίνει εδώ Ελλάδα.
Όσο για το Bell 550, το έχει φίλος (ο οποίος είναι εξωτερικό, Βέλγιο) και τον έχει γλυτώσει. Συνήθως εκεί παίζουν με κρυμένο αμάξι και φωτο-κάμερα (και φωτογραφίζουν μπρός και πίσω).

antonis_p
09-09-04, 16:23
Διαβαζοντας τα μυνηματα καταλαβα οτι
τα radar detectors ειναι αναποτελεσματικα/ακριβα/ενοχλητικα...
τι αλλο?
Μπορειτε να βαλετε στο αυτοκινητο σας ενα cb απο τα οικονομικα
που μαζι με την κεραια στοιχιζουν σιγουρα λιγοτερο απο το detector.
Γυριζετε στο 13 καναλι που μιλανε οι νταλικες
και απο αυτους μαθαινετε που υπαρχουν μπλοκα...
Και αν πηγαινετε μαζι 2 αυτοκινητα ή και παραπανω
εχετε και συντροφια, μιλατε μεταξυ σας τσαμπα...
Αν θελετε καμια πληροφορια
http://www.geocities.com/sv1eng/e-mail.JPG

sotirisp
11-09-04, 15:53
...όπως λέω παραπάνω, διαβάζω λάθος πληροφορίες εδώ.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1)

Οι συχνότητες που χρησιμποιούνται από τα ραντάρ της αστυνομίας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ είναι:

X band
K Band
Ka Band
Ku band (χλωμό στην Ελλάδα, ελάχιστα χρησιμοποιούμενη στην Αγγλία και Ιρλανδία, σχεδόν καθόλου στην Αμερική).

Laser (το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα αντι-ρανταρ.

Οι κάμερες ραντάρ (GATSO) δουλεύουν K band. Μιλάω για παράδειγμα για αυτές κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Αττική οδός.

Τα ραντάρ της αστυνομίας σήμερα δουλεύουν K or Ka Band. Παλιότερα X band (Αμερική κατά 90%).

Τα ραντάρ χειρός επίσης K & Ka band και, δυστυχώς, τα καινούργια (και κατά πολύ ακριβότερα) Laser.

Δεν ξέρω αν η ελληνική αστυνομία έχει Laser προς το παρόν. Στην Ευρώπη η αναλογία Laser radars δεν είναι μεγαλύτερη από 20% του συνόλου των αστυνομικών ραντάρ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΧΡΗΣΗ. Αυτό που πολλοί ερμηνεύουν (όσον αφορά τα αντι-ρανταρ) ως 10-band ή 12-band δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ άλλο από τα ΣΕΤ συχνοτήτων τις οποίες χρησιμοποιούν τα αντι-ρανταρ και τα αστυνομικά ραντάρ ΜΕΣΑ στα όρια της κάθε ΜΠΑΝΤΑΣ.

2) έχω 2 αντι-ρανταρ ένα Bel Vector Sti Europa και ένα Bel 980.
Και τα δύο "μυρίζονται" μπατσοραντάρ και μπατσοκάμερες πολύ καλά. Φέτος τον ιούλιο είχα warning μετά τη λαμία για K-Band radar από 1200 μέτρα !!!!

3) Οι σταθερές κάμερες του αεροδρομίου είναι κλειστές. Ρωτήστε τους αρμόδιους γιατί (δεν έχουν φιλμ μέσα)....

4) Τεστ και με τα 2 αντι-ρανταρ μου όποτε θέλετε. (όχι με το δικό μου αυτοκίνητο όμως...)

Αυτά.

Υ.Γ. Εάν θέλετε αντι-ρανταρ θα πάτε ή για Bel ή για Escort passport ή για Valentine-1. Όλα τα άλλα στην άκρη για να μην κλαίτε μετά...

tasosbmwe30
11-09-04, 16:18
ακουνε οι admin????????ενα τεstακι θα μας εκανε σε ολους καλο(καποιος ειχε εναν φιλο αστυνομικο,ετσι δεν ειναι?),ειδικα για αυτους που κινουνται συνεχεια σε εθνικη οδο,οπως εγω(χαχα)!!!!!περιμενω απαντηση απο τους admin......EINAI ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!


