PDA

Επιστροφή στο Forum : ενα μικρο tip


leonidaskal
07-04-15, 20:23
λοιπον καιρο εψω να γραψω και πηρα φορα. Ενα μικρο τιπ σε οσους εχουν soft tops
, κουκουλες με τα γνωστα προβληματα.

τον τελευταιο καιρο και με τις πολλες βροχες φετος ξαφνικα το ζετακι αρχισε να βαζει νερα απο τα λαστιχα τι κουκουλας . ΧΑΖΕΨΑ , ΝΕΡΟ ΙΣΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ για το ζετακι μου.
ψαχνωντας βρηκα τα εξης.

1.να ανοιγεται τις οροφες σας καμια φορα το χειμωνα να πατανε ξανα τα λαστιχα
2.να καθαριζεται τα σημεια επαφης με το παρπριζ και τα παραθυρα
3.αν εχεται διαροες οι σταγονες αφου εχεται κανει τα παραπανω παρτε αρκετη ΒΑΖΕΛΙΝΗ ναι, ναι, ναι, βαζελινη.αφου ανοιξεται την οροφη βαλτε αρκετη στα σημεια επαφης ωστε στο κλεισιμο να ξεχειλισει. αφαιρεσται με πανι το περισευμα και ολα ετοιμα
καλο θα ηταν να βαλεται και στα σπασιματα των ελαστικων της οροφης βοηθαει

αυτα ελπιζω να σας λυσει το προβλημα οπως εμενα

Dimpas
08-04-15, 16:51
Για τα λάστιχα της οροφής υπάρχει πανάκριβο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ματζούνι της Dupont ! Το έχουν στο EOS club και πίνουν νερό στο όνομά του !

leonidaskal
08-04-15, 19:28
Για τα λάστιχα της οροφής υπάρχει πανάκριβο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ματζούνι της Dupont ! Το έχουν στο EOS club και πίνουν νερό στο όνομά του !

εεεεε για αυτο το λεω tip για να μην παμε στο πανακριβο θαυματουργο ματζουνι

gupakos
10-04-15, 20:23
Πάντως χρησιμοποιώ εδώ και 4+ χρόνια στη Ζ3 το Rubber Care Stick (Gummi Pflege της 1Z Einszett) για την ενυδάτωση των πλαστικών και την ενίσχυση της στεγανότητας και ειμαι πολύ ευχαριστημένος (είναι και εξαιρετικά οικονομικό με μεγάλη διάρκεια στη χρήση ακόμα και στη συσκευασία των 100 ml). Για να πω την αλήθεια θα απέφευγα τη βαζελίνη γιατί κρατάει σκόνη και εκτιμώ ότι δεν απορροφάται τόσο καλά (όσο το άλλο).

Κατά τα άλλα, το τακτικό άνοιγμα της κουκούλας είναι επιβεβλημένο. Είναι εξάλλου και πιο εύκολος ο εσωτερικός καθαρισμός της Ζ3 με ανοιχτή την κουκούλα.