PDA

Επιστροφή στο Forum : RACE OF CHAMPIONS 2005


donaldduck
14-12-05, 12:39
Λοιπον μιας και ειχα λιγο καιρο στη διαθεση μου και μιας και εχω nova στο γραφειο!! (ωραιο γραφειο,εεε?) ειπα να χαζεψω λιγο και πραγματικα ΧΑΖΕΨΑ!!! Ειχε αφιερωμα στο ROC (Race Of Champions) που γινεται καθε χρονο το Δεκεμβρη. Για οσους δε γνωριζουν αυτος ο αγωνας γινεται σε πιστα σταδιου συνηθως και μαζευονται καθε λογης "χεραδες" απο οτι μηχανοκινητο αθλημα βαζει ο νους σας. Φετος λοιπον εγινε στη Γαλλια στο κλειστο Stade de France στις 3 του Δεκεμβρη και οι συμμετεχοντες ηταν ολοι ενας και ενας!!!
ΓΑΛΛΙΑ: Σεμπαστιαν Λεμπ (WRC), Ζαν Αλεζι (πρωην F1 και νυν DTM)
ΗΠΑ: Τζεφ Γκορντον (4 φορες πρωταθλητης NASCAR),
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χεϊκι Κοβαλαϊνεν (περσινος νικητης ROC και οδηγος στα GP2), Μαρκους Γκρονχολμ (WRC)
ΑΓΓΛΙΑ: Ντεϊβιντ Κουλχαρτ (F1), Κολιν ΜακΡει (WRC!),
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Φελιππε Μασα (F1) , Νελσον Πικε Τζουνιορ (GP2/ A1GP)
ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ: Τομ Κριστενσεν (7!!! φορες νικητης 24hr LeMan), Ματιας Εκστρομ (DTM)
O νικητης του Dakar 2005 Στεφαν Πετερχανσελ, ο Σεμπαστιαν Μπουρντε (Champ Car World Series 2005 νικητης), Νταν Γουελντον (Indy Racing League Champion ) ηταν επισης εκει!!! Και οι πιο σημαντικες συμμετοχες ηταν 4 νεαρα παληκαρια 16, 17, 18 και 23 ετων οδηγοι της φορμουλα BMW!!! O Γερμανος κερδισε το BMW ADAC Championship, ο Αγγλος το UK BMW Championship, ο Ασιατης το αντιστοιχο, και ο Αμερικανος "βγηκε" 2ος στο Formula BMW USA!
ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ: Κριστιαν Αλμπερς (F1), Φρανσουα Ντυβαλ (WRC)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μπερντ Σναϊντερ (πρωταθλητης DTM) Αρμιν Σβαρτς (WRC).
Η πιο τρελη συμμετοχη ομως ηταν αυτη του Τραβις Παστρανα!!Οσοι δεν τον ξερουν ειναι εκεινος ο παλαβος στα X-Games στο Eurosport με το μοτο-κρος που το αφηνει στον αερα, κανει μια βολτα,αναβει τσιγαρο και το ξανακαβαλαει!!!! Σιγουρα τον εχετε δει καπου! Αυτος εκτος απο το να οδηγησει τα παρακατω αμαξια εκανε ενα 10λεπτο σοου και τρελανε 60000 κοσμο!
Αυτοι Μονο!!!!!
Και απο αμαξια?? Αγωνιστικο Σιτροεν Ξαρα, Πορσε 911GT3!! , Ρενω Μεγκαν Τροφυ, κατι κουλα πρωτοτυπα με μοτερ απο CBR 1100 Blackbird, ρενο 5 μαξι τουρμπο και ενα τρελο μονοθεσιο 750 αλογων V8 Newmann-Haas με το οποιο ειχε βγει πρωταθλητης ο Σεμπαστιαν Μπουρντε.
Νικητης ποιος αλλος?? Ο περσινος φιναλιστ Σεμπαστιαν Λεμπ, μετα απο συγκλονιστικο τελικο με τον Κριστενσεν. Στον πρωτο τελικο ετρεξαν με Μεγκαν και ο Λεμπ κερδισε με 8/100 του δευτερολεπτου!!!! Στο δευτερο τελικο ομως που ετρεχαν με το Ξαρα που ο Λεμπ το ξερει με κλειστα ματια, ο Κριστενσεν παλεψε αλλα τον "ηπιε"!!
Αυτα...........