ΦΙΛΕ ΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!!!!PLEASE........Α....ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΛΕΣ(το ξερω πως ζηταω πολλα,αλλα με ΚΑΙΕΙ το θεμα)!!!!!!

Strax
11-09-04, 20:01
Θα κοιτάξω μήπως μπορώ να κανονίσω "τεστ", αλλά αυτή τη στιγμή είναι μάλλον δύσκολο.

Brown
13-09-04, 08:47
...όπως λέω παραπάνω, διαβάζω λάθος πληροφορίες εδώ...
Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος :confused:

sotirisp
13-09-04, 10:25
Παιδιά γράφω από το γραφείο αυτή τη στιγμή και θα είμαι σύντομος αλλά θα επανέλθω με πολλές πληροφορίες σύντομα...

Τα καλύτερα αντι-ραντάρ είναι:

1) οτιδήποτε από τη σειρά της Bel (γνωστή και ως Beltronics, site: www.beltronics.com ) φτάνει να είναι από το μοντέλλο 850Sti και μετά...(αυτό για όσους σκέφτονται για μεταχειρισμένο...)

2) Τα Escort ( http://www.escortstore.com/ ) και εδώ μιλάμε για το Escort Passport 8500 (πολύ καλό και αυτό).

3) Τα ασύγκριτα Valentine One (Valentine 1) ... πολύ υψηλή τιμή όμως.

Best value for money είναι τα Bel.


Όσον αφορά το προηγούμενο post μερικές διορθώσεις:

1) Οι "Gatso" κάμερες (π.χ. Αεροδρόμιο-Αττική οδός) δουλεύουν αποκλειστίκά σε Ka Band.

2) H Ku Band είναι νέα και αφορά τις νέες λεγόμενες Mini-Gatso κάμερες. Τι είναι αυτές; Είναι κάμερες-ραντάρ σαν τις Gatso αλλά αυτές μπορούν να τις έχουν οι φίλτατοι μπάτσοι στο "χέρι" και να μετράνε ταυτόχρονα ταχύτητα και να σε τραβάνε και φωτό για του λόγου το αληθές...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ !

3) Τα "πιστόλια" ραντάρ δουλεύουν συνήθως K Band. Γενικά τα ραντάρ που στήνουν οι μπάτσοι δουλεύουν K Band (ή X Band αν είναι αρχαία...)

4) Τα νέα και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ "πιστόλια" ρανταρ δουλεύουν LASER αλλά επίσης δεν ξέρω αν έχουν οι Έλληνες μπάτσοι. Δεν έχω΄συναντήσει ακόμα κανένα. Συνήθως λέγονται LIDAR.

5) Στην Αμερική εμφανίστηκε ένας νέος τύπος μπατσοραντάρ που λέγεται POP mode Radar. Μην σας απασχολεί αυτό ακόμα αλλά θα το βρούμε μπροστά μας σε λίγα χρόνια (μάλλον).

Συνάντησα το καλοκαίρι έξω από την Καρδίτσα μία Gatso που δούλευε σε K Band...Δεν ξέρω τι σκατά ήτανε και αν τράβαγε φωτό...πάντως μέτραγε ταχύτητα στα σίγουρα και την έδειχνε και σε ένα ψηφιακό πίνακα την ώρα που περνούσες...Μήπως αυτό δεν είναι GATSO ??? Πάντως πήρα ειδοποίηση από το αντι-ραντάρ 2χλμ. πριν!!! Ούτε καν οπτική επαφή δεν έιχα και νόμισα ότι ήταν false alarm αλλά δεν ήταν....

Καλό εεεεεεεεεεεεεε;

Υ.Γ. Για τον φίλο με το Bel Euro 330 που δεν έδωσε alarm στο ραντάρ του μπάτσου έχω μερικές υποψίες....θα σας πω άλλη φορά αν ανακινηθεί το θέμα πάλι...

Επανέρχομαι αργότερα...

sotirisp
13-09-04, 10:44
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα αντι-ραντάρ τους εντός Αθηνών εντόπισα GATSO κάμερα που δίνει ισχυρό alarm σε Ka Band.

Είναι στη Λ. Συγγρού, κατεβαίνοντας προς παραλία, ακριβώς στην 3η έξοδο για Ν.Σμύρνη (υπήρχε ταμπέλα που έλεγε "Είσοδος Γ' προς Ν. Σμύρνη μέχρι και τον ιούνιο αλλά δεν την βλέπω πια, την ξυλόσανε).

Οι κάμερες είναι 2 τοποθετημένες σε ψηλή κολώνα στο κεντρικό διαχωριστικό.
Μία βλάπει προς το ρεύμα ανόδου και μία προς το καθόδου. Βρίσκονται ακριβώς στο ύψος της Autoplus (γωνιακό μαγαζί ακριβώς πάνω στη στροφή για Ν. Σμύρνη 60 μέτρα περίπου πριν το κτίριο της αστυνομίας - έχει και ένα παρκάκι μεταξύ κτίριο αστυνομίας και Autoplus).

Στις 11/9/2004 που πέρασα ήταν ΑΝΟΙΧΤΕΣ και έδωσαν σήμα από 300 μέτρα πριν περίπου.

Έχετε υπόψιν σας ότι οι GATSO κάμερες εκπέμπουν αδύναμο σήμα ραντάρ και σε κοντινή απόσταση εξ' ου και η μικρή απόσταση ειδοποίησης του αντι-ρανταρ...

Προφανές αν πηγαίνεις με πάνω από 150-160 δεν προλαβαίνεις να "κόψεις" αρκετά χλμ. στα φρένα, μέσα σε 300 μέτρα...τουλάχιστο εγώ όχι...

Για 200χλμ/ωρα μην το συζητάμε καλύτερα...

Tip: το ξέρατε ότι ΟΛΑ τα ραντάρ της αστυνομίας έχουν πρόβλημα να δώσουν σωστή ένδειξη στο μπάτσο αν το αυτοκίνητό σας πάει με 210+ ;
Αχ και να'χα ένα Porsche :P

Geo_3D
13-09-04, 10:51
Tip: το ξέρατε ότι ΟΛΑ τα ραντάρ της αστυνομίας έχουν πρόβλημα να δώσουν σωστή ένδειξη στο μπάτσο αν το αυτοκίνητό σας πάει με 210+ ;
Αχ και να'χα ένα Porsche :P
Εγω ξερω για 180+

sotirisp
13-09-04, 10:58
Παιδιά όσον αφορά τιμές και μαγαζιά:

Το Bel Euro 550 (το οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο μαγαζί - διαφήμιση το είδα) έχω δει να έχει τιμή στην Ελλάδα περί τα 700 Ευρώ.

Υπολογίστε ότι το Escort Passport (αν έρχεται Ελλάδα) είναι καμμιά 50-60 ευρώ πιο ακριβό και το Valentine 1 πιο ακριβό ακόμα...

Το καλύτερο Bel αυτή τη στιγμή λέγεται ότι είναι το Bel RX65. Υποστηρίζει και τα POP mode Radars που σκάσανε "μύτη" πρόσφατα Αμερική...

To Escort Passport που "παίζει" αυτή τη στιγμή είναι το 8500.

Το Valentine 1 είναι πάντα το Valentine 1. Το αναβαθμίζουν διαρκώς κρατώντας το ίδιο όνομα μοντέλου...

Εγώ δεν έχω πάρει τα δικά μου από Ελλάδα και γι'αυτό δεν ξέρω και πολλά για Ελληνική αντιπροσωπεία και τα τοιάυτα...sorry...

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΓΥΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΜΩΣ Ε; ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ).

Υ.Γ.2: ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΡΑΝΤΑΡ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΓΙΑ ΝΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΕΤΣΙ; ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ "ΒΛΕΠΕΙ" ΜΠΑΤΣΟΡΑΝΤΑΡ...

sotirisp
13-09-04, 10:59
Εγω ξερω για 180+


Ακόμα καλύτερα αν αληθεύει :D

sotirisp
13-09-04, 11:12
Τελικά έμαθα εχθές τον τύπο του ραντάρ που μας "πρόδωσε" τις προάλλες. Είναι ένα BEL Euro 330 ή το μικρό αδερφάκι από το link που βρίσκεται παραπάνω! Διαβάζω βέβαια ότι πρόκειται για ένα ραντάρ προσαρμοσμένο για οδήγηση στη Μεγάλη Βρετανία, οπότε μπορεί να μην είναι συμβατό με την Ελλάδα ή να έχουμε εδώ και κάποια μπάντα την οποία δεν μπορεί να ανιχνεύσει! Βρισκόμαστε εν αναμονή του τεστ που θα λύσει αρκετές απορίες μας, για το οποίο θα σας ενημερώσω μόλις έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα!

Παιδιά εδώ παίζονται τα εξής:

1) Είχατε μήπως το αντι-ρανταρ σε City mode;
2) Έχετε μήπως "μπει" στο configuration του αντι-ρανταρ και έχετε "κόψει" κάποιες μπάντες;
3) Το αντι-ρανταρ σε ποια ακριβώς θέση το είχατε τοποθετήσει μέσα στο αυτοκίνητο;
4) Ήσασταν μόνοι στο δρόμο; Εννοώ ειχατε άλλα αυτοκίνητα μπροστά σας;

5) Το μπατσορανταρ ήταν "καλιμπραρισμένο" (κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε-αλλά βρωμάει η δουλειά) ;;;
(αν υποψιαστώ ότι ΔΕΝ ήταν τότε έχουμε να κάνουμε με μπατσοπαρανομίες !!! ).

Ρωτάω γιατί μου φαίνεται περίεργο...Με τα δικά μου αντι-ρανταρ (Bel Vector Sti Europa και Bel 980) παίρνω ενδείξεις τουλάχιστον 1χλμ. πριν το μπάτσο...

sotirisp
13-09-04, 12:33
Εγω ξερω για 180+

Παιδιά προσοχή! Το διαστάυρωσα...

Δεν ισχύει για 180+ . Έχει παρατηρηθεί σε ταχύτητες πάνω από 210 (220 και βάλε...). Φιλαράκια από Αγγλία το έχουν παρατηρήσει.

Επίσης: έχει "πιαστεί" από μπατσοραντάρ μοτοσυκλέτα που πήγαινε με 195-200. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 6 μήνες...Αγγλία και αυτός ο φίλος.

Μετά αγόρασε αντι-ρανταρ :p (από αυτόν πήρα το Bel Vector Sti Europa) και γρήγορο αυτοκίνητο ;)

TNT
08-09-05, 21:00
Κανα νεο απο αυτο το θεμα?Νεκρωσε...

Geo_3D
09-09-05, 04:55
Κανα νεο απο αυτο το θεμα?Νεκρωσε...
Συμφωνα με την δοκιμη της εκπομπης TOP GEAR, η σταθερη καμερα μπορει να "αχρηστευτει" (να μην διαβασει τα χλμ δηλαδη) σε ταχυτητες ανω των 230-240 χλμ.Απο εκει και κατω ολα φωτογραφιζονται

JaNeL_325i
10-09-05, 01:23
Ego pali paidia pou rotisa edo sto berlin enan batso mou ipe oti pano apo 270 den se piani i kamera......pragma diskolo giati sxedon ola ta amaksia edo exoun kofti sta 250!!!! Opote.